עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע אם יש? לא מצאתי מקור מידע מהימן. רק משהו באיזה דיון גוגל גרופס...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tal5870,

שלום לכולם!יש לי iPhone 4s , כאשר אני מגדיר VPN במכשיר,החבור מתנתק אחרי נעילה . יש דרך לפתור את הבעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. ניסיתי מספר תוכנות עריכה .לייטרום -aperture .שמרתי ואחר כך צירפתי את התמונה לemail ששלחתי. אדי

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  4. שלום לכולם וחג שמח ברשותי מק מיני, הדגם הזה: http://store.idigital.co.il/mac/macmini/mac-mini-2-3ghz-1tb-md388hb-a ה- Macintosh HD הופיע לי בתור תיקייה משותפת ברשת הביתית (שאר המחשבים הם מחשבים רגילים עם וינדוס), דבר שאני ממש לא מעוניין בו. דרך מאפייני התיקייה שיניתי את ה- permissions של השיתוף. לא זוכר מה בדיוק עשיתי, אך בסוף התהליך על סימן התיקייה הופיע אייקון קטן של מינוס לבן במעגל אדום (כמו שלט אין כניסה), ולאחר הריסטארט הבא המק כבר לגמרי לא נגיש. כאמור, מדובר במסך הלבן עם הלוגו האפור. יש אפשרות להזיז את סמן העכבר, אבל לא יותר. ניסיתי ריסטארט, כיבוי, הוצאת כבל חשמל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by -LosNir-,

היי, יש לי MacBook 13" White Core 2 Duo עם בעיה יחסית מוזרה. עד לפני כמה חודשים הוא היה תקין, ומאז הוא ישב כבוי בארון. לפני כמה ימים, הוצאתי אותו, חיברתי אותו למטען, מערכת ההפעלה עלתה, אבל היא לא מגיבה לעכבר. הסמן של העכבר ממשיך לזוז כרגיל, אך המערכת לא מגיבה ללחיצות, ובנוסף גם "Hover" לא עובד (כשמרחפים עם העכבר מעל כפתורים או אייקונים ב Dockbar, אין לכך השפעה). יש לציין שהסוללה תמיד במצב של Not Charging, ולכן כשמנתקים את המטען, המחשב נכבה מיידית - קודם לכן הסוללה נטענה והייתה "בריאה". מה שביצעתי עד כה: א. ריסט ל P-Ram ו NVRAM - לא עזר. ב. חיבור עכבר חיצוני ב USB (לוג'יטק), אין השפעה. אשמח לעצות \ פתרון. תודה.

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. שלום חברים, כבר חודש שאני מתעניין במערכת של אפל, התחלתי על VMWARE אבל הפסקתי כי היא פשוט לא זזה וזה רק נותן לראות איך המערכת עובדת, וקשה לעבוד איתה עם XCODE. לכן החלטתי שאני הולך בכוח על התקנת OS בלפטופ שלי שהוא, ASUS U36SD . זה לפטופ ממוצע, אבל מה שטוב שהוא דומה ברכיבים ל MAC אז בתקווה שלא יהיו בעיות ( מעבד I5, כרטיס מסך Nvidia 520M ). הבעיה היא כזאת שיש לי הארד דיסק אחד של 750 GB. הוא מחולק ל 3 ווליומים : 1. כונן סי - הווינודס 7 יושב עליו 2. כונן די - מחיצה שנייה. 3. 20 GB של שטח שלא פורמט בגלל שבעתיד אני רוצה להתקין גם LINUX - BACKTRACK , אבל לא כרגע. אז התיכנון שלי הוא כזה, לעשות SHRINK לכונן די ולפנות ממנו 80 גי'גה בייט ולפתוח כונן חדש בשם, כונן E ועליו אני אתקין א…

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. ניסיתי במספר דרכים וכתיבת שרתים נכנסים ויוצאים להגדרת חשבונות האימייל שלי (של נענע10 ) ולא הצלחתי, תמיד הוא רושם ״לא ניתן להתחבר לשרת״ וכו׳... האימייל של נענע הוא בעצם של WINDOWS LIVE או הוטמיילֿ, אני לא בדיוק זוכר, אבל ניסיתי את השרתים של שניהם... למישהו יש פיתרון? תודה.

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. ואני רוצה להתקין WIN8 עשיתי את כל השלבים דרך הבוטקאמפ ואז בחרתי התקנה, המחשב מפעיל את עצמו מחדש נכנס להתקנה של הווינדוס ושם כאשר אני מפרמט את הכונן של הבוטקאמפ ואז הוא רושם לי : "אין אפשרות להתקין את ווינדוס בדיסק זה הדיסק הנבחר שייך לסגנון מחיצה GPT" מה לעשות? ניסיתי להתקין גם win 7 וזה עושה לי בעיה באותו שלב רק שהוא רושם שחסר קבצי מערכת אודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום אני מתלבט מאוד האם לרכוש את הmacbook pro 15 retina http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/macbook-pro-15-with-retina-display-2-3ghz-me294hb-a-7077 עכשיו רציתי לדעת האם יש הבדל בין המפרט של המחשב שיש לי כרגע לmacbook pro והאם יש היתרונות בשימוש עם הmacbook pro לבין הpc ואם יש למישהו את הדגם הזה אשמח לשמוע חוות דעה עליו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by BAR76,

היי, אני מכינה קליפ באיי-מובי, שמורכב ממס' תמונות. בחרתי מעברים בין תמונה לתמונה, אבל לא בחרתי בשום סוג של הנפשה או אפקט בהצגת כל תמונה. ובכל זאת, כל תמונה מוצגת כנראה כברירת מחדל, עם אפקט מסוים של "זום", ז"א שבזמן שהקליפ מתנגן, כל תמונה מוצגת מאוד מקרוב, ואז טיפה מתרחקת, מה שיוצר חיתוך של התמונה ואי אפשר לראות אותה במלואה. איך אני מבטלת את זה? אני רוצה שייראו את התמונה כמו שהיא, בלי שום תזוזה/זום/כל דבר אחר... תודה.

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  11. שלום. אני חובבן. יש לי Raspberry עם RaspXBMC. זה נהדר. אבל איטי. חיפשתי לשדרג. מצאתי את Cubieboard. האם מדובר על אותה ארכיטקטורה? ז"א - אוכל פשוט להתקין RasbXBMC על מכשיר זה והכל יעבוד זהה? אני לא רוצה להזמין ולהיכנס לכאבי ראש מיותרים. המון תודה!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Sr.Studio,

שלום ! רציתי לשאול כיצד והאם ניתן למחוק ולחבר partition בחזרה להרד דיסק מבלי לפרמט את כול הדיסק ? (מערכת הפעלה Mac OS X 10.6.8)

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום לכולם, לצערי נאלצתי לפרמט את המחשב, העניין הוא שלפני הפירמוט תיקיית הitunes לא ישבה על כונן C מה שאומר שהיא עדיין קיימת לי (ושוקלת 24 ג'יגה) אבל אם אני נכנס לתקייה ומנסה להפעיל זה אומר לי שאני צריך להתקין מחדש את ITUNES מה עלי לעשות עכשיו בכדי שכאשר (לאחר ההתקנה המחודשת) אני לא יאבד את רשימת אנשי הקשר? הרי בחיבור לאייטונס חדש התוכנה בדר"כ מוחקת הכל. איך אני ממזג את התקיות (שום דבר לא באמת חשוב לי למעט אנשי הקשר)

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. נתתי לחבר מיני מק ישן שהיה לי הוא לפחות בן 5, החבר התקשר אלי ואמר לי שהוא רוצה לעשות update זה מבקש ממנו סיסמא ואני ממש לא זוכר את הסיסמא שקבעתי לו, האם יש דרך לשחזר? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. הי, התחלתי לעבוד עם OS X (10.9.4 ויש לי 2 בעיות. הבעיה הראשונה - אני לא מצליח לגרום ל flash player לעבוד. ניסיתי להתקין את ה flash player גם דרך האתר של adobe וגם בעזרת המדריך הזה: https://forums.adobe.com/thread/1267823 ה flash player עצמו מותקן במערכת אבל הוא לא פעיל (אי אפשר לראות סרטונים ביוטיוב\פייס או כל דבר מבוסס פלאש גם ב FF וגם בSAFARI) *עם כרום אין בעיה והפלאש עובד (הכרום כבר כולל את הפלאש). הבעיה השנייה: ספק האינטרנט או התשתית חוסמים לי את הגישה לאתרי גוגול בדפדפן safari. כולל את כל האפליקציות של גוגל כמו DRIVE ל OSX. ב windows אין את הבעיה הזו. ברגע שאני מחליף את חיבור האינטרנט בזה של הפלאפון - הבעיה נעלמת והכל בסדר. באיזו דרך הספק מגביל אותי? ומה אני צריך …

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אני מפתח משחקים לכל מיני פלטפורומות. לאחרונה החלטתי לפתח את המשחק שלי למאק. השאלה שלי איזה אתרים וקישורים יש לכם לאתרים שסוקרים משחקי מאק? בין אם אינדי או לא אינדי. מכירים כל מיני יו טיוברים? כל מיני אנשים אחרים ברשתות חברתיות שמדברים על משחקי מאק? אודה לכם אם תשתפו (וגם אם לא תשתפו אודה לכם ).

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by nat64x,

מה הפקודה המתאימה לפלאשינג קובץ BIN של openwrt דרך הטרמינל?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by mjn,

אוקי, זאת חידה קצת מורכבת ובכלל לא היה ברור לי באיזה פורום זה אמור להיכנס. הנחתי שזה פורום יודעי הדבר[ (; ] ולכן זה מקום טוב להתחיל. יש ברשותי שלט PS ישן וכבל שממיר לUSB את החיבור הרגיל. אני מעונין לחבר אותו לאנדרואיד בתור שלט משחק (עכשיו כשיש GTA:SA לאנדרויאד זה נשמע פיגוז) לכן, חשבתי להשתמש במחשב כפרוקסי בלוטות׳ כמו שיש אפליקציות שעושות את זה בעבור מקלדת. יש לי מחשב עם כל מערכת הפעלה בערך, אחד עם ubuntu server, אחד עם osx, ואחד עם windows אז אם יש כלי תלוי מע׳ אין בעיה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by eSLC,

שלום, ברשותי מחשב מק בוק פרו 13 מאמצע 2012 וכאשר אני מחבר אליו מסך מחשב חיצוני או טלוויזיה אני מקבל שגיאה No Signal על המסך החיצוני למרות שכביכול המסך כן מזוהה על ידי המחשב. ההודעה מתקבלת על כל טלויזיה או מסך מחשב שאני מנסה לחבר. החלפתי כבלים ניסיתי גם דרך HDMI וDVI ושום דבר לא פותר את הבעיה ניסיתי לקרוא כל מיני פתורונות שהציעו בגוגל אבל שוב כל הנסיונות כשלו. החלפתי מסכים/טלויזיות קניתי כבלים חדשים כי הייתי בטוח שאין בעיה עם המק אבל כנראה שטעיתי. יש איזה שהן אלטרנטיבות שאני יכול עוד לנסות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 5.7k צפיות
  20. אני מנסה לעזור לחבר הוא מריץ אובונטו powerpc על MDD (מחשב אפל powerpc 3.6 דגם firewire 800, אם 2 מעבדי G4 7455B), ואנחנו מנסים להפעיל על האובונטו מכונה וירטואלית בה ניתן להריץ גרסה ישנה של OS X, אותה אחת שהיתה מותקנת במקור על המחשב עצמו המדריכים בהם השתמשנו : https://techuman.wordpress.com/2014/04/24/lubuntu-14-04-lts-powerpc-virtualized-on-g4/ http://askubuntu.com/questions/515407/how-recipe-to-build-only-one-kernel-module אנחנו מנסים להתקין KVM אם הפאטצ' שנמצא בלינק הראשון. לא ממש מקבלים שגיאות, אבל גם לא מקבלים מודול.... זה מה שהפעלנו וקיבלנו : הכנות כלליות $ cd $ mkdir kernel $ cd kernel $ apt-get source linux-image-`uname -r` $ ls -al total 122020 drwxrwxr-x 2 dez…

• 0 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by GolfGTI,
    • 0 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by eyal177,
    • 0 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים