לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
מחפשת המלצה לSSL VPN עבור לינוקס. ראיתי את ה"Adito" SSL VPN, שמשתמש בממשק WEB ומתקין קליינט ג'אווה קטן, אבל לצערי הוא לא בפיתוח מעל שנה. מישהו יודע אם לOPEN VPN יש תמיכה בSSL VPN (הכוונה גישה ממשק WEB) או אם מישהו יודע אם הפרוייקט של Adito התמזג למשהו אחר? ענבר.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי הינה התמונה לשגיאה http://img406.imageshack.us/img406/2301/ubuntu20101231014457.png כמו שאתם רואים אני מנסה להעתיק כמה קבצים לקובצ IMAGE SYSTEM.EXT2 בגודל 400 מגה בקירוב והקבצים שוקלים בערך 240 מגה אולי זה גודל של בלוק או הספריות ? איזה פקודה צריך לרשום כדי ליצור IMAGE נכון תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים ה- mac os x לא עולה לי, נתקע על תמוך ומסך טעינה. הדיסק שברשותי שרוט ולכן הוא לא קורא אותו ניסיתי להוריד מספר גרסאות ולצרוב אותם בווינדוס אבל קיבלתי שגיאה יש אפשרות לבצע את ההתקנה דרך USB או כל פתרון אחר ? אני חסר אונים לתקלה הזאת כמה כמה ימים.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן התקנתי את אובונטו לצד ווינדוס 7 שהיה המערכת הראשית שלי. לאחר שהתעסקתי עם אובנטו אני כבר לא עושה בוט לווינדוס כמעט. יש לי רק כמה בעיות שבגללם אני צריך להפעיל את ווינדוס: 1. הכרטיס מסך שלי הוא מסדרת ATI X800, כבר הבנתי שיש ללינוקס בעיה עם דרייורים לATI אבל האם בכל זאת אפשר להשיג דרייור נורמלי לכרטיס הזה? משחק דיי פשוט כמו nexuiz לא עובד לי חלק. 2. בווינדוס אני משתמש ב-mpc-hc כנגן סרטים שלי. ניסיתי למצוא תחלופה אבל לא הצלחתי. התקנתי את smplayer על פי כמה המלצות אבל כל כשאני מריץ עליו סתם נגיד קובץ mkv 720p הוא לא מתקרב אפילו ללעבוד חלק. VLC אומנם עובדת טוב אבל הבעיה שלי איתה שכאשר אני מריץ או אותו קובץ MKV עם כתוביות בפורמת SUB הכתוביות מופיעות אבל לא נעלמות וכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. שאלה ראשונה בקשר לוידאו צ'אט. האם זה אפשרי לבצע וידאו צ'אט בחיבור 3G? הבנתי ש FaceTime עובד רק בwi-fi. מה לגבי סקייפ? או אפליקציה אחרת אולי? שאלה שניה היא בקשר ל GPS. האם הוא משמש כ GPS לכל דבר דרך הלוויינים או רק דרך הרשת? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
או האם יש אופציה לעדכן עברית למכשיר שקיימת עליו מערכת ההפעלה...(לא בהכרח פלאפון..) תודה לעוזרים! זה ממש חשוב לי!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
חברים, אני מנסה להפעיל Video&Voice Chat ב- Ubuntu שיתמוך בקליינט יאהו. הצלחתי לגרום ל- Kopete להפעיל את ה- Webcam משולבת מיקרופון שלי (Lifecam VX-800), אך אין קול ושליטה על הקול (באפשרויות). איזה פתרון יש לשיחת וידאו בקליינט יאהו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב טאבלט לרישום/ציור סקיצות וכו' האם האייפד מזהה הבדלים בלחץ(בדומה ל WACOM)? חיבור לרשת מבוססת ווינדוס(בשביל שיתוף מדפסת וקבצים) אפשרי? האם קיים סטיילוס עם קצה "חד" בדומה לעיפרון או עט, כל מה שראיתי ברשת מגיע עם ראש רחב... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכם, האם משהו מצא איזה דרייבר נורמלי לכרטיסים של ATI? פשוט מה שיש היום בשוק הלינוקס לא תומך טוב עם ה-ATI שיהיה אפשר לראות HD כמו בן אדם. תודה רבה. הכרטיס שלי: HD6950.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
היי, אני חדש בכל עניין האקינטוש, ולאחרונה החלטתי לנסות את מערכת ההפעלה בהתאם למדריך של http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html השאלה שלי האם המערכת הפעלה שאידיגיטל מוכרת היא גרסת שדרוג או שניתן לבצע איתה התקנה נקייה על מחשב PC (מבוסס אינטל). קראתי שרשום שם שדרוג אבל קראתי במקומות אחרים שזה לא באמת, מה נכון? ועוד שאלה קטנה, הלפטופ שלי מדגם DELL 4310 - i5 האם תיהיה בעיה להתקין? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בפעולה כזו וכזו שנעשתה על שרת שרץ על Redhat 5.3 נמחקו 2 קבצי ה- network-scripts של eth4 ו- eth5. לכן אני לא יכול גם לראות את הממשקים האלה ב ifconfig -a אני יודע שהשרת מחובר בוודאות לממשקים האלה - ראשית איך אני שולף את הכתובות MAC ולא באמצעות ifconfig ? הרעיון שלי הוא ליצור קובץ ifcfg-eth4/5 עם המאק הנכון בתקווה ואז המכונה תכיר בדיוייסים האלה. עצתכם בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי באחד הפורומים שניתן להתקין mac os על מחשב רגיל (מעבד 8400,ציפסט P45) ניסיתי להתקין אך ללא הצלחה (מתקין הכל עד לשלב שהמערכת אמורה לעלות אך לא עולה) אם יש פה מישהו שיודע מה צריך לעשות אני אשמח לקבל הסבר, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את גרסת ה Core, כרגע אני מנסה להבין למה אין לי אינטרנט, מה הפקודה שמקבלת אייפי מהDHCP? ואיך מתקינים חבילות? הבנתי שלא מקמפלים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן להשתלט מאייפד 2 - על מחשב PC עם מערכת הפעלה XP Professional . ?? באותה צורה של Remote Desktop .. ??? ואם כן האם זו השתלטות מלאה ?? כלומר שניתן לבצא את כל הפעולות והפעלת התוכנות שעל ה PC ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני בדר"כ לא נוהג להעתיק תוכן ממקומות אחרים, אבל זאת הגדרה ששונתה לאחרונה ויכולה להציק להרבה מכם, תודה רבה ל-eden מפורום אייפונס על הפתרון.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול כמה דברים.. 1. האם מישהו מכיר מעבד תמלילים תואם OFFICE שאיננו NeoOffice? אני מחפש מעבד תמלילים נוח שיכול לקרוא ולשמור קבצים גם עבור אופיס. הניאו אופיס מתסכל אותי מאד בגלל תאימות העברית הלוקה (ואשמח אם תקחו את זה כעובדה, לי כבר אין כח לנסות להתאים עצמי לניאו אופיס). 2. האם מישהו מכיר את תוכנת "MELLEL"? אשמח לחוות דעת עלייה, האם אפשר להפעיל ולשמור בה קבצי וורד ואופיס. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהפכתי אותו לשרת התקנתי בו מערכת LINUX הבעיה שאני לא כל כך מתמצא במערכת הזאת אפשר איזשהו כיוון איך להריץ סתם שרת משחק עם APACHE ו MYSQL
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נכנסתי לAppCleaner ובמקום תוכנה אחת שרציתי למחוק מחקתי ביחד איתה גם כל מיני פלאגינים ותוכנות ... יש במק system restore כמו בוינדוס? הוא גם עושה בקאפ אוטומטית נכון..? במקרה הגרוע, יש דרך להתקין מחדש את lion מבלי לאבד את כל המידע שיש לי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. עברית בWINE? אין עברית.. זה עושה כל מיני סימנים שונים.. מה הדרך הכי קלה להוסיף תמיכת עברית לWINE עצמו? 2. עברית הפוכה בפלאש.. נראה לי כבר שאלתי פה פעם מצטער שאני שואל שוב, כדאי להתקין פלאש אחר או להשתמש בפלאש של אדובי שיש לו את הבעיה? 3. מכירים את Minecraft? עשיתי לו חבילת DEB ואני רוצה לפרסם את החבילה, חשבתי על code.google.com אבל יש שם הגדרות LICENSE ושיט כזה.. איפה אוכל לפרסם?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי. אז אחרי קצת קשיים, הצלחתי להתקין על ה-MAC BOOK של ידידה (10.6) את ה-WIN7 בעזרת ה-BC. אך לא הצלחתי להבין איפה מסתתרים להם הדרייברים לכרטיס הרשת ושאר הדברים. בחלק מהחיפושים בגוגל ראיתי שזה אמור להיות ב-BC עצמו, בחלק ראיתי שזה אמור להיות בדיסק מערכת ההפעלה - ומאחר ואני טיפש מוחלט בתחום המק וזו הפעם הראשונה שאני בכלל בא במגע עם מחשב של אפל, אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו ניסה לפרוץ לי את האייפון ואמר שהוא עשה סנכרון \ גיבוי של האנשי קשר + תמונות במחשב.. הפריצה לא הצליחה ועכשיו אין לי אנשי קשר ואין כלום אני תקוע ואני חייב את האנשי קשר בשביל העבודה... מישהו יודע איך מפעילים את הגיבוי שהוא עשה? שיחזור הכל? שבת שלום שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
השאלה בעיקר מתמקדת בתמיכה בעברית כמובן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי לידידה BOOT CAMP על המק בוק שלה ולא הצלחתי להבין איפה מסתררים (אם בכלל) הדרייברים כדי שיהיה לה אינטרנט או כדי שהיא תוכל לשמוע משהו ברמקולים וכו'. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי די הרבה תקלות באובונטו, ואין לי מושג אם זאתי מערכת ההפעלה או שיש בעיית תאימות בחומרה שלי. הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי לינק ששלחו לבדיקת תאימות, והמחשב שלי לא נמצא שם. המפרט: Asus M2a-MX AMD 4800 2.5GHZ Dual core Club3D ATI Radeon HD3650 G.skill 1GB 800MZ DDR2 / X2
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-