לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם מעבד AMD Athlon 800Mhz ולוח מבוסס VIA KT133. כרטיס מסך GeForce 2 MX. האם יש גרסאות לינוX שירוצו עליו טוב מבחינת תאימות דריוורים??
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן אנשים... לפני הרבה זמן התקנתי כל מני גרסאות לינוקס (מנדרעק , רדהט, קלדרה , וג'נטו(שלא היה לי מושג איך להתקין אותה)) מכיוון שאני מתגעגע ללינוקס, ודי נמאס לי מהצרות של ווינדוס אני רוצה להתקין לינוקס אבל לא יודע איזה דיסטרו לבחור. אני לא צריך הרבה מהלינוקס: רק KDE3+ והאפשרות להתחבר לאינטרנט,(web,mail,icq...) הבחירות שלי הן mandrake 9 או gentoo (יש מדריך שמסביר איך להשתלט על ההתקנה של ג'נטו?) ולבעיה: אינטרנט מהיר... איך אני מתקין חייגן ? (ADSL, מודם סמסונג, (פעם בכבלים ללא חייגן היו לי חיים קלים)) , תוכלו להפנות אותי למדריך מתאים לסמסונג\PPPoE? (מסתובבים כמה שעיינתי בהם אבל הם לאלקטל \PPTP ...) עריכה: חייגן http://iwiz.linux-kinneret.org/ מישהו התנסה עם החייגן…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקבל (סוף סוף) מק בוק פרו חדש החודש (כן!!! מק בוק פרו 13" שיצא אתמול) היום בחלונות אני משתמש בתוכנת BS PLAYER שאני מאוד מאוד אוהב רציתי לדעת אם יש תוכנה דומה (או זהה) למק, זה אומר: תרגום בעברית עם אפשרות משחק בתזמון התרגום תמיכה בכל הקודקים עריכה: ולא VLC ששם התרגום עושה בעיות ואי אפשר לשחק איתו בקלות כמו בBS תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי אני יודע שאולי שאלו כבר, אבל לא מצאתי פתרון בפורום. יש לי שתי מחיצות, C ו-D (את D הגדרתי עם הניהול של ווינדוס). משום מה האובונטו לא מזהה שיש לי ווינדוס וגם לא מזהה את המחיצות האלו. במהלך ההתקנה הוא לא נותן לי את האופציה של להתקין לצד ווינדוס. האם למישהו יש פתרון? (ניסיתי גם בגרסה 12.04 וגם ב13.04) הבנתי שזה קשור להגדרות מחיצות ולMBR, אבל אני לא הכי מבין בזה, ואשמח אם מישהו ייתן לי הסבר בקצרה/יקשר אותי למדריך כלשהו. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע שיש עליו שמועות של לא טוב וכו' הבה נתעלם.. התקנתי את הלינוקס, והכל טוב- כל עוד הדיסק נמצא על הIDE הרגיל , כאשר אני מעביר אותו לRAID , הלינוקס לא עולה, אני חייב לציין שכך זה היה גם בהתקנה- הוא לא הגיע לשלב מערכת הקבצים עד שהוצאתי אותו מהרייד. עכשיו , יש לי שם מערכת מותקנת , ושום דבר לעשות איתה.. מישהו? מפרט: Kr7a Raid Maxtor Ata133 40gb עוד משהו?
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני גר במקום עם עם נפילות מתח רבות ולכן אני צריך אל פסק למחשב. איפה אני יכול לקנות אחד כזה? כמה יעלה? האם אפשר לחבר לאל פסק רגיל? בתודה, איל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תאור המצב רשת עם 8 מחשבים .אחד מהם עם וינדוס מקושר לאינטרנט ולרשת הפנימית כולם מתחברים לאינטרנט דרכו - במחשב זה מופעל ICS . לצורך הדיון - זהו השרת. ברשת הפנימית יש גם שיתוף קבצים ומדפסות. לקוחות הרשת - מחשבי וינדוס וגם לינוקס. המטרה -להחליף במחשב השרת את מערכת ההפעלה ללינוקס ( כפי הנראה דביאן ). מה צריך להתקין בו ולהגדיר בו כדי שימלא את אותו תפקיד של שרת ה - ICS ?.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עט "וואקום" מדגם ישן של חברת Aiptek מדגם Hyper pen T-6000U למישהו יש מושג אם קיים דרייבר להתקנה על מקבוק פרו? (גוגל העלה גרסאות ישנות)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו לי שכדאי לרוקן מדי פעם לעבוד בלי חיבור לחשמל... זה נכון? אחרת הסוללה הולכת...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני ממש חדש בשימוש בלינוקס. יש לי רסיבר אינפא אדום המתחבר ליציאת הcom שבניתי לפי ההסברים פה באתר וברשת,והוא עובד טוב. אני מנסה ללמוד כיצד להשתמש באובונטו ובmythtv עלמנת שאוכל לבנות מערכת HTPC בעתיד. אני משתמש כרגע בגרסאת הAMD64. יש איזשהו מדריך או הסבר איך להתקין ולבדוק שlirc עובד? לא מצאתי משהו מספק עד כה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות: 1. זה נכון שהתקנת חלונות על המאקבוק מומלצת מתוך הלאופרד עצמו? 2. אני לא רוכש את התוכנה מבית VMWARE, אז אין לי אפשרות להריץ במקביל את 2 מע' ההפעלה? 3. האם אפשר להתקין את החלונות על דיסק קשיח חיצוני אשר מחובר דרך USB ואם כן - כיצד זה יתבטא ב-boot? אם זה בלתי אפשרי, אז אני אתקין את 2 המערכות על הדיסק 160 ג'יגה שיש בתוך המאקבוק פרו ואשתדל לשים את המידע הלא קריטי בדיסק החיצוני. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. התקנתי מנדריבה 2009, ויש לי סרטונים מהמצלמה שלי, בפורמט AVI, שכנראה יש בעיה בקודקים, כי הצבעים מעוותים. רואים תמונה טובה, אבל הצבעים לא נכונים. איך אני פותר את הבעיה? (סרטים אחרים, MPEG לדוגמה, ראיתי כמו שצריך). אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
אשמח לעזרתכם, האם ניתן להתקין מערכת הפעלה של אפל על PC רגיל? והאם ניתן להתקין את שנהם במקביל ולבחור בזמן BOOT? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בשעה טובה התחדשתי לי במקבוק חדש. כשניסיתי לחבר את הדיסק הקשיח הנייד שלי (WD My Book 3.0) הוא לא מזהה אותו כלל. גם לא בFinder/Disk utility הדיסק עובד עם PC רגיל, ומזוהה ע" מקבוק ישן. בבדיקה עם כונן usb המק עובד ומזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!!! אני משתמש חדש בלינוקס ויש לי כמה בעיות בבקשה תעזרו לי!!!(RadHat 7.3) אחרי שהתקנתי את הלינוקס התברר לי שבווינדוס איני רואה את המחצות שיצרתי בשביל הלינוקס ואיני יודע איך להעביר קבצים ללינוקס.. בגלל זה לא הצלחתי להתקין סקריפט בשביל ADSL בלינוקס בקיצור אני לא מצליח להבין איך אני יכול להגיע לקבצים שאני צריך מהווינדוס וגם אין לי אפשרות להוריד אותם בגלל שאין לי עדיין חיבור לאינטרנט... ודרך אגב... הורדתי תוכנה שאמורה לתת לי את האפשרות לגשר בין הקבצים שבווינדוס לקבצים שבלינוקס אבל שוב... אני אל מצליח להכניס את התוכנה ללינוקס... אני בבעיה :-/ בבקשה תעזרו לי....
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, (ערכתי מחדש את השאלה למישהו מכם יש ניסיון בעבודה עם פרללס על מקבוק בעל 4 ג׳יגה ראמ בלבד? יש מין דעה רווחת שכזו שבשיל להריץ פרללס באופן חלק צריך 8 ג׳יגה.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אם קראתם חדשות תראו ש- Apple הוציאה דפדפן חדש בשם Safari הוא מתיימר להיות יותר טוב מכל הדפדפנים של מק... והדפדפן הזה עוד בגרסאת בטא, האם משהו ממשתמשי המק ניסה את הדפדפן? להורדה - http://www.apple.com/safari/download/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי לינוקס, הכל עבד בסדר, עד שהתקנתי דרייברים לכרטיס מסך ולכרטיס קול. אחרי שהתקנתי את הדרייברים ועשיתי ריסטרט, קיבלתי בעיה מוזרה - http://random.7host.com/uploaded/images/NuclearGerber/A2DF6_screen.JPG כשברתי להמשיך להעלות את התצוגה הגרפית, הלינוקס בחר לי דרייבר שונה לכרטיס מסך, ועלה, כשבמסך שקיבלתי יש חלון אחד, שבו אני יכול לשנות את הגדרות של התצוגה. ואז שמתי לב שהמקלדת והעכבר לא מגיבים..ואני לא יכול להמשיך להעלות את הדסקטופ. קצת פרטים- linux redhat 9 radeon 9800np(the first driver i installed) realtek ac97 audio driver (the second driver installed) העכבר מתחבר ל- USB אם זה עוזר איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? תודה..
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היום הגיע- פדורה 10 יצאה היום! תוכלו להוריד ולראות הוראות התקנה ומידע על השחרור באתר: http://fedoraproject.org/he/get-fedora והכרזה קטנה מחברת רד האט שפדורה היא מערכת מבוססת לינוקס הפופולרית בעולם (לא אובונטו?), ווידאו שמסביר שפדורה 10 היא כל מה שאובונטו 8.10 רצתה להיות http://linmagazine.co.il/fedora/2008/11/25/fedora-linux-lead
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במנדריבה 2006 , הבעיה היא שאני בא להתקין את כרטיס הרשת האלחוטי 2200 (נייד) מופיעה הודעת שגיאה התקן לא נמצא . חשוב (אולי) להגיד שהכרטיס עבד בעבר ומאיזה שהיא סיבה (שאינני זוכר) הסרתי אותו. תודה, HaimTS
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור ללינוקס ויש לי איפוד. אני יודע שלינוקס לא תומכת באי-טונס. אז מה אני יכול לעשות? איך אני אעביר שירים לאיפוד שלי?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
ניסיתי את השאלה בפורום רשתות ואף אחד לא הצליח לעזור לי... אני מקווה שפה אצליח... יש לי רשת עם מערכות הפעלה WIN98 ועמדה 1 עם לינוקס איך אני רואה את המחשבים ברשת דרך לינוקס וההפך מWINDOWS? תודה מראש נ.ב ואיך משתפים תיקיות בלינוקס נ.ב.ב לינוקס מקבל כתובת IP
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין עוד ווינדוס על אותו דיסק קשיח פשוט ווינדוס נקי וחדש בלי בפיירים ואני כרגע לא יכול לגבות כל מה שיש לי בדיסק אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-