עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by Guyke,

שלום חברים! אני עובד עם open Suse והתקנתי eclipse אבל כל פעם שאני מנסה להריץ משהו אני בקבל הודעת שגיאה... מסתבר שהבעיה היא שחסר לי G++, שהוא לא חלק מהחבילות שמגיעות עם המערכת,אולי מישהו יוכל להסביר לי איך להתקין ? תודה

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by -neo-,

הורדתי את ה-iso של ה-dvd, עוד לא קניתי נרו אז הורדתי טרייל של אלכוהול 120% והצריבה נראתה חלקה (פעם ראשונה שאני צורב דיוידי) ואז פשוט עשיתי בוט והגעתי למסך התקנה של לינוקס שלוחצים אנטר להתקה ו-f1 לעוד אפשרויות, כבר פה החלו הבעיות כי כבעל zboard המקלדת לא ממש פועלת בתוכנת התקנה, אבל אפשר לחקות קצת וההתקנה מתחילה אוטומטית, הכל עד פה עוד סבבה, אז אני מגדיר שפות, "קורא" את היוזר אגרימנט ומסכים עם כל מה ש"קראתי", עכשיו נכנס הקטע שהתוכנת ההתקנה מזהה את הלוח אם (יש לי DFI LANPARTY nf4 Ultra-D) ופה היא פשוט נתקעת..... וזהו..... אני יודע שכבר יצא הביטא של 2006 אבל ביטא במערכות הפעלה זה כבר משו שאני מעדיף לא להתעסק איתו (גם עם קומפיילרים אני לרוב דיי מהסס)...... ואין לי בעייה להיות …

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by skywalker13,

שלום הורדתי את הגירסה החדשה של פיירפוקס ללינוקס (פדורה 4) מהאתר של מוזילה בקובץ tar.gz ואני לא יודע איך להתקין אותו. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  4. Started by The-Fox,

טוב אז המערכת מאד נחמדה והכל אבל. הסמן של העכבר לא מופיע, העכבר עובד והכל כי הוא "מדגיש" את האיקונים שהוא עובר מעליהם. עברתי על כל מיני הגדרות של העכבר אבל לא הצלחתי. בקיצור אם למישהו יש רעיון או שמכיר את הבעיה אני אשמח לשמוע פתרון. כאמור הפצת SUSE 9.3 ב LIVE DVD.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  5. Started by Skippy,

אהלן יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB של EDIMAX EW-7318UG אני מנסה להכנס להגדרות של הכרטיס : wlcardconfig והוא אומר לי שהוא לא זיהה שום כרטיס. הכרטיס נתמך על ידי הקרנל (2.4) מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by mishiago,

יש לי לינוקס 9 ואני לא מצליח להריץ קבצים כלשהם. התקנתי wine ועדין לא הצלחתי להריץ קבצים, לדוגמא עם הסיומת EXE. הלינוקס מראה שכאילו ה WINE לא מותק במחשב. ניסיתי גרסאות שונות ולא הצלחתי. כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין מחדש כל פעם. עיזרו לי בבקשה לתקן את הבעיה ה"מגעילה" הזאת. תודה מראש!!!

7. Started by ac1240,

i cant write in hebrow now but its not the problem i am going to finish installing beryl on ubunto 7.04 and i need to do this now Go to System > Preferences > Sessions Click the New button Type "Beryl" (no quotes) for the Name text box Type "beryl-manager" (no quotes) for the Command text box Click the OK button but where is the sessions i cant find him ? what is his name in hebrow in there ty

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  8. Started by roniok,

שלום. אני חשבתי על לעשות להיכנס לFramebuffer(מה לעשות, לפעמים X כבד יותר ממני). ע"פ מידע שמצאתי ברשת אני צריך לשנות משהו בxorg.conf נראה לי enablefbdev בשורה של הדרייבר. אח"כ לשים פקודה בגראב על איזה רזולוציה וכמה סיביות צבעים. מישהו יכול להגיד לי אם אני צודק. וגם יכול להגיד לי מה הפקודה בשורה לצבע?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  9. תוכלו לתת לי לינק להורדה ישירה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  10. שלום לכולם, בשעה טובה החלטתי להתחיל להתנסות בלינוקס, ולכן החלטתי להתקין לינוקס במקביל ל-WIN. כאשר אני ניגש למלאכת החלוקה למחיצות בעזרת PARTITION MAGIC 8 אני רואה את המסך שבתמונה המצורפת. אני רוצה לחלק ל-4 מחיצות את החלק ה-UNALLOCATED ל-ROOT, HOME, SWAP, FAT32, אך אנינני יכול יצור מחיצה מסוג EXTENDED משום מה. אני רק יכול ליצור עוד 2 מחיצות מסוג PRIMARY.... מה לעשות? אני אובד עצות.... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  11. יש לי מודם ALE 070 USB ניסיתי את הדרייברים של ה-ECI מהסטיקי אבל הם לא עובדים האם יש דרך אחרת להתחבר ללא הדרייברים של ECI?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by Gold shark,

שלום לכולם איפו נימצאות התיקיות בסיס של ה HTTP וה FTP????שרת

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  13. אוקיי... אז אני שם אותו להתקנה והוא רושם: installing driver for hand driver controller nVidia corporation|CK804 serial ATA controller ואז בא ERROR insmoding module sata_nv failed/usr/lib/libdarkX/modules.pm line 340 וזה נותן לי אפשרות לבחור כונן אחר (אבל אין לי) מה לעשות? ועוד כמה שאלות... עם עכבר USB יהיו בעיות? יש הפצות אחרות שהINTERFACE הוא באנגלית ופשוט יש תמיכה בעברים? אם אפשר להוסיף את התמיכה אז איזה הפצה הכי כדאית : גלישה PHOTOSHOP MUSIC ET, AA ועוד תווווווודה

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by EagleX2,

אוקיי סורי על הנושא הארוך אבל זה פשוט דחוף אוקיי יש לי ROTAL,אסקי,globalspen ALE 130 חיחחחח אני ב adsl 750 של נטויז'יון עכשיו אני פשוט לא יודע איך להתקין אותו בסלאק וואר ו kde להתקין דרך ה kde דרך שורת פקודה רק להתקין! בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  15. אני מחפש פונט טוב לתכנות ועד כה, הפונט הכי טוב שנתקלתי בו הוא אותו Monospace פונט בסיסי של לינוקס! שום פונט שמצאתי בשביל וינדוס לא מגיע לרמה שלו. אז אם מישהו יודע מהיכן אפשר להוריד גרסת fon/ttf/pcf שלו, אני אהיה שמח ביותר אם יתנו אותה בקישור. תודה, מתכנת משועמם. ;D

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  16. איך גורמים למחשב להריץ פקודה שהשומר מסך עולה? אני רוצה שברגה שהשומר מסך עולה שתופעל גם הפקודה הבאה. w3m [url]http://URL:981/index.html?user=BLABLA'&'pass=BLABLA'&'action=2[/url] ושהשומר מסך נסגר שתורץ הפקודה הבאה w3m [url]http://URL:981/index.html?user=BLABLA'&'pass=BLABLA'&'action=1[/url]

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  17. Started by no nick,

כשאני צריך לבחור את דרך ההתקנה שלו(פירמוט, אוטומטי או ידני) הוא אומר לי שיש לי סקטורים פגומים.. מה אני עושה ?

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  18. ההתקנה על laptop כשהמערכת עולה אני רואה את האייקון רשתות בסרגל העליון בצד ימין לא ברור לי למה אבל פעם יש רשימת נקודות חיבור שדרכם אני יכול לבחור ופעם אין... במצב "נורמלי" שכן יש, אני יכול לבחור מתוך 4 רשתות שקרובות(כולם עובדות דרך ווינדוס) אבל לא מצליח להתחבר לאף אחת-זה נראה כאילו הוא מתחבר(האייקון משתנה) ואז אחרי דקה זה נפסק ללא כל הודעה ??? זה יכול להיות בגלל דרייבר? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס רשת ואין לי מושג איך מתקינים אותו... תודה,

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  19. ראיתי שפקודת vmstat יש לה עמודת page ולה תתי עמודות pi וגם po. אלו 2 מדדים שאני מעוניין בהם אצלי במחשב אני מריץ vmstat אבל אין לי את העמודה הזו. (יש לי עמודות אחרות) למה זה?

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  20. Started by cold fire,

מהם הפקודות בלינוקס: ps jobs kill killall מה ההבדל בין ביןecho a>b לבין echo a>>b? מה משמעות הפקודה '|'? איך הספריה efence עוזרת כדי למצוא באג בתוכנית???

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  21. שלום, אני משתמש בקרנל 2.6.12-12 הבעיה מתוארת בתמונה המצורפת... תודה HaimTS [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  22. Started by LivingDead,

אוקי אני חדש לחלוטין בכל הנושא של לינוקס,אפילו עדיין לא התקנתי. אבל אני רוצה להתקין,ולא בתור תחליף ל WIN אלא כתוספת. השאלה שלי היא כדלקמן : יש לי מודם USB דגם A360. כפי שמצוין בתמונה הבאה: http://www.dynamode.co.il/USB-A360.jpg האם אני יהיה יכול לגלוש באינטרנט??,כי שמעתי על שמועות שיש בעיות. תודה מראש.

23. ואיך עושים זאת? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  24. פנתר זה המערכת הפעלה של אפל....למי שלא יודע.... ורציתי לדעת אם אפשר להתקין אותה על כל מחשב או רק על מחשבי אפל? והאם בכלל מומלץ לי להתקין אותה במקום איכס פי?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by gambitaw,

אני מנסה לחבר מחשב לינוקס לשיתוף קבצים בתוך הרשת הביתית שלי. ראשית, הסמבה פועל. אני רואה את המחשב של הלינוקס ב net view ואת המחשב XP בממשק הגראפי smb4k. אבל אני לא מצליח לגשת לתוך אף אחד מהם. בלינוקס לא נפתחת לי הודעת שגיאה אלא רק טוען ומפסיק. בוינדוס הוא טוען שאין לי גישה ואני נוטה להאמין שהסיבה היא כי אני רואה את המערכת לינוקס בתור LOCALHOST (איך אני משנה את זה ? ) "You were not connected because a duplicate name exists on the network. Go to System in Control Panel to change the computer name and try again"

• 0 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים