עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by AMD-Z,

אני מתקין את מנדרייק 9.1 ואני צריך עזרה... אתם יכולים לכתוב, מה לעשות לפני ההתקנה, איזה מחיצות ליצור, באיזה גודל, איך לאפשר בוט מבוט מג'יק? אפשר לבגדיר את הלינוקס בפרטישן מג'יק? בעצם כל דבר חשוב שתריך לעשות... תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Nosh,

http://www.apple.com/imac/ http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&node=home/shop_mac/family/imac&sf=wHF2F2PHCCCX72KDY אותם מחירים, אבל עכשיו לחומרה חזקה יותר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by FatallChill,

when i log on using GNOME is show me this Error activating XKB configuration. It can happen under various circumstances: - a bug in libxklavier library - a bug in X server (xkbcomp, xmodmap utilities) - X server with incompatible libxkbfile implementation X server version data: The X.Org Foundation 70000000 If you report this situation as a bug, please include: - The result of xprop -root | grep XKB - The result of gconftool-2 -R /desktop/gnome/peripherals/keyboard/kbd

4. Started by laredo,

hi guys, i need your help i can read hebrew, i can write from right to left but only in english what should i do? how do i go from english to hebrew? thank, amir

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. יש לי כרטיס רשת של אדימקס - EW-7726In איל אני גורם לו לעבוד בלינוקס? ניסיתי להוריד את הדריוור מהאתר של אדימקס :http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=225&pl1_id=1&pl2_id=44 אבל זה בה כSource Code עשיתי את כל השלבים עד לשלב שבו כתוב make$ בשלב הזה לא הבנתי מה צריל לעשות. בבקשה לכתוב את הפיתרון כמה שיותר מפורט כי אני לא מבין כלום בלינוקס הורדתי את הלינוקס רק אתמול ומאז אני מנסה לסדר את זה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Freeze,

אז הציעו לי לנסות לינוקס... הבעיה העיקרית שלי היא שאין לי מחשב להתקין עליו לינוקס. כמובן יש לי את המחשב הזה, אך מכיוון והמודם מחובר ישירות למחשב הזה, כיבוי של המחשב הזה = אין אינטרנט לשאר המחשבים בבית. מחשבים אחרים שייכים לאחרים ואי אפשר להתקין עליהם. אז הציעו לי לנסות להתקין WMware, אבל שאלתי חבר והוא אמר לי שממש לא כדאי וכשהוא התקין היה לו בעיות עם זה. אז החלטתי לבוא לשאול אותכם, ולראות מה אנשים באמת חושבים על התוכנה. בעיקרון, אני צריך משהו שאני אוכל גם לשמור על הרשת הביתית תקינה ופועלת עם אינטרנט פועל רוב הזמן, וגם את הדברים שאני יכול לעשות בווינדוס (לא כולל משחקים ממש). האפשרות השניה היא להתקין מחיצה חדשה, אבל לא נראה לי הקטע של לקחת שטח 'ריק' ממחיצה קיימת ולעשות מחיצ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Asspen,

שלום! כידוע sun החליטו שלא ליישם את smbmount הנפלאה שמגיעה עם חבילת samba ללינוקס ב kernel של סולריס, או במילים אחרות ה kernel של סולריס אינו תומך ב- smbfs. רציתי לדעת אם מישהו מכיר kernel source שמכיל את התמיכה ב-smbfs או שאולי מישהו יודע לכתוב אותו. ניסיתי קצת לשחק ולעשות פורטים של החלק הזה בקרנל בלינוקס לסולריס אבל זה לא היה רציני כי אני לא ממש ידעתי מה אני עושה. אולי למישהו יש קיצור דרך בשבילי ? ??? אסף ;D

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by ordan,

זהו טיקאסט 107, להבדיל מהטיקאסט של שבוע שעבר שהיה 106 ובקלילות האופיינית לי קראתי לא בטעות 107, אין כפילות, סתם אהאבליות שלי. עדי רביד ובעז אורדן באולפן מתווכחים ומספרים את החדשות האחרונות מעולם הטכנולוגיה בכלל ומעולם האפל והמקינטוש בפרט. כמו כן ניתנים במשדר הזה פרטים נוספים על ארוע הטיקאסט שיערך ב 27/7/09 בקפה iCaffe של רן בן ארי. עוד פרטים ואפשרות הרשמה בכתובת: http://www.tcast.co.il/event בעז אורדן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by asaf556,

אני מנסה כבר מספר ימים להתקין אובנטו בעזרת wubi אחרי שאני לא מצליח דרך הדיסק הבעיה היא שאני מתקין ומפעיל את הלינוקס מה grub אני מקבל שורת פקודה וכל כמה זמן הוא כותב שם משהו אחר וגם אני יכול לכתוב שם אבל זה לא מה שאמור לקרות לפי ההסברים לתוכנה אשמח לדעת איך לפתור את זה או מה לרשום כדי שההתקנה תתחיל

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by A.Iniesta,

איך מתקינים תוכנות? ואיפה אפשר להוריד מקודדים לסרטים ולמוסיקה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by arik100,

אוקיי אז ככה יש לי עכבר LOGITECH MX 518 שיש בו לחצנים כאלה שמחזירים אחורה וקדימה בbrowser האירוניה היא שעד שהתרגלתי אליהם בווינדוס עברתי ללינוקס ועכשיו הם לא נתמכים כלומר הם לא פועלים יש לי דרייברים של logitech שאני מאמין שיוכלו לסדר את זה אבל הבעיה היא שאני לא מאמין שהם יתמכו בלינוקס יש לכם פתרון? האם יכול להיות שיש להם תמיכה ב synaptic? לי זה נשמע דיי הזוי אני אשמח לכל רעיון פתרון ועזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Yehudaa,

נערך עקב חוסר צורך לפורום

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. איזה פקודה מקבילה ל /? ו ipconfig /all ? אני אשמח לקבל עזרה.... הכל לGNOME ubuntu בכלל לא יזיק קצת עזרה בפקודות למשתמשים מתחילים...תודה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. קוראים לתוכנה MySLAX Creator http://myslax.rabidhutch.co.uk/files/MySLAX_Creator.exe

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by afik zach,

לפני כמה חודשים התקנתי אבונטו על ההרדסיק השני שלי במחשב ועכשיו קצת אין לי מושג איך למחוק אותה מבלי שזה יעשה לי בעיות אם WINDOWS בהרדיסק השני? הייתי שמח לקבל קצת עזרה בעניין אם כמובן יש איזו דרך מסודרת לתהליך

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by valorien,

שלום עליכם. לאחרונה הופיעה אצלי בעיה מוזרה במיוחד בזמן השימוש באובונטו: בזמן שאני כותב, המקלדת מפסיקה לפעול לפתע ולא משנה על מה אני לוחץ היא מתנהגת כאילו היא נתקעה (אי אפשר אפילו לכבות ולהדליק את האורות של ה-CAPS או NUM LOCK). בזמן התקלה לא ניתן לכתוב שום דבר במקלדת ושום תו שמוקלד אינו מופיע על המסך. אחרי איתחול הבעיה נעלמת עד להופעתה שנית. המקלדת מחוברת בחיבור USB, ויש לציין שבזמן השימוש בחלונות היא אינה עושה בעיות כלל. מישהו נתקל בתופעה דומה ויכול לסייע בעניין? רוב תודות.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם (שחשובה לי מאוד) בנושא. מה אפשר לעשות בפורום וכיצד אפשר לגרום לו להיות קצת יותר "חי".

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by LinkTree,

אני זקוק לעזרה - אני רוצה לשים בחדר שינה שלי מחשב שיהיה מחובר ב WIFI למחשב המרכזי שלי ויוכל לנגן ממנו שירים לרמקולים בחדר שינה. זה בתכלס כל מה שאני רוצה - השאלה איזה הפצה אפשר להתקין על P2 64MB ושיהיה לי תמיכה בכרטיס רשת אלחוטי (54MB/S) אשמח לרעיונות / הצעות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ~שירה,

מה עלי לעשות כדי שמתוך תכנית C אוכל לקרוא לפונקציות של יוניקס כגון ls? באמצעות הפקודה execvp ? איך אני בודקת שהיא הסתיימה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nim901,

בשורות טובות לכל בעלי כרטיסי ATI, AMD החליטה לקחת את התמיכה בלינוקס שלב קדימה ולהוציא גסאת לינוקס של Catalyst Control Center [מקור

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Dialerium,

שלום לכולם.... סוף סוף הגיע אלינו לטובה אובונטו 8.10 Intrepid Ibex ואיתו גם הגיע דרייבר של nVidia מודל 177 שתומך היטב בכרטיס שלי EVGA 8800GT SC. אז החלטתי בכל זאת להתקין ווינדוס XP ב-VR כי תמיד צריך אקספלורר משום מה.... ניסיתי מס' מכונות וירטואליזציה, ולבסוף: VirtualBox OSE קנתה אותי, בעיקר בגלל שניתן להפוך לSeamless בקלות יתרה (Ctrl+L) אז... זה מה שיצא: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by jean-paul,

מותקן לי על המחשב הנייד לינוקס fedora4 רציתי לדעת אם מישהו מכיר נגן טוב שמובנים בתוכו מקודדים ל divx וwmv ושיוכל לנגן אפילו סרטי dvd.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי אני לא מצליח להגדיר ובגלל זה לא פועל לי האינטרנט :\ מה לעשות ? איך להגדיר ? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by ychamp,

אני רוצה לעשות סרבר ביתי וחשבתי לנסות להתקין עליו לינוקס הייתי שמח לקבל על המלצות להפצה שתתאים לתפקיד ותהיה קלה לשימוש תודה

25. Started by DarkArchon,

כבר יומיים בערך אני לא מצליח להיכנס לאתר של ארצ'. מישהו יודע מה קרה? עדכון: זו התשובה שקיבלתי בערוץ irc של ארצ': it is down for some users, due to a routing issue in the states

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים