לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
שלום אני התקנתי IE6 ואחרי ההתקנה אני מגלה שחסרים קבצים בתיקיה שהתקנתי בה וזה קרה לי גם שניסיתי להתקין WINAMP תודה לעוזרים ליאור.
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת אם מישהו יודע כיצד ליצור מנהל איתחול לדיסקט כדוגמת גראב,לילו וגאג? אם כן אז רציתי לדעת מה צריך לעשות משורת הפקודה לאחר שהורדתי את הקבצים הדרושים?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש גירסה של MAC OSX שאפשר להתקין על מעבדי X86 של AMD . אם משהו הצליח להתקין אשמח אם יוכל לתת לי קצת מידע על גירסה והוראות התקנה. תודה מראש amitos80
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום! עבדתי לפי המדריך בUbuntu Guid, ואני חושב שהבעייה היא בפקודה Load "GLX" בקובץ xorg.conf. שאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה מוזרה כזאת, וכתוב שם Failed to start X serve, ואני יכול לעבוד רק בטרמינל, בלי ממשק. יש למישהו מושג איך לסדר את זה? איך אני יכול לערוך את Xorg.conf בלי הממשק? (אני מקבל הודעת שגיאה בפקודת gedit, שהוא לא יכול לטעון את הממשק.) תודה לעוזרים! Fixed. Thanks
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
Version: Fedora Core 3 (Heidelburg זה 1 Version: Fedora Core 2 (Tettnang זה 2 Version: Fedora Core 1 (Yarrow זה 3 ---------------------------------------------- מה ההבדל ? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
1.למישהו יש מדריך או מושג איך מתקינים כמו שצריך כרטיסי PCMCIA אלחוטיים ליצירת רשת אלחוטית ? 2.תוכנות חיוניות ומומלצות ללינוקס חדש ? 3.הרצת יישומי Win32 על לינוקס איך ? והסבר אם אפשר ... 4.איך מעבירים מאנגלית לעברית ? ( את ההודעה אני כותב ממחשב אחר )
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חיסרון: נגיד ואני יסתכל על כמה אתרים כמו download.com ,נענע וכאלה..ועוד מיליוני אתרים... ואני ירצה להוריד משהו.. אבל אי אפשר, יש לי לינוקס ! כל התוכנות לא יעבדו בלינוקס חוץ מאיזה שלוש... שאלה : האם לינוקס יהיה פחות מאובטח בעתיד? יהיו תוכנות שיתמכו בו ווירוסים חדשים...ומשתמשים חדשים יום אחד גם לינוקס לא יהיה מאובטח .. נכון ?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אז ככה בגלל הסדגה כאילו כדי להריץ חלק מהמשחקים אני צריך לעלות כרוט ואין לי כוח להעביר משתמשים כול הזמן אז החלטתי לעבוד תמיד על רוט אבל הבעיה היא שהוא בדיפולט מעלה לי את המשתמש הרגיל כול הזמן אז רציתי לדעת איך בסוסה 9.2 אני משנה את המשתמש שעולה עם עליית המערכת?? בתודה עידו
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום אז ככה רציתי לדעת שתי דברים איזו גירסא הכי חדשה ללינוקס ואיזו גרסא הכי מומלצת ? איזו הכי מהירה? איזו הכי יציבה?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את אשף האינטרנט הישראלי , ניסיתי להתחבר לאינטרנט אך עלתה השגיאה הבאה: [root@localhost *****]# internet --connect=smile cp: cannot stat `/etc/resolv.conf': No such file or directory which: no dhcpcd in (/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/usr/local/bin :/usr/local/sbin) which: no pump in (/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/usr/local/bin:/ usr/local/sbin) Killing DHCP client for eth0 3718 Internet Systems Consortium DHCP Client V3.0.2 Copyright 2004 Internet Systems Consortium. All rights reserved. For info, please visit [url]http://www.isc.org/products/DHCP[/url] sit0: unknown hardware address type 776 sit0: unknown hardware address type…
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שאלה בכותרת... ניסית כמה דברים ולא עבדו.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
תכננתי לעבור\להתנסות בלינוקס כבר מזמן, ועכשיו התפנה לי קצת זמן, אז אני לא דוחה יותר. אשמח אם תענו על כמה שאלות שלי בנוגע ללינוקס והסביבה שלה. ד"א - קראתי הרבה מאמרים וFAQ's (כולל ה"אולטימטיבי" באתר הפינגווין ), אז אנא אל תפנו אותי לאחד מהם . ולשאלות: BSD בהשוואה ללינוקס קראתי רק מאמר אחד לא ממש אובייקטיבי (לטובת הBSD), ולא הבנתי כמה דברים - מה מטרותיה? מה ההבדלים המאד כלליים שלה מלינוקס? האם אני צודק שאני מתעניין או שהיא לא ממש תחסר לי בשלב זה? ההפצה ההמלצות למתחילים הן רד-הט (או בשמה הנוכחי פדורה אם הבנתי נכון) ומנדרייק. הבנתי שייחודן הוא שהן יותר "יוזר-פרינדלי", אבל זה על חשבון המהירות והאפשרויות. אני מתכוון להשקיע קצת זמן, אז אני אוותר על היוזר-פרינדליות קצת, ואני מניח…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון אני מקווה שזה הפרום הנכון ולא פרום windows(אם זה לא המקום תעבירו בבקשה) טוב החלטתי לעשות את הDOK שלי כDOK "הצלה"(שיכלול מערכת גיבוי התקנה לwindows ותוכנות שאני צריך באופן זמין) אז חילקתי אותו לשני מחיצות(דרך ההתקנה של ubuntu) אחת EXT4 והשנייה FAT32. המטרה שלי לעשות ככה שאם המערכת הפעלה שלי נדפקת לגמרה אני יכל לעלות את ubuntu ולגבות את כול הקבצים שלי ואז דרך הDOK להפעיל את ההתקנה של windows xp. הצלחתי לעשות כל אחד מהם בנייפרד אבל ביחד לא הצלחתי... חשבתי שבתפריט בהתחלה שנותן לי לבחור מערכת הפעלה לתת לו את הנתיב של ההתקנה של windows ואז הוא יעשה משם את הBOOT ויתחיל בהתקנה אבל זה לא הצליח משום מה כול הזמן הוא אומר שהקובץ לא קיים. יש דרך אחרת או עזרה עם הדרך הז…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום. יש לי ubuntu 20.10 עם גנום. מאחר שהפלאפון האישי שלי הוא נוקיה משנות ה2010,רציתי לסנכרן אותו עם המחשב באמצעות תוכנת Nokia PC Suite.לא הצלחתי להתקין על המחשב את החלופות ללינוקס שקיימות ברשת (וגם אם יש משהו שעובד לכם, אשמח לקבל אותו, אך בכל מקרה אני צריך עברית בwine...) התקנתי את התוכנה עם wine.תהליך ההתקנה עצמו היה בעברית-אך התוכנה לאחר ההתקנה ללא עברית אלא עם קווים במקום האותיות. חבילת הפונטים של מייקרוסופט מותקנת לי (ttf-mscorefonts-installer) במחשב. אשמח לעזרה, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב עם כ. מסך של NV דגם 8800. לאחרונה רק הצלחתי להתקין אובונטו עם המערכת הנ"ל, והכל עבד כרגיל. הורדתי KDE-Desktop ומאז כל פעם שהמחשב עולה הוא מגיע לשורת טקסט של LOGIN. הפתרון היחידי שלי לקבל את קובונטו חזרה הוא לרשום כל פעם מחדש sh NVIdia... ולהתקין מחדש את הדרייבר. גם נסיון לרשום sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg לא עוזר. אני נכנס למערכת כ ROOT. מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
שלום לכולם היתי רוצה הדרכה או הפנייה למדריך על איך מתקינים linux על הארד דיסק חיצוני אני עובד עם הלפטופ המון במסגרת הלימודים עם מערכת הפעלה vista home premium שממש משגעת לי את השכל ובנייח בבית יש לי xp אבל בכל זאת לא היתי רוצה לפרמט ולעבור לxp בנייד כי חבל למחוק משהו שקניתי במירב כספי בכל מקרה,אני מאוד חדש בנושא מערכות הפעלה ורוצה ללמוד את לינוקס השאלה שלי זה איך אני מתקין את לינוקס שיעבוד לי רק על ההארד דיסק החיצוני וינהל לי רק את החומר שנמצא על ההארדיסק החיצוני מבלי שבכלל יגע בכל מה שקשור לכונן C של הלפטופ ולא יהרוס את הגדרות הוויסטה? זה אפשרי שלינוקס יעלה רק מתי שההארדיסק החיצוני מחובר ויעלם לגמרי כשלא מחובר? איזה סוג של לינוקס כדאי להוריד?אובונטו?אני ממש לא מבין כלום…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אז ככה, אני חייב לדעת אם יש תחליף ל - MSSQL למערכת הפעלה LINUX. ואני גם צריך לדעת אם ללינוקס יש בכלל ODBC ?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
בהמשך להודעה הקודמת, החלטתי לפתוח ת'רד חדש היותר רלוונטי לבעיות העדכניות שלי. סה"כ בריל ואמרלד עובדים יפה, פרט לשתי בעיות: 1. משום מה זה מחרפן לי את האייקונים. בחלק מהיישומים האייקונים לא משתנים אם אני משנה אותם במנהל התצורה של KDE, ובחלק מהיישומים זה כן משפיע(למשל Konquerer כן מושפע מהשינוי, בעוד שמנהל הקבצים לא). האם יש דרך לשנות את האייקונים גלובלים עם בריל ואמרלד? 2. אני רוצה שבריל ואמרלד יפעלו אוטומטית בהעלאת המערכת(כלומר בהלאת הXServer). איך אפשר לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כמה הפצות... http://kde-files.org/CONTENT/content-files/44218-linuxdistrotimeline-7.2.png (כמובן שיש הרבה יותר שלא מופיעות, כמו הישראליות וכו')... ומי שלא מכיר, מיקרוסופט נגד קוד פתוח http://mshiltonj.com/software_wars/current/
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם אובנטו בריזי. xmame כולו עובד לאט בחלון גדול ובחלון קטן הוא עובד מהר מידי מישהו יכול אולי לעזור לי לתקן את הבעיה הזו?
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני הולך לפתוח משרד בבית בשביל עסק מכירות דרך האינטרנט שאני מקים. עכשיו אני מתכנן שהמחשב היחיד במשרד יעבוד על הפצה של לינוקס כי החנות עצמה היא אתר אינטרנט שפועל דרך הדפדפן לא צריך תוכנות עסקיות מיוחדות ומפגרות שדורשות חלונות. בכל מקרה כמה שאלות.. 1) איזה הפצה? חשבתי על אובונטו אבל קראתי שאופן סוזה נוחה מאוד מבחינת ממשק. 2) אנ צריך המלצה למכשיר משולב (מדפסת,פקס,מכונתצילום,סורק) שעובד טוב עם לינוקס. 3) וזהו לבינתיים...
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
ערכתי את הקובץ fstab והוספתי את כל הכוננים של הוינדוס שלי עכשיו יש בעיה כל תיקיה או קובץ שהשם שלו בעברית הוא לא מזהה בכלל הוא בכלל לא מראה אותם כאילו לא קיימים מה עושים אני על דביאן אטצ'
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
השתמשתי בגירסא 9 והוא היה הרבה יותר מהיר. עכשיו כשאני מעלה את ה9.1 הוא עולה תוך דיי הרבה זמן. אני לא ממש מבין מה הוא עושה בדיוק, אבל ראיתי כתובות של IP, כיאלו הוא מנסה לתקשר עם משהו. יש לכם מושג על מה מדובר?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יוכל להסביר מה הכוונה לשני שרתי Unix המחוברים בתצורת HACMP ? ? ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-