לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה יש לי עכבר LOGITECH MX 518 שיש בו לחצנים כאלה שמחזירים אחורה וקדימה בbrowser האירוניה היא שעד שהתרגלתי אליהם בווינדוס עברתי ללינוקס ועכשיו הם לא נתמכים כלומר הם לא פועלים יש לי דרייברים של logitech שאני מאמין שיוכלו לסדר את זה אבל הבעיה היא שאני לא מאמין שהם יתמכו בלינוקס יש לכם פתרון? האם יכול להיות שיש להם תמיכה ב synaptic? לי זה נשמע דיי הזוי אני אשמח לכל רעיון פתרון ועזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מותקן לי על המחשב הנייד לינוקס fedora4 רציתי לדעת אם מישהו מכיר נגן טוב שמובנים בתוכו מקודדים ל divx וwmv ושיוכל לנגן אפילו סרטי dvd.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתקין את מנדרייק 9.1 ואני צריך עזרה... אתם יכולים לכתוב, מה לעשות לפני ההתקנה, איזה מחיצות ליצור, באיזה גודל, איך לאפשר בוט מבוט מג'יק? אפשר לבגדיר את הלינוקס בפרטישן מג'יק? בעצם כל דבר חשוב שתריך לעשות... תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש סיכוי שזה לא קשור לפה, אם לא אז אודה אם יהיה ניתן להעביר לפורום המתאים.. פירסמתי פה בגלל הקשר למע' ההפעלה. יש לי שאלה מאוד מוזרה שאני מאמין שהיו אנשים שחשבו על זה, אבל לא מצאתי שום דבר על ד"ר גוגל... יש לי מכשיר GPS יחסית ישן, דגם NQ503 שאין בו כבר צורך - עם עידן הסמארטפונים גם אין ממש שוק יד2 למכשירי GPS יעודיים.. לכן חשבתי אולי להסב אותו לבערך מכשיר PDA יש לו מעבד יחסית חדש (500Mhz מבוסס ARM11 ) וזיכרון flash של 2GB והרחבה לMICRO SD ונכון להיום הוא מריץ את Windows CE .NET 6 חיפשתי אולי דרך כלשהו לגשת לקבצים של המכשיר על מנת להתקין עליו מע' לינוקס שתוכל לעבוד עם הממשק מגע (חשבתי של Debian בגלל שהמע' בעלת דרישות נורא נמוכות) אבל לא הצלחתי למצוא שום אפשרות …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד את עיניין שיתוף הקבצים במערכות הלינוקס ורציתי לדעת האם ישנו עקרון דומה בכל הפצות הלינוקס ? או שזה משתנה בין הפצה להפצה ? כלומר לא שתסבירו בדיוק מה לעשות , רק תתנו לי הנחיה איזה נושא ללמוד ד"א בלינוקס אי אפשר לזוז בלי הרשאת אדמיניסטרור , האם אפשר למשל לסדר שיתוף קבצים לכל filesystem ללא הגבלה כלשהי ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי שרת SUNBLADE 100 במצב מצוין לכל המעוניין ניתן לפנות אלי ל- aag902@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם (שחשובה לי מאוד) בנושא. מה אפשר לעשות בפורום וכיצד אפשר לגרום לו להיות קצת יותר "חי".
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים שאני מעונין לשתף בינהם מידע , שיתוף קבצים , כמו כן יש לי ראוטר של D-LINK 624 ששניהם מחוברים אליו (חוטית) ולשניהם יש גישה לאינטרנט , כך מה שנותר זה שיתוף קבצים בין אחד לשני (לא באמצעות RDT) . אני מעונין ליצור רשת בינהם שאחד יוכל לראות את הכונן של השני. מה הדרך הקלה ביותר והנוחה ביותר לעשות זאת. עשיתי חיפוש ומצאתי את SAMBA (גרסה 3.0.27 )אך ללא הועיל בעניין התסבכתי קצת... האם יש דרך יותר פשוטה\נוחה ? במידה ואין דרך אחרת ועלי להתשמש בSAMBA מישהו מוכן להסביר מהן הפעולות הנחוצות שדרוש לעשות בצורה פשוטה , קראתי את המדריך שיש שם באתר וזה לא ממש מובן ... מפנים אותך כל פעם למקום אחר במקום להסביר... תודה מראש , גל
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמעט בכל הפעלה מחדש מופיע לי בשורת המשימות משהו שקורא לעצמו GNOME PANEL והוא תקוע. אי אפשר לצאת ממנו גם לא עם FORCE QUIT וגם לא עם XKILL. יש לציין שאני לא רואה שזה משפיע איכשהו על העבודה ב UBUNTU אבל בכל זאת זה סתם תקוע בצד, ויש ריבוע כזה קטן, אפור באמצע המסך. בנוסף, זה הביא לי את ה BUG REPORT הבא(העלתי אותו לשרתי ראפידשר): http://rapidshare.com/files/22817285/gnome-panel-bugreport.txt למישהו יש פתרון לבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זהו טיקאסט 107, להבדיל מהטיקאסט של שבוע שעבר שהיה 106 ובקלילות האופיינית לי קראתי לא בטעות 107, אין כפילות, סתם אהאבליות שלי. עדי רביד ובעז אורדן באולפן מתווכחים ומספרים את החדשות האחרונות מעולם הטכנולוגיה בכלל ומעולם האפל והמקינטוש בפרט. כמו כן ניתנים במשדר הזה פרטים נוספים על ארוע הטיקאסט שיערך ב 27/7/09 בקפה iCaffe של רן בן ארי. עוד פרטים ואפשרות הרשמה בכתובת: http://www.tcast.co.il/event בעז אורדן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים כאן. ראית יאת המדריך בדביק שאומר שלינוקס יכול לעבוד עם וינדוס ושיש תפריט בחירה, אבל לא הבנתי איך להתקין כך שהמחשב לא יתפרמט ליץ הפעלתי אובנטו מה LIVE CD וכשאני עושה לו INSTALL בשלב ה 7 והאחרון הוא אומר לי שהוא הולך לפרמט לי כונן. השאלה שלי היא איך אני מתקין את לינקוס שתפעל ביחד עם וינדוס ? תודה לכל עזור ועונה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבחור בקליינט של אזוארס שיפתח את הטורנט הזה אני בוחר OPEN WITH והוא לא מופיע ברשימה יש לי אפשרות של BROWSE במחשב אבל אני לא יודע איזה קובץ לבחור . יש לציין שדרך הפיירפוקס יש לי בעיה הזאת אבל אם אני מוריד את הטורננט למחשב , ועושה OPEN WITH אז האזוארס מופיע [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
FreeRADIUS 2.0.5 לא מצליח להתחבר ממחשב בחיבור WIFI בclients.conf יש הגדרה עבור הAP... חוץ מזה הקונפיגורציה כרגע בברירת מחדל, חוץ משינוי default_eap_type מmd5 לpeap בeap.conf מבדיקה מקומית sudo radtest testuser password 127.0.0.1 1812 testing123 האוטנטיקציה תקינה Sending Access-Request of id 201 to 127.0.0.1 port 1812 User-Name = "testuser" User-Password = "password" NAS-IP-Address = 127.0.0.1 NAS-Port = 1812 rad_recv: Access-Accept packet from host 127.0.0.1 port 1812, id=201, length=20 DEBUG של RADIUSD rad_recv: Access-Request packet from host 127.0.0.1 port 49780, id=201, length=60 User-Name = "testuser" …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דוגמא לפלט: top - 13:01:38 up 1 day, 5 min, 2 users, load average: 0.98, 1.00, 0.98 Tasks: 297 total, 1 running, 296 sleeping, 0 stopped, 0 zombie Cpu(s): 5.1%us, 1.2%sy, 0.0%ni, 93.2%id, 0.0%wa, 0.0%hi, 0.5%si, 0.0%st Mem: 14401860k total, 14230892k used, 170968k free, 20968k buffers Swap: 16342000k total, 0k used, 16342000k free, 10946436k cached PID USER PR NI VIRT RES SHR S %CPU %MEM TIME+ COMMAND 3919 root 20 0 2807m 2.2g 3328 S 53 15.7 336:49.55 beam.smp 13 root 20 0 0 0 0 S 0 0.0 0:03.16 ksoftirqd/3 4059 root 20 0 40640 2084 1404 S 0 0.0 0:04.88 odbcserver 4086 root 20 0 40640 2080 1404 S 0 0.0 0:04.80 odbcserver 4116 r…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי על וינדוס וינאמפ עם פלאגין בשם DFX, ובינתיים לא מצאתי שום נגן שיכול לעשות סאונד כל כך טוב. מישהו מכיר נגן טוב + פלאגין שמשפר את הסאונד ל OSX? (הורדתי משהו בשם HEAR שאמור לשפר את האונד בכל המערכת, אבל הוא עולה כסף...) (השאלה מקודם על המקשים כבר לא רלוונטית
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אנשים, אני תקוע לחלוטין לאחרונה התקנתי לינוקס 9 החדש שאל כרטיס מסך, עניתי לו...הראה לי שזה עובד עם מה שביקשתי עכשיו סיימתי את ההתקנה הופ! לא עובד, המסך מרצד כאילו הרזולוציה גבוהה מדי איך אני מקטין את הרזולוציה?? הידע שלי בלינוקס מזערי אז אני מבקש הסברים מפורטים. המון תודות לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.... סוף סוף הגיע אלינו לטובה אובונטו 8.10 Intrepid Ibex ואיתו גם הגיע דרייבר של nVidia מודל 177 שתומך היטב בכרטיס שלי EVGA 8800GT SC. אז החלטתי בכל זאת להתקין ווינדוס XP ב-VR כי תמיד צריך אקספלורר משום מה.... ניסיתי מס' מכונות וירטואליזציה, ולבסוף: VirtualBox OSE קנתה אותי, בעיקר בגלל שניתן להפוך לSeamless בקלות יתרה (Ctrl+L) אז... זה מה שיצא: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בעיה מוזרה מאוד צרבתי דיסק של אובונטו, בינתיים אני בלייב וזה עובד יופי אז לחצתי על ההתקנה, עברתי את כל השלבים עד למסדר המחיצות ושם הוא פשוט לא מזהה שום כונן קשיח, למרות שאני יכול לפתוח את כל הקבצים שנמצאים בכונן שלי. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות סרבר ביתי וחשבתי לנסות להתקין עליו לינוקס הייתי שמח לקבל על המלצות להפצה שתתאים לתפקיד ותהיה קלה לשימוש תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לקחתי והקצתי 20GB כשטח לא מוקצא בעזרת PARTITION MAGIC 8. והקנתי על ה20GB האלה את אובונטו. אז עכשיו יש לי 50GB עם XP, ו20GB עם אובונטו. עכשיו אני רוצה למחוק את אובונטו ולהחזיר את ה20GB האלה לXP... איך?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז בשעה טובה הצלחתי להתקין מנדרייק לינוקס יש לי כרטיס גרפי ati 9600p איך אני מפעיל את יציאת הטלויזיה? אני עובד עם kde והוותק שלי בלינוקס הוא כבר שלוש דקות אז נא להתחשב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי אני לא מצליח להגדיר ובגלל זה לא פועל לי האינטרנט :\ מה לעשות ? איך להגדיר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לאובנטו אשר דומה ל deepfreeze ול retunil אשר בכל הפעלה מחדש של המחשב הוא יהיה באותו מצב לפני ששמתי את התוכנה. כלומר אם אני אפעיל את התוכנה ואפתח 30000 תיקיות וקבצים ואמחק תוכנות וקבצים אחרי הפעלה מחדש הכל יחזור לקדמותו... אשמח אם תעזרו לי, בברכה, גל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מצלמה טובה לגרפיקאית ב500 דולר. מישהו מכיר אחת טובה??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-