עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. לקראת סוף ההתקנה הוא רושם לי : RPM -qpl Mandrake/RPMS/*.rpm

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. Started by drago,

אתר לינוקס חדש למשחקים נפתח . האתר סוקר את המשחקים החדשים שיוצאים והישנים עבור לינוקס . האתר הוא חדש ולכן מחפש כותבים מוכשרים וגיימרים שמוכנים לעזור ולתרום לקהילת הלינוקס. האתר חדש ופתוח להצעות מבחינת שיפורים . להצעות ושיפורים ניתן לכתוב ל... drago@server-drago.ath.cx www.linuxhelp.dr-host.co.il

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. על כל השאלות שיכולות להשאל, למה מקינטוש יותר עדיף במיקרים מסוימים מפנטיום 4? (למשל) וכאלה, מה ההבדלים וכו מה בעצם ההבדלים העיקריים.......בקיצור הכל על המק, מה המהירות הכי מהירה שבא איתה המק? כמה הוא עולה בממוצע..........(נגיד למק הכי טוב ולהכי חלש שאפשר) בתודה ג'י, ההודעה קצרה כי יש עוד מלא שאלות בקיצור הבנתם........

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by matti,

שלום אני עומד לקבל את המחשב מק החדש שלי PBG4 רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמשתמש בתוכנה VPC ולדעת עד כמה היא אמינה ואם אפשר לבנות עלייה לשימוש שותך ביישומי ווינדוס .. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tom123,

או כל תוכנה אחרת ??? אבל למקינטוש ? שקוראת קבצים של וורד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הורדתי אתמול Fedora Core 2 מהmirror הראשון באתר fedora.redhat.com וכשאני מנסה להתקין את זה אני בוחר בהתקנה הגרפית וזה מתחיל לפתוח קבצים ואז זה עושה לי הודעה כזאת Uncompressing linux crc error -system halted מה זה אומר? הדיסק שלי דפוק? כי גם כשאני עושה linux mediacheck זה עושה אותו דבר מישהו יכול לעזור לי אולי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני יודע שזה הבדל בין כמות הפאצ'ים שיש אבל איך אני יודע את הפירוט של זה? לדוגמא: i386

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. התקנתי לינוקס, הכל עבד בסדר, עד שהתקנתי דרייברים לכרטיס מסך ולכרטיס קול. אחרי שהתקנתי את הדרייברים ועשיתי ריסטרט, קיבלתי בעיה מוזרה - http://random.7host.com/uploaded/images/NuclearGerber/A2DF6_screen.JPG כשברתי להמשיך להעלות את התצוגה הגרפית, הלינוקס בחר לי דרייבר שונה לכרטיס מסך, ועלה, כשבמסך שקיבלתי יש חלון אחד, שבו אני יכול לשנות את הגדרות של התצוגה. ואז שמתי לב שהמקלדת והעכבר לא מגיבים..ואני לא יכול להמשיך להעלות את הדסקטופ. קצת פרטים- linux redhat 9 radeon 9800np(the first driver i installed) realtek ac97 audio driver (the second driver installed) העכבר מתחבר ל- USB אם זה עוזר איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? תודה..

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by tom123,

ברשותי קובץ dmg שהורדתי (אני בווינדוס עכשיו) ואני רוצה לצרוב אותו למק שלי... איך אני עושה את? יש לי OS9

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by AviraM13,

אני צריך מדריך למנדרייק 10 . אני עכשיו עושה את צעדיי האחרונים לפני התקנת הלינוקס.

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  11. Started by AviraM13,

שלום לכולם,הורדתי לינוקס מנדרייק גירסא 10 ואני צריך מדריך להתקנה שלו,ומדריך איך שהוא יתמוך בעברית,אחרי הכל צריך לכתוב בעברית,נכון? ואני צריך גם ךדעת איזה תוכנות יש ללינקוס.. מסנג'ר,אייסיקיו,מירנדה,אאוטלוק וכו'.. בקיצור ,כל דבר אפשרי שיעזור לי.. ודגש על העברית בלינוקס.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  12. כשעושים activate לPPP0 הוא עובר בשלום אבל אין גישה לאתרים.. לא פינגים לא כלום.. המודם לא שודרג לראוטר.. please help תודה מראש (:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by laredo,

hi guys, i need your help i can read hebrew, i can write from right to left but only in english what should i do? how do i go from english to hebrew? thank, amir

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  14. יש לי מחשב עם 2 ארדיסיקים .. אני רוצה להתקין על ארדיסק אחד לינוקס אני לא יודע איזה גירסה מה מו מי אני רוצה גירסה בעברית עם עזרה טכנית..למתחילים... ושיהיה קל להתקין אותה בלי לפגוע בXP שמותקן על הכונן השני.. ויש לי שאלות.. האם לינוקס זה כמו מערכת הפעלה XP רק קוד פתוח הכוונה שליטה עלייה...מבנה ..צורה (מראה כמו וינדוס) שיש התחל למטה ושעון..שאני לא יקבל איזה הלם שאני רואה אותה איזה תוכנות הגנה צריך להתקין שאני משתמש במערכת הזאת? FIREWALL? אנטי וירוס איזה חברות.. האם חיבור לאירנטנט זה סיפור ארוך.?.?..יש לי מודם של AMBIT ואני מקווה שאני יסתדר אני צריך דרירורים ICQ? מססנגר.?..MIRC אפשר להתקין?.. שיפעלו?.. FLASHFXP? אפשר להפעיל?.. EMAIL יש ?..איימל לקבל דואר אקספלולר? יש?.כדי ל…

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by fishi,

i got some questions i installed the core yesterday and i got some probs anything i try to install i go to the folder i need i do the ./configure and it runs till i get this error message checking how to run the C preprocessor... /lib/cpp configure: error: C preprocessor "/lib/cpp" fails sanity check See `config.log' for more details. any1 knows what i shold do? and how do i enable writing in hebrew and waht can i use to watch videos and i need a burning prog sorry for all the questions but itll be really helpful if youll answer thanks

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by gggilad13,

מישהו מכיר חנויות בארץ שמוכרים בהן מחשבי מקינטוש? יש אתרים למכירת מקינטושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. או שכדאי לחכות לOFFICIAL FINAL? ועוד שאלה בקשר לMANDRAKE 10 OFFICIAL שיצא מישהו יודע מתי תגיע גירסאת הISO שלו לשרתים ?

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by deangefen,

אני מעוניים לרכוש מחשב MAC אבל מתלבט בין שני מחשבים המחשב נייד G4 עם המסך 17 אינץ או G5 על מה הייתים ממליצים? והאם כל המשחקים החדשים שיש יעבדו לי על הMAC? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. הורדתי מהאתר שלהם את ההתקנה שלוקחת 4 מגה בערך עכשיו אני לא יודע איך להתקין את זה אני לוחץ פעמיים כלום לא קורה!!

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  20. אני מריך את הסרבר ככה: ./hlds_run -game cstrike +exec server.cfg +maxplayers 16 +ip 212.199.163.194 +port 27015 +map de_dust2 -autoupdate & ואז הוא עולה והכל ואז הוא כותב לי: Your server will be restarted on map change. MasterRequestRestart Your server will be restarted on map change. ואחרי שאני מחליף מפה הסרבר נופל .. מישהו יודע למה?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by mDs,

שאני מוסיף יוזר חדש ב: adduser אני יודע שיש -p ואחריו אתה מוסיף סיסמה.. אבל יש לי בעיה שאותו יוזר לא יכול לעלות קבצים או להוריד.. רציתי לדעת אם אילו עוד -- אני יכול לתת לו את הרשות הזאת, כמו -n ואם מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה כל אחד עושה אני יודע לו מאוד! תודה!

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by shanibh,

יש לי כונן אחד , עליו התקנתי את WINDOWS XP , אבל עשיתי עם ההתקנה של ה-XP , מחיצות(PARTITIONS) של C,D,E כמה שאלות: 1. האם ניתן להתקין על מחיצה מסוימת, נגיד שלא עליה יושב ה-WINDOWS , את היוניקס?? 2. נגיד ואפשר, אפשר להתקין יותר מיוניקס אחד על אותו כונן? 3. ונגיד ואפשר גם את זה...מה הגודל של כל התקנה? חשבתי על MANDRAKE 10 , ו-SUSE 9.1 תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. I have a SSH software, and I can use that to connect to a remote server, and work on that remote server. I can run my program on that remote server in short time or if I keep working on that server (like typing something) for a long time. Now I need to run a intensive computing program on that remote server, say it will take 8 hours to finish, and I don't want to keep typing on that remote server and just like to let that intensive computing running until it finish, but the problem now is that if I don't type something on that remote server for about half an hour, the remote server (or ssh) will automatically close the connection, and all my previous computation (haven't …

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  24. יש לי מודם ALE 070 USB ניסיתי את הדרייברים של ה-ECI מהסטיקי אבל הם לא עובדים האם יש דרך אחרת להתחבר ללא הדרייברים של ECI?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by Time_Is_Money,

אני צריך עזרה... קראתי את המאמר ונכנסתי לאתר והלכתי לאיבוד... אני לא מוצא שם את הקובץ להורדה. כמו כן אני לא ממש מבין במחשבים ולכן אני צריך עזרה והדרכה בנושא. טוב אז אני אעשה קצת סדר ותסבירו לי מה לא הבנתי ואיך ממשכים משם... 1. צריך עוד מחשב פועל (לוח-אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, הרדיסק, כונן דיסקים וכרטיס רשת) 2. אני לא צריך שני כרטיסי רשת למחשב הישן? אחד לכניסה ואחד ליציאה שיוביל למחשב החדש? 3. אני צריך להוריד את הקובץ של התוכנה שהיא גם מערכת הפעלה (לא יודע מאיפה להוריד!!) 4. להתקין את המערכת ההפעלה/קובצים במחשב הישן (איך? יש תפריטים מיוחדים שם?) 5. איך מגדירים את הכל? איך עושים את זה? טוב יש לי עוד מאה שאלות... אבל צריכים להתחיל מאיפה-שהו לא? תודה מראש... אלעד

• 4 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים