לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר "לצרוב" Linux Live-CD, או לצורך העניין כל Boot-CD, על USB Flash Drive?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את לינוקס כנרת והכל עובד ויפה, אבל הבעיה היא שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט. המודם שלי כנראה לא ברשימת הדריברים שלה, ואני לא יכול להתקין כי הרי זה לינוקס על דיסק. ניסיתי לצרוב אותה על RW אבל היא לא יודעת שהיא יכולה לשכתב את עצמה (ד"א זה אחלה רעיון לפיתוח). עזרה משהו? תודה נ.ב המודם הוא eci b-focus 270 pr
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה שהמחשב עולה אני יוכל לבחור איזה מהם יעלה(לינוקס או xp) זה אפשרי ואם כן איך מתקינים שז יהיה אפשרי? תודה מראש (הלינוקס שהורדתי הוא מנדריק 10.1 עריכה: יש לי שאלה נוספת,אני יודע שתגידו לי לחפש בגוגל וכאן בפורום אבל אני לא מוצא כלום,בהתקנה הוא מבקש ממני להגדיר לו מחיצות ואני לא מצליח להגדיר לו,אני קובע את כונן e ואני עושה נקסט ואז הוא אומר לי ששם מחיצה ....צריך להיות (/) או משהו כזה,אני לא זוכר בע"פ תודה
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
:-* ;D || /\ [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני התקנתי לינוקס פאדורה רד האט עכשיו אני משתמש בווינדוס אקספי האם יש תוכנה המאפשרת לי להיכנס מתי שאני נמצא בווינדוס להיכנס גם ללינוקס בו זמנית?? אם כן איזה תוכנה ?? ואם יכולים להביא לי לינק שלה אז סבבה אבל אם לא לפחות את השם שלה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
Hi, I have installed fadora core 3. Now when I enter this OS I can't write in hebrew but I can see hebrew. I tried to fix it by downloading hebrew fonts but I have needed a program that open EXE Cabint. When I tried to Install that Program it didn't worked and I found out I don't have any Development Tools Installed. tried to Install them by the Add\Remove for the System settings but it printed an error that I've uploaded with this message as well. It said that I need to download some Packages.. so I went to Fadora website and gone to their Download Section and there I have download the required Packages. When I tried to Install It told me that I already have those Packag…
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
עכשיו אני כבר כל חיי משתמש בוינדוס ואני אפילו מאוד טוב בו... אבל אני רואה שיש השפעה מהתחום הזה ואני רוצה לבדוק איזה מערכת הפעלה במחשב שלי לכן אני זקוק למערכת הפעלה טובה ידידותית למשתמש מבחינת ה שלה וגם מבחינת ההתקנות החומרה.. אבל עדיין שתיהיה מקצועית ואמינה ולא סתם צעצוע תתנו לי את הדעות שלכם בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! האם מישהו יודע אם זה אפשרי להריץ תוכנת לקוח של ונוטרילו תחת לינוקס (יש לי אובנטו)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
hi all wher is the boot loader that i cant configore to start too oporeating system . and wa's the comannd line
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אני יודע שהדרישות אינן גבוהות, אבל מדובר במפרט עם חלקים חדישים, ואני פשוט לא יודע אם קיימים דרייברים לכל הרכיבים, האם מערכות לינוקס השונות מסוגלות לזהות את כל הרכיבים וכו'.. (זה מחשב חדש שקונים לבת דודה שלי). AMD Athlon64 3000+ 1.8Ghz - 512kb Cache 939 PIN EPoX EP-9NPAJ nForce4 chipset Albatron GeForce 6600U 128mb (128bit 8-Pipelines 400/700) PCI-Express Twinmos 2x512mb CL2.5 PC3200 Seagate 160GB 7200RPM S-ATA NCQ NEC 3520A Black DVD-RW Black Floppy 1.44 COMPUCASE CI-6a19 (black) no Power-Supply Enermax EG365P-VE Whisper series Rev 2.0 - 24Pin - ATX 1.3 - 350W הלוח אם אינו תומך ב-NCQ (פשוט ההפרש מחיר מזערי וזה כונן עם חמש שנות אחריות אז מעדיף על WD). ואיזה גירסא מומלץ לה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Lindows Os ואני רוצה להתקין את זה על VM ואני שואל איזה הגדרות אתם ממליצים לי לשים בVM(VMware)?? ומה הדרישות מערכת שלה? כי לא בדיוק מצאתי... תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
התקנתי מנדרייק 10.1 בפעם הראשונה שאני משתמש בלינוקס ועכשיו אני רוצה להגדיר אותו כתור שרת שיהיה אפשר להתחבר אליו בtelnet והבנתי שאני צריך demon שנקרא in.telnetd הבעיה היא שאני לא מוצא שום קובץ כזה בתיקיית הxinetd.d איך קוראים לrpm של השרת telnet ואיך אני אמור לקנפג אותו
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
איפה Mandrake Move מחביא את הדיסקים הקשיחים? ??? חשבתי שאני אמצא אותם ב-Home, אבל התבדיתי. איך אני יכול לדעת איזו גירסה של Mandrake Move יש לי? כאשר מערכת ההפעלה עולה, כתוב KDE 3.1. מה זה KDE? האם זו הגירסה של ה-Kernel?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ואיזו גירסה מומלצת? המודל הוא ACER TRAVRLMATE 720 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,נכנסתי לאתר הזה: ftp://ftp.technion.ac.il/pub/Linux/Mandrake/ ורציתי לשאול אם חייבים להוריד את שלושת הדיסקים או שאפשר רק 1
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי רציתי לשנות קצת,להוסיף חיים למחשב!!! למישהו יש לינקים לרקעים יפים(של מק כמובן!) תודה רבה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
או.קיי... התקנתי את ההפצה 10.0 של Mandrake על הרדיסק נפרד (על הראשי מותקנת Windos XP). שמח וטוב לבב אני מוכן ומזומן להתחיל את חיי כמשתמש לינוקס. רק בעיה "קטנה" אחת. אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית שלי, וכמובן חשוב יותר - לרשת האינטרנט. הקונפיגורציה היא כזו: כרטיס רשת: SMC EZ Card 10/100 - SMC1211TX מחובר ל Hub שיוצא לרשת האינטרנט דרך ראווטר ALCATEL SpeedTouch 410 (נדמה לי שזה הדגם, זה מודם אלקטל שקבלתי מבזק). (יש לי כרטיס רשת נוסף onboard של Nvidia אבל אותו המנדרייק לא מזהה בכלל...) התקנתי את מנדרייק 10.0 כאמור, השתמשתי בוויזרד כדי להגדיר את חיבור הרשת. בחרתי ב LAN והגדרתי את ה IP, default gateway, DNS וכו'. ועם זאת מערכת ההפעלה עדיין טוענת שאני לא מחובר. לדעתי הטענה היא …
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הורדתי את הלייב סי.דיץ של קזית (לפני יומיים, לא יודע איזה גירסה) ואני מנסה להתחבר לאינטרנט. כשאני מנסה להריץ את האשף IWIZ הוא אומר לי שאני צריך להיות ROOT בשביל זה. כשאני מנסה להחליף את המשתמש הוא מבקש סיסמא שאין לי מושג מהי, ניסתי לחפש באתר שלהם http://kazit.berlios.de אבל לא ראיתי שום אזכור לזה. מבקש את עזרתכם, כרגע החיבור לאינטרנט זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבור ללינוקס באופן סופי. אני חדש לגמרי בעסק ולא שולט כמעט בכלל בלינוקס (שליטה מלאה בחלונות ובמחשב) , אז בבקשה להשתדל לענות בשפה פשוטה. כמו כן אני מחובר דרך הכבלים (750k), ספק -נטיוז'ן, מודם: motorola sb4200 מחובר דרך USB (אין כרטיס רשת). תודה מראש לעוזרים, אביעד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות לי קצת בעיות בזמן האחרון, וכבר המון זמן אני מתכנן "פרישה" לטובת Mac. יש לי נסיון מסוים במערכת ההפעלה שלו והתאהבתי בה מהרגע הראשון לרוב התוכנות שבהן אני משתמש יש תאימות ל-MAC. על המערכת להריץ אינטרנט, וורד ואקסל (אפשר גם אופן אופיס), מוזיקה וסרטים, ומעט פוטושופ (לא שימוש נרחב) רציתי לדעת האם: 1. הגרסה הזולה (מעבד 1.25) מספיק טובה? 2. האם יש לשדרג זיכרון? 3. האם יש ל"ידע" הנחות מסוימות? תודה מראש, נדב
-
שלום לכולם... קודם כל אני חדש בפורום אז נעים מאוד לכולם... ועכשיו לעניין קיבלתי מכשיר IPOD -15GB קיבלתי אותו מחבר זאת אומרת שהוא משומש...קיבלתי איתו כבל USB ומטען לסוללה של המכשיר חוץ מזה לא קיבלתי איתו שום דיסק להתקנת תוכנה או דרייבירים .וכשאר אני מנסה לחבר את הכבל לUSB המחשב אומר לי שלא זוהתה חומרה... האם זה בגלל שאמור להגיע דיסק התקנה עם האיי פוד ....אם כן מישהו יכול לתת לי לינק מסויים ששם אנייוכל להוריד את התוכנה המבוקשת או דרייברים... בתודה מראש,עמית
-
שלום לכולם אני משתמש XP כבד שרוצה לנסות לעבור החלטתי להתחיל באיזושהיא גרסת LIVE אז בחדווה הורדתי וצרבתי את ה ISO של GNOPPIX מהאתר שלהם.. עכשיו, הדיסק נראה בסדר, כי סה"כ ה AUTOPLAY שלו עובד ואפשר להתקין ממנו תוכנות כמו פיירפוקס ות'נדרבירד וכו'. אבל הוא לא עושה BOOT ניסיתי כל אפשרות סידור BOOT בביוס, כולל סידי-רום בלבד , ועדיין עולה ה XP כרגיל, שום דבר מיוחד לא קורה. אולי צרבתי לא נכון ? יש שיטה מיוחדת לצרוב דיסק שאמור לעשות BOOT ? או שמשהו בביוס שלי נדפק ? יש למישהו עצה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעסוד עם לינוקס על המחשב אבל מה אני רק צריך לדעת איזה גרסה הכי טובה והאם יש בעיות תיאומת עם משחקים אבל זה פחות שולי כי אני לא הכי משחק במשחקים כיום האם אפשר להרית על תוכנות סרטים כגון vlc rad light וכדו.. והאם התוכנה תזהה לי רשת ביתית או שאני אצתרך להגדיר אותה??
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין LINUX RED HAT 9 על מחשב עם WIN XP PRO, הווינדוס נימצא על C, ויש עוד כונן D (עשיתי חלוקה להארד דיסק). שני הכוננים כרגע על NTFS. מה אני אמור לעשות כדי שאני יכול להתקין את LINUX על המחשב, ושאני יכול לבחור בהתחלה שהמחשב עולה עם איזה מערכת הפעלה לעבוד ? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי מחשב ישן ליד פח זבל ואני חושב להשתמש בו ואני צריך מערכת לינוקס שתתמוך בו בצורה הטובה ביותר. אז פירקתי אותו חיברתי בחזרה סידרתי ג'מפרים ולהלן המפרט זכרון 128 MB SDRAM (חדש ביחס למחשב -ככל הנראה שודרג) קיים עוד סטיק זכרון יותר ישן אני חושב שזה 32 MB BUS 66 (ככה ג'ימפרתי אותו) יש בו כרטיסים על אפיק PCI וISA מעבד MMX 133 ויש אפשרות להעלות אותו ל166 ואפילו ל200 עם העלאת המכפלה ע"י ג'ימפור. הארד דיסק 3 ג'יגה. אני מעוניין במערכת הפצה עם סביבה גרפית שתצרוך משאבים נמוכים ותתאים למחשב בצורה הטובה ביותר מבחינת הקרנל המחשב מיועד לשימוש בתכנות ולפתיחת מסמכי PDF ודפי אינטרנט בצורה לא מקוונת. אני מעוניין בלינוקס לשם לימוד לכן התייחסו גם לזאת ותתנו לי שם הפצה שיכיל הכי…
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-