עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by Shmoe,

חכו קצת עד ש-Enc0der ישחרר את הנעילות של כל דיון. זה עדיף מאשר לכתוב הודעות חדשות ומיותרות כמו זאת. תודה על הסבלנות, Prog.

2. Started by u_o,

אני עדין צריך לעשות הגדרות בביוס ? אני מדבר על מקורי כמובן

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  3. אני קונה IPOD בחול האם במצב של תקלה יתקנו לי אותו ב IDIGITAL בחינם?? כמובן שבזמן שיש עליו עדיין אחריות...

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by multicore,

Linux App Finder ריכז רשימה מאוד לא רעה של אלטרנטיבות לכל תוכנה מosx או windows בלינוקס: http://linuxappfinder.com/alternatives?page=1 מאוד שימושי לדעתי

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מחשב PowerMac G5 עם מעבד PowerPC G5 כפול, 1.8MHz . על המכשיר יש מערכת OS X TIGER 10.4.14 מחפש אל-פסק מתאים. מצאתי כמה אפשרויות, האחת יקרה מקודמתה. השאלות: 1. האם באמת נדרשת אספקת גל סינוס? 2. האם חיוניות תוכנת הורדה מסודרת לסגירת מערכת כאשר המחשב נשאר דולק בבית? מה מידת רגישות מערכת הפעלה והקבצים לכיבוי לא מסודר? זאת במיוחד לאור החשיבות לכך במערכות הפעלה חלונות של מיקרוזיפט. 3. מידת חיוניות לכיבוי מחשב מסודר מבחינת חומרה, ספק הכוח במחשב, בעת נפילה גמר ובעת חזרת מתח חשמל. זאת במיוחד לאור רגישות מחשבי PC עם ספקי כוח גנריים שהגדרת ביוס שלהם לא הוגדרה להשאר מכובים כאשר חוזר החשמל. יש הגדרה כזו במק?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by benyben,

שלום. אני חדש בתחום, אז סלחו לי על השאלה. לאחר שאני מתקין תוכנה (חבילה) מה software center, אני לעתים קרובות (מאוד) לא יודע היכן לאתר אותה בתפריט. [נכון - אין המון אפשרויות, אבל לפעמים אני פשוט לא מוצא את התוכנה שממש עכשיו התקנתי]. האם יש דרך לאתר את התוכנה שהותקנה? שוב - סליחה על הבורות

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. היי, התקנתי אובונטו וברוב חכמתי לא הצלחתי להכנס למערכת לאחר ההתקנה. או שאינני יודע את שם המשתמש או ששכחתי את הססמה. אז ככה: 1. האם יש דרך לבצע את מה שכתבתי בכותרת? 2. יכול להיות שאני לא מקליד את שם המשתמש כמו שצריך, אם במהלך ההתקנה הקשתי לצורך העניין ששמי הוא "Moshe" מה יהיה שם המשתמש? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. לפני שאתם מעבירים אותי לפורום של ווינדוס.... לא לא טעיתי בפורום שמעתי שזה אפשרי על מחשב שבו מותקנת מערכת ווינדוס לעשות BOOT עם LIVE CD של לינוקס ואיכשהוא לאפס את הסיסמה של הADMINISTRATOR של ווינדוס מישהו יודע על זה משהו? אני לא מדבר על תוכנות פריצה או BRUTE FORCE למיניהם לא חסר כאלה ואני לא ממש מעוניין בהם תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. Started by A.J,

שלום, יש לי macbook air ריציתי לדעת איך אפשר לאפס אותו ככה כילו רק עכשיו קניתי אותו. אני יודע שבניידי pc יש מחיצה עם וינדוס ואחרי שמפעיים אותה היא עושה סוג של פורמט ומתקינה את הוינדוס מחדש. יש אפשרות כזאת גם במק?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by reformy,

אהלן קיבלתי macbook pro בן כ- 5 שנים (עם OS X 10.5.8). אני רוצה לפרמט אותו ולהתחיל מחדש. איך עושים את זה? אני חדש בעולם המק. אין לי דיסק התקנה או משהו כזה. חן חן

11. Started by nadavP3,

:) :D איפו ניתן לקנות משחקים מחשב למק ? בארץ כמובן (אני אולך לכבל G4 1Ghz חדש :-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P :D ;) :) ;D ;D ;D

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Googleness,

אני לאחרונה לומד לעבוד בצורה מקצועית עם כל מיני מערכות וסביבות עבודה, בכל מקרה תיכננתי להשיג מחשב של אפל כלשהו סביר להניח נייד ולהתנסות בסביבה שלהם. בכל מקרה נכנסתי ל idigital והולי שיט... מה זה המחירים האלה? זה אמיתי? תגידו לי שזה רק היבואן מרביץ במחיר ככה....

• 7 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. שלום, ב- RHEL 5.8 עלי לקרוא ל- insmod בסקריפטים תחת etc. באיזה סקריפט עושים את זה בד"כ ? כנ"ל לגבי mknod. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by gggilad13,

מישהו מכיר חנויות בארץ שמוכרים בהן מחשבי מקינטוש? יש אתרים למכירת מקינטושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. איפה התיקיה שמאחסנים בה את האתר ל APACHE שבא עם RH9 ? ואיך יוצרים קובץ ZIP מתיקיה, דרך הקונסול?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כן, שאלה קצת דבילית, אבל אני לא מצליח למצוא את תוכנות שאני מוריד משם. בד"כ אני מעדיף את ה- Add\remove, אבל אין שם את כל מה שיש בסינפטיק הזה. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by dd7,

איך אני נכנס להגדרון הדפדפן במק, לדוגמא כלים, מחיקת היסטוריה גלישה וכו'?

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. ואם יש יש לי עוד שאלה הגיע IMAC אם תענו לי אני ישמח

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני מחפש מחשב נייד לעיבוד תמלילים (סטודנט) חשוב לי רק שתהיה עברית וחיבור LPT למדפסת. מישהו יודע? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. קודם הרשו לי לפתוח בבקשת סליחה אם זה לא בדיוק המקום הכי מתאים אבל תיארתי לעצמי שאנשים שעובדים על לינוקס יכירו את השאלה שלי הרבה יותר מאנשים אחרים בפורומים: אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לרגל התחלת לימודי. אני כבר די הרבה זמן עובד עם לינוקס בעיקר Xubuntu ומן הסתם הייתי מעוניין שגם המחשב הנייד שלי ירוץ על אותה מערכת הפעלה (הפעם אבל בגרסת ה32 ביט). השאלות הן כאלה: האם יש חנויות שאתם ממליצים לקנות מהם מחשבים ניידים שבאים ללא מערכת הפעלה מותקנת? האם יש חנויות שיסכימו להוריד לי את מחיר המחשב אם אבקש מהם להוריד לי את המערכת הפעלה של מיקרוסופט? האם יש איזשהי רשימה של מחשבים מומלצים שבאים ללא מערכת הפעלה (יצא לי לראות כמה של HP ולפחות דגם אחד מכל יצרנית מחשבים)? אשמח לקבל עוד תובנות…

• 18 תגובות
    • 10.5k צפיות
  21. Started by the godfather,

איפה אפשר ליקנות imac g4 אבל חדש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מישהו מכיר שרתים שמחזיקים קבצי DVD של גירסאות ישנות של אובונטו, קובונטו, פדורה? :

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  23. שלום לכם, לא בטוח שזה קשור לפה. אני רוצה להוריד את מערכת ההפעלה MAC כדי לנסות אותה על VMWARE זה עולה כסף או משהוא?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אם מישהו יודע, thx.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by izikd,

יש לי שאלה דיי פשוטה (אני חושב) איפה נמצאות ההגדרות של ה: DHCP, FTP? ואיפה אני מגדיר את ההרשאות של הסאמבה? אהה והכי חשוב: איך אני יכול להגדיר ככה שהלינוקס יקח את הפאקג'ים (packages) בזמן התקנתם לא מהCD אלא מFTP כי למה אין לי CDתקין במחשב?..... בתודה Izikd עריכה: שחכתי להגיד שזה RedHat 8.0

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים