עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by foxil,

אני עוד מעט קונה מחשב חדש, ואני רוצה לקנות כרטיס מסך עם 2 יציאות אחד למסך מחשב ושני לטלוויזיה. ברצוני לדעת איזה חברת ייצרנים כרטיסי מסך שמתאימים לאובונטו שיעבוד עם מסך מחשב ולמסך טלוויזיה? תודה רבה ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  2. Started by Deddy,

התקנתי על המחשב לפני בערך שבוע Kubuntu, פחות או יותר עבר בסדר (חוץ מהדיול בוט עם ווינדוס, שעדיין לא ממש עובד..), אבל היום התחיל בעיה - כל כמה דקות הכל קופא - שום דבר במסך לא זז. הכל ממשיך לרוץ ברקע, אבל במסך שום דבר לא זז יותר. אם אני עובר למצב טרמינל עם ctrl+alt+F1 וחוזר אז אני יכול להמשיך לעבוד כרגיל, אבל מהר מאוד זה שוב קורה...

3. Started by er0101,

האם יש דרך כלשהי להתחבר בmicrosoft remote desktop להפצת linux כלשהי?

4. Started by id3232,

OS X mavericks suddenly *boots into OS X utility screen, i have LOTS of important data on my macintosh hd that was NOT backed up at all (not even time machine). first of all i really need all this data,I'm a doctor and a lot of really important data is there. what i did so far is trying fixing the HD via disk utility but not working, i also got a 1TB ex HD and clicked on "new image" on my macintosh hd and cloned it all (320 GB) to the ex HD in read/write option that after several hours was completed now i got a DMG file of my macintosh hd. i tried opening it from my ex hd on another mac but it said that it can't be mounted. can someone please help me restore this data som…

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  5. טוב לפני שכולם צועקים חיפוש!! אני יודע שזה חרוש אבל חיפשתי המון ומצאתי המון מדריכים לא מעודכנים וישנים והם לא עובדים לי אפשר לקבל בבקשה הסבר מפורט איך אני יוצר חייגן בubuntu כי זו נראת הפעלה מאד טובה יציבה ו יפה וחבל לי לא להשתמש בה בגלל שאין לי בה אינטרנט ה הפעלתי את ה live cd וה firefox נכנס לי לאתר של הוט welcome.hot.net.il רק שפה החייגן של הלינוקס לא עובד לי ואין לי מושג איך להמשיך (אני מחובר ל 012 ) מפרט כללי: p-4 2.8ghz 1024 ram x800 pro 256mb

6. Started by susuFOX,

מישהו יודע איפה יש חבילה של אייקונים של אופיס לחלונות?... כאילו המבריקים של המק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. כמה שאלות לפני התקנת לינוקס מינט - - האם יש אפשרות לריבוי מסכים בצורה פשוטה כמו בווינדוס? - אני מתקין מינט 14.1, האם שתצא הגרסה הבאה אני אצטרך לפרמט או שאוכל "לשדרג"? (מצאתי את זה: http://community.linuxmint.com/tutorial/view/2) - האם יש הבדל בין התקנה לצד ווינדוס 7 או לצד ווינדוס 8 (אני מניח שלא, אבל ליתר בטחון..), והאם ההתקנה של לינוקס מינט דומה להתקנה של אובנטו (כדי שאני אוכל להסתמך על מדריך שקיים במקום להתחיל לנחש דברים..) - מחשב עם 4GB זכרון (ומעבד 64ביט כמובן) - יש סיבה לא להתקין מערכת 64ביט? תודה מראש לעוזרים! ;D

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. התקנתי מס' פעמים, כהתקנה עצמאית וע"י שימוש בWUBI, כמע' הפעלה בודדת ובשילוב עם XP. לאחר ההתקנה העכבר זז, אני יכול להיכנס להגדרות הכלליות ע"י קפיצה אליהן מהגדרות רקע המסך, אני משנה את רגישות ההופעה של הלאנצ'ר, את המיקום של אזור היעד, את הtoggle שקובע אם הוא יוסתר אוט' או לא וכלום לא משנה, אני פשוט רואה סמן של עכבר על מסך ריק, בלי לאנצ'ר ובלי השורה העליונה. המקלדת מזוהה אך לחיצה על כפתור הווינדוס או כל כפתור אחר לא עושה דבר. כל מה שאנ יכול לעשות זה מה שקליק ימני של העכבר פותח לי. אני משתמש בכ. רשת אלחוטית בחיבור USB. יש לציין שלפני תחילת ההתקנה, כשאני מתקין מדיסק, מופיע הסרגל העליון והרשת מזוהה. מעולם בחיי לא השקעתי זמן כה רב בהתקנת מע' הפעלה, מה אני עושה לא נכון?

9. אני צריך איזה לינוקס קטן ממש קטן שאפשר ללוש באינטרנט ולדבר בסקייפ ממש כמו הSplashtop של ASUS רק שאני לא מוצא אותו להורדה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by eladtk,

שלום לכולם היום הכרתי לראשונה את עולם המאק אם קניית MACBOOK הבנתי איך רוב הדברים עובדים אך עדיין יש לי כמה בעיות ואשמח אם יעזרו לי בהן: -הבנתי שאפשר להתקין את הווינדוס על המאק אם תוכנה בשם PARELLS הבעיה שלי איתה היא שהיא לא חינמית ואפשר להגין שזה נגד כל העקרונות שלי לקנות אותה אז אם יש מישהו שמכיר תוכנה חינמית שעושה את אותה העבודה אני אודה לו . -הMAC לא מריץ לי קבצי EXE ולכן אם יש תוכנה שיכולה לעזור בעניין אני אשמח (עדיף חינמית). -בכול מקרה אם ישנם טיפים או אתרי הורדה מיוחדים לעולם הMAC אני אשמח אם תוכלו להכיר לי אותם . אודה לכל המשיב eladtk@gmail.com

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  11. אני מחפש קישור להורדה בביטורנט שיהיה טורנט טוב ... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  12. Started by Burned,

חבר שלי התקין Fedora 9 על המחשב הנייד שלו Dell Latitude C640 ואין קול. כנראה הבעיה היא של דרייבר אבל אין לי מושג מאיפה להוריד. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום קישור להורדה..

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  13. Started by noam25,

חברים קיבלתי מק מיני די ישן במתנה אפילו עוד לא חיברתי אותו אני צריך לקנות מקלדת ועכבר, רציתי לברר קצת - האם אני יכול לבצע עם המחשב החמוד הזה קצת פעולות תכנות? אני רוצה להכנס קצת לתחום של תכנות לIPHONE , ולא ממש יודע אם המחשב הישן הזה מסוגל להחזיק דברים כאלה?? רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. מותקן אצלי אובונטו 9.04 על הנייד הראשון במפרט בצד. בעליית מערכת ההפעלה כל התקני הרדיו פועלים, שזה מיותר ומציק לכבות את ההתקנים כל פעם בצורה ידנית. WWAN כיבוי echo disable >/proc/acpi/ibm/wan הדלקה echo enable >/proc/acpi/ibm/wan BTOOTH כיבוי echo disable >/proc/acpi/ibm/bluetooth הדלקה echo enable >/proc/acpi/ibm/bluetooth לא מצאתי פקודה לכיבוי\הדלקה של הwlan. מקש הFn+F5 מתפקד בצורה מוזרה בברירת מחדל, נראה כאילו הוא פשוט עובר בין מצבים WLAN ON, BTOOTH ON\WLAN ON, BTOOTH OFF\WLAN OFF, BTOOTH OFF. ברצוני לשייך מקשים Fn+F5/Fn+F6/Fn+F6 שכל אחד בנפרד ישמש לכיבוי\הדלקה של התקן רדיו שונה (WLAN\BTOOTH\WWAN). מכיוון שהידע שלי עדיין לא מספיק עמוק, אני…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by sharmeiri,

שלום כל הזמן זה ניתקע לי. רציתי לדעת אם יש, כמו בחלונות, מנהל משימות שכזה?! alt +ctrl+del זה לא עושה שום דבר...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. מקניטוש :AR15: אני נורא לא אוהב אותם אבל למרבה הצער לאמא שלי יש אחד. החדשות הטובות שסוף כל סוף אני משכנע אותה לעבור למחשב נורמלי pc :saint: אבל עכשיו אני צריך להעביר לה את כל החומר מהמקינטוש אל הpc. למען האמת אין לי מוסג איך עושים את זה. אני יודע שאמורות להיות תוכנות שעושות את זה אבל אני לא יודע איך קוראים להם וזה נראה כמו מקום טוב להתחיל לחפש... סוג הקבצים שאני רוצה להעביר הם בעיקר קבצים של free hand 5 photoshop 3.04 עם לשמור על השכבות בקובץ והמון המון פונטים בעיקר בעברית. תודה רבה מראש לכל מי שייתן כתף ושנה טובה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. Started by BlackSheep,

יש לי Athlon 64 4400+ Dual Core ואני רוצה לנסות את הגירסא של ה-64 ביט (פעם שעברה הורדתי 32). שווה לנסות?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  18. Started by pssheba,

היי אני מחובר לאינטרנט באמצעות נתב שהוא למעשה proxy. נניח שאני רוצה לדעת אם קיימת תקשורת ביני לנתב עלי להשתמש בפקודה: ping (address) אך אינני יודע מהי כתובת ה ip או dns של הנתב (פרוקסי). כיצד מוצאים זאת ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם, החלטתי לקחת את המחשב הישן והמעפן שלי ולעשות ממנו שרת. מכיוון שלא היה לי ווינדוס ביד החלטתי להתקין לינוקס עכשיו יש לי כמה שאלות איך הכל עובד.. 1. יש לי עוד מחשב שעליו מותקן הsteam עם המשחק ושם אני משחק, האם אני צריך להוריד גם סטים ללינוקס? 2. המחשב עם מפרט די מעפן (מעבד p4 2.53Ghz לוח אם עם כרטיס מסך מובנה של אסוס וזיכרון 384MB והמירות האינטרנט שלי זה 2.5) האם מהנתונים הללו הוא יוכל לספק תצרכים בשביל להיות סרבר טוב ובלי לאגים? 3. מה עוד אני צריך לדעת שאני לא יודע? נ.ב: אם זה לא הפורום המתאים בבקשה להעביר תודה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. הנסיון הראשון אובונטו והשני MEEGO. אותן תופעות - לא מזהה את הWIFI עושה בעיות באתחול לפעמים. מה שהכח חשוב לי זה שהמיגו תזהה את הWIFI, לא יודע מה לעשות. אנא עיזרו לי.

21. Started by benyben,

שלום. יש דרך לעבוד עם ה SDK של אפפל, על פיתוח אפליקציה, ללא מחשב מק? האם יש איזשהו אתר שמציע שירות ווירטואלי כזה? או מכונה ווירטואלית? כל עצה תתקבל בברכה. לא בא לי לרכוש מקינטוש עכשיו (גדול עלי!). תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. חזרתי שוב לנסות לינוקס, למרות הקשיים ועקומת לימוד קשה וארוכה בעבר. התקנתי KUBUNTU, וזה עובד!!! יש עברית/אנגלית, התקנתי FIREFOX ו- THEDERBIRD ואני גולש ומקבל ושולח מיילים, מציג תמונות JPG. אבל- לא מצליח להציג סרטים בכל הפורמטים. לא WMA, לא MOV, לא MOD, לא AVI. תוכנת "קפאין" שעולה, מציגה מטושטש או לא מציגה כלל. אני מניח שצריך להתקין קודקים לפורמטים השונים. וכאן שאלתי למביני דבר - איך ומניין מורידים קובצי קודקים, וכיצד מתקינים אותם ב- KUBUNTU? תודה לעונים !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by danielmoller,

יש לי בעיה בהורדה בapp store בmac ואני אשמח שמישהו יעזור לי. עכשיו נגיד בא לי להוריד בapp store משחק שעולה כסף, אז אני לוחץ על install ואז עושה סיסמא, ואז קופץ לי משהו שכותב שאני צריך לשים שוב את הסיסמא והמייל (זה כותב billing info) ואז אני שם וזה שוב קופץ. מה אני צריך לעשות כדי שאני יצליח להוריד את המשחק?

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  24. שלום לכולם[ אני מעוניין לרכוש מחשב IMAC לצרכי עבודה - בעיקר פוטושופ.יש לי חבר עם מחשב שעבדתי עליו מספר פעמים והייתי מרוצה ממנו ויש לי אפשרות לרכוש אותו.איני מבין מספיק ב MAC ועבדתי עד היום בעיקר עם PC אבל אני מעוניין לעבור למק לצרכי עבודה.אשמח אם תגיבו על המפרט של המחשב ותכתבו מהו המחיר שלדעתכם שווה המחשב כיום.אשמח לדעת האם ניתן לשדרג או להוסיף זכרון RAM,כמה ומה העלות.תודה רבה לכולם!!המחשב בן 3-4 שנים. גודל מסך 24 אינץ'. iMac8,1 - Intel Core 2 Duo 2.8 GHz - L2 Cache: 6 MB Memory: 4 GB - Chipset Model: NVIDIA GeForce 8800 GS VRAM (Total): 512 MB 320.07 GB Size: 2 GB Type: DDR2 SDRAM Speed: 800 MHz Size: 2 GB Type: DDR2 SDRAM Speed: 800 MHz System Version: Ma…

25. שלום לכולם, כיום ברשותי כ 25 עמדות MAC פעילות, אני שוקל לעבור לטכנולגיית ענן. התענייני ב http://www.macincloud.com/ והבנתי שמדובר בשליטה מרחוק RDP אל תוך הענן שלהם שימו לב אני מעוניין לשדרג את כל עמדות ה MAC שלי לטכנולוגיה הזו ( ענן ) , האם התהליך מומלץ? מישהו עובד עם זה? אשמח לדעת קצת יותר על הטכנולוגיה, תודה

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.