לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
אוקי, אני מקווה שאני לא עושה איזה עבירה על הפורום כי אני לא ממש יודע אם זה מוגדר כדיבור על ווארז או לא.. , אני פשוט לא ממש יודע על הנושא אבל הבנתי שעשו פאצ'ינג למערכת הפעלה MAC OS בעבור מעבדים בארכיטקטורת X86 ... שאלתי היא כזו, האם המערכת הפעלה מתפקדת כראוי ? כלומר כבכל MAC גם על ה PC ? או שהיא מתפקדת בצורה לקויה ? הנושא הזה נשמע מאוד מעניין במידה כזו או אחרת כי המערכת הפעלה הזו, מלבד "פלצניותה" מאוד נוחה וטובה לגראפיקאים.. אז אשמח למידע על הנושא הזה.. ואני מקווה שזה לא עבירה לדבר על זה פשוט מאוד מעניין אותי העניין, במידה וכן מנהלים למחוק.
-
למכירה ציוד לסטודיו לגרפיקה, עם חיבורי סקאזי, כולל: * 2 מחשבים מקינטוש QUADRA 650 * 1 מחשב מקינטוש QUADRA 850 * 2 מסכים של אפל 16 אינטש MACINTOSH * 2 כוננים חיצוניים של מאג 2 ג'יגה כ"א * דיסק חיצוני E 525 DCDM24 * סורק UMAX UC 840 * מדפסת שחור לבן LASER WRITER PRO 600 * תוכנת פריהנד 3 + תוכנת פריהנד 4 (כולל רישיונות) * עשרות דיסקטים אופטים 128 מגה + 3 כוננים * כל המערכות פועלות, ומושמשות לעבודה יומיומית * מתאים לבתי דפוס, לשכות שירות, אולפני מוסיקה וגרפיקאים או לאספנים... למכירה בהזדמנות כחלקים או כמערכת מושלמת! 03-7318111 או 050-6509333
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לנסות את ההפצה הנ"ל arch נראה לי dont panic בקיצור סיימתי את התקנת הבסיס אבל מה הלאה? מה לעשות מפה איך אני מתקין xorg איך אני מתקין את הגנום שתיהיה לי סביבת עבודה גראפית הכי חשוב אני מוכן לדבר עם מישהו בטלפון שיהיה יותר נוח םאם תרצו תרשמו ואני אביא לכם בפרטי אם לא תגידו לי לפחות מה לעשות איזה פקודות להריץ וכו'...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך אני מתקין על מערכת הפעלה כזאת שרת FTP שיתמוך בגישת FXP כמובן שיש את ה FTP המובנה אבל הוא לא תומך בכזה דבר .. אני יודע שקיימות תוכנות שונות אבל די הסתבכתי עם זה כי אני ממש חדש במערכת הזאת... תודה לכל העוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אחרי שקראתי ברשת גילתי שנתבים קורסים תחת עומס של תוכנות P2p. היה לי נתב אחד והוא קרס כל פעם שהופעל Emule. הבעיה השניה זה שנתבים בארץ עולים ב100% יותר מאשר בחו"ל. לדוגמא הנתב של Linksys WRT54G שבחו"ל המחיר 60$ ובארץ 130$ . אז החלטתי לבנות את הנתב בעצמי על מחשב ישן PII 400 שגם ככה סתם זרוק במחסן. אבל לעבודה כנתב הוא מעולה. הזמנתי כרטיס רשת אלחוטי של 3Com. אני פשוט מחפש מערכת הפעלה שאני אתחבר איתה כמו נתבים. בממשק HTTP. שיהיה לה Firewall מובנה. Mac Filter והצפנת WPA. אפשר להתקין בקלות Windows XP עם Firewall ולעשות הכל ולשלוט דרך VNC או PCANYWHERE ולבנות כמה חוקים בFirewall. אבל קודם אני רוצה לבדוק את לינוקס ובמקרה שאני לא אצליח אני משאיר את XP כגיבוי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא שזה מעניין מישהו אבל היום יש את Apple WWDC 2007 http://live.gizmodo.com/ מעניין מה סטיבי מתכנן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת עוד 2 דברים שלא הבנתי במערכת של לינוקס: 1. WORKSPACES: למה הם משמשים? מה עושים איתם? 2. EMBLEMS: מה המטרה שלהם? במה הם עוזרים? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין Ircd , ניסיתי 2 גירסאות של אנריל, וגם בהמות ובכולם עושה את אותה הבעיה, מצורפת תמונה דרך אגב זאת מערכת רדהט 9, הותקנה החבילה המלאה! ככה שקשה לי להאמין שחסרים פאקג'ים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני שומע את זה הרבה בעיקר בהאקינג. קראתי את מה שרשום פה באתר אבל לא הצלחתי להבין,מישהו אולי יכול להסביר לי מה זה בדיוק ואיפה אפשר להשיג וללמוד את זה? נ.ב מצטער על הבורות.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם מצאתי מחשב ישן ליד פח זבל ואני חושב להשתמש בו ואני צריך מערכת לינוקס שתתמוך בו בצורה הטובה ביותר. אז פירקתי אותו חיברתי בחזרה סידרתי ג'מפרים ולהלן המפרט זכרון 128 MB SDRAM (חדש ביחס למחשב -ככל הנראה שודרג) קיים עוד סטיק זכרון יותר ישן אני חושב שזה 32 MB BUS 66 (ככה ג'ימפרתי אותו) יש בו כרטיסים על אפיק PCI וISA מעבד MMX 133 ויש אפשרות להעלות אותו ל166 ואפילו ל200 עם העלאת המכפלה ע"י ג'ימפור. הארד דיסק 3 ג'יגה. אני מעוניין במערכת הפצה עם סביבה גרפית שתצרוך משאבים נמוכים ותתאים למחשב בצורה הטובה ביותר מבחינת הקרנל המחשב מיועד לשימוש בתכנות ולפתיחת מסמכי PDF ודפי אינטרנט בצורה לא מקוונת. אני מעוניין בלינוקס לשם לימוד לכן התייחסו גם לזאת ותתנו לי שם הפצה שיכיל הכי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש אפשרות להעביר את ההגדרות של פיירפוקס (סיסמאות שמורות,סרגלי כלים,מועדפים וכו'..) מהווינדוס ללינוקס? עוד שאלה. הבנתי איך אני מוריד תוכנות אבל בשביל זה אני צריך לדעת את שם התוכנה. יש אפשרות לראות את הרשימת תוכנות שאני יכול להוריד מסודרים לפי קטגוריות? אני משתמש בפדורה 12 עם KDE
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדיסק של הדרייבר שלי לא עולה, (יכול להיות שהוא מותאם רק לווינדוס או שהוא נהרס לי), והחברה לא מוכרת ככה שאני לא יכול למצוא דרייברים באינטרנט, יש דרך שהמערכת תזהה את החומר איכשהו ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתחתי את המערכת לFTP דרך המדריך הזה http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=218630 ההתקנה הייתה מאוד פשוטה עכשיו כמה שאלות שאולי יראו לכם מפגרות אבל בכל מקרה אני אשמח לעזרה הFTP פתוח לכולם או רק לרשת בפנימית שלי? אם לא , אז איך אני פותח אותה? איך אני יוצר משתמשים לFTP? ראיתי בגוגל בכל מיני פורמים אבל בגלל החוסר ידע שלי בלינוקס לא היה לי מושג על מה מדברים אז פניתי לפה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני מעלה את ההתקנה מגיע המסך הרגיל הכל בסדר. עכשיו כדי להתחיל בהתקנה צריך ללחוץ<ENTER> וזה אמור להיכנס לממשק הגרפי. או שיש אפשרות להקליד LINUX TEXT וזה אמור להיכנס להתקנה לא גרפית משהו כמו דוס נראה לי עכשיו אני מנסה את 2 האפשרויות אבל כל מה שאני עושה ההתקנה מנסה לאתחל 2 קבצים ואז המחשב עושה ריסטרט ניסיתי מלא פעמים וכלום לא הולך קראתי קצת על זה וראיתי שיש את אותה בעיה לעוד אנשים בדיוק כמו שלי ואני לא מבין איך אני פותר את זה אני מת כבר להתקין את הפדורה. :'( תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מקבל מחשב חדש בזמן הקרוב ואני רוצה להתקין גם לינוקס עליו, אבל קודם כל אני רוצה להתארגן עם הווינדווס ושהכל יעבוד כמו שצריך. אז איך אני צריך לחלק את הפרטישנים? להשאיר 10 ג'יגה Unpartitioned ללינוקס, או ליצרר פרטישן והלינוקס ימיר את זה לפרטישן לינוקס בעצמו? [עריכה] שכחתי לציין, אני מחלק את זה עם FDISK רגיל לא עם לינוקס ושכחתי גם לשאול אם הLILO תעלה לי לבד או שאני צריך לעשות משהו בשביל זה (או שזה תלוי בגירסא של הלינוקס בכלל) [\עריכה]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בWEB INTERFACE בKTORRENT והוא אומר לי שאני צריך להתקין PHP. איך אני מתקין זאת וגורם לKTORRENT לדעת זאת?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש הפצה עם כלים לפיתוח בJAVA (רצוי אפשרויות הרצה מהGUI) - ןלC\C++ - כנ"ל ואם יש HELP מה יותר טוב... ייתכן ולמפתחי C++ לא יהיה אינטרנט... פשוט אין לי כוח להתרוצץ ולהתקין עשרות מחשבים - אם יש הפצה שחוסכת לי זמן... שמעתי שלSUN יש הפצה שכולה מבוססת JAVA. האם זה ייתרון כלשהוא ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי או , כמה בערך אתם השארתם לאובונטו? מדובר על 7.04 אפשר להגיד שאני מסוגל להקצות הכי הרבה 18 ג'יגה(אני לא יודע אם צריך אבל...) בקרוב אני יתקין , פעם ראשונה לינוקס ואני רוצה להתנסות ,בכמה שיותר דברים ותוכנות במערכת הפעלה. כמו שאמרתי,אני רוצה להתנסות בכמה שיותר , שזה אומר מאופן אופיס , ועד הדברים "הקטנים" +להעביר כ-6/7 ג'יגה+ מוזיקה וידאו וכו' זה כולל כמובן את xgl אז כמה אני צריך להקצות לאובונטו? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש לי ספר פקודות ביוניקס ואני רוצה להתחיל לתרגל . יש לי וינדוס XP . האם אני צריך תוכנה כלשהי ? אם כן אז מאיפה אני משיג ? האם אני צריך להתחבר לשרת כלשהו ? אם כן אז איך ? בכלל , מה עלי לעשות בכדי להתחיל להריץ פקודות ביוניקס ? תודה רבה למי שמוכן לעזור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי מכיר את זה? http://overclockix.octeams.com/ העם מישהו כבר עבד איתו? איך זה בדיוק עובד?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי UBUNTU 7.10 על מחשב שהיה מותקן עליו כבר UBUNTU 7.00 ללא בעיות וקיבלתי הודעת ERROR 17 בהפעלת המחשב. יש הרדדיסק אחד מחובר למחשב וXP שכבר מותקן. ניסיתי כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. בינתיים השתמשתי בFIXBOOT כדי להשתמש בXP. לאחר שהתקנתי שוב את הGRUB (מהLIVECD) הודעת השגיאה חזרה ועכשיו גם FIXBOOT לא מחזיר את הBOOTLOADER של XP (למרות שהוא מדווח שהפעולה הושלמה בהצלחה). למישהו יש מושג איך אני מפעיל את הGRUB כדי שגם הXP וגם הUBUNTU יעבדו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כשאני נימצא בשולחן עבודה. אני רוצה לסובב ולעבור לחלונות XP. ממש כאילו רואים קובייה מסובבת.מזיז לצד ימין חלונות XP או חוזר לשמאל אובונטו. בחלונות XP לראות דוגמא עבודות מסמכים או וידאו וכו'. ואז בסוף חוזר לאובונטו כרגיל לראות מסמך או וידאו וכו'...אתם מבינים? איך עושים כדי שאראה סיבוב קובייה ולראות חלונות XP? מיכאל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בונה כרגע אפליקציה מעל לינוקס, המטרה של האפליקציה זה קבלת אירועים דרך ethernet וניתוחם, הבעיה היא timers, אני צריכה מימוש של טיימר לשכבה מעל הקרנל, כלומר האפליקציה בהמתנה לאירוע מתחילת ההמתנה מאותחל טיימר ואם הוא פג לפני קבלת האירוע האפליקציה תעבור למצב שגיאה. מישהו התעסק עם הנושא כי מצאתי 2 סוגי טיימרים בלינוקס שאחד מהם מיועד לקרנל ככל הנראה, והשני שהוא זה שנראה מתאים אין מספיק הסבר והדוגמאות שמצאתי ברשת תמיד אחרי איתחול הטיימר הפעילו מנגנון שינה שאני לא זקוקה לוץ מישהו נתקבל בנושא?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני עברתי ל MAC לפני חודשים ואני שממש מחשיב את עצמי משתמם WIN מתקדם מצאתי את עצמי טירון ב OSX (לקח לי ממש הרבה זמן עד שהצלחתי לעשות BOOT FROM CD ) אחרי חודשיים של שימוש וקריאת מדריכים למתחילים הבנתי פחות או יותר מי נגד מי אבל עדיון חסר לי את היכולת שימוש המתקדמת לOSX אני מבקש מדריכים למשתמשים שרוצים לדעת יותר (משהו כמו קורס תכנאים למחשבי מק) איפה שהוא שאפשר לקרוא על תוכנות למק שמומלץ להשתמש ביחס לתוכנות אחרות וכו תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-