עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by TaMiRn2,

אפשר להתקין עברית על הלינוקס שעל הN810? ועל UMPC?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by omnius,

ואם כן איזה, אם לא איזה לא וכו'

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי דיסק קשיח אחד של 80 ג'יגה, מתוכו יש לי מחיצה של 6 ג'יגה © לווינדוס (המערכת עצמה) והשאר כונן ששם כל הדברים שלי (D). עכשיו אני רוצה להתקין גם לינוקס (אובונטו דאפר), הוצאתי 10 ג'יגה מD והפכתי אותו לfree space ונכנסתי להתקנה, הבעיה היא שאני לא יכול ליצור יותר מ4 מחיצות ואני צריך 5: C D / swap /home אחרי שאני עושה את המחיצה הרביעית כתוב על שאר המקום unuseable במקום free sapce השאלה שלי היא האם יש דרך ליצור 5 מחיצות על כונן 1 (ואיך?), ואם לא, האם אני יכול לוותר על אחת המחיצות? עריכה - עכשיו ראיתי שיש גם גירסא של amd64 ואני הורדתי 386, כדאי לי להוריד את הamd64 או שיש לו בעיות עם דרייברים וכאלה כמו שיש בווינדוס 64 ביט?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. david weiss A Tour of Microsoft's Mac Lab http://davidweiss.blogspot.com/2006/04/tour-of-microsofts-mac-lab.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Gold shark,

שלום לכולם אני משתמש בדביאן ואני לא מצליח למחוק כלום ! מה אני יכול לעסות ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by GGuyZ,

אני יודע שהשאלה הזאת נשאלת רבות בפורום הזה, אך בכל זאת בכל פעם שקראתי על הנושא, לא באמת השתכנעתי מדוע כדאי לי לעבור ללינוקס? יש לציין שהתנסיתי עם לינוקס מספר פעמים בעבר. ההתנסות הראשונה התבצעה עוד ממזמן עם רד האט גרסת 5.2(ענתיקה אה?). האחרונה התבצעה עם מנדרייקה 9.2 לפני כ3 שנים. בשתי הפעמים עבדתי עם המערכת בצורה בסיסית ודי הסתדרתי איתה. אין לי ספק שמאז ועד היום התבצעו שינויים נוספים והמערכת הפכה לידידותית בהרבה למשתמש. למרות זאת, היום ווינדוס יחסית יציבה ונותנת לי מענה לכל מה שאני צריך. מבחינתי הסיבה היחידה לעבור ללינוקס היא סתם בשביל ההתנסות. אך מניסיון העבר ה'ריגוש' שבמערכת הפעלה שונה נעלם לאחר מספר ימים. אשמח לשמוע דעתכם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by nim901,

יש לי פדורה 4 ומזה זמן רבשאני מסה לקרוא את כונני ה ntsf שלי אך ללא הצלחה, האם מישהוא יכול לזרוק לי עצם? או דג?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Ks choice,

אני יודע שיש עליו שמועות של לא טוב וכו' הבה נתעלם.. התקנתי את הלינוקס, והכל טוב- כל עוד הדיסק נמצא על הIDE הרגיל , כאשר אני מעביר אותו לRAID , הלינוקס לא עולה, אני חייב לציין שכך זה היה גם בהתקנה- הוא לא הגיע לשלב מערכת הקבצים עד שהוצאתי אותו מהרייד. עכשיו , יש לי שם מערכת מותקנת , ושום דבר לעשות איתה.. מישהו? מפרט: Kr7a Raid Maxtor Ata133 40gb עוד משהו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. בזמן גלישה או העתקת קבצים המערכת קופאת. בפעם האחרונה לא היית לי אפילו גישה ל cli יש דרך למצוא את היסבה לקפיאה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Inglorious,

שלום, יש לי מחשב מבוסס כולו AMD עם מערכת הפעלה ווינדוס ולצורך תוכנה שאני צריך לעבוד איתה שקיימת רק במאק אני רוצה להתקין VM של מאק על המחשב ולהריץ באופן סימולטני עם הווינדוס. חיפשתי ביוטיוב כמה מדריכים אך חשבתי שכדאי לשאול כאן אנשים עם ניסיון איזה VM הוא הטוב ביותר. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הלינוקס מיועד לפנטיום 2 במהירות 350MHZ (מי שיש לו פינטיום 3 בתצורת סלוט 1 מוזמן לתרום לי אותו) עם 390MB ראם. אני צריך שיוכל לנגן MP3 (אולי DIVX אבל אני בספק) , כתיבה ועריכת מסמכי וורד וגלישה באינטרנט. יש חייה כזאת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by le011,

שלום לכולם איך מפעילים את הפונקציה של NWIEV (ריבוי מסכים) של NVIDIA באוובונטו 8.04 האם היא קיימת ביכלל? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by itaysp,

שלום! הום בבוקר התקנתי לינוקס.. Mandrake 10?... רציתי לנסות.. כבר הרבה זמן אני מתכנן.. התקנתי הכל הלך חלק... חוץ מ.. לינוקס.. זה לא לינוקס מה שקיבלתי... זה פשוט SSH שיש בו רק את התיקיה /tmp כשאני מפעיל את המחשב יש בוט כחול יפה של מנדריק ושם אפשר לבחור כמה אפשרויות, ניסיתי את כולם אך ללא הצלחה. טוב רציתי לטעון את הוינדוס אכל הקטע שהבוט של לינוקס השתלט על המחשב ואין בוט לוינדוס. אז מחקתי את המחיצה של הלינוקס. עכשיו אין לינוקס, אין וינדוס ואין בווט שיעלה את הוינדוס. איזה חכם אני... אניסיתי כלמיני דברים.. גם לתקן את המחיצה עם Partition Magic אבל באמצע אני מקבל הודעת שגיאה.. בקיצור שאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה invalid partition table מה אני עושה עכשיו? אה גם הלכתי ל התקנה…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. למי שמכיר את הפונקציה וגם למי שלא, לרוב אתרי הטורנטים הגדולים יש תמיכה בשירות rss (עדכונים לגבי שינויים אחרונים), קליינטים תומכים יכולים להשתמש בשירות הנ"ל בכדי להוריד אוטומטית סדרות ע"פ חוקים הנקבעו מראש (לדוגמא שם הסדרה, מקור ההקלטה וכו'). להורדת גרסאת הבטא כנסו לאתר uTorrent, בחרו בגרסאות נוספות, מק, ובגרסת הבטא. תהנו (:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Moty_p,

i have linux SUSE 10 now how can i change to heb font??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני מתכוון בלי להתקין סיפריות של IA32 וכל הסיבוך?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by jackhammer,

אני מנסה להתקין 2 מערכות על כונן אחד בהתחלה התקנתי XP פרו על מחיצה של 25GB (דיסק של 40) אחר בהתקנה של אובונטו (התקנתי במצב הגראפי לא במצב טקסט) שהוא שואל אותי איפה להתקין אני שם לו ליצור מחיצות באופן ידני ואז אני יוצא אחת של 1GB מסוג SWAP ועוד אחד עם כל הגודל שנשאר (19GB בערך) מגדיר אותה מסוג EXT3 ובMOUNT אני שם לו / אחרי כמה NEXTים הוא מתחיל להתקין הכל טוב ויפה שעוש מסיים הוא מוציא לי את המגש של הדיסק וכותב לי להוציא את הדיסק וללוץ אנטר כדי לעשות ריסט אני עושה וכשהוא עושה ריסט אני מקבל הודעת שגיאה מס' 17 (ERROR 17) ניסיתי להתקין את אובונטו שוב אבל אני מקבל אותה שגיאה אני ממש לא מבין בלינוקס אז בבקשה תסבירו לי כמה שהכי פשוט מה אני צריך לעשות? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. לאחרונה התחלתי לחקור קצת על לינוקס, לאחר שפעם עבדתי עם Live CD של לינוקס לפרויקט מסוים, והיום ניסיתי להתקין את Ubuntu. אני מעלה את ההתקנה, הוא מראה לי את הלוגו, ואת הפס הכתום הרץ של הטעינה. לפתע הוא נתקע וכפתור ה-Caps Lock מתחיל להבהב :\ ניסיתי להעלות את ה-Safe mode GUI או איך שלא קוראים לזה, התחלתי משם בהתקנה וכשהוא הגיע ל-39% ב-copying files הוא שוב נתקע ושוב הנורית של הקאפס לוק מהבהבת. אני לא יודע מה לעשות ]:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by zomo,

i need free games to linux; i need ventrilo {no server! }for linux i need steam[cs for linux c linet 10x

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by solo53,

אני מישתמש המחשב בעיקר למולטימידיה הקלטות האדיו ו וידאו עריכה וצריבה השאלה האם ניתן לעשות זאת עם מערכת לינוקס מדובר על מערכת שתעבוד עם דסקטופ ממספר ניסיות עם גירסאות שונות של לינוקס LIVECD תמיד רק חלק מהדברים עבדו או וכל זאת עם חומרה שעל הלוח כגון רשת קול עובד עם חלונות XP מערכות לא קרסו אצלי אף פעם האם ישתוכנות לכידה עריכה יצירת דיסקים DVD וצריבה במערכת לינוקס. ואם אצטרך כל הזמן לעבור בין המערכות אז חבל על הזמן

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני השתמשתי בעבר באובנטו וקבלתי פשוט מחשב חדש ועזבתי את הלינוקס.... אני עורך סקר פתוח שבוא אתם רושמים "אם הייתם המפתחים של אובנטו, מה הייתם משפרים בגירסא הבאה?" אז אני הייתי משפר את הדברים הבאים: 1. תמיכה יותר טובה בקבצי exe 2. תמיכה יותר טובה באודיו ווידאו 3. הייתי עושה שמתוך לינוקס תוכל לטעון\להפעיל את windows xp וwindows vista לדוגמא: נגיד בא לך להשתמש עכשיו בxp אז אתה לא צריך להפעיל את המחשב מחדש אלא יש לך איזה קובץ שאתה לוחץ עליו מתוך לינוקס והxp עולה למרות שאתה עדיין בתוך אובונטו.. 4. יותר נוחות בנוגע לטרמינל (מסוף) זה הדברים העיקריים שהייתי עושה... מה אתם הייתם עושים?!?!? נ.ב: אם יש פורום יותר מתאים בבקשה תעבירו ואם תוכלו לעלות את זה לדביק כדי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. האם בגישה למחיצת NTFS לינוקס תומך בתכונת ניהול היומן של NTFS?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני רוצה לעבור ללינוקס ואני גם לא משחק במשחקים אבל הקטע של התקנת התוכנות ממש מוריד לי את החשק ניסיתי להתקין בריל וכל מיני שטויות ותמיד אני נתקע ולא מצליח. השאלה שלי היא האם ישנה הפצה שמאפשרת התקנה פשוטה וקלה כמו בווינדאוס...?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by skywalker13,

שלום. לא מזמן התקנתי פדורה 4 ביחד אם ה-boot screen שלו כמובן. ובעצם מה שקורה שכשהמחשב מתחיל לעלות מופיע מסך כחול רשום פדורה ואז יש ספירה לאחור של שלוש שניות ואם אני לא לוחץ על מקש כל שהו לבטל את הספירה אוטומטית עולה הלינוקס. עכשיו אם אני לוחץ על מקש כלשהו מופיע לי מקש הבחירה אם השם של הלינוקס ו-other שזה הוינדוס. השאלה שלי היא אם אפשר שבספירה לאחור במקום שיעלה אוטומטית הלינוקס יעלה אוטומטית הוינדוס כי איתו אני משתמש בינתיים יותר? ואיך משנים את השם של other לשם של הוינדוס?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. איך ניתן לערוך קבצי פלאש בלינוקס? אלו הנתונים של הקובץ מהפקודה file $ file spajt.swf spajt.swf: Macromedia Flash data (compressed), version 7

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים