לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
התקנתי כדי לשחק קצת עם זה וללמוד, הגדרתי שהסיסמה תהיה Pa$$w0rd ויוזר administrator אבל שאני מעלה ומזין זה אומר שגיאה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה יותר ביוניקס ופחות בלינוקס, אבל אולי מישהו יודע... בלינוקס יש פרמטר U לפקודת CP שאומר update - להעתיק את הקבצים רק אם הם חדשים יותר מהקבצים הקיימים וזה נראה ככה: cp -u /etc/ora /tmp/ora ניסיתי את הפטנט הזה גם hp unix שיש לי בעבודה ומסתבר שה cp שלו לא מכיר בכלל את הפרמטר u. מישהו יודע אם יש לזה מקביל ביוניקס ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רכשתי מסין מכשיר טבלאט smarq v7 מכשיר שמגיע עם 3 מערכות הפעלה לינוקס אובנטו, אנדרואיד, וwin ce . השאלה שלי אליכם מומחי לינוקס איך אני יכול להתאים את הלינוקס במכשיר לעברית שלפחות יהיה קריאה של עברית בדפדפן (מידורי)? מפרט טכני: http://en.smartdevices.com.cn/Products/V7/200912/04-40.html נ.ב המערכת מבוססת מעבד arm. אודה מאוד על עזרה כי אני מנסה כבר כמה ימים ולא מצליח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים שאני מעונין לשתף בינהם מידע , שיתוף קבצים , כמו כן יש לי ראוטר של D-LINK 624 ששניהם מחוברים אליו (חוטית) ולשניהם יש גישה לאינטרנט , כך מה שנותר זה שיתוף קבצים בין אחד לשני (לא באמצעות RDT) . אני מעונין ליצור רשת בינהם שאחד יוכל לראות את הכונן של השני. מה הדרך הקלה ביותר והנוחה ביותר לעשות זאת. עשיתי חיפוש ומצאתי את SAMBA (גרסה 3.0.27 )אך ללא הועיל בעניין התסבכתי קצת... האם יש דרך יותר פשוטה\נוחה ? במידה ואין דרך אחרת ועלי להתשמש בSAMBA מישהו מוכן להסביר מהן הפעולות הנחוצות שדרוש לעשות בצורה פשוטה , קראתי את המדריך שיש שם באתר וזה לא ממש מובן ... מפנים אותך כל פעם למקום אחר במקום להסביר... תודה מראש , גל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סרט שנקרא MacHeads, מראה עד כמה משועממים ומושפעים אנשים יכולים להיות. להלן הטריילר:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה החלטתי לקנות מחשב נייד לשימוש יום-יומי. החל משימוש בתוכנות שיתוף דרך תוכנות מסריים מיידיים, מעט תוכנות גרפיקה, מוזיקה, סרטים. כששמעתי לראשונה על ה-Macbook עם מעבד האינטל, התלהבתי לגלות שיש תמיכה די מלאה בווינדוז הרגיל והמוכר. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, במיוחד כשמדובר במחשב קומפקטי ומעוצב עם ביצועים מעולים ומחיר זול יותר בהרבה מכל מחשב נייד אחר באותה רמה, השאלה היא, האם מחשב המק יכול לתפקד כ-PC לכל דבר בלי כל בעיה. האם ישנן בעיות תאימות? אני מעוניין לעבור למאק ואין ספק שהמחשב הנ"ל יהווה גשר, אך עיקר השימוש במחשב יהיה באמצעות ה-Windows Xp. אשמח לשמוע דעות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת של אדימקס - EW-7726In איל אני גורם לו לעבוד בלינוקס? ניסיתי להוריד את הדריוור מהאתר של אדימקס :http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=225&pl1_id=1&pl2_id=44 אבל זה בה כSource Code עשיתי את כל השלבים עד לשלב שבו כתוב make$ בשלב הזה לא הבנתי מה צריל לעשות. בבקשה לכתוב את הפיתרון כמה שיותר מפורט כי אני לא מבין כלום בלינוקס הורדתי את הלינוקס רק אתמול ומאז אני מנסה לסדר את זה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לינוקס מנדרק 9 בעבר הייתי באינטרנט רגיל והכל עבד. התקנתי אינטרנט בכבלים של תבל עם אינטרנט זהב. המודם שלי MOTOROLA USB SB4200 SURFBORD ולינוקס KDE מזהה אותו. איך אני מגדיר את ההתחברות? ניסתי כמה דברים אך כל נסיונותי העלו חרס.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד להתקין מנדריבה 2009 GNOME על מחשב שכבר קיימת בו ויסטה SP1, ואני הייתי רוצה ששניהם יפעלו בDUAL BOOT. המפרט הוא זה שבצד, על ה160GB נימצאת הויסטה והProgram Files שלה, על 500GB נמצא כל המדיה, עבודות, DATA וכו' ועל ה120GB הייתי מעוניין להתקין מנדריבה. האם צפויות להיות בעיות? ואיך לפרמט בדיוק את הכונן של ה120GB? במידה ואני ארצה העתיד למחוק את מנדריבה ולהשאר רק עם ויסטה, מה עלי לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבחור בקליינט של אזוארס שיפתח את הטורנט הזה אני בוחר OPEN WITH והוא לא מופיע ברשימה יש לי אפשרות של BROWSE במחשב אבל אני לא יודע איזה קובץ לבחור . יש לציין שדרך הפיירפוקס יש לי בעיה הזאת אבל אם אני מוריד את הטורננט למחשב , ועושה OPEN WITH אז האזוארס מופיע [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה - אני רוצה לשים בחדר שינה שלי מחשב שיהיה מחובר ב WIFI למחשב המרכזי שלי ויוכל לנגן ממנו שירים לרמקולים בחדר שינה. זה בתכלס כל מה שאני רוצה - השאלה איזה הפצה אפשר להתקין על P2 64MB ושיהיה לי תמיכה בכרטיס רשת אלחוטי (54MB/S) אשמח לרעיונות / הצעות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מתקינים תוכנות? ואיפה אפשר להוריד מקודדים לסרטים ולמוסיקה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hey, I will get new laptop in about 2weeks. it comes with winxphome, but I change to linux! I cant decide what distro is best for it. I need good tech support community for the distro, regular updates, wide variety of supported Hw and apps etc.. also need to be not too heavy. it also needs to supoprt in runnig games like Q3, UT2k4, and wineEx as well as WiFi (I am in the technion), so I will use WiFi - and I need it to be not too difficult to set up. and also to set up encryption for WiFi. Lappy is: HP Pavilion ZE4942EA Celeron M 330 1.4ghz. 256MB 266mhz (will update to 512 after I get it) etc Thanks in advance!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים כאן. ראית יאת המדריך בדביק שאומר שלינוקס יכול לעבוד עם וינדוס ושיש תפריט בחירה, אבל לא הבנתי איך להתקין כך שהמחשב לא יתפרמט ליץ הפעלתי אובנטו מה LIVE CD וכשאני עושה לו INSTALL בשלב ה 7 והאחרון הוא אומר לי שהוא הולך לפרמט לי כונן. השאלה שלי היא איך אני מתקין את לינקוס שתפעל ביחד עם וינדוס ? תודה לכל עזור ועונה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה כבר מספר ימים להתקין אובנטו בעזרת wubi אחרי שאני לא מצליח דרך הדיסק הבעיה היא שאני מתקין ומפעיל את הלינוקס מה grub אני מקבל שורת פקודה וכל כמה זמן הוא כותב שם משהו אחר וגם אני יכול לכתוב שם אבל זה לא מה שאמור לקרות לפי ההסברים לתוכנה אשמח לדעת איך לפתור את זה או מה לרשום כדי שההתקנה תתחיל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i installed fedora 5 and when i press add/remove packages it says: unable to retrieve software information could it be because i made the swap file smaller then my virtual memory? thanks
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עם wine או דרך אחרת ? כי לפעמים צריך (אם אני ימחק את ווינדווס )....................................
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשורות טובות לכל בעלי כרטיסי ATI, AMD החליטה לקחת את התמיכה בלינוקס שלב קדימה ולהוציא גסאת לינוקס של Catalyst Control Center [מקור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hi guys, i need your help i can read hebrew, i can write from right to left but only in english what should i do? how do i go from english to hebrew? thank, amir
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.... סוף סוף הגיע אלינו לטובה אובונטו 8.10 Intrepid Ibex ואיתו גם הגיע דרייבר של nVidia מודל 177 שתומך היטב בכרטיס שלי EVGA 8800GT SC. אז החלטתי בכל זאת להתקין ווינדוס XP ב-VR כי תמיד צריך אקספלורר משום מה.... ניסיתי מס' מכונות וירטואליזציה, ולבסוף: VirtualBox OSE קנתה אותי, בעיקר בגלל שניתן להפוך לSeamless בקלות יתרה (Ctrl+L) אז... זה מה שיצא: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ידע לא רע בלינוקס. אני משתמש באבונטו 8.1 בגירסא עברית והפונט העברי קצת מכוער באתר ובכללי אני לא מת עליו ואוהב את "אריאל" של ווינדוס, קיימת צורה להחליף את הפונטים או משהו? שתים, אני רוצה להתקין ברייל כדי שהממשק וכל המראה הויזואלי של המערכת יהיה מגניב ויהיה "MAC" או ויטסה שכזה עם אופציית הקוביה וכל מיני דברים גרפים נחמדים שכאלה. הבעיה היא שלא הבנתי לגמרי כיצד אני מוריד את זה ומתקין על המערכת לינוקס. ממה שהבנתי אני צריך לפנות למנהל ההורדות ושם לבצע מהו או דבר דומה. הרבה תודה רבה על כל העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עלי לעשות כדי שמתוך תכנית C אוכל לקרוא לפונקציות של יוניקס כגון ls? באמצעות הפקודה execvp ? איך אני בודקת שהיא הסתיימה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הציעו לי לנסות לינוקס... הבעיה העיקרית שלי היא שאין לי מחשב להתקין עליו לינוקס. כמובן יש לי את המחשב הזה, אך מכיוון והמודם מחובר ישירות למחשב הזה, כיבוי של המחשב הזה = אין אינטרנט לשאר המחשבים בבית. מחשבים אחרים שייכים לאחרים ואי אפשר להתקין עליהם. אז הציעו לי לנסות להתקין WMware, אבל שאלתי חבר והוא אמר לי שממש לא כדאי וכשהוא התקין היה לו בעיות עם זה. אז החלטתי לבוא לשאול אותכם, ולראות מה אנשים באמת חושבים על התוכנה. בעיקרון, אני צריך משהו שאני אוכל גם לשמור על הרשת הביתית תקינה ופועלת עם אינטרנט פועל רוב הזמן, וגם את הדברים שאני יכול לעשות בווינדוס (לא כולל משחקים ממש). האפשרות השניה היא להתקין מחיצה חדשה, אבל לא נראה לי הקטע של לקחת שטח 'ריק' ממחיצה קיימת ולעשות מחיצ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מותקן לי על המחשב הנייד לינוקס fedora4 רציתי לדעת אם מישהו מכיר נגן טוב שמובנים בתוכו מקודדים ל divx וwmv ושיוכל לנגן אפילו סרטי dvd.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי על וינדוס וינאמפ עם פלאגין בשם DFX, ובינתיים לא מצאתי שום נגן שיכול לעשות סאונד כל כך טוב. מישהו מכיר נגן טוב + פלאגין שמשפר את הסאונד ל OSX? (הורדתי משהו בשם HEAR שאמור לשפר את האונד בכל המערכת, אבל הוא עולה כסף...) (השאלה מקודם על המקשים כבר לא רלוונטית
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-