לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
האם יש איזה שהיא דרך להתקין גם לינוקס וגם וינדוז על אותו מחשב? ואם כן אז איך?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים איכותיים ל לינוקס Red Hat 7.2 . אני עובד עם KDE ועד עכשיו נתקלתי ב 2 , 3 מדריכים והם לא היו משהו . מישהו יודע או עבד עם מדריך איכותי ופשוט , ואיפה אפשר להשיג אחד כזה ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי אני מריץ Linux Mandrake SNF ואני רוצה לפתוח עליו שרת FTP אבל אנלא מצליח למישהו יש מדריך או המלצות לתוכנות מסוימות?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פעלתי לפי המדריך ללינוקס-בוקס התקנתי והכל בסדר רק אני לא יודע איך מפעילים אותו (שרת) בתכלס ובנתיים אני לא מצליח להיכנס דרך מחשבי הרשת. אני צריך עזרה בבקשה ואם למישהו יש מספר ICQ כדי שהוא יוכל יעזור לי בפרוט יותר אז בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
הגיע לידי עותק של WINNT 4 SERVER וראיתי שיש לו גם גרסת התקנה ל PowerPc אם ניתן להתקין על מקינטוש את ה NT4 SERVER! נ.ב אני יודע ש המק בא עם מערכת הפעלה מצוינת - ושאין שום צורך בהתקנה של חלונות השאלה הינה סתם מסקרנות גרידא.... עריכה: כותרת (Prog.)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
התאהבתי ב- iMac החדש. הייתה לי הזדמנות להתנסות בשימוש בו ובעבודה על OS X, והחלטתי שהמחשב המשרדי הבא שאני קונה יהיה המחשב הזה. בהנחה שאני מחובר ל-ADSL, דרך מחשב שמריץ WIN XP, האם יהיו לי בעיות לחלוק שימוש במדפסות ובגישה לאינטרנט? אם כן, האם Router יפתור את הבעיה? מה עם file sharing, האם אני אוכל לגשת למסמכי doc על אחת ממערכות הwin xp, מהאפל? זה לא קריטי אם לא. תודה גל
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל משתמשי הלינוקס.. אפשר להתחיל לשאול שאלות ולדסקס נושאים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נסיתי להתקין Linux RedHat 6.2 על פנטיום 4 וההתקנה כל הזמן נתקעה ולא היתה מוכנה להמשיך לעבוד וכשניסיתי על פנטיום 3 הכל רץ חלק. שמעתי שיש בעיה עם הפנטיום 4, למישהוא יש מושג איך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד ידעתי שהפורום הזה יהיה שימושי מתישהו :-) היי כולם, קבלתי היום מחשב מקינטוש Macintosh LC כשהפעלתי אותו אז הוא התחיל להעלות את המערכת ואז עשה באמצע המסך צורה של דיסקט קטן וסימן שאלה מהבהב עליו והוא פשוט ממשיך להבהב ככה כל הזמן... מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? :-( יש כזה דבר דיסקט אתחול למחשבים האלה? -תודה- הילה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז הוא הגיע , המחשב שהזמנו עבור מרצה במטממטיקה ... IMac עם 512+256 מגה ראם , 40 גי'גה דיסק קשיח . כבר לפני הפתיחה נראה כמו ייצור מהעולם החיצון , עם אוזניים מוזרות (אולי עיניים אני מתכוון לרמקולים המעוצבים להפליא ). חלק מאנשי היוניקס , לינוקס החלו את השאלות לגבי ביצועי מערכת ההפעלה החדשה . לאחר בדיקת המחשב וקבלת מערכת ההפעלה הקלאסית הישנה והטובה החלנו בתהליכי שידרוג למערכת הפעלה החדשה . לאחר מספר שעות , (תצוגה מראה 1 דקה לסיום ובעצם הור ממשיך וממשיך .... ) קיבלנו את מערכת ההפעלה .ישר אנשי הלינוקס , יונקס החלו מחפשים את ה- Terminal שלהם .... מתלהבים , מקבלים מחשב , ישר מחפשים את הטרמינל שלהם (כן גם בטיול הם מחפשים את ה- Terminal באוטובוס או בכיסא ).מנסים את הסיסמא של …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את מנדרייק 8.2 ואין לי צורב אז אני עושה BOOT DISK עם ה IMAGE שמאפשר התקנה מהכונן הקשיח. אני יוצר את הדיקט, הכל טוב ויפה עד שאני מאתחל את המחשב עם הדיסקט בכונן, הוא מתחיל "לטעון" את הקובץ HD.RDZ, ואז נתקע באמצע הטעינה של VMLINUZ. ניסיתי להחליף דסקטים - לא עבד. ניסיתי להשתמש ב IMAGE אחר עם VMLINUZ יותר ישן לפי המלצת מנדרייק לאנשים שיש להם בעיות עם ה BOOT - במקום לתקוע את המחשב זה עושה ריסטרט. כבר התקנתי פעם לינוקס ואני עושה הכל כמו שצריך... למישהו יש מושג מה הבעיה?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזו מערכת יוניקס כדאי לנסות ולהתחיל לעבוד איתה, להכרות עם UNIX וכ'ו
-
- 28 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
המאמר של שושנה פורבס (XSLF) יעניין בעיקר בוני אתרים, אבל גם את רוב משתמשי המק בארץ. Prog.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה כבר לא בגדר שמועות אלא סיפורים סתכלו סוף סוף מיקרוסופט אולי תחטוף בראש ולבעלי הPC תהיה מערכת הפעלה פגזית כמו בMAC : http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=154589&contrassID=2&subContrassID=18&sbSubContrassID=0
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב התקנתי את MANDRAKE החדש 8.1 כל טוב ויפה אבל המניאק עושה מס' בעיות 1)הוא הגדיר לי את הSWAP FILE כ 63 מגה וישלי 390 מגה RAM 2)למה הוא לא "רוצה" למצוא ולהגדיר את מודם הכבלים שלי שהוא מבית 3COM בעל ממשק USB 3)כשאני כותב לא STARTX הוא לא מפעיל לי את הKDE מה הוא רוצה ממני?!
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טקסטים בעברית מ-freehand או מ - Simpletex איך ניתן להעביר אותם לתיבות הודעות (כמו זאת למשל) נכון לעכשיו אני מקבלת רק ג'יבריש בהעברה של CopyPaste האם יש דרך? בבקשה תענו זה דחוף!!!!!! תודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
DivX 5.0.1 is now available for Linux. Version 5.0.1 also includes the DivX 5.x encoder on Linux for the first time. לאתר: http://www.divx.com/divx/maclinux.php
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העברית פשוט מדהימה אותי כל פעם מחדש, לא יאמן. הממממ, רציתי לפרסם פה כמה תצלומי מסך, אבל ראו מה קיבלתי כשגיאה: .The upload folder is full. Please try a smaller file and contact the administrator שמישהו יטפל בזה, תודה.
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
למי אכפת אם זה נראה כמו w9x?@#? למי אכפת איך זה בכלל נראה<?? זה מריץ אפליקציות וינדוס, ולינוקס, במערכת אחת!! זה יפתור המון בעיות שרת לאנשים שרוצים שרת תומך לינוקס אך עם זאת פיצרים שיש בוינדוס... (אין לקרוא את ההודעה לעיל בנימה תוקפנית..)
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את RedHat ואת Mandrake? יש למישהו כתובות של אתרים בנוגע לLinux מומלצים?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד עם Windows xp pro ו-ME ובמחשב השני יש לי windows ME ולא מזמן התקנתי Linux RedHat 7.2 1. הייתי רוצה לדעת כיצד אני עושה רשת בין שני המחשבים? שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט 2. במחשב השני. כיצד אני יכול לראות את הכוננים שבME בLinux? 3. כיצד אני מפעיל שרת FTP בLinux? בתודה izikd :jump: :jump:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי , התקנתי אותו , בפעם הראשונה בהיסטוריה לא הרסתי את המערכת ההפעלה הקודמת , כבר התקדמות ,אחרי 3 דקות של משחקים שם , הכרטיס קול שלי הפסיק לעבוד , אחרי עוד 3 דקות 2 המדפסות הפסיקו לעבוד ואני לא מוצא את עצמי שם !!! ואיך מתקינים שם תוכנות ?!??!?! הורדתי NETSCAPE 6.22 כי אי אפשר לעבוד עם הדבר הזה שבא איתו יחד , הורדתי עוד כל מיני דברים , ניסיתי לקרא את הREADME ולא הבנתי כלום , אודה למישהו שמבין עניין שיוכל להסביר לי קצת .
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תגידו לי סיבות למה כדאי להשתמש בלינוקס או יוניקס? ולא בווינדוז ? :coolman: :repuke:
-
נתתי ל- Software Update לעדכן לי את הסיסטם ( 9.2 ) והמחשב חטף קריזה. החזרתי מייד את הגיבוי הישן והכל כמעט בסדר אממה...... כמה קבצים השתבשו, קיבלו שמות מוזרים (בלתי ניתנים לשינוי) ומסרבים להכנס לתיקיות או - מה שאני באמת רוצה - לפח. תראו איזה שמות מוזרים ומה התגובה כשאני מנסה להזיז אותם. מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-