עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. הצלחתי להתחבר מאובונטו למחשב שמריץ ווינדוס עם samba. אני מתחיל העתקה של קבצים גדולים של כמה GB ותמיד ההעברה נתקעת באיזור ה 500 MB. קבצים קטנים יותר עוברים בלי בעיה. כשזה נתקע זה תוקע את כל החיבור ורק ריסטארט לאובונטו מחזיר את החיבור רשת להיות פעיל. חיפשתי ברשת ומצאתי המון אנשים עם הבעיה אבל לא מצאתי פתרון. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by simonsix,

http://livinginagoogleworld.blogspot.com/2009/10/google-chrome-os-browser-unstable-build.html

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by tom18,

שלום לכולם האם יש אפשרות להתקין Leopard על מחשב. המפרט שלי הןא: מעבד: T5250 1.50 core 2 duo זיכרון: 2 giga כרטיס מסך מובנה: intel 965 chipset אשמח אם תוכלו לעזור/לכוון אותי לאתרים שיש הסבר ומידע על תאימות החומרה. בתודה מראש, תום

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by ordan,

טיקאסט 119 עם עדי רביד ובעז אורדן. השבוע המשדר הוקלט מאוחר בערב ביום ראשון והקלטתו הסתיימה אחרי חצות, משדר עיף למדיי. אנחנו מתחילים עם ההתפחויות החדשות בנושא אויי-דיגיטל, ממשיכים עם ההתרשמות שלי אחרי יומיים עם גוגל וויב ומסיימים עם מבחר חדשות מהעולם. מכיוון שכל האימיילים שהגיעו השבוע היו בעניין אויי-דיגיטל אנחנו לא קוראים השבוע כלום, אין לכם משהו אחר בראש בזמן האחרון? בעז אורדן www.tcast.co.il boaz@tcast.co.il

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Dany_74Q,

בספק שלא מכירים כאן את הקומיקס הידוע של xkcd- בכל מקרה,החלטתי לעשות bash פשוט לצרכי שעשוע- #!/bin/bash if [ "$(whoami)" = "root" ]; then echo "okay." exit 1 else echo "what? make it yourself!" fi תוצאה- די משעשע ;D.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי לבטופ: dell latitude d820 היה לי עליו אובונטו 9.04 ושידרגתי ל 9.10. אחרי השדרוג ה touch pad לא עובד. this is my xorg.conf file: Section "Device" Identifier "Configured Video Device" EndSection Section "Monitor" Identifier "Configured Monitor" EndSection Section "Screen" Identifier "Default Screen" Monitor "Configured Monitor" Device "Configured Video Device" EndSection הקובץ ללא הגדרות לגמרי..... זה נראה מוזר...... אולי זה קשור? למישהו יש רעיונות ? תודה,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שלהרבה יש בעיה כמו לי אין סאונד בסרטוני פלאש בפיירפוקס , ( וידאו יש ) , ובדפדפן אופרה הסרטונים עובדים טוב מאוד . יש הרבה דיונים על זה , וכל מיני רעיונות ניסיתי כמה ולא עזר לי כמו להתקין מחדש את הפלאש של אדובי הכרטיס קול שלי הוא דרך USB ועובד טוב מאוד עם הכל . מישהו מצא פתרון טוב לבעיה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום דבר ראשון אני מקווה שזה הפרום הנכון ולא פרום windows(אם זה לא המקום תעבירו בבקשה) טוב החלטתי לעשות את הDOK שלי כDOK "הצלה"(שיכלול מערכת גיבוי התקנה לwindows ותוכנות שאני צריך באופן זמין) אז חילקתי אותו לשני מחיצות(דרך ההתקנה של ubuntu) אחת EXT4 והשנייה FAT32. המטרה שלי לעשות ככה שאם המערכת הפעלה שלי נדפקת לגמרה אני יכל לעלות את ubuntu ולגבות את כול הקבצים שלי ואז דרך הDOK להפעיל את ההתקנה של windows xp. הצלחתי לעשות כל אחד מהם בנייפרד אבל ביחד לא הצלחתי... חשבתי שבתפריט בהתחלה שנותן לי לבחור מערכת הפעלה לתת לו את הנתיב של ההתקנה של windows ואז הוא יעשה משם את הBOOT ויתחיל בהתקנה אבל זה לא הצליח משום מה כול הזמן הוא אומר שהקובץ לא קיים. יש דרך אחרת או עזרה עם הדרך הז…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  9. רשמתי את זה לבנדאם פרטי והוא לא ידע איך לעזור לי אולי אתם תוכלו לעזור לי בבקשה .. יש לי לוח DP55WG כל פעם שאני עושה ריסטרט למחשב בלינוקס אני מקבל את ההודעה הבאה כל פעם שהמחשב עולה: http://img392.imageshack.us/my.php?image=senzatitolo1copiaee3.jpg זה קורה רק שעושים הפעלה מחשב , אם אני עושה כיבוי אני לא מקבל את ההודעה הזאת אגב זה רק בלינוקס בווינדוס אין את זה . ניסתי המון סוגי לינוקס ( Kubuntu , Ubuntu , Mandriva , openSUSE ) בכולם בדיוק אותה בעייה , ניסתי להחליף ל 2 ספקי כוח שונים . עשיתי חיפוש על זה בגוגל ואמרו למישהו לבטל את אופציית "Failsafe Watchdog" בביוס . ניסתי לבטל את זה ואז שעשיתי הפעלה מחדש המחשב פשוט לא רצה לעשות לי הפעלה מחדש . שהאופציה מופעלת - המחשב עושה הפעל…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by Yakim Peled,

יש לי בעיה רצינית מאד ואני לא מצליח לפתור אותה לבד. http://www.whatsup.co.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=52045 תקציר: יש לי מחשב חדש עם אובונטו 9.0.4. היו לי בעיות גרפיות והומלץ לי להוריד דרייבר לכרטיס מסך. לכמה ימים זה עבד טוב אבל אח"כ הכל התחרבש לחלוטין וכל מה שאני יכול לראות עכשיו זה שלג, לא שולחן עבודה. הורדתי את 9.10 ל-HD חיצוני ואני מחפש מישהו שיעזור לי להתקין אותו. אני מחפש מישהו באזור המרכז שיהיה מוכן לבוא אלי הביתה ולעזור לי. אם צריך, אני מוכן להגיע אליו הביתה, לקחת אותו אלי ולהחזירו לאחר שהכל יסתיים. שישבת יהיה הכי נוח מבחינתי אבל אמצע השבוע בשעות הערב גם אפשרי. קפה ועוגה מובטחים..... אני בראש העין. נייד: 4815854 - 054. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by מורני,

שלום כולם! איך מגלים סיסמאות של ג'ימייל וכו' על מערכת הפעלה של מקינטוש? יש לי מקינטוש ואני רוצה לחשוף סיסמא בג'ימייל (כזו שמוסתרת בכוכביות/עיגולים). איך עושים את זה? חייבים להתקין תוכנה מסוימת על המחשב עצמו? כל עזרה תתקבל בברכה, העניין דחוף וחשוב!! תודה!!!

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Ashand,

שלום יש לי שני מחשבי מק (Imac and mini) שניהם מחוברים לראוטר ושניהם מקבלים IP אין פיירוול בינהם ושום דבר לא חוסם כלום הבעייה היא שאני יכול לעשות פינג ממחשב אחד לשני ומהשני לראשון אני לא יכול קצת מוזר שיתפתי תיקייות ועשיין אני לא רואה אותם ברשת אני רואה רק את ה default יש לכם מושג?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DOGMA,

ללא Taskbar, רצוי מבוסס RDP ככה שאפשר לייצור לינקים על שולחן העבודה.

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by arigo,

שלום, אני מחפש שילוב של לוח אם + כרטיס מסך (מובנה או לא) למערכת שתוכל להשתמש בתוכנת VDPAU יש למישהו המלצות ללוח אם או שילוב עם כרטיס מסך שיוכל להריץ סרטי בלו ריי וביטרייטים גבוהים במיוחד ?

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  15. היי לכולם, התקנתי Adobe Flash Player ע"מ שאוכל לצפות בשידורים באינטרנט. כאשר אני לוחצת play התוכנית עדיין לא עולה, וזאת ההודעה שמופיעה: content of MIME type “application/x-mplayer2”. Because you don’t have a plug-in installed for this MIME type, this content can’t be displayed. רעיונות מישהו?...

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. למק כמובן, ועם תמיכה עברית.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. באחרונה אני ניתקל בביצועי WIFI עלובים ביותר בעיקר בקו היורד בעת הורדה מהאינטרנט ובעת גישה לשרת קבצים שלי בבית עליו מאוכסנים תכנים בידוריים באבחנה גבוהה בעיקר. מחשבים ניידים אחרים מבוססי חלונות וכן מספר נגני מדיה כגון Archos A5 ואייפון אינם מתקשים בהעברת קבצים ברשת האלחוטית. אני מבצע את הבדיקות מטר מהאנטנות של נתב 3CRWE554G72T של חברת 3COM. בהתחלה כאשר ההורדות לא חצו את קו ה 500KB הנחתי שמדובר בבעיות עם האינטרנט (12 מגה בזב"ל) אבל לאחר בדיקה של צפיה בקובץ 720P שלֹ MKV (שהיה בלתי ניתן לצפיה וניתקע כל רגע) גיליתי כי אנני מסוגל לעבור את תקרת ה 500KB גם בהעברת קבצים בין המק למחשבים אחרים ברשת המריצים חלונות. מחיפוש באינטרנט מצאתי כל מיני תלונות של אנשים שחלקם נפתרו על ידי יציר…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by rhmkr,

היי אנחנו רוצים לחדש את האתר אינטרנט של החברה ואנחנו מחפשים מישהו שיעצב לנו משהו מעניין שיאפשר גם לשנות את האתר בעצמנו וגם חשבנו לעשות חנות קטנה למוצרים יש לנו מעצבת גרפית וגרפיקה למוצרים ואנחנו מחפשים מישהו שישלים את כל זה ויעצב לנו משהו מעניין עיצוב עם פונטים יפים והרבה גרפיקה למשל אם אפשר ליצור קשר דרך כאן ולהמליץ על מעצב אתר שיכול ליצור משהו מעניין יום יפה וביי ביי

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by Ashand,

שלום יש לי מערך רייד של 2 HD 300 גיגה RAID 1 אני רוצה לקנות 1 טרה שישמש אותי למכונת זמן, האם 1 טרה יתאים לי? האם לא תהיה בעייה למכונת הזמן לעשות גיבוי במצב RAID 1 ?

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by ken,

בעת הורדת עדכונים מהאינטרנט, בין היתר אני נתקלת קבוע בהודעה הבאה: An unexpected error occurred (4:190). Your firmware could not be updated, please try again. המחשב מעלה את אותה הודעה גם לאחר שהתנתקתי מכל התוכנות וחיברתי אותו לחשמל. מה נסגר עם העדכון הזה והאם הוא בכלל רלוונטי (מדובר במק בוק פרו) תודה..[br]פורסם בתאריך: 11.01.2010 בשעה 10:14:32 :kopfpatsch: :kopfpatsch: הסתדרתי תודה..

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by ken,

כמה שאלות: איך משתמשים בtime machine, מהו ה spot light ואיך מחברים מסך pc לmac book (האם יש מתאם?) תודה ;D

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. משום מה ALT+SHIFT לא מחליף לי שפה עריכה : קליק ימני על פאנל עליון , להוסיף KEYBOARD PANEL ולהגדיר ב OPTION אלט+שיפט

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by puGs,

התקנתי xp בbootcamp הכל עובד מעולה חוץ מהאינטרנט שלא עולה,אני בעל המודם בחדר ובכל זאת אין לי שום מושג איך להתחבר לאינטרנט. תודה רבה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by zeez100,

אשמח עם מישהוא יכול להסביר לי איך אני בוחר סרברים להורדה ,ואיך עובדים בכלל עם האיימיול

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by itail,

אני ממש מתחיל בלינוקס... מישהו מוכן להסביר לי בבקשה איך מתחברים בפרוטוקול L2TP לברק? תודה!

• 0 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים