לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
hi all wher is the boot loader that i cant configore to start too oporeating system . and wa's the comannd line
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אני מוריד גירסת DVD של Debian באמצעות jigdo 0.7.1a. השרת ממנו אני מוריד הוא: http://ftp.us.debian.org/debian. הורדתי את הקובץ הזה: debian-31r0a-i386-binary-1.jigdo. מה אני צריך לעשות עם הקובץ הזה: debian-31r0a-i386-binary-2.jigdo? עריכה 1: הורדתי את דביאן במשך 16 שעות רצופות, ואז ה-Windows שלי נתקע ונאלצתי לאתחל את המחשב. הפעלתי את jigdo מחדש, והוא ממשיך להוריד את דביאן כבר במשך שעות ארוכות. מהירות ההורדה שלי היא בד"כ בין 30KB/s ל-50KB/s. הבעיה היא שאני לא יודע אם jigdo התחיל את כל ההורדה מהתחלה, או שהוא ממשיך מהמקום בו הוא הפסיק. ??? אין ל-jigdo שום מדד באחוזים או ב-MB לגבי גודל הקובץ שהוא כבר הוריד או לגבי גודל הקובץ שנותר לו להוריד. יש למישהו נסיון עם jig…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שדרגתי לאחרונה אל 8.04 של אובונטו ואיך לאמר בעדינות.. האיכות של הוידאו פשוט על הפנים. ב7.10 הכל עבד טוב בלי בעיה עכשיו פשוט רואים את הוידאו שאני מנגן על המחשב מפוקסלים, בעייה של התאמת דיבור/סאונד וכו'. ניסיתי לנגן בנגן הוידאו של אובונטו ובVLC, התקנתי קודקים מאצל החבילה Ubuntu Restricted... מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
האם יש איזה שהוא כלי או כל דרך לראות הודעות מהסוג הנ"ל נשלחו, התקבלו, נזרקו וכדומה (חוץ מ netstat שלא נותן מספיק אינפורמציה).
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
וגם אם אפשר הסברים מהמילים שלכם , תודה והמשך יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
בזמנו על דאפר הצלחתי לסדר שכל הכפתורים של העכבר יעבוד עם איזה עריכה בxorg.conf הקיצר בחדש אני מנסה כמה דברים ומדריכים שמצאתי : http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=65471 http://my.opera.com/Mr%20Green/blog/show.dml/140616 http://www.linux-gamers.net/modules/wiwimod/index.php?page=HOWTO+Typhoon ותמיד אני מקבל שגיאות בX ונפלט לסביבת טקסט שם אני צריך לערוך בחזרה את הXORG.CONF... עצות?[br]פורסם בתאריך: 27.04.2007 בשעה 19:35:49 הצלחתי לפתור את הבעיה לפי המדריך הבא:http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu:Feisty#Mice
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
hotspots או סתם רשת לא מאובטחת של השכן : אפשרי להתחבר ב"קליק" בדומה לווינדוס?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הצלחתי להתחבר מאובונטו למחשב שמריץ ווינדוס עם samba. אני מתחיל העתקה של קבצים גדולים של כמה GB ותמיד ההעברה נתקעת באיזור ה 500 MB. קבצים קטנים יותר עוברים בלי בעיה. כשזה נתקע זה תוקע את כל החיבור ורק ריסטארט לאובונטו מחזיר את החיבור רשת להיות פעיל. חיפשתי ברשת ומצאתי המון אנשים עם הבעיה אבל לא מצאתי פתרון. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול האם יש מישהו כאן שהתקין ADSL והספק שלו זה IBEZINT @?? על mandrake 9.1 . תוכלו להדריך אותי איך להתקין אותו . כי קראתי מדריכים והכול ואיך לעשות את זה אבל לא הצלחתי :-\ . הוא מצליח להעביר נתונים דרך ה מודם לכרטיס רשת אבל אני לא יכול להיכנס לאינטרנט :AR15: :AR15: הוא לא נותן לי ! תגידו איך אתם עשיתם את זה . תודה.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לפני שלושה ימים התקנתי את ה- RH , היום עידכנתי ועכשיו כשאני מפעיל את המחשב מחדש ב- BOOT LOADER יש לי שלוש אפשרויות במקום שניים , הנה האפשרויות : Linux Red Hat 2.4.20-8 Linux Red Hat 2.4.20-24.9 windows XP נכנסתי לשתי הגירסאות של ה- RH ושניהם אותו הדבר .. אז רציתי לשאול אם אני יכול להסיר אחת מהאפרויות ואיך .. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד מאיזה חנות יד שנייה מסוג קומפאק ארמדה M300. המפרט: מחשב אולטרא-נייד מסוג COMPAQ ARMADA M300. מפרט: מעבד סלרון 300 מגה"צ. זכרון 128 מ"ב. כונן קשיח 4 ג"ב. עכשיו, יש עליו מנדרייק 9.2 ואני רוצה להחליף את המנדרייק 9.2 באיזה גרסת לינוקס יותר מתקדמת ולהשים סביבת עבודה יותר נוחה כמו XFCE למשל שלא תיהיה כבדה על המחשב שיעבוד חלק. הבעיה! אין לי כונן CD על המחשב הזה יש רק חיבור לרשת לאינטרנט, ויש לו גם כונן דיסקטים חיצוני שמתחבר כמו מדפסת עם כזה חיבור רחב. השאלה איזה לינוקס להתקין ואיך אני עושה את זה? חשבתי לקחת איזה התקנה שעובדת דרך האינטרנט ולקובץ ההתקנה לעשות בוט מהדיסקט או משהו
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין כרטיס רשת אלחוטי של Proxim מדגם Silver, הכנסתי את הכרטיס לחריץ ה-PCMCIA ונורית ה-power מהבהבת, מה אני צריך לעשות על מנת שמערכת ההפעלה (RH9) תזהה אותו?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי Ubuntu 7.04 ואני בשלבי Setup והסתגלות. אחת הבעיות שנתקלתי בהם היא ש-Evolution 2.10.1 לא עולה בכלל. הצלחתי, לאחר זמן ממושך, לאתר את הבאג באינטרנט: הוא קשור ל-TimeZone של ירושליים ופרת' בלבד. כלומר רק ישראליים ואוסטרליים נתקלים בו. מישהו נתקל בבעיה זו בעבר והצליח להתקין את ה-Patch עבורה? איך מתקינים את הגרסה הבאה שמכילה את התיקון לבאג, אם היא לא נמצאת בהתקנות האוטומטיות של אובונטו? תודה, אסף
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת עם יד דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי של אדימקס בלינוקס? אני לא חדש בלינוקס אבל לא מצאתי / הצלחתי להגדיר אותו בהרבה הפצות, למרות שבדיסק שלו יש דרייברים ל-RH9 אך הם לא עובדים... עריכה: בטעות פרסמתי פעמיים... אני לא רגיל ל-ENTER במקלדת החדשה עמכם הסליחה...
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ניסיתי את השאלה בפורום רשתות ואף אחד לא הצליח לעזור לי... אני מקווה שפה אצליח... יש לי רשת עם מערכות הפעלה WIN98 ועמדה 1 עם לינוקס איך אני רואה את המחשבים ברשת דרך לינוקס וההפך מWINDOWS? תודה מראש נ.ב ואיך משתפים תיקיות בלינוקס נ.ב.ב לינוקס מקבל כתובת IP
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
יש כזה שורה כזאת למטה שיש שם SHOW MY DESKTOP ועוד כמה דברים וגם כל התוכניות שרצות אז יש שמה תוויות שלהם וכשאתה ממזער תוכניות אז הם מופיעות שמה אז זהו הבעיה היא שפתאום שאני ממזער תוכנות שאני משתמש בהם הם לא ממוזערות לשמה אלא הם נעלמות זה לא היה מקודם איך להחזיר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב של MAC ושאני נכנס לאתר וואלה או YNET הוא סוגר לי אותו למה ?? ואיך מתקנים את זה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מצאתי את זה היום:http://www.eoslx.9k.com.ar/ זה מערכת הפעלה חמודה יש גם גרסה שיכולה לפעול על ווינדוס זה לא גמור אין תמיכה עדיין בDirect X או OpenGL אבל זה נראה מבטיח מאוד
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מתנצל מראש אם הודעה זו נחשבת לפרסום לא נאות אך אין כאן כל מטרות רווח והמידע נוגע לכלל הציבור לו ההודעה נוגעת נפתח אגף חדש בפורום אובונטו ישראל פורום מתרגמי אובונטו כל המעוניין להתחיל לתרגם או שהוא כבר מתרגם ותיק ומעוניין להתייעץ או לתת עצות נשמח לראותכם בפורום כתובת פורום אובונטו ישראל: www.ubuntu-il.com קטגוריית "שונות" תירגום אובונטו לעברית בברכה, ירון
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום הורדתי את הגירסה החדשה של פיירפוקס ללינוקס (פדורה 4) מהאתר של מוזילה בקובץ tar.gz ואני לא יודע איך להתקין אותו. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום אנשים, ברשותי מודם B-Focus מדגם 270 (או 312, זה לא משנה) ואני רוצה ליצור קובץ BATCH שגורם למודם להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר לאחר כמה שניות. אחרי שאני ניגש אליו בטלנט אני מגיע לסביבת busybox ושם אין לי מושג איך לעבוד כי אני לא מכיר כלל לינוקס. האם מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם סוזה 9.3 פרו, אמרו לי שאם אני לא רוצה להסתבך מאוד עם הדקנה של מודם usb שהיה לי (ale 130) אז כדאי לי להחליף מודם לטובתי למודם רשת . הלכתי לבזק והחלפתי למודם רשת (rth-aztech dsl 600e ttn) עכשיו הצלחתי לחבר אותו בווינדוס, אבל שאני בא לחבר סוף סוף את הסוזה לאינטרנט, אני נכנס לyast2 > network devic > dsl עכשיו, הוא מזהה את הכרטיס רשת, אבל לא את המודם!!!! מה אני יכול לעשות כדי לחבר את הלינוקס סוף סוף לאינטרנט?!!
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כיצד? או במילים אחרות How to change permissions and owner to a set of files and folders tree?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
על המחשב היה מותקן ויסטה והתקנתי אובונטו ועכשיו זה הארור שאני מקבל.. ניסיתי לפעול לפי הלינק הזה https://help.ubuntu.com/community/RecoveringUbuntuAfterInstallingWindows ולא הצלחתי לפתור את הבעיה.. יש מישהו שבבקשה יכולה להדריך ? תודה.. כשאני מנסה להריץ gksu gedit /boot/grub/menu.lst עולה לי עורך ריק לגמרי.. כאילו אין כלום בקובץ.. מה זה יכול להיות?? עידכון הזוי לגמרי.. אחרי אין ספור ניסיונות וריסטרים ושום דבר לא עזר החלטתי לנסות לנתק את ההרדיסק שעליו התקנתי את לינוקס שאולי ויסטה יעלה איכשהו וזה כמובן לא עזור הוא פשוט נתן לי ארור אחר אבל אז שהחזרתי את ההרדיסק פתאום כן עולה לי התפריט של הGRUB .. רק שעכשיו הבעיה שמשום מה את הווינדואס הוא לא מסכים לעלות והלינוקס כן עולה.. הוא…
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-