עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by TaMiRn2,

האם כדאי להתקין לינוקס למרות שאני נורא אוהב משחקים (שמעתי שהמערכת הזאת נורא לא אוהבת משחקים) האם כדאי לעשות דואל בות או שפשוט יש פיתרון טוב ונוח?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  2. אני מוריד עכשיו את ubuntu 8.10 החדש ויש כמה גירסאות: יש kubuntu ויש את xubuntu ויש ubuntu מה ההבדל בין שלושתן? ואם אני רוצה להוריד גירסא של התקנה רגילה (התקנה המערכת על ההארד-דיסק שלי אני צריך להוריד את ה live CD הרגיל? או איזה גירסא? אם תוכלו לעזור לי. תודה :]

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  3. קיבלתי מחשב נייד מאיזה חנות יד שנייה מסוג קומפאק ארמדה M300. המפרט: מחשב אולטרא-נייד מסוג COMPAQ ARMADA M300. מפרט: מעבד סלרון 300 מגה"צ. זכרון 128 מ"ב. כונן קשיח 4 ג"ב. עכשיו, יש עליו מנדרייק 9.2 ואני רוצה להחליף את המנדרייק 9.2 באיזה גרסת לינוקס יותר מתקדמת ולהשים סביבת עבודה יותר נוחה כמו XFCE למשל שלא תיהיה כבדה על המחשב שיעבוד חלק. הבעיה! אין לי כונן CD על המחשב הזה יש רק חיבור לרשת לאינטרנט, ויש לו גם כונן דיסקטים חיצוני שמתחבר כמו מדפסת עם כזה חיבור רחב. השאלה איזה לינוקס להתקין ואיך אני עושה את זה? חשבתי לקחת איזה התקנה שעובדת דרך האינטרנט ולקובץ ההתקנה לעשות בוט מהדיסקט או משהו

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by Guyke,

שלום חברים! לפני כמה ימים עשיתי את צעדיי הראשונים ב UNIX והתקנתי yellow dog linux כל PS3. אחרי מאמצים רבים יש לי כבר אינטרנט אלחוטי ואני רוצה להוריד תוכנות ופלג אין'S .הבעיה שאני פשוט לא מבין איך להתקין - כל הקבצים מגיעים כקבצי מקור... אפילו FIREFOX אין לי!! תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  5. Started by 3d7,

כאשר התקנה של לינוקס שואלת אותי אם אני רוצה להתקין את הBoot Loader (לפחות, אני חושב שזה היה Boot Loader - אולי אני טועה) בMBR או במחיצה הראשונה, אז במה אני צריך לבחור ולמה?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  6. שלום! רציתי לשאול האם יש מישהו כאן שהתקין ADSL והספק שלו זה IBEZINT @?? על mandrake 9.1 . תוכלו להדריך אותי איך להתקין אותו . כי קראתי מדריכים והכול ואיך לעשות את זה אבל לא הצלחתי :-\ . הוא מצליח להעביר נתונים דרך ה מודם לכרטיס רשת אבל אני לא יכול להיכנס לאינטרנט :AR15: :AR15: הוא לא נותן לי ! תגידו איך אתם עשיתם את זה . תודה.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by the godfather,

אני רוצה לקנות G5 IMAC ואני לא משחק במשחקי מחשב בכלל אני רק רואה סרטים ואני צריך אותו למוזיקה גם כדאי לי או לא ואפשר להחליף לו כרטיס מסך או קול?? תודה מראש

8. Started by So-ReR,

לפני שלושה ימים התקנתי את ה- RH , היום עידכנתי ועכשיו כשאני מפעיל את המחשב מחדש ב- BOOT LOADER יש לי שלוש אפשרויות במקום שניים , הנה האפשרויות : Linux Red Hat 2.4.20-8 Linux Red Hat 2.4.20-24.9 windows XP נכנסתי לשתי הגירסאות של ה- RH ושניהם אותו הדבר .. אז רציתי לשאול אם אני יכול להסיר אחת מהאפרויות ואיך .. תודה לעוזרים

9. Started by omrik10,

האם יש איזה שהוא כלי או כל דרך לראות הודעות מהסוג הנ"ל נשלחו, התקבלו, נזרקו וכדומה (חוץ מ netstat שלא נותן מספיק אינפורמציה).

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by Googleness,

בזמנו על דאפר הצלחתי לסדר שכל הכפתורים של העכבר יעבוד עם איזה עריכה בxorg.conf הקיצר בחדש אני מנסה כמה דברים ומדריכים שמצאתי : http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=65471 http://my.opera.com/Mr%20Green/blog/show.dml/140616 http://www.linux-gamers.net/modules/wiwimod/index.php?page=HOWTO+Typhoon ותמיד אני מקבל שגיאות בX ונפלט לסביבת טקסט שם אני צריך לערוך בחזרה את הXORG.CONF... עצות?[br]פורסם בתאריך: 27.04.2007 בשעה 19:35:49 הצלחתי לפתור את הבעיה לפי המדריך הבא:http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu:Feisty#Mice

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  11. hotspots או סתם רשת לא מאובטחת של השכן : אפשרי להתחבר ב"קליק" בדומה לווינדוס?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by Haflo,

אני מנסה להתקין כרטיס רשת אלחוטי של Proxim מדגם Silver, הכנסתי את הכרטיס לחריץ ה-PCMCIA ונורית ה-power מהבהבת, מה אני צריך לעשות על מנת שמערכת ההפעלה (RH9) תזהה אותו?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by KyleIsle,

שלום לכולם, התקנתי Ubuntu 7.04 ואני בשלבי Setup והסתגלות. אחת הבעיות שנתקלתי בהם היא ש-Evolution 2.10.1 לא עולה בכלל. הצלחתי, לאחר זמן ממושך, לאתר את הבאג באינטרנט: הוא קשור ל-TimeZone של ירושליים ופרת' בלבד. כלומר רק ישראליים ואוסטרליים נתקלים בו. מישהו נתקל בבעיה זו בעבר והצליח להתקין את ה-Patch עבורה? איך מתקינים את הגרסה הבאה שמכילה את התיקון לבאג, אם היא לא נמצאת בהתקנות האוטומטיות של אובונטו? תודה, אסף

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by arik100,

יש כזה שורה כזאת למטה שיש שם SHOW MY DESKTOP ועוד כמה דברים וגם כל התוכניות שרצות אז יש שמה תוויות שלהם וכשאתה ממזער תוכניות אז הם מופיעות שמה אז זהו הבעיה היא שפתאום שאני ממזער תוכנות שאני משתמש בהם הם לא ממוזערות לשמה אלא הם נעלמות זה לא היה מקודם איך להחזיר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  15. הצלחתי להתחבר מאובונטו למחשב שמריץ ווינדוס עם samba. אני מתחיל העתקה של קבצים גדולים של כמה GB ותמיד ההעברה נתקעת באיזור ה 500 MB. קבצים קטנים יותר עוברים בלי בעיה. כשזה נתקע זה תוקע את כל החיבור ורק ריסטארט לאובונטו מחזיר את החיבור רשת להיות פעיל. חיפשתי ברשת ומצאתי המון אנשים עם הבעיה אבל לא מצאתי פתרון. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by p_q,

ניסיתי את השאלה בפורום רשתות ואף אחד לא הצליח לעזור לי... אני מקווה שפה אצליח... יש לי רשת עם מערכות הפעלה WIN98 ועמדה 1 עם לינוקס איך אני רואה את המחשבים ברשת דרך לינוקס וההפך מWINDOWS? תודה מראש נ.ב ואיך משתפים תיקיות בלינוקס נ.ב.ב לינוקס מקבל כתובת IP

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  17. Started by kinggil,

אני חושב שהוא יצא לא?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by jft,

יש לי בעבודה מחשב פנטיום 3 600 מ"ה עם זכרון 256 . אני מעוניין להתקין עליו לינוקס אבל ברור לי שהוא לא יוכל להריץ כל הפצה של לינוקס. חשבתי על הפצה שמאפשרת xfce - השאלה היא איזה? אם למישהו יש נסיון בהתקנה על מחשב ישן. תודה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  19. שלום אנשים, ברשותי מודם B-Focus מדגם 270 (או 312, זה לא משנה) ואני רוצה ליצור קובץ BATCH שגורם למודם להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר לאחר כמה שניות. אחרי שאני ניגש אליו בטלנט אני מגיע לסביבת busybox ושם אין לי מושג איך לעבוד כי אני לא מכיר כלל לינוקס. האם מישהו יכול לעזור? תודה.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  20. Started by ירוןX,

אני מתנצל מראש אם הודעה זו נחשבת לפרסום לא נאות אך אין כאן כל מטרות רווח והמידע נוגע לכלל הציבור לו ההודעה נוגעת נפתח אגף חדש בפורום אובונטו ישראל פורום מתרגמי אובונטו כל המעוניין להתחיל לתרגם או שהוא כבר מתרגם ותיק ומעוניין להתייעץ או לתת עצות נשמח לראותכם בפורום כתובת פורום אובונטו ישראל: www.ubuntu-il.com קטגוריית "שונות" תירגום אובונטו לעברית בברכה, ירון

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  21. מצאתי את זה היום:http://www.eoslx.9k.com.ar/ זה מערכת הפעלה חמודה יש גם גרסה שיכולה לפעול על ווינדוס זה לא גמור אין תמיכה עדיין בDirect X או OpenGL אבל זה נראה מבטיח מאוד

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  22. שלום לכולם! רציתי לדעת עם יד דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי של אדימקס בלינוקס? אני לא חדש בלינוקס אבל לא מצאתי / הצלחתי להגדיר אותו בהרבה הפצות, למרות שבדיסק שלו יש דרייברים ל-RH9 אך הם לא עובדים... עריכה: בטעות פרסמתי פעמיים... אני לא רגיל ל-ENTER במקלדת החדשה עמכם הסליחה...

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  23. Started by mgm,

שלום, יש לי הארד דיסק אחד ואני מעוניין להתקין לינוקס (כמובן שיש עליו גם ווינדוס), הבנתי שאני צריך לפצל מחיצות בשביל זה אבל זה יכול להיות קטלני מדי, האם זה אפשרי בלי להרוס שום דבר שקיים על המחשב שלי, ואיך? כמה ג'יגה יספיקו ללינוקס? ומאיפה אפשר להוריד את גרסת fedora ? האם יש מדריך טוב (בעברית) להתקנה? מצטער שאני שואל הרבה שאלות, ועל הבורות שלי, אני פשוט ממש חדש בנושא. תודה רבה ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  24. Started by macosx,

שלום יש לי מחשב של MAC ושאני נכנס לאתר וואלה או YNET הוא סוגר לי אותו למה ?? ואיך מתקנים את זה

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by smalery,

המחיצות שאני עובד איתן בWIN מוגדרות בלינוקס בPREMISSION ב - OWNER כ- UNKNOWN, וכל פעם שאני מעלה מחדש את הUBUNTU, אני צריך לתת סיסמא ROOT כדי להכנס לקבצים שבמחיצות האלה. האם יש אפשרות עם CHMOD לשנות את הOWNER? תודה

• 4 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.