לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקנתי ubuntu באותו הארד דיסק של הווינדוס (XP) אך בפרטישן נפרד. הבעיה שעכשיו רק הווינדוס עולה ואין לי אפשרות לבחור בין הווינדוס ללינוקס ככה שאני לא יכול להכנס ללינוקס כלל. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום יש לי לינוקס מנדריבה KDE 3.5 חיברתי הארד דיסק נוסף למחשב בביוס אני מוצא אותו אבל במחשב אני מוצא רק את הפרטישנים הישנים...
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לכבוד תחילת פעילותה הנציגות הישראלית של מנדריבה הכריזה על מבצע של משלוח One חינם לכל דורש. One היא גרסת ה- live-cd של מנדריבה וניתן גם להתקינה אל הדיסק הקשיח.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
טוב החלטתי להתקין את הבטא אחרי שהאלפא עשתה יותר מידי בעיות עקבתי אחרי המדריך הזה http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Hardy_Installation_Guide#Method_1:_Install_the_driver_the_Ubuntu_Way הXORG שלי נראה כך Section "Monitor" Identifier "aticonfig-Monitor[0]" Option "VendorName" "ATI Proprietary Driver" Option "ModelName" "Generic Autodetecting Monitor" Option "DPMS" "true" EndSection Section "Device" Identifier "aticonfig-Device[0]" Driver "fglrx" EndSection Section "Screen" Identifier "aticonfig-Screen[0]" Device "aticonfig-Device[0]" Monitor "aticonfig-Monitor[0]" DefaultDepth 24 SubSection "Display" Viewport 0 0 Depth 24 EndSubSecti…
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום אני הורדתי את הbacktrack live cd שבא עם מ.הפעלה של לינוקס. הורדתי virtual box כדי להריץ את הדיסק מתוך windows הכל עובד כמו שצריך אבל כשזה בא להעלות את השולחן עבודה הגראפי זה מראה מסך שחור עם הסמן של העכבר ונשאר במצב הזה בלי להמשיך לשולחן העבודה אם זה יעזור- כשאני מפעיל את הדיסק רגיל (לא מwindows) אלא boot רגיל כשמפעילים את המחשב לינוקס עולה ומגיעה לשולחן עבודה כמו שצריך מי שיכול לעזור תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה לספר לימוד ל RHEL 5 . ראיתי באמזון את הספר הזה: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0672328925/ref=ord_cart_shr?%5Fencoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance אשמח לשמוע חוות דעת עליו ממי שמכיר ו/או המלצה לספר אחר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.apple.com/imac/ http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&node=home/shop_mac/family/imac&sf=wHF2F2PHCCCX72KDY אותם מחירים, אבל עכשיו לחומרה חזקה יותר.
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מחשב PowerMac G5 עם מעבד PowerPC G5 כפול, 1.8MHz . על המכשיר יש מערכת OS X TIGER 10.4.14 מחפש אל-פסק מתאים. מצאתי כמה אפשרויות, האחת יקרה מקודמתה. השאלות: 1. האם באמת נדרשת אספקת גל סינוס? 2. האם חיוניות תוכנת הורדה מסודרת לסגירת מערכת כאשר המחשב נשאר דולק בבית? מה מידת רגישות מערכת הפעלה והקבצים לכיבוי לא מסודר? זאת במיוחד לאור החשיבות לכך במערכות הפעלה חלונות של מיקרוזיפט. 3. מידת חיוניות לכיבוי מחשב מסודר מבחינת חומרה, ספק הכוח במחשב, בעת נפילה גמר ובעת חזרת מתח חשמל. זאת במיוחד לאור רגישות מחשבי PC עם ספקי כוח גנריים שהגדרת ביוס שלהם לא הוגדרה להשאר מכובים כאשר חוזר החשמל. יש הגדרה כזו במק?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
http://code.google.com/p/google-gadgets-for-linux גאדג'טים דיי נחמדים דורשים ספריות של + GTK או QT כדי לעבוד תדאגו קודם להתקין את הספריות שחסר לכם פי הרשימה אח"כ אפשר לעשות את זה בדרך הקלה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
FreeRADIUS 2.0.5 לא מצליח להתחבר ממחשב בחיבור WIFI בclients.conf יש הגדרה עבור הAP... חוץ מזה הקונפיגורציה כרגע בברירת מחדל, חוץ משינוי default_eap_type מmd5 לpeap בeap.conf מבדיקה מקומית sudo radtest testuser password 127.0.0.1 1812 testing123 האוטנטיקציה תקינה Sending Access-Request of id 201 to 127.0.0.1 port 1812 User-Name = "testuser" User-Password = "password" NAS-IP-Address = 127.0.0.1 NAS-Port = 1812 rad_recv: Access-Accept packet from host 127.0.0.1 port 1812, id=201, length=20 DEBUG של RADIUSD rad_recv: Access-Request packet from host 127.0.0.1 port 49780, id=201, length=60 User-Name = "testuser" …
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תומך טכני בעל ידע בלינוקס. - ידע מתקדם בניהול, אבטחת שרתים והתקנות(cron job, incoub ועוד) בסביבת לינוקס. לפרטים נוספים: סלולארי 054-567-4879 EMAIL: EILON12121@GMAIL.COM MSN: EILON99@HOTMAIL.COM ICQ: 769555 עריכה: אני חדש וכאן ובדקתי ואני חושב שהפורום מתאים במידה ולא אשמח אם תעבירו. תודה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אז ככה אני ניגש כרגע להקמת כיתת לימוד ממוחשבת עבור לקוחה שלי שהיא בעלת בית ספר לנהיגה. עכשיו המטרה עקרונית היא כזאת: 6 עמדות מחשב עבור תלמידים 1 עמדת מחשב למורה מחשבי התלמידים אמורים להריץ רק תוכנה ללימוד תיאוריה שמגיעה עם ערכת הלימוד (בדקתי כבר והצלחתי לה]עיל בצורה חלקה עם WINE בגרסה 1.0). עמדת המורה אמורה להיות עם התוכנה גם כן ובעלת אפשרות השתלטות מרחוק על מסכים עמדות התלמידים על מנת שהמורה יוכל להציג את הדוגמה הרצויה מעמדת המורה לתלמידים. עקרונית חשבתי לבסס את כל הפרוייקט על אובונטו 8.04 עובד גם לא רע כל נושא התוכנות עכשיו להתייעצות... על מנת לחסוך בעלויות חשבתי לתכנן את הכיתה בצורה של שרת ראשי (עמדה אחת חזקה) ששאר העמדות יבצעו את הבוט ממנה. בעת תהליך הבוט באופן מיידי …
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
איזה תוכנה יודעת לצלם בוידאו את מה שהולך על המסך במאק?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אני עובר מימין לשמאל ומשמאל לימין כשאני מקליד טקסט בתוכנות השונות של ה מק. כמו כן אשמח לאיזה אתר טוב שמפרט את כל שילובי המקשים והפעולות שאותם שילובים מבצעים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום היום בבוקר שבאתי להדליק את הimac הוא עשה מן קול כזה של ביפ ואחרי זה הוא עשה רעשים שנשמעו של המאווררים , במקום המנגינה שהוא משמיע עם ההדלקה. הכול עובד חוץ מזה , אבל גם שכיביתי ואחרי כמה דקות הדלקתי הוא שוב עשה את הקולות. אז השאלה שלי היא למה זה קורה ? והאם כדי להביא את זה למעבדות של אפל בארץ ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, אני מריץ את XP על MACBOOK באמצעות BOOT CAMP. המחשב עבר קריסה די רצינית, ועכשיו אחרי ששיקמתי אותו וניסיתי להתקין מחדש את APPLEK PRO כדי שאוכל להשתמש בHOTKEYS (כל הF1 F2 המיוחדים) אני מקבל הודעה שאומרת לי 'לחבר את המקלדת כעת', כשברור שאין מה לחבר - זו מקלדת של מחשב נייד. כשאני מנסה להריץ את הEXE עצמו, אני מקבל שגיאה שאומרת שאי אפשר להריץ את התכנה באופן ידני. האם אתם מכירים פתרון לבעיה/דרך להריץ את התכנה ידנית? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
רציתי למחוק את אובונטו אך מרוב טיפשותי, מחקתי את תיקיית הWUBI שהוא היה מותקן בה וכמובן עדיין בהפעלת המחשב אני רואה DUAL BOOT של אובונטו וwin xp. איך אני מוחק את אובונטו משם וגורם לווינדוס לעלות אוטומטית? פירמוט של הwindows יעזור? תודה לעוזרים גל עריכה: הצלחתי פשוט נכנסתי ללוח בקרה---> מערכת---> מתקדם ---> תחת "הפעלה ושחזור" בחרתי הגדרות---> ערוך ואז פשוט מחקתי את המשפט שהיה רשום עליו ubuntu ו- wubi
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, ברשותי מקבוק בלאק שרכשתי לפני חצי שנה, המחשב מתוחזק ברמה גבווה ואני יכול לספור על יד אחת את כמות הפעמיים שהשתמשתי בכונן התקליטורים שלו. הכונן פולט לי החוצה המון דיסקים , גם את הדיסק המקורי של ההתקנה של חברת אפל. פשוט לא מצליח לקרוא אותם. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3608444,00.html
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום! יש לי מודם סלולארי, שאחרי שבוע סוך סוך הצלחתי להבין איך להפעיל אותו באובונטו. אבל אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: [tt] The PPPD daemon died unexpectedly! Exit status: 16 [/tt] אני לא ממש יודע מה זה אומר, ויותר חשוב - איך לפתור את זה. אם מישהו יוכל לעזור לי, אני מודה לו מראש. אם אתם צריכים אז הנה הלוג kbuildsycoca running... Opener: received SetSecret Opener: received SetSecret Opener: received OpenLock Opener: received OpenDevice Opener: received ExecPPPDaemon In parent: pppd pid 17137 Kernel supports ppp alright. It was pppd that died pppd exited with return value 16 Sending 17104 a SIGUSR1 Opener: received RemoveSecret Opener: received RemoveSecret Opener: receive…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש הפצה עם כלים לפיתוח בJAVA (רצוי אפשרויות הרצה מהGUI) - ןלC\C++ - כנ"ל ואם יש HELP מה יותר טוב... ייתכן ולמפתחי C++ לא יהיה אינטרנט... פשוט אין לי כוח להתרוצץ ולהתקין עשרות מחשבים - אם יש הפצה שחוסכת לי זמן... שמעתי שלSUN יש הפצה שכולה מבוססת JAVA. האם זה ייתרון כלשהוא ?
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, בארץ מחשבי אפל מאוד יקרים והחלטנו לקנות בארה"ב... רציתי לדעת האם אני יכול להזמין מארה"ב מקבוק ושיוסיפו לו במקלדת אותיות עבריות. חשבתי על זה והרי שהאותיות העבריות שיש במחשבי מק בארץ חרוטות בהזמנת המחשב מארה"ב ולכן אולי אני יכול לבקש בארה"ב להוסיף עברית במקלדת... חשבתי לשלוח מייל לאפל אבל לא מצאתי כתובת של תמיכה כזאת.. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
המחשב הוא נוטבוק ACER ASPIRE ONE שבא ביחד עם מערכת ההפעלה Linpus Lite. אני רוצה להתקין אקספי, אבל אני גם רוצה לשמר את הקבצים שנמצאים בו עכשיו. מהי הדרך הנוחה ביותר?
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בגדול, מה שאני רוצה זה להכין DOK שיש עליו גם ויסטה וגם ubuntu ובזמן הבוט יש לי GRUB שנותן לי לבחור בינהם בצורה יפה. כבר מצאתי איך אני מכין את הlive CD/USB של ויסטה, וגם של ubuntu בנפרד. השאלה היא איך בדיוק אני מסדר שם את שלושתם כדי שיעבדו כמו שצריך?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום רב! אני הורדתי לפני כשבועיים מנדריבה 2009 והתקנתי אותה על המחשב. אכן לתדהמתי לא יכולתי להתעלם מהמשק הגרפי היפיפה שלה. נאלצתי להסיר אותה כי ניתקלתי בכמה בעיות. אחת הבעיות הרצינית שניתקלתי בהם זה שלא יכולתי לכתוב ולראות עברית במחיצת NTFS גם לא במחיצת FAT32 בDISK ON KEY גם את אנשי הקשר באיסקיו ראיתי בכתב גיבריש במקום עברית באתרים לא הית לי בעיה לראות עברית ומה שמוזר הוא שכאשר ניסיתי להתיק שם של תיקיה שנימצא על FAT32 בDISKONKEY הדבקתי אותה לגוגל הוא פתאום הראה לי את השם של התקיה בגוגל אבל על המחשב בתור איקון הוא הראה לי ציבריש. אני מישתמש מתחיל בלינוקס אז קחו את זה בחשבון לא הית לי בעיה לכתוב עברית הצלחתי להתקין גם פונטים עבריים. לגבי החבילה שניקראת NTFS 3G שעושה עיגון ל…
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-