עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by zam,

הערב אני החלטתי להתקין אובנטו. הורדתי עותק מהאינטרנט, אותו אני אפרוס על דיסק. המחשב המיועד הוא P-III עם דיסק של 80GB. האם יש משהו שאני אמור לדעת לפני שאני מתחיל?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  2. אני מחפש פונט טוב לתכנות ועד כה, הפונט הכי טוב שנתקלתי בו הוא אותו Monospace פונט בסיסי של לינוקס! שום פונט שמצאתי בשביל וינדוס לא מגיע לרמה שלו. אז אם מישהו יודע מהיכן אפשר להוריד גרסת fon/ttf/pcf שלו, אני אהיה שמח ביותר אם יתנו אותה בקישור. תודה, מתכנת משועמם. ;D

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  3. התקנתי ubuntu 7.04(ב6.10 לא היה דרייבר לכרטיס מסך)בינתים אין בעיות מיוחדות חוץ מכמה דברים שצריך ללמוד שאני אשאל כאן בהזדמנות. אני מחפש תוכנה שתציג לי את הטלויזיה מכניסת הוידאו של winfast tv2000 xp rm דרייבר יש רק צריך תוכנה + הסבר איך מתקינים, תודה.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  4. Started by studia,

נערך ע"י Decktor: קנייה ומכירה על גבי הפורום אסורות בהחלט בשביל זה יש את ה TZ.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  5. שלום, אני משתמש בקרנל 2.6.12-12 הבעיה מתוארת בתמונה המצורפת... תודה HaimTS [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  6. Started by Devil Servant,

שאני מנסה להעתיק פונטים וכדומה הוא לא מביא לי כי הוא אומר שאני לא הבעלים,אבל אני כן הבעלים איך אני מסדר את זה? תודה

7. Started by -neo-,

הורדתי את ה-iso של ה-dvd, עוד לא קניתי נרו אז הורדתי טרייל של אלכוהול 120% והצריבה נראתה חלקה (פעם ראשונה שאני צורב דיוידי) ואז פשוט עשיתי בוט והגעתי למסך התקנה של לינוקס שלוחצים אנטר להתקה ו-f1 לעוד אפשרויות, כבר פה החלו הבעיות כי כבעל zboard המקלדת לא ממש פועלת בתוכנת התקנה, אבל אפשר לחקות קצת וההתקנה מתחילה אוטומטית, הכל עד פה עוד סבבה, אז אני מגדיר שפות, "קורא" את היוזר אגרימנט ומסכים עם כל מה ש"קראתי", עכשיו נכנס הקטע שהתוכנת ההתקנה מזהה את הלוח אם (יש לי DFI LANPARTY nf4 Ultra-D) ופה היא פשוט נתקעת..... וזהו..... אני יודע שכבר יצא הביטא של 2006 אבל ביטא במערכות הפעלה זה כבר משו שאני מעדיף לא להתעסק איתו (גם עם קומפיילרים אני לרוב דיי מהסס)...... ואין לי בעייה להיות …

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  8. מישהו מכיר שרתים שמחזיקים קבצי DVD של גירסאות ישנות של אובונטו, קובונטו, פדורה? :

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  9. שלום לכולם. ראשית נתחיל במבוא: ברשותי מחשב פנטיום 4, 1.5 גיגה הרץ, לוח אם INTEL D845PESV, כרטיס קול Creative Sb live 5.1, כרטיס מסך רדאון 9800SE, זיכרון פנימי שבע מאות שישים ומשהו PC2100. כמו כן ברשותי שני הארדיסקים, האחד Seagate 40GB, והשני Maxtor 30GB. לפני כחודש ימים קיבלתי את המקסטור במתנה, כאשר לפני כן היה לי אך ורק הסיגייט, והסיגייט היו לו 4 מחיצות עם מערכת הפעלה WIN XP. לאחר שקיבלתי את המקסטור, החלטתי (היות ואני כבר הרבה זמן רוצה להתקין לינוקס) להתקין לינוקס מנדרייק 10.1, חשבתי להתקין את המנדרייק על ההארד דיסק החדש, ככה שלא יהיה חשש להתנגשויות במערכות ההפעלה. פירמטתי את ההארדיסק החדש בעזרת נורטון פרטישן מג'יק 8, ועשיתי מחיצה ללינוקס EXT2 בגודל 10 גיגה. התקנתי הכל…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  10. שלום אני מתעניין בלינוקס כבר הרבה זמן ואפילו כבר ניסיתי את אחד (מנדריבה) אבל יש לי כמה בעיות... 1. אני טכנאי ככה שאני צריך להשתמש בוינדוס, שאני אומר להשתמש אנ מתכוון שאני ידע איך עובדים איתה וילמד אותה כמה שיותר.... 2. משחקים שלא עובדים בלינוקס... אני יודע שיש wine וכל אלה אבל חלק מהפתרונות עולים כסף או שלא עובדים ב 100% אם בכלל אני כבר רוצה לעבור ללינוקס סופית חשבתי על UBUNTU יש אותה בעברית?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  11. לחברי הפורום שלום רב, יש לי עכשיו WIN XP SP2 בכונן אחד, ואני מעוניין להתקין בכונן נפרד את UBUNTU. עכשיו, איך אני מתקין את UBUNTU כך שיהייה לי אפשרות לבחור בהתחלת ההפעלה של המחשב איזה מערכת אני רוצה להפעיל?( XP או UBUNTU) משהו כמו בזמנו היה לי XP ו 2000 אז היה BootUp manager/startUP manager או איך שקוראים לזה, בהתחלה (מסך שחור) שאפשר לי לבחור איזו מערכת אני רוצה להפעיל.. באילו דרכים אני יכול לעשות דבר כזה? והשאלה החשובה מכולן: האם הWIN יזהה את המחיצה של הLINUX? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by Guy232425,

כשאני מפעיל את KNOPPIX, כשהוא מתחיל להעלות את הממשק הגרפי הוא נתקע לי הרבה זמן בשלב של: Intelizing System Services, ובסוף אחרי הרבה זמן שהוא לא מצליח להעלות את זה הכל נעלם ואני נשאר רק עם הסמן של העכבר. איך מפעילים את זה בצורה תקינה?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  13. שלום לכולם, בשעה טובה החלטתי להתחיל להתנסות בלינוקס, ולכן החלטתי להתקין לינוקס במקביל ל-WIN. כאשר אני ניגש למלאכת החלוקה למחיצות בעזרת PARTITION MAGIC 8 אני רואה את המסך שבתמונה המצורפת. אני רוצה לחלק ל-4 מחיצות את החלק ה-UNALLOCATED ל-ROOT, HOME, SWAP, FAT32, אך אנינני יכול יצור מחיצה מסוג EXTENDED משום מה. אני רק יכול ליצור עוד 2 מחיצות מסוג PRIMARY.... מה לעשות? אני אובד עצות.... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  14. Started by imac,

http://www.blackviper.com/Articles/OS/InstallRH80/installrh8-1.htm תהנו !

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by gambitaw,

אני מנסה לחבר מחשב לינוקס לשיתוף קבצים בתוך הרשת הביתית שלי. ראשית, הסמבה פועל. אני רואה את המחשב של הלינוקס ב net view ואת המחשב XP בממשק הגראפי smb4k. אבל אני לא מצליח לגשת לתוך אף אחד מהם. בלינוקס לא נפתחת לי הודעת שגיאה אלא רק טוען ומפסיק. בוינדוס הוא טוען שאין לי גישה ואני נוטה להאמין שהסיבה היא כי אני רואה את המערכת לינוקס בתור LOCALHOST (איך אני משנה את זה ? ) "You were not connected because a duplicate name exists on the network. Go to System in Control Panel to change the computer name and try again"

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by exercise,

http://idigital.co.il/events/handy.html

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  17. מה יכולה להיות הבעיה? ב-WINDOWS זה עבד, וגם ב-BOOT זה עובד, אבל ב-UBUNTU, משום-מה לא קורא DVD, רק CD. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

איך אני מתקין דריבר בלינוק מה עלי לעשות אין לי שמץ עם מישהו יכול להסביר לי ועם יש תוכנה שהופכת דריברים מ WINDOWS ללינוקס ?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by singera,

מה יש לכם להציע ההפצה הינה אובונטו, האם פנטיום 3 800 יסחוב את הכל? איזה דיסק קשיח מינימלי יש להתקין על המערכת הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  20. Started by zvkel,

אני רושם startx ומקבל הודעת error ארוכה שמסתכמת ב fatal error cant find screen או משהו דומה וב error 104 איך אני מגדיר מסך?? (samsung syncmaster 753df) זאת פעם ראשונה שאני מתקין לינוקס ואין לי מושג איך עובדים בשורת פקודה שם

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by liiight,

שלום, אני די חדש בעולם הזה, אז תהיו עדינים איתי (במיוחד אתה קרפד). אני מעוניין להשתמש בשרת LINUX בתור שרת POP3, כלומר שתוכנות צד שלישי יוכלו לגשת אליו ולמשוך ממנו מיילים. אני אשמח לכל מידע בנושא. תודה.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  22. שלום, אני לא מכיר את מערכת נובל אבל אני בטוח שהבעייה שלי פשוטה וניתן לפתור אותה בקלות. מה שקורה זה שאני מנסה להעתיק קובץ ואני לא מצליח כי הקובץ "תפוס" ע"י מישהו אחר. המחשב מחובר ברשת נובל והיתי רוצה לדעת איך ניתן לראות מי "נועל" את הקובץ ואיך ניתן לשחרר אותו. תודה

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  23. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מספר שאלות לי, 1. יש בלינוקס תוכנת הקלטה שתומכת בהקלטת ערוצים? (סטייל COOL EDIT PRO למשל) 2. עד כמה הקרנל החדש (2.6) טוב?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  24. הוא מחובר בUSB, אני משתמש בSUSE 10 כעיקרון אני לא רוצה ממש לנסות להגדיר משהו בשביל לא להרוס =\ אני מחובר דרך HOT וספקית בזק בין לאומי. מישהו יודע מה אני צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים