לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש תוכנה לאובנטו אשר דומה ל deepfreeze ול retunil אשר בכל הפעלה מחדש של המחשב הוא יהיה באותו מצב לפני ששמתי את התוכנה. כלומר אם אני אפעיל את התוכנה ואפתח 30000 תיקיות וקבצים ואמחק תוכנות וקבצים אחרי הפעלה מחדש הכל יחזור לקדמותו... אשמח אם תעזרו לי, בברכה, גל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אנשים, אני תקוע לחלוטין לאחרונה התקנתי לינוקס 9 החדש שאל כרטיס מסך, עניתי לו...הראה לי שזה עובד עם מה שביקשתי עכשיו סיימתי את ההתקנה הופ! לא עובד, המסך מרצד כאילו הרזולוציה גבוהה מדי איך אני מקטין את הרזולוציה?? הידע שלי בלינוקס מזערי אז אני מבקש הסברים מפורטים. המון תודות לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם (שחשובה לי מאוד) בנושא. מה אפשר לעשות בפורום וכיצד אפשר לגרום לו להיות קצת יותר "חי".
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז בשעה טובה הצלחתי להתקין מנדרייק לינוקס יש לי כרטיס גרפי ati 9600p איך אני מפעיל את יציאת הטלויזיה? אני עובד עם kde והוותק שלי בלינוקס הוא כבר שלוש דקות אז נא להתחשב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום .... לי היה ניסיון(כושל ביותר אני חייב להגיד...) כאשר פעם התקנתי FEDORA CORE 2 עם KDE..... דבר ראשון לקחו לי כמה שעות להגדיר את האינטרנט.....(הוא פועל אצלי מהרשת(הוא ממודם אלקל...))) דבר שני אני אף פעם לא מבין מה זה לקנפג או במילים אחרות איך להתקין תוכנות.....וכשאני שומר מוריד וכו דברים איך ואיפה אני אמור לשמור אותם(איך הסיפריות עובדות שם..) ואני אשמח להמלצה על הפצה נוחה למשתמש.....(ולינק לאותה הפצה על LIVE CD תוכל לעזור מאוד....) תודה רבה! איתן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מצלמה טובה לגרפיקאית ב500 דולר. מישהו מכיר אחת טובה??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לקחתי והקצתי 20GB כשטח לא מוקצא בעזרת PARTITION MAGIC 8. והקנתי על ה20GB האלה את אובונטו. אז עכשיו יש לי 50GB עם XP, ו20GB עם אובונטו. עכשיו אני רוצה למחוק את אובונטו ולהחזיר את ה20GB האלה לXP... איך?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אני אמור לקבל מספר אפשריות לאיזה מערכת הפעלה אני רוצה להיכנס והמערכת היחידה שאני מקבל אפשרות להיכנס אליה היא אובונטו, בנוסף לכך, באובונטו כשאני נכנס ל "מחשב" הוא מראה לי רק שתי מחיצות 1.Disk 2.filesystem מה עושים? נמחק לי הוינדוס? היה לי גם כונן נוסף "D" שהיה בו מלאאא מידע, כל זה נמחק עם התקנת אובונטו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה אף פעם לא פעל לי ה SOUND על לינוקס? (ערכתי לך את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עלי לעשות כדי שמתוך תכנית C אוכל לקרוא לפונקציות של יוניקס כגון ls? באמצעות הפקודה execvp ? איך אני בודקת שהיא הסתיימה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.... סוף סוף הגיע אלינו לטובה אובונטו 8.10 Intrepid Ibex ואיתו גם הגיע דרייבר של nVidia מודל 177 שתומך היטב בכרטיס שלי EVGA 8800GT SC. אז החלטתי בכל זאת להתקין ווינדוס XP ב-VR כי תמיד צריך אקספלורר משום מה.... ניסיתי מס' מכונות וירטואליזציה, ולבסוף: VirtualBox OSE קנתה אותי, בעיקר בגלל שניתן להפוך לSeamless בקלות יתרה (Ctrl+L) אז... זה מה שיצא: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו התקין את open office 2 בעברית כבר על הלינוקס שלו? הורדתי את קבצי ההתקנה פתחתי אותם ואז אני מקבל מלא קבצי rpm שאיני יודע מה להתקין ומה לא. אם מישהו הצליח להתקין אני אשמח לסיוע
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שמתי לב לתפועה כזאת ב KDE : בכל גרסה חדשה, יש איזה שהוא פיצ'ר קטן שנעלם או מקבל downgrade דוגמאות : וידג'ט מצב סוללה בלפטופ - אי שם באיזור 4.4 הפסיק להראות כמה זמן נשאר אלא רק %. ב 4.9 עפו כל ה power management profiles וניתן לשנות רק הגדרות של מצב סוללה וזהו ה zoom של הדסקטופים (לרקע אם משבצות) - נעלם אי שם במעבר ל 4.3 וידג'טים של מוניטורים וכדומה - אי שם ב 4.3 נעלמה האפשרות להראות או לא להראות חלק מהמידע אפקט desktop grid - בסביבות 4.7 הוסיפו 2 כפתורים גדולים ומכוערים של + ו - בתוך האפקט...... הייתי צריך את האפקט בלי כפתורים בשביל משהוא, הייתי צריך לערוך את הקוד מקור ולקמפל (לא מסובך מידי, פשוט להוסיף כמה /* */ במקומות המתאימים אבל מעצבן) אופציית file size …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
FreeRADIUS 2.0.5 לא מצליח להתחבר ממחשב בחיבור WIFI בclients.conf יש הגדרה עבור הAP... חוץ מזה הקונפיגורציה כרגע בברירת מחדל, חוץ משינוי default_eap_type מmd5 לpeap בeap.conf מבדיקה מקומית sudo radtest testuser password 127.0.0.1 1812 testing123 האוטנטיקציה תקינה Sending Access-Request of id 201 to 127.0.0.1 port 1812 User-Name = "testuser" User-Password = "password" NAS-IP-Address = 127.0.0.1 NAS-Port = 1812 rad_recv: Access-Accept packet from host 127.0.0.1 port 1812, id=201, length=20 DEBUG של RADIUSD rad_recv: Access-Request packet from host 127.0.0.1 port 49780, id=201, length=60 User-Name = "testuser" …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה - אני רוצה לשים בחדר שינה שלי מחשב שיהיה מחובר ב WIFI למחשב המרכזי שלי ויוכל לנגן ממנו שירים לרמקולים בחדר שינה. זה בתכלס כל מה שאני רוצה - השאלה איזה הפצה אפשר להתקין על P2 64MB ושיהיה לי תמיכה בכרטיס רשת אלחוטי (54MB/S) אשמח לרעיונות / הצעות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מתקשה להריץ את Iron על Slackware 12.2 ואשמח לקצת עזרה. כדי לעמוד בדרישות שלו עדכנתי את glibc לגרסאה 2.9 ואת gcc לגרסאה 4.4.1. (על הדרך גם את הקרנל ל 2.6.30.5 סתם בשביל בכיף) . Iron רץ אבל לא בדיוק עובד, שאני מפעיל אותו אני מקבל בקונסול: וכול כתובת שאני מנסה לגלוש אליה אני מקבל מיד את השגיאה של "משהו השתבש בהצגת הדף". יש למישהו מושג כיצד אפשר לתקן את זה? Slackware 12.2 Kernel 2.6.30.5 KDE 3.5.10
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דוגמא לפלט: top - 13:01:38 up 1 day, 5 min, 2 users, load average: 0.98, 1.00, 0.98 Tasks: 297 total, 1 running, 296 sleeping, 0 stopped, 0 zombie Cpu(s): 5.1%us, 1.2%sy, 0.0%ni, 93.2%id, 0.0%wa, 0.0%hi, 0.5%si, 0.0%st Mem: 14401860k total, 14230892k used, 170968k free, 20968k buffers Swap: 16342000k total, 0k used, 16342000k free, 10946436k cached PID USER PR NI VIRT RES SHR S %CPU %MEM TIME+ COMMAND 3919 root 20 0 2807m 2.2g 3328 S 53 15.7 336:49.55 beam.smp 13 root 20 0 0 0 0 S 0 0.0 0:03.16 ksoftirqd/3 4059 root 20 0 40640 2084 1404 S 0 0.0 0:04.88 odbcserver 4086 root 20 0 40640 2080 1404 S 0 0.0 0:04.80 odbcserver 4116 r…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הבנתי שזה אחלה מחשב בשביל הלימודים. וחשבתי לקנות מחשב שהיה איתי בתיק. משהו יודע פרטים נוספים על זה ? http://ad.netvision.net.il/macbook/?CampID=102&BannID=102_19 אם אני טעיתי בזה שנתתי את הפרסום אז אני מתנצל !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות סרבר ביתי וחשבתי לנסות להתקין עליו לינוקס הייתי שמח לקבל על המלצות להפצה שתתאים לתפקיד ותהיה קלה לשימוש תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם למערכת הנ"ל יש בוט? כלומר אפשר להתקין אותה על מחשב אחרי פורמט בלי מערכת הפעלה? ושזאת בעצם תיהיה המערכת היחידה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hi, I have installed fadora core 3. Now when I enter this OS I can't write in hebrew but I can see hebrew. I tried to fix it by downloading hebrew fonts but I have needed a program that open EXE Cabint. When I tried to Install that Program it didn't worked and I found out I don't have any Development Tools Installed. tried to Install them by the Add\Remove for the System settings but it printed an error that I've uploaded with this message as well. It said that I need to download some Packages.. so I went to Fadora website and gone to their Download Section and there I have download the required Packages. When I tried to Install It told me that I already have those Packag…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש תוכנה חינמית מקבילה ל VMware שרצה על ויסטה ואני יכול להתקין איתה Gentoo? עריכה: אני יודע שיש תוכנה חינמית של מיקרוסופט בשם microsoft virtual pc 2007 - היא תעשה את העבודה? אפשר להתקין עליה לינוקס? + VMware היא תוכנה חינמית או לא? האם XEN רצה גם על ויסטה? ואיזו תוכנה מהרשימה הבאה מומלצת? http://www.thefreecountry.com/emulators/pc.shtml
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך עושים את זה נתחיל עם זה שאין לי קול ותוכנות כמו אימיול מקודדים דפדפנים..... איך אני מתקין אקרובט ריידר ודרייבר של nvidia הורדתי מנענע פיירפוקס בעברית ללינוקס אבל איך אני מתקין את זה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , הורדתי LIVE CD של BACKTRACK שמעלה מ.הפעלה של לינוקס ואני לא מצליח לגלוש באינטרנט יש לי מודם AZTECH 600E אני מחובר לבזק בינלאומי מי שיכול לעזור אני חדש בתחום של לינוקס
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-