עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by ruff stuff,

שלום יש לי פיסי ואני שוקל אולי לעבור למק. קראתי פה שאלות של אנשים כדי לדלות מידע על יתרונות המק מול פיסי אבל לא ראיתי מידע ממשי אם תוכלו בבקשה להגיד לי מה היתרונות והחסרונות של המק זה מאוד יעזור. בנוסף הבנתי שיש בעייה של חוסר התאמה לאתרים בעברית האם זה נכון? דרישותיי למחשב הם לא גבוהות אני לא משתמש בו למשחקים רק לגלישה וצפייה בסרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש תוכנה ללינוקס כמובן, אשר תאפשר לי לנהל פרוייקטים של פיתוח. לדוגמא: אני צריך משהוא שיהיה אפשר לעקוב אחרי התקדמות הפיתוח, נניח אני כמנהל פרוייקט קובע מטלות ומתי צריך לסיים אותן וזה אוטומטית מקדם כל יום ואז אני יודע שמטלה X נגיד צריכה להסתיים בעוד יומיים. כמו כן עדיף שיכלול TODO ליסט, ורשימה של באגים ומצבם. לא יודע אם כזה דבר קיים, ראיתי משהוא דומה בויסטה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Meir787,

שלום, אני בונה HTPC מבוסס AMD ATHLON 2000+. מכיוון שאין לי סופר-מחשב מודרני, אני לא יכול להרשות לעצמי להריץ ויסטה ולנגן תכני FHD בצורה חלקה, וגם מכיוון שWIN XP לא מספיק חסכונית, יעילה, או נוחה מספיק - החלטתי לנסות הפצת לינוקס בשילוב עם MythTV (אשמח לשמוע המלצות לתוכנות דומות). בגלל שאני חדש ללינוקס (מעולם לא עשיתי שימוש נרחב בה), רציתי לשאול איזו הפצה תתאים לצרכים שלי ? אין לי בעיה להסתדר עם התקנות CMD, כל עוד יש README נורמאלי עם כל הפקודות...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. בבקשה םע מישהוא מקיר

5. למי שמכיר את הפונקציה וגם למי שלא, לרוב אתרי הטורנטים הגדולים יש תמיכה בשירות rss (עדכונים לגבי שינויים אחרונים), קליינטים תומכים יכולים להשתמש בשירות הנ"ל בכדי להוריד אוטומטית סדרות ע"פ חוקים הנקבעו מראש (לדוגמא שם הסדרה, מקור ההקלטה וכו'). להורדת גרסאת הבטא כנסו לאתר uTorrent, בחרו בגרסאות נוספות, מק, ובגרסת הבטא. תהנו (:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הלינוקס מיועד לפנטיום 2 במהירות 350MHZ (מי שיש לו פינטיום 3 בתצורת סלוט 1 מוזמן לתרום לי אותו) עם 390MB ראם. אני צריך שיוכל לנגן MP3 (אולי DIVX אבל אני בספק) , כתיבה ועריכת מסמכי וורד וגלישה באינטרנט. יש חייה כזאת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום, בשעה טובה ומוצלחת התקנתי Kubuntu על המחשב (למרות שהיא בעייתית באתחול על ה-Thinkpad). בכל אתחול של המחשב מופיע התפריט של בחירת מערכת ההפעלה לאתחול, כאשר ברירת המחדל היא אובונטו, וכדי להפעיל את וויסטה אני צריך להספיק לבחור אותה לפני שנגמר הזמן... איך אני משנה את ברירת המחדל לוויסטה? ועוד שאלה: חבילת Compiz עם התלת מימד וכל זה פועלת רק עם Nvidia? יש דרך להפעיל אותה עם ה-Intel X3100 שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי היום ניסיתי להגדיר חיבור לאינטרנט בUBUNTU ולא ממש הצלחתי. מחובר דרך כבלים (ברק 013). אני משתמש במדריך הזה - http://l3ech.net/cables_linux_l2tp.php?reverse=on . נתקעתי בחלק הראשון שם, לפי המדריך הורדתי את הrp-l2tp client מhttp://sourceforge.net/projects/rp-l2tp/ וניסיתי להתקין. עכשיו החלק הבעייתי - כשאני גולש לתיקייה אליה עשיתי EXTRACT וכותב configure/ הterminal אומר - Error:C compiler cannot create executables. ניסיתי לקמפל קובץ c פשוט(hello world) וגם הוא מסרב לעבוד(כותב שהוא לא יודע מה זה include<stdio.h># ) למישהו יש רעיון? OS: ubuntu 7.04 MODEM : motorola surfboard 4200

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by icebreak,

http://www.tuxs.org/ a friendly penguin to help you get started with linux יש שם גם מדריך לבחירת הפצה http://www.tuxs.org/chooser/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by solo53,

אני מישתמש המחשב בעיקר למולטימידיה הקלטות האדיו ו וידאו עריכה וצריבה השאלה האם ניתן לעשות זאת עם מערכת לינוקס מדובר על מערכת שתעבוד עם דסקטופ ממספר ניסיות עם גירסאות שונות של לינוקס LIVECD תמיד רק חלק מהדברים עבדו או וכל זאת עם חומרה שעל הלוח כגון רשת קול עובד עם חלונות XP מערכות לא קרסו אצלי אף פעם האם ישתוכנות לכידה עריכה יצירת דיסקים DVD וצריבה במערכת לינוקס. ואם אצטרך כל הזמן לעבור בין המערכות אז חבל על הזמן

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by skywalker87,

שלום חברים.. יש לי מחשב כזה: mac g 4 os 9 אני לא מבין במקינטוש כלום... (המחשב של אבא שלי) ואני לא מצליח לפתוח את הoutlook 5 הוא רושם לי error 4359... וזה ממש חשוב ודחוף אז תענו לי בבקשה... תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ido-nava,

אני רוצה להתקין וינדאוס 7 על ה MACBOOK AIR 2009 שיש לי ויש לי כמה בעיות שמפריעות: כרגע במחשב מותקנת MAC OSX ובנוסף WINDOWS XP דרך BOOTCAMP. המערכת הפעלה של ה MAC לא עולה בכלל (נשאר תקוע על המסך של לפני העלייה עם הלוגו של אפל). הוינדאוס XP עובד אך ממש לאט. אני רוצה למחוק את הכל ולהתקין WINDOWS 7, האם יש אפשרות כזאת ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by idofr,

כמו שכתוב בכותרת......

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by UnLiMiTeD,

תשמעו יש לי מחשב אחד ועוד מעט יהיה לי עוד אחד עכשיו אני רוצה להתקין במחשב הזה (הישן) מערכת הפעלה לינוקס כדי לנסות ולהתרשם. מישהו יכול להמליץ לי על מערכת הפעלה של לינוקס הקלה ביותר לתפעול, וגם רצוי שתדמה כמה שיותר לווינדוס (לא מבחינת מראה)... עריכה: גם חשוב שזה יהיה בעברית כי המחשב אמור להיות בשימוש אחים שלי הקטנים...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. צריך את המדריך של Mandrake 7.2 linux ruoter דחוף!!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by urib,

מה שצריך לעשות, זה לגרום למערכת הפעלה Windows XP, לרוץ על המקים החדשים אשר מבוססים על מעבדי אינטל. קחו בחשבון שהמקטלים החדשים עובדים על EFI, ולא על BIOS, בהצלחה! http://winxponmac.com/The%20Contest.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by smadj,

יש לי לפ-טופ ישן של IBM והדיסק הקשיח לא עובד. הייתי רוצה לסדר עליו לינוקס פשוט שיעלה מהדיסק וניתן יהיה לגלוש באינטרנט לקרוא דואל גם בעיברית ולהתחבר למסנג'ר. כך שהשותפה שלי לא תעשה לי פרצופים אם לוקח לי זמן לפנות לה את המחשב. האם יש חיה כזאת? איפה אפשר להוריד אותה? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by Yehudaa,

יכול להיות שיש לכם כבר רדיו , לאלו שלא הנה לכם רדיו כחול לבן http://sourceforge.net/project/downloading.php?group_id=157327&use_mirror=kent&filename=il-net-radio-0.2.tar.gz&9384545 הוראות : 1.תורידו את הקובץ 2.extract 3.תפעילו את הקובץ il net radio 02sh 4. תבחרו תחנה וזהו תהנו

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

אפשר להתקין עברית על הלינוקס שעל הN810? ועל UMPC?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by Moty_p,

i have linux SUSE 10 now how can i change to heb font??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, התקנתי היום ubuntu גירסה 8.10 עשיתי את כל העדכונים (שלקחו בערך שעתיים) אבל אני לא יכול להשתמש בשולחן עבודה כפול (שני ממשקים) כי משום מה הוא לא מצליח להוריד את הדרייבר של כרטיס הגרפי שלי Nvidia 9400GT Zotac. יכול להיות שבכלל לא קיים דרייבר של הכרטיס הספציפי הזה ללינוקס?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by asaf_a,

מה מיוחד בגירסא החדשה של מקינטוש G5 ??? בבקשה תענו לי זה חשוב.... תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by giliboy,

שלום לאחר המלצות ממספר אנשים החלטתי ללכת ללמוד את מערכת הלינוקס המליצו לי ללמוד את הקורס "מהנדס מערכת לינוקס" בגון ברייס אני אישית אין לי נסיון עם לינוקס ורצתי לבקש את דעתכם על קורס ואם אתם ממליצים על קורס אחר (הלמידה היא למטרת עבודה) תודה תיאור הקורס http://www.johnbryce.co.il/internetcatalog/CourseSylabus.aspx?InternetDomainID=1&SearchBy=domain&CourseNumber=836&CompanyID=1&OldFileName=CourseDetails.aspx

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by R.E.A,

התקנתי RED HAT 9 ומשום מה אינטרנט זהב לא רוצים לתת תמיכה למשתמשי לינוקס :'( מישהו יכול להסביר איך להתחבר לADSL בלינוקס ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני השתמשתי בעבר באובנטו וקבלתי פשוט מחשב חדש ועזבתי את הלינוקס.... אני עורך סקר פתוח שבוא אתם רושמים "אם הייתם המפתחים של אובנטו, מה הייתם משפרים בגירסא הבאה?" אז אני הייתי משפר את הדברים הבאים: 1. תמיכה יותר טובה בקבצי exe 2. תמיכה יותר טובה באודיו ווידאו 3. הייתי עושה שמתוך לינוקס תוכל לטעון\להפעיל את windows xp וwindows vista לדוגמא: נגיד בא לך להשתמש עכשיו בxp אז אתה לא צריך להפעיל את המחשב מחדש אלא יש לך איזה קובץ שאתה לוחץ עליו מתוך לינוקס והxp עולה למרות שאתה עדיין בתוך אובונטו.. 4. יותר נוחות בנוגע לטרמינל (מסוף) זה הדברים העיקריים שהייתי עושה... מה אתם הייתם עושים?!?!? נ.ב: אם יש פורום יותר מתאים בבקשה תעבירו ואם תוכלו לעלות את זה לדביק כדי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים