עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. אני מחפש פונט טוב לתכנות ועד כה, הפונט הכי טוב שנתקלתי בו הוא אותו Monospace פונט בסיסי של לינוקס! שום פונט שמצאתי בשביל וינדוס לא מגיע לרמה שלו. אז אם מישהו יודע מהיכן אפשר להוריד גרסת fon/ttf/pcf שלו, אני אהיה שמח ביותר אם יתנו אותה בקישור. תודה, מתכנת משועמם. ;D

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by IlanaH,

רציתי לדעת האם מישהו יודע איך כותבים servlet בעברית. כלומר כיצד ניתן להציג כיתוב על גביי HTML אשר הופק בעזרת servlet, מידע בעברית?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by DXT,

קודם כל אני רוצה לציין שכבר בעבר הצלחתי להתחבר, לקח לי זמן להבין בדיוק איך ולמצוא מה לתקן, אבל הצלחתי, בעזרת ה HOWTO ההוא, ובעזרת הודעה פה בפורום של whatsup.org.il. המצב הוא שלא הצלחתי שוב לבצע את התהליך כמו שצריך, ואני מקווה שהפעם אבין מה צריך עוד לעשות ולזכור את זה לפעמים הבאות.. קיצר, זה המצב: connect =========== #!/bin/bash /sbin/ifdown eth0 /sbin/ifup eth0 CABLEGW=$(grep routers /var/lib/dhcp/dhclient-eth0.leases | tail -n 1 | cut -d ";" -f1 | cut -d "t" -f3 | cut -d "o" -f4 | cut -d ' ' -f2) /sbin/route add -host pns.inter.net.il gw $CABLEGW /usr/sbin/pptp-linux pns.inter.net.il debug user dxt mtu 1460 mru 1460 defaultroute sleep 5 NEWGW=$(ifc…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by aladin_7,

איזה תוכנה יש למק אשר ניתן באמצעותה להציג כתוביות של סרטים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by five050,

יש לי Imac o.s9.2 G4 800MHz 256Mb הבעיה שלי היא כזו כאשר אני מפעיל את המחשב, המחשב עולה מגיעה לשולחן העבודה ואז מתחילים הבעיות, בתחילה הכל נראה תקין העכבר זז אבל לא ניתן ללחוץ על כלום לאחר חצי דקה כל האיקונים נעלמים מהמסך ולאחר מכן גם העכבר קופא וכל המחשב תקוע אין אפשרות לאתחל אותו כלום אני חייב לכבות אותו ידנית. מה הבעיה שלו? נ.ב הרצתי את הבדיקת חומרה, לא נמצאה שום בעיה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום אני רוצה להחליף חברת אינטרנט \ לאיים להחליף חברת אינטרנט כדי להשיג מחיר יותר טוב ואינטרנט יותר מהיר, אבל יש ברשת הביתית מאחורי הראוטר גם מחשב מקינטוש G4 שעובד על OS 9 \ OS X . בשביל הרצון שהבעתי בהתחלה אני צריך לדעת האם ואיך אפשר להתחבר בVPN במחשב מקינטוש. וגם לאיזו חברות אינטרנט מהיר אפשר\כדאי להתחבר במצב הנוכחי של מחשבי PC ברשת עם מחשב מקינטוש. בתודה מראש!, דניאל.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  7. טוב אנשים הרבה שואלים פה את אותה שאלה האם המודם שלי תומך בלינוקס הנה אתר שמביא סט דרייברים לרוב המודמים http://eciadsl.flashtux.org/modems.php כמובן שכן מודם עם כרטיס רשת תומך!!!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by urielka,

יש לי אמולטור שמדמה מעבדי PowerPC שקוראים לו pearpc(מדמה g4,g3) בכתובת: http://pearpc.sourceforge.net/ עובד על 20 fps איך שמים תמונה?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  9. שלום רב, אני מעוניין לעשות אקסס פוניט של רשת אלחוטית ממחשב ישן +כרטיס רשת אלחוטי , מישהו יכול לתת לי לניק ישר להורדה של התוכנה (כמה דיסיקים זה?) ואיזה תוכנה אני צריך בשביל לעשות את זה ? בתודה מראש ישראל

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  10. מצאתי את זה היום:http://www.eoslx.9k.com.ar/ זה מערכת הפעלה חמודה יש גם גרסה שיכולה לפעול על ווינדוס זה לא גמור אין תמיכה עדיין בDirect X או OpenGL אבל זה נראה מבטיח מאוד

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  11. היה לי עד עכישו פדורה 2 עכשיו החלטתי להתקין גם SuSE אתם יודעים בשביל ההתנסות בכל מיני הפצות אז התקנתי והכל היה שלו ונחמד התקנתי הרצתי את הSuSE בפעם הראשונה הכל נחמד ויפה עכשיו עשיתי ריבוט וצפיתי שיעלה לי המסך הכחול הזה של הGRUB כדי לבחור אם להעלות את הפדורה או הSuSE אבל במקום זה עלה לי איזה משהו ירוק כזה שנותן לי 2 אפשרויות Linux או Failsafe ואני לא יודע איך להעלות את הפדורה יש לי את כל הפרטישנים שלו הסוואפ הבוט והכל וגם נכנסתי לקבצים האלו דרך הסוס אז איך אני מעלה את הפדורה? בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף לי דבר ראשון תודה רבה לכולם שעזרו לי להתחיל עם הלינוקס פתרתי הרבה בעיות מעיון בפורום הזה ועכשיו יש לי בעיה אחרת ניסיתי למקפל איזה תוכנה(kthememanager( אם זה משנה גמרתי…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by nortonme,

למכירה ציוד לסטודיו לגרפיקה, עם חיבורי סקאזי, כולל: * 2 מחשבים מקינטוש QUADRA 650 * 1 מחשב מקינטוש QUADRA 850 * 2 מסכים של אפל 16 אינטש MACINTOSH * 2 כוננים חיצוניים של מאג 2 ג'יגה כ"א * דיסק חיצוני E 525 DCDM24 * סורק UMAX UC 840 * מדפסת שחור לבן LASER WRITER PRO 600 * תוכנת פריהנד 3 + תוכנת פריהנד 4 (כולל רישיונות) * עשרות דיסקטים אופטים 128 מגה + 3 כוננים * כל המערכות פועלות, ומושמשות לעבודה יומיומית * מתאים לבתי דפוס, לשכות שירות, אולפני מוסיקה וגרפיקאים או לאספנים... למכירה בהזדמנות כחלקים או כמערכת מושלמת! 03-7318111 או 050-6509333

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  13. אני עבדתי רק במשך שלושה ימים עם לינוקס כשמותקן בה האינטרנט, היה מדובר בלינוקס מנדרייק 10. אבל ההפצה הזאת עשתה לי מלא בעיות: תקיעות ושיבושים על ווינדאוס, אז עברתי היום ל-SUSE 9.1 ואני ממש מרוצה ממנה. היא ממש נוחה למשתמש החדש, והיא זיהתה את כל החומרה שיש לי במחשב. אבל הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר בה לאינטרנט. במנדרייק, אני הורדתי את ארבעת הקבצים של האשף הישראלי, נכנסתי ל-Konsol, ורשמת: urpmi file 1 urpmi file 2 urpmi file 3 urpmi file 4 file- מסמל את שמות ארבעת הקבצים שהורדתי. אז התקנתי את ארבעת הקבצים, אז רשמתי את הפקודה "IWIZ" והגדרתי את החיבור, ואז "IDIAL" ויצא לי חלון ההתחברות והתחברתי כרגיל. אבל עכשיו, ב-SUSE 9.1, אני לא מצליח להתקין את קבצי האשף הישראלי. ניסיתי לעשו…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  14. את האמת חיפשתי כבר איזה שנה איך להתחבר עם המודם הזה של בזק, אך ללא הצלחה. אולי כאן תוכלו לעזור לי? זה מודם פנימי (pci) שנקרא GlobespanVirata PACI ADSL WAN MODEM. תודה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  15. שלום לכולם, התקנתי אתמול את הלינוקס הראשון שלי, SuSe 9.1. המערכת מותקנת על מחשב ישן, שמחובר להאב הביתי ללא צג, מקלדת או עכבר. אני רוצה שאיך שהמערכת עולה (עושה Boot ישר ל-KDE), יעלה שרת ה-VNC, כך שאוכל לשלוט במחשב מרחוק (המחשב השני), ולא אצטרך להוציא כסף על מתג KVM או להזיז את הצג, המקלדת והעכבר כל פעם. אין לי מושג ירוק בלינוקס, אני רק מתחיל ללמוד, והייתי שמח לקבל עזרה בנושא כמה שיותר מהר תודה מראש, שי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by crovei,

שלום.. לא מזמן התקנתי את FC2.. אבל מסיבה לא ברורה אני עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. כבר עבדתי עם FC1 (לפני שנה בערך) ושם כן הצלחתי להגדיר את המודם.. למרות שאני לא זוכר בדיוק באיזה תוכנה השתמשתי.. ניסתי כבר מלא תוכנות והגדרות אבל אני עדיין לא מצליח! (את הכרטיס רשת הוא מזהה.. וגם פינגים אם אני מנסה..) המודם הוא Alcatel Speed Touch Home בחיבור את'רנט.. שאמור להיות אחד מהפשוטים להפעלה.. אבל בכל זאת אני כבר די מיואש.. אם מישהו יכול לשלוח לינק לאיזה RPM או מדריך שיכולים לעזור לי.. אני אודה לו מאוד!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  17. שלום לכולם! רציתי לדעת עם יד דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי של אדימקס בלינוקס? אני לא חדש בלינוקס אבל לא מצאתי / הצלחתי להגדיר אותו בהרבה הפצות, למרות שבדיסק שלו יש דרייברים ל-RH9 אך הם לא עובדים...

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  18. שלום לכולם! רציתי לדעת עם יד דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי של אדימקס בלינוקס? אני לא חדש בלינוקס אבל לא מצאתי / הצלחתי להגדיר אותו בהרבה הפצות, למרות שבדיסק שלו יש דרייברים ל-RH9 אך הם לא עובדים... עריכה: בטעות פרסמתי פעמיים... אני לא רגיל ל-ENTER במקלדת החדשה עמכם הסליחה...

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  19. Started by landmn,

התקנה ועזרה בהגדרת לינוקס על-ידי חברי המועדון הירושלמי http://www.websamba.com/landmn http://jlc.iglu.org.il/forums/

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by yan,

קבצי .o.out ו.irv זה קבצי לינוקס? אם כן איך אני יכול לערוך אותם?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  21. שלום רב אני גיבתי חומר של תוכנת העריכה MEDIA 100 שעובדת עם מקינטוש על CD. אני רוצה לפתוח את התכולה של ה CD על מנת להמשיך לעבוד על הפרויקט ב PC (מכיוון שהמקינטוש שעליו עבדתי שווק חיים). הבנתי שיש אפשרות להעביר את הקבצים השאלה היא האם אני צריך לעשות את ההמרה דרך מקינטש או PC? כמו כן אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי איך הודעה לכם מאוד בתודה מראש עמיר שחר

22. יש לי סלאקוור 10 ו sim icq 0.9.3 עכשיו שכחתי את הסיסמא של האייסיקיו אבל יש לי את זה שמור בשמור סיסמא יש למישהו מושג איך שני יכול לשחזר את זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי אז ככה התקנתי מינדיירק 10.1 והכל סבבה!. ואז התחלתי להתעסק עם כל הקשור לחיבור לאינטרנט, יש לי ראוטר שמתחבר למודם אלקטל ומשם כמובן למחשב . אז הצלחתי להכנס לראוטר וליצור חיבור לאינטרנט ואני רואה שהמודם מחובר לאינטרנט אבל המחשב לא מתחבר למודם!!. ואני יודע מה הבעיה אבל אני לא יודע איך לסדר אותה הבעיה היא שהמחשב נותן לעצמו איי פי 192.168.1.101 באופן אוט' בפרוטוקל DHCP אז השאלה שלי איך אני הופך את קבלת האיי פי לאוט' או אפילו לשנות אותו ידניתי למשהו כמו192.168.1.99 אבל עדיף אטו' תודה מראש

24. ההפצה שלי מנדרייק 10.1 2.6.8.1-24 אני משתמש ב-kde3.2.3 מותקנת אצלי הגירסה הזאת jre-1_5_0_01-linux-i586.rpm לאחר שהתקנתי יצרתי קישור סימבולי לתקית הפלאגאינים של פאיירפוקס ויש לי שם ג'אווה בהגדרות של קונקי קבעתי לו את הקובץ שנמצא שמה וזה לא עבד, ניסיתי גם לתת לו את הקובץ שמימנו יצרתי את הקישור הסימבולי לתקית הפלאגאינים של פאיירפוקס וגם זה לא עבד מה יכולה להיות הבעיה? אף פעם לא היה לי ג'אווה בקונקי תודה

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by .rootsecret,

כיצד ניתן להיתחבר לאינטרנט בכבלים , כאשר מדובר בפרוטוקול l2tp . what kind of connection i need to use. איטרנט מהיר 750 כרטיס רשת 10\100 intel. מודם\לא ממש זוכר (אני עובד) thanks.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים