לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני מחפש בטירוף virtual audio cable ללינוקס אם יש תוכנה חילופית השמח מאוד לשמוע עליה. מה שהתוכנה עושה היא מוסיפה למחשב דיבר של כרטיס קול (מין מיקסר כזה) ואיתה אתה יכול לשדר מ ה WINAMP לקו של התוכנה ומהקן לשדר מוסיקה לכל תוכנה של אודיו
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
אני מחפש הפצה עם כלים לפיתוח בJAVA (רצוי אפשרויות הרצה מהGUI) - ןלC\C++ - כנ"ל ואם יש HELP מה יותר טוב... ייתכן ולמפתחי C++ לא יהיה אינטרנט... פשוט אין לי כוח להתרוצץ ולהתקין עשרות מחשבים - אם יש הפצה שחוסכת לי זמן... שמעתי שלSUN יש הפצה שכולה מבוססת JAVA. האם זה ייתרון כלשהוא ?
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כשאני פותח את התפריטים בחלק העליון של המסך ב hwzone.co.il הם 'מתחת' לפרסומת ה flash, האם זה רק אצלי או אצל כולם ? אני יודע שב windows זה לא קורה. ואיך ניתן בכל זאת לפתור את זה ? הבעיה חוזרת על עצמה גם בשימוש בדפדפנים שונים כמו Firefox ו Epiphany אני משתמש ב Ubuntu 6.10 http://img217.imageshack.us/img217/8946/flashproblemfh6.jpg
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
ברשותי ubuntu על נייד hp pavilon בעל מצלמה ומיקרפון מובנה . נתקלתי במספר בעיות skype שאת חלקם הצלחתי לפתור, אחת מהם היא שגיאת Problem with Audio Playback על ידי פקודה : נשראה לי בעיה אחת המונעת ממני להשתמש בתוכנה באופן תקין, המקרופון לא פועל... לא רק בתוכנה אלא במחשב בכלל. בתפריט volume control>recording המקרופון כל הזמן במצב mute ב digital וב capture . למשהו יש פתרון ? שהיה מפורט וברור כי אני עדין טירון בלינוקס
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בגדול, מה שאני רוצה זה להכין DOK שיש עליו גם ויסטה וגם ubuntu ובזמן הבוט יש לי GRUB שנותן לי לבחור בינהם בצורה יפה. כבר מצאתי איך אני מכין את הlive CD/USB של ויסטה, וגם של ubuntu בנפרד. השאלה היא איך בדיוק אני מסדר שם את שלושתם כדי שיעבדו כמו שצריך?
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, אני אף פעם לא התקנתי לינוקס ורציתי לדעת האם המודם ADSL שלי יעבוד בלינוקס, המודם הוא מהסוג הזה: ECI B-focus router 270PR (זה מה שכתוב על המודם) האם הוא יעבוד בלינוקס? ואיזו הפצה של לינוקס אתם ממליצים למתחיל כמוני?
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי או , כמה בערך אתם השארתם לאובונטו? מדובר על 7.04 אפשר להגיד שאני מסוגל להקצות הכי הרבה 18 ג'יגה(אני לא יודע אם צריך אבל...) בקרוב אני יתקין , פעם ראשונה לינוקס ואני רוצה להתנסות ,בכמה שיותר דברים ותוכנות במערכת הפעלה. כמו שאמרתי,אני רוצה להתנסות בכמה שיותר , שזה אומר מאופן אופיס , ועד הדברים "הקטנים" +להעביר כ-6/7 ג'יגה+ מוזיקה וידאו וכו' זה כולל כמובן את xgl אז כמה אני צריך להקצות לאובונטו? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום . אני משתמש ב Redhat 8 ובקרוב אעבור ל 9 . ברצוני להתחבר למחשב לא דרך SSH , Telnet and sons . אני רוצה את ה Xwindows דרך איזשוהיא תוכנה שתרוץ ב windows Xp , שתתן לי אפשרות לגישה GUI למערכת ( סתם ליופי בנוסף לגישה הרגילה ) .
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם ... בזמן האחרון התחלתי להרגיש שדי מיצתי את WINXP שאין לי את כל החופש שאני רוצה במערכת הפעלה ושאני רוצה לפחות לנסות עוד פיתרון ולראות איך זה... לפני שאני מתקין רציתי לברר כמה דברים. 1. אני עדיין מתלבט בעניין חבילה אני נוטה לכיוון האובנטו אבל עדיין לא החלטתי סופית, ממספר אנשים שמעתי שדווקא פדאורה טובה גם למתחילים.. בעיקרון הדרישות שלי מהחבילה הן הבאות - ממשק גרפי חמוד לא צריך את העיצוב הכי מדהים אבל אני גם לא רוצה לשבת כל היום מול הטרמינל... חשוב לי גם מערכת לא כבדה מידי וכמובן שתיהיה נוחה למשתמש מתחיל בלינוקס אך למרות זאת משתמש שרוצה לדעת מה קורה לו במחשב ורוצה שליטה על הדברים שלו וגם מעוניין לשחק קצת עם הטרמינל וללמוד מה בדיוק קורה שמה בלינוקס ןגם מערכת יצי…
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
:-* ;D || /\ [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הפייר פוקס דפוק לא עובד במלא אתרים http://www.one.co.il/Msites/99/first.aspx?id=595 למשל זה רדיו ONE עם IE זה עובד. ויש עוד מלא אתרים שה FF פשוט לא עובד .
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום , יש לי ספר פקודות ביוניקס ואני רוצה להתחיל לתרגל . יש לי וינדוס XP . האם אני צריך תוכנה כלשהי ? אם כן אז מאיפה אני משיג ? האם אני צריך להתחבר לשרת כלשהו ? אם כן אז איך ? בכלל , מה עלי לעשות בכדי להתחיל להריץ פקודות ביוניקס ? תודה רבה למי שמוכן לעזור
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כשאני מעלה את ההתקנה מגיע המסך הרגיל הכל בסדר. עכשיו כדי להתחיל בהתקנה צריך ללחוץ<ENTER> וזה אמור להיכנס לממשק הגרפי. או שיש אפשרות להקליד LINUX TEXT וזה אמור להיכנס להתקנה לא גרפית משהו כמו דוס נראה לי עכשיו אני מנסה את 2 האפשרויות אבל כל מה שאני עושה ההתקנה מנסה לאתחל 2 קבצים ואז המחשב עושה ריסטרט ניסיתי מלא פעמים וכלום לא הולך קראתי קצת על זה וראיתי שיש את אותה בעיה לעוד אנשים בדיוק כמו שלי ואני לא מבין איך אני פותר את זה אני מת כבר להתקין את הפדורה. :'( תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס האשראי המון בשביל קניות ברשת, אבל אתמול בלילה גיליתי שמישהו פרץ לי למחשב בזמן שהשתמשתי בכרטיס לשלוש קניות . אני רק מקווה שזה היה סתם ילד קטן, שאין לו מושג מהחיים שלו, אבל לא רוצה לקחת יותר סיכונים ולהשתמש ב-XP בשביל קניות באינטרנט. אז חשבתי על לינוקס, כי לפי מה שאני יודע היא מערכת הפעלה מאוד בטוחה, ואין בה את כל הקטע של הפריצות. זה נכון? או שמבחינת אבטחה אין הבדל בינה לבין XP?
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי אחרי שקראתי ברשת גילתי שנתבים קורסים תחת עומס של תוכנות P2p. היה לי נתב אחד והוא קרס כל פעם שהופעל Emule. הבעיה השניה זה שנתבים בארץ עולים ב100% יותר מאשר בחו"ל. לדוגמא הנתב של Linksys WRT54G שבחו"ל המחיר 60$ ובארץ 130$ . אז החלטתי לבנות את הנתב בעצמי על מחשב ישן PII 400 שגם ככה סתם זרוק במחסן. אבל לעבודה כנתב הוא מעולה. הזמנתי כרטיס רשת אלחוטי של 3Com. אני פשוט מחפש מערכת הפעלה שאני אתחבר איתה כמו נתבים. בממשק HTTP. שיהיה לה Firewall מובנה. Mac Filter והצפנת WPA. אפשר להתקין בקלות Windows XP עם Firewall ולעשות הכל ולשלוט דרך VNC או PCANYWHERE ולבנות כמה חוקים בFirewall. אבל קודם אני רוצה לבדוק את לינוקס ובמקרה שאני לא אצליח אני משאיר את XP כגיבוי. תודה
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הדיסק של הדרייבר שלי לא עולה, (יכול להיות שהוא מותאם רק לווינדוס או שהוא נהרס לי), והחברה לא מוכרת ככה שאני לא יכול למצוא דרייברים באינטרנט, יש דרך שהמערכת תזהה את החומר איכשהו ?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2989427,00.html תגובות.
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
לאחר שהתקנתי UBUNTU 7.10 על מחשב שהיה מותקן עליו כבר UBUNTU 7.00 ללא בעיות וקיבלתי הודעת ERROR 17 בהפעלת המחשב. יש הרדדיסק אחד מחובר למחשב וXP שכבר מותקן. ניסיתי כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. בינתיים השתמשתי בFIXBOOT כדי להשתמש בXP. לאחר שהתקנתי שוב את הGRUB (מהLIVECD) הודעת השגיאה חזרה ועכשיו גם FIXBOOT לא מחזיר את הBOOTLOADER של XP (למרות שהוא מדווח שהפעולה הושלמה בהצלחה). למישהו יש מושג איך אני מפעיל את הGRUB כדי שגם הXP וגם הUBUNTU יעבדו?
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
התקנתי ובמהלך ההתקנה לא היה לי שום אופציה ליצור משתמשים או סיסמאות. (התקנתי פעמיים אז אני בטוח) הדבר היחידי שהיה זו סיסמא של הADMIN שנתתי לו. עכשיו בזמן שמערכת ההפעלה עולה הוא מבקש ממני LOGIN NAME ו PASSWORD מה אני אמור לתת לו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
טוב החלטתי להתקין את הבטא אחרי שהאלפא עשתה יותר מידי בעיות עקבתי אחרי המדריך הזה http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Hardy_Installation_Guide#Method_1:_Install_the_driver_the_Ubuntu_Way הXORG שלי נראה כך Section "Monitor" Identifier "aticonfig-Monitor[0]" Option "VendorName" "ATI Proprietary Driver" Option "ModelName" "Generic Autodetecting Monitor" Option "DPMS" "true" EndSection Section "Device" Identifier "aticonfig-Device[0]" Driver "fglrx" EndSection Section "Screen" Identifier "aticonfig-Screen[0]" Device "aticonfig-Device[0]" Monitor "aticonfig-Monitor[0]" DefaultDepth 24 SubSection "Display" Viewport 0 0 Depth 24 EndSubSecti…
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
פתחתי את המערכת לFTP דרך המדריך הזה http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=218630 ההתקנה הייתה מאוד פשוטה עכשיו כמה שאלות שאולי יראו לכם מפגרות אבל בכל מקרה אני אשמח לעזרה הFTP פתוח לכולם או רק לרשת בפנימית שלי? אם לא , אז איך אני פותח אותה? איך אני יוצר משתמשים לFTP? ראיתי בגוגל בכל מיני פורמים אבל בגלל החוסר ידע שלי בלינוקס לא היה לי מושג על מה מדברים אז פניתי לפה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום רב. לפני כמה זמן התקנתי לינוקס, עשה קצת בעיות אז עזבתי את זה (מתכוון לחזור בעתיד). בנתיים אני עובד בווינדוס, אבל ב HD יש לי פחות 20 ג'יגה(המחיצה של הלינוקס) ואני לא רואה אותה דרך הווינדוס. מה הדרך הכי מהירה ופשוטה למחוק את המחיצה של הלינוקס ולאחד בין המחיצות? אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב די ענתיקה שאני רוצה להתקין עליו אובונטו, למה? לא יודע בעצם, פשוט נמאס מ XP למרות שאני יודע ש XP רץ על המחשב הזה בסדר גמור. המחשב ישמש בעיקר לגלישה, חיבור ב remote למחשב נייד והורדות (אימיול התוכנה המועדפת). המחשב הוא לא המפרט שלי שמצויין בצד אלא זה: פנטיום 3 500MHZ חצי גיגה RAM - 133MHZ 40 גיגה HD כרטיס מסך nvidia geforce 2 MX אכן עגלה... הנה כמה שאלות: 1. האם המפרט בכלל מתאים להתקנה של אובונטו? דרייברים, מחשב חזק וכו'? 2. האם יש כזה פיצ'ר remote desktop connection באובונטו? 3. ראיתי שיש amule ללינוקס, זה עובד? 4. כשמתקינים emule ללינוקס, האם צריך להגדיר static IP? האם זה בעיה? 5. האם כל התקנה של תוכנה בלינוקס מתאפשרת דרך פקודות בטרמינל? אין שם כזה דבר קוב…
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-