עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by deangefen,

אני מעוניים לרכוש מחשב MAC אבל מתלבט בין שני מחשבים המחשב נייד G4 עם המסך 17 אינץ או G5 על מה הייתים ממליצים? והאם כל המשחקים החדשים שיש יעבדו לי על הMAC? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

אני רוצה להכנס לתיקיה root@slax מה אני רושם בשביל להכנס לתקיה ולצאת[br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 14:32:08 טוב הסתדרתי ל cd images$

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  3. Started by ykg,

היי, יש לי בעבודה מחשב עם fedora20 ו-xfce. משום מה הצירוף מקשים CTRL+ALT+H תפוס על ידי איזו תוכנה ומציג לי את ה-clip board שלי, לא משנה באיזו תוכנה אני כרגע. העניין הוא שאני צריך אותו בשביל לעבוד עם Eclipse (כלי לפיתוח תוכנה) אבל הוא תפוס על ידי תוכנה אחרת שאני לא מצליח למצוא. ניסיתי לחפור בהגדרות: application-->settings-->keyboard-->key shortcuts אבל לא מצאתי את הצירוף הזה. איך אפשר לדעת מי השתלט לי על זה?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  4. Started by MICROY11,

אני מעונינת לרכוש בארה"ב את המדיה סנטר של APPLE, הוא עולה שם 239 דולר. האם יש על זה מכס או מעמ שנוחתים בארץ

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by roniok,

שלום אני מתכוון לצרוב לינוקס. ורציתי לדעת האם לבחור בנרו bootable או רגיל???

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  6. Started by mishiago,

יש לי לינוקס 9 ואני לא מצליח להריץ קבצים כלשהם. התקנתי wine ועדין לא הצלחתי להריץ קבצים, לדוגמא עם הסיומת EXE. הלינוקס מראה שכאילו ה WINE לא מותק במחשב. ניסיתי גרסאות שונות ולא הצלחתי. כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין מחדש כל פעם. עיזרו לי בבקשה לתקן את הבעיה ה"מגעילה" הזאת. תודה מראש!!!

7. Started by manz11,

היי חבר'ה אני רוצה לקנות כונן חיצוני נייד ( אפילו לא כל כך נייד ) בגודל של 500-1500 ג'יגה בערך. לאחר בירור קצר שמעתי שלWD יש כוננים נורא טובים שתומכים גם במהירות של firewire 800 שזה מעולה לי למחשב . אבל לאחרונה רצה באוזני השמועה שניתן לחבר כוננים של WD אשר תומכים בesata למחשב מקבוקפרו. מבחינת חיבורים שיש לי על המחשב לא ראיתי איזשהו חיבור שמתאים לזה מלבד המגירה הקטנה ליד החיבור של הרמקולים שאין לי כל כך מושג מה הפוטנציאל שלה. בדקתי באתר של WD כדי לראות אם רשום שם משהו בנוגע לזה וזה אחד הדפים שהגעתי אליהם : http://www.wdc.com/en/products/resou...e.asp#external הבעיה עם הדפים היא שהם נותנים כל מיני מסרים סותרים ואני לא יודע אם יש אפשרות לחבר את הכונן למחשב עם החיבור הזה שא…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by MushMush,

אני כבר דיי הרבה זמן רוצה להחליף את מהערכת ההפעלה שלי ללינוקס .. כדי לנסות אותה .. אבל לפני זה.. אפשר לקבל קצת מידע הל המערכת? כמו: זה נכון שהרבה משחקים לא פועלים במערכת ההפעלה הזאת? ומה למשל ההבדלים העיקרים בין מיקרוסופט וינדוס ללינוקס(חוץ מזה שזאת בעלת קוד פתוח וחינמית) או עוד דברים חשובים שאני צריך לדעת לפני שאני אתקין את המערכת תודה..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by gtabak_37,

התקנתי את פדורה 10- בטא, הכל עבר טוב ויפה והמערכת מאוד טובה. רציתי לבדוק אם יש את תפריט בחירת מערכות ההפעלה והפלא ופלא- הוא נכנס ישירות אל פדורה בלי לשאול אותי. מה הקטע? הווינדוס מותקן על המחשב- הוא לא נמחק אבל פדורה כביכול לא נותנת לי להיכנס אליו ונכנסת ישר לפדורה. ניסיתי להתקין פעמיים ולחלק את המחיצות באופן שונה אבל משום מה הוא עדיין לא נותן לי את תפריט בחירת מערכת ההפעלה. כמובן שאח"כ מחקתי את המחיצות של פדורה והתקנתי עליהם מנדריבה 2009 ובגלל זה אני כותב לכם מווינדוס. אשמח לעזרה, גל

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  10. Started by ofir123,

לינדוס או איך שלא קוראים למערכת ההפעלה החדשה. איך היא?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. חברי פורם מקינטוש הנכבדים. חלקכם ודאי כבר מכירים אותי בהנתנגדותי הרבה לפלטפורמת המקינטוש של Apple. הסיבות לא לקנות Mac הם ברורות. יקר יותר, איטי יותר, פחות גמיש ובאופן כללי נחות ממחשבים מבוססי פלטפורמת x86. אומנם נראה שחלקכם עדיין חושבים שיש סיבה לקנות מקינטוש (מתבטא למשל בפתיחת Threadים לסייע לכאלה שמעונינים בכך). בקשתי היא פשוטה - הסבירו לי במה מקינטוש טוב יותר מפלטפורמת x86. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Gold shark,

שלום לכולם אני משתמש בינוקס דביאן גם בשרת שלי אני משתמש בדיבאן עכשיו אני לא ממש רוצה להתחיל להיסתב עם הרבה כבלים ומסך אז אני רוצה לעשות קישור דרך remote desktop אבל לפי איך שהבנתי צריך לעשות משהו וזה לא כמו מהפצות אחרות שרושמים את האייפי טוב זה הבעיה הראשונה עכשיו השנייה מישהו יודע מה הפורט של remote desktop בלינוקס דביאן ?? תודה מראש לכולם מאוד חשוב לציין שאין Xserver אל השרת והוא עובד אל ממשק טקסטאלי בלבד

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  13. Started by Xanadu,

שלום רב, התקנתי את מערכת ההפעלה LINSPIRE ורציתי לשאול אם ניתן להריץ תוכנות ווינדוס על המערכת בעזרת אמולטור או משהוא כזה. ראיתי שהתוכנה עצמה ממליצה על WIN4LIN אבל לא הצלחתי להפעיל את התוכנה בכלל. תודה על העזרה

14. Started by GuyHasid,

בעזרת crossover משתמש מאק יוכל להריץ תוכנות\משחקים של מערכת ההפעלה win ללא צורך בהתקנתה. מפתחי התוכנה עובדים קשה ומעדכנית את התוכנה בתדירות גבוהה לשם ריבוי התוכנות הניתנות להרצה בעזרתה. בין התוכנות שנתמכות: Microsoft Office 2007, 2003, XP, 2000 and 97 Internet Explorer Windows Media Player משחקים: Steam Games World of Warcraft EVE Online Guild Wars כמובן שיש עוד הרבה..מידע נוסך תוכלו למצוא באתר http://www.codeweavers.com. המשחקים והתוכנות שתפעילו דרך crossover לא ינצלו את כל כוחו של המאק שלכם, מה שאומר ששימוש בתוכנה מוריד בערך 20% מהפוטנציאל האמיתי של המאק. שזה לא מוזיז למאק.. הורדה: http://www.megaupload.com/?d=O5925IYD

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 2Fluffy4U,

שלום לכולם, רציתי לשאול כמה דברים.. 1. האם מישהו מכיר מעבד תמלילים תואם OFFICE שאיננו NeoOffice? אני מחפש מעבד תמלילים נוח שיכול לקרוא ולשמור קבצים גם עבור אופיס. הניאו אופיס מתסכל אותי מאד בגלל תאימות העברית הלוקה (ואשמח אם תקחו את זה כעובדה, לי כבר אין כח לנסות להתאים עצמי לניאו אופיס). 2. האם מישהו מכיר את תוכנת "MELLEL"? אשמח לחוות דעת עלייה, האם אפשר להפעיל ולשמור בה קבצי וורד ואופיס. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  16. Started by nir_1996,

שלום, הורדתי iATKOS S3. חילצתי את ה ISO מה RAR והשתמשתי בתוכנה בשם iso to usb כדי שאני אוכל להתקין את ה MAC דרך הדיסק און קי שלי. אחרי שהתוכנה סיימה לחלץ את ה ISO לדיסק און קי שלי, נכנסתי לדיסק און קי וראיתי שם קצת קבצים, קובץ בשם BOOT ועוד כמה קבצים. סה"כ הם שקלו כמה KB, עכשיו אני יודע שזה לא הגיוני. בכ"מ ניסיתי להכניס את הדיסק און קי ולהפעיל אותו כשהמחשב עולה, כמו שציפיתי, זה לא עבד (המחשב ביקש להוציא את הדיסק און קי, ללחוץ על כפתור כלשהו ואז הוא עשה ריסט). עכשיו השאלה שלי היא מה לעשות? איך לחלץ את ה ISO כמו שצריך כדי שאני אוכל להתקין את ה MAC דרך הדיסק און קי שלי. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. היי, מותקן אצלי Ubuntu Gutsy עם קרנל 2.6.24. לאחרונה החלפתי לוח אם (p35-ds3l)+מעבד(C2D)+זכרון+כרטיס מסך (8600GT) ומאז המערכת אמנם עולה אך לא מתפקדת כראוי (בעיקר נתקעת אחרי כל פקודה). עדכון התוכנה היחיד שבצעתי אחרי השדרוג הינו התקנה מחדש של דרייבר לכרטיס המסך (NVIDIA). אני ממש לא מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה, למישהו יש רעיון או תובנה לגבי מהות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by avidan28,

בוקר טוב\ערב טוב שלום חברי הפורום.אני חובב לינוקס ואני מעוניין בעצה לפיתרון בעייה שורשית.אני משתמש בלינוקס בהפצת קובנטו כבר מגרסא 5.10.אולם בעיה אחת מנעה ממני שימוש שוטף. אחרי התקנת הנגן VLC במנהל חבילות וראיתי שהוא כבר מותקן הוא פשוט לא היה בשום מקום במערכת הפעלה.יכולתי להסיר אותו ולהתקין אותו בלי סוף אבל למצוא אותו ולהשתמש בו ממש לא יכולתי. עכשיו.בגרסא החדשה צפיתי לפיתרון של הבאג הזה.ומשום מה הבעיה חוזרת גם בהפצה חדשה זו.מישהו נתקל בבעיה ומצא את הפיתרון המיוחל???. בתודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  19. בוקר טוב, יש לי כמה שאלות אליכם ואשמח לכל הצעה לפתרון. מערכת ההפעלה העיקרית שלי במחשב הינה windows xp pro, ואולם איני יכולה לגשת אל הכוננים עקב מה שנראה כשגיאת רגיסטרי. אבל כמו שציינתי יש ברשותי את מערכת לינוקס על דיסק.לינוקס, שם הפצה כזית, live cd. 1. אני רוצה להתקין כונן חיצוני שאיתו אפשר לגבות מחשב בלחיצת כפתור. בשעת ההתקנה המחשב שואל אותיבאמצעות איזה ישום לפתוח אותו. הכונן אמור לעבוד רק תחת windows,mac,os. 2. איך נכנסים לאינטרנט בלינוקס ? 3. כאשר רוצים להעביר קבצים מכונן אחד לאחר לא ניתן, הודעת השגיאה אומרת מחיצת דיסק קשיח מנותקת. 4. אם אצור דרך הלינוקס מחיצות בכונן האם זה יהרוס את המידע שקיים כעת בכוננים ? בתודה מראש, שרה. [br]פורסם בתאריך: 28.07.200…

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  20. Started by asaf_a,

איך אני יכול לפתוח קובץ ראר rar באובנטו?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  21. Started by ezer,

יש לי בית רשת ביתית מבוססת Windows כשחיברתי ל-Hub מקינטוש שרץ על OS X לא הצלחתי לשתף קבצים (החיבור עובד כי הצלחתי לשתף אינטרנט) אנא עיזרו לי עריכה: אותיות גדולות בלבד -> גדולות+קטנות. הסבר נוסף ב-Appendix A בהודעת הסטיקי שבראש הפורום (Prog.)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by aerocool,

מקינטוש מריץ XP באופן רישמי וחוקי http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=369737&sid=127

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 888,

מזה מקינטוש?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by pro,

הם היא יצאה לPC ואם כן איפה אפשר לרכוש אותה עריכה: מ-JAGUAR ל-Jaguar

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. איך לקבוע סוואפ עבור תוכנה ספציפית יש לי בעיה שתוכנות מסויימוץ הולכות לסוואפ וזה עושה לי צרות. יש דרך לגרום לתוכנה ספציפית לא ללכת לסוואפ לעולם, ולתוכנות אחרות ללכת לשם תמיד? ענבר.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.