עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by MICROY11,

אני מעונינת לרכוש בארה"ב את המדיה סנטר של APPLE, הוא עולה שם 239 דולר. האם יש על זה מכס או מעמ שנוחתים בארץ

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. פתחתי את המערכת לFTP דרך המדריך הזה http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=218630 ההתקנה הייתה מאוד פשוטה עכשיו כמה שאלות שאולי יראו לכם מפגרות אבל בכל מקרה אני אשמח לעזרה הFTP פתוח לכולם או רק לרשת בפנימית שלי? אם לא , אז איך אני פותח אותה? איך אני יוצר משתמשים לFTP? ראיתי בגוגל בכל מיני פורמים אבל בגלל החוסר ידע שלי בלינוקס לא היה לי מושג על מה מדברים אז פניתי לפה לעזרה

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  3. יש צורך באחד כזה שיעבוד בצורה חלקה במעבר בין PC לMAC קראתי על סייגייט FLEX החדשים שיש בהם תאימות מובנת לזה (ופיצ'רים מגניבים כמו דוק מתחלף במידת הצורך לUSB 3 וכאלה) אבל המבחר שלהם מצומצם בארץ ויקר יחסית לדגמים הקודמים המלצות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  4. תמיד חששתי משום מה מלינוקס, אני בעניין של: "כל עוד זה עובד - אל תיגע!" ועכשיו החלטתי ללכת על זה ולהתקין על LG X130. ה-XP קצת איטי שם. אני ממש חדש בעניין. האם צריך להתקין דרייברים כל שהם אח"כ? מה בעניין תאימות לתוכנות כגון סקייפ, MS Office, וכו'... האם צריך אנטיוירוס? ואם יש עוד משהו שצריך לדעת - אשמח מאוד. דרך אגב: תודה רבה על הביקורת. מעולה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום רציתי לדעת אם קיים אמולטור שאני יכול להתקין על הווינדוס והוא ידמה סביבת מקינטוש...?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  6. טוב אז קודם כל אוסיף ואומר שעברתי לראשונה ללינוקס לפני מספר ימים. בגדול לא הייתה שום בעיית תאימות, אפילו לא עם מודם סלולרי של אורנג' שעבד ישר. הבעיה היחידה שלי היא שהלפטופ שלי לא מזהה את הראוטר בבית (מדגם tp-link TL-WR841ND). למרות ניסיונות רבים לחפש תשובה בעזרה של אובונטו\גוגל שום דבר לא עזר. אני אוסיף פה פלט של כמה פקודות טרמינל שאספתי בחיפושי אחרי תשובה, למרות שאין לי מושג מה הן אומרות. מקווה שתוכלו לעזור לי אוקיי הניסיונות הראשונים היו כדלקמן: yotam@yotam-laptop:~$ lspci > net.txt && lsusb >> net.txt && iwconfig >> net.txtlo no wireless extensions. eth0 no wireless extensions. yotam@yotam-laptop:~$ iwconfig lo no wireless e…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, מותקנת לי על ה-PC מערכת OSX 10.6.4. לאחר התקנת myHack על ה-PC (משנה כמה קונפיגורציות במערכת) המערכת כשהיא עולה מבקשת רישום סיסמא למשתמש. אני רושם אותה, היא מנסה להטען, מקבלים מסך שחור וחוזרים לאותו מסך של בקשת הסיסמא. האם מישהו מכיר את התופעה או יכול לעזור לי במציאת כיוון הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם התוכנה IMOVIE של MAC תומכת גם בPC כי אני רוצה להתחיל לעבוד עם התוכנה הזאת ויש לי PC ולא מקינטוש בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  9. אז ככה, אני מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה. הבעיה שלי היא ששני המקישים שאני צריך (מעתיק תצוגה\מעביר תצוגה) לא עובדים. חלק מהלחצנים האחרים כמו החשכת מסך ומצב שינה עובדים ודווקא אלו לא. אני לא מכיר דרך אחרת להעביר את התצוגה לטלוויזיה. ניסיתי כבר במנהל קיצורי המקלדת של אובונטו, אבל לא הייתה שם שום פונקציה שנוגעת לאופציות שאני צריך. אשמח לדעת מה עושים, תודה יותם

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Onn_the_levy,

אני שואל בשביל אחותי. הם רוצים לחבר את הWD ShareSpace http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=584#top לאחד המקים במשרד. האם יש אפשרות לחבר את הכבל רשת ישירות למחשב או שחייבים להעביר אותו דרך נתב? היינו מנסים, אבל לא רוצים לפתוח את הקופסא לפני שיודעים שאפשר לחבר אותו בצורה כזו. אם לא, איזה נתב מתאים לעבוד עם דבר כזה במהירות של 1000מגה? תודה רבה, און.

11. Started by benyben,

Hi During Lubuntu installation, i was off-line (no internet connection( and so now in the language support - under "install/remove languages" i don't see hebrew How can I add Hebrew to my option list (now the only option is English( also - is there a way to take screen shots in Lubuntu? TODA

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  12. שלום. ב Win7 אפשר לגרור חלון (למשוך אותו) לצד המסך, וכך הוא משנה את גודלו - הוא נפרס על חצי מסך. האם אפשר לעשות זאת גם ב UBUNTU? התקנתי את CompizConfig, ועדיין אני לא מוצא כיצד. תודה

13. Started by idan17,

Here is the log file from connectivity of vxworks appliance components VxWorks login: root Password: -> -> -> -> mdmForceHB value = 0 = 0x0 -> mRouteSh<3178000 ; tMdmMngr> : <i> Failed to connect to server Managment server 1 (heartbeat) (IP 172.29.69.41, port 1966)! <3178000 ; tMdmMngr> : <i> Disconnecting from server... o<3178070 ; tMdmMngr> : wireless default GW:172.29.69.40 <3178320 ; tMdmMngr> : <i> Connecting to server... (IP 172.29.69.41) w Destination Mask Proto TOS Gateway Flags RefCnt Use Interface ----------------------------------------------------------------------------------------- 0.0.0.0 …

14. Started by benyben,

שלום. אם יש משהו שאני אוהב ב OsX, זה שהחלונות הם חסרי גבולות. ז"א - ללא תחימה סביבם. אני בטוח שאפשר לבצע זאת גם באובונטו, אני פשוט ממש לא יודע איך. אשמח לעזרה תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by lenap,

התקנתי את הגרסה האחרונה של kubuntu הבעיה היא שזה לא מזהה לי את ה-wireless. אם מריצים ifconfig האלחוטי בכלל לא מופיע. איפה אני יכולה למצוא דרייבר ואיך מתקינים אותו בלינוקס (פעם ראשונה שאני עובדת עם לינוקס..)? יש לי לפטופ hp דגם dv5 -1179ej.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by מנחם,

התקנתי את snow leopard על המחשב שלי, הכל עובד סבבה. הבעייה העיקרית שלי היא החלקת הגופנים - הם נראים לי מטושטשים לגמרי. יש דרך לגרום להם להראות כמו בחלונות? (חפרתי קצת באינטרנט, לפי מה שהבנתי זה נובע מכך שבחלונות מיישרים את הגופנים לפי המיקום של הפיקסלים הפיזיים, ואז מקבלים טקסט עם ריווח לא אחיד, בעוד שבמק שמים את הפונטים איפה שהם אמורים לצאת, גם אם זה אומר שמציבים על חצי פיקסל. לי זה נראה מטושטש..)

17. הנסיון הראשון אובונטו והשני MEEGO. אותן תופעות - לא מזהה את הWIFI עושה בעיות באתחול לפעמים. מה שהכח חשוב לי זה שהמיגו תזהה את הWIFI, לא יודע מה לעשות. אנא עיזרו לי.

18. כל פעם הוא אומר לי משהו אחר, או שלא הגדרתי TYPE או משהו כזה, או ROOT או אללה יוסטור אחר שאני לא מבין. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם, אני נאבק זה זמן רב עם הבעיה הנ"ל. בהרחבה, יש לי מספר קבצי C נפרדים או לא (בהתאם לפיתרון, הכל קביל), שאני מעוניין להריץ. הקבצים מכילים סימולציות ודורשות כמות חישובים גדולה. כפתרון ביניים, רציתי להפוך את רשת המחשבים שלי בבית לכח חישוב מרכזי. אין לי בעיה להפעיל כל אחד בנפרד או ביחד . שאלתי היא: איך ניתן להתחבר (ssh ואחרים) או להשתמש בכח מיחשוב כאשר המחשבים מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר מרכזי ואני נמצא בחוץ. אם אפשר בלי להסתבך יותר מדי. לא צריך שליטה על שולחן עבודה, רק טרמינל.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. אני מוריד קבצים ברשת משיתוף עם שרת/מחשב חלונות ברשת מקומית והמהירות שאני מקבל נמוכה מאוד ניסיתי כלמיני תוכנות ואני מקבל בערך עשירית מהמהירות בחלונות.. אני עם SNOWLEOPARD10.6.5 מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור?

21. Started by Ovid,

כותרת^ תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by habarbash,

שלום, התקנתי לחבר על המחשב ווינדוס דרך BootCamp, ז"א דרך המ"ע של המקינטוש (Mac Book), ישנה אפשרות להתקין ווינדוס, יצרתי מחיצה נפרדת, ואחרי ריסט פירמטתי אותה ל NTFS והתקנתי ווינדוס, הבעיה שעכשיו אני לא יכול לגשת למ"ע של המקינטש, לפי איך שהבנתי לאחר מעשה, (לא קראתי את ההוראות של ה BootCamp) אני צריך את הדיסק של ה Mac OS בשביל לתקן את MBR או מה שזה לא יהיה, בכדי שיהיה לי את הפשרות לבחור בין המ"ע. הבעיה היא שאין לי את הדיסק הזה, החבר גר בחו"ל ובא לביקור , ואין לו את הדיסק כאן, באמת שאני לא יכול להגיד לו שיעשה את זה בבית, ועד אז ישתמש בווינדוס. בקיצור אפשר לעשות את זה בלי הדיסק? אני מוריד כרגע את זה : http://support.apple.com/kb/DL1333 אני מקווה שזה יעזור. אין לי שום נסיון עם …

• 1 תגובה
    • 8.3k צפיות
  23. שלום לכולם אני עם אובונטו 10.10 ויש שם אופן אופיס 3.2 .. הלכתי לאתר של אופן אופיס והורדתי את הקובץ שלהם להתקנת OO 3.3 עכשיו הוא מגיע בתוך קובץ ארכיון שחילצתי .OOo_3.3.0rc7_20101126_Linux_x86_install-deb_he.tar.gz אחר כך אני פשוט לא יודע איך להתקין את זה.. יש בפנים 2 קבצים שאני מנסה להריץ בטרמינל ללא הצלחה של התקנה.. מצ"ב צילום מסך.. ניסיתי לקרא קצת ולא הבנתי איך לעדכן את האופן אופיס שלי.. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  24. Started by avz,

Hi I've installed Ubuntu and I would like to write Hebrew. I've also installed the Hebrew supplement but I can't write Hebrew. can anyone please guide me how to fix it you can answer in Hebrew since I can disply Hebrew Thanx?

• 1 תגובה
    • 6.7k צפיות
  25. Started by avz,

מותקנת אצלי מע' אובונטו ותוכנת הדוא"ל הכלולה בה evolution 2.22.3.1 . כדי לדעת אם נכנס דואר אני צריך בכל פעם ללחוץ על send/receive. האם ישנה דרך לקבוע כך שהדואר יכנס אוטומטית כמו באאוטלוק ואם כן, איך? תודה.

דיונים חדשים בפורומים