אקטואליה ותרבות
פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!
6,174 דיונים בפורום זה
-
השאלה אם הם באמת טיפלו בבעיית הרעב העולמי או שפשוט חצי מהם מתו מרעב? :-\ walla
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2597093,00.html מקווה שיגמר טוב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תחילה של הכחדה של עם ישראל, וארץ ישראל שאנו זכאים לשבת בה. ושרון.. לא היתי מאמין. אפילו רבין לא היה כזה שפן. (ולא עשה טעויות כאלה)
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
טוב אני מקווה שאפשר פה לפרסם וזה המקום לתר'ד תיראו אני באמת כמו רבים מחברי האתר פריק של מחשבים וכל זה אבל בשנה האחרונה פה ושם יצאו לי ככה מהלב שירים אז חשבתי אולי לאפשר לכם פה לקרוא אותם ומי שבא לו שיגיב יגיד מה דעתו כל תגובה תתקבל בברכה ובהבנה. רצ"ב השירים בקובץ PDF. תודה.
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
מצטער, אני לא מסוג האנשים שכותבים דיונים, מביאים לינק לכתבה ב-Ynet וסוגרים עניין. אולי אני לא אעשה 5 דיונים כאלה ביום, אבל אני מבטיח שכאשר אעשה דיונים - הם יהיו איכותיים. אני פרפקציוניסט ובחיים שלי לא אעשה משהו קיצ'י. בכל אופן, הנה דיון איכותי : בשנים האחרונות, עקב התפתחות שוק הטלפונים הסלולרים החלו החברות במאין מירוץ חימוש מטורף - מי ישים יותר אנטנות ביותר מקומות? כאשר פרטנר נכנסו לשוק הפלאפונים הייתה התפתחות אדירה בזמינות של איזורים רחוקים ומרוחקים לרשתות הסלולריות. דעתי האישית היא שהאנטנות הן מחדל סביבתי עצום, אשר מעלה בהרבה מאוד אחוזים את תחלואת הסרטן במדינת ישראל. לצערי אין לי פה סטטיסטיקות מדויקות לגבי תחלואת הסרטן בישראל לפני ואחרי פתיחת השוק הסלולרי לתחרות אבל א…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
wasn't it 50% last time? http://www.e-dologic.co.il/microsoft/fire/page/ this is a direct link from MSN.co.il
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-28870-00.html?tag=15-12-27
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שדרן הטלוויזיה, יעקב אילון, המגיש את מהדורת חדשות 10 מידי ערב, עומד לשאת לאישה את הדי גור, כתבת התחנה לענייני חינוך. אילון (41) והדי (26) הכירו לפני כשבעה חודשים כשהוקמה חברת החדשות של ערוץ 10, ובדיוק נפרד יעקב מחברתו במשך שנה - יונית לוי, אשר החלה להגיש החדשות בערוץ 2. לוי החליפה בתפקידה זה את מיקי חיימוביץ' שעברה למהדורת חדשות 10 לצידו של יעקב אילון. לפני מספר ימים חזרו יעקב והדי מטיול משותף בתאילנד ובישרו למקורביהם על החלטתם להינשא. החתונה תתקיים בעוד מספר חודשים בחוג המשפחה. נלקח מMSN .
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//443074
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שנה טובה לכל בית ישראל! שתהיה שנה טובה ומתוקה, שלא נדע פיגועים ויהיה שקט מהמצב שלנו אי אפשר להתדרדר עוד, שנה הבאה חייבת להיות יותר טובה שתהיה שנה גשומה! ועוד פעם לסיום, שנה טובה!
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
כידוע לכם בימים הקרובים מתכוננים שוב העובדים הציבורים להשבית את המשק בפעם המי יודע כמה. הפעם מבטיחים לנו שביתה שלא ראינו כדוגמתה. אישית עליי העניין קצת נמאס. אני מבין שהשביתות הן חלק מהמאבק של ציבור העובדים בשירות המדינה, שנאבקים על שכרם ועל מקום עבודתם- אבל כמה אפשר? עם כל שביתה נוספת המשק סופג הפסדים אדירים שגורמים לגירעון בתקציב וכלכלה רעועה. האם זה שווה את המחיר? לאחרונה נוכחנו לדעת עד כמה מגזר יחסית קטן של ציבור העובדים(עובדי נמל) יכול לשתק תעשיינים וייצואנים, לגרום להפסדי ענק למשק ולעורר בלאגן אחד גדול. לעובדים הציבורים במדינה יש כוח. הם מנצלים את הכוח הזה כדי להלחם על זכויותיהם אבל איך הם שונים מהעובדים במגזר הפרטי? למה העובדים במגזר הפרטי לא שובתים, לא עושים מהומ…
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לדברי שאול יהלום ב Ynet כפי צוטטו בכותרת. אמנם אני בד"כ לא לוקח ברצינות את מה ששאול יהלום אומר, אבל לאור תגובות רבות דומות החלטתי להביע את דעתי על עניין ההסכמים. ישנם מספר נקודות בהסכם הזה שצריך לתת עליהם את הדעת - 1)החותמים על המכתב (מהצד הישראלי) מגדירים את עצמם לא פחות ולא יותר כמדינת ישראל (קרי - ממשלת ישראל), ומכיוון שבפעם האחרונה שבדקתי ביילין הוא לא ראש הממשלה והממשלה עצמה מתנגדת להסכם, כיצד מעזה האופוזיציה להגדיר את עצמה כממשלה? שכן הגדרה שכזו יכולה לתת תוקף רשמי להסכם וזאת למרות שהממשלה מעולם לא הביעה על כך, וגם לא הציבור. 2)החותמים על המסמך שמרו על תוכנו במשך תקופה ארוכה בסוד, האם הסכם שכזה צריך להשמר בסוד? לטעמי אין בכך חשיבות בגלל שמדובר בהסכם של אף אחד עם אף…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2808077,00.html אי אפשר להתעלם מנזילת השידורים האטרקטיבים ל 5+ אבל למה להגיד שפוקר זה ספורט. מי רואה פוקר בטלוייזיה? למי אכפת מפוקר(חוץ ממישה :-X)? ולמה אי אפשר פשוט להגיד: "מצטערים אבל אנחנו גנבים. אנחנו עושקים את הלקוחות וגובים יותר מדי כסף על הערוצים. וכן אנחנו גם עשינו ערוץ 5 + והעברנו את רוב הספורט הנצפה לשם כדי שתשלמו ואנחנו נעשוק אותכם עוד יותר". Truth will set you free.
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הלילה, 2:00 בערוץ AXN - פרקים 1+2 של V.I.P... ;D - "לחובבי הז'אנר"..
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כנראה שהתקופה הממושכת באזרחות, לאחר השיחרור מהשירות הסדיר בצה"ל, קצת פגעה ביכולת החשיבה של מר צפריר גולדנברג הנכבד, שכנראה שכח מספר דברים בסיסיים ביותר... הבחור יפה הנפש שלנו כנראה שכח שתצפיתן עם משקפת מהווה סכנה ממשית לכוח, לא פחות מצלף... הוא כנראה שכח שבעזרת אותה "משקפת" (שהיא אינה "כלי נשק", ולכן "לא מהווה סכנה" כיביכול) ניתן לחשב טווח לעבר הכוח, ובכלל - ניתן לראות בבירור את מיקום הכוח, וללמוד את התנהגותו במשך הזמן. לאחר מכן, זאת לא בעיה להוציא צלב, ותוך מספר שניות לפגוע בכוח - וזה לפני שהכוח בכלל יספיק לזהות את אותו צלף. חוץ מזה, אותו תצפיתן יכול לכוון אחד אחר שיורה טיל נ.ט. כלשהו [השד יודע מאיפה, לא ניתן לראות את האדם השני] לעבר הכוח (וגם בזמן אמת, כלומר - ברגע שמזה…
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
(ynet)http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2834437,00.html
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו, כשיש דיונים על תקציב 2004 אני שואל את עצמי: איפה עוד אפשר לקצץ??? אני רואה את כל הקבוצות של המפגינים, שמוחים על הקיצוץ במגזרם ואומר שיותר גרוע לא יכול להיות אבל נראה לי שכן. בחדשות רואים קבוצה של גימלאים מסכנים שאין להם כסף לאכול ועוד מקצצים להם בסל הבריאות. איך אפשר לחיות במדינה הזו??? ארץ אוכלת יושביה. מדוע עמיתי - אנשים בעל תואר אקדמאי - לא מוצאים עבודה וצריכים לעבוד בעבודות זמניות ולפעמים בכלל לא. מדוע במדינה הזו ישנו יחס הפוך: ככל שאתה לומד יותר יש לך סיכוי מועט יותר למצוא עבודה. כמה עוד נוכל לסבול??? מתי יגמר כל המצב הזה??? ולמה לעזאזל שר האוצר חושב שיצאנו מהמיתון???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו ראיתי את הסרט, ובאמת סרט מאוד מעניין ואיכותי, מראה את המציאות ההפוכה של ריו דה ז'נרו בשנות ה60, עיר חופש, שמש ובחורות אקזוטיות מתגלה כמקום של פשע סמים ומוות. הסרט בנוי בצורה טובה מאוד, עם משחק מעולה של כל הדמויות, עלילה מעניינת וסוחפת, תענוג לצפיה. לא סתם הוא זכה כסרט הזר הכי טוב של השנה.
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מחוסר בית בן 32 שפרץ לדירה בתל אביב, ניסה לגנוב את הטלוויזיה ו...זרק אותה מהקומה השנייה. זו התנפצה לרסיסים, והאיש נעצר. יבגני טומישבסקי סיפר בחקירתו כי ביום חמישי בלילה, "היייתי רעב, וחיפשתי דירה להיכנס אליה ולגנוב ממנה דברים כדי למכור אותם ולהשיג אוכל". לאחר שדפק על דלת הבית והבין שאין איש בדירה, החל לטפס על הקיר החיצוני. בקומה השנייה, היכן שלא היו סורגים, פתח את החלון, חדר לבית והרים את הטלוויזיה. מכיוון שהדלת היתה סגורה, הוא החליט להשליך אותה מהחלון. לדבריו, הוא הבחין בענף של עץ בסמוך, וכיוון אותה לענף, "כדי שזה ירכך את הנפילה". כנראה שהוא לא שמע על אנרגיה פוטנציאלית. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2870809,00.html
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2876083,00.html
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2896263,00.html חוק שעבר בארה"ב בנובמבר אשתקד אוסר הפלות לאחר השליש ה-1 כבר קיבל 3 עתירות נגדו. לא מדובר בהפלה פשוטה אלא במה שנקרא "לידה חלקית", או הפסקת הריון אחרי השליש ה-1 של ההריון שבד"כ נהוג לעשות בו הפלה. נשים שבוחרות לבצע הפלה כ"כ מאוחר, בד"כ עושות זאת בגלל מומים שנתגלו בעובר או בגלל שההריון מסכן אותן. ארגונים "הומאניטאריים" טוענים שאין הצדקה לבצע פעולה כזאת שכן היא כרוכה בפרוצדורה שמכאיבה לאובר ומתבצעת בצורה חייתית. (אני לא אפרט, זה דיי מפחיד). מתנגדי החוק לאומת זאת טוענים שזהו תקדים לאיסור גורף על הפלות בארה"ב ולקיחת הזכות של האישה על גופה. (רק שתדעו, בהרבה מדינות בארה"ב הפלה בכל שלב של ההריון כמעט היא בלתי חוקית). ועכשיו…
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לכל מי שעוד היתה לו אי פעם תקווה שערפאת הוא כן פרטנר, זאת תהיה כנראה מכה אל מתחת לחגורה. ערפאת כנראה מת לאמץ את ארגון החמאס תחת חסותו אחרי שהמנהיג הרוחני שלהם (הלוא הוא השייך יסין) חוסל ע"י ישראל לא מזמן, ומה, הם יהיו חלק מה"פרלמנט" הזה שלהם ומן הסתם יקחו חלק בהחלטות של הממשלה הפלשטינית, וכמובן שיהיו לזה השלכות מאד כואבות לגבינו (ייתכן גיבוי של ה- ממשלה הפלשטינית בפיגועים, והפעם בצורה הרבה יותר גלויה). ומה כל זה אומר? שערפאת ההוזה, לא ממהר לגנות את הארגונים, שהם ארגוני טרור לכל דבר, כדי אולי להראות יותר טוב בעייניי העולם ה"נאור" (ארה"ב ואירופה) אלא לוקח אותם לחיקו ומחבקם חזק חזקו ולא מתבייש לעשות זאת בהכרזה פומבית. שום דבר טוב כמובן לא יצא מזה. רק נקווה …
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
השקט הופר בעיר ארד בעקבות מהומות והפגנות של חרדים אשר מאשימים את בני הזרם המשיחי בעיר בכפיה דתית! מי היה מאמין שדווקא חרדים יתלוננו על כפיה דתית... המשיחיים הם זרם ביהדות אשר מאמין שישו היה המשיך והם מאמינים בכתוב בתנ"ך ובברית החדשה וישנן כ-30 משפחות משיחייות בעיר ערד. לטענתם, החרדים מסיטים נגדם ולטענת החרדים, המשיחיים מפטים את הנוער לנצרות. תראו מי שמדבר... אז מה? רק לחרדים מותר??? לפי הנאמר בכתבה, אותם משיחיים משרתים בצבא ומשלמים מיסים כמו כולם, בניגוד לחרדים, וזאת התודה שהם מקבלים מאוכלי החינם האלו. טוב נו, עוד קהילה שסובלת בגלל החרדים. לדברי הרב החרדי בעיר הרב בן-ציון ליפסקר, שקרא משיחיים: "תצאו מהעיר, נבלות, שקרנים וצבועים שכמוכם". האין זאת הסטה? וזאת ההוכחה לעשרת הס…
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-