לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מתכוון להתקין בימים הקרובים אובונטו ורציתי לשאול כמה דברים. אני זוכר שלפני כמה חודשים כשגם חשבתי להתקין אותו קראתי על בעיה שקיימת בהתקנה עם לוחות אם שמבוססים על P965 בגלל הבקר IDE (אצלי הDVD מחובר ל IDE וההארדיסקים הם sata). חיפשתי עכשיו על הבעיה ונדמה לי שקראתי שהבעיה תוקנה. מישהו יודע אם היא תוקנה? צריך גירסה מסויימת? האם זה תוקן גם בגירסת 32bit (הבנתי מהפורום פה שלא כדאי ללכת על 64bit נכון?) ? ושאלה נוספת: אני מתקין את אובונטו על הארדיסק נפרד (שכרגע ריק). השאלה שלי היא אם בעתיד אני ארצה להתקין על הכונן גם Vista, איך אני אוכל לסדר את התפריט אתחול (כי ויסטה מתקינה תפריט אתחול משלה)? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שיש עליו שמועות של לא טוב וכו' הבה נתעלם.. התקנתי את הלינוקס, והכל טוב- כל עוד הדיסק נמצא על הIDE הרגיל , כאשר אני מעביר אותו לRAID , הלינוקס לא עולה, אני חייב לציין שכך זה היה גם בהתקנה- הוא לא הגיע לשלב מערכת הקבצים עד שהוצאתי אותו מהרייד. עכשיו , יש לי שם מערכת מותקנת , ושום דבר לעשות איתה.. מישהו? מפרט: Kr7a Raid Maxtor Ata133 40gb עוד משהו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן פלאש לאובונטו שלי, אבל בארכיטקטורה של 64 ביט. למקרומדיה אין עדיין תמיכה ב64 ביט.. האם מישהו מכיר נגן פלאש כזה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אין לי מושג בזה כלום, אז אם טעיתי בכותרת סלחו לי שמו קוד לאדמיניסטרטור ושכחו את הססמה :-X אני יודע שבווינדוס XP קיים איזה תוכנה שמסוגלת להוריד את הסיסמה... קיים משהו כזה גם במק ? תודה, ושוב סורי אם זה כתוב לא נכון, אין לי מושג בזה...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
david weiss A Tour of Microsoft's Mac Lab http://davidweiss.blogspot.com/2006/04/tour-of-microsofts-mac-lab.html
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
i have it enabled, now how do i set shadows and and make windows transperent? anyone knows? :\ EDIT ok,i can make windows transperent with xcompmgr+transset , thats a progress,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום מקווה שתוכלו לעזור לי , הבעיה שלי היא כזאת : הורדתי את מנדרייק 9.1 וצרבתי אותה על 3 דיסקים , עשיתי לואד דרך הסידי והוא נכנס לי להתקנה ואני לוחץ על אנטר ובמקום להכנס להתקנה כמו שהראו ב guides4u הוא נכנס לי למסך שבודק את כל הרכיבים שיש לי במחשב ורושם ביניהם dma disabled ואחרי זה הוא מתחיל לבדוק usb devices (כבר בחלון שנראה אחרת ) הוא רושם את ההודעה הבאה : could not uncompress second stage ramdisk . משם הוא רושם לי שאני צריך לאתחל , אתחלתי והוא רשם לי את אותה ההודעה . אני באמת מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני לא יודע למי עוד לפנות ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התקנתי פדורה 4 ביחד אם ה-boot screen שלו כמובן. ובעצם מה שקורה שכשהמחשב מתחיל לעלות מופיע מסך כחול רשום פדורה ואז יש ספירה לאחור של שלוש שניות ואם אני לא לוחץ על מקש כל שהו לבטל את הספירה אוטומטית עולה הלינוקס. עכשיו אם אני לוחץ על מקש כלשהו מופיע לי מקש הבחירה אם השם של הלינוקס ו-other שזה הוינדוס. השאלה שלי היא אם אפשר שבספירה לאחור במקום שיעלה אוטומטית הלינוקס יעלה אוטומטית הוינדוס כי איתו אני משתמש בינתיים יותר? ואיך משנים את השם של other לשם של הוינדוס?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אתקין אותו על SUSE, הוא ייתן לי להפעיל תוכנות שפועלות בסביבת עבודה NET FRAMEWORK 2 כמו ווינדווס? תודה, גל.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לקוט איך אני מתחיל לעבוד באמת באובנטו והתחלתי "לזרוק" דברים לסיינטיפיק להתקין וכנראה שלא יודע מה קרה גרמתי למערכת להתקין KDE 4 ועל ידי זה הפכתי את המערכת לקובנטו. לכל האלו שא יודעים מה שמבדיל בין המערכות זה שאובנטו עם גנום וקובנטו עובדת על KDE. כרגע אני לא רואה פיתרון איך מחזירים ת'גלגל לאחרו או משהו דומה ואני כבר מתכונן לפירמוט לצערי. אם מישהו מגאוני הלינוקס כאן יודע איך פותרים ת'בעיה אני אודה לו מאוד! ערב טוב וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. אני מחובר לכבלים ולספקים נטויז'ן ו012. מצאתי מספר דרכים לחבר אובונטו, אבל כלום לגבי קובונטו. הדרך של אובונטו לא פעלה. איך אני מתקין חייגן לקובונטו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי אתמול את גרסת קובנטו של לינוקס על מכונה ורטואלית (VM) ואני מנסה להתקין מודול JAVA. למשהו יש מושג על מדריך טוב או שהוא יכול להסביר בקצרה איך עובדים בלינוקס?! ראיתי באתר שם הוראות, אבל אני לא מצליח להבין איך אני מתקין את זה. בנוסף, אני מנסה להכנס בהגדרות כ-SU, כלומר להריץ su דרך הטרמינל. זה נותן לי להכניס את הסיסמה שלי, אבל אני לא מצליח להקליד אות אחת! כאילו רק האנטר עובד במקלדת.. למשהו יש תשובות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
VLC מפעיל כל הזמן קבצים בסטריאו ולא 5.1.. אני מדבר על קבצים שיש להם אודיו 5.1 ואני לא מוצא בהגדרות, הגדרה שעושה את זה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע המחשב החדש לי לא ממש עובד עם הלינוקס הזה ... יכול להיות ה RAID או לא כתבו דריוורים מספיק טובים .. gforece 7600GS 965 לוח אם של INTEL אני רוצה לחזור ל UBNUTU ...שלי ...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פדורה 4 ומזה זמן רבשאני מסה לקרוא את כונני ה ntsf שלי אך ללא הצלחה, האם מישהוא יכול לזרוק לי עצם? או דג?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפיצות לינוקס סיכמו על תקן מאוחד למישהו יש מידע נוסף בנושא? :
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן גלישה או העתקת קבצים המערכת קופאת. בפעם האחרונה לא היית לי אפילו גישה ל cli יש דרך למצוא את היסבה לקפיאה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם איך מפעילים את הפונקציה של NWIEV (ריבוי מסכים) של NVIDIA באוובונטו 8.04 האם היא קיימת ביכלל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון בלי להתקין סיפריות של IA32 וכל הסיבוך?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
i need free games to linux; i need ventrilo {no server! }for linux i need steam[cs for linux c linet 10x
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור ללינוקס ואני גם לא משחק במשחקים אבל הקטע של התקנת התוכנות ממש מוריד לי את החשק ניסיתי להתקין בריל וכל מיני שטויות ותמיד אני נתקע ולא מצליח. השאלה שלי היא האם ישנה הפצה שמאפשרת התקנה פשוטה וקלה כמו בווינדאוס...?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה התקנתי את מנדריבה 2009 free על המחשב הנייד (vostro 1500), אך יש לי בעייה עם הכרטיס רשת האלחוטי. הכרטיס הוא של DELL 1505N - בעצם bcm4328. כאשר מצאתי סופסוף את הדרייבר של ווינדוס bcmwl6.inf, ניסיתי להתקין וקיבלתי את ההודעה הבאה: אין אפשרות לאתר את מנשק ה-Ndiswrapper ביצעתי עדכון מערכת, וידאתי שהוא מותקן, אך עדיין אין הצלחה... אני חייב לציין שזה מגביל אותי מאוד ומחייב אותי להתחבר קווית. ndiswrapper -l bcmwl6 : driver installed device (14E4:4328) present (alternate driver: ssb) iwconfig lo no wireless extensions. eth0 no wireless extensions. pan0 no wireless extensions. מקווה לשמוע מכם בקרוב, יוסי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יתכן שאחד מכם, גיבורי קוד פתוח שלי, כבר ראה את הת'רד שלי על המקבוק המצ'וקמק שמצאתי. למי שלא ראה, אז שיראה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533685.0 כך או כך, אני לא אומר "לא" ללפטופ בחינם, ולקחתי על עצמי את האתגר להפוך אותו לתקין (או למכור אותו לחלפים ) אם כן, אין בוטינג מההרדיסק (וגם לא תאורה אחורית, אבל ניחא). יש ברשותי לייב CD לאובונטו 11.10, אבל אני לא יודע אם הוא יעבוד כמו שצריך על מחשב של אפל (להבנתי והתמצאותי המצומצמת בכל הקשור לאפל, המחשב שלהם בנוי עם כל מיני חלקים משונים כמו PRAM וכיוב'). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם בגישה למחיצת NTFS לינוקס תומך בתכונת ניהול היומן של NTFS?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-