לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
שלום הרגע התקנתי אובנטו 8.10 ואני מרוצה מאוד פשוט מדהים אבל אני מתקשה במציאת ערכות נושא אשמח אם תיתנו לי אתר מומלץ לערכות נושא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אפשר בבקשה לקבל קבצים של קונטר לשים על השרת היעודי {ssh} שתהיה לי אפשרות להריץ שרתים קונטר ? כמה שיותר מהר בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שפועלת על אותה הרשת בדרך כלל אני מוריד דרך טורנטים ובזה אין לי בעיה בכלל אבל יש כמה דברים שאין בטורנטים ככה שאני צריך מקביל אימיול ללינוקס בתודה לעוזרים קרירין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חדש כאן, (לא בדיוק חדש באתר) אבל כמעט ולא כותב בפורומים. סוף סוף לא מזמן eciadsl הוציאו את הNortek, היחידי שתמך במודם שלי ALE130 ורצתי להתקין לינוקס כדי לראות אם זה באמת עובד. הצלחתי להגדיר את זה בפדורה קור 1, גם כן אחרי הרבה בעיות, מכיוון שזוהי גרסאת alpha זה לא כל כך יציב ורק אחרי שדיברתי עם Kolja שיצר את הסקריפט ואחרי שהוא יצר לי קובץ synchx.bin חדש הצלחתי להתחבר. בקיצור, יש לי שני מחשבים בבית, זה שמחובר לאינטרנט זה המחשב שמריץ לינוקס והשני הוא ווינדוס XP Pro אם זה משנה. לגבי שיתוף קבצים, זה לא בעייה, אני משתמש בקליינט וסרבר של smb בשביל זה, אין יותר פשוט מזה. שיתוף אינטרנט כבר קצת יותר בעייה. ניסיתי לעשות את זה עם קינפוג של NAT ושימוש ב IP Maquerading. קודם כל הגד…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מאוד חדש בכל הקטע של הלינוקס והייתי רוצה לנסות להשתמש במערכת ההפעלה ולראות מה היא שווה... החלטתי שאני רוצה להתקין את ההפצה של SUSE... ויש לי שאלה: מה עדיף לי - להוריד את הגרסא להתקנה על ההארד דיסק או את גרסת ה Live? אני משתמש מאוד חדש בלינוקס ועוד אין לי מושג זו תהיה הפעם הראשונה שאני אריץ לינוקס על המחשב אז אני רוצה לדעת מה עדיף לי לעשות האם להוריד גרסת התקנה או הרצה.... עכשיו לא מצאתי מאיפה להוריד את הגרסא המלאה של SUSE 9.3 .... אם למישהו יש ליניק או פתרון אחר לתת לי אשמח לשמוע! הפורום מאוד עזר לי להחליט החלטות חשובות לגבי תחילת דרכי בלינוקס... תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי היום REDHAT9 ואני מאוד מסתבך איך אני מתקין תוכנות קטנות כמו נטסקייפ וכל מיני תוכנות כאלה? אין קובץ הפעלה EXE
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום שלום על ההארד דיסק מותקן WIN2K פרו בכונן C, כונן D בשמן32, ופירמטתי עוד 2 כוננים לswap ו ext3 שהיו כprimary extended, ניסיתי גם להעביר אותם לlogical אבל זה לא עזר.. כשאני כותבת לו fdisk /dev/hda אני מקבלת את ההודעה הבאה (בערך) not able to write partition table. contains neither valid dos nor sun sgi osf disklabel building a new dos disklabel. changes remain in memory only until decided to write them. invalid flag 0x0000 partition table 4 will be corrected by w ואז אני כותבת W והוא אומר שהוא לא יכול לכתוב /dev/hda כשאני עושה fdisk /dev/hda p הוא כותב שיש רק 476 מגה וההארד דיסק הוא של 40 ג'יגה... הוא רושם את הכותרות של הטבלה אבל אין רשומות.. ניסיתי גם למחוק …
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכם, לא בטוח שזה קשור לפה. אני רוצה להוריד את מערכת ההפעלה MAC כדי לנסות אותה על VMWARE זה עולה כסף או משהוא?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה פקודה גורמת להדפסת הפלט הנל cotodos0 c0t0d0s1 עד S7 c0t2d0s0 c0t2d0s1 עד S7 T2 c1t1d0s0 c1t1d0s1 עד S7 שאלה נוספת: מה פרוש C0/TS/D0/S0 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
תמיד באקספי יש את כל הטולברים האלו שמראים שאפשר בלאופרד לעשות תיקיה שתפתח כמו מגירה, איך עושים את זה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מבצעים CUT & PAST בOSX 10.4 .דבר נוסף:האם יש כאן פורום לתכנת ההקלטות לוג'יק 8?
-
-
כשאני מעלה את ההתקנה מגיע המסך הרגיל הכל בסדר. עכשיו כדי להתחיל בהתקנה צריך ללחוץ<ENTER> וזה אמור להיכנס לממשק הגרפי. או שיש אפשרות להקליד LINUX TEXT וזה אמור להיכנס להתקנה לא גרפית משהו כמו דוס נראה לי עכשיו אני מנסה את 2 האפשרויות אבל כל מה שאני עושה ההתקנה מנסה לאתחל 2 קבצים ואז המחשב עושה ריסטרט ניסיתי מלא פעמים וכלום לא הולך קראתי קצת על זה וראיתי שיש את אותה בעיה לעוד אנשים בדיוק כמו שלי ואני לא מבין איך אני פותר את זה אני מת כבר להתקין את הפדורה. :'( תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
G4 הוא מעבד 128bit? ואם כן, כיצד הוא תואם לאחור G3 שהוא 64bit כמדומני? בתודה מראש, בור ועם הארץ - לפחות בכל מה שנוגע למק. נ.ב OS X מבוססת על NeXT או על FreeBSD או על שתיהן?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Hi, I have installed fadora core 3. Now when I enter this OS I can't write in hebrew but I can see hebrew. I tried to fix it by downloading hebrew fonts but I have needed a program that open EXE Cabint. When I tried to Install that Program it didn't worked and I found out I don't have any Development Tools Installed. tried to Install them by the Add\Remove for the System settings but it printed an error that I've uploaded with this message as well. It said that I need to download some Packages.. so I went to Fadora website and gone to their Download Section and there I have download the required Packages. When I tried to Install It told me that I already have those Packag…
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שישנה אפשרות מובנית במק להעלות קבצי תמונה של דיסק, בלי תוכנה צד שלישי דוגמת דיימון טולס. איך עושים את זה בדיוק? והאם אכן DMG זה קובץ תמונה?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני אוהב אתגרים לכן אני מנסה מערכות הפעלה חדשים ניסיתי את כל אלה של מיקרוסופט ולא אהבתי האם יש מערכות טובות של חברות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מודם ALE 070 USB ניסיתי את הדרייברים של ה-ECI מהסטיקי אבל הם לא עובדים האם יש דרך אחרת להתחבר ללא הדרייברים של ECI?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אני כותב device driver ל- RHEL 5.8 . לאחר קריאה ל- requet_irq , לפי /proc/interrupts ה- DIO חולק את אותה פסיקה עם USB devices ? האם יש דרך למנוע זאת ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי קודם כל נטקע לי הסי די רום שמתי דיסק! והוא לא יוצא אני לוחץ בסי די על הכפתור והנורה הופכת לאדומה כמו שאני צורב משהו ואני מנסה להוציא ואני לא מצליח להתקין כלום על לינוקס . ואיך אני מגדיר את המצלמה הדיגיטלית שלי?? ואיך אני מגדיר מדספת שהיא ברשת על מחשב עם ווינדוס הגעתי לאפשרות כזאת אבל אני לא ייודע מה לרשום שם
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אני חדש בעולם הלינוקס, ואני מנסה להתקין את UBUNTU 9.04 על מחשב נייד Dell Inspiron 1000 (דגם קצת מיושן). אחרי שאני עונה על כל השאלות, המערכת מפרמטת את ה HD, ובאמצע ההתקנה (לפעמים אחרי 25%, ולפעמים אחרי 29%), ההתקנה נתקעת, והלדים של caps-lock, scroll-lock מהבהבים. אני יודע שיש לי סקטורים פגומים ב HD, אבל: (1) האם זה הגורם לבעיה בהתקנה? האם הפרמוט לא אמור "לסמן" איזורים פגומים? (2) אם זה הגורם, האם ישנה אפשרות שהמערכת תתעלם מהקיום שלהם, כלומר שהיא תדע שהשטח הזה לא קיים? אני ממש לא רוצה להוציא כסף על HD חדש אלא אם כן אין ברירה (ולא מפריע לי אם זה אומר שה HD בדרך למות, כי אני לא שם עליו חומר חשוב, רק רוצה לתרגל לינוקס על מחשב ישן), כך שאני פתוח לכל נסיון לפתרון. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש אפשרות כזאת במק צילום מסך, אז משהו יכול לומר לי איך עושים את זה?...
-
- 2 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום, האם ישנה דרך לצרוב מס' מערכות live של לינוקס לדיסק אחד? (כך שבזמן עליית הדיסק אני אצטרך לבחור מבין מס' מערכות איזו מערכת אני רוצה להעלות).
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-