עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by EagleX2,

אוקיי סורי על הנושא הארוך אבל זה פשוט דחוף אוקיי יש לי ROTAL,אסקי,globalspen ALE 130 חיחחחח אני ב adsl 750 של נטויז'יון עכשיו אני פשוט לא יודע איך להתקין אותו בסלאק וואר ו kde להתקין דרך ה kde דרך שורת פקודה רק להתקין! בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  2. ביצעתי התקנה ל - ubuntu 8.04 live cd על הארד דיסק נייד ( Western Digital 160GB ) הכונן חולק ל - 4 מחיצות ( ההתקנה עברה, אבל הגדרת כונן כ - NTFS הייתה מייגעת ולמרות הכל הצליחה אחריי קצת רקע הבעייה : אני משתמש ב - usb ethernet dongle אייך מתבצעת ההגדרה.. ? ( רשת קווית להפתעתי הוא זיהה, כנראה דרייברים נלווים למערכת הפעלה ) מלבד הייתי שמח להמלצות.. תוכנות, מדריכים וכד' המון תודה על עזרתכם ! ד.א ה - wireless usb adapter של D-link דגם - DWA-110[br]פורסם בתאריך: 31.08.2008 בשעה 18:16:14 אחריי חיפוש מתיש ! http://linux-wless.passys.nl באתר זה ניתן לחפש כרטיסים ע"פ יצרן, סוג שבב וממשק ולבדוק את תאימותם ללינוקס.. באם הכרטיס מתאים, ניתן קישור מתאים לדרייבר.. (עזר לי נורא ומק…

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  3. שלום לכולם. ראשית נתחיל במבוא: ברשותי מחשב פנטיום 4, 1.5 גיגה הרץ, לוח אם INTEL D845PESV, כרטיס קול Creative Sb live 5.1, כרטיס מסך רדאון 9800SE, זיכרון פנימי שבע מאות שישים ומשהו PC2100. כמו כן ברשותי שני הארדיסקים, האחד Seagate 40GB, והשני Maxtor 30GB. לפני כחודש ימים קיבלתי את המקסטור במתנה, כאשר לפני כן היה לי אך ורק הסיגייט, והסיגייט היו לו 4 מחיצות עם מערכת הפעלה WIN XP. לאחר שקיבלתי את המקסטור, החלטתי (היות ואני כבר הרבה זמן רוצה להתקין לינוקס) להתקין לינוקס מנדרייק 10.1, חשבתי להתקין את המנדרייק על ההארד דיסק החדש, ככה שלא יהיה חשש להתנגשויות במערכות ההפעלה. פירמטתי את ההארדיסק החדש בעזרת נורטון פרטישן מג'יק 8, ועשיתי מחיצה ללינוקס EXT2 בגודל 10 גיגה. התקנתי הכל…

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  4. שלום לכולם, בשעה טובה החלטתי להתחיל להתנסות בלינוקס, ולכן החלטתי להתקין לינוקס במקביל ל-WIN. כאשר אני ניגש למלאכת החלוקה למחיצות בעזרת PARTITION MAGIC 8 אני רואה את המסך שבתמונה המצורפת. אני רוצה לחלק ל-4 מחיצות את החלק ה-UNALLOCATED ל-ROOT, HOME, SWAP, FAT32, אך אנינני יכול יצור מחיצה מסוג EXTENDED משום מה. אני רק יכול ליצור עוד 2 מחיצות מסוג PRIMARY.... מה לעשות? אני אובד עצות.... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  5. Started by dj shay 30010,

איך אני מתקין דריבר בלינוק מה עלי לעשות אין לי שמץ עם מישהו יכול להסביר לי ועם יש תוכנה שהופכת דריברים מ WINDOWS ללינוקס ?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by EagleX2,

שלום הורדתי את openbsd ל i386 וכאשר אני מנסה לעשות בוט מדיסקט הכל הולך בסדר ופתאום שהוא מנסה לעשות הוא בוט הוא רושם לי שהוא מחפש לדוגא /bsd fail(22) ואז אומר whill try /obsd ניסיתי גם hd0a וגם wd0a וזה לא עוזר הצעות תלונות בקשות פניות ותגובות יתקבלו בברכה!!!

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by Gold shark,

שלום לכולם איפו נימצאות התיקיות בסיס של ה HTTP וה FTP????שרת

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  8. לדפוק שום דבר? חשבתי על לעשות את זה עם Partition Magic אבל לפני שאני עשה את זה אני רוצה לדעת אם זה אפשרי או לא כדי שאני לא אדפוק משהו.(המחשב לא שלי) והאם לפני שעושים את זה אפשר לגבות את כל ההרדיסק עם Norton Ghost?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  9. מה יכולה להיות הבעיה? ב-WINDOWS זה עבד, וגם ב-BOOT זה עובד, אבל ב-UBUNTU, משום-מה לא קורא DVD, רק CD. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  10. ההתקנה על laptop כשהמערכת עולה אני רואה את האייקון רשתות בסרגל העליון בצד ימין לא ברור לי למה אבל פעם יש רשימת נקודות חיבור שדרכם אני יכול לבחור ופעם אין... במצב "נורמלי" שכן יש, אני יכול לבחור מתוך 4 רשתות שקרובות(כולם עובדות דרך ווינדוס) אבל לא מצליח להתחבר לאף אחת-זה נראה כאילו הוא מתחבר(האייקון משתנה) ואז אחרי דקה זה נפסק ללא כל הודעה ??? זה יכול להיות בגלל דרייבר? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס רשת ואין לי מושג איך מתקינים אותו... תודה,

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by roniok,

שלום. אני חשבתי על לעשות להיכנס לFramebuffer(מה לעשות, לפעמים X כבד יותר ממני). ע"פ מידע שמצאתי ברשת אני צריך לשנות משהו בxorg.conf נראה לי enablefbdev בשורה של הדרייבר. אח"כ לשים פקודה בגראב על איזה רזולוציה וכמה סיביות צבעים. מישהו יכול להגיד לי אם אני צודק. וגם יכול להגיד לי מה הפקודה בשורה לצבע?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  12. Started by The-Fox,

טוב אז המערכת מאד נחמדה והכל אבל. הסמן של העכבר לא מופיע, העכבר עובד והכל כי הוא "מדגיש" את האיקונים שהוא עובר מעליהם. עברתי על כל מיני הגדרות של העכבר אבל לא הצלחתי. בקיצור אם למישהו יש רעיון או שמכיר את הבעיה אני אשמח לשמוע פתרון. כאמור הפצת SUSE 9.3 ב LIVE DVD.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  13. אני יודע שזה אפשרי אני רק לא יודע איך . אז עם מישהו מכיר אתר שמסביר איך אני אשמח ...

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by zam,

הערב אני החלטתי להתקין אובנטו. הורדתי עותק מהאינטרנט, אותו אני אפרוס על דיסק. המחשב המיועד הוא P-III עם דיסק של 80GB. האם יש משהו שאני אמור לדעת לפני שאני מתחיל?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  15. כמו בכותרת, אני רוצה לעבור ללינוקס שנית, עכשיו תסבירו לי הכול כי אין לי ממש ידע נרחב פה איזו גירסה הכי טובה לשימוש של ישומים כבדים שרתים וכוליי?

16. Started by Devil Servant,

שאני מנסה להעתיק פונטים וכדומה הוא לא מביא לי כי הוא אומר שאני לא הבעלים,אבל אני כן הבעלים איך אני מסדר את זה? תודה

17. Started by gambitaw,

אני מנסה לחבר מחשב לינוקס לשיתוף קבצים בתוך הרשת הביתית שלי. ראשית, הסמבה פועל. אני רואה את המחשב של הלינוקס ב net view ואת המחשב XP בממשק הגראפי smb4k. אבל אני לא מצליח לגשת לתוך אף אחד מהם. בלינוקס לא נפתחת לי הודעת שגיאה אלא רק טוען ומפסיק. בוינדוס הוא טוען שאין לי גישה ואני נוטה להאמין שהסיבה היא כי אני רואה את המערכת לינוקס בתור LOCALHOST (איך אני משנה את זה ? ) "You were not connected because a duplicate name exists on the network. Go to System in Control Panel to change the computer name and try again"

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  18. 1. אני רוצה להתקין לינוקס. 2. אני לא יודע איזה גירסה כדאי לי , אף פעם לא השתמשתי ב-Linux. 3. אתם יכולים ללתת לי הורדה לגירסה הכי נוחה לשימוש? תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by Guy232425,

כשאני מפעיל את KNOPPIX, כשהוא מתחיל להעלות את הממשק הגרפי הוא נתקע לי הרבה זמן בשלב של: Intelizing System Services, ובסוף אחרי הרבה זמן שהוא לא מצליח להעלות את זה הכל נעלם ואני נשאר רק עם הסמן של העכבר. איך מפעילים את זה בצורה תקינה?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by adlanm,

אני מנסה להתקין את ה-driver שהורדתי מהאתר של Nvidia אבל יש לי את השגיאה הבאה ERROR: You appear to be running an X server; please exit X before installing. For further details, please see the section INSTALLING THE NVIDIA DRIVER in the README available on the Linux driver אני בערך מבין מה הבעיה רק שאין לי מושג בלינוקס, אז השאלה שלי היא איך אני סוגר את ה X server הזה?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  21. ואיך עושים זאת? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  22. Started by exercise,

http://idigital.co.il/events/handy.html

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by Menuval,

היי, ברשותי מקבוק בלאק שרכשתי לפני חצי שנה, המחשב מתוחזק ברמה גבווה ואני יכול לספור על יד אחת את כמות הפעמיים שהשתמשתי בכונן התקליטורים שלו. הכונן פולט לי החוצה המון דיסקים , גם את הדיסק המקורי של ההתקנה של חברת אפל. פשוט לא מצליח לקרוא אותם. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  24. ראיתי שפקודת vmstat יש לה עמודת page ולה תתי עמודות pi וגם po. אלו 2 מדדים שאני מעוניין בהם אצלי במחשב אני מריץ vmstat אבל אין לי את העמודה הזו. (יש לי עמודות אחרות) למה זה?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.