לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1098777 מעניין. אז זה יקרה, והם באמת ימכרו מחשב עם חומרה שנתמכת במלואה בדרייברים ואיזה ספר הדרכה / קו עזרה טלפוני זה בהחלט יכול לגרום לנגיסה בנתח של מיקרוסופט - בעיקר לאור הכישלון של ויסטה.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ניסיתי את השאלה בפורום רשתות ואף אחד לא הצליח לעזור לי... אני מקווה שפה אצליח... יש לי רשת עם מערכות הפעלה WIN98 ועמדה 1 עם לינוקס איך אני רואה את המחשבים ברשת דרך לינוקס וההפך מWINDOWS? תודה מראש נ.ב ואיך משתפים תיקיות בלינוקס נ.ב.ב לינוקס מקבל כתובת IP
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום רב! אני הורדתי לפני כשבועיים מנדריבה 2009 והתקנתי אותה על המחשב. אכן לתדהמתי לא יכולתי להתעלם מהמשק הגרפי היפיפה שלה. נאלצתי להסיר אותה כי ניתקלתי בכמה בעיות. אחת הבעיות הרצינית שניתקלתי בהם זה שלא יכולתי לכתוב ולראות עברית במחיצת NTFS גם לא במחיצת FAT32 בDISK ON KEY גם את אנשי הקשר באיסקיו ראיתי בכתב גיבריש במקום עברית באתרים לא הית לי בעיה לראות עברית ומה שמוזר הוא שכאשר ניסיתי להתיק שם של תיקיה שנימצא על FAT32 בDISKONKEY הדבקתי אותה לגוגל הוא פתאום הראה לי את השם של התקיה בגוגל אבל על המחשב בתור איקון הוא הראה לי ציבריש. אני מישתמש מתחיל בלינוקס אז קחו את זה בחשבון לא הית לי בעיה לכתוב עברית הצלחתי להתקין גם פונטים עבריים. לגבי החבילה שניקראת NTFS 3G שעושה עיגון ל…
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום , אני די חדש בעניין ה OpenOffice ואני רוצה לדעת כיצד הופכים את הדף ב calc (exel)n שיראה מימין לשמאל ולא משמאל לימין כמו בברירת המחדל ? כלומר ABC ו123 יהיו בצד ימין של הגליון . תודה
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לנו בחור מתכנת בPERL כל מיני סקריפטים מגניבים לפתרונות רשת microsoft רציתי לשאול מזו בעצם השפה הזו? הלא היא ייחודית רק ליוניקס? איזה סוגי סקריפיטים יש איפה ניתן למצוא מדריכים בסיסיים? יאפ,הרבה שאלות.. אשמח לקבל תשובה על כל מה שאתם יודעים! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
איך המנדרייק החדש? יש לי מנדרייק 9.1 כדאי להחליף לחדש? יש ביניהם הרבה הבדלים?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בזמנו על דאפר הצלחתי לסדר שכל הכפתורים של העכבר יעבוד עם איזה עריכה בxorg.conf הקיצר בחדש אני מנסה כמה דברים ומדריכים שמצאתי : http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=65471 http://my.opera.com/Mr%20Green/blog/show.dml/140616 http://www.linux-gamers.net/modules/wiwimod/index.php?page=HOWTO+Typhoon ותמיד אני מקבל שגיאות בX ונפלט לסביבת טקסט שם אני צריך לערוך בחזרה את הXORG.CONF... עצות?[br]פורסם בתאריך: 27.04.2007 בשעה 19:35:49 הצלחתי לפתור את הבעיה לפי המדריך הבא:http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu:Feisty#Mice
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי PC רגיל עם Core 2 2.13Ghz אני יוכל לקנות את הלאופרד המדובר ב149 שקל או שזה רק השדרוג למשתמשי לאופרד ותיקים? ומה זה חבילת ה-Ilife09? לקנות במיוחד
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
יש לי לינוקס xubunutu מותקן על המחשב המחשב שלי לא עושה BOOT מהCD וחשבתי להתקין וינדוס דרך הלינוקס.... הכונן דיסקים עובד רק שהוא לא עושה BOOT ממנו.. אני רק צריך להריץ את הקובץ התקנה של הוינדוס להגיע למסך שממנו אני יכול לפרמט את המחשב ולהתקין את הוינדוס איך אני עושה את זה בלינוקס?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני חדש, ורציתי לדעת : א. מה יש לכם לומר על Cygwin? זב באמת מדמה יוניקס כמו שצריך? ב. אם התקנתי לינוקס, יש לי SHELL כמו ביוניקס? תודה רבה למי שיענה
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
חברה.. חייב עזרה. אני רוצה לנסות להפוך את אחד המחשבים שלי ל-domain controller... ב-WIN זה דיי קל.. כל מה שצריך לעשות זה WIN2003... בעעעעעעעעעעעעעע... קיצר. התקנתי אובונטו 6.10.. ויחד איתו עוד קמת חבילות (packages). הבנתי שמן הסתם צריך LDAP בשביל הדבר הזה אז התקנתי גם openldap, openssl וכו'.. מישהו יודע איך אני ממשיך מכאן והלאה?! אין לי מושג איך ליצור משתמשים.. המחשב הזה עובד סבבה והוא linux dedicated. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין כרטיס רשת אלחוטי של Proxim מדגם Silver, הכנסתי את הכרטיס לחריץ ה-PCMCIA ונורית ה-power מהבהבת, מה אני צריך לעשות על מנת שמערכת ההפעלה (RH9) תזהה אותו?
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
התקנתי לינדוס 4 בהצלחה... אחרי הריסטרט הוא פותח לי חלון בוט ואני בוחר בלינדוס, הוא נכנס למסך דוס ומבקש LOGIN... מה לעשות? (לא רשמתי סיסמא בהתקנה!)
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
קראתי בנעוץ וחשבתי על אובונטו,אבל אשמח לשמוע את דעתכם המפרט שלי פשוט כי זה מיועד למחשב ישן: Pentium 3 1000Mhz 256MB Ram 160GB הארד דיסק אני חושב שזה כל מה שחשוב... XP עובד כאן אחלה ורד אלרט 2 עובד בלי תקיעות חחח[גם ב LAN] אבל אני רוצה לנצל טוב יותר את המחשב הזה כי בחלק מהמשחקים הוא פשוט נתקע וזה מעצבן לכן אני רוצה לעבור ללינוקס... איזו גרסא אתם ממליצים שתריץ RED ALERT 2 חלק ושתשתמש בכמה שפחות זיכרון RAM ???
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הצלחתי להתחבר מאובונטו למחשב שמריץ ווינדוס עם samba. אני מתחיל העתקה של קבצים גדולים של כמה GB ותמיד ההעברה נתקעת באיזור ה 500 MB. קבצים קטנים יותר עוברים בלי בעיה. כשזה נתקע זה תוקע את כל החיבור ורק ריסטארט לאובונטו מחזיר את החיבור רשת להיות פעיל. חיפשתי ברשת ומצאתי המון אנשים עם הבעיה אבל לא מצאתי פתרון. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
hi all wher is the boot loader that i cant configore to start too oporeating system . and wa's the comannd line
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אין לי קול... הכרטיס שלי הוא alc888 לוח אם: 965p-sd3 מעבד: e6600 ... ועוד שאלה יש את התוכנה bluej (תוכנה של java) גם לאובנוטו??
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
יש כזה שורה כזאת למטה שיש שם SHOW MY DESKTOP ועוד כמה דברים וגם כל התוכניות שרצות אז יש שמה תוויות שלהם וכשאתה ממזער תוכניות אז הם מופיעות שמה אז זהו הבעיה היא שפתאום שאני ממזער תוכנות שאני משתמש בהם הם לא ממוזערות לשמה אלא הם נעלמות זה לא היה מקודם איך להחזיר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת עם יד דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי של אדימקס בלינוקס? אני לא חדש בלינוקס אבל לא מצאתי / הצלחתי להגדיר אותו בהרבה הפצות, למרות שבדיסק שלו יש דרייברים ל-RH9 אך הם לא עובדים... עריכה: בטעות פרסמתי פעמיים... אני לא רגיל ל-ENTER במקלדת החדשה עמכם הסליחה...
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כאשר התקנה של לינוקס שואלת אותי אם אני רוצה להתקין את הBoot Loader (לפחות, אני חושב שזה היה Boot Loader - אולי אני טועה) בMBR או במחיצה הראשונה, אז במה אני צריך לבחור ולמה?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מוריד עכשיו את ubuntu 8.10 החדש ויש כמה גירסאות: יש kubuntu ויש את xubuntu ויש ubuntu מה ההבדל בין שלושתן? ואם אני רוצה להוריד גירסא של התקנה רגילה (התקנה המערכת על ההארד-דיסק שלי אני צריך להוריד את ה live CD הרגיל? או איזה גירסא? אם תוכלו לעזור לי. תודה :]
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מצאתי את זה היום:http://www.eoslx.9k.com.ar/ זה מערכת הפעלה חמודה יש גם גרסה שיכולה לפעול על ווינדוס זה לא גמור אין תמיכה עדיין בDirect X או OpenGL אבל זה נראה מבטיח מאוד
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק אחד ואני מעוניין להתקין לינוקס (כמובן שיש עליו גם ווינדוס), הבנתי שאני צריך לפצל מחיצות בשביל זה אבל זה יכול להיות קטלני מדי, האם זה אפשרי בלי להרוס שום דבר שקיים על המחשב שלי, ואיך? כמה ג'יגה יספיקו ללינוקס? ומאיפה אפשר להוריד את גרסת fedora ? האם יש מדריך טוב (בעברית) להתקנה? מצטער שאני שואל הרבה שאלות, ועל הבורות שלי, אני פשוט ממש חדש בנושא. תודה רבה ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להריץ VIRTUAL MACHINE מתוך הלינוקס למחיצה של הXP וכך בעצם להריץ את הXP הרגיל מתוך הלינוקס?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האם יש איזה שהוא כלי או כל דרך לראות הודעות מהסוג הנ"ל נשלחו, התקבלו, נזרקו וכדומה (חוץ מ netstat שלא נותן מספיק אינפורמציה).
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-