עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by ac1240,

איך אני יכול לתת הרשאות של העתקה או מחיקה של קבצים בכונן שהוא כונן D שזה לא כונן שהכנתי עם הלינוקס אלא עם הוינדוס ועוד שאלה האם אפשר לפתוח קבצי exe בלינוקס ? תודה

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  2. Started by lordgod,

couldn't display ***************** install ובהוספת תוכניות : צריך סיסמה מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  3. שלום חברים יש לי לינוקס DEBIAN ,הפצה האחרונה שלו שעובד לי יפה מאוד כבר 3 חודשים. אתמול גיליתי ש APACHE לא עולה. בדקתי יותר לעומק וראיתי שתיקיה var/logs עם כל הקבצים ותת תיקיות שלה עברו למיקום אחר, שהוא var/keys (תיקיה שקיימת עבור תוכנה מסויימת שיש לי). עכשיו, התיקיה var/logs ריקה לגמרי! וכל הקבצים אחרים, כולל את SYSLOG,KERNEL LOG... כולם בתיקיה var/keys. :'( אני חושש שמדובר בהתקפה מבחוץ ומישהו עשה לי את זה בכוונה. אני מאוד מקווה שיש דרך להחזיר את כל הקבצים למיקום הנכון שלהם ולהגדיר ללינוקס ש PATH של הלוגים הינו var/logs ולא var/keys. איך עשים את זה?! אני מודה מראש לכל העוזרים. נ.ב. כל פיתרון שתקף על UBUNTU גם יעזור לי ב DEBIAN שלי. תודה

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  4. אוקיי הורדתי VMWARE PLAYER ו WORKSTATION ואני מעוניין לנסות מערכות הפעלה חדשות עכשיו לפי מה שאני הבנתי צריך מערכות הפעלה מיוחדות כדי להריץ אותם סתם ככה בVIRULIZATION משו סיומת של VMR אני מעוניין שתמליצו לי על מערכת הפעלה כזאת עם קישור להורדה בבקשה או אם אין אני כבר ידאג להשיג חוץ מזה אני ראיתי שם באתר שלהם שיש תוכנה שעושה את זה שאתה תוכל לעשות SIMULATION למערכת הפעלה שאינה בסיומת מיוחדת אלא ISO רגיל מתוך דיסק והשאלה שלי היא האם יהיה אפשר גם מקובץ ISO שנמצא על המחשב? ושכחתי איך קוראים לתוכנה אז אם מישו מבין תזכורת תוכל להועיל הרבה וגם חומר בנושא בעברית/אנגלית מאוד יועיל ולפי מה שאני הבנתי כל זה מיועד לאגונים שרתים וכו' האם זה גם שימושי לבית? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  5. חיפשתי קצת ולא ממש מצאתי תשובה, אני רוצה לדעת מהן דרישות המערכת המינימאליות שדרושות כדי להריץ ubuntu עם beryl. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by splify,

אני מנסה להתקין את כרטיס ה WIFI שלי אל FC6, המערכת לא מוצאת את הדריבירים של כרטיס ה PCMCIA שלי ולא הצלחתי למצוא שום RPM לכרטיס, יש הצאות? כרטיס של EDIMAX - EW7108PCG תודה,

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by TaMiRn2,

I'm writing from the live CD so i'm sorry for my terrible english i want to install grub or ntloader to windows only through the live cd can anyone help me please? i don't have any OS loader program right now

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב P3 1000 עם קובנטו 6.10, ו Xp, הלוח אם שלי הוא Intel® Desktop Board D815EEA בביוס יש אפשרות לאפשר Usb Legacy וגם כל דבר אחר שקשור לUsb מאופשר שם, המקלדת עובדת אחלה ב XP וגם ב Linux אבל לא פועלת בכלל בGrub אין צורך לומר שזה מציק... [ הביוס מעודכן לקובץ העידכון האחרון ביותר שיש P11 ,לפי האתר של אינטל] האם מישהו נתקל בבעיה דומה או מכיר אפשרות לפתור אותה? תודה.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  9. Started by Googleness,

שדרגתי לאחרונה אל 8.04 של אובונטו ואיך לאמר בעדינות.. האיכות של הוידאו פשוט על הפנים. ב7.10 הכל עבד טוב בלי בעיה עכשיו פשוט רואים את הוידאו שאני מנגן על המחשב מפוקסלים, בעייה של התאמת דיבור/סאונד וכו'. ניסיתי לנגן בנגן הוידאו של אובונטו ובVLC, התקנתי קודקים מאצל החבילה Ubuntu Restricted... מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  10. Started by yan,

קבצי .o.out ו.irv זה קבצי לינוקס? אם כן איך אני יכול לערוך אותם?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  11. שלום. התקנתי SUSE 10.1 , כן זה עם ה COMPIZ המגניב ב GNOME וזה פועל כמו קסם לכל מי שרוצה לדעת. לא ניסיתי את זה ב KDE עוד כי זה לא חשוב ממש אם אני לא יכול לגלוש. עכשיו אני משתמש ב כרטיס רשת עם מודם THOMSON בכבלים. יש לי בעיה להשתמש בכלל בכרטיס רשת. עד כמה שאני יודע זה הצליח לזהות את זה בלי בעיות, אבל הכרטיס לא פועל. לאחר פישפוש ברשת מצאתי באיזה פורום מפוקפק, פוסט על נושא דומה ונאמר שם שאפשר להשתמש בכרטיס אם ורק אם אתה מכבה את המחשב מנתק מהחשמל ואז עולה ישירות ל LINUX ולא חוזר מחלונות. ונאמר שם שזה בעיה בקרנל ותיקנו את זה בגרסה מתקדמת יותר, הפוסט המדובר היה על SUSE 10.1, כיום יש גרסה חדשה יותר 10.2 ואם אני לא טועה יש בה גרסה מעודכנת יותר של הקרנל. ניסיתי את הפתרון ה…

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by Oranl,

שלום, הבנתי שישנה אפשרות מובנית במק להעלות קבצי תמונה של דיסק, בלי תוכנה צד שלישי דוגמת דיימון טולס. איך עושים את זה בדיוק? והאם אכן DMG זה קובץ תמונה?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by Loui1410,

היי כל הזמן עבדתי עם מערכות הפעלה של MS... עכשיו יש לי ווינדוס XP... רציתי לדעת מה יותר טוב ביוניקס ולינוקס ואיזה גרסאות יש? מווינדוס יש את ה-XP, 2000, 98, 95, Server 2003, Vist וכו... אז מה הם הגרסאות של החברות האחרות ומה הוא הכי חדש? תודה.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by bitzikc,

הי, יש לי מחשב ישן (p3-500 MHz, 512 MB ram), שאני חושב להשתמש בו עבור HTCP (רק השמעה של DVD, Divx, mp3). נתקלתי בהפצה GeeXboX, ועל פניו נראה שהיא מתאימה לכך. http://geexbox.org למישהו יצא להתנסות איתה? מישהו מכיר? מבחינת ביצועים על מחשב חלש, עדיף אותה או ubuntu?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  15. Started by dlogan,

איך אני אמור להתקין אינטרנט על אובנטו יש לי אינטרנט אלחוטי כרטיס של האינטרנט נמצא על הלוח Asus P5B Deluxe ואין לי מושג איך להתקין את האינטרנט

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

אני חושב שהכותרת דיי מסבירה את עצמה, איזה פונטים בחרתם לעברית בפיירפוקס שלכם.?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  17. ב system requirements מופיע ווינדווס, למישהו יש ניסיון עם זה? מה לא יעבוד לא בווינדווס? http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=74

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by Woland,

שלום , אני מנסה לדבג קובץ executable עם ddd , ואני מקבל את השגיאה הבאה - sysdeps/i386/elf/start.s :no such file or directory מחיפוש ממושך באינטרנט אני מבין ש start.s קשור ל glibc - gnu c library, איך אני יודע עם glibc מותקן אצלי? והאם מישהו נתקל בבעיה הזו? תודה - נ.ב - אני משתמש ב linux mint אולי השאלה מתאימה יותר לפורום שפות תכנות , אבל ננסה קודם פה.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by idodi10,

קראתי פה באחד הנושאים שצריך לעגון את המחיצות של XP כדי שיהיה אפשר לגשת אליהן מלינוקס. איך עושים את זה? או שיש פיתרון אחר? תודה מראש, עידו.

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  20. שלום אני רוצה להחליף חברת אינטרנט \ לאיים להחליף חברת אינטרנט כדי להשיג מחיר יותר טוב ואינטרנט יותר מהיר, אבל יש ברשת הביתית מאחורי הראוטר גם מחשב מקינטוש G4 שעובד על OS 9 \ OS X . בשביל הרצון שהבעתי בהתחלה אני צריך לדעת האם ואיך אפשר להתחבר בVPN במחשב מקינטוש. וגם לאיזו חברות אינטרנט מהיר אפשר\כדאי להתחבר במצב הנוכחי של מחשבי PC ברשת עם מחשב מקינטוש. בתודה מראש!, דניאל.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  21. האם זה אפשרי לעשות את זה? ואם כן, יש לי הארד דיסק אחד שמחולק ל2 מחיצות C וD אם אני מתקין את האובונטו על D בעוד שהXP על C יקרה משהו? זה אפשרי בכלל? תודה

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by DOGMA,

ללא Taskbar, רצוי מבוסס RDP ככה שאפשר לייצור לינקים על שולחן העבודה.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by RoNeR,

התקנתי את האובנטו יחד עם ויסטה... ויש לי בעיה עם הכרטיס קול.... יש לי כמה סטים של רמקולים מחוברים ביחד למחשב... אני משתמש ב5 מתוך 6 הכניסות מאחורה....... 2 כניסיות המשמשות כרמקולים קדמיים... 2 סאב וסנטר... 1 כרמקול אחורי... בדריבר שיש לי בויסטה יש לי אפשרות לקבוע כל יציאה מה תיהיה השימוש שלה.... יש אפשרות כזאת באובנטו??

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by starter,

התקנתי את הלינוקס רד-הט 9 ככל הנראה לא אמרתי לו לעשות בוט מMBR או משהו כזה.. אז עכשיו אם אני לא מפעיל אותו אם הדיסקת שלו הלינוקס בכלל לא עולה אבל אחרי שהוא עלה מהדיסקט האו מגיע למין קונסול שאני לא יודע מה לכתוב שם... מה אני צריך לכתוב ואיך אני מגדיר שתיהיה לי אפשרות לבחור בין ווינדוס ללינוקס ? תודה מראש.. חן.

25. Started by ag43,

חיברתי ברשת בין מחשב XP לUBUNTU. הUBUNTU רואה את הXP מצויין אבל הXP לא רואה את הUBUNTU. התקנתי SAMBA ולא ראיתי שום שינוי. אשמח להסבר מפורט להגדרת רשת בין XP לUBUNTU

• 2 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים