עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. שלום רב אני גיבתי חומר של תוכנת העריכה MEDIA 100 שעובדת עם מקינטוש על CD. אני רוצה לפתוח את התכולה של ה CD על מנת להמשיך לעבוד על הפרויקט ב PC (מכיוון שהמקינטוש שעליו עבדתי שווק חיים). הבנתי שיש אפשרות להעביר את הקבצים השאלה היא האם אני צריך לעשות את ההמרה דרך מקינטש או PC? כמו כן אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי איך הודעה לכם מאוד בתודה מראש עמיר שחר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hakimon1,

שלום לכולם, אני חייב לקנות מחשב נייד ממש במיידי, המחשב הוא לחברה היא ממש אוהבת את המק בוק 13" , יש אותו בארה"ב במחיר מצויין של 800 דולר ואחי פשוט טס השבוע חזרה לארץ והוא יכול להביא לי אותו. השימושים שלה הם אופיס וכאלה והיא פשוט אוהבת את העיצוב שלו. נראה לי שלא יהיה לה נעים לעבוד איתו ועדיף סוני ואיו או דל. האם במחיר כזה של 800 דולר בגרסה הבסיסית שבד"כ עולה 999 דולר זה שווה את זה או ששווה לקחת במחיר הזה ממחשב אחר. 13" אודה להמלצה מהירה כי אני חייב לקנות מחשב עוד היום גג מחר בבוקר לפני שהוא טס. אודה לכם על המלצות וחידודים מכיוון שלא יצא לי להתשמש עם המק בארץ אלה רק בחו"ל לתקופה קצרה מאוד. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Yehudaa,

נערך עקב חוסר צורך לפורום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by arik23,

יש ברשותי שרת SUNBLADE 100 במצב מצוין לכל המעוניין ניתן לפנות אלי ל- aag902@gmail.com

5. Started by aaviran,

יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב, על אחד מהם מותקן WINDOWS ועל השני LINUX. דרך הווינדוס מחקתי את המחיצות שהיו על הדיסק שעליו היה מותקן לינוקס, יצאתי מחיצה חדשה ופירמטתי אותה כ-NTFS. כלומר, הלינוקס כבר לא קיים על המחשב שלי. עכשיו עשיתי ריסטרט לראשונה מאז, וה-GRUB משום מה עדיין עולה לי, או בעצם לא עולה, אלא רק רושם error 17. איך אני מעיף אותו ומצליח לעשות בוט לווינדוס?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yuraxp,

האם למערכת הנ"ל יש בוט? כלומר אפשר להתקין אותה על מחשב אחרי פורמט בלי מערכת הפעלה? ושזאת בעצם תיהיה המערכת היחידה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shlomom,

האם מישהו כאן משתמש/ניסה/מכיר את מערכת ההפעלה ReactOS http://www.reactos.org/xhtml/en/index.html האם היא מבוססת על לינוקס? כיצד היא מצליחה לישם תאימות ל Windows?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ShAuLiN_pRiEsT,

שלום! אני רוצה להתקין לינוקס רד האט על כונן שהוא בפורמט NTFS וגם מותקנים עליו כמה משחקים ותוכנות ? זה אפשרי? בכונן אחר יש לי XP. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כרגע יש לי הארד דיסק אחד עם מחיצה אחת לוינדוס. אני יכול לחלק את המחיצה של הוינדוס למחיצה של 7 גיגה ללינוקס וכל השאר לוינדוס?אם כן,אז באיזו אפשרות אני בוחר בהתקנה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה.... יש לי בעיה, אני מנסה להתקין את ההפצה של אובונטו 8.10 על XP. אין לי ולא היה לי לינוקס עד עכשיו השתמשתי ב VMWARE אז הבעיה: אחרי ההתקנה (WUBI) אני עושה ריסטרט ובאמת מגיע למסך ב BOOT שאני צריך לבחור בין ה XP ל אובונטו אם אני בוחר XP הכל עולה סבבה אבל אם אני בוחר את האובונטו אז המחשב חושב לשנייה ואז עושה ריסטרט שוב, ושוב מגיע לאותו מסך בחירת מע' הפעלה וחוזר חלילה.... ניסיתי להסיר את ההפצה, ולהתקין שוב, ניסיתי להתקין את 8.04 ניסיתי להוריד שוב מאתרי מראה שונים... קורה תמיד.... יש למישהו מושג מה קורה פה?!?!?!?!?!?! תודה רז

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ניסיתי את הבטא האחרונה, גם לא עזר. יש אולי פלאג-אין / תיקון כלשהו לזה? עריכה: טוב נו, מסתבר שאין.. יש המון טיקטים פתוחים על זה וכנראה שמה שנשאר זה לחכות לבטא נוספת...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by BiMbA,

הורדתי Linux SuSE-8.1-LiveEval-i386 איך אני מתקין אותו??? עשיתי דיסקט בוט ולא הצלחתי להפעיל אותו למה???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. צירפתי צילום מסך כדי שהבעיה תועבר בצורה ברורה יותר כמו שאתם רואים כשאני מעבירה את ה neooffice למצב מלא אין לי האפשרויות המוצאות במצב רגיל אשמח מאוד לעזרתכם, תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tamiravigan,

שלום רב, אני בשמנתי דיסקים מהאתר של אובונטו המקורי... הגיעו תוך חודש בערך עכשיו. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-965GM-S2 והוא מגיע עם כ.רשת של MARVELL YUKON 88E8056 PCI-E הוא מובנה.. למרות שרשות של PCI-E חיפשתי מידע איך לעשות ולהתקין אותו אבל אני לא מבין כלום!!! מישהו יכול לעזור לי? אגב, ראיתי תמונה ממש יפה של סקין לUBUNTU.. אפשר להחליף שם סקינים? כמו בXP תודה מראש לכולם! אני עדיין על XP כי אני לא רוצה סתם לעשות שטויות...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קוראים לתוכנה MySLAX Creator http://myslax.rabidhutch.co.uk/files/MySLAX_Creator.exe

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gtabak_37,

חברת מנדריבה שיחררה גירסה חדשה של מערכת ההפעלה Mandriva Linux. מהדורה 2009 מבוססת על לינוקס 2.6.27 עם שולחנות העבודה GNOME 2.24 ו KDE 4.1.2. היא כוללת תוכנית התקנה ולוח בקרה משופרים, נוסף על עשרות שיפורים אחרים. החברה מדווחת על שיפור בזמן האתחול וגם תמיכה בזיהוי אוטומטי של מחשבים חלשים כדי להציע אופציות התקנה מתאימות. למעשה, ההודעה לעיתונות מזכירה מחשבי "Netbook" מספר פעמים בהקשר זה. מנדריבה 2009 זמינה בגירסה קהילתית חופשית (ללא רכיבים קיניינים), על גבי CD או DVD לארכיטקטורות אינטל 32 או 64 ביט. היא זמינה גם במהדורת "One", מערכת "לייב" עם KDE או GNOME. מספר תוכנות קינייניות משולבות במהדורה המסחרית, המכונה Powerpack וזמינה עם תמיכה. הורדה דרך האתר הרשמי http://mandriva.com…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by laredo,

hi guys, i need your help i can read hebrew, i can write from right to left but only in english what should i do? how do i go from english to hebrew? thank, amir

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nice-1,

אחי הגדול ביקש ממני להוריד לו KDE3 לסולריס שיש לו בעבודה ולצרוב עכשיו אין לי מושג איך לצרוב את זה שסולריס יוכל לקרוא לכם יש? תודה :-*

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לפני כמה ימים נדפק לי ההארד דיסק ובנתיים אני צריך מערכת הפעלה חלופית שעולה ישר מה CD ואינה צריכה הארד דיסק ניסית כבר את BART PE והיא לא ממש עזרה לי אז האם יש עוד מערכות הפעלה (לא משנה מאיזה סוג) שלא צריכות הארד דיסק כדי לפעול תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Devil Servant,

חילצתי את התוכנה מהiso רומן(EXPLOZION) אמר לי לצרוב את האימג' אז צרבתי את כל הכונן המלאכותי עם כל הקבצים עשיתי Boot From Cdrom וזה לא מתיחס מה עושים? התוכנה הזאת: TNX MF

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MadEddy,

דוד שלי קנה בצרפת את ה-iMAC '20 עם מעבד G5. קודם כל על המסך יש כל מיני ארטיפקטים, כאילו הכל קרוע כזה. הסמן של העכבר והאייקונים נראים קרועים. כמו כן אחת לחצי שעה המסך הופך להיות אפור והמחשב מבקש ללחוץ על כפתור הכיבוי. ממחקר שעשיתי הבנתי שמחשבי iMAC שנרכשו בתאריכים מאי 2005-אוקטובר 2005 עם מספר סיראלי המתחיל כך : EMC 2056.... זכאים לתיקון חינם. המחשב נקנה בספטמבר 2005 וכמובן שיש לו את ההתאמה במספר הסיריאלי. בבקשה אשמח לעזרה לגבי שתי הבעיות הנ"ל, כמו כן לדעת האם יש חנות מקצועית או נציגות רשמית של מקינטוש בארץ שאפשר לפנות אליה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dimashk,

FreeRADIUS 2.0.5 לא מצליח להתחבר ממחשב בחיבור WIFI בclients.conf יש הגדרה עבור הAP... חוץ מזה הקונפיגורציה כרגע בברירת מחדל, חוץ משינוי default_eap_type מmd5 לpeap בeap.conf מבדיקה מקומית sudo radtest testuser password 127.0.0.1 1812 testing123 האוטנטיקציה תקינה Sending Access-Request of id 201 to 127.0.0.1 port 1812 User-Name = "testuser" User-Password = "password" NAS-IP-Address = 127.0.0.1 NAS-Port = 1812 rad_recv: Access-Accept packet from host 127.0.0.1 port 1812, id=201, length=20 DEBUG של RADIUSD rad_recv: Access-Request packet from host 127.0.0.1 port 49780, id=201, length=60 User-Name = "testuser" …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by none,

רציתי לשאול קודם כל איך באופן כללי? איך היא בהשוואה לFEDORA? אני יודע שההפצה האחרונה של פדורה מבוססת על הקרנל 2.69 וסטרקום על 2.4 שנחשבת יותר יציבה, וחלקים מ2.6, אז עכשיו השאלה מה כדאי יותר להתקין?, שימושים פשוטים במחשב, גלישה וכו... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rshadwtd,

היי קניתי כרטיס מסך ati radeon HD3650 ואני לא מצליח עם ubuntu 9.04 מישהו יכול לעזור לי. האם יש לינוקס אחר שה ati יעבוד טוב מאוד. תודה

25. Started by Xebu,

שלום לכולם, יש סיכוי שזה לא קשור לפה, אם לא אז אודה אם יהיה ניתן להעביר לפורום המתאים.. פירסמתי פה בגלל הקשר למע' ההפעלה. יש לי שאלה מאוד מוזרה שאני מאמין שהיו אנשים שחשבו על זה, אבל לא מצאתי שום דבר על ד"ר גוגל... יש לי מכשיר GPS יחסית ישן, דגם NQ503 שאין בו כבר צורך - עם עידן הסמארטפונים גם אין ממש שוק יד2 למכשירי GPS יעודיים.. לכן חשבתי אולי להסב אותו לבערך מכשיר PDA יש לו מעבד יחסית חדש (500Mhz מבוסס ARM11 ) וזיכרון flash של 2GB והרחבה לMICRO SD ונכון להיום הוא מריץ את Windows CE .NET 6 חיפשתי אולי דרך כלשהו לגשת לקבצים של המכשיר על מנת להתקין עליו מע' לינוקס שתוכל לעבוד עם הממשק מגע (חשבתי של Debian בגלל שהמע' בעלת דרישות נורא נמוכות) אבל לא הצלחתי למצוא שום אפשרות …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים