עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. 1.איזה לינוקס יתאים לי? (אני לא מבין ואף פעם לא עבדתי או התקנתי לינוקס) 2. יש לי מודם ה ALE 070 וראיתי שלמישהו ורציתי לדעת אם הוא יזהה אותו (זה מודם USB) אם צריך להתקין דרייבר מסויים? 3. אם יש מדריכים שיכולים לעזור לי לעבוד עם הלינוקס המתאים ביותר עם בבקשה אפשר להביא לי אותם(מומלץ עם אפשר בעברית אבל אין לי בעיה עם אנגלית)

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  2. לא יודע המחשב החדש לי לא ממש עובד עם הלינוקס הזה ... יכול להיות ה RAID או לא כתבו דריוורים מספיק טובים .. gforece 7600GS 965 לוח אם של INTEL אני רוצה לחזור ל UBNUTU ...שלי ...

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by skywalker87,

שלום חברים.. יש לי מחשב כזה: mac g 4 os 9 אני לא מבין במקינטוש כלום... (המחשב של אבא שלי) ואני לא מצליח לפתוח את הoutlook 5 הוא רושם לי error 4359... וזה ממש חשוב ודחוף אז תענו לי בבקשה... תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Started by solo53,

אני מישתמש המחשב בעיקר למולטימידיה הקלטות האדיו ו וידאו עריכה וצריבה השאלה האם ניתן לעשות זאת עם מערכת לינוקס מדובר על מערכת שתעבוד עם דסקטופ ממספר ניסיות עם גירסאות שונות של לינוקס LIVECD תמיד רק חלק מהדברים עבדו או וכל זאת עם חומרה שעל הלוח כגון רשת קול עובד עם חלונות XP מערכות לא קרסו אצלי אף פעם האם ישתוכנות לכידה עריכה יצירת דיסקים DVD וצריבה במערכת לינוקס. ואם אצטרך כל הזמן לעבור בין המערכות אז חבל על הזמן

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by Yehudaa,

נערך עקב חוסר צורך לפורום

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  6. Started by or2077,

פיניתי בשביל ההתקנה את כל כונן E שלי שזה 30 ג'יגה... עכשיו אני נכנס להתקנה וזה שואל INSTALLITION SIZE יש לבחור מ4 עד 30... מה זה? הגודל שזה יתפוס לי בכונן או הגודל המוקצה ללינוקס?... כי כל הכונן הוא 30... (כל המחשב הוא 160....)

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by raz007,

יש לי התלבטות קשה אני רוצה לנסות להתחיל בקטן במק, לראות אם זה מתאים לי, מצאתי מחשב imac דור 3 (350 הרץ, 128 מגה זכרון, 8 ג'יגה ) במחיר מאוד טוב, המטרה שלי במחשב הזה להציג סרטים על הטלוויזיה (דיויקס) זה אפשרי?? כמו כן זה שאני קונה ממנו את המחשב אמר שיש לו בעיה שלפעמים הסידירום הולך למנוחה... מישהוא שמע על הבעיה הזו? ורק עוד שאלה אחרונה , אם אני רוצה לשדרג את הדיסק הקשיח במק זה אפשרי עם דיסק קשיח רגיל (IDE)? תודה מראש על העזרה..

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום לכולם. יש לי מחשב ישן שהוא לא בשימוש. המפרט: מעבד פנטיום 3 - 800 MHz. כרטיס לסקרנים - nvidia geforce 2 gts, זיכרון - 350 MB RAM ודיסק קשיח בנפח 25 GB. אני מעונין להתקין עליו שרת לינקוס לאיחסון אתרים. האם המחשב הנ"ל יכול להריץ שרת לינקוס בצורה אפקטיבית? אם כן, אשמח אם תעזרו לי איך לעשות שרת לינקוס. אין לי כל כך נסיון עם שרתי לינקוס. את אופן ההתקנה של השרת אני יודע להתקין אבל מהם השלבים אחרי זה, לאן להיכנס? מה להגדיר בכדי לאחסן אתר ואיפה מגידירים בדיוק את כל ההגדרות של ה DOMAIN וכו'. לצורך הענין אני יתקין את שרת הלינקוס של הפצת ubuntu server. אשמח להסבר מפורט איך אני עושה זאת. אני מחובר לאינטרנט באמצעות נתב משלוב מודם של בזק. אגב, אני צריך להרכיב על המחשב כרטיס רשת ול…

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by jackhammer,

אני מנסה להתקין 2 מערכות על כונן אחד בהתחלה התקנתי XP פרו על מחיצה של 25GB (דיסק של 40) אחר בהתקנה של אובונטו (התקנתי במצב הגראפי לא במצב טקסט) שהוא שואל אותי איפה להתקין אני שם לו ליצור מחיצות באופן ידני ואז אני יוצא אחת של 1GB מסוג SWAP ועוד אחד עם כל הגודל שנשאר (19GB בערך) מגדיר אותה מסוג EXT3 ובMOUNT אני שם לו / אחרי כמה NEXTים הוא מתחיל להתקין הכל טוב ויפה שעוש מסיים הוא מוציא לי את המגש של הדיסק וכותב לי להוציא את הדיסק וללוץ אנטר כדי לעשות ריסט אני עושה וכשהוא עושה ריסט אני מקבל הודעת שגיאה מס' 17 (ERROR 17) ניסיתי להתקין את אובונטו שוב אבל אני מקבל אותה שגיאה אני ממש לא מבין בלינוקס אז בבקשה תסבירו לי כמה שהכי פשוט מה אני צריך לעשות? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by kawaii,

i have it enabled, now how do i set shadows and and make windows transperent? anyone knows? :\ EDIT ok,i can make windows transperent with xcompmgr+transset , thats a progress,

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  11. Started by R.E.A,

התקנתי RED HAT 9 ומשום מה אינטרנט זהב לא רוצים לתת תמיכה למשתמשי לינוקס :'( מישהו יכול להסביר איך להתחבר לADSL בלינוקס ???

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  12. Started by Carmageddon,

Hey, I will get new laptop in about 2weeks. it comes with winxphome, but I change to linux! I cant decide what distro is best for it. I need good tech support community for the distro, regular updates, wide variety of supported Hw and apps etc.. also need to be not too heavy. it also needs to supoprt in runnig games like Q3, UT2k4, and wineEx as well as WiFi (I am in the technion), so I will use WiFi - and I need it to be not too difficult to set up. and also to set up encryption for WiFi. Lappy is: HP Pavilion ZE4942EA Celeron M 330 1.4ghz. 256MB 266mhz (will update to 512 after I get it) etc Thanks in advance!

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by orelzion,

התקנתי ubuntu eee על הEEE 1000H שלי (זה מחק לי את הXP בגלל איזה באג מטומטם, אבל זה כבר סיפוור אחר). אני אוצה לדעת האם יש דרייבר לעכבר logitech V470 Cordless Laser Mouse for Notebooks זה עכבר בלוטות'

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by tamirgolan,

ניסיתי להתקין את אובנטו מהווינדוס,וזה נתקע לי באיה חלון ואני לא מבין מה לעשות בו. מצורפת תמונה.

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  15. אשמח לעזרתכם, האם ניתן להתקין מערכת הפעלה של אפל על PC רגיל? והאם ניתן להתקין את שנהם במקביל ולבחור בזמן BOOT? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by urib,

מה שצריך לעשות, זה לגרום למערכת הפעלה Windows XP, לרוץ על המקים החדשים אשר מבוססים על מעבדי אינטל. קחו בחשבון שהמקטלים החדשים עובדים על EFI, ולא על BIOS, בהצלחה! http://winxponmac.com/The%20Contest.html

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  17. Started by Moty_p,

i have linux SUSE 10 now how can i change to heb font??

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  18. היי, יש לי מחשב נייד בבית בלי כונן, רציתי לדעת האם אפשר להפעיל אובונטו דרך הDOK (גם את הLIVE CD וגם אם אפשר להתקין דרך הDOK)??? אם אי אפשר אשמח לעוד דרכים (אם קיימות) להפעיל את אובונטו במחשב בלי כונן... תודה.

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by הדוד משה,

יתכן שאחד מכם, גיבורי קוד פתוח שלי, כבר ראה את הת'רד שלי על המקבוק המצ'וקמק שמצאתי. למי שלא ראה, אז שיראה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533685.0 כך או כך, אני לא אומר "לא" ללפטופ בחינם, ולקחתי על עצמי את האתגר להפוך אותו לתקין (או למכור אותו לחלפים ) אם כן, אין בוטינג מההרדיסק (וגם לא תאורה אחורית, אבל ניחא). יש ברשותי לייב CD לאובונטו 11.10, אבל אני לא יודע אם הוא יעבוד כמו שצריך על מחשב של אפל (להבנתי והתמצאותי המצומצמת בכל הקשור לאפל, המחשב שלהם בנוי עם כל מיני חלקים משונים כמו PRAM וכיוב'). תודה מראש

20. Started by A.Iniesta,

איך מתקינים תוכנות? ואיפה אפשר להוריד מקודדים לסרטים ולמוסיקה?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  21. Started by TaMiRn2,

אפשר להתקין עברית על הלינוקס שעל הN810? ועל UMPC?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  22. בזמן גלישה או העתקת קבצים המערכת קופאת. בפעם האחרונה לא היית לי אפילו גישה ל cli יש דרך למצוא את היסבה לקפיאה?

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  23. שלום.. יש לי רשת בייתית בין קובונטו לווינדוס. על המחשב ווינדוס יש שירים שאני רוצה לשמוע בלינוקס "און ליין" לא מצאתי מנוע שמסוגל לעשות את זה.. Amarok עפה כל פעם שאני מנסה להפעיל שיר מהרשת.. הצלחתי להפעיל עם נגן הווידאו Kaffeine אבל רק שירים בודדים וזה גם לא כ"כ יציב. מישהו מכיר תוכנה או מנוע שעושה את זה כמו שצריך? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  24. התקנתי לינוקס מנדרייק 9 ועכשיו הוא לא זיהה לי את הכרטיס קול חיפשתי לו דרייברים ולא מצאתי, יש סיכוי לאיזה משהו שיעזור לזה או יגדיר אותו בתור GENERIC כמו בחלונות? או אפילו משהו שיפעיל אותו בצורה חלקית, ד"א יש לי כרטיס של Philips, Rhythmic egde דגם 703pcs, אולי יש איזה rpm שיעזור לי? הנה דף שבו מוזכר הכרטיס שלי זה הדבר היחידי שמצאתי אפילו אינפומציה אבל אין: http://www.pcsound.philips.com/download.html עכשיו בעיה שניה: שאני מפעיל משחק שהוא בתלת מימד פשוט הוא עובד לי לאט והFPS שלו ממש איטי (נראה לי אפילו 2) הקיצר הורדתי דרייבר מהאתר של Nvidia (יש לי כרטיס Ge-Froce 2 400mx משהו כזה) לצערי היה שם למנדרייק 8.2 חשבתי שזה יעשה משהו אבל לא עזר בגרוש

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  25. שלום לכולם. יש אפשרות להעביר את ההגדרות של פיירפוקס (סיסמאות שמורות,סרגלי כלים,מועדפים וכו'..) מהווינדוס ללינוקס? עוד שאלה. הבנתי איך אני מוריד תוכנות אבל בשביל זה אני צריך לדעת את שם התוכנה. יש אפשרות לראות את הרשימת תוכנות שאני יכול להוריד מסודרים לפי קטגוריות? אני משתמש בפדורה 12 עם KDE

• 0 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.