עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. david weiss A Tour of Microsoft's Mac Lab http://davidweiss.blogspot.com/2006/04/tour-of-microsofts-mac-lab.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אין לי מושג בזה כלום, אז אם טעיתי בכותרת סלחו לי שמו קוד לאדמיניסטרטור ושכחו את הססמה :-X אני יודע שבווינדוס XP קיים איזה תוכנה שמסוגלת להוריד את הסיסמה... קיים משהו כזה גם במק ? תודה, ושוב סורי אם זה כתוב לא נכון, אין לי מושג בזה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by le011,

שלום לכולם איך מפעילים את הפונקציה של NWIEV (ריבוי מסכים) של NVIDIA באוובונטו 8.04 האם היא קיימת ביכלל? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. יש לי דיסק קשיח אחד של 80 ג'יגה, מתוכו יש לי מחיצה של 6 ג'יגה © לווינדוס (המערכת עצמה) והשאר כונן ששם כל הדברים שלי (D). עכשיו אני רוצה להתקין גם לינוקס (אובונטו דאפר), הוצאתי 10 ג'יגה מD והפכתי אותו לfree space ונכנסתי להתקנה, הבעיה היא שאני לא יכול ליצור יותר מ4 מחיצות ואני צריך 5: C D / swap /home אחרי שאני עושה את המחיצה הרביעית כתוב על שאר המקום unuseable במקום free sapce השאלה שלי היא האם יש דרך ליצור 5 מחיצות על כונן 1 (ואיך?), ואם לא, האם אני יכול לוותר על אחת המחיצות? עריכה - עכשיו ראיתי שיש גם גירסא של amd64 ואני הורדתי 386, כדאי לי להוריד את הamd64 או שיש לו בעיות עם דרייברים וכאלה כמו שיש בווינדוס 64 ביט?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, בשעה טובה התקנתי את מנדריבה 2009 free על המחשב הנייד (vostro 1500), אך יש לי בעייה עם הכרטיס רשת האלחוטי. הכרטיס הוא של DELL 1505N - בעצם bcm4328. כאשר מצאתי סופסוף את הדרייבר של ווינדוס bcmwl6.inf, ניסיתי להתקין וקיבלתי את ההודעה הבאה: אין אפשרות לאתר את מנשק ה-Ndiswrapper ביצעתי עדכון מערכת, וידאתי שהוא מותקן, אך עדיין אין הצלחה... אני חייב לציין שזה מגביל אותי מאוד ומחייב אותי להתחבר קווית. ndiswrapper -l bcmwl6 : driver installed device (14E4:4328) present (alternate driver: ssb) iwconfig lo no wireless extensions. eth0 no wireless extensions. pan0 no wireless extensions. מקווה לשמוע מכם בקרוב, יוסי.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Lyoko,

VLC מפעיל כל הזמן קבצים בסטריאו ולא 5.1.. אני מדבר על קבצים שיש להם אודיו 5.1 ואני לא מוצא בהגדרות, הגדרה שעושה את זה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לא יודע המחשב החדש לי לא ממש עובד עם הלינוקס הזה ... יכול להיות ה RAID או לא כתבו דריוורים מספיק טובים .. gforece 7600GS 965 לוח אם של INTEL אני רוצה לחזור ל UBNUTU ...שלי ...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by galgul,

אם אתקין אותו על SUSE, הוא ייתן לי להפעיל תוכנות שפועלות בסביבת עבודה NET FRAMEWORK 2 כמו ווינדווס? תודה, גל.

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  9. אני רוצה לעבור ללינוקס ואני גם לא משחק במשחקים אבל הקטע של התקנת התוכנות ממש מוריד לי את החשק ניסיתי להתקין בריל וכל מיני שטויות ותמיד אני נתקע ולא מצליח. השאלה שלי היא האם ישנה הפצה שמאפשרת התקנה פשוטה וקלה כמו בווינדאוס...?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by nim901,

יש לי פדורה 4 ומזה זמן רבשאני מסה לקרוא את כונני ה ntsf שלי אך ללא הצלחה, האם מישהוא יכול לזרוק לי עצם? או דג?

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by guyk,

שלום לכולם, בארץ מחשבי אפל מאוד יקרים והחלטנו לקנות בארה"ב... רציתי לדעת האם אני יכול להזמין מארה"ב מקבוק ושיוסיפו לו במקלדת אותיות עבריות. חשבתי על זה והרי שהאותיות העבריות שיש במחשבי מק בארץ חרוטות בהזמנת המחשב מארה"ב ולכן אולי אני יכול לבקש בארה"ב להוסיף עברית במקלדת... חשבתי לשלוח מייל לאפל אבל לא מצאתי כתובת של תמיכה כזאת.. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  12. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש תוכנה ללינוקס כמובן, אשר תאפשר לי לנהל פרוייקטים של פיתוח. לדוגמא: אני צריך משהוא שיהיה אפשר לעקוב אחרי התקדמות הפיתוח, נניח אני כמנהל פרוייקט קובע מטלות ומתי צריך לסיים אותן וזה אוטומטית מקדם כל יום ואז אני יודע שמטלה X נגיד צריכה להסתיים בעוד יומיים. כמו כן עדיף שיכלול TODO ליסט, ורשימה של באגים ומצבם. לא יודע אם כזה דבר קיים, ראיתי משהוא דומה בויסטה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by borg,

מפיצות לינוקס סיכמו על תקן מאוחד למישהו יש מידע נוסף בנושא? :

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by urielka,

יש לי אמולטור שמדמה מעבדי PowerPC שקוראים לו pearpc(מדמה g4,g3) בכתובת: http://pearpc.sourceforge.net/ עובד על 20 fps איך שמים תמונה?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  15. האם בגישה למחיצת NTFS לינוקס תומך בתכונת ניהול היומן של NTFS?

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by ruff stuff,

שלום יש לי פיסי ואני שוקל אולי לעבור למק. קראתי פה שאלות של אנשים כדי לדלות מידע על יתרונות המק מול פיסי אבל לא ראיתי מידע ממשי אם תוכלו בבקשה להגיד לי מה היתרונות והחסרונות של המק זה מאוד יעזור. בנוסף הבנתי שיש בעייה של חוסר התאמה לאתרים בעברית האם זה נכון? דרישותיי למחשב הם לא גבוהות אני לא משתמש בו למשחקים רק לגלישה וצפייה בסרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by kawaii,

i have it enabled, now how do i set shadows and and make windows transperent? anyone knows? :\ EDIT ok,i can make windows transperent with xcompmgr+transset , thats a progress,

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  18. Started by MishaK,

עידכון נעים.

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  19. Started by Dimer,

שלום לכולם החלטתי לנסות להתקין את האובנטו על דיסק קשיח נפרד במחשב שלי. יש לי אפשרות להשיג דיסק קשיח 7200 RPM אבל רק 2 מגה של BUFFER. האם עבור לינוקס הכמות של הבאפר משמעותית לביצועים או שאפשר ללכת גם על שני מגה? שאלה שניה: המחשב בו אתקין את לינוקס הוא CLIENT של ICS. עד כמה זה מסובך להגדיר אותו ככזה גם בלינוקס? תודה מראש על התשובות

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by הדוד משה,

יתכן שאחד מכם, גיבורי קוד פתוח שלי, כבר ראה את הת'רד שלי על המקבוק המצ'וקמק שמצאתי. למי שלא ראה, אז שיראה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533685.0 כך או כך, אני לא אומר "לא" ללפטופ בחינם, ולקחתי על עצמי את האתגר להפוך אותו לתקין (או למכור אותו לחלפים ) אם כן, אין בוטינג מההרדיסק (וגם לא תאורה אחורית, אבל ניחא). יש ברשותי לייב CD לאובונטו 11.10, אבל אני לא יודע אם הוא יעבוד כמו שצריך על מחשב של אפל (להבנתי והתמצאותי המצומצמת בכל הקשור לאפל, המחשב שלהם בנוי עם כל מיני חלקים משונים כמו PRAM וכיוב'). תודה מראש

21. הלינוקס מיועד לפנטיום 2 במהירות 350MHZ (מי שיש לו פינטיום 3 בתצורת סלוט 1 מוזמן לתרום לי אותו) עם 390MB ראם. אני צריך שיוכל לנגן MP3 (אולי DIVX אבל אני בספק) , כתיבה ועריכת מסמכי וורד וגלישה באינטרנט. יש חייה כזאת?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  22. Started by MasterDK,

אהלן לכולם! בזמן האחרון התחלתי לחשוש למידע שלי. יש ברשותי שרת ביתי שמריץ UBUNTU SERVER. מה הם פתרונות הגיבוי הקיימים ברשותי? האם יש דברים יותר מתקדמים משרת FTP? הדגש שלי על נוחות, פשטות ומהירות (כיוון שהגיבוי יתבצע ברשת LAN ב 90% מהפעמים.) תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  23. שלום, התקנתי היום ubuntu גירסה 8.10 עשיתי את כל העדכונים (שלקחו בערך שעתיים) אבל אני לא יכול להשתמש בשולחן עבודה כפול (שני ממשקים) כי משום מה הוא לא מצליח להוריד את הדרייבר של כרטיס הגרפי שלי Nvidia 9400GT Zotac. יכול להיות שבכלל לא קיים דרייבר של הכרטיס הספציפי הזה ללינוקס?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  24. צריך את המדריך של Mandrake 7.2 linux ruoter דחוף!!!

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  25. Started by zomo,

i need free games to linux; i need ventrilo {no server! }for linux i need steam[cs for linux c linet 10x

• 3 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.