לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
איך אני משתפ תקיה בבמערכת הפעלה WINDOWS יוכלו לראות אותה ולכתוב לתקיה הזו יש פקודות תוכנה משהו ?
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לפני שלושה ימים התקנתי את ה- RH , היום עידכנתי ועכשיו כשאני מפעיל את המחשב מחדש ב- BOOT LOADER יש לי שלוש אפשרויות במקום שניים , הנה האפשרויות : Linux Red Hat 2.4.20-8 Linux Red Hat 2.4.20-24.9 windows XP נכנסתי לשתי הגירסאות של ה- RH ושניהם אותו הדבר .. אז רציתי לשאול אם אני יכול להסיר אחת מהאפרויות ואיך .. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי Ubuntu 7.04 ואני בשלבי Setup והסתגלות. אחת הבעיות שנתקלתי בהם היא ש-Evolution 2.10.1 לא עולה בכלל. הצלחתי, לאחר זמן ממושך, לאתר את הבאג באינטרנט: הוא קשור ל-TimeZone של ירושליים ופרת' בלבד. כלומר רק ישראליים ואוסטרליים נתקלים בו. מישהו נתקל בבעיה זו בעבר והצליח להתקין את ה-Patch עבורה? איך מתקינים את הגרסה הבאה שמכילה את התיקון לבאג, אם היא לא נמצאת בהתקנות האוטומטיות של אובונטו? תודה, אסף
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
-
שלום! רציתי לשאול האם יש מישהו כאן שהתקין ADSL והספק שלו זה IBEZINT @?? על mandrake 9.1 . תוכלו להדריך אותי איך להתקין אותו . כי קראתי מדריכים והכול ואיך לעשות את זה אבל לא הצלחתי :-\ . הוא מצליח להעביר נתונים דרך ה מודם לכרטיס רשת אבל אני לא יכול להיכנס לאינטרנט :AR15: :AR15: הוא לא נותן לי ! תגידו איך אתם עשיתם את זה . תודה.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם סוזה 9.3 פרו, אמרו לי שאם אני לא רוצה להסתבך מאוד עם הדקנה של מודם usb שהיה לי (ale 130) אז כדאי לי להחליף מודם לטובתי למודם רשת . הלכתי לבזק והחלפתי למודם רשת (rth-aztech dsl 600e ttn) עכשיו הצלחתי לחבר אותו בווינדוס, אבל שאני בא לחבר סוף סוף את הסוזה לאינטרנט, אני נכנס לyast2 > network devic > dsl עכשיו, הוא מזהה את הכרטיס רשת, אבל לא את המודם!!!! מה אני יכול לעשות כדי לחבר את הלינוקס סוף סוף לאינטרנט?!!
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום חברים! לפני כמה ימים עשיתי את צעדיי הראשונים ב UNIX והתקנתי yellow dog linux כל PS3. אחרי מאמצים רבים יש לי כבר אינטרנט אלחוטי ואני רוצה להוריד תוכנות ופלג אין'S .הבעיה שאני פשוט לא מבין איך להתקין - כל הקבצים מגיעים כקבצי מקור... אפילו FIREFOX אין לי!! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
על המחשב היה מותקן ויסטה והתקנתי אובונטו ועכשיו זה הארור שאני מקבל.. ניסיתי לפעול לפי הלינק הזה https://help.ubuntu.com/community/RecoveringUbuntuAfterInstallingWindows ולא הצלחתי לפתור את הבעיה.. יש מישהו שבבקשה יכולה להדריך ? תודה.. כשאני מנסה להריץ gksu gedit /boot/grub/menu.lst עולה לי עורך ריק לגמרי.. כאילו אין כלום בקובץ.. מה זה יכול להיות?? עידכון הזוי לגמרי.. אחרי אין ספור ניסיונות וריסטרים ושום דבר לא עזר החלטתי לנסות לנתק את ההרדיסק שעליו התקנתי את לינוקס שאולי ויסטה יעלה איכשהו וזה כמובן לא עזור הוא פשוט נתן לי ארור אחר אבל אז שהחזרתי את ההרדיסק פתאום כן עולה לי התפריט של הGRUB .. רק שעכשיו הבעיה שמשום מה את הווינדואס הוא לא מסכים לעלות והלינוקס כן עולה.. הוא…
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי שרת WIN 2000 עם EXCHANGE 5.5 כיום השרת לא פעיל בגלל שרוב התחנות בעסק מכילות Windows XP Home אני רוצה ליצור שרת LINUX כל שהוא שבעצם יהיה שרת POP3 כאשר הדומיין והאחסון במקום אחר. ובנוסף שרת WEB פנימי לחברה כאשר ניתן להתחבר לשרת מכל העולם ע"י שימוש ב IP הקבוע האם יש אפשרות גם לעשות מעין מירור (שיבצע סינכרון) בין קבצים בתחנות לשרת? אשמח להמלצות ורעיונות בברכה ישי
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום אנשים, ברשותי מודם B-Focus מדגם 270 (או 312, זה לא משנה) ואני רוצה ליצור קובץ BATCH שגורם למודם להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר לאחר כמה שניות. אחרי שאני ניגש אליו בטלנט אני מגיע לסביבת busybox ושם אין לי מושג איך לעבוד כי אני לא מכיר כלל לינוקס. האם מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
המחיצות שאני עובד איתן בWIN מוגדרות בלינוקס בPREMISSION ב - OWNER כ- UNKNOWN, וכל פעם שאני מעלה מחדש את הUBUNTU, אני צריך לתת סיסמא ROOT כדי להכנס לקבצים שבמחיצות האלה. האם יש אפשרות עם CHMOD לשנות את הOWNER? תודה
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
פותחים את GIALM ובחלון הראשי בוחרים TOOLS ב TOOLS בוחרים ACCOUNTS ואז יופיע המסך הבא מסמנים את החשבון ICQ ואז לוחצים MODIFY בחלון שנפתח יש ללחוץ על החץ ליד SHOW ME MORE שם יש לשנות את הקידוד מ ISO-8859-1 ל ISO-8859-8 (שימו לב, בסוף יש 8 ולא אחד) יש לשמור לסגור ולפתוח (לצערי אין לי חשבון ICQ לכן לא אוכל לתת לכם תמונת מסך של AWAY אך אשמח אם מישהו יצלם וישלח אלי)
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
hotspots או סתם רשת לא מאובטחת של השכן : אפשרי להתחבר ב"קליק" בדומה לווינדוס?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, אינני יודע אם זהו הפורום המתאים לפרסום שאלתי (או שמא בפורום גאדג'טים וסלולר) אולם מכייון שהדגש שלי הוא על אופציות במערכת ההפעלה אולי תתכן הישועה מכאן.. ברשותי מכשיר מוטורולה אטריקס, אנדרואיד 2.2 פרויו (ללא רוט). לפני כמה ימים התקנתי את השדרוג של המכשיר הרשמי .83, (במקום 57 אם זכור לי נכון). לאחר מכן לא הצלחתי להתחבר יותר לגלישה סלולרית. מכיוון שהייתי בדרכים ובפקקי איילון ניצלתי את הזמן והתקשרתי למוקדנית הספקית שלי שתתן לי הגדרות APN. הבעיה היא שבשדה: authentication type היא אמרה לי לסמן NONE. (הברירת מחדל קודם הייתה NOT SET). מהרגע בו שיניתי את זה ל - NONE אני לא מצליח להחזיר את זה למצב NOT SET שלמיטב הבנתי שונה מאד מ - NONE. במכשיר זהה שני (של אח שלי)…
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
hey, I installed Linux Oracle Enterprise and everything went well. I mounted as requested /u01 and /u02. The /u02 is secondary scsi drive. When trying to run the database, I keep getting this error: May 8 21:21:37 millar kernel: end_request: I/O error, dev sdb, sector 129761359 May 8 21:21:37 millar kernel: Buffer I/O error on device sdb1, logical block 16220162 May 8 21:21:37 millar kernel: lost page write due to I/O error on sdb1 May 8 21:34:46 millar sshd(pam_unix)[6335]: session opened for user root by root(uid=0) Do you think it's a scsi disk failure or a fauly of scsi card? or might be motherboard? What'd you say? thanks, strife
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מתנצל מראש אם הודעה זו נחשבת לפרסום לא נאות אך אין כאן כל מטרות רווח והמידע נוגע לכלל הציבור לו ההודעה נוגעת נפתח אגף חדש בפורום אובונטו ישראל פורום מתרגמי אובונטו כל המעוניין להתחיל לתרגם או שהוא כבר מתרגם ותיק ומעוניין להתייעץ או לתת עצות נשמח לראותכם בפורום כתובת פורום אובונטו ישראל: www.ubuntu-il.com קטגוריית "שונות" תירגום אובונטו לעברית בברכה, ירון
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי מערכת centos (ללא gui מדובר בשרת) ושאני מריץ את mysqld הוא רושם לי faild עכשיו ניסיתי להסיר את הrpm וגם להתקין מחדש את הrpm אבל הוא עושה אותו דבר בדיוק כאילו שאני מריץ את mysqld ורושם לי faild ניסיתי גם להתקין ללא rpm ועדיין לא עובד לי אני כבר משתגע.. הסתדרתי תודה
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, ניסיתי להתקין את הברייל לפי המדריך הזה http://wiki.beryl-project.org/wiki/Install_Beryl_on_Ubuntu_Edgy_with_XGL_and_ATI#Automatic_installation ועכשיו כשאני מנסה להכנס לברייל מנג'ר מופיעה לי שגיאה: Details: Failed to execute child process "beryl-manager" (No such file or directory) מה לא עשיתי בסדר? איך אפשר להתקין את זה כמו שצריך? תודה מראש לירן
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
באובונטו ... מוזר שבBSD הצלחתי בקלות .. אז יש באפשרויות WIRED CONNECTION יש לי כמה דברים לרשום שם כמו HOST ודומיין ועוד כמה דברים , מה שאני יודע לרשום שם זה שם משתמש , סיסמה ו כתובת של נטוויז'ן (שד"א איפה לרשום אותה ? DOMAIN\HOST) ויש שם עוד כמה דברים .. אם אפשר עזרה עם תמונה או או שתיים זה יעזור מאוד ולא רק לי
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ואני רוצה שתהיה לי הבחירה לאיזו מערכת הפעלה להכנס בהפעלת המחשב , אפשר?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
אני מנסה להריץ את Suse Livecd כדאי לראות איך המערכת ללא ההתקנה ונתקל כבר בהתחלה ב Cannot open Root device NULL or anknown block (8,7 הבעיה במדייה או משהו אצלי במחשב? אציין שה KNOPPIX LiveCD עלה ישר ללא בעיות.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כיצד? או במילים אחרות How to change permissions and owner to a set of files and folders tree?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היי לכולם. התקנתי לינוקס suse 9.2 ואני לא יודע איך לחבר אותו ל domain שמבוסס על רשת NT מישהו יכול לתת הסבר קצר או אולי מדריך שיש ברשת גם יעזור לי. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-