אקטואליה ותרבות
פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!
6,174 דיונים בפורום זה
-
-
100% הצבעה בקרב המגזר החרדי
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
זה נשמע קרוב מאוד אני מקרית חיים מערבית ליד דגניה מפחיד +++ ניראה לי שמעתי רסיסים עפים גם אני מפחד ללכת לבדוק זה היה קרובבבבבבבבבבבב
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2745181,00.html הגיע הזמן לסגור את הערוץ הזה לחלוטין, אין שימוש = פחות אגרה
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3670937,00.html אני אוסף בקשות והן ישלחו באופן מרוכז לפרס.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
תראו איזה גועל נפש של ישראל, אליטות שחושבות שהכל מותר להם. ד"ר דורית זילברמן הופיע השבוע "משעל..." (ניסים משעל) וגערה דקות ארוכות בעובדי משרד החוץ שלא דואגים להביא את בתה (המסוממת והבלתי אחראית) לארץ. ציטוטיטים נבחרים: "התמונה ביום שלישי הייתה קשה: בצד אחד של המסך, מטעם התביעה, ד"ר דורית זילברמן המחפשת את בתה בהודו, וניסים משעל שמחפש רייטינג . מהצד האחר, על ספסל הנאשמים, מצטנף ומפוחד, אחרי יומיים ללא שינה, מנכ"ל משרד החוץ רון פרשואר... אכן מצב ביש. כעבור יממה התברר שאביגיל, שתהיה בריאה (כאילו דהה), היתה בכלל בגואה (ללא קשר לאסון הצונמי בכלל). היא שלחה אימייל שהגיע באיחור, מה שלא מנע מאימא שלה להתעמר בשידור חי בעשרות עובדים מסורים של משרד החוץ שעבדו (במשכורות מגוחכות) עשר…
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בימים אלה יש קריאות לחידוש השיחות עם הסורים לגביי הסכם "שלום", הם מן הסתם רוצים נסיגה מלאה מהגולן... השאלה שלי היא האם אתם כאזרחי מדינת ישראל תסכימו שכל הגולן יוחזר לסוריה וזה כולל נסיגה צבאית מלאה, יציאת אזרחים מן הגולן, החזרת כל השטח לשליטה סורית כולל החרמון כמובן למי ששכח וכל אוצרות הטבע היפים של אותו השטח שבעייני היפה והמיוחד ביותר בכל הארץ. האם לדעתכם יכול להיות אי פעם שלום "חם" עם הסורים ? ז"א לבקר בסוריה... לטייל שם בכיף וזה אומר שאין יותר חיזבאללה ומתח בצפון. או שאתם חושבים שהמצב יכול להשאר יציב כמו שהוא היום וסוריה לא תפתח במלחמה איתנו והחיזבאללה הוא לא איום שצריך לקחת בחשבון או לפעול כנגדו בצורה רצינית והגולן הוא חלק לגיטימי מהמדינה שלנו שלא צריך לחזור אל סוריה …
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כידוע לכם בימים הקרובים מתכוננים שוב העובדים הציבורים להשבית את המשק בפעם המי יודע כמה. הפעם מבטיחים לנו שביתה שלא ראינו כדוגמתה. אישית עליי העניין קצת נמאס. אני מבין שהשביתות הן חלק מהמאבק של ציבור העובדים בשירות המדינה, שנאבקים על שכרם ועל מקום עבודתם- אבל כמה אפשר? עם כל שביתה נוספת המשק סופג הפסדים אדירים שגורמים לגירעון בתקציב וכלכלה רעועה. האם זה שווה את המחיר? לאחרונה נוכחנו לדעת עד כמה מגזר יחסית קטן של ציבור העובדים(עובדי נמל) יכול לשתק תעשיינים וייצואנים, לגרום להפסדי ענק למשק ולעורר בלאגן אחד גדול. לעובדים הציבורים במדינה יש כוח. הם מנצלים את הכוח הזה כדי להלחם על זכויותיהם אבל איך הם שונים מהעובדים במגזר הפרטי? למה העובדים במגזר הפרטי לא שובתים, לא עושים מהומ…
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
המשבר הכלכלי החמור ביותר - האם אנחנו עומדים בפתחו של עידן חדש? או שהמצב יחזור לקדמותו? אני לא מעוניין לדבר פה על ההשלכות החמורות של המשבר על מדיניות הבנקים העולמית ומדיניות הFED , אלא על ההשלכות שיש לכל המשבר הזה על הרבה מאוד פנים נוספים שמומחים "חוזים" לנו לעתיד הקרוב - מקס' 5 שנים אני שמעתי על תחזיות קודרות ביותר לגבי השפעות המשבר על THE UNITED STATS OF AMERICA , מה שלא יהיה עוד , אלא הדרום והצפון , כלומר פירוק האומות המאוחדות , לעשירים ועניים אם תרצו , הצפון והדרום האם זה מה שהעתיד צופן לנו? ומה עם אירופה? המצב שם לא מזהיר במיוחד , משאלי עם בקרב הEURO בנושאים של איחוד עמוק יותר נדחים על הסף על ידי מספר מדינות , ובזמן האחרון אפשר לשמוע גם קולות קיצוניים שחוזים את פיר…
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר! מה הענינים ביצז’? אצלנו יותר מבסדר, יש לנו המון במה לשחק (סופסוף) ולא מספיק זמן (כרגיל) אבל תמיד יש לנו זמן בשבילכם. אז התכנסנו והבאנו לכם פרק נוסף מצחיק ומעניין ובו סיקורים של 2 משחקים, 5 חדשות חמות, שאלה שבועית נוספת ולקינוח פירגון כפול… אנחנו בטוחים שאתם מאושרים כמעט כמונו, כל כך מאושרים שקשה לתאר במילים (או שלא ;D ) קבלו את פרק מס’ 26 – “משפריץ ניטים” http://pod.icast.co.il/f2088b05-d356-4e3c-9ec4-1deb5e7c73ff.icast.mp3 סקירת משחקים: Peggle Battlefield: Bad Company 2 Beta חדשות הגיימינג : כל מה שחם: Activision מוסיפה חברה שלישית שתעבוד על כותרי Call of Duty האם נראה בקרוב משחקי 3D ויי…
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/157115 האם אני חולם :o השמאלן המפורסם פותח פיו המטונף ומדבר. מה לקח לאידוט הזה שנים להבין אני ועוד ילדים אפילו קטנים ממני הבנו שנים לפניו. חלאה כזאת. השאלה עכשיו כמה זמן יקח לו להבין את הטעות שלו באוסלו? :bash: :bash: :bash: :bash:
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ראש ממשלת לבנון. אין להם גבולות, אבל אותי זה קרע מצחוק: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3288535,00.html
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש כרגע תוכנית של שירים מהסרטים בערוץ 10 ושרים שירים קלסים בהחלט תוכנית טובה ואני לא מחסידי כוכב נולד וזבל ראלטי אחר פה זמרים באמת שרים שירים טובים
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-745-2812416,00.html נו, כל יום מגלים דברים חדשים...זהו חבר'ה, נא להפסיק לצרוב! עריכה: רק שתראו שכל זה שטויות במיץ תפוחים, הנה מה שיש למשטרה להגיד
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היום היה הפרק האחרון של הסדרה, נראה כמו תסמונת Stargate פרק 1 שסגר את הכל והשאיר יותר מידי טעם של עוד. אמור להיות עוד special ואולי אפילו סרט TV נוסף בעתיד אבל עדיין דרעק משאיר את כל הדברים פתוחים לגמרי. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אולמרט הודיע כעת, במסיבת העיתונאים שהתרחשה זה עתה, כי לא יתמודד בפריימריז בקדימה. מה אתם חושבים על ההכרזה הזאת? בן. עריכה: לפי דעתי האישית, אולמרט מנסה לפרוש מהפוליטקה בדרך מכובדת, בניגוד להרבה אנשים אחרים, ובנתיב מתון שירחיק את פרשיות השוחד בהן הוא נחשד מהמסך.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בדוח שהוגש לקונגרס האמריקני נכתב כי יותר מ-60 שנה לאחר השואה, האנטישמיות היא מציאות עכשווית. הדוח קובע כי נוצרת תופעה של "אנטישמיות חדשה" שמאופיינת בביקורתיות כלפי הציונות או על מדיניות ישראל ומקדמת שנאה כלפי כל היהודים. בדוח נטען גם כי האנטישמיות מקודמת גם על יד גורמים באו"ם וגם על ידי ממשלות במדינות שונות בעולם המקדמות שינאה ודעות קדומות כלפי היהודים לכתבה המלאה לדעתי זה מפחיד, אם גם האום מקדם את זה זה לא טוב, ויש עוד הרבה מדינות שגם אצלם מתעוררת האנטישמיות. מה אתם אומרים? ההיסטוריה תחזור על עצמה?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3576818,00.html . סיכום הכתבה, למי שאין כוח לקרוא "יגבו חברות הכבלים והלוויין תשלום חודשי קבוע", "מעבר לתשלום החודשי הקבוע...", "במסגרת חוק ההסדרים מוצע כי חברות הכבלים והלוויין יוכלו לקבוע בעצמן, ללא פיקוח משרד התקשורת, את התשלום הקבוע.", "יוכלו הכבלים והלוויין לשדר פרסומות". הנה, בבקשה. שוב דופקים אותנו. רק תתכופפו.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הערב צפוייה להיות הודעה דרמתית בקנה מידה עולמית על רון ארד..... מעניין
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היום ה-5 לספטמבר, לפני תשע שנים התרחש אסון השייטת שבו נהרגו 11 מלוחמי היחידה. יהי זכרם ברוך. למי שלא יודע מה היה האירוע: אסון השייטת
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
השר עזרא סידר חופשה מהכלא לבן חבר מרכז - יוני בלולו רצה לצאת לחופש ממעצר על דקירה שכמעט הרגה אדם כדי להתחתן. השב"ס התנגד, אבל אז השר גדעון עזרא הרים טלפון ---------------------------------------------------------- ח"כ אברהם ואפללו טסו על חשבון אגרקסקו למרות שוועדת האתיקה של הכנסת אסרה על השניים לטוס לחו"ל במימון החברה לייצוא חקלאי "אגרקסקו", הם טסו על חשבונה. ח"כ אפללו אף הגדיל לעשות כאשר האריך את שהותו בארה"ב, במימון החברה. מבקר המדינה, מיכה לינדנשטראוס, מבקש הסברים. ח"כ אברהם: "זה לא היה מסע תענוגות". ח"כ אפללו: "שכחתי בגלל השבץ מוחי". ח"כ רן כהן דורש מהשניים להשעות את עצמם מתפקידם כסגני שרים --------------------------------------------------------- כתבי אישום נגד …
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני בנוער העובד והתוודע לי שאנחנו תומכים בעבודה וסתם עיניין ועכשיו מבקשים מחלקנו מי שמסכים לעזור בכל מיני דברים הבעייה היא שאני לא ממש מכיר את העבודה ולא יודע אם אני מאמין בה אז אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת ולהסביר לי עלייה , במיוחד על כל הקטע הזה של "חיסול העוני" וכיצד העלת השכר מינימום יפגע במשק . תודה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אני קורא להקמת וועידת חקירה בין לאומית נגד ארה"ב לגבי בניית הבניינים השפריעו למטס השלום של הארגון ההומניטרי "אל קעידה" ב- 11 בספטמבר 2001!
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום לכם. מאיש - שפוי: אני רוצה פשוט לעורר ולהתעורר את כולנו ולהזכיר עד מתי, שאנחנו שכחנו מרוב החדשות חוזרות ונשנות בשחיתויות אצל מנהיגנו ובבעלי ההון מי העשיר את מי, ובתקריות בשדרות ובסביבתה, שכנו תכל'ס את החייל גילעד שליט שיושב בידי החמאס זה שנתיים ימים. אנו ממש בזים לעצמנו על כך ילד מילדנו מופקר ולא מצליחים לשחררו מקומץ של מחבלים, וממשיכים להתחנף ולחייך להם במפגשים עם "אבו" כזה או עם "אבו" אחר ולחפש כל דרך כדי להתרפש מתחת לרגליהם שידרכו או ירקדו עלינו יותר. היום לדעתי צריך להיכנס לרצועת עזה ולכבוש אותה טוטאלית, לא כדי להפסיק את הירי על שדרות, אלא רק ורק לשחרר את הילד שעזבנו לגורלו בכל מחיר ולהחזיר את האחריות על כל חייל וחייל שנופל בשבי ולהחזיר עטרה לצה"ל ליושנה. היום ג…
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
:lol: אולי בעתיד הקרוב :
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-