עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by Achiron,

מסתבר שהצעד שהצעתי לפני שפניתי אליכם פתר לבנאדם את הבעיה.

2. Started by imac,

Macbook רגיל נראה לי מסך 13 משנת 2007 2 ghz core 2 duo וזכרון 1gb 667mhz ddr? בלי סוללה עם קצת שריטות מה הערך שלו? תודה מראש

3. שוטטתי ברשת ומצאתי מספר ערכות שכאלו, אך לא הצלחתי לסגור על אחת מהם, לכן אני מבקש המלצה במידה ויש, מדובר על סיוע לבחור די דל באמצעים, יותר נוח לו לעבוד עם ממשק\מנשק מוכר, זה למה\מדוע. כמובן ובמידה ויש דרכים אחרות להגיע לאותו המראה, מה טוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

שמתי לב שכשמוסיפים option לכל דרכי ה"הדבק" בהעתק-הדבק במק, זה מעביר את הקובץ ולא יוצר עותק (הפעולה הופכת להיות move item here במקום paste item). yay!...

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. כמה שאלות לפני התקנת לינוקס מינט - - האם יש אפשרות לריבוי מסכים בצורה פשוטה כמו בווינדוס? - אני מתקין מינט 14.1, האם שתצא הגרסה הבאה אני אצטרך לפרמט או שאוכל "לשדרג"? (מצאתי את זה: http://community.linuxmint.com/tutorial/view/2) - האם יש הבדל בין התקנה לצד ווינדוס 7 או לצד ווינדוס 8 (אני מניח שלא, אבל ליתר בטחון..), והאם ההתקנה של לינוקס מינט דומה להתקנה של אובנטו (כדי שאני אוכל להסתמך על מדריך שקיים במקום להתחיל לנחש דברים..) - מחשב עם 4GB זכרון (ומעבד 64ביט כמובן) - יש סיבה לא להתקין מערכת 64ביט? תודה מראש לעוזרים! ;D

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by liorko,

שלום, אני משתמש באובנטו 12.10 וכאשר אני מנסה לעבוד עם הגלגלת של העכבר היא יורדת מהר מדי. ניסיתי לשחק עם ההגדרות עכבר בלינוקס וזה לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Jenia24,

אהלן, יש לי 2 שאלות בנוגע להפצה הנ'ל 1. איך אני מונע מדברים לעלות ב-Startup? 2. ראיתי שיצא גרסא חדשה להפצה, אני אני מעדכן אותה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by sedjonns,

שלום.. אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני רוצה לעשות Multi Boot USB (ולשים עליו מספר תוכנות - HBCD, ERD Commander, ועוד). נתקעתי בשלב יצירת התפריט של הבחירה בין מערכות ההפעלה. ראיתי ביוטיוב סרטון שמסביר איך עושים מולטי בוט - אבל בקבצים שהורדתי (וגם בפורומים שחיפשתי) ראיתי שהקובץ של התפריט שקיים אצלי (וגם בסרטון) כבר לא רלוונטי, כי משהו השתנה.מישהו יכול לעזור לי ליצור קובץ כזה? חיפשתי ולא מצאתי... יש לציין שאין לי שמץ של מושג בלינוקס ו/או בתכנות. תודה רבה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי (וגם אם לא) עריכה: מדובר בתפריט שישב על הUSB עצמו ושיציג את התוכנות שכתבתי פה (ולא את וינדווס) מכיוון שהגדרתי מראש לעשות BOOT מUSB.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by benyben,

שלום. יש דרך לעבוד עם ה SDK של אפפל, על פיתוח אפליקציה, ללא מחשב מק? האם יש איזשהו אתר שמציע שירות ווירטואלי כזה? או מכונה ווירטואלית? כל עצה תתקבל בברכה. לא בא לי לרכוש מקינטוש עכשיו (גדול עלי!). תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. Started by alex542,

הציעו לי להשתמש בAPTonCD להתקנה בלי אינטרנט בubuntu אז בשביל ליצור את החבילות אני נאלץ להשתמש ב-סביבת Keryx נגיד אני שומר את החבילות שאני רוצה דרך התוכנה איך אני מתקין בubutnu את APTonCD ודרכו איכשהו מתקין את החבילות להתקנה שיצרתי דרך סביבת Keryx?

11. שלום לכולם[ אני מעוניין לרכוש מחשב IMAC לצרכי עבודה - בעיקר פוטושופ.יש לי חבר עם מחשב שעבדתי עליו מספר פעמים והייתי מרוצה ממנו ויש לי אפשרות לרכוש אותו.איני מבין מספיק ב MAC ועבדתי עד היום בעיקר עם PC אבל אני מעוניין לעבור למק לצרכי עבודה.אשמח אם תגיבו על המפרט של המחשב ותכתבו מהו המחיר שלדעתכם שווה המחשב כיום.אשמח לדעת האם ניתן לשדרג או להוסיף זכרון RAM,כמה ומה העלות.תודה רבה לכולם!!המחשב בן 3-4 שנים. גודל מסך 24 אינץ'. iMac8,1 - Intel Core 2 Duo 2.8 GHz - L2 Cache: 6 MB Memory: 4 GB - Chipset Model: NVIDIA GeForce 8800 GS VRAM (Total): 512 MB 320.07 GB Size: 2 GB Type: DDR2 SDRAM Speed: 800 MHz Size: 2 GB Type: DDR2 SDRAM Speed: 800 MHz System Version: Ma…

12. התקנתי מס' פעמים, כהתקנה עצמאית וע"י שימוש בWUBI, כמע' הפעלה בודדת ובשילוב עם XP. לאחר ההתקנה העכבר זז, אני יכול להיכנס להגדרות הכלליות ע"י קפיצה אליהן מהגדרות רקע המסך, אני משנה את רגישות ההופעה של הלאנצ'ר, את המיקום של אזור היעד, את הtoggle שקובע אם הוא יוסתר אוט' או לא וכלום לא משנה, אני פשוט רואה סמן של עכבר על מסך ריק, בלי לאנצ'ר ובלי השורה העליונה. המקלדת מזוהה אך לחיצה על כפתור הווינדוס או כל כפתור אחר לא עושה דבר. כל מה שאנ יכול לעשות זה מה שקליק ימני של העכבר פותח לי. אני משתמש בכ. רשת אלחוטית בחיבור USB. יש לציין שלפני תחילת ההתקנה, כשאני מתקין מדיסק, מופיע הסרגל העליון והרשת מזוהה. מעולם בחיי לא השקעתי זמן כה רב בהתקנת מע' הפעלה, מה אני עושה לא נכון?

13. אני רוצה לקנות טאבלט גוגל נקסוס 10 בחו"ל ולהביא אותו לארץ. הטאבלט מגיע עם אנדרואיד 4.2 ג'לי בין. שתי שאלות 1. אני יכול להתקין איפשהו בארץ אנדרואיד 4.2 בעברית שירוץ עליו טוב? 2. אם לא, אני יכול להוריד מקלדת בעברית ותמיכה באפליקציות בעברית? תודה רבה! עידו

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. קצת מפתיע לגלות שאין באתר HWZONE פורום לתחזוקת אנדרואיד ותוכנות נפוצות תחת אנדרואיד. זו מערכת הפעלה שלגבי הציבור הרחב הרבה יותר נפוצה מלינוקס. בכל אופ לכנסתי לשאול פה בתקווה שתפנו אותי לפורום מומחים לאנדרואיד (ב HWZONE או באתר טכני ישראלי אחר).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם! אז ככה, אני דיג'יי שהמחשב הראשי שלי הינו מקבוק פרו והמחשב גיבוי הוא פיסי מסוג דל. כבר זמן מה שמחפש תוכנה שתוכל לעזור לי לגבות את המחשב. אלה הן הדרישות שלי מהתוכנה אני מקווה שתוכלו לעזור לי: 1.גיבוי מלא של מערכת ההפעלה - (bootable) למקרה של קריסת הארד דיסק הפנימי אני פשוט שולף את הדיסק הנייד ומעלה את מערכת ההפעלה דרכו. 2. גיבוי סלקטיבי - גיבוי של תיקיית המוזיקה ותוכנת המוזיקה שלי כך שהגיבוי יפעל גם בפיסי. 3. סנכרון תיקיות בין המק לפיסי - כידוע דיג'יי תמיד צריך להיות מעודכן וזה לא יעיל (בעליל) כל פעם להעתיק את המוזיקה החדשה ל2 מחשבים בנפרד. הייתי רוצה שמקרה של תקלה באמצע אירוע, אני פשוט עובר מחשב וכל המוזיקה שלי נמצאת שם ומעודכנת. הקיימת תוכנה שתעשה עבורי את המש…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  16. Started by ivry12,

זה נכון שאם יש לי אייפון 4 אני יכול לשנמך מ6.1.3 לאיזה גירסא שבאלי בלי חתימות ? כי ראיתי משהו שקוראים לו בוטרום משהו כזה ויש את זה לאייפון 3GS ו4G

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  17. Started by @ALeX.NeT,

אני רוצה ליצור USB שמתיי שאני יכניס אותו למחשב ויפעיל אותו דרך ה Boot הוא יציג ישר את אובונטו לייב דיסק במקום את ההתקנה שלו תודה לכל האוזרים

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. שלום חברים אני מריץ Backtrack 5 על מכונה וירטואלית,משום מה אני לא מצליח להגדיר את הנתב שברשותי,הנתב הינו TP-LINK מדגם TL-WN772N. אני מגדיר בהגדרות של המכונה הווירטואלית bridged adapter ובוחר את הנתב . כאשר אני נכנס למערכת הפעלה וכותב את הפקודה הבאה iwconfig או את ifconfig אני לא מזהה את הנתב תחת wlan0 אני רואה רק 2 כרטיסי רשת שקיימים במחשב הנייד תחת eth1 ו eth0 בצעתי עידכון לkernel אבל עדין אני לא רואה את הנתב ולא מצליח לגשת מה שמופיע לי תחת iwconfing lo no wireless extensios eth0 no wireless extensions eth1 no wireless extensions אני מריץ את הפקודה uname -r אני מקבל את 3.2.6 אני מריץ את uname -a linux bt 3.2.6 #1 smp fri feb 17:10:34 est 2012 x86_64 linux gnu/…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Or8899,

שלום,אני מחפש מקבוק מיד 2 ,אשר יריץ בקלות את התוכנות שאני עובד איתן:Adobe Master Collections CS6 ,xCode ,תוכנות לבניית אתרים. משיחות והתייעצויות הבנתי שהמקבוק הבסיסי(הלבן) לא יוכל להריץ אותן,כי הוא ישן וחלש... המליצו לי להעלות את התקציב שלי ל 2500 ₪ ולקנות מקבוק עם 8GB ראם. עם 8GB ראם אני בטוח שלא תהיה לו בעיה, אבל האם מעבד C2D הוא מספיק חזק בשביל הדרישות שלי? והאם 4GB ראם ומעבד C2D על מקבוק מ2009 לא יספיק? תודה מראש, אור (:

20. צריכה המלצה לכרטיס רשת שיעבוד עם הישומים הבאים aircrack-ng Xiaopan OS Reaver compat-wireless או לפחות עם REAVER + aircrack-ng הייתי מעוניינת בכרטיס רשת USB שמתאים או ראוטר שיתמוך.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. Started by shmulike,

אני מנסה ליצור חשבון חדש לאייפון שלי ללא פרטי כרטיס אשראי. איך עושים את זה?

22. Started by sprinter,

הי, מישהו יכול לעזור לי בשגיאה שאני מקבל? Could not open X display [trix@flix root]$ su - Password: [root@flix ~]# gedit /etc/yum.repos.d/google.repo No protocol specified ** (gedit:6028): WARNING **: Could not open X display Cannot open display: Run 'gedit --help' to see a full list of available command line options. [root@flix ~]# ^C

23. Started by reformy,

אהלן קיבלתי macbook pro בן כ- 5 שנים (עם OS X 10.5.8). אני רוצה לפרמט אותו ולהתחיל מחדש. איך עושים את זה? אני חדש בעולם המק. אין לי דיסק התקנה או משהו כזה. חן חן

24. Started by refael111,

מחפש חומר לימודי מקצועי כלל שניתן על מערכת ההפעלה back track תודה

25. Started by pxst17,

אני רוצה להתחיל ללמוד את המערכת הזו ולהתקין אותה אצלי במחשב כי הבנתי שיש איתה המון ביקוש.. מה דעתכם? זו מערכת שמבוססת על פקודות והאקינג בעיקר?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים