לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
איך עושים את זה נתחיל עם זה שאין לי קול ותוכנות כמו אימיול מקודדים דפדפנים..... איך אני מתקין אקרובט ריידר ודרייבר של nvidia הורדתי מנענע פיירפוקס בעברית ללינוקס אבל איך אני מתקין את זה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 4 מחשבים בבית, בשלושה מהם מותקן ווינדוס וברביעי רד האט לינוקס 9. אני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, כך שקופסת הלינוקס תהיה מחוברת לאינטרנט (ADSL) וכל השאר יגשו לאינטרנט דרכה. אז כתבתי סקריפט שיעשה IP מסקריידינג באמצעות איי פי טייבלס: #!/bin/sh IPTABLES=/sbin/iptables #All The lines below are NAT routing # flush any old rules $IPTABLES -F -t nat # turn on NAT (IP masquerading for outgoing packets) $IPTABLES -A POSTROUTING -t nat -o eth0 -j MASQUERADE # enable IP forwarding (of incoming packets) echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward הגדרתי את האייפי של כרטיס הרשת המתחבר לרשת: 192.168.0.1. בכל שאר המחשבים שונה כתובת האייפי במספרה האחרון. בכל המחשבים הסא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיקרוסופט מתכוונת לפתוח בגל תביעות נגד משתמשי לינוקס (כל הגירסאות חוץ מ-SuSe שיש להם איתם חוזה). בגלל שקרנל (הקוד מקור של הווינדוס- הליבה) מפר פטנטים של מיקרוסופט.. אני יתקין עוד מעט Ubuntu אבל שקודם יתבעו אותי על הווינדוס http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3330778,00.html http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=408836&TypeID=1&sid=127
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני בשמנתי דיסקים מהאתר של אובונטו המקורי... הגיעו תוך חודש בערך עכשיו. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-965GM-S2 והוא מגיע עם כ.רשת של MARVELL YUKON 88E8056 PCI-E הוא מובנה.. למרות שרשות של PCI-E חיפשתי מידע איך לעשות ולהתקין אותו אבל אני לא מבין כלום!!! מישהו יכול לעזור לי? אגב, ראיתי תמונה ממש יפה של סקין לUBUNTU.. אפשר להחליף שם סקינים? כמו בXP תודה מראש לכולם! אני עדיין על XP כי אני לא רוצה סתם לעשות שטויות...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם למערכת הנ"ל יש בוט? כלומר אפשר להתקין אותה על מחשב אחרי פורמט בלי מערכת הפעלה? ושזאת בעצם תיהיה המערכת היחידה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו כאן משתמש/ניסה/מכיר את מערכת ההפעלה ReactOS http://www.reactos.org/xhtml/en/index.html האם היא מבוססת על לינוקס? כיצד היא מצליחה לישם תאימות ל Windows?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים נדפק לי ההארד דיסק ובנתיים אני צריך מערכת הפעלה חלופית שעולה ישר מה CD ואינה צריכה הארד דיסק ניסית כבר את BART PE והיא לא ממש עזרה לי אז האם יש עוד מערכות הפעלה (לא משנה מאיזה סוג) שלא צריכות הארד דיסק כדי לפעול תודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב, על אחד מהם מותקן WINDOWS ועל השני LINUX. דרך הווינדוס מחקתי את המחיצות שהיו על הדיסק שעליו היה מותקן לינוקס, יצאתי מחיצה חדשה ופירמטתי אותה כ-NTFS. כלומר, הלינוקס כבר לא קיים על המחשב שלי. עכשיו עשיתי ריסטרט לראשונה מאז, וה-GRUB משום מה עדיין עולה לי, או בעצם לא עולה, אלא רק רושם error 17. איך אני מעיף אותו ומצליח לעשות בוט לווינדוס?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Hi, I have installed fadora core 3. Now when I enter this OS I can't write in hebrew but I can see hebrew. I tried to fix it by downloading hebrew fonts but I have needed a program that open EXE Cabint. When I tried to Install that Program it didn't worked and I found out I don't have any Development Tools Installed. tried to Install them by the Add\Remove for the System settings but it printed an error that I've uploaded with this message as well. It said that I need to download some Packages.. so I went to Fadora website and gone to their Download Section and there I have download the required Packages. When I tried to Install It told me that I already have those Packag…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש איזה אפשרות לגרום ללינוקס שלי שמוגדר לו לעלות ישר ל-X. לעלות בצורה טקסטואלית? פשוט ה-X עולה לי בצורה מחורבשת ואני לא רואה שום דבר על המסך. ההתקנה היא חדשה ולכן גם אין לי אפשרות להיכנס דרך TELNET או SSH. מישהו יכול לעזור לי? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מנסה בדרך הרגילה זה עושה לי דבר כזה... יש למישהו פתרון לזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב מעבד AMD64 3000+, בקיצור ניסיתי מזמן להתקין עליו אובנטו 64 ביט כי הבנתי שזה אמור לתת ביצועים אופטימליים. הבעיה הייתה בתאימות של כל מיני דברים ובמיוחד לא היה נגן פלאש לדפדפן ועוד ועוד. לקראת אובנטו 7 הקרוב האם אפשר בלב שקט להתקין גרסת 64 ביט של לינוקס או להשאר עם 32?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני גיבתי חומר של תוכנת העריכה MEDIA 100 שעובדת עם מקינטוש על CD. אני רוצה לפתוח את התכולה של ה CD על מנת להמשיך לעבוד על הפרויקט ב PC (מכיוון שהמקינטוש שעליו עבדתי שווק חיים). הבנתי שיש אפשרות להעביר את הקבצים השאלה היא האם אני צריך לעשות את ההמרה דרך מקינטש או PC? כמו כן אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי איך הודעה לכם מאוד בתודה מראש עמיר שחר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד ניתן לגרום לFIRESTARTER להיטען עם עליית הUBUNTU ללא שידרוש סיסמת ADMIN?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... אני מנסה להפעיל את הגרסת לינוקס ל-Gmail Notifier שניתן להשיג פה: http://gmail-notify.sourceforge.net/index.php אבל משום מה אני מקבל את השגיאה הבא: Gmail Notifier v1.6.1b (2007/07/12 10:28:24) ---------- xmllangs: Error parsing XML file. Traceback (most recent call last): File "./notifier.py", line 409, in ? gmailnotifier = GmailNotify() File "./notifier.py", line 54, in __init__ self.configWindow = GmailConfig.GmailConfigWindow( ) File "/a/fr-01/vol/home/stud/buffer/gmail-notify/GmailConfig.py", line 33, in __init__ self.readConfig() File "/a/fr-01/vol/home/stud/buffer/gmail-notify/GmailConfig.py", line 199, in readConfig self.lang = self.langs_parser.…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול קודם כל איך באופן כללי? איך היא בהשוואה לFEDORA? אני יודע שההפצה האחרונה של פדורה מבוססת על הקרנל 2.69 וסטרקום על 2.4 שנחשבת יותר יציבה, וחלקים מ2.6, אז עכשיו השאלה מה כדאי יותר להתקין?, שימושים פשוטים במחשב, גלישה וכו... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
היי קניתי כרטיס מסך ati radeon HD3650 ואני לא מצליח עם ubuntu 9.04 מישהו יכול לעזור לי. האם יש לינוקס אחר שה ati יעבוד טוב מאוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה יותר ביוניקס ופחות בלינוקס, אבל אולי מישהו יודע... בלינוקס יש פרמטר U לפקודת CP שאומר update - להעתיק את הקבצים רק אם הם חדשים יותר מהקבצים הקיימים וזה נראה ככה: cp -u /etc/ora /tmp/ora ניסיתי את הפטנט הזה גם hp unix שיש לי בעבודה ומסתבר שה cp שלו לא מכיר בכלל את הפרמטר u. מישהו יודע אם יש לזה מקביל ביוניקס ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה.... יש לי בעיה, אני מנסה להתקין את ההפצה של אובונטו 8.10 על XP. אין לי ולא היה לי לינוקס עד עכשיו השתמשתי ב VMWARE אז הבעיה: אחרי ההתקנה (WUBI) אני עושה ריסטרט ובאמת מגיע למסך ב BOOT שאני צריך לבחור בין ה XP ל אובונטו אם אני בוחר XP הכל עולה סבבה אבל אם אני בוחר את האובונטו אז המחשב חושב לשנייה ואז עושה ריסטרט שוב, ושוב מגיע לאותו מסך בחירת מע' הפעלה וחוזר חלילה.... ניסיתי להסיר את ההפצה, ולהתקין שוב, ניסיתי להתקין את 8.04 ניסיתי להוריד שוב מאתרי מראה שונים... קורה תמיד.... יש למישהו מושג מה קורה פה?!?!?!?!?!?! תודה רז
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי את הבטא האחרונה, גם לא עזר. יש אולי פלאג-אין / תיקון כלשהו לזה? עריכה: טוב נו, מסתבר שאין.. יש המון טיקטים פתוחים על זה וכנראה שמה שנשאר זה לחכות לבטא נוספת...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , הורדתי LIVE CD של BACKTRACK שמעלה מ.הפעלה של לינוקס ואני לא מצליח לגלוש באינטרנט יש לי מודם AZTECH 600E אני מחובר לבזק בינלאומי מי שיכול לעזור אני חדש בתחום של לינוקס
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שלוש מערכות הפעלה LINUX XP VISTA . המערכת הפעלה שהותקנה ראשונה היא XP אז LINUX והיום VISTA עם הלינוקס היה לי GRUB LOADING של הBOOT ושם יכולתי לבחור XP או LINUX עכשיו שהתקנתי את הויסטה משום מה היא השתלטה על הBOOT LOADER ואני יכול לבחור או ויסטה או XP , איך אני מחזיר/משנה את זה למצב שבו אני יוכל לבחור מבין שלושת מערכות ההפעלה המותקנות על המחשב? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מעלה את הדביאן או אובונטו הוא מבקש ממני שם וסיסמא בדוס ואני כותב את השם משתמש ואז סיסמא אפשר ללחוץ רק אנטר מה עושיםם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-