עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by omerha,

1.how to add hebrew support in FF browser 2. do i need to installl eny drivers (ceapset , graphic card) 3.can i access my win xp files ? and any tip will be welcom nice OS . my first time cant find a plugin for flash , help

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by macosx,

שלום אני מחפש קידוד למק לתוכנות ואתרי אינרנט ככה שאני לא רארה את זה בשפה אחרת כמו סיניית כזאת תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by idodi10,

שלום, מישהו מכיר מקום שאפשר להוריד פונטים בעברית ללינוקס?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, התקנתי אובונטו ואני לא מצליח לשמוע קול, כנראה כי לא התקנתי דרייבר ללוח אם. לא מצאתי באתר של היצרן דרייבר ללינוקס - מה אני יכול לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by aviaderi,

שלום לכולם, התקנתי על virtualbox את גרסת vixta. דף הבית: http://vixta.sourceforge.net/ זוהי גרסה מבוססת פדורה עם עיצוב כמו של ויסטה. לאחר ההתקנה הכל עבד כמו שצריך ושיחקתי קצת עם המערכת. לאחר שבהגדרות תצוגה בחרתי במסך שלי ולא בסתם מסך דיפולטי, ובחרתי בכרטיס מסך שלי, נתבקשתי לעשות logoff ו-login. מאז אני תקוע בשורת פקודה גם לאחר ריסט למחשב. ניסיתי להעלות את המערכת עם startx וקיבלתי הודעת שגיאה, משהו על מסך. בדקתי את הקובץ xorg.conf וראיתי שיש שם את ההגדרות שאני הכנסתי דרך הGUI. כשניסיתי לערוך את הקובץ (לא שאני יודע איזה ערכים לשים שם), קיבלתי הודעה של קובץ חסום לכתיבה. מה השלב הבא? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. טוב אני מחפש גירסאה של לינוקס שתזלול פחות סוללה לנייד שלי, כי אני צריך אותה רק לראות סרטים וזהו לא יותר מזה. עכשיו עד עכשיו בדקתי את SUSE ויובנטו שנהם אוכלות סוללה, זה היה המדד: 1. XP - שלוש וחצי שעות. 2. 2000K - שעתים ורבע. 3. יובנטו שעה ו45 דק' לשעתיים. 4. SUSE - שעה ורבע - שעה וחצי =\. יש איזו גירסאה רק לניידים שאפילו תזלול פחות מXP? כי אם לינוקס כל כך קל למה הוא זולל סוללה כמו מטורף : תודה מראש, טימור.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  7. טוב לפני הכל בבקשה בלי שאלות איך להתקין מה להשיג וכל שטות אחרת נגד חוקי הפורום יש מספיק מידע בגוגל למי שצריך עכשיו לסרטון והתרשמות שלי מהמערכת בגדול מערכת די נחמדה צריך להתרגל לממשק שקצת שונה מחלונות אבל לא יותר מידי אני חושב שמיקרוסופט עשו עבודה מצוינת בחלונות 7 ואני גם ככה תמיד עובד בה עם סרגל דמוי הסרגל של המאק דרך חברת צד שלישי בכל מקרה יש לי עוד דברים ללמוד ככה שזה לא הוגן -וזה גם לא באמת מחשב מאק ככה שבטח יש שינוים קטנים אני חושב שבקרוב אני יתקין חלונות על המאק עצמו וככה יהנה משני העולמות מה שכן כל השטויות של "אין דרך חזרה" או "שווה את המחיר הגבוה" -אני לא הרגשתי את זה בכלל לא במיוחד שהיום הרוב גם ככה באינטרנט ומערכת הפעלה פחות חשובה לרוב האנשי…

• 33 תגובות
    • 13.1k צפיות
  8. Started by c44,

יש לי מנדרק 9.1 בעברית ומודם של מוטורטלה לבן sb4200 surfbord cable modem אינטרנט בכבלים +אינטרנט זהב בחיבור USB זה מודם חיצוני. מישהו יכול לעזור לי להתחבר לאינטרנט?? או עצות טיפים? אני נואש...

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  9. שלום אני התקנתי לינוקס RH 9 ואני רוצה ליצור חייגן יש לי מודם אלקטל לא משודרג ואני רוצה לדעת כיצד עושים זאת והסבר עם תמונות אפילו יעזור מאוד תודה מראש ניר,

10. Started by ag43,

יש לי שני מחשבים אחד עם XP PRO והשני עם UBUNTU. אני מעוניין שהמחשבים יהיו מחוברים בינהם ברשת חוטית וישתפו קבצים ותיקיות, בעוד שהמחשב (הישן) עם הUBUNTU יהיה מחובר לאינטרנט ברשת אלחוטית וישמש כראוטר למחשב עם הXP. יש אפשרות כזו?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  11. מה דעתכם? http://www.wired.com/news/mac/0,2125,68501,00.html?tw=rss.TEK נשמע אכן מעניין.

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by borg,

אני מעוניין במערכת הפעלה יציבה ביותר (עדיף מערכת הפעלה מבוססת דביאן) עבור HTPC בנוסח Windows XP Media Center Edition 2005, עם תאימות מלאה לשלטים של MCE, ותמיכה אינטואיטיבית בהקפאת תמונה (Pause) והמשך הקלטה ברקע, ואפשרות של הקלטת שני ערוצים במקביל באמצעות כרטיסי PVR של Hauppauge. המפרט של ה-HTPC כולל מעבד AMD64 X2 3800, כרטיס מסך 6600GT, וכרטיס PVR של Hauppauge. יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Lord_Northakh,

שלום, יש לי מחיצות NTFS, שאני יכול לראות בספריה /mnt. הבעיה שלא ניתן לכתוב אליהם, רק לקרוא מידע! ניסיתי להכנס בתור root ולשנות את ההראשות אבל אפילו ככה לא ניתן (הוא נותן שגיעה). יש דרך לפתור את זה? כי כרגע יש לי עשרות ג'יגות של מחיצות ntfs שפשוט חסרות כל שימוש עבורי, אם אני לא יכול לכתוב מידע למחיצות אלו! תודה

14. Started by ordan,

בטיקאסט 113 שני נושאים ראשיים, הראשון, הרי אי אפשר להתעלם מזה, השקת נמר השלג שארעה יום אחרי הקלטת תוכנית זאת. כמה סקירות קצרות ונקודות חשובות בקשר לזה. הנושא העיקרי השני היה תגובותיכם הרבות במיילים, בפורומים ודרך טוויטר שהגיעו אחרי תוכנית 112. ניסינו להתיחס לכמה שיותר מהן במשך התוכנית. בין לבין התעמקנו בשאר החדשות מהעולם הטכנולוגי ואפילו הספקנו לענות לכמה מהשאלות שהגיעו דרך טוויטר. כנסו לאתר הטיקאסט http://www.tcast.co.il ודרכו תוכלו להגיע לשאונוטס המועלים מדי שבוע על יד פיטר לוי, לפורום ולספר האורחים החדש של הטיקאסט, הכל באתר. כתמיד, עיקבו אחרי הטיקאסט בטוויטר http://www.twitter.com/tcast ושלחו הערותיכם ושאלותכם, אנחנו נתיחס אליהם במשדר הבא. אם בא לכם סתם לשלוח מייל אני …

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by zoharbe,

אוקיי. אני מוריד כרגע FREEWARE של HEBUNTU- אובונטו לינקוס 11.04 בעברית. לפני שאני מתקין על הלאפטופ אני מתקין על המחשב הרגיל,ורציתי לשאול... האם צריך להתקין את כל הדרייברים ללינוקס,או שהוא יודע לזהות אותם כמו W7? המחשב הוא Acer Aspire 5732Z באתר של ACER יש דרייברים רק לגרסאות של WV וW7. האם הלינוקס יתמוך?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by matteo,

איך אני מתקין על מנדרייק 10.1 את הפוקוס הנ"ל B-Focus 270 בתצורת adsl usb קראתי מדריכים והבנתי שהם לא מיועדים אלי אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה. עריכה: אני יודע איך להתקין בתהליך ההתקנה לא מצאתי בחירה של התקשרות - ישראל מה עושים???

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  17. כמה מקום מומלץ להגדיר בדיסק הקשיח עבור התקנה מלאה של כל מהפצות הלינוקס הבאות? Debian 4.0r4a Ubuntu 8.04 Kubuntu 8.04 Fedora 9 openSUSE 11.0 Mandriva Linux 2008.0 Power Pack אני מתכוון לנפח של המחיצה בה תותקן מערכת ההפעלה וכל החבילות (לא המחיצה של home), במידה ואני מתקין התקנה מלאה של כל החבילות שמגיעות בדיסק התקנה של ההפצה (לדביאן, למשל, יש 3 DVDs) פלוס עדכונים, ושישאר לי עוד מספיק מקום פנוי. בנוסף לכך, אני מעוניין לדעת גם באיזו מערכת קבצים משתמשת כל הפצה (אם אני לא אגדיר לה משהו אחר)? אני מתכוון - EX3 או ReiserFS או משהו אחר. שאלה אחרונה: אם הזיכרון הפנימי שלי הוא 2GB, אז מומלץ להגדיר מחיצת SWAP בגודל של 4GB?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי חברה, יש לי פרטישן שלם של mp3, ואני רוצה לגבות אותו לפני שאני מפרמט את כל ההארדיסק שלי ומנקה אותו מכל זכר כלשהוא לחלון או שניים , השאלה הבאה שלי היא , עם איזה תוכנה אני יכול לגבות לקובץ אחד, שגם אני אוכל להשתמש בה בלינוקס? הבנתם את השאלה?!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Dog23,

שלום לכם, אני מעצב גרפי ובונה אתרים, אני חשבתי להחליף את המחשב שלי בזמן הקרוב, מאז שאני ילד אני עובד עם PC ותמיד רציתי שיהיה לי MAC חשבתי אולי על האופציה אבל יש לי כמה סימני שאלה בקשר לזה. הצרכים שלי הם בעיקר: גלישה באינטרנט. צפיה בסרטים. מוזיקה והרבה (מבחינת רמקולים מה שאני לא יקנה יתחבר למערכת). עיצוב עם פוטושופ ופלאש. בניית אתרים עם DREAMWAVER. איסיקיו מסנג'ר. ופיתוח תוכנות עם C#. עכשיו מה שחשוב לי זה שהמחשב יגיב לי מהר לא יתקע בעבודות שלי ויתמוך בעברית. מה אתם ממליצים? ללכת על מחשב נייד או נייח? וגם מה עדיף מאק או PC. אני ממש בהתלבטות על כל העניין הזה, תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  21. Started by Devil Servant,

חילצתי את התוכנה מהiso רומן(EXPLOZION) אמר לי לצרוב את האימג' אז צרבתי את כל הכונן המלאכותי עם כל הקבצים עשיתי Boot From Cdrom וזה לא מתיחס מה עושים? התוכנה הזאת: TNX MF

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי MBA שחיברתי לטלווזיה , וזה נראה לי אחת הגרסאות הראשונות של מחשב יש לי יציאת firewire ,usb ,3.5inc עכשיו אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה עם HDMI אני לא מצליח למצוא מתאם מתאים באינטרנט? או שמה אני לא מחפש נכון? והאם הHDMI שמתחבר דרך HDMI מעביר גם sound ? יש למשהו מושג? כרגע הוא מחובר לטלוויזיה דרך שהוצאתי דרך הfirewire VGA שלא מעביר sound . אשמח לעזרה חברים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם. ראשית נתחיל במבוא: ברשותי מחשב פנטיום 4, 1.5 גיגה הרץ, לוח אם INTEL D845PESV, כרטיס קול Creative Sb live 5.1, כרטיס מסך רדאון 9800SE, זיכרון פנימי שבע מאות שישים ומשהו PC2100. כמו כן ברשותי שני הארדיסקים, האחד Seagate 40GB, והשני Maxtor 30GB. לפני כחודש ימים קיבלתי את המקסטור במתנה, כאשר לפני כן היה לי אך ורק הסיגייט, והסיגייט היו לו 4 מחיצות עם מערכת הפעלה WIN XP. לאחר שקיבלתי את המקסטור, החלטתי (היות ואני כבר הרבה זמן רוצה להתקין לינוקס) להתקין לינוקס מנדרייק 10.1, חשבתי להתקין את המנדרייק על ההארד דיסק החדש, ככה שלא יהיה חשש להתנגשויות במערכות ההפעלה. פירמטתי את ההארדיסק החדש בעזרת נורטון פרטישן מג'יק 8, ועשיתי מחיצה ללינוקס EXT2 בגודל 10 גיגה. התקנתי הכל…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מנסה לשנות קובץ טקסט בעזרת ה EDITOR כל נסיון לשמור על השינויים מעלה לי הודעת שגיאה על הרשאות נכנסתי להגדרת יוזרים ואני נמצא בקבוצת ROOT כל נסיון שמירה של הקובץ נכשל מה עלי לעשות??? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by galr52,

שלום אני מחפש תוכנה לאובנטו אשר דומה ל deepfreeze ול retunil אשר בכל הפעלה מחדש של המחשב הוא יהיה באותו מצב לפני ששמתי את התוכנה. כלומר אם אני אפעיל את התוכנה ואפתח 30000 תיקיות וקבצים ואמחק תוכנות וקבצים אחרי הפעלה מחדש הכל יחזור לקדמותו... אשמח אם תעזרו לי, בברכה, גל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.