עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by la_pumik,

אם אני מתקין אובנטו, האם זה לבד יתקין לי אפשרות לבחור האם לעלות את ה-windows או הlinux? או שאני צריך להגדיד לו בעצמי.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  2. Started by talcohen,

אני רוצה לעבור ללינוקס ויש לי איפוד. אני יודע שלינוקס לא תומכת באי-טונס. אז מה אני יכול לעשות? איך אני אעביר שירים לאיפוד שלי?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  3. השאלה בכותרת. בתודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  4. Started by snaidis,

ה scheduled tasks שלי לא פועל. ניסיתי לעשות המון דברים כמו להפעיל דרך הSERVICES ועשיתי בדיקה עם HIJACKTHIS והגעתי למצב של פורמט. אחרי הפורמט הכל היה בסדר, אך לאחר כמה חודשים הבעיה שוב חזרה וזה די מפריע לי כי הנורטון עושה את העידכונים שלו בתיזמון עם ה scheduled tasks ואם הוא לא מופעל אז אני צריך כל הזמן להפעיל עדכונים בעצמי ואני שוכח. תודה מראש לעוזרים. אני מצטער ששמתי את זה פה זה מתאים לWINDOWS אני ממש מצטער לא שמתי לב. :

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by chmmr,

איך אני מאפשר שכפתור ה back יעבוד בעכבר ? ב unubtu 6.10 עם עכבר של GPT. אני יודע שאני צריך לערוך את ה etc/X11/xorg.conf/ אבל זה לא כל כך מסתדר.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by omrx,

שלום היום בבוקר שבאתי להדליק את הimac הוא עשה מן קול כזה של ביפ ואחרי זה הוא עשה רעשים שנשמעו של המאווררים , במקום המנגינה שהוא משמיע עם ההדלקה. הכול עובד חוץ מזה , אבל גם שכיביתי ואחרי כמה דקות הדלקתי הוא שוב עשה את הקולות. אז השאלה שלי היא למה זה קורה ? והאם כדי להביא את זה למעבדות של אפל בארץ ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  7. שלום אני משתמש ב mandrake 9.1 על הלאפטופ הדי ישן שלי, סידרתי את הכל חוץ מבעיה אחת קטנה אני רואה טקסט בכל מיני אתרים בעברית בתור סמלים, כאילו זה איזה שהיא בעיה של פונטים, לדוגמא באתר הזה אני רואה הכל מעולה חוץ מציטוטים בפורום, מוזר, אבל קורה =\ יש למישהו רעיון מה העניין ואיך לסדר?! נ.ב תמוחנה מאתר הפינגווין מצורפת [attachment deleted by admin]

8. Started by skywalker13,

שלום. התקנתי לעצמי פדורה 4 ואני לא יודע איך לשנות שפת כתיבה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  9. Started by foxil,

אני עוד מעט קונה מחשב חדש, ואני רוצה לקנות כרטיס מסך עם 2 יציאות אחד למסך מחשב ושני לטלוויזיה. ברצוני לדעת איזה חברת ייצרנים כרטיסי מסך שמתאימים לאובונטו שיעבוד עם מסך מחשב ולמסך טלוויזיה? תודה רבה ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  10. Started by spankus,

התקנתי עכשיו ubuntu 6.10 ואני לא מצליח לקבל חיבור לאינרנט אני עובד עם ראוטר, וניסיתי לכוון בהגדרות IP למחשב, את המסק והIP של הראוטר... אני מצליח להיכנס להגדרות של הראוטר אבל אני לא מצליח לקבל חיבור לאינטנרט.... (אני עובד במקביל עם ווינדוס...כמו עכשיו לדוגמא)... תודה מראש, שקד.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  11. Started by ac1240,

אני רוצה להוריד את הלינוקס UBUNTO 7.04 שיצא וזה יהיה הפעם הראשונה שאני מתקין לינוקס כמה זכרון אני צריך בשביל להתקין את מערכת ההפעלה הזו והאם צריך להיות לי כונן חדש בשביל זה או שאני יכול להתקין את הלינוקס עם כונן (לא של הוינדוס)שיש בו משחקים וכל זה ? עוד שאלה הכי חשובה האם אפשר לעשות רשת בין מחשב שיש בו וינדוס ובין מחשב עם לינוקס? האם יש מישהו שמוכן לשבת איתי במסן ולעזור לי בכל מיני בעיות שיהיו לי אני יודה לו מאוד אני יביא לו גם הזמנה לאתר TORRENT-DAMAGE.NET

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  12. שלום יש לי בעיה אני רוצה להתקין לינוקס ולהשאיר את הווינדוס וכל ההארדיסק שלו שלמים ללא מחיקה או משהו בסגנון זתומרת שכשאר אני מפעיל את המחשב יש לי 2 אפשרויות לינוקס ווינדוס יש לי 2 הארדיסיקים אחד 40 GB שמגובה על האיפוד והשני זה 80 ששם יש לי את הווינדוס וכל הדברים שאני צריך האם יש אפשרות כלשהיא שהאדיסק אחד יהיה ללינוקס והארדיסק שני לווינדוס? בתודה, דור דאלי לוי

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  13. אוקיי סוף סוף תודה לאל הצלחתי להתקין קובנטו ואין לי מושג במערכת. מישהו יוכל לספק לי מידע בסיסי?? ועשיו שאלה איך אני מתקין למשל מסנג'ר ואייסיקיו.?? תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  14. Started by בזוקה,

אני מעוניין להתקין את EXPECT ע"ג סולאריס 10. לפי קובץ README, אני צריך לוודא לפני התתקנה שמותקן אצלי Tcl. הורדתי גם את קובץ tcl8.4.16 בכדי לקמפל את הקובץ, אני צריך (לפי מיטב הבנתי) מהדר gcc. 1. האם אני צריך להתקין מהדר gcc או שהוא כבר קיים ואני פשוט צריך להוסיף אותו ל-path שלי? 2. האם זאת הדרך להתקין EXPECT או שישנה דרך מומלצת אחרת? # ls expect-5.43 tcl8.4.16 # cd tcl8.4.16 # ls ChangeLog ChangeLog.2001 compat library macosx unix ChangeLog.1999 README doc license.terms tests win ChangeLog.2000 changes generic mac tools # cd unix # ls Makefile.in configure tcl.m4 tclLoadDl.c tclUnixChan.c tclUnixNotfy.c tclUnixThrd.h README configure.in tcl.spec tclLoadDld.c tclUnixCompa…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  15. היי אז ככה התקנתי מינדיירק 10.1 והכל סבבה!. ואז התחלתי להתעסק עם כל הקשור לחיבור לאינטרנט, יש לי ראוטר שמתחבר למודם אלקטל ומשם כמובן למחשב . אז הצלחתי להכנס לראוטר וליצור חיבור לאינטרנט ואני רואה שהמודם מחובר לאינטרנט אבל המחשב לא מתחבר למודם!!. ואני יודע מה הבעיה אבל אני לא יודע איך לסדר אותה הבעיה היא שהמחשב נותן לעצמו איי פי 192.168.1.101 באופן אוט' בפרוטוקל DHCP אז השאלה שלי איך אני הופך את קבלת האיי פי לאוט' או אפילו לשנות אותו ידניתי למשהו כמו192.168.1.99 אבל עדיף אטו' תודה מראש

16. Started by Spider76,

שלום, התקנתי את פדורה 7 (מערכת הפעלה משנית) אחרי זמן מסויים שהמערכת עובדת, נשמעות נקישות.. לדעתי זה או מהסי די או מהדיסק הקשיח.. מישהו מכיר את הבעיה ?? ושאלה נוספת, איך ניתן להסיר את פדורה בצורה חוקית כך שהמחשב יפעל על XP כרגיל ותהיה גישה ל-2 הדיסקים הקשיחים ? תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  17. Started by Double_N,

ניסיתי להכנס למספר צ'אטים באמצעות FireFox ורובם לא עולים.. יש דרך לסדר את זה ?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by NJorl,

ה- FireFox מעלה לי את ה-חלון שמציע לי להתקין את ה- FlashPlayer אני אומר לו בסדר , הוא מתקין , אפילו אומר שההתקנה בוצעה בהצלחה ועדיין כאשר אני גולש לאתרים שיש בהם פלאש עוד פעם ה-FireFox אומר לי שצריך להתקין פלאש

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  19. אז ככה ניסיתי להתקין THEME חדש בשועל ואז הוא אמר לי להפעיל מחדש את הדפדפן אז הפעלתי ועכשיו הוא לא עולה הוא כותב איזה בעיה עם הבנייה של הXML ונסגר מייד אז רציתי לדעת איך אני יכול להחזיר אותו לTHEME המקורי או הקודם שהיה לי בלי לפתוח אותו בתודה עידו ובבקשה תנסו לעזור מהר אני שונא !! את הקונקי

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by system down,

ערב טוב לכולם יש לי המחשב שני ארדיסקים אחד ישן ואחד חדש על הישן ברצוני להתקין לינוקס מנדרייק גירסה 10 החלטתי לעשות זאת ופירמטתי את אחת המחיצות עם PM8 (הארד הישן מחולק ל-2 מחיצות) לאחר כל הסידורים בביוס והתחלת ההתקנה קיבלתי את ההודעה הבאה שאינני מבין מדוע היא הופיעה והצלחתי להבין אותה חלקית error in exec of stage 2 trying to execute/usr/bin/runinsta112 from the installation volume the follwing fatal error occurred:fatal error in stage1 i/o error i can`t recover from this מישהו יודע מדוע אני מקבל את ההודעה ? יש לציין שהפירמוט היה ממערכת קבצים NTFS ל-EX3 והלייבל שניתן למחיצה היה LINUX לי נראה שיש בעיה בדיסק ההתקנה אבל אני אשמח לעוד אפשרויות ופיתרון תוד…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  21. שלום. יש אצלי לינוקס מותקן כבר חצי שנה אבל למען האמת לא נכנסתי אילו יותר מכמה חודשים רציתי לדעת איך אני בודק טמפרטורה וכדומה בתוך הלינוקס כמו שניתן לעשת עם ה eversnt מישהו יכול להסביר לי קצת איך אני עושה זאת כאן? תודה מראש רועי.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  22. אני עבדתי רק במשך שלושה ימים עם לינוקס כשמותקן בה האינטרנט, היה מדובר בלינוקס מנדרייק 10. אבל ההפצה הזאת עשתה לי מלא בעיות: תקיעות ושיבושים על ווינדאוס, אז עברתי היום ל-SUSE 9.1 ואני ממש מרוצה ממנה. היא ממש נוחה למשתמש החדש, והיא זיהתה את כל החומרה שיש לי במחשב. אבל הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר בה לאינטרנט. במנדרייק, אני הורדתי את ארבעת הקבצים של האשף הישראלי, נכנסתי ל-Konsol, ורשמת: urpmi file 1 urpmi file 2 urpmi file 3 urpmi file 4 file- מסמל את שמות ארבעת הקבצים שהורדתי. אז התקנתי את ארבעת הקבצים, אז רשמתי את הפקודה "IWIZ" והגדרתי את החיבור, ואז "IDIAL" ויצא לי חלון ההתחברות והתחברתי כרגיל. אבל עכשיו, ב-SUSE 9.1, אני לא מצליח להתקין את קבצי האשף הישראלי. ניסיתי לעשו…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by .rootsecret,

כיצד ניתן להיתחבר לאינטרנט בכבלים , כאשר מדובר בפרוטוקול l2tp . what kind of connection i need to use. איטרנט מהיר 750 כרטיס רשת 10\100 intel. מודם\לא ממש זוכר (אני עובד) thanks.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by shlomom,

הורדתי את ה ubuntu 6.06.1 ל desktop (גם X86 וגם AMD64) צרבתי על דיסק ומנסה לבצע BOOT. שניהם לא עובדים - המחשב מסרב לבצע BOOT מהם וממשיך ל WINDOWS. למרות שהוא מתחיל ב CDROM. יש רעיון? הבנתי שה desktop disk תומך בעבודה גם כ Live ללא צורך בהתקנה, נכון?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים