עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by yinnond,

שלום לחברי הפורום הנכבדים. אולי משהו יודע מדוע אני לא מצליח להתקין ב- פנטיום III עם תוכנת XP את הדריבר של מצלמת DV חדשה מתוצרת פנסוניק. הדריבר הוא: video stream הדחיה מנוסחת כך: this dr. cannot be installed with the operating sys, on your PC לציין שהמצלמה מצוידת בכבל USB וכ"כ הצלחתי להתקין את תוכנת ניהול הקבצים והעריכה מה-CD. בתודה מראש, ינון

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  2. Started by סיגל ק,

יש לי מקינטוש שאני ממש לא יודעת לתפעל אותו מישהו יכול לעזור לי...........

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  3. אני יודע שWINE פותח תוכנות אבל לפעמים זה פשוט לא עובד...

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  4. יש דרך לתקן את זה? נניח להעתיק קבצי מערכת מהדיסק? שורת פקודה...(הקונסול כן מזהה את המקלדת)

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  5. Started by gromeck,

אני רוצה להתקין Ubuntu or Kubuntu על המחשב שלי. לוח-האם שלי הוא של חברת ג'יגהבייט מדגם: K8NSC-939 יש לי כרטיס מסך מדגם: Sapphire Radeon 9600Pro 256MB ואני רוצה להתקין מערך של - RAID 0. האם אני צריך בכל דרייברים או שהכל נמצא בגרסאות האלה של הלינוקסים? ואם כן אני צריך, מהיכן אני מוריד אותן. בתודה, אלי.

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם, יש לי התלבטות קשה למקרה ספציפי שלי האם כידי לעשות את השינוי של 180 מעלות. אני משתמש בהרבה תוכנות גראפיקה ומשחקים אצלי זה דבר זניח ביותר אז ישנו מידי פעם. נמעס לי מוונדוס של מיקרוסופת עם כול הבעיות מסביב אז חשבתי לנסות משהו חדש. עכשו הבעיה שלי שאין לי מושג האם תוכנות שאני חייב אותם לשימושי יעבדו בלינוקס. מדובר בSolid Edge, FLASH, Microsoft Excel כול מה שמסביב לעניין הזה. אשמח לקבל את חוות דעתכם לנושא. בתודה, תומי

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by EviLeader,

שלום לכולם, בעוד כחודשיים אני מקבל מחשב חדש עם Intel Quad Core Q6600, 1GB זיכרון.. 8800GT.. ללא דאגה, כול המפרט נבדק ונמצא נכון.. מפרט מרהיב. עד אז, הייתי מעוניין להתקין על המחשב הקיים (Amd Athlon 64 3000+,660GT,1GB DDR1) לינוקס. דרכו, אני מעוניין ללמוד אבטחת שרתים ושימוש מלא בלינוקס. בעוד מעט שנים (בגיל 18) אני מתכוון לפתוח חברת איחסון (מה נעשה עם כול החברות איחסון שיש לנו?! שאלה טובה.) בתקציב ראשוני של 8 אלף ש"ח ובאותה העת אני יצטרך להשתמש בלינוקס ולדעת לאבטח את השרת היעודי (לפחות בהתחלה). לכן, אני מעוניין להתקין לינוקס שמצד אחד יוכל לשמש אותי לצרכים רגילים כגון גלישה באינטרנט, משרד, השמעת מוזיקה וכד'.. אך לעומת זאת יוכל לשמש אותי לשם לימוד החומר המצוין לעיל. תודה מראש,…

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  8. ישבתי אתמול כל הלילה להתקין מנדרייק לינוקס ושברתי את הראש. ראשית; איפה נמצא ה"שכנים ברשת" - יש לי שלושה מחשבים, אחד עם Windows 2000 ואחד עם Windows 98 ואחד שעד היום היה בו Windows XP Pro, בזה עם האיכס פי התקנתי לינוקס, ועד היום הייתי מגדיר שהמחשב ישיג כתובת IP באופן אוטומטי, והכל היה מצויין, אבל עכשיו אני כלל לא יודע אם אפשר להגדיר שישיג כתובת IP באופן אוטומטי. שנית; לגבי דרייברים למדפסת האם אפשר לייבא את מנהל המדפסת מהדרייבר של Windows? [מדפסת Postscript]. שלישית; האם יש גירסה שנותנת תשובה להפעלת ישומים של Windows? רביעית; האם יש תמיכה בNTFS, ואם כן איך מאפסים את הגדרות האבטחה [קיבלתי הודעה שמכיון שאיני בעלים איני רשאי לשנות את הגדרות האבטחה]. חמישית; בתור משתמש רגיל - ת…

9. התקנתי את האובנטו. הוא זהה את כל החומרה והתקין. כמו כן, התקנתי את כל העדכונים. אבל יש לי בעיות שנראות כמו בעיה עם הדריבר של הכ. מסך(x1650): כשאני פותח סרט, הסרט מרצד. בדפדפן, הגלילה עובדת לאט, העמוד "נמרח" (זה קורה גם בווינדוס כשהדרייבר לא מותקן). אני עובד ב-kde, כשאני ממעזר חלון ונכנס אליו, הוא בהתחלה שחור, וגם לפעמים כשחלונות נפתחים הם בהתחלה צבועים בכל מיני צבעים. מישהו מכיר את הבעיות האלה? איך פותרים אותם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by CaTaLuNy,

מישהיו יכול בבקשה להסביר לי מה זה Mandriva Linux ? תודה

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by Ido.G,

היי..... עד השבוע הייתה מותקנת אצלי מערכת Mandrake 9. החלטתי לעבור ל Red hat....... הסרתי את המנדרייק וכו'... הבעיה היא שכאשר אני מתקין את הרד האט ההתקנה נופלת. היא נופלת בשלב שבו היא מחפשת האם יש התקנה קודמת של Red Hat. מה לעשות? תודה.

12. Started by borg,

אני מוריד גירסת DVD של Debian באמצעות jigdo 0.7.1a. השרת ממנו אני מוריד הוא: http://ftp.us.debian.org/debian. הורדתי את הקובץ הזה: debian-31r0a-i386-binary-1.jigdo. מה אני צריך לעשות עם הקובץ הזה: debian-31r0a-i386-binary-2.jigdo? עריכה 1: הורדתי את דביאן במשך 16 שעות רצופות, ואז ה-Windows שלי נתקע ונאלצתי לאתחל את המחשב. הפעלתי את jigdo מחדש, והוא ממשיך להוריד את דביאן כבר במשך שעות ארוכות. מהירות ההורדה שלי היא בד"כ בין 30KB/s ל-50KB/s. הבעיה היא שאני לא יודע אם jigdo התחיל את כל ההורדה מהתחלה, או שהוא ממשיך מהמקום בו הוא הפסיק. ??? אין ל-jigdo שום מדד באחוזים או ב-MB לגבי גודל הקובץ שהוא כבר הוריד או לגבי גודל הקובץ שנותר לו להוריד. יש למישהו נסיון עם jig…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by T_A,

היי טוב אז אני משתמש ב MANDRAKE 10.1 עם KDE בכל אופן התקנתי את FIREFOX הכל היה סבבה (פחות או יותר אבל זה כבר בעיות בFIREFOX) עכשיו כל ספריה שאני פותח חוץ מ HOME נפתחת לי ב FIREFOX בתור עמוד HTML ממש ממש ממש מציק מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

אני מחפש גרסה של לינוקס משהו שיראה כמו WINDOW והיה בעברית תנו לי שם של גרסה ומאיפה להוריד אותה

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by roibehory,

בס"ד שלום לכולם , יש לי בעיה חמורה שאני לא יודע איך להתגבר עליה בקלות יש לי מחשב ויש לו הארדיסק בנפח 160GB (מספיק למערכת הפעלה) ניסיתי להתקין עליו לינוקס, במחשב שיש בו ווינדוס 7 ולא הלך כלום הווינדוס 7 מראה לי שאי אפשר להתקין את הלינוקס על מערכת של מייקרוסופט אנא מכם תעזרו לי זה דחוף אני רוצה להתקין לינוקס !!

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  16. שלום, התקנתי אתמול אובונטו ויש לי מספר שאלות. 1.איך אני מחליף בין השפות כתיבה ( בוינדוס לדוגמא זה shift+alt)? 2.אני לא מצליח להתקין את הרשת האלחוטית, נכנסתי ל add/remive ועשיתי חיפוש ל wireless וכל מה שהוא מצא התקנתי, אבל לא עזר, מה הלאה? עריכה: בדקתי דרך אובונטו איזה כרטיס רשת יש לי וזה מה שהוא הראה: atheros Communications Inc. AR242x 802.11abg Wireless pci adapter (rev 01) 3.כל מידי תוכנות של הנייד שלי, באתר הבית יש שהתקנה רק לוינדוס יש איזה דרך לעקוף את זה?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by Holography,

ראיתי באתר הזה: http://eciadsl.flashtux.org/modems.php?lang=fr&modem=17 שהוא תומך בלינוקס...אבל אני לא יודע איך מתקינים... אם זה חשוב יש לי מנדרייק10 וred hat FC2

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  18. Started by dror_gh,

יש לי שני מערכות הפעלה. 1 זו XP ואחת זו FEDORA . היום בבוקר באתי למחשב (שהיה דלוק כל הלילה) והוא לא הגיב לי לכלום, הוא היה פשוט תקוע. עשיתי RESET ואז זה הגיע לי להודעה root noverify (hd0, 0) chain loader +1 ניסיתי לשחק במספרים ב menu.lst אבל זה לא עוזר. יש למישהו פתרון בשבילי ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by Pure-Gold,

מאז ששדרגתי לויסטה הסמבה תיקיה משותפת על שרת הלינוקס בקושי זז גם הגלישה ל http שמאוחסן בשרת די צולע. הלינוקס שלי הוא FC6. יש למישהו רעיון ?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  20. Started by matteo,

לאחר התקנה מוצלחת של Fedora core 4 רציתי לשאול איך אני מתקין את התוכנה LICQ תודה

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by gtabak_37,

יש חיה כזאת? אפשר להתקין את לינוקס מינט מבלי להיכנס לשולחן עבודה בLive CD, פשוט המחשב הישן מאוד שלי לא מסתדר טוב עם Live CD או שאולי יש גירסאות שהם רק התקנה של Mint מבלי Live CD? אשמח לעזרה ולינקים גל

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by shlomom,

עוד קצת מידע על כוונות Google ומלחמתה ב $M http://www.theregister.com/2006/01/31/google_goes_desktop_linux/

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by matteo,

איך אני מתקין על מנדרייק 10.1 את הפוקוס הנ"ל B-Focus 270 בתצורת adsl usb קראתי מדריכים והבנתי שהם לא מיועדים אלי אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה. עריכה: אני יודע איך להתקין בתהליך ההתקנה לא מצאתי בחירה של התקשרות - ישראל מה עושים???

• 2 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.