לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
יש דרך לתקן את זה? נניח להעתיק קבצי מערכת מהדיסק? שורת פקודה...(הקונסול כן מזהה את המקלדת)
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
hi all wher is the boot loader that i cant configore to start too oporeating system . and wa's the comannd line
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להכין דיסק שחזור ללינוקס?????? התקנתי את ה COMPIZ FUSION וממש לא בא לי לעשות את זה שוב(אי פעם) אז אני רוצה להכין דיסק שחזור האם יש אפשרות ואם אפשר לקבל את התוכנה +מדריך להכנה ומדריך לעשיית השחזור
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ניסיתי את השאלה בפורום רשתות ואף אחד לא הצליח לעזור לי... אני מקווה שפה אצליח... יש לי רשת עם מערכות הפעלה WIN98 ועמדה 1 עם לינוקס איך אני רואה את המחשבים ברשת דרך לינוקס וההפך מWINDOWS? תודה מראש נ.ב ואיך משתפים תיקיות בלינוקס נ.ב.ב לינוקס מקבל כתובת IP
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
הגדרתי בביוס את ה-DVD-ROM ל-First Boot Drive הכנסתי את הדיסק הראשון של מנדרייק ועשיתי ריסטרט, המחשב מתחיל לעלות אבל לא מגיע להתקנה של מנדרייק, קיצר, לא נכנס להתקנה. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום חברים מחפש מידע על HP UX ו-SUN SOLARIS היסטוריה הווה ועתיד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי אני צריך להוסיף HOSTNAME נוסף לשרת שלי. כרגע השרת שלי עונה ל mail.mydomain.net ואני רוצה שהוא יענה גם ל ftp.mydomain.net ולעוד שמות נוספים. איך אפשר לגרום לו לענות גם ל HOSTNAME נוסף מבלי שיפגע הHOSTNAME הקודם? כלומר שניהם יעבדו יחד... תודה... זה ממש דחוף!!
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את gentoo/amd64 דרך ה LiveCD(לא פשוט כ"כ ) הבעיה היא שההתקנה של הgentoo לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה שלי: gigabit ethernet LAN וכשאני בודק איזה מודולים מתאימים יש לכרטיס רשת שלי בדיסק אני לא מוצא שום דבר שעוזר לי. אני אשמח אם תגידו לי איזה מודול אני צריך ואיך לעזאזל אני יכול להתקין אותו באמצע ההתקנה של gentoo(אולי דרך כונן הדיסקטים? ???).
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לא הצלחתי להכניס תמונה כרקע לקובייה..הורדתי תמונות מיוחדות שאמורות להיות מתאימות מבחינת הגודל וגם הן לא עובדות. יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך ?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי לינוקס xubunutu מותקן על המחשב המחשב שלי לא עושה BOOT מהCD וחשבתי להתקין וינדוס דרך הלינוקס.... הכונן דיסקים עובד רק שהוא לא עושה BOOT ממנו.. אני רק צריך להריץ את הקובץ התקנה של הוינדוס להגיע למסך שממנו אני יכול לפרמט את המחשב ולהתקין את הוינדוס איך אני עושה את זה בלינוקס?
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה לגירסת הפצה של לינוקס שבה אני יוכל לתכנת ב C,C++,JAVA ובעתיד גם בעוד שפות. עד היום השתמשתי בRED-HAT ולא מצאתי בה שום תכונות של תיכנות ואם יש בה אולי תוכלו להגיד לי איפה הם מוסתרות. נ.ב אני דיי מתחיל בלינוקס אז אל תתנו לי הפצה מסובכת מדיי. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מזהה דרייבר, ונותן מיקום? יש לי כ. קול מובנה בלוח ChainTech ZNF3-250 הכרטיס הוא של VIA מדגם Envy24 24bit/8ch בבוט של המערכת הוא מזהה את כרטיס הקול, ואפילו מקצה מיקום לדרייבר, אולם לא מתקין אותו בסופו של דבר. כמו כן הוא לא מזהה את הכרטיס מסך שלי(x800). אני משתמש בגרסאה החדשה(08/12/04) של נופיקס.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1098777 מעניין. אז זה יקרה, והם באמת ימכרו מחשב עם חומרה שנתמכת במלואה בדרייברים ואיזה ספר הדרכה / קו עזרה טלפוני זה בהחלט יכול לגרום לנגיסה בנתח של מיקרוסופט - בעיקר לאור הכישלון של ויסטה.
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מבקש חברה לא מהארץ, עם כמה שיותר רקעים בכמה שפחות כסף, עם יציבות טובה... *אם אי אפשר לתת פה לינק, אז אנא רשמו רק שם של החברה, ולינק בפרטי או משהו ..
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, אני מריץ את XP על MACBOOK באמצעות BOOT CAMP. המחשב עבר קריסה די רצינית, ועכשיו אחרי ששיקמתי אותו וניסיתי להתקין מחדש את APPLEK PRO כדי שאוכל להשתמש בHOTKEYS (כל הF1 F2 המיוחדים) אני מקבל הודעה שאומרת לי 'לחבר את המקלדת כעת', כשברור שאין מה לחבר - זו מקלדת של מחשב נייד. כשאני מנסה להריץ את הEXE עצמו, אני מקבל שגיאה שאומרת שאי אפשר להריץ את התכנה באופן ידני. האם אתם מכירים פתרון לבעיה/דרך להריץ את התכנה ידנית? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי מכר קיבל לפטופ ישן ללא HDD ( מגירה נשלפת חסרה ) . הוא ישתמש איתו לניהול קבצים בלבד .. הוא לא יודע הרבה יותר מזה, ומעט אנגלית DOK עם FREEDOS עובד . קורא הCD לא הצליח לקרוא את כל ה CD עם מע' הפעלה שהכנסתי, גם לאחר ניקוי העינית. לכן אני רוצה שה DOK יהיה הHDD שלו. זה מספיק לו. אבל צריך עברית Right of the box אולי מישהו יכול לקמפל בשבילי , אני חלוד מאד עם לינוקס, מספיקה הפצה קטנה בגודל, בסיסית כאמור תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
- 1 follower
-
-
הסתכלתי באתר של RedHat לבדוק האם היא תומכת באופן רשמי במעבדים של AMD. אולם מצויין שם שהיא תומכת ב -Athlon עם core של thunderbird ולא מצויין שם ה- Barton. האם יש למישהו מושג האם זה יעבוד על הברטון ? האם זה משנה בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
יש כזה שורה כזאת למטה שיש שם SHOW MY DESKTOP ועוד כמה דברים וגם כל התוכניות שרצות אז יש שמה תוויות שלהם וכשאתה ממזער תוכניות אז הם מופיעות שמה אז זהו הבעיה היא שפתאום שאני ממזער תוכנות שאני משתמש בהם הם לא ממוזערות לשמה אלא הם נעלמות זה לא היה מקודם איך להחזיר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להריץ VIRTUAL MACHINE מתוך הלינוקס למחיצה של הXP וכך בעצם להריץ את הXP הרגיל מתוך הלינוקס?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
טוב התקנתי אובנטו 6.06.1 וכל פעם שאני נכנס אז אחרי כמה דקות הכל נתקע יש למישהו מושג מה זה? גם כשאר התקנתי אותו היו תקיעות והייתי צריך להתקין מחדש :-\
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מצאתי את זה היום:http://www.eoslx.9k.com.ar/ זה מערכת הפעלה חמודה יש גם גרסה שיכולה לפעול על ווינדוס זה לא גמור אין תמיכה עדיין בDirect X או OpenGL אבל זה נראה מבטיח מאוד
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
חברה.. חייב עזרה. אני רוצה לנסות להפוך את אחד המחשבים שלי ל-domain controller... ב-WIN זה דיי קל.. כל מה שצריך לעשות זה WIN2003... בעעעעעעעעעעעעעע... קיצר. התקנתי אובונטו 6.10.. ויחד איתו עוד קמת חבילות (packages). הבנתי שמן הסתם צריך LDAP בשביל הדבר הזה אז התקנתי גם openldap, openssl וכו'.. מישהו יודע איך אני ממשיך מכאן והלאה?! אין לי מושג איך ליצור משתמשים.. המחשב הזה עובד סבבה והוא linux dedicated. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
או.קיי... התקנתי את ההפצה 10.0 של Mandrake על הרדיסק נפרד (על הראשי מותקנת Windos XP). שמח וטוב לבב אני מוכן ומזומן להתחיל את חיי כמשתמש לינוקס. רק בעיה "קטנה" אחת. אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית שלי, וכמובן חשוב יותר - לרשת האינטרנט. הקונפיגורציה היא כזו: כרטיס רשת: SMC EZ Card 10/100 - SMC1211TX מחובר ל Hub שיוצא לרשת האינטרנט דרך ראווטר ALCATEL SpeedTouch 410 (נדמה לי שזה הדגם, זה מודם אלקטל שקבלתי מבזק). (יש לי כרטיס רשת נוסף onboard של Nvidia אבל אותו המנדרייק לא מזהה בכלל...) התקנתי את מנדרייק 10.0 כאמור, השתמשתי בוויזרד כדי להגדיר את חיבור הרשת. בחרתי ב LAN והגדרתי את ה IP, default gateway, DNS וכו'. ועם זאת מערכת ההפעלה עדיין טוענת שאני לא מחובר. לדעתי הטענה היא …
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
שלום הגיע אלי הום ubuntu בדואר איתחלתי live cd סבבה נראה יפה והכל האינטרנט בכרטיש רשת ומראה לי את האתר הראשי של הוט (ששם אפשר לבחור ספקית ולהוריד חייגן..) איך אני ממשיך מפה ? ושאלה שניה יש לי שני כוננים קשיחים אחד 60 גיגה ועליו ה XP ויש לי 160 שמפוצל ל 2 ל 100 ו 60 אבל בהתקנה הוא מופיע כ160 ואני לא רוצה למחוק את מה שיש לי שם אני רוצה להקצות רק 60 ללינוקס תודה
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-