עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. מישהו מכיר שרתים שמחזיקים קבצי DVD של גירסאות ישנות של אובונטו, קובונטו, פדורה? :

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  2. Started by c44,

יש לי מנדרק 9.1 בעברית ומודם של מוטורטלה לבן sb4200 surfbord cable modem אינטרנט בכבלים +אינטרנט זהב בחיבור USB זה מודם חיצוני. מישהו יכול לעזור לי להתחבר לאינטרנט?? או עצות טיפים? אני נואש...

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by EagleX2,

שלום הורדתי את openbsd ל i386 וכאשר אני מנסה לעשות בוט מדיסקט הכל הולך בסדר ופתאום שהוא מנסה לעשות הוא בוט הוא רושם לי שהוא מחפש לדוגא /bsd fail(22) ואז אומר whill try /obsd ניסיתי גם hd0a וגם wd0a וזה לא עוזר הצעות תלונות בקשות פניות ותגובות יתקבלו בברכה!!!

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  4. הדפסת ממוצע גודל הקבצים בספריה בלי script

5. התקנתי ubuntu 7.04(ב6.10 לא היה דרייבר לכרטיס מסך)בינתים אין בעיות מיוחדות חוץ מכמה דברים שצריך ללמוד שאני אשאל כאן בהזדמנות. אני מחפש תוכנה שתציג לי את הטלויזיה מכניסת הוידאו של winfast tv2000 xp rm דרייבר יש רק צריך תוכנה + הסבר איך מתקינים, תודה.

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  6. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מספר שאלות לי, 1. יש בלינוקס תוכנת הקלטה שתומכת בהקלטת ערוצים? (סטייל COOL EDIT PRO למשל) 2. עד כמה הקרנל החדש (2.6) טוב?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  7. ביצעתי התקנה ל - ubuntu 8.04 live cd על הארד דיסק נייד ( Western Digital 160GB ) הכונן חולק ל - 4 מחיצות ( ההתקנה עברה, אבל הגדרת כונן כ - NTFS הייתה מייגעת ולמרות הכל הצליחה אחריי קצת רקע הבעייה : אני משתמש ב - usb ethernet dongle אייך מתבצעת ההגדרה.. ? ( רשת קווית להפתעתי הוא זיהה, כנראה דרייברים נלווים למערכת הפעלה ) מלבד הייתי שמח להמלצות.. תוכנות, מדריכים וכד' המון תודה על עזרתכם ! ד.א ה - wireless usb adapter של D-link דגם - DWA-110[br]פורסם בתאריך: 31.08.2008 בשעה 18:16:14 אחריי חיפוש מתיש ! http://linux-wless.passys.nl באתר זה ניתן לחפש כרטיסים ע"פ יצרן, סוג שבב וממשק ולבדוק את תאימותם ללינוקס.. באם הכרטיס מתאים, ניתן קישור מתאים לדרייבר.. (עזר לי נורא ומק…

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  8. Started by zam,

הערב אני החלטתי להתקין אובנטו. הורדתי עותק מהאינטרנט, אותו אני אפרוס על דיסק. המחשב המיועד הוא P-III עם דיסק של 80GB. האם יש משהו שאני אמור לדעת לפני שאני מתחיל?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by adlanm,

אני מנסה להתקין את ה-driver שהורדתי מהאתר של Nvidia אבל יש לי את השגיאה הבאה ERROR: You appear to be running an X server; please exit X before installing. For further details, please see the section INSTALLING THE NVIDIA DRIVER in the README available on the Linux driver אני בערך מבין מה הבעיה רק שאין לי מושג בלינוקס, אז השאלה שלי היא איך אני סוגר את ה X server הזה?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  10. שלום רב, השבוע אני אמור לקבל את המחשב החדש שלי, אני מתכנן להתקין עליו אובנטו בנוסף לXP. ביקשתי בחנות שיחלקו לי את ההארדיסק לשני חלקים, כאשר החלק שאני מתכנן להתקין עליו את האובנטו כולל 50 ג'יגה. זה מספיק? מה מערכת הקבצים שצריכה להיות? NTFS? איזו גרסה מומלצת? ובגרסה של כמה BIT להשתמש? (64/32? - המעבר הוא אינטל E6420) יש הפצה מומלצת יותר מאובנטו להתקנה (השימושים הם ממוצעים ביותר, אני לא הולך לשחק במשחקים כבדים יותר מדי)? מה ההבדלים בין אובנטו לKubuntu, לEdubuntu ולXubuntu? איזה מהן הכי עדיפה? יש גרסאות של מסנג'ר וICQ מותאמות ללינוקס? אני גולש באינטרנט המהיר של HOT עם מודם של מוטורולה והספקית היא נטויז'ן - תהיה לי בעיה להגדיר את החייגן? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  11. Started by Gold shark,

שלום אני רק אתמול בלילה התקנתי לינוקס (אחלה של דבר) אני משתמש בהפצה MENDRIVA ויש לי בעיה קטנה..... הכריטיס קול שלי לא עובד אני סם שירים הוא מנגן אבל לא משמיא ואני כבר נואש אני לא יודע מה אני יכול לעסות! הכרטיס קול שלי זה Audigy2 zsעזרה בנוגע לכרטיס קול בלינוקס

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  12. מה יכולה להיות הבעיה? ב-WINDOWS זה עבד, וגם ב-BOOT זה עובד, אבל ב-UBUNTU, משום-מה לא קורא DVD, רק CD. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  13. Started by Menuval,

היי, ברשותי מקבוק בלאק שרכשתי לפני חצי שנה, המחשב מתוחזק ברמה גבווה ואני יכול לספור על יד אחת את כמות הפעמיים שהשתמשתי בכונן התקליטורים שלו. הכונן פולט לי החוצה המון דיסקים , גם את הדיסק המקורי של ההתקנה של חברת אפל. פשוט לא מצליח לקרוא אותם. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by studia,

נערך ע"י Decktor: קנייה ומכירה על גבי הפורום אסורות בהחלט בשביל זה יש את ה TZ.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  15. אהלן, ישלי מחשב פנטיום שלוש 550 שכנראה מסיבה כולשהיא החליט שהוא רושם cdrom boot failure ברגע שאני מנסה לעלות התקנה של וינדוס על המערכת :-\ אני יכול לחבר את הכונן הקשיח למחשב הזה ואז להעביר לשני,אבל השאלה היא איך אני מתקין לינוקס ע"י חיבור הכונן למחשב התקין ומעביר את הארד דיסק למחשב התקול? איך אני מונע הודעות שגיאה שבדרך כלל מופיעות בוינדוס כתוצאה מכך?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by singera,

מה יש לכם להציע ההפצה הינה אובונטו, האם פנטיום 3 800 יסחוב את הכל? איזה דיסק קשיח מינימלי יש להתקין על המערכת הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  17. אני רוצה להכין לי גיבוי, מסודר במקרה ו... עכשיו אני יודע איך, לקבל את כול החבילות שמותקנות, והלכניס אותן לקובץ. על ידי שאני עושה ככה dpkg -l > ~/packconf אבל זה נותן לי כזה קובץ Desired=Unknown/Install/Remove/Purge/Hold | Status=Not/Installed/Config-files/Unpacked/Failed-config/Half-installed |/ Err?=(none)/Hold/Reinst-required/X=both-problems (Status,Err: uppercase=bad) ||/ Name Version Description +++-======================================-==================================================-============================================ ii acpi 0.09-1 displays information on ACPI devices ii ac…

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by Nihility,

לכל אלו שהיו להם בעיות להפעיל את בריל על קנופיקס עם כרטיסי מסך חדשים של נוידיה, הנה הדרך לגרום לזה לעבוד. נלקח מפה: http://www.knoppix.net/forum/viewtopic.php?p=111972 אגב, ממש בקרוב תצא גרסת 5.2.1!

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by exercise,

http://idigital.co.il/events/handy.html

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by matteo,

שלום, אני מתכנת הרבה בפרל perl ואציתי לשאול איזה גירסאת לינוקס המומלצץ ביותר למתכנתי פרל שמציעה את מיטב הכלים. אני מבקש בלי תגובות כמו - כל המערכות תומכות בפרל. מי הכי תומכת למי אני אשיג יותר תמיכה וכו'...

21. Started by Devil Servant,

שאני מנסה להעתיק פונטים וכדומה הוא לא מביא לי כי הוא אומר שאני לא הבעלים,אבל אני כן הבעלים איך אני מסדר את זה? תודה

22. Started by ori155,

לפני כחודשיים וחצי "עידכנתי" את המחשב שלי לאובנטו, וקניתי מגבר של Harman kardon דגם AVR137 וחיברתי אותו בכבל coaxial. אבל היתה לי בעיה, המחשב לא מעביר את המוסיקה בקידוד של 5.1 למגבר. ועכשיו, אחרי שאני מרגיש בטוח יותר באובנטו אני רוצה לסדר את זה. עכשיו, אם מישהו יוכל לתת לי הסבר קצר בנוגע לכול הקטע של בקרת העוצמה באובנטו, ומה ההבדל בין HDA Intel (Alsa mixer) לבין Realtec ALC888(OSS Mixer) ולבין כל שאר הדברים שנמצאים בבקרת העוצמה זה יוכל לעזור לי מאוד. בתודה, אורי.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by liiight,

שלום, אני די חדש בעולם הזה, אז תהיו עדינים איתי (במיוחד אתה קרפד). אני מעוניין להשתמש בשרת LINUX בתור שרת POP3, כלומר שתוכנות צד שלישי יוכלו לגשת אליו ולמשוך ממנו מיילים. אני אשמח לכל מידע בנושא. תודה.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by Gliding,

היי, שוב, אני לא יודע אם זה בסדר לפתוח ת'רד חדש, אבל נראה לי שהנושא הקודם כבר לא רלוונטי לשאלות שיש לי... החלטתי להתקין את הפדורה. מנדרייק עולה כסף בגרסא הסופית, ועם גרסת ה FTP אני פוחד להתעסק. מביקורת אחת שקראתי, וממה שאמרתם פה בפורום הבנתי שאין יותר מדי הבדל. את ה SUSE, רק כדרך אגב, לא בדקתי בכלל. השאלה היא כזו: חשבתי להתקין היום את הלינוקס לצורך זה אני מפרמט את המחשב ומחלק את המחיצות מחדש עם ההתקנה של ווינדוס 2000 ככה שתהיה מחיצה של 20 ג'יגה ומחיצה של 60 ג'יגה. אחרי שאני אסיים להתקין את הוינדוס אני אתקין במחיצה הריקה של ה-60 ג'יגה ואתן להתקנה לחלק את המחיצות הפנימיות. 1. איך אני יוצר מצב שבו אני אוכל לבחור איזו מערכת הפעלה אני רוצה בבוט? 2. איזה דרייברים אני צריך להורי…

• 2 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים