עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by Double_N,

הדיסק של הדרייבר שלי לא עולה, (יכול להיות שהוא מותאם רק לווינדוס או שהוא נהרס לי), והחברה לא מוכרת ככה שאני לא יכול למצוא דרייברים באינטרנט, יש דרך שהמערכת תזהה את החומר איכשהו ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by mgm,

שלום, התקנתי פדורה 3, אבל אני לא יודע איך להתקין את המודם שלי, מישהו בבקשה יכול לעזור לי? המודם הוא מודם ADSL של חברת rotel , בחיבור usb (מבזק בינלאומי) תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by reviZor,

שלום אנשים לפני יומיים עברתי חלקית ללינוקס ואני שמתי לב שיש לי בעיה קטנה והיא: אני לא מוצא איך אני יכול לשלוט על המאווררים של המארז והכי חשוב של הכרטיס מסך האם מישהוא יכול להגיד לי בעזרת מה אני יכול לעשות זאת? נ.ב גרסת הלינוקס היא Mandriva 2008

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. אשמח לעזרתכם, האם ניתן להתקין מערכת הפעלה של אפל על PC רגיל? והאם ניתן להתקין את שנהם במקביל ולבחור בזמן BOOT? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by RaKaKy,

אני יודע שמקרומדיה מפתחים גרסה של FLASH MX ללינוקס. יש למישהו מושג איך הפיתוח מתקדם? פרטים על מתי זה יוצא ואם זה יהיה שונה בצורה כלשהי מגרסת הוינדוס?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by bennnn,

שלום נשבר לי המסך במחשב,האם אפשר לקנות פיזית מסך ולחבר?ואם כן מאיפה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. היי אחרי שקראתי ברשת גילתי שנתבים קורסים תחת עומס של תוכנות P2p. היה לי נתב אחד והוא קרס כל פעם שהופעל Emule. הבעיה השניה זה שנתבים בארץ עולים ב100% יותר מאשר בחו"ל. לדוגמא הנתב של Linksys WRT54G שבחו"ל המחיר 60$ ובארץ 130$ . אז החלטתי לבנות את הנתב בעצמי על מחשב ישן PII 400 שגם ככה סתם זרוק במחסן. אבל לעבודה כנתב הוא מעולה. הזמנתי כרטיס רשת אלחוטי של 3Com. אני פשוט מחפש מערכת הפעלה שאני אתחבר איתה כמו נתבים. בממשק HTTP. שיהיה לה Firewall מובנה. Mac Filter והצפנת WPA. אפשר להתקין בקלות Windows XP עם Firewall ולעשות הכל ולשלוט דרך VNC או PCANYWHERE ולבנות כמה חוקים בFirewall. אבל קודם אני רוצה לבדוק את לינוקס ובמקרה שאני לא אצליח אני משאיר את XP כגיבוי. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by tamirgolan,

ניסיתי להתקין את אובנטו מהווינדוס,וזה נתקע לי באיה חלון ואני לא מבין מה לעשות בו. מצורפת תמונה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Red Sparowes,

ברשותי ubuntu על נייד hp pavilon בעל מצלמה ומיקרפון מובנה . נתקלתי במספר בעיות skype שאת חלקם הצלחתי לפתור, אחת מהם היא שגיאת Problem with Audio Playback על ידי פקודה : נשראה לי בעיה אחת המונעת ממני להשתמש בתוכנה באופן תקין, המקרופון לא פועל... לא רק בתוכנה אלא במחשב בכלל. בתפריט volume control>recording המקרופון כל הזמן במצב mute ב digital וב capture . למשהו יש פתרון ? שהיה מפורט וברור כי אני עדין טירון בלינוקס

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ag43,

האם אני יכול לקבוע לכל חלון כמה רוחב פס הוא יקח (באחוזים או בKB) בUBUNTU? כ"כ איך אני מתקין THEME לBERYL?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום לכם, אני מקבל מחשב חדש בזמן הקרוב ואני רוצה להתקין גם לינוקס עליו, אבל קודם כל אני רוצה להתארגן עם הווינדווס ושהכל יעבוד כמו שצריך. אז איך אני צריך לחלק את הפרטישנים? להשאיר 10 ג'יגה Unpartitioned ללינוקס, או ליצרר פרטישן והלינוקס ימיר את זה לפרטישן לינוקס בעצמו? [עריכה] שכחתי לציין, אני מחלק את זה עם FDISK רגיל לא עם לינוקס ושכחתי גם לשאול אם הLILO תעלה לי לבד או שאני צריך לעשות משהו בשביל זה (או שזה תלוי בגירסא של הלינוקס בכלל) [\עריכה]

12. שלום כשאני נימצא בשולחן עבודה. אני רוצה לסובב ולעבור לחלונות XP. ממש כאילו רואים קובייה מסובבת.מזיז לצד ימין חלונות XP או חוזר לשמאל אובונטו. בחלונות XP לראות דוגמא עבודות מסמכים או וידאו וכו'. ואז בסוף חוזר לאובונטו כרגיל לראות מסמך או וידאו וכו'...אתם מבינים? איך עושים כדי שאראה סיבוב קובייה ולראות חלונות XP? מיכאל

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. בעבד עבדתי קצת ב RH 7-7.3 ועוד יותר קצת במנדריק. פה ושם יוצא לי לעבוד על לינוקס בהפצה הזאת שמפעילים מה CD. את הבסיס יש לי. אני עכשיו עושה לי רשת מחשבים בחדר כשיש לי שלוש מחשבים מחוברים. אחד מהם אני רוצה להתקין עליו לינוקס כדי ללמוד קצת ולהשתפשף עוד.. אני מתלבט בין RH (ואיזה גירסא מבינהם) לבין מנדריק האחרונה (שיש עברית מלאה) אני רוצה קודם כל שיהיה נוח לעשות את הרשת ולא מסובך, ושיהיה קל ללמוד ממנה בלי להרוס אותה כל פעם מחדש. מעבר לזה שהמחשב מיועד לשמור מידע וגלישה ב IRC+ICQ. על המחשב השלישי שהוא ישן מאוד (פנטיום שלוש) אני מתקין FREEBSD נטו כדי ללמוד, להרוס ושוב ללמוד איזה הפצה ללכת על המחשב השני ? ומה אתם אומרים בכלליות על מה שאני רוצה לעשות ? אני יצליח ללמוד ככה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nim901,

לא שזה מעניין מישהו אבל היום יש את Apple WWDC 2007 http://live.gizmodo.com/ מעניין מה סטיבי מתכנן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by mashas,

אני בונה כרגע אפליקציה מעל לינוקס, המטרה של האפליקציה זה קבלת אירועים דרך ethernet וניתוחם, הבעיה היא timers, אני צריכה מימוש של טיימר לשכבה מעל הקרנל, כלומר האפליקציה בהמתנה לאירוע מתחילת ההמתנה מאותחל טיימר ואם הוא פג לפני קבלת האירוע האפליקציה תעבור למצב שגיאה. מישהו התעסק עם הנושא כי מצאתי 2 סוגי טיימרים בלינוקס שאחד מהם מיועד לקרנל ככל הנראה, והשני שהוא זה שנראה מתאים אין מספיק הסבר והדוגמאות שמצאתי ברשת תמיד אחרי איתחול הטיימר הפעילו מנגנון שינה שאני לא זקוקה לוץ מישהו נתקבל בנושא?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Nsis,

אז אחרי שהתקנתי YLD על הPS-3 והבנתי שאין לי שום מושג בלינקס ולכן זה לא ממש יעיל [ודי מיותר בשבילי כאילו שאין לי מושג בזה], חשבתי לעצמי אולי להתקין גם על הPC. בכול זאת, זה נראה נחמד, ודי נוח. יש לי VISTA [של 32 ביט אם זה חשוב], וחשבתי להתקין אובונטו ולעשות DUAL BOOT, או משו כזה [העיקר שאוכל להחליף בין אובונטו לויסטה]. יש מדריך טוב ופשוט למישו שהוא לא מבין גדול בחומרה? אם אפשר גם מידע כללי שיכול להיות חשוב (האם זה טוב שיהיו 2 מערכות הפעלה במחשב שלי? זה יכול לעשות שהוא יהיה איטי או משו כזה?] תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by raz007,

יש לי התלבטות קשה אני רוצה לנסות להתחיל בקטן במק, לראות אם זה מתאים לי, מצאתי מחשב imac דור 3 (350 הרץ, 128 מגה זכרון, 8 ג'יגה ) במחיר מאוד טוב, המטרה שלי במחשב הזה להציג סרטים על הטלוויזיה (דיויקס) זה אפשרי?? כמו כן זה שאני קונה ממנו את המחשב אמר שיש לו בעיה שלפעמים הסידירום הולך למנוחה... מישהוא שמע על הבעיה הזו? ורק עוד שאלה אחרונה , אם אני רוצה לשדרג את הדיסק הקשיח במק זה אפשרי עם דיסק קשיח רגיל (IDE)? תודה מראש על העזרה..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by OmerS,

Hello, I gust wanted to know if anyone have already installed RedHat 9 and knows if the new version of GNOME supplied with it supports Hebrew. Thank you in advance, Omer. BTW: I'm using English cause I'm surfing in an internet cafe in France, sorry about that.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

אני מנסה להתקין Ircd , ניסיתי 2 גירסאות של אנריל, וגם בהמות ובכולם עושה את אותה הבעיה, מצורפת תמונה דרך אגב זאת מערכת רדהט 9, הותקנה החבילה המלאה! ככה שקשה לי להאמין שחסרים פאקג'ים

20. Started by THE-MASTER,

שלום לכולם מצאתי מחשב ישן ליד פח זבל ואני חושב להשתמש בו ואני צריך מערכת לינוקס שתתמוך בו בצורה הטובה ביותר. אז פירקתי אותו חיברתי בחזרה סידרתי ג'מפרים ולהלן המפרט זכרון 128 MB SDRAM (חדש ביחס למחשב -ככל הנראה שודרג) קיים עוד סטיק זכרון יותר ישן אני חושב שזה 32 MB BUS 66 (ככה ג'ימפרתי אותו) יש בו כרטיסים על אפיק PCI וISA מעבד MMX 133 ויש אפשרות להעלות אותו ל166 ואפילו ל200 עם העלאת המכפלה ע"י ג'ימפור. הארד דיסק 3 ג'יגה. אני מעוניין במערכת הפצה עם סביבה גרפית שתצרוך משאבים נמוכים ותתאים למחשב בצורה הטובה ביותר מבחינת הקרנל המחשב מיועד לשימוש בתכנות ולפתיחת מסמכי PDF ודפי אינטרנט בצורה לא מקוונת. אני מעוניין בלינוקס לשם לימוד לכן התייחסו גם לזאת ותתנו לי שם הפצה שיכיל הכי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by wow,

אני שומע את זה הרבה בעיקר בהאקינג. קראתי את מה שרשום פה באתר אבל לא הצלחתי להבין,מישהו אולי יכול להסביר לי מה זה בדיוק ואיפה אפשר להשיג וללמוד את זה? נ.ב מצטער על הבורות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום רב. לפני כמה זמן התקנתי לינוקס, עשה קצת בעיות אז עזבתי את זה (מתכוון לחזור בעתיד). בנתיים אני עובד בווינדוס, אבל ב HD יש לי פחות 20 ג'יגה(המחיצה של הלינוקס) ואני לא רואה אותה דרך הווינדוס. מה הדרך הכי מהירה ופשוטה למחוק את המחיצה של הלינוקס ולאחד בין המחיצות? אשמח לעזרה תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by ag43,

לאחר שהתקנתי UBUNTU 7.10 על מחשב שהיה מותקן עליו כבר UBUNTU 7.00 ללא בעיות וקיבלתי הודעת ERROR 17 בהפעלת המחשב. יש הרדדיסק אחד מחובר למחשב וXP שכבר מותקן. ניסיתי כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. בינתיים השתמשתי בFIXBOOT כדי להשתמש בXP. לאחר שהתקנתי שוב את הGRUB (מהLIVECD) הודעת השגיאה חזרה ועכשיו גם FIXBOOT לא מחזיר את הBOOTLOADER של XP (למרות שהוא מדווח שהפעולה הושלמה בהצלחה). למישהו יש מושג איך אני מפעיל את הGRUB כדי שגם הXP וגם הUBUNTU יעבדו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

:-* ;D || /\ [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. משום מה, כשאני על עברית בפיירפוקס אני לא יכול להשתמש בקיצורי מקלדת, וזה ממש מעיק. אי אפשר לעשות ctrl+כל דבר, זה פשוט לא עושה כלום. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים