לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
האם יש אפשרות להריץ VIRTUAL MACHINE מתוך הלינוקס למחיצה של הXP וכך בעצם להריץ את הXP הרגיל מתוך הלינוקס?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מתנצל מראש אם הודעה זו נחשבת לפרסום לא נאות אך אין כאן כל מטרות רווח והמידע נוגע לכלל הציבור לו ההודעה נוגעת נפתח אגף חדש בפורום אובונטו ישראל פורום מתרגמי אובונטו כל המעוניין להתחיל לתרגם או שהוא כבר מתרגם ותיק ומעוניין להתייעץ או לתת עצות נשמח לראותכם בפורום כתובת פורום אובונטו ישראל: www.ubuntu-il.com קטגוריית "שונות" תירגום אובונטו לעברית בברכה, ירון
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום אנשים, ברשותי מודם B-Focus מדגם 270 (או 312, זה לא משנה) ואני רוצה ליצור קובץ BATCH שגורם למודם להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר לאחר כמה שניות. אחרי שאני ניגש אליו בטלנט אני מגיע לסביבת busybox ושם אין לי מושג איך לעבוד כי אני לא מכיר כלל לינוקס. האם מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
היי, ניסיתי להתקין את הברייל לפי המדריך הזה http://wiki.beryl-project.org/wiki/Install_Beryl_on_Ubuntu_Edgy_with_XGL_and_ATI#Automatic_installation ועכשיו כשאני מנסה להכנס לברייל מנג'ר מופיעה לי שגיאה: Details: Failed to execute child process "beryl-manager" (No such file or directory) מה לא עשיתי בסדר? איך אפשר להתקין את זה כמו שצריך? תודה מראש לירן
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי בעבודה מחשב פנטיום 3 600 מ"ה עם זכרון 256 . אני מעוניין להתקין עליו לינוקס אבל ברור לי שהוא לא יוכל להריץ כל הפצה של לינוקס. חשבתי על הפצה שמאפשרת xfce - השאלה היא איזה? אם למישהו יש נסיון בהתקנה על מחשב ישן. תודה
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם סוזה 9.3 פרו, אמרו לי שאם אני לא רוצה להסתבך מאוד עם הדקנה של מודם usb שהיה לי (ale 130) אז כדאי לי להחליף מודם לטובתי למודם רשת . הלכתי לבזק והחלפתי למודם רשת (rth-aztech dsl 600e ttn) עכשיו הצלחתי לחבר אותו בווינדוס, אבל שאני בא לחבר סוף סוף את הסוזה לאינטרנט, אני נכנס לyast2 > network devic > dsl עכשיו, הוא מזהה את הכרטיס רשת, אבל לא את המודם!!!! מה אני יכול לעשות כדי לחבר את הלינוקס סוף סוף לאינטרנט?!!
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מצאתי את זה היום:http://www.eoslx.9k.com.ar/ זה מערכת הפעלה חמודה יש גם גרסה שיכולה לפעול על ווינדוס זה לא גמור אין תמיכה עדיין בDirect X או OpenGL אבל זה נראה מבטיח מאוד
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
באובונטו ... מוזר שבBSD הצלחתי בקלות .. אז יש באפשרויות WIRED CONNECTION יש לי כמה דברים לרשום שם כמו HOST ודומיין ועוד כמה דברים , מה שאני יודע לרשום שם זה שם משתמש , סיסמה ו כתובת של נטוויז'ן (שד"א איפה לרשום אותה ? DOMAIN\HOST) ויש שם עוד כמה דברים .. אם אפשר עזרה עם תמונה או או שתיים זה יעזור מאוד ולא רק לי
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
על המחשב היה מותקן ויסטה והתקנתי אובונטו ועכשיו זה הארור שאני מקבל.. ניסיתי לפעול לפי הלינק הזה https://help.ubuntu.com/community/RecoveringUbuntuAfterInstallingWindows ולא הצלחתי לפתור את הבעיה.. יש מישהו שבבקשה יכולה להדריך ? תודה.. כשאני מנסה להריץ gksu gedit /boot/grub/menu.lst עולה לי עורך ריק לגמרי.. כאילו אין כלום בקובץ.. מה זה יכול להיות?? עידכון הזוי לגמרי.. אחרי אין ספור ניסיונות וריסטרים ושום דבר לא עזר החלטתי לנסות לנתק את ההרדיסק שעליו התקנתי את לינוקס שאולי ויסטה יעלה איכשהו וזה כמובן לא עזור הוא פשוט נתן לי ארור אחר אבל אז שהחזרתי את ההרדיסק פתאום כן עולה לי התפריט של הGRUB .. רק שעכשיו הבעיה שמשום מה את הווינדואס הוא לא מסכים לעלות והלינוקס כן עולה.. הוא…
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המחיצות שאני עובד איתן בWIN מוגדרות בלינוקס בPREMISSION ב - OWNER כ- UNKNOWN, וכל פעם שאני מעלה מחדש את הUBUNTU, אני צריך לתת סיסמא ROOT כדי להכנס לקבצים שבמחיצות האלה. האם יש אפשרות עם CHMOD לשנות את הOWNER? תודה
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
כיצד? או במילים אחרות How to change permissions and owner to a set of files and folders tree?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של MAC ושאני נכנס לאתר וואלה או YNET הוא סוגר לי אותו למה ?? ואיך מתקנים את זה
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת עם יד דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי של אדימקס בלינוקס? אני לא חדש בלינוקס אבל לא מצאתי / הצלחתי להגדיר אותו בהרבה הפצות, למרות שבדיסק שלו יש דרייברים ל-RH9 אך הם לא עובדים... עריכה: בטעות פרסמתי פעמיים... אני לא רגיל ל-ENTER במקלדת החדשה עמכם הסליחה...
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ואני רוצה שתהיה לי הבחירה לאיזו מערכת הפעלה להכנס בהפעלת המחשב , אפשר?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי שרת WIN 2000 עם EXCHANGE 5.5 כיום השרת לא פעיל בגלל שרוב התחנות בעסק מכילות Windows XP Home אני רוצה ליצור שרת LINUX כל שהוא שבעצם יהיה שרת POP3 כאשר הדומיין והאחסון במקום אחר. ובנוסף שרת WEB פנימי לחברה כאשר ניתן להתחבר לשרת מכל העולם ע"י שימוש ב IP הקבוע האם יש אפשרות גם לעשות מעין מירור (שיבצע סינכרון) בין קבצים בתחנות לשרת? אשמח להמלצות ורעיונות בברכה ישי
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
איך אני משתפ תקיה בבמערכת הפעלה WINDOWS יוכלו לראות אותה ולכתוב לתקיה הזו יש פקודות תוכנה משהו ?
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין לינוקס אובונטו אבל אני לא יודע איך להגדיר שהוא יתן לי לבחור מערכת הפעלה כשהוא עולה. מה אני צריך לעשות? בברכה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אוקיי... אז אני שם אותו להתקנה והוא רושם: installing driver for hand driver controller nVidia corporation|CK804 serial ATA controller ואז בא ERROR insmoding module sata_nv failed/usr/lib/libdarkX/modules.pm line 340 וזה נותן לי אפשרות לבחור כונן אחר (אבל אין לי) מה לעשות? ועוד כמה שאלות... עם עכבר USB יהיו בעיות? יש הפצות אחרות שהINTERFACE הוא באנגלית ופשוט יש תמיכה בעברים? אם אפשר להוסיף את התמיכה אז איזה הפצה הכי כדאית : גלישה PHOTOSHOP MUSIC ET, AA ועוד תווווווודה
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
שלום הורדתי את הגירסה החדשה של פיירפוקס ללינוקס (פדורה 4) מהאתר של מוזילה בקובץ tar.gz ואני לא יודע איך להתקין אותו. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ את Suse Livecd כדאי לראות איך המערכת ללא ההתקנה ונתקל כבר בהתחלה ב Cannot open Root device NULL or anknown block (8,7 הבעיה במדייה או משהו אצלי במחשב? אציין שה KNOPPIX LiveCD עלה ישר ללא בעיות.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
hey, I installed Linux Oracle Enterprise and everything went well. I mounted as requested /u01 and /u02. The /u02 is secondary scsi drive. When trying to run the database, I keep getting this error: May 8 21:21:37 millar kernel: end_request: I/O error, dev sdb, sector 129761359 May 8 21:21:37 millar kernel: Buffer I/O error on device sdb1, logical block 16220162 May 8 21:21:37 millar kernel: lost page write due to I/O error on sdb1 May 8 21:34:46 millar sshd(pam_unix)[6335]: session opened for user root by root(uid=0) Do you think it's a scsi disk failure or a fauly of scsi card? or might be motherboard? What'd you say? thanks, strife
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
התקנתי RedHat על מחשב עם AMD Athlon XP 1800 and nVidia nForce2 Chipsets ושני כרטיסי רשת (אחד Realtek והשני OB של nVidia), את כרטיס הרשת Realtek המערכת זיהתה בעת ההתקנה לעומת זאת את כרטיס הרשת של nVidia לא! 1. האם אני חייב להתקין דרייברים על מנת שהמערכת תזהה אותו? 2. כיצד אני יוצא לממשק הטקסטואלי ממשק ה-x-windows? (אני יודע כיצד לעלות את ממשק ה-x שאני בטקסטואלי ואף שיניתי את ה-inittab) 3. כיצד אני משנה את שם המחשב? (בממשק ה-Text מופיע לי שם שאני מעוניין לשנות) תודה מראש לעונים....
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לעשות גיבוי של ESX 3 לתוך תקייה על המחשב, התקייה הזאת מופנית לתקייה שנמצאת על מחשב ברשת. ניסית לעשות VMBK.PL, אבל לפי מה שהבנתי, הוא לא תומך ב ESX 3. ניסיתי גם vcbMounter, אבל זה פשוט לא פועל. יש למישהו מושג על תוכנה אחרת או סקריפט אחר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-