עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by In-Flames,

איך המנדרייק החדש? יש לי מנדרייק 9.1 כדאי להחליף לחדש? יש ביניהם הרבה הבדלים?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by FiRePOweR,

שלום . אני משתמש ב Redhat 8 ובקרוב אעבור ל 9 . ברצוני להתחבר למחשב לא דרך SSH , Telnet and sons . אני רוצה את ה Xwindows דרך איזשוהיא תוכנה שתרוץ ב windows Xp , שתתן לי אפשרות לגישה GUI למערכת ( סתם ליופי בנוסף לגישה הרגילה ) .

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  3. Started by nuritsp,

אני מעוניינת לרכוש סורק למק שלי, איזה סורק מומלץ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by desert,

אלה מערכות הפעלה בפני עצמן? מה ההבדל ביניהן?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני צריך המלצה למקינטוש שיאפשר לי להקליט כמו שצריך, היום אני עובד על CUBASE SX על PC אבל אני רוצה להעביר את הכל לעבודה על מקינטוש (בגלל היתרונות הרבים שלו בישומים כאלה) אז אני צריך המלצה למקינטוש+מסך עד 8000 ש"ח תוכנה ומיקסר אני רוכש בנפרד. תודה

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  6. Started by nuritsp,

מחפשת נואשות דרך להתקין תוכנה לפונטים במחשב G4 שיש לו מערכת 10 ומערכת קלאסיק 9.2 ,לא מצליחה להפעיל את הפונטים!!! ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by starter,

התקנתי את הלינוקס רד-הט 9 ככל הנראה לא אמרתי לו לעשות בוט מMBR או משהו כזה.. אז עכשיו אם אני לא מפעיל אותו אם הדיסקת שלו הלינוקס בכלל לא עולה אבל אחרי שהוא עלה מהדיסקט האו מגיע למין קונסול שאני לא יודע מה לכתוב שם... מה אני צריך לכתוב ואיך אני מגדיר שתיהיה לי אפשרות לבחור בין ווינדוס ללינוקס ? תודה מראש.. חן.

8. Started by neil4,

where is the ftp for downloading suse? i know its not free

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by 114508534,

???????????????????????

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by Evil_Mind,

מישהו הצליח או יודע איך אפשר להתקין מודם ADSL פנימי של ITEX בלינוקס? לא משנה איזו גרסה...אני יוריד את מה שמתאים... ניסיתי בינתיים עם DEBIAN עם הצלחה חלקית...המודם הגיב,אבל לא הצליח להתחבר... ועם MANDRAKE 9.1 ללא שום הצלחה..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by wow,

אני שומע את זה הרבה בעיקר בהאקינג. קראתי את מה שרשום פה באתר אבל לא הצלחתי להבין,מישהו אולי יכול להסביר לי מה זה בדיוק ואיפה אפשר להשיג וללמוד את זה? נ.ב מצטער על הבורות.

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by ydmtm,

הורדתי את המערכת הנדונה ע"ג CD מהאתר הבא : http://www.kde.org/il/knoppixkde/ צרבתי אותה על CD כקובץ ISO והפעלתי איתה המחשב. עולה מצויין , עובד מצויין , זיהה כל הרכיבים ,הפעיל ה- USB , נכנס לרשת המקומית הפעיל האינטרנט בקיצור - מאה אחוז. יש לי 2 שאלות ( חיפשתי בכל הפורומים ובארכיב ולא מצאתי תשובה ) : איך אני מתקין זאת כהתקנת קבע במחשב ? איך מוסיפים פונטים כגון ariel או corier new ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by magus972,

מישהו כאן הצליח להפעיל על הMANDRAKE MNF 8.2 את הADSL של WOW ? מאיפה הבאתם את הפרוטוקול PPTP VPN ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יום שלישי ה30 לחודש מיפגש כרגיל ביהודה הלוי 58 בירות סמים כפה סנויצים והרבה בחורות (נו טוב מלצרית אחת שנירעת טוב) שעה 18:30 כולם מוזמנים למי שלא הגיע אף פעם \לא חווה זה מיפגש חברתי של הועדי פמלה אנדרסון ו\או לינוקס הציבור הרחב מוזמן נדב ההודעה הנ"ל פורסמה בשם פינגוינין אנונימים "הושט יד לפנגוין שבפנים"

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. כרגע שמעתי על מערכת ההפעלה הזאת והאפשרות נשמעת מפתה מה אני עושה עם המחשב? סרטים, אינטרנט, משחקים פחות היותר זה הכל השאלה האם כדאי לי לעבור למערכת ההפעלה הנ"ל ועדיין להנות מיציבות המערכת ולהנות מיתרונות שהwindows מציעה- משחקים אינטרנט ותמיכה בחומרה.

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  16. Started by adlanm,

יש דרך להשיג אותה בחינם (חוקי, לא חוקי)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by mandark,

האם ישנה תוכנה חינמית לקריאת קבצי וורד על המק?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by natla,

שלום, אני סודנט למדעי המחשב ובסימסטר הקרוב אקח קורס פיתוח תוכנה ב- unix. אני רוצה להתקין אצלי במחשב גרסת לינוקס אך הבנתי שישנן הרבה הפצות שונות ואינני מבין בלינוקס כלל וכלל. אשמח לקבל המלצות לגבי הפצות שונות ובכל לדעת מה ההבדלים בין ההפצות וכיצד בוחרים איזו הפצה להתקין. תודה מראש. :-*

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

אני מנסה להתקין Ircd , ניסיתי 2 גירסאות של אנריל, וגם בהמות ובכולם עושה את אותה הבעיה, מצורפת תמונה דרך אגב זאת מערכת רדהט 9, הותקנה החבילה המלאה! ככה שקשה לי להאמין שחסרים פאקג'ים

20. Started by dot com,

אני חדש בכל הקטע של הלינוקס, התקנתי ליבדוס על מחשב שפועל בו WIN98 בהגדרות דרך הווינדוס הוא זיהה את המודם, ובלינדוס הוא אומר כל פעם שהמודם תפוס, "sorry, the modem is busy". עוד בעיה, יש לי שני כונני דיסקים, אחד הוא זיהה אבל את השני אני רואה בכל הכתוביות בהפעלה אבל בלינדוס אני לא מוצא אותו. הכרטיס קול לא זוהה, ניסיתי כרטיס קול תואם SOUNDBLASTER, אבל לא הצלחתי. בתודה מראש ניצן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by mandark,

מישהו מכיר אחד בחינם? תודה, איל

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by nadavP3,

:) :D איפו ניתן לקנות משחקים מחשב למק ? בארץ כמובן (אני אולך לכבל G4 1Ghz חדש :-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P :D ;) :) ;D ;D ;D

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Necessary_Evil,

שלום שלום על ההארד דיסק מותקן WIN2K פרו בכונן C, כונן D בשמן32, ופירמטתי עוד 2 כוננים לswap ו ext3 שהיו כprimary extended, ניסיתי גם להעביר אותם לlogical אבל זה לא עזר.. כשאני כותבת לו fdisk /dev/hda אני מקבלת את ההודעה הבאה (בערך) not able to write partition table. contains neither valid dos nor sun sgi osf disklabel building a new dos disklabel. changes remain in memory only until decided to write them. invalid flag 0x0000 partition table 4 will be corrected by w ואז אני כותבת W והוא אומר שהוא לא יכול לכתוב /dev/hda כשאני עושה fdisk /dev/hda p הוא כותב שיש רק 476 מגה וההארד דיסק הוא של 40 ג'יגה... הוא רושם את הכותרות של הטבלה אבל אין רשומות.. ניסיתי גם למחוק …

24. Started by tomz,

i just bought a new comp used for a server, it has the wd raptor sata 36gb 10000 rpm i tried installing debian on it, but it doesnt recive anything i cant load anything because it cant find the sata drive if someone knows which linux will work with this drive\how to make it work with debian?

25. Started by Bang,

אני עושה התקנה ואחרי כמה שניות הוא כותב לי error in exec of stage2 trying to execute '/usr/bin/runinstall2' from installation volume the following fatal error occurred fatal error in stage1: I/0 error i cant recover from this you may reboot your system מה זה אומר ומה לעשות עזרו לי :'(

• 2 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים