עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by DXT,

לאחר חודשים של המתנה עצבנית, זה סוף סוף הגיע! (* התמונה להמחשה בלבד ) לחצו על הקישור לרשימת חידושים, הסבר כללי, ומירורים להורדה (כולל ביטורנט וגרסת DVD).

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  2. ב system requirements מופיע ווינדווס, למישהו יש ניסיון עם זה? מה לא יעבוד לא בווינדווס? http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=74

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  3. שלום חברים יש לי לינוקס DEBIAN ,הפצה האחרונה שלו שעובד לי יפה מאוד כבר 3 חודשים. אתמול גיליתי ש APACHE לא עולה. בדקתי יותר לעומק וראיתי שתיקיה var/logs עם כל הקבצים ותת תיקיות שלה עברו למיקום אחר, שהוא var/keys (תיקיה שקיימת עבור תוכנה מסויימת שיש לי). עכשיו, התיקיה var/logs ריקה לגמרי! וכל הקבצים אחרים, כולל את SYSLOG,KERNEL LOG... כולם בתיקיה var/keys. :'( אני חושש שמדובר בהתקפה מבחוץ ומישהו עשה לי את זה בכוונה. אני מאוד מקווה שיש דרך להחזיר את כל הקבצים למיקום הנכון שלהם ולהגדיר ללינוקס ש PATH של הלוגים הינו var/logs ולא var/keys. איך עשים את זה?! אני מודה מראש לכל העוזרים. נ.ב. כל פיתרון שתקף על UBUNTU גם יעזור לי ב DEBIAN שלי. תודה

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  4. Started by DaniDin,

Sun Java Desktop System 2003 קראתי קצת על המערכת החדשה של SUN השאלה היא האם זה מערכת הפעלה עצמאית כגון WIN XP או LINOX , או שזה רק DESKTOP שמולבש על מערכת קיימת, בקיצור... :? אם יש מישהו שיאיר את המעבד הראשי שלי בקצת מידע על התוכנה הנ"ל, וכמובן איך היא :?:

5. Started by yakir8,

שלום נתחיל מזה שיש לי 2 HD אחד של 500GB והשני 1T. התקנתי opensuse ובהתקנה לא היתה שום בעיה עם זיהוי הHD התקנתי אותה על הכונן של 500GB. עכשיו כשאני נכנס לcomputer או לסייר הקבצים הוא מזהה לי כוננים בגדלים שאני בכלל לא זוכר שהגדרתי ומזהה רק את הHD של 500GB זה של 1T לא מופעים שם בכלל. כשאני מנסה להיכנס לאחד מהם הוא רושם לי הודעה שהכונן עסוק(מוצגת תמונה). עכשיו אם אני נכנס ל- GOME system monitor תחת לשונית file system מוצגים לי כול הHD עם החלוקות הנכונות ומשם אני יכול להיכנס לכול אחד מהם בלי בעיה(מוצגת תמונה). השאלה שלי אם יש אפשרות לסדר את זה שגם בסיר הקבצים אני יראה את החלוקות הנכנות ויוכל להיכנס משם לכוננים? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  6. Started by lior51,

שלום כשאני ניכנס לתוכנה אני לא רואה את רשימת השרתים או כל דבר אחד שכתוב נגיד אני עושה חיפוש הוא מראה שיש תוצאות אבל זה כיאלו אין פונטים לא רשום שום דבר.. אני חושב שיש בעיה בפונטים למישהוא יש רעיון תודה ליאור

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by dlogan,

איך אני אמור להתקין אינטרנט על אובנטו יש לי אינטרנט אלחוטי כרטיס של האינטרנט נמצא על הלוח Asus P5B Deluxe ואין לי מושג איך להתקין את האינטרנט

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  8. Started by exXxTreAm,

היי, אני מנסה להתקין את easy ubuntu, וכשאני מנסה להתקין אותו הוא אומר ''יש להריץ את התוכנית בתור מנהל root.'' מה זה אומר? מה אני אמור לעשות? תודה רבה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  9. במחשב שלי יש 2 דיסקים בראשון שהוא master מותקן xp בדיסק השני התקנתי fedora אני חושב שההתקנה של fedora עברה בהצלחה אבל בכל זאת ה- grub נכשל ב- boot על error 22 אני חושב שהסיבה לכך היא שה- grub מותקן על הדיסק השני בעוד שהוא היה אמור להיות מותקן על הראשון אני יכול לעשות boot מ- cd של fedora ולהכנס ל- מצב rescue ופה נתקעתי אני לא יודע איזה פקודות אני יכול לתת כאן כדי להחלץ מהמצב אז השאלות שלי הם : האם אני יכול לתת פקודה להתקין את ה- grub מחדש על הדיסק הראשון האם אפשר להתקין את ה- grub על התקן אחר כמו דיסקט או זכרון usb בשביל זה בטח אצטרך לעשות mount , אז איך אני עושה mount לדיסקט או זכרון נייד וגם אם ה- mount נכשל זה כי אולי צריך לעדכן ידנית את קובץ ה- fstab וגם פה אין לי מ…

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by lordgod,

couldn't display ***************** install ובהוספת תוכניות : צריך סיסמה מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  11. שלום אני רוצה להחליף חברת אינטרנט \ לאיים להחליף חברת אינטרנט כדי להשיג מחיר יותר טוב ואינטרנט יותר מהיר, אבל יש ברשת הביתית מאחורי הראוטר גם מחשב מקינטוש G4 שעובד על OS 9 \ OS X . בשביל הרצון שהבעתי בהתחלה אני צריך לדעת האם ואיך אפשר להתחבר בVPN במחשב מקינטוש. וגם לאיזו חברות אינטרנט מהיר אפשר\כדאי להתחבר במצב הנוכחי של מחשבי PC ברשת עם מחשב מקינטוש. בתודה מראש!, דניאל.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  12. Started by bitzikc,

הי, יש לי מחשב ישן (p3-500 MHz, 512 MB ram), שאני חושב להשתמש בו עבור HTCP (רק השמעה של DVD, Divx, mp3). נתקלתי בהפצה GeeXboX, ועל פניו נראה שהיא מתאימה לכך. http://geexbox.org למישהו יצא להתנסות איתה? מישהו מכיר? מבחינת ביצועים על מחשב חלש, עדיף אותה או ubuntu?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  13. זאות הודעה שמופיעה פעם כן יכולתי כבר שבועה אצלי ככה

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  14. אז ככה יש לי פנטיום 1 200 מגה הרץ זיכרון 32 בתקן SIMM אני רוצה להתקין עליו מערכת של שרת כדי להפוך אותו למרכז של כל התקשורת אצלי בבית חשבתי להתקין w2k אבל זה לא יעלה שמה ואני לא רוצה להקריב למטרה הזאתי מחשב קצת יותר מתקדם אז הגעתי למסקנה שלינוקס הכי טוב יש המלצות גרסאות וכו' תודה מראש נ"ב אני שונא את NT 4 אז אין טעם להציע זאת

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by Googleness,

שדרגתי לאחרונה אל 8.04 של אובונטו ואיך לאמר בעדינות.. האיכות של הוידאו פשוט על הפנים. ב7.10 הכל עבד טוב בלי בעיה עכשיו פשוט רואים את הוידאו שאני מנגן על המחשב מפוקסלים, בעייה של התאמת דיבור/סאונד וכו'. ניסיתי לנגן בנגן הוידאו של אובונטו ובVLC, התקנתי קודקים מאצל החבילה Ubuntu Restricted... מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  16. Started by 2Fluffy4U,

שלום לכולם, רציתי לשאול כמה דברים.. 1. האם מישהו מכיר מעבד תמלילים תואם OFFICE שאיננו NeoOffice? אני מחפש מעבד תמלילים נוח שיכול לקרוא ולשמור קבצים גם עבור אופיס. הניאו אופיס מתסכל אותי מאד בגלל תאימות העברית הלוקה (ואשמח אם תקחו את זה כעובדה, לי כבר אין כח לנסות להתאים עצמי לניאו אופיס). 2. האם מישהו מכיר את תוכנת "MELLEL"? אשמח לחוות דעת עלייה, האם אפשר להפעיל ולשמור בה קבצי וורד ואופיס. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  17. Started by hoffenreich,

יש לי בעיה להתחתחבר לאינטרנט עם MAC מופעל במערכת הפעלה OSX. האם מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  18. האם זה אפשרי לעשות את זה? ואם כן, יש לי הארד דיסק אחד שמחולק ל2 מחיצות C וD אם אני מתקין את האובונטו על D בעוד שהXP על C יקרה משהו? זה אפשרי בכלל? תודה

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  19. Started by shay33,

ubuntu.com זה רק אצלי?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by DOGMA,

ללא Taskbar, רצוי מבוסס RDP ככה שאפשר לייצור לינקים על שולחן העבודה.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב P3 1000 עם קובנטו 6.10, ו Xp, הלוח אם שלי הוא Intel® Desktop Board D815EEA בביוס יש אפשרות לאפשר Usb Legacy וגם כל דבר אחר שקשור לUsb מאופשר שם, המקלדת עובדת אחלה ב XP וגם ב Linux אבל לא פועלת בכלל בGrub אין צורך לומר שזה מציק... [ הביוס מעודכן לקובץ העידכון האחרון ביותר שיש P11 ,לפי האתר של אינטל] האם מישהו נתקל בבעיה דומה או מכיר אפשרות לפתור אותה? תודה.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  22. Started by RoNeR,

התקנתי את האובנטו יחד עם ויסטה... ויש לי בעיה עם הכרטיס קול.... יש לי כמה סטים של רמקולים מחוברים ביחד למחשב... אני משתמש ב5 מתוך 6 הכניסות מאחורה....... 2 כניסיות המשמשות כרמקולים קדמיים... 2 סאב וסנטר... 1 כרמקול אחורי... בדריבר שיש לי בויסטה יש לי אפשרות לקבוע כל יציאה מה תיהיה השימוש שלה.... יש אפשרות כזאת באובנטו??

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  23. Started by yan,

קבצי .o.out ו.irv זה קבצי לינוקס? אם כן איך אני יכול לערוך אותם?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  24. Started by Oranl,

שלום, הבנתי שישנה אפשרות מובנית במק להעלות קבצי תמונה של דיסק, בלי תוכנה צד שלישי דוגמת דיימון טולס. איך עושים את זה בדיוק? והאם אכן DMG זה קובץ תמונה?

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  25. היי. עקבתי אחרי המדריך הזה http://www.ubuntuforums.org/showthread.php?t=75527&highlight=xcomposite ושהגעתי לשלב השני הוא כותב מה לעשות עם KDE,גנום וכו',אבל לא כותב מה עושים עם אובונטו,למישהו יש מושג? מישהו מכיר אפקט דומה שיותר קל להתקין? גם בריל לא הצלחתי

• 4 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים