לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
SteelSeries היא חברת חומרה, בדומה ל-Razer ו-Logitech צוות הפיתוח של SteelSeries Engine פיתח את התוכנה ל-Windows ו-macOS, אך לא ל-Linux הייתי מאוד רוצה שהצוות יפתח את התוכנה ל-Linux, ולשמחתי, זה אפשרי - אם תחתמו על העצומה הזו, שכן נציג תמיכה אמר לי שאם מספיק אנשים יחתמו על העצומה, זה יניע את צוות הפיתוח לפתח ל-Linux המשך יום נעים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג מודם usb לטלפון שיעבוד עם לינוקס? הדלת בבית אצלי נפתחת עם הקשת מספר מסויים בטלפון וכתבתי סקריפט שעושה זאת אבל המודם שברשותי (מאליאקספרס) עובד רק על ווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להתקין רום חדש על גבי Samsung Galaxy Tab gt-p1000t, הגעתי לממשק TWRP, והתברר שאי אפשר לטעון את תיקיית ה-SYSTEM ואת תיקיית ה-DATA. ניסיתי WIPE ניסיתי פירמוט - כלום. מצורפות תמונות מהמכשיר, ניתן לראות ב-Mount Point: /system וב-Mount Point: /data שה-Present הוא No. נראה שזו הבעיה, איך מתקנים את זה?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי IMAC שכנראה הלך לו הדיסק קשיח הפנימי והמערכת הפעלה לא עולה. קניתי כונן חיצוני כדי להתקין עליו תוכנת הפעלה macOS Mojave. כפי שקראתי במדריכים חיברתי את הכונן למחשב לחצתי על CMD+R והדלקתי את המחשב בחרתי את הכונן החיצוני ועשיתי לו פירמוט עם מבנה "MAC OS מורחב (מתועד)" סכמה "מפת מחיצות GUID" לאחר מכן ניסיתי להתקין את התוכנת הפעלה ולאחר כמה דק' הוא רושם לי את ההודעה "ארעה שגיאה פנימית במהלך בדיקת הקבצים באמצעי האחסון לקראת המרה ל- APFS" אני תקוע ואשמח מאוד לעזרה מצורף תמונה של השגיאה מדובר ב IMAC mid2014 21.5 ובדיסק קשיח 1TB של WD מודל WDBYNNOO1OBBK-WESN תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
לוקח לו הרבה זמן זה התחיל רק מלפני כמה ימים שהתקינו לי כרטיס מסך האם יכול להיות שזה בגלל שהכבל HDMI לא נכנס עד הסוף או משהו לכרטיס? כי יש שם משהו שחוסם יש לי אובונטו 19.10 תודה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב נייד Windows 10 המחובר לאינטרנט דרך WIFI בצעתי חיבור גשר בין חיבור ה WIFI לחיבור ה ethernet. חיברתי כבל בין מחשב לינוק ישן למחשב הנייד. הגדרתי למחשב הלינוקס כתובת IP קבועה. יש פינג ממחשב הלינוקס למודם אך אין גישה לאינטרנט. פינג לגוגל מראה אין גישה לרשת. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי ubuntu 20.10 עם גנום. מאחר שהפלאפון האישי שלי הוא נוקיה משנות ה2010,רציתי לסנכרן אותו עם המחשב באמצעות תוכנת Nokia PC Suite.לא הצלחתי להתקין על המחשב את החלופות ללינוקס שקיימות ברשת (וגם אם יש משהו שעובד לכם, אשמח לקבל אותו, אך בכל מקרה אני צריך עברית בwine...) התקנתי את התוכנה עם wine.תהליך ההתקנה עצמו היה בעברית-אך התוכנה לאחר ההתקנה ללא עברית אלא עם קווים במקום האותיות. חבילת הפונטים של מייקרוסופט מותקנת לי (ttf-mscorefonts-installer) במחשב. אשמח לעזרה, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מבוסס כולו AMD עם מערכת הפעלה ווינדוס ולצורך תוכנה שאני צריך לעבוד איתה שקיימת רק במאק אני רוצה להתקין VM של מאק על המחשב ולהריץ באופן סימולטני עם הווינדוס. חיפשתי ביוטיוב כמה מדריכים אך חשבתי שכדאי לשאול כאן אנשים עם ניסיון איזה VM הוא הטוב ביותר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה כאשר אני רוצה להגדיר MATCH לפי שם שרת, ולשרת יש יותר מרשומה אחת הוא תמיד לוקח רק אחת מהם ולא את שתיהם. אשמח לדעת האם למישהו יש הצעה לפתרון. הוספתי לוגים מדוג' בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מכר קיבל לפטופ ישן ללא HDD ( מגירה נשלפת חסרה ) . הוא ישתמש איתו לניהול קבצים בלבד .. הוא לא יודע הרבה יותר מזה, ומעט אנגלית DOK עם FREEDOS עובד . קורא הCD לא הצליח לקרוא את כל ה CD עם מע' הפעלה שהכנסתי, גם לאחר ניקוי העינית. לכן אני רוצה שה DOK יהיה הHDD שלו. זה מספיק לו. אבל צריך עברית Right of the box אולי מישהו יכול לקמפל בשבילי , אני חלוד מאד עם לינוקס, מספיקה הפצה קטנה בגודל, בסיסית כאמור תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
כדי שאני אוכל להתקין עליו אפליקציות ולחבר USB ועוד אשמח לשמוע אם משהו יודע איך עושים את זה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן להתקין מער' הפעלה ווינדוס 10/ 11 פרו ב Macbook Pro עם המעבדים החדשים של אפל ? סדרות 1M - M 3 ? אם כן השאלה שזה יעבוד בצורה מושלמת עם ב Remote Desktop Protocol (RDP) ּ דרך FortiClient VPN ?
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
היי, מחפש את הדרך הכי פשוטה ליצור image של מערכת ההפעלה שלי (headless ubuntu) ולגבות את זה לכונן חיצוני או ל- USB או כל רעיון אחר. אשמח לשמוע ממי שהתנסה מה הדרך הכי פשוטה לעשות את זה. שאלה נוספת, הגודל של הכונן שמערכת ההפעלה נמצאת עליו הוא 256GB (מתוכם אולי 50GB בשימוש) האם אני אצטרך כונן באותו גודל בשבילך הגיבוי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם היתי רוצה הדרכה או הפנייה למדריך על איך מתקינים linux על הארד דיסק חיצוני אני עובד עם הלפטופ המון במסגרת הלימודים עם מערכת הפעלה vista home premium שממש משגעת לי את השכל ובנייח בבית יש לי xp אבל בכל זאת לא היתי רוצה לפרמט ולעבור לxp בנייד כי חבל למחוק משהו שקניתי במירב כספי בכל מקרה,אני מאוד חדש בנושא מערכות הפעלה ורוצה ללמוד את לינוקס השאלה שלי זה איך אני מתקין את לינוקס שיעבוד לי רק על ההארד דיסק החיצוני וינהל לי רק את החומר שנמצא על ההארדיסק החיצוני מבלי שבכלל יגע בכל מה שקשור לכונן C של הלפטופ ולא יהרוס את הגדרות הוויסטה? זה אפשרי שלינוקס יעלה רק מתי שההארדיסק החיצוני מחובר ויעלם לגמרי כשלא מחובר? איזה סוג של לינוקס כדאי להוריד?אובונטו?אני ממש לא מבין כלום…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של MAC ושאני נכנס לאתר וואלה או YNET הוא סוגר לי אותו למה ?? ואיך מתקנים את זה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני חייב DOCK באיזה אתם מישתמשים? תמליצו לי ....אני צריך אחד מפואר יפה לא פשוט....אבל תמליצו לי הכל...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שאני מנסה לשמור קובץ בWINDOWS XP לאובונטו, אני לפעמים נתקל בדיליי של כתיבה או בבעיה שהוא שומר את הקובץ, אבל רק אחרי שאני יוצא ממנו ומפעיל אותו מחדש, הוא מראה שינוים הסתכלתי על הלוג של סמבה וכתוב לי : "Connection reset by peer" נראה לי שזה משהו עם זה, או משהו עם ה OPLOCK זה ממש מוזר הPREMISSIONS בסדר, והכל בסדר, זה פשוט לא מעדכן את הדף עד שאני יוצא מהקובץ.. זה קורה רק בWINDOWS XP , ובתוכנות שהם לא NOTEPAD (DREAMWEAVER, ZEND) וכדומה ... (אני עורך דף PHP... )
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, יש לי אובונטו בגרסה האחרונה שהתקנתי לפני משהו כמו שבוע. הבעיה היא שב-synaptic מופיעים מעט מאוד חבילות(נראה לי רק אלה שמגיעות בלייבCD) אפילו emacs לא מופיע שם. איך אפשר לסדר את זה? תודה, אור.[br]פורסם בתאריך: 10.12.2007 בשעה 14:28:47 הסתדרתי, מישהו עזר לי =)אם מישהו יצטרך מתישהו. צריך להיכנס ל-synaptic ולהיכנס ל-settings->repositories->ubuntu software ולסמן ב-V את סוגי החבילות שרוצים.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
1) תמיכה בעברית - חובה 2) באה עם, או שאפשר יהיה לשלב בה בקלות samba או כל דבר אחר שמאפשר התחברות לDomain, מבוסס חלונות כמובן. 8) 3) מגיעה עם VPN קליינט טוב, או ששוב אפשר לשלב בקלות. 4) בכלליות שאפשר יהיה לשלב בה חבילות בצורה פשוטה כיוון שאני צריך התקנה של חבילה שמאפשרת לדבר עם שרתי RADIUS ועוד כמה דברים. יכולות מולטימדיה אחרות או כל דבר אחר לא מעניין אותי, כי אני אצתרך להסיר אותן בכל מקרה. תמיכה הכי בסיסית בדרייברים שאפשר - צ'יפסטים של INT 8XX/9XX וכרטיסים גראפיים משולבים של אינטל גם. בכלליות כל מה שאמור להיות בLiveCD/USBboot זה FireFox או Opera, קורא PDFים, Open Office וכמה חבילות ספציפיות שאני צריך. שאפשר יהיה בקלות לקנפג לה סקריפטים שממפים כונן רשת בboot וזהו. לNimbleX…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
http://idigital.co.il/events/handy.html
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אנשים אני די חדש בענייני המק, ככה שהסברים מפורטים (למי שיש סבלנות..) יתקבלו בברכה. כאמור, אני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין שני מחשבים מרוחקים. מה אני צריך כדי שזה יעבוד בצורה החלקה ביותר (רוחב פס, תוכנה, הגדרות וכו'..)? מדובר בקבצים לגרפיקה ככה שהם די גדולים המחשבים אגב הם אימק 17 ו אימק 20 שניהם מבוססי אינטל, לא זוכר כרגע מהירות וכמות זכרון, אם זה משנה. תודה מראש לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , לאחר חודשיים חכיתי לקבל את ההארדיסק חדש ,עד שקיבלתי ופירקתי את הנייד והחלפתי את ההארדיסק החדש . והכל סבבה עולה יפה. אך המחשב לא מזהה את ההארדיסק ? מדוע ? פספסתי משהו ? מיניב . יש משהו יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P3 1000 עם קובנטו 6.10, ו Xp, הלוח אם שלי הוא Intel® Desktop Board D815EEA בביוס יש אפשרות לאפשר Usb Legacy וגם כל דבר אחר שקשור לUsb מאופשר שם, המקלדת עובדת אחלה ב XP וגם ב Linux אבל לא פועלת בכלל בGrub אין צורך לומר שזה מציק... [ הביוס מעודכן לקובץ העידכון האחרון ביותר שיש P11 ,לפי האתר של אינטל] האם מישהו נתקל בבעיה דומה או מכיר אפשרות לפתור אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להתנסות בלינוקס והורדתי אובונט 7.01 גרסאת 64 ביט. צרבתי לדיסק את ה-image ועשיתי boot from cd. אחרי שעלה לי התפריט של ההתקנה בחרתי את האופציה הראשונה (להתקין אובונטו). לאחר מכן היה רשום ככה: Kernel alive Kernel direct mapping tables up ועוד כמה מספרים ואז אחרי כמה שניות פשוט נהיה מסך שחור וככה זה נשאר. לא משנה על מה לחצתי זה נשאר ככה ולא הייתה לי ברירה אל אלא להפעיל את המחשב מחדש. המחשב עצמו הוא מחשב די חזק: AMD Athlon Dual Core 5000 64 bit 4 GB 667Mhz RAM Geforce 7200 GS 256MB הנפח של כל ההארד דיסקים בסה"כ יוצא 440 ג'יגה. ואני יודע שהכרטיס מסך לא משהו אבל זה זמני. בכל אופן, אני לא מצליח להבין מה הבעיה. הדיסק ללא שריטות וללא לכלוכים והצריבה הסתיימה ללא שגיאות.…
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-