עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by Haflo,

אני מנסה להתקין כרטיס רשת אלחוטי של Proxim מדגם Silver, הכנסתי את הכרטיס לחריץ ה-PCMCIA ונורית ה-power מהבהבת, מה אני צריך לעשות על מנת שמערכת ההפעלה (RH9) תזהה אותו?

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  2. שלום. יש אצלי לינוקס מותקן כבר חצי שנה אבל למען האמת לא נכנסתי אילו יותר מכמה חודשים רציתי לדעת איך אני בודק טמפרטורה וכדומה בתוך הלינוקס כמו שניתן לעשת עם ה eversnt מישהו יכול להסביר לי קצת איך אני עושה זאת כאן? תודה מראש רועי.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by MATTAN,

היי יש לי בעיה מתי שאני בא להיתחבר לרשת האלחוטית שלי אז אני רושם את הפקודות בקונסול: iwconfig eth1 mode managed iwconfig eth1 key open ****-****-****-****-****-****-** ping -c 4 www.google.com ואני משוייך לראוטר אבל אין לי אייפי רציתי לדעת עם יש פקודה שבמקשת אייפי ??? הראוטר מוגדר בתור dhcp שאמור לתת כתובות אוטומטית

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by DarkNess,

אני צריך לדעת איך אני מתקין על מערכת הפעלה כזאת שרת FTP שיתמוך בגישת FXP כמובן שיש את ה FTP המובנה אבל הוא לא תומך בכזה דבר .. אני יודע שקיימות תוכנות שונות אבל די הסתבכתי עם זה כי אני ממש חדש במערכת הזאת... תודה לכל העוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by jean-paul,

התקנתי mandriva 2006 והיא לא מכירה את הפקודה yum. מישהו יודע היכן אוכל למצוא את הקבצים הרצויים?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  6. לאחר שהתקנתי את אשף האינטרנט הישראלי , ניסיתי להתחבר לאינטרנט אך עלתה השגיאה הבאה: [root@localhost *****]# internet --connect=smile cp: cannot stat `/etc/resolv.conf': No such file or directory which: no dhcpcd in (/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/usr/local/bin :/usr/local/sbin) which: no pump in (/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/usr/local/bin:/ usr/local/sbin) Killing DHCP client for eth0 3718 Internet Systems Consortium DHCP Client V3.0.2 Copyright 2004 Internet Systems Consortium. All rights reserved. For info, please visit [url]http://www.isc.org/products/DHCP[/url] sit0: unknown hardware address type 776 sit0: unknown hardware address type…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by urib,

מה שצריך לעשות, זה לגרום למערכת הפעלה Windows XP, לרוץ על המקים החדשים אשר מבוססים על מעבדי אינטל. קחו בחשבון שהמקטלים החדשים עובדים על EFI, ולא על BIOS, בהצלחה! http://winxponmac.com/The%20Contest.html

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by THE FORMATTER,

שלום לכולם אני חדש כאן וכן בלינוקס, הורדתי את DVD למחשב 64 BIT וניסיתי להתקין אבל הכי רחוק שהגעתי זה למסך האופציות הראשוני . לא משנה איזה אופציה בחרתי המחשב עשה ריסט . המחשב הוא מחשב דיי חדש(פנטיום 4 .3 תמיכה ב 64 BIT לוח ASUS P5LD2 וכרטיס מסך PCI EXP אם משהו יכול לעזור אני אשמח ICQ 38644508 מייל:matti_s@zahav.net.il בתודה מראש מתי

9. שלום האם מישהו פה הצליח להתקין FC4 על מחשב חדיש כלומר כונן קשיח SATA 2 כרטיס מסך PCI EXP וכו אני מנסה כבר כמה ימים ונתקל בריסט אשמח לקבל תגובות בתודה מתי.ש

10. http://mygoldstar.ios.st/Front/Forums/index.asp http://mygoldstar.ios.st/Front/Forums/index.asp תהנו..

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by devek,

שלום יש לי מקינטוש וברגע שאני רוצה לעשות שיחק וידאו עם מישהו בתוכנת המסנג'ר אני מצליח לראות את הבן אדם השני שיש לו מייקרוסופט אקס פי אבל הוא רואה מסך שחור במקום לראות אותי.. יש לזה פיתרון? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

ניסיתי להשתמש בthrottled אבל ללא הצלחה, כל ההגדרות שניסיתי לא שינו דבר. כל מה שאני רוצה זה להגביל את הפרד והטורנט שיעלו רק ב1k לכל אחד. בpc השתמשתי בnetlimiter ועבר לי מצויין ועכשיו אני מחפש משהו דומה.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by Oriz,

התקנתי עכשיו אובונטו (שוב), ועכשיו אין לי אפשרות לעשות boot לווינדוס (grub בכלל לא זיהה שיש לי ווינדוס מותקן) מה לעשות? עריכה : לפי מה שהבנתי אני צריך לערוך את הקובץ menu.lst, אבל אין לי מושג איך אני עורך אותו (הוא אומר שאין לי רשות) עריכה 2: שני דברים קרו מאז העריכה הקודמת: 1 - הייתי חייב את הווינדוס אז עשיתי fixmbr והעפתי את הלינוקס לגמרי (פעם שנייה) 2 - גיליתי למה זה לא עבד... גם אחרי הfixmbr הווינדוס לא עלה, אז נכנסתי להתקנה של לינוקס (recovery) וראיתי שלמחיצה של ווינדוס אין boot flag (או איך שלא קוראים לזה), אחרי ששיניתי את זה לon, הווינדוס עלה כמו שצריך (רק חבל שלא בדקתי את זה לפני שעשיתי fixmbr), אני מנחש שבגלל זה הגראב לא זיהה את ווינדוס מהתחלה, רק מוזר שזה קרה, כ…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by kknd,

שלום לכולם, האם יש מקבילה במק לפקודת Ipconfig /release ו-ipconfig /renew מעולם ה-PC? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dj shay 30010,

יש ליwhoppix 2.7 LINUX גירסה live CD ויש לי כרטיס רשת wireless של D-LINK RALINK RT2500 איך ניתן ליראות עם הוא מוגדר כמו שצריך או שיש לגירסה הזו איזה דריור לכרטיס רשת :s05:

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  16. david weiss A Tour of Microsoft's Mac Lab http://davidweiss.blogspot.com/2006/04/tour-of-microsofts-mac-lab.html

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by chaplin81,

היי, העברתי קבצי מוזיקה מהמחשב הישן (pc) לחדש(mac) חלק מהשירים התוכנה זיהתה, כל השאר בג'יבריש האם יש תוכנה שמסדרת את זה, או איכשהו לעדכן פונטים בתוכנה? תודה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. בכל אחת מארבעת הפודקאסטים הקרובים של הטיקאסט http://www.tcast.co.il יהו שתי חידות שתשובות נכונות עליהן יקנה לכם ניקוד. אחרי ארבעת הפודקאסטים נסכם את הנקודות והזוכה יקבל איפוד נאנו חדש ונוצץ. מה שחשוב לי להעביר שזאת אינה תחרות של גיקיי מחשבים, החידות לא יהיו בהכרח על מקים ומחשבים. החידות יהיו חידות כיף כלליות מהסוג שבדרך כלל מכים על הראש בכפה ומסננים: כ... אומ... איך לא חשבתי על זה בעצמי. יש באנר באתר הטיקאסט http://nano.tcast.co.il/he/9EFAD31E-157C-422B-82EC-C1349990F9AA.html שמפנה לדפי הסבר על התחרות למי שמעוניין. בעז אורדן

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  19. יש לי חיבור לכבלים ללא חייגן. אחרי עדכון, והוספה של כלמיני דברים (תמיכה במאיץ גרפי של אנוידיה, למשל), המחשב לא מסוגל להחתבר לאינטרנט. מה הרסתי (בטוח שהרסתי, כי קודם הוא כן התחבר). בנוסף, יש לי עכבר (למעשה ערכה אלחוטית של לוג'יטק) שלאחר מעבר מהלינוקס לוינדוס, מאבד את יכולת הגלילה שלו (יש לזה פתרון, אחרי שנכנסים לוינדוס, לעשות ריסטרט נוסף לוינדוס), למישהו יש פתרון (אלגנטי יותר)?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  20. שאלה בכותרת... ניסית כמה דברים ולא עבדו.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by ZenMaster,

x

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by shaharezra,

אז היום אני הולך להתקין לינוקס בפעם הראשונה הורדתי את האובונטו החדש אני מניח שעם ההתקנה אני אסתדר למרות שזו הפעם הראשונה. רציתי לדעת איך אני יוצר מערך רייד 0 אני עם שלושה דיסקים זהים של 80 ג'יגה סאטה 2 והלוח הוא ASUS P5WD2E-PRIMIUM עם בקר רייד של אינטלIC7R כל המפרט בופיע בצד תודה מראש שחר משתמש לינוקס מתחיל

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  23. שלום, אני משתמש בהפצה של אובונטו ובכללי אני חדש בלינוקס. התקנתי את הפונטים של Culmus ומאז שהתקנתי אותם בכל התקנה של תוכנות אחרות היה כתוב לי איזשהו Error שקרה בגלל Culmus אך התוכנות הותקנו ועבדו. ניסיתי לתקן את זה על ידי מחיקה של Culmus מהמערכת על ידי Synaptic Package Manager אבל זה לא מחק וגם לא ביטל את הפקודה למחיקה כשלחצתי על Unmark. ועכשיו כשאני מנסה להפעיל את Synaptic package manager זה כותב לי ובנוסף לכך הוא גם ריק. שום דבר לא מופיעה בו. וגם ה-Update Manager לא עובד והוא כותב וכשאני מנסה להתקין מחדש את Culmus דרך קובץ deb זה ניכשל וזה כותב וזה ממשיך לחזור על עצמו. בבקשה מישהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  24. שלום לכולם ברשותי שרת WIN 2000 עם EXCHANGE 5.5 כיום השרת לא פעיל בגלל שרוב התחנות בעסק מכילות Windows XP Home אני רוצה ליצור שרת LINUX כל שהוא שבעצם יהיה שרת POP3 כאשר הדומיין והאחסון במקום אחר. ובנוסף שרת WEB פנימי לחברה כאשר ניתן להתחבר לשרת מכל העולם ע"י שימוש ב IP הקבוע האם יש אפשרות גם לעשות מעין מירור (שיבצע סינכרון) בין קבצים בתחנות לשרת? אשמח להמלצות ורעיונות בברכה ישי

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by Konst1988,

שלום לכולם. יש לי סורק HP 440C שעובד מצוין תחת חלונות, אבל בלינוקס כשאני מפעיל את XSANE אני מקבל את השגיאה הבאה: תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים