עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by Gold shark,

שלום אני רק אתמול בלילה התקנתי לינוקס (אחלה של דבר) אני משתמש בהפצה MENDRIVA ויש לי בעיה קטנה..... הכריטיס קול שלי לא עובד אני סם שירים הוא מנגן אבל לא משמיא ואני כבר נואש אני לא יודע מה אני יכול לעסות! הכרטיס קול שלי זה Audigy2 zsעזרה בנוגע לכרטיס קול בלינוקס

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  2. מישהו מכיר שרתים שמחזיקים קבצי DVD של גירסאות ישנות של אובונטו, קובונטו, פדורה? :

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by The-Fox,

טוב אז המערכת מאד נחמדה והכל אבל. הסמן של העכבר לא מופיע, העכבר עובד והכל כי הוא "מדגיש" את האיקונים שהוא עובר מעליהם. עברתי על כל מיני הגדרות של העכבר אבל לא הצלחתי. בקיצור אם למישהו יש רעיון או שמכיר את הבעיה אני אשמח לשמוע פתרון. כאמור הפצת SUSE 9.3 ב LIVE DVD.

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  4. פנתר זה המערכת הפעלה של אפל....למי שלא יודע.... ורציתי לדעת אם אפשר להתקין אותה על כל מחשב או רק על מחשבי אפל? והאם בכלל מומלץ לי להתקין אותה במקום איכס פי?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  5. התקנתי ubuntu 7.04(ב6.10 לא היה דרייבר לכרטיס מסך)בינתים אין בעיות מיוחדות חוץ מכמה דברים שצריך ללמוד שאני אשאל כאן בהזדמנות. אני מחפש תוכנה שתציג לי את הטלויזיה מכניסת הוידאו של winfast tv2000 xp rm דרייבר יש רק צריך תוכנה + הסבר איך מתקינים, תודה.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  6. Started by zam,

הערב אני החלטתי להתקין אובנטו. הורדתי עותק מהאינטרנט, אותו אני אפרוס על דיסק. המחשב המיועד הוא P-III עם דיסק של 80GB. האם יש משהו שאני אמור לדעת לפני שאני מתחיל?

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  7. שלום לכולם, בשעה טובה החלטתי להתחיל להתנסות בלינוקס, ולכן החלטתי להתקין לינוקס במקביל ל-WIN. כאשר אני ניגש למלאכת החלוקה למחיצות בעזרת PARTITION MAGIC 8 אני רואה את המסך שבתמונה המצורפת. אני רוצה לחלק ל-4 מחיצות את החלק ה-UNALLOCATED ל-ROOT, HOME, SWAP, FAT32, אך אנינני יכול יצור מחיצה מסוג EXTENDED משום מה. אני רק יכול ליצור עוד 2 מחיצות מסוג PRIMARY.... מה לעשות? אני אובד עצות.... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  8. Started by studia,

נערך ע"י Decktor: קנייה ומכירה על גבי הפורום אסורות בהחלט בשביל זה יש את ה TZ.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  9. אהלן, ישלי מחשב פנטיום שלוש 550 שכנראה מסיבה כולשהיא החליט שהוא רושם cdrom boot failure ברגע שאני מנסה לעלות התקנה של וינדוס על המערכת :-\ אני יכול לחבר את הכונן הקשיח למחשב הזה ואז להעביר לשני,אבל השאלה היא איך אני מתקין לינוקס ע"י חיבור הכונן למחשב התקין ומעביר את הארד דיסק למחשב התקול? איך אני מונע הודעות שגיאה שבדרך כלל מופיעות בוינדוס כתוצאה מכך?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by cold fire,

מהם הפקודות בלינוקס: ps jobs kill killall מה ההבדל בין ביןecho a>b לבין echo a>>b? מה משמעות הפקודה '|'? איך הספריה efence עוזרת כדי למצוא באג בתוכנית???

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  11. שלום, אני משתמש בקרנל 2.6.12-12 הבעיה מתוארת בתמונה המצורפת... תודה HaimTS [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  12. Started by Devil Servant,

שאני מנסה להעתיק פונטים וכדומה הוא לא מביא לי כי הוא אומר שאני לא הבעלים,אבל אני כן הבעלים איך אני מסדר את זה? תודה

13. Started by exercise,

http://idigital.co.il/events/handy.html

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by bellboy,

עד עכשיו היה לי את הhard disk של הwindows בתוך הmy computer בלינוקס ועכשיו אין שם את הכונן הזה והוא גם היה נגיש דרך התיקייה windows בroot וכעת התיקייה הזאת ריקה. יש לציין שאני משתמש בsuse linux 10 עם ממשק .kde הוא נמצא בkdiskfree אבל הוא ב n/a וכשאני לוחץ עם הימני ועושה mount device אני מקבל את ההודעה הזאת Called: mount /dev/sda1 mount: special device /dev/sda1 does not exist הhard disk הוא בחיבור sata וכשאני מעלה את הwindows הוא כן עולה (מה שמוכיח שהדיסק מחובר) אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  15. שלום אני מתעניין בלינוקס כבר הרבה זמן ואפילו כבר ניסיתי את אחד (מנדריבה) אבל יש לי כמה בעיות... 1. אני טכנאי ככה שאני צריך להשתמש בוינדוס, שאני אומר להשתמש אנ מתכוון שאני ידע איך עובדים איתה וילמד אותה כמה שיותר.... 2. משחקים שלא עובדים בלינוקס... אני יודע שיש wine וכל אלה אבל חלק מהפתרונות עולים כסף או שלא עובדים ב 100% אם בכלל אני כבר רוצה לעבור ללינוקס סופית חשבתי על UBUNTU יש אותה בעברית?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  16. לחברי הפורום שלום רב, יש לי עכשיו WIN XP SP2 בכונן אחד, ואני מעוניין להתקין בכונן נפרד את UBUNTU. עכשיו, איך אני מתקין את UBUNTU כך שיהייה לי אפשרות לבחור בהתחלת ההפעלה של המחשב איזה מערכת אני רוצה להפעיל?( XP או UBUNTU) משהו כמו בזמנו היה לי XP ו 2000 אז היה BootUp manager/startUP manager או איך שקוראים לזה, בהתחלה (מסך שחור) שאפשר לי לבחור איזו מערכת אני רוצה להפעיל.. באילו דרכים אני יכול לעשות דבר כזה? והשאלה החשובה מכולן: האם הWIN יזהה את המחיצה של הLINUX? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by Gliding,

היי, שוב, אני לא יודע אם זה בסדר לפתוח ת'רד חדש, אבל נראה לי שהנושא הקודם כבר לא רלוונטי לשאלות שיש לי... החלטתי להתקין את הפדורה. מנדרייק עולה כסף בגרסא הסופית, ועם גרסת ה FTP אני פוחד להתעסק. מביקורת אחת שקראתי, וממה שאמרתם פה בפורום הבנתי שאין יותר מדי הבדל. את ה SUSE, רק כדרך אגב, לא בדקתי בכלל. השאלה היא כזו: חשבתי להתקין היום את הלינוקס לצורך זה אני מפרמט את המחשב ומחלק את המחיצות מחדש עם ההתקנה של ווינדוס 2000 ככה שתהיה מחיצה של 20 ג'יגה ומחיצה של 60 ג'יגה. אחרי שאני אסיים להתקין את הוינדוס אני אתקין במחיצה הריקה של ה-60 ג'יגה ואתן להתקנה לחלק את המחיצות הפנימיות. 1. איך אני יוצר מצב שבו אני אוכל לבחור איזו מערכת הפעלה אני רוצה בבוט? 2. איזה דרייברים אני צריך להורי…

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by singera,

מה יש לכם להציע ההפצה הינה אובונטו, האם פנטיום 3 800 יסחוב את הכל? איזה דיסק קשיח מינימלי יש להתקין על המערכת הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  19. מה יכולה להיות הבעיה? ב-WINDOWS זה עבד, וגם ב-BOOT זה עובד, אבל ב-UBUNTU, משום-מה לא קורא DVD, רק CD. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

איך אני מתקין דריבר בלינוק מה עלי לעשות אין לי שמץ עם מישהו יכול להסביר לי ועם יש תוכנה שהופכת דריברים מ WINDOWS ללינוקס ?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  21. שלום לכולם. ראשית נתחיל במבוא: ברשותי מחשב פנטיום 4, 1.5 גיגה הרץ, לוח אם INTEL D845PESV, כרטיס קול Creative Sb live 5.1, כרטיס מסך רדאון 9800SE, זיכרון פנימי שבע מאות שישים ומשהו PC2100. כמו כן ברשותי שני הארדיסקים, האחד Seagate 40GB, והשני Maxtor 30GB. לפני כחודש ימים קיבלתי את המקסטור במתנה, כאשר לפני כן היה לי אך ורק הסיגייט, והסיגייט היו לו 4 מחיצות עם מערכת הפעלה WIN XP. לאחר שקיבלתי את המקסטור, החלטתי (היות ואני כבר הרבה זמן רוצה להתקין לינוקס) להתקין לינוקס מנדרייק 10.1, חשבתי להתקין את המנדרייק על ההארד דיסק החדש, ככה שלא יהיה חשש להתנגשויות במערכות ההפעלה. פירמטתי את ההארדיסק החדש בעזרת נורטון פרטישן מג'יק 8, ועשיתי מחיצה ללינוקס EXT2 בגודל 10 גיגה. התקנתי הכל…

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by ori155,

לפני כחודשיים וחצי "עידכנתי" את המחשב שלי לאובנטו, וקניתי מגבר של Harman kardon דגם AVR137 וחיברתי אותו בכבל coaxial. אבל היתה לי בעיה, המחשב לא מעביר את המוסיקה בקידוד של 5.1 למגבר. ועכשיו, אחרי שאני מרגיש בטוח יותר באובנטו אני רוצה לסדר את זה. עכשיו, אם מישהו יוכל לתת לי הסבר קצר בנוגע לכול הקטע של בקרת העוצמה באובנטו, ומה ההבדל בין HDA Intel (Alsa mixer) לבין Realtec ALC888(OSS Mixer) ולבין כל שאר הדברים שנמצאים בבקרת העוצמה זה יוכל לעזור לי מאוד. בתודה, אורי.

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by imac,

http://www.blackviper.com/Articles/OS/InstallRH80/installrh8-1.htm תהנו !

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by liiight,

שלום, אני די חדש בעולם הזה, אז תהיו עדינים איתי (במיוחד אתה קרפד). אני מעוניין להשתמש בשרת LINUX בתור שרת POP3, כלומר שתוכנות צד שלישי יוכלו לגשת אליו ולמשוך ממנו מיילים. אני אשמח לכל מידע בנושא. תודה.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים