עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by J0n1,

יש לי PB G3 ואני מנסה להתקין עליו KUBUNTU 7.10 alternative הרצתי את הדיסק, ולא משנה מה אני כותב בBOOT כדי להריץ אותו (INSTALL או EXPERT או אנערף) הוא לא מצליח לטעון תקרנל Please wait, loading kernel... Read failed מה אפשר לעשות? אולי להתקין אובונטו או משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by The-Q,

שאלה קטנה שבאמת שכחתי איך עושים משהו ולא מצאתי פיצלתי עוד מחיצה בשביל HOME, ועכשיו אני רוצה להשתמש בה כ-HOME. איך אני מגדיר את זה בלינוקס? תודה, קיו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by badatz,

החלפתי שרת DHCP , אולם התחנות עבודה לא מצליחות לקבל כתובת IP מהשרת החדש , מישהו אמר לי שצריך לנקות את הROUTE TABLE ניסיתי לעשות את זה אבל בכל פעם שאני עושה RESTART המחשב מחזיר את הטבלאות הישנות עם ה GATEWAY הישן והוא לא מקבל IP חדש...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Googleness,

יש לי במחשב מעבד AMD64 3000+, בקיצור ניסיתי מזמן להתקין עליו אובנטו 64 ביט כי הבנתי שזה אמור לתת ביצועים אופטימליים. הבעיה הייתה בתאימות של כל מיני דברים ובמיוחד לא היה נגן פלאש לדפדפן ועוד ועוד. לקראת אובנטו 7 הקרוב האם אפשר בלב שקט להתקין גרסת 64 ביט של לינוקס או להשאר עם 32?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by taimor,

האתר Linux Edge מציג תמונות ראשונות וסירטונים מNovell Linux Desktop 10 ואכן הוא נראה די מושך לא? רק חבל שהוא עולה כסף לינק: http://www.linuxedge.org/?q=node/55

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by hero0,

משתמשי מק היקרים, אם קניתם מחשב אפל בחו"ל ונתקלתם בסירוב לקבל שירות תחת אחריות בישראל , מכל סיבה שהיא, אנא צרו קשר דחוף עם כל פרטי האירוע ודרכי התקשרות. הבקשה נעשית בעקבות מספר רב של מקרים בו סורבו לקוחות אפל לשירות תחת אחריות שלא כדין !!!! בכל מקרה או שאלה אנא שלחו מייל ל: נושא: נפגעי אחריות פרטייכם יאספו לצורך הכנת תביעה ייצוגית / החזר כספי / פיצוי על אי קבלת השירות, בלבד!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by matteo,

רושם לי תקטע עם או שיש לי פלאש פלייר ישן או שהוא מכובה אני משתמש באייסויזל(מוזילה) הורדתי מהאתר שלהם את הקובץ עם ה tgz התקנתי אבל לא הסתדר אולי צריך להגדיר משהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שיחקתי לי ב-GParted ורציתי בסוף לבדוק באפשרויות הנוספות בתפריטים איך אני מגדיר מחיצה שתעלה אוטומטית. מה שקרה אחרי כל התהליך הזה זה שהוא בעצם איחד לי את כל המחיצות שהיו לי והעלים לי את כל החומר. אמרתי, "לא נורא, זה בטח סתם כמו שהוא תמיד מראה לך את זה בצורה וירטואלית לפני שאתה מאשר את הפעולה".. איתחלתי ת'מחשב והוא עושה לי GRUB 22 ואני המום בתהיה כזו של- "מה?!!?!" כאשר אני זוכר את בעיית הגראב הזו שהייתה לי כאשר לא היה לי מערכת לינוקס כשניסיתי למחוק אותה בצורה לא טובה. מכאן הסקתי שאיך שהוא מבלי לעשות APLLY גרמתי למערכת לאחד את המחיצות שעשיתי בעבר ולפרמט לי את הדיסק הקשיח. רציתי לדעת איך אני מחזיר את הגלגל לאחור כי היה לי מלא מלא חומר חשוב על ההרד דיסק ואני פשוט כרגע המום ו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 3d7,

האם אפשר להתקין לינוקס ואח"כ חלונות בDual Boot, או לחילופין חלונות -> לינוקס -> לינוקס -> חלונות בMulti Boot (אני יודע שבWindows צריך להתקין קודם XP ואח"כ Vista)? באיזה בעיות אני עשוי להיתקל, ואיך אני אמור להתגבר עליהן?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. את הגירסאות הקודמות של אובונטו היה אפשר להוריד כקובץ Image של DVD דרך ביטורנט. אבל, לגירסה 8.04 אני לא מוצא קישור להורדה. http://releases.ubuntu.com/8.04/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יצאה גירסא מלאה להתקנה מ DVD (קובץ של 2.2 גיגה בערך..) לא LIVE ולא FTP! העניין הוא שהם לא שיחררו וכנראה גם לא מתכוונים לשחרר גירסאת דיסקים (אני ממש לא מבין למה, זה אידיוטי אם תשאלו אותי..) מישהו הצליח לקמבן את הקובץ DVD או את ההתקנות של ה FTP לגירסאת דיסקים? אני ממש חם על ה SUSE הזהה!! תודה (:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by idodos,

מחפש אנטיוירוס ל- Red Hat , אם אפשר בבקשה לינק ישיר להורדה של אנטיוירוס מתאים. אני לא מצליח למצוא משהו להורדה מעודכן (מה שיש בלינקיה הביטדיפנדר לא מעודכן). אשמח ללינק ישיר להורדה... (ולא עוד שם). שיהיה כמובן גירסה חינמית או Trial ... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MushMush,

אני כבר דיי הרבה זמן רוצה להחליף את מהערכת ההפעלה שלי ללינוקס .. כדי לנסות אותה .. אבל לפני זה.. אפשר לקבל קצת מידע הל המערכת? כמו: זה נכון שהרבה משחקים לא פועלים במערכת ההפעלה הזאת? ומה למשל ההבדלים העיקרים בין מיקרוסופט וינדוס ללינוקס(חוץ מזה שזאת בעלת קוד פתוח וחינמית) או עוד דברים חשובים שאני צריך לדעת לפני שאני אתקין את המערכת תודה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by snaidis,

כמעט בכל הפעלה מחדש מופיע לי בשורת המשימות משהו שקורא לעצמו GNOME PANEL והוא תקוע. אי אפשר לצאת ממנו גם לא עם FORCE QUIT וגם לא עם XKILL. יש לציין שאני לא רואה שזה משפיע איכשהו על העבודה ב UBUNTU אבל בכל זאת זה סתם תקוע בצד, ויש ריבוע כזה קטן, אפור באמצע המסך. בנוסף, זה הביא לי את ה BUG REPORT הבא(העלתי אותו לשרתי ראפידשר): http://rapidshare.com/files/22817285/gnome-panel-bugreport.txt למישהו יש פתרון לבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. פרטים אפשר לראות באתר http://linux.israel.net/linuxfun/meetings/ רוב הסיכוים שאני מגיע אם מישהו מגיע אני אשמח לשמוע פה גם אם אתם לא ממש מבינים או אפילו לא יודעים מה זה ורוצים לדעת אתם מוזמנים! אני אשמח להסביר מקווה לראות אותכם שם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by patrik,

הבנתי שהיא יכולה להריץ אפליקציות של ווינדוס. איך מתקינים אותה ואיך משתמשים בה? אני משתמש בubuntu 6.06 תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. עיקרי החדשות השבוע מתרכזות באפל עם עוד קצת איפון וחדשות על ניידי מקינטוש, קצת מיקרוסופט עם החנויות שהיא מתעתדת לפתוח ואופיס 2010 ועוד חדשות ממרחבי מרחב הטכנולוגיה, ככול שהתיר הזמן. אני מזכיר לכולם את ארוע הטיקאסט ב 27/7 שיכלול פאנל מומחים בנושאי אודיו, וידאו, פיתוח תוכנה ומקינוטוש בכלל. הערב יכלול כמה מילים מכל חבר בפאנל ואחרכך שאלות ותשובות עד שיזרקו אותנו מהמקום. פרטים והרשמה ב: www.tcast.co.il/event נתראה שם. בעז אורדן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by אבי ק,

http://www.mmm.ucar.edu/wrf/OnLineT...GRIB/index.html יש שם 7 שלבים שצריך לבצע, בשלב הראשון הם רוצים שאני יוריד קובץ ואשמור אותו( לא כתוב איפה),את הקובץ הזה באיזה סיומת צריך לשמור?. בשלב השני הם רוצים משהו שנקרא familiarize , מה זה בכלל? בשלב השלישי וגם ברביעי הם רוצים שאני יריץ פקודות מסוימות, איך אני עושה את זה?. אשמח לקצת הסברים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by badatz,

שלום לכולם , ברצוני לדעת מהיא הפקודה המגבילה ל IPCONFIG / RELEASE ו IPCONFIG /RENEW לפי מה שמצאתי עד כה אני אמור להשתמש ב PUMP אולם עושה רושם שהפקודה לא קיימת ב7.3 נוסף על כך רציתי לדעת איך אפשר ל"הגדיר" למערכת שלכרטיס רשת מסוים יש MAC ADDRESS שונה ממה שיש לו באמת , הסיבה שאני צריך את זה היא שיש מפעילי אינטרנט בעולם שבודקים את הMAC לפני שהם נותנים כתובת IP ואני רוצה להשתמש בLINUX שלי במקום בWINDOWS.. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מחפש חייגן ללינוקס אובונטו של ADSL כרטיס רשת בבקשה דחוף אני רוצה כבר להתחבר !??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום רב, אני ממש חדש בשימוש בלינוקס. יש לי רסיבר אינפא אדום המתחבר ליציאת הcom שבניתי לפי ההסברים פה באתר וברשת,והוא עובד טוב. אני מנסה ללמוד כיצד להשתמש באובונטו ובmythtv עלמנת שאוכל לבנות מערכת HTPC בעתיד. אני משתמש כרגע בגרסאת הAMD64. יש איזשהו מדריך או הסבר איך להתקין ולבדוק שlirc עובד? לא מצאתי משהו מספק עד כה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by m1ke,

דוגמא לפלט: top - 13:01:38 up 1 day, 5 min, 2 users, load average: 0.98, 1.00, 0.98 Tasks: 297 total, 1 running, 296 sleeping, 0 stopped, 0 zombie Cpu(s): 5.1%us, 1.2%sy, 0.0%ni, 93.2%id, 0.0%wa, 0.0%hi, 0.5%si, 0.0%st Mem: 14401860k total, 14230892k used, 170968k free, 20968k buffers Swap: 16342000k total, 0k used, 16342000k free, 10946436k cached PID USER PR NI VIRT RES SHR S %CPU %MEM TIME+ COMMAND 3919 root 20 0 2807m 2.2g 3328 S 53 15.7 336:49.55 beam.smp 13 root 20 0 0 0 0 S 0 0.0 0:03.16 ksoftirqd/3 4059 root 20 0 40640 2084 1404 S 0 0.0 0:04.88 odbcserver 4086 root 20 0 40640 2080 1404 S 0 0.0 0:04.80 odbcserver 4116 r…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by oren123,

מנסה להתקין מערכת הפעלה של לינוקס ולא מצליח. יש קובץ מצורף עם השגיאה שזה נותן מה יכולה להיות הבעיה?.. אני חושב שהמעבד נדפק יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום התקנתי לפני שנה fedora4 היום אני מוכר את המחשב והסרתי את הפדורה, אולם מסך ההפעלה שבו בוחרים בן פדורה לwindows נשאר ולא נימחק, הפדורה מותקן על הארד דיסק ניפרד ושאני מוציא אותו אז המחשב לא עולה. שאלתי היא איך אני מבטל את מסך הבחירה בין שתי מערכות ההפעלה, בלי שום תלות בפדורה, רק בווינדוס (כדי שאוכל להוציא את ההארדדיסק של פדורה) בתודה מראש Zilberberg

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם אני מעוניין להיכנס לעולם הלינוקס. אם יש למישהו איזה מדריך (רצוי בעברית) טוב למשתמש המתחיל אני מאוד אודה לו.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים