עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. זה ממש מדהים !!! אני לא מבין איך לא כולם נוטשים את ווינדוס?!? בכל מקרה, איזה מחשב צריך שזה יעבוד? האם שלי מספיק? תודה, אופיר

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  2. אני מוריד עכשיו את ubuntu 8.10 החדש ויש כמה גירסאות: יש kubuntu ויש את xubuntu ויש ubuntu מה ההבדל בין שלושתן? ואם אני רוצה להוריד גירסא של התקנה רגילה (התקנה המערכת על ההארד-דיסק שלי אני צריך להוריד את ה live CD הרגיל? או איזה גירסא? אם תוכלו לעזור לי. תודה :]

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by danny70,

hi all wher is the boot loader that i cant configore to start too oporeating system . and wa's the comannd line

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  4. Started by Roman286,

יש כמה דברים שאני לא מבין מה זה Path הבנתי שזה גרעין אבל אם אפשר הסבר לעומק Kernel מה זה ? Root לא הבנתי ביכלל מה זה ושאלה אחרונה מה זה emacs תודה מראש על העזרה ולמנהלים אם הפרתי חוק כלשהוא בבקשה לא לנעול אני ילמד מטעותי

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by dj shay 30010,

איך אני משתפ תקיה בבמערכת הפעלה WINDOWS יוכלו לראות אותה ולכתוב לתקיה הזו יש פקודות תוכנה משהו ?

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by So-ReR,

לפני שלושה ימים התקנתי את ה- RH , היום עידכנתי ועכשיו כשאני מפעיל את המחשב מחדש ב- BOOT LOADER יש לי שלוש אפשרויות במקום שניים , הנה האפשרויות : Linux Red Hat 2.4.20-8 Linux Red Hat 2.4.20-24.9 windows XP נכנסתי לשתי הגירסאות של ה- RH ושניהם אותו הדבר .. אז רציתי לשאול אם אני יכול להסיר אחת מהאפרויות ואיך .. תודה לעוזרים

7. Started by kinggil,

אני חושב שהוא יצא לא?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  8. קראתי בנעוץ וחשבתי על אובונטו,אבל אשמח לשמוע את דעתכם המפרט שלי פשוט כי זה מיועד למחשב ישן: Pentium 3 1000Mhz 256MB Ram 160GB הארד דיסק אני חושב שזה כל מה שחשוב... XP עובד כאן אחלה ורד אלרט 2 עובד בלי תקיעות חחח[גם ב LAN] אבל אני רוצה לנצל טוב יותר את המחשב הזה כי בחלק מהמשחקים הוא פשוט נתקע וזה מעצבן לכן אני רוצה לעבור ללינוקס... איזו גרסא אתם ממליצים שתריץ RED ALERT 2 חלק ושתשתמש בכמה שפחות זיכרון RAM ???

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by ZenMaster,

x

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by redead,

על המחשב היה מותקן ויסטה והתקנתי אובונטו ועכשיו זה הארור שאני מקבל.. ניסיתי לפעול לפי הלינק הזה https://help.ubuntu.com/community/RecoveringUbuntuAfterInstallingWindows ולא הצלחתי לפתור את הבעיה.. יש מישהו שבבקשה יכולה להדריך ? תודה.. כשאני מנסה להריץ gksu gedit /boot/grub/menu.lst עולה לי עורך ריק לגמרי.. כאילו אין כלום בקובץ.. מה זה יכול להיות?? עידכון הזוי לגמרי.. אחרי אין ספור ניסיונות וריסטרים ושום דבר לא עזר החלטתי לנסות לנתק את ההרדיסק שעליו התקנתי את לינוקס שאולי ויסטה יעלה איכשהו וזה כמובן לא עזור הוא פשוט נתן לי ארור אחר אבל אז שהחזרתי את ההרדיסק פתאום כן עולה לי התפריט של הGRUB .. רק שעכשיו הבעיה שמשום מה את הווינדואס הוא לא מסכים לעלות והלינוקס כן עולה.. הוא…

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  11. כיצד? או במילים אחרות How to change permissions and owner to a set of files and folders tree?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  12. Started by ירוןX,

אני מתנצל מראש אם הודעה זו נחשבת לפרסום לא נאות אך אין כאן כל מטרות רווח והמידע נוגע לכלל הציבור לו ההודעה נוגעת נפתח אגף חדש בפורום אובונטו ישראל פורום מתרגמי אובונטו כל המעוניין להתחיל לתרגם או שהוא כבר מתרגם ותיק ומעוניין להתייעץ או לתת עצות נשמח לראותכם בפורום כתובת פורום אובונטו ישראל: www.ubuntu-il.com קטגוריית "שונות" תירגום אובונטו לעברית בברכה, ירון

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by idodi10,

שלום, אני רוצה להתקין לינוקס אובונטו אבל אני לא יודע איך להגדיר שהוא יתן לי לבחור מערכת הפעלה כשהוא עולה. מה אני צריך לעשות? בברכה, עידו.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  14. Started by dorlevi2,

אין לי קול... הכרטיס שלי הוא alc888 לוח אם: 965p-sd3 מעבד: e6600 ... ועוד שאלה יש את התוכנה bluej (תוכנה של java) גם לאובנוטו??

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  15. שלום לכולם, אינני יודע אם זהו הפורום המתאים לפרסום שאלתי (או שמא בפורום גאדג'טים וסלולר) אולם מכייון שהדגש שלי הוא על אופציות במערכת ההפעלה אולי תתכן הישועה מכאן.. ברשותי מכשיר מוטורולה אטריקס, אנדרואיד 2.2 פרויו (ללא רוט). לפני כמה ימים התקנתי את השדרוג של המכשיר הרשמי .83, (במקום 57 אם זכור לי נכון). לאחר מכן לא הצלחתי להתחבר יותר לגלישה סלולרית. מכיוון שהייתי בדרכים ובפקקי איילון ניצלתי את הזמן והתקשרתי למוקדנית הספקית שלי שתתן לי הגדרות APN. הבעיה היא שבשדה: authentication type היא אמרה לי לסמן NONE. (הברירת מחדל קודם הייתה NOT SET). מהרגע בו שיניתי את זה ל - NONE אני לא מצליח להחזיר את זה למצב NOT SET שלמיטב הבנתי שונה מאד מ - NONE. במכשיר זהה שני (של אח שלי)…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  16. אחרי שעשיתי את זה http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu:Feisty#How_to_automatic_login_into_GNOME (כניסה אוטומטית למי שלא הבין..) האובונטו שלי לא עולה למישהו יש מושג איך מתקנים? הממשק הגרפי לא עולה אבל אני יכול להעלות טרמינל...

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  17. Started by Guyke,

שלום חברים! לפני כמה ימים עשיתי את צעדיי הראשונים ב UNIX והתקנתי yellow dog linux כל PS3. אחרי מאמצים רבים יש לי כבר אינטרנט אלחוטי ואני רוצה להוריד תוכנות ופלג אין'S .הבעיה שאני פשוט לא מבין איך להתקין - כל הקבצים מגיעים כקבצי מקור... אפילו FIREFOX אין לי!! תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  18. Started by smalery,

המחיצות שאני עובד איתן בWIN מוגדרות בלינוקס בPREMISSION ב - OWNER כ- UNKNOWN, וכל פעם שאני מעלה מחדש את הUBUNTU, אני צריך לתת סיסמא ROOT כדי להכנס לקבצים שבמחיצות האלה. האם יש אפשרות עם CHMOD לשנות את הOWNER? תודה

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  19. שלום אני עובד עם סוזה 9.3 פרו, אמרו לי שאם אני לא רוצה להסתבך מאוד עם הדקנה של מודם usb שהיה לי (ale 130) אז כדאי לי להחליף מודם לטובתי למודם רשת . הלכתי לבזק והחלפתי למודם רשת (rth-aztech dsl 600e ttn) עכשיו הצלחתי לחבר אותו בווינדוס, אבל שאני בא לחבר סוף סוף את הסוזה לאינטרנט, אני נכנס לyast2 > network devic > dsl עכשיו, הוא מזהה את הכרטיס רשת, אבל לא את המודם!!!! מה אני יכול לעשות כדי לחבר את הלינוקס סוף סוף לאינטרנט?!!

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by nim901,

פותחים את GIALM ובחלון הראשי בוחרים TOOLS ב TOOLS בוחרים ACCOUNTS ואז יופיע המסך הבא מסמנים את החשבון ICQ ואז לוחצים MODIFY בחלון שנפתח יש ללחוץ על החץ ליד SHOW ME MORE שם יש לשנות את הקידוד מ ISO-8859-1 ל ISO-8859-8 (שימו לב, בסוף יש 8 ולא אחד) יש לשמור לסגור ולפתוח (לצערי אין לי חשבון ICQ לכן לא אוכל לתת לכם תמונת מסך של AWAY אך אשמח אם מישהו יצלם וישלח אלי)

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by eranx,

hey, I installed Linux Oracle Enterprise and everything went well. I mounted as requested /u01 and /u02. The /u02 is secondary scsi drive. When trying to run the database, I keep getting this error: May 8 21:21:37 millar kernel: end_request: I/O error, dev sdb, sector 129761359 May 8 21:21:37 millar kernel: Buffer I/O error on device sdb1, logical block 16220162 May 8 21:21:37 millar kernel: lost page write due to I/O error on sdb1 May 8 21:34:46 millar sshd(pam_unix)[6335]: session opened for user root by root(uid=0) Do you think it's a scsi disk failure or a fauly of scsi card? or might be motherboard? What'd you say? thanks, strife

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  22. שלום! רציתי לשאול האם יש מישהו כאן שהתקין ADSL והספק שלו זה IBEZINT @?? על mandrake 9.1 . תוכלו להדריך אותי איך להתקין אותו . כי קראתי מדריכים והכול ואיך לעשות את זה אבל לא הצלחתי :-\ . הוא מצליח להעביר נתונים דרך ה מודם לכרטיס רשת אבל אני לא יכול להיכנס לאינטרנט :AR15: :AR15: הוא לא נותן לי ! תגידו איך אתם עשיתם את זה . תודה.

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  23. שלום אנשים, ברשותי מודם B-Focus מדגם 270 (או 312, זה לא משנה) ואני רוצה ליצור קובץ BATCH שגורם למודם להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר לאחר כמה שניות. אחרי שאני ניגש אליו בטלנט אני מגיע לסביבת busybox ושם אין לי מושג איך לעבוד כי אני לא מכיר כלל לינוקס. האם מישהו יכול לעזור? תודה.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  24. ואני רוצה שתהיה לי הבחירה לאיזו מערכת הפעלה להכנס בהפעלת המחשב , אפשר?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by macosx,

שלום יש לי מחשב של MAC ושאני נכנס לאתר וואלה או YNET הוא סוגר לי אותו למה ?? ואיך מתקנים את זה

• 0 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים