עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. בדקתי ב"ידע" וה-iMac הכי פשוט עולה כ- 8500 שקל... ובחו"ל לפי שער הדולר עולה כ- 5500 ... המכס יעלה לי את המחיר, עד כמה?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by ng400,

אני חדש בענייני linux, והחלטתי להתחיל במשהו פשוט - Lindows (זה באמת פשוט כמו שאומרים??). השאלה שלי היא עד כמה היא יציבה בהשוואה למיקרוסופט ובהשוואה למערכות לינוקס האחרות. כל ביקורת/המלצה תתקבל בברכה.

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by The_overclocker,

התחלתי להתקין לינוקס רד האט 8.0 דרך הBOOT של הCD כרגיל... ואחרי כ 3 שניות של מלמולי המחשב כשהוא בודק את הIDE ואת hda הארדיסק וhdb סי.די הופיעו מולי שתי השורות הבאות : ............ ........ ...... >בלה בלה >מזהה סיד >מזהה הארדיסק Partition Check: hda: _ ופה הוא ניתקע, ניסיתי את כל האפשרויות שיש שם ולא יצא כלום!, אז הורדתי את הלינוקס מנדרייק 8.2 וגם אצלו הייתה את אותה הבעייה, חיפשתי בכל רחבי הרשת חרשתי על כל גוגל ומצאתי רק שני אנשים עם בעיה דומה ולא כ"כ הייתה שם תשובה, אז אולי אתם יודעים מהי הבעיה אני מת כבר להתחיל עם הלינוקס! הזה!!! יש לי הארדיסק SEGATE 20 GB מפוצל דרך Fdisk ל5 ו15 ג'יגה (ה15 ג'יגה ריק), יש לי 128 זיכרון SDRAM ומעבד 667Mhz ניסיתי כל מיני פקוד…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אחרי התעללות שלי על המחשב של אחותי... ;D התקנת לינוקס עברה תוך 58 דקות בדיוק... המפרט: Pentium 1 MMX 200 MHz Sdram 64 Cirrus Logic 2 MB Westen Digital 1.5 Gb הכל עובד חלק KDE 3 ו-Gnome 2 ... ברד הט 7.3 ... למרות שאי אפשר לשחק Tux Racer :-\ אפשר אבל זה עולה מה זה אבל מה זה לאט!!! בקיצור חשבתי שצריך כרטיס מסך יותר מ-2 מגה לא?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by benor,

הורדתי 3 דיסקים עכשיו אני צריך לדעת עם הם דיסקי מסמכים או ההתקנה: את מה שסימנתי הורדתי: דיסק 1 2 ו3

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by miim17,

יש כאן אנשים שבינים קצת במערכת ההפעלה המדהימה הזאת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MishaK,

עידכון נעים וזהיר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by imac,

cyrix 400 mhz corsair 256 sdram quantum 20gb qdi A6T gf 256 32 mb samsung 52x 3com 56k modem זה היה המחשב של אחותי עם כמה שידרוגים שלי! יעבוד?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by benor,

אני מעוניין להתקין את לינוקס על המערכת הבאה: פנטיום 1 133 32 זכרון הרדיסק 6.4 ג'יגה יש הפצה כלשהיא שתוכל לעבוד עליו? או שזה כבר עבוד ועוד דבר שלא כל כך קשור אפשר להתקין לינוקס בלי לצרוב אותו על דיסקים? והדיסקים שמתקינים בעזרתם את רד האט לינוקס הם 1,2,3?? ואת 4 ו 5 לא צריכים?

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by maCr0T,

לאחר לחץ פיזי מתון ( ;D ) של כמה אנשים, החלטתי להתקין את ג'נטו. אך כידוע לכל סטייג' יש מעבד שבשבילו קיימת אופטמיזציה. הדיורון האהוב שלי לא מופיע, אך Athlon XP, Athlon T-bird ואט'לון מופיעים. אני בטוח שכל אחד מהם יעבוד, אך איזה מהם כדאי לי לבחור? אני חושב על הT-Bird, כי זה המעבד הכי קרוב לדיורון שלי, אך, מה אתם חושבים? (ובעלי הדיורון מבניכם שהתקינו ג'נטו [אהמ, אדי? אהמ,]) מה בחרתם?)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. זה קצת מעצבן כל פעם ללחוץ מחדש על הסיסמא! וחוץ מזה אף אחד לא מחטט לי במחשב כך אין לי מה לדאוג! למשהו יש פתרון?

12. אז ככה אני הכנתי להם מדבקות ולכל גירסה יש צבע שונה של מספר. (קובץ פוטושופ)

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. יש לי מקינטוש עליו רצה מערכת ההפעלה החדשה יחסית של אפל העונה לשם יגואר. חוצמהמחשב המדהים הזה יש לי עוד מחשב פי.סי ממוצע המריץ את xp. יש לי כרטיס רשת וכבל המחבר את המחשבים הללו אבל אין לי ממש מושג איך לחברם לשיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט. בתודה מראש, איל כהן <גם הודעה זו נכתבה בעזרת Mac OS 10.2 Jaguar>

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Yehazkel,

זה נכון? ואם כן אז מתי הגרסא יוצאת ואיזה גרסה זאת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by מיילו,

יש לי את המחשב בלי מסך ולא יכול לחבר מסך של SVGA יש פיטרון לזה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by The-Q,

אוקי, ברשותי, סלק וואר 8.1, עליו מותקנת הגירסה היציבה האחרונה של KDE3. הרצתי את xwmconfig, לאחר התקנת החבילות של KDE, (אני חייב לציין שכל מנהלי החלונות שבאו עם הסלק וואר פעלו מצויין כולם). אוקיי, הקלדתי startx, היה נראה כאילו KDE עולה, ראיתי את הסמן לשניה, ואז יצא מ-X. אין הודעת שגיאה מיוחדת. אשמח לשמוע תגובות/עצות מה לעשות. נוסף בעריכה: נ.ב - ברשותי AXP 1600+, GEFORCE 2 MX של חברת קבר.

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by MosheDo,

האם יש איזה אפשרות לגרום ללינוקס שלי שמוגדר לו לעלות ישר ל-X. לעלות בצורה טקסטואלית? פשוט ה-X עולה לי בצורה מחורבשת ואני לא רואה שום דבר על המסך. ההתקנה היא חדשה ולכן גם אין לי אפשרות להיכנס דרך TELNET או SSH. מישהו יכול לעזור לי? ???

18. Started by maCr0T,

what can i say? the hebrew of mac OSX 10.2 jaguar is awaful, just sucks. it took me about two minutes to write that sentence. the hebrew is minimal. i can't write a full hebrew document with a little bit of english like a normal human. i need to write, and then rewrite... and again... and again.... almost catastrophic. the daily use hebrew is some how okay, word here, line there, we can live trough it... writing hebrew as a directory's name works quite good altrough not perfect as well. i can't wait for the god damn 10.2.5, which will include full hebrew, or 10.2.3-4 which will include some what better hebrew. basicly, the os is very nice, and fast, works smoothly, anyth…

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by mandark,

הורדתי אי סי קיו למערכת ההפעלה החדשה של אפל. לצערי האי סי קיו לא תומך בשפה העיברית, ורציתי לשאול האם יש תוכנה או תוסף שיאפשר לי לדבר ולקרוא עיברית. גם הודעה זו נכתבה בעזרת היגואר!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by hamoodit,

Does anyone know how to install hebrew text display support for MAC os X browsers - preferebly using IE 5 or higher Thanx

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Debugger,

הורדתי את כל 5 הדיסקים וצרבתי אותם. אכשיו אני רוצה להתקין ולנסות את התוכנה אבל לא יודע עם כדי לי!!! אז עם מישהוא היה יכול להגיד לי אם זה שווה או איך מתקינים תודה רבה לו. :-*

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by BiMbA,

הורדתי Linux SuSE-8.1-LiveEval-i386 איך אני מתקין אותו??? עשיתי דיסקט בוט ולא הצלחתי להפעיל אותו למה???

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by sheelonchik,

אני צריך הסבר על כמה הגדרות במערכות הפעלה ... ההגדרות: פיסקה מיסוך תקורה זמן סבב שגרות למס´ משימות טעינת תוכנית במען כלשהו בזיכרון אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולתת לי אתר(של מערכות הפעלה) שבו מוסברים מושגים אלה.רצוי מאד בעברית. תודה ענקית מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by xzibit,

מצאתי את זה באינטרנט, זה אמיתי או זיוף?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. או בשמו הרשמי: "אחוזת הקומודור". את עמוד החדשות תוכלו למצוא כאן ואת הפורומים כאן. דיונים רלוונטיים ב-HWzone: מה היה המחשב הראשון שלכם? כיתבו את היסטוריית המחשבים שלכם כבוד לדוס וקודמיו!!!...(למי שמכיר) (חלק קטן מהדיון קשור ל-C64, אבל הוא מלא נוסטלגיה אז שיהיה...) למי יש את המחשב הכי מיושן ,פה בפורום? וכמובן הדיון שפתח ניצן בנושא האמיגה: קצת farfetched - כמה תמונות מה"מת החי". חבל שהדיון שלי על Jeri Ellsworth ומחשב ה-CommodoreOne שהיא מפתחת, נמחק בפריצה לפורום לפני מספר חודשים. פרטים על המחשב ומהנדסת החומרה שעומדת מאחוריו אפשר למצוא כאן. אבל יותר מהכל, בואו נברך את האתר החדש על הפתיחה, מי ייתן ונשארו חובבי קומודור ואמיגה שיוכלו לפקוד אותו ולהשתתף בפורומים שם, Prog.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים