עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. למי שמכיר את הפונקציה וגם למי שלא, לרוב אתרי הטורנטים הגדולים יש תמיכה בשירות rss (עדכונים לגבי שינויים אחרונים), קליינטים תומכים יכולים להשתמש בשירות הנ"ל בכדי להוריד אוטומטית סדרות ע"פ חוקים הנקבעו מראש (לדוגמא שם הסדרה, מקור ההקלטה וכו'). להורדת גרסאת הבטא כנסו לאתר uTorrent, בחרו בגרסאות נוספות, מק, ובגרסת הבטא. תהנו (:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. האם בגישה למחיצת NTFS לינוקס תומך בתכונת ניהול היומן של NTFS?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by le011,

שלום לכולם איך מפעילים את הפונקציה של NWIEV (ריבוי מסכים) של NVIDIA באוובונטו 8.04 האם היא קיימת ביכלל? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש תוכנה ללינוקס כמובן, אשר תאפשר לי לנהל פרוייקטים של פיתוח. לדוגמא: אני צריך משהוא שיהיה אפשר לעקוב אחרי התקדמות הפיתוח, נניח אני כמנהל פרוייקט קובע מטלות ומתי צריך לסיים אותן וזה אוטומטית מקדם כל יום ואז אני יודע שמטלה X נגיד צריכה להסתיים בעוד יומיים. כמו כן עדיף שיכלול TODO ליסט, ורשימה של באגים ומצבם. לא יודע אם כזה דבר קיים, ראיתי משהוא דומה בויסטה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by urib,

מה שצריך לעשות, זה לגרום למערכת הפעלה Windows XP, לרוץ על המקים החדשים אשר מבוססים על מעבדי אינטל. קחו בחשבון שהמקטלים החדשים עובדים על EFI, ולא על BIOS, בהצלחה! http://winxponmac.com/The%20Contest.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ruff stuff,

שלום יש לי פיסי ואני שוקל אולי לעבור למק. קראתי פה שאלות של אנשים כדי לדלות מידע על יתרונות המק מול פיסי אבל לא ראיתי מידע ממשי אם תוכלו בבקשה להגיד לי מה היתרונות והחסרונות של המק זה מאוד יעזור. בנוסף הבנתי שיש בעייה של חוסר התאמה לאתרים בעברית האם זה נכון? דרישותיי למחשב הם לא גבוהות אני לא משתמש בו למשחקים רק לגלישה וצפייה בסרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני מתכוון בלי להתקין סיפריות של IA32 וכל הסיבוך?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by icebreak,

http://www.tuxs.org/ a friendly penguin to help you get started with linux יש שם גם מדריך לבחירת הפצה http://www.tuxs.org/chooser/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Meir787,

שלום, אני בונה HTPC מבוסס AMD ATHLON 2000+. מכיוון שאין לי סופר-מחשב מודרני, אני לא יכול להרשות לעצמי להריץ ויסטה ולנגן תכני FHD בצורה חלקה, וגם מכיוון שWIN XP לא מספיק חסכונית, יעילה, או נוחה מספיק - החלטתי לנסות הפצת לינוקס בשילוב עם MythTV (אשמח לשמוע המלצות לתוכנות דומות). בגלל שאני חדש ללינוקס (מעולם לא עשיתי שימוש נרחב בה), רציתי לשאול איזו הפצה תתאים לצרכים שלי ? אין לי בעיה להסתדר עם התקנות CMD, כל עוד יש README נורמאלי עם כל הפקודות...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הלינוקס מיועד לפנטיום 2 במהירות 350MHZ (מי שיש לו פינטיום 3 בתצורת סלוט 1 מוזמן לתרום לי אותו) עם 390MB ראם. אני צריך שיוכל לנגן MP3 (אולי DIVX אבל אני בספק) , כתיבה ועריכת מסמכי וורד וגלישה באינטרנט. יש חייה כזאת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. אני רוצה לעבור ללינוקס ואני גם לא משחק במשחקים אבל הקטע של התקנת התוכנות ממש מוריד לי את החשק ניסיתי להתקין בריל וכל מיני שטויות ותמיד אני נתקע ולא מצליח. השאלה שלי היא האם ישנה הפצה שמאפשרת התקנה פשוטה וקלה כמו בווינדאוס...?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by UnLiMiTeD,

תשמעו יש לי מחשב אחד ועוד מעט יהיה לי עוד אחד עכשיו אני רוצה להתקין במחשב הזה (הישן) מערכת הפעלה לינוקס כדי לנסות ולהתרשם. מישהו יכול להמליץ לי על מערכת הפעלה של לינוקס הקלה ביותר לתפעול, וגם רצוי שתדמה כמה שיותר לווינדוס (לא מבחינת מראה)... עריכה: גם חשוב שזה יהיה בעברית כי המחשב אמור להיות בשימוש אחים שלי הקטנים...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Gold shark,

שלום לכולם אני משתמש בדביאן ואני לא מצליח למחוק כלום ! מה אני יכול לעסות ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Moty_p,

i have linux SUSE 10 now how can i change to heb font??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by smadj,

יש לי לפ-טופ ישן של IBM והדיסק הקשיח לא עובד. הייתי רוצה לסדר עליו לינוקס פשוט שיעלה מהדיסק וניתן יהיה לגלוש באינטרנט לקרוא דואל גם בעיברית ולהתחבר למסנג'ר. כך שהשותפה שלי לא תעשה לי פרצופים אם לוקח לי זמן לפנות לה את המחשב. האם יש חיה כזאת? איפה אפשר להוריד אותה? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. צריך את המדריך של Mandrake 7.2 linux ruoter דחוף!!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by obNikon,

שלום לכולם, החלטתי להיות חכם ולעבור ללינוקס! הורדתי mandriva ONE כהתחלה, התקנתי , הגדרתי את המחיצות ואפשר להגיד - יש לי לינוקס. אבל, אינטרנט שם אין לי. אחרי שביקשתי עזרה בפורומים שונים , לא ממש עזרו לי. ואני ממש חייב אינטרנט 24 \ 7. אז בלית ברירה נשארתי עם ווינדוס XP. עכשיו חזר לי החשק לעבור ללינוקס סופית אז החלטתי שבכמה ימים הקרובים אני עושה הכללל (חוץ מלעבור לספקית אחרת וחוץ מלקרוא לטכנאי ולהחליף מודם) כדי שיהיה לי לינוקס עם אינטרנט. ברשת יש 2 מחשבים. המחשב שלי מחובר ל"מלבן קטן": שם המודל: DRUC-U2 שם המוצר: 802.11g USB 2.0 Adapter המחשב השני מחובר לראוטר: HomePortal 1800HW 2WIRE תודה רבה על כל עזרה אפשרית :]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by skywalker87,

שלום חברים.. יש לי מחשב כזה: mac g 4 os 9 אני לא מבין במקינטוש כלום... (המחשב של אבא שלי) ואני לא מצליח לפתוח את הoutlook 5 הוא רושם לי error 4359... וזה ממש חשוב ודחוף אז תענו לי בבקשה... תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by eladh16,

שלום לכולם. יש לי מחשב ישן שהוא לא בשימוש. המפרט: מעבד פנטיום 3 - 800 MHz. כרטיס לסקרנים - nvidia geforce 2 gts, זיכרון - 350 MB RAM ודיסק קשיח בנפח 25 GB. אני מעונין להתקין עליו שרת לינקוס לאיחסון אתרים. האם המחשב הנ"ל יכול להריץ שרת לינקוס בצורה אפקטיבית? אם כן, אשמח אם תעזרו לי איך לעשות שרת לינקוס. אין לי כל כך נסיון עם שרתי לינקוס. את אופן ההתקנה של השרת אני יודע להתקין אבל מהם השלבים אחרי זה, לאן להיכנס? מה להגדיר בכדי לאחסן אתר ואיפה מגידירים בדיוק את כל ההגדרות של ה DOMAIN וכו'. לצורך הענין אני יתקין את שרת הלינקוס של הפצת ubuntu server. אשמח להסבר מפורט איך אני עושה זאת. אני מחובר לאינטרנט באמצעות נתב משלוב מודם של בזק. אגב, אני צריך להרכיב על המחשב כרטיס רשת ול…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי היום ניסיתי להגדיר חיבור לאינטרנט בUBUNTU ולא ממש הצלחתי. מחובר דרך כבלים (ברק 013). אני משתמש במדריך הזה - http://l3ech.net/cables_linux_l2tp.php?reverse=on . נתקעתי בחלק הראשון שם, לפי המדריך הורדתי את הrp-l2tp client מhttp://sourceforge.net/projects/rp-l2tp/ וניסיתי להתקין. עכשיו החלק הבעייתי - כשאני גולש לתיקייה אליה עשיתי EXTRACT וכותב configure/ הterminal אומר - Error:C compiler cannot create executables. ניסיתי לקמפל קובץ c פשוט(hello world) וגם הוא מסרב לעבוד(כותב שהוא לא יודע מה זה include<stdio.h># ) למישהו יש רעיון? OS: ubuntu 7.04 MODEM : motorola surfboard 4200

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by The-Q,

הורדתי לי KOPETE, הייתי מאושר. התקנתי, פתחתי. אני מסוגל לכתוב הודעות בעברית, אך לא מסוגל לקרוא הודעות בעברית, לראות שמות של אנשים בעברית (מה שלא ממש מפריע לי את האמת). למישהו יש דרך לסדר את הבעיה או שיש חלופה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by R.E.A,

התקנתי RED HAT 9 ומשום מה אינטרנט זהב לא רוצים לתת תמיכה למשתמשי לינוקס :'( מישהו יכול להסביר איך להתחבר לADSL בלינוקס ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Yehudaa,

יכול להיות שיש לכם כבר רדיו , לאלו שלא הנה לכם רדיו כחול לבן http://sourceforge.net/project/downloading.php?group_id=157327&use_mirror=kent&filename=il-net-radio-0.2.tar.gz&9384545 הוראות : 1.תורידו את הקובץ 2.extract 3.תפעילו את הקובץ il net radio 02sh 4. תבחרו תחנה וזהו תהנו

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ido-nava,

אני רוצה להתקין וינדאוס 7 על ה MACBOOK AIR 2009 שיש לי ויש לי כמה בעיות שמפריעות: כרגע במחשב מותקנת MAC OSX ובנוסף WINDOWS XP דרך BOOTCAMP. המערכת הפעלה של ה MAC לא עולה בכלל (נשאר תקוע על המסך של לפני העלייה עם הלוגו של אפל). הוינדאוס XP עובד אך ממש לאט. אני רוצה למחוק את הכל ולהתקין WINDOWS 7, האם יש אפשרות כזאת ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by idofr,

כמו שכתוב בכותרת......

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים