לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מעוניין להעביר פלט של תוכנית שרצה בלינוקס בקונסולה, לקובץ טקסט. בדר"כ הייתי כותב: prog > a.txt אבל הבעיה שהתוכנית מוציאה פלט ל-Standard error ולא ל-standard input, אז זה לא עובד. יש דרך אחרת? עריכה: הצלחתי, משום מה זה עובד לי רק ב-bash. כותבים prog 2> a.txt
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
apple הכריזו 2 דברים חדשים מחשב mac ללא מסך מקלדת ועכבר ב499 הוא ממש קטן ב599 המחשב מכיל מעבד יותר מהר והרדיסק יותר גדול . וipod חדש בשם shuffle ללא מסך בשני גדלים אחד 512 ב99 וגיגה ב149 הוא עובד על shuffle כלומר המכשיר בוחר בעצמו את השירים בנוסף ל playlist שאפשר ליצור
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא יודע אולי לא צרבתי טוב?....(שאלת תם..) פשוט,אני מנסה להתקין והוא לא עושה BOOT מהדיסק,כלום פשוט מתעלם ממנו... זה עם mandrake 10.0 כנ"ל עם FC3 לא ידוע מה קורה מה גם כשכאני מכניס את הדיסק של מנדרייק בווינ הוא מציג לי חלון התקנה כזה ושטויו,אין לי מושג מה קורה כאן...
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מחפש ממיר ע"מ לקרוא קובץ טקסט שנכתב במקינטוש (לא יודע באיזו תוכנה ופורמט) על גבי PC תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שוב, אני לא יודע אם זה בסדר לפתוח ת'רד חדש, אבל נראה לי שהנושא הקודם כבר לא רלוונטי לשאלות שיש לי... החלטתי להתקין את הפדורה. מנדרייק עולה כסף בגרסא הסופית, ועם גרסת ה FTP אני פוחד להתעסק. מביקורת אחת שקראתי, וממה שאמרתם פה בפורום הבנתי שאין יותר מדי הבדל. את ה SUSE, רק כדרך אגב, לא בדקתי בכלל. השאלה היא כזו: חשבתי להתקין היום את הלינוקס לצורך זה אני מפרמט את המחשב ומחלק את המחיצות מחדש עם ההתקנה של ווינדוס 2000 ככה שתהיה מחיצה של 20 ג'יגה ומחיצה של 60 ג'יגה. אחרי שאני אסיים להתקין את הוינדוס אני אתקין במחיצה הריקה של ה-60 ג'יגה ואתן להתקנה לחלק את המחיצות הפנימיות. 1. איך אני יוצר מצב שבו אני אוכל לבחור איזו מערכת הפעלה אני רוצה בבוט? 2. איזה דרייברים אני צריך להורי…
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
# North America * USA East o ftp://ftp.linux.ncsu.edu/pub/fedora/linux/core/ o http://mirror.linux.duke.edu/pub/fedora/linux/core/ o ftp://mirror.linux.duke.edu/pub/fedora/linux/core/ o rsync://mirror.linux.duke.edu/fedora-linux-core/ o ftp://mirror.cs.princeton.edu/pub/mirrors/fedora/linux/core/ o http://distro.ibiblio.org/pub/linux/distributions/fedora/linux/core/ o ftp://distro.ibiblio.org/pub/linux/distributions/fedora/linux/core/ o rsync://distro.ibiblio.org/fedora-linux-core/ o ftp://ftp.cse.buffalo.edu/pub/fedora/linux/core/ o http://mirror.eas.muohio.edu/fedora/linux/core/ o ftp://mirror.eas.muohio.edu/pub/f…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכות שעולות ישירות מהדיסק (live CD) רשימה ענקית יחסית... תהנו... http://www.frozentech.com/content/livecd.php?sort=&showonly=
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים נדפק לי ההארד דיסק ובנתיים אני צריך מערכת הפעלה חלופית שעולה ישר מה CD ואינה צריכה הארד דיסק ניסית כבר את BART PE והיא לא ממש עזרה לי אז האם יש עוד מערכות הפעלה (לא משנה מאיזה סוג) שלא צריכות הארד דיסק כדי לפעול תודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ftp://ftp.uasw.edu/pub/os/linux/mandrakelinux ftp://sunsite.informatik.rwth-aachen.de/pub/Linux/mandrake ftp://mirror.cs.wisc.edu/pub/mirrors/linux/Mandrakelinux ftp://raven.cslab.vt.edu/pub/linux/mandrakelinux ftp://mirrors.secsup.org/pub/linux/mandrake/Mandrakelinux ftp://sunsite.mff.cuni.cz/OS/Linux/Dist/Mandrake/mandrake ftp://ftp.fsn.hu/pub/linux/distributions/mandrake ftp://ftp.ps.pl/mirrors/Mandrakelinux ftp://ftp.rediris.es/pub/linux/distributions/mandrakelinux ftp://ftp.cica.es/pub/Linux/Mandrakelinux ftp://mirror.aca.oakland.edu/pub/linux/mandrakelinux ftp://ftp3.mandrake.sk/mirrors/Mandrakelinux ftp://ftp.chg.ru/pub/Linux/Mandrakelinux ftp://ftp.u-strasbg.fr/pu…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היני משתמש וותיק לכל מה שקשור למחשבים, גם עבדתי בחנות למחשבים בתור טכנאי, אך עדיין לא משך אותי כל כך להשתמש בלינוקס. ניסיתי כמה פעמים, אבל זה לא היה זה וגם לא היה לי את הזמן להעמיק. לאחרונה שמעתי לגבי ניסיונות להוציא ללינוקס כמה שיותר גרסאות של דסקטופ שהיו למשתמש "ביתי", ובמיוחד שמעתי על Xandros 3 ועל ה XFM הייחודי שלה, ועל התמיכה בתוכנות שנכתבו במקור לחלונות ללא שימוש ב ווינ, נראה לי שכך זה נקרא בכל אופן אני כרגע סטודנט וקניתי מחשב נייד דותן 1.6, וברצוני להשתמש בו עם LINUX ולא עם חלונות כי ממש אין לי זמן לשבת כמעט חצי שעה/שעה ביום להריץ תוכנות סריקה של SPYWARE וכולי וגם לדאוג לבעיות אבטחה. מכיוון שאני יודע שLINUX יותר בטוחה ברצוני להשתמש בה בתור מערכת ההפעלה שלי בני…
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת דיי מסבירה את עצמה, איזה פונטים בחרתם לעברית בפיירפוקס שלכם.?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום חברים.. יש לי מחשב כזה: mac g 4 os 9 אני לא מבין במקינטוש כלום... (המחשב של אבא שלי) ואני לא מצליח לפתוח את הoutlook 5 הוא רושם לי error 4359... וזה ממש חשוב ודחוף אז תענו לי בבקשה... תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אז ככה יש לי פנטיום 1 200 מגה הרץ זיכרון 32 בתקן SIMM אני רוצה להתקין עליו מערכת של שרת כדי להפוך אותו למרכז של כל התקשורת אצלי בבית חשבתי להתקין w2k אבל זה לא יעלה שמה ואני לא רוצה להקריב למטרה הזאתי מחשב קצת יותר מתקדם אז הגעתי למסקנה שלינוקס הכי טוב יש המלצות גרסאות וכו' תודה מראש נ"ב אני שונא את NT 4 אז אין טעם להציע זאת
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, ככותרת אני בעל מעבד 64 ביט והייתי מעוניין להתנסות ב OS של LINUX... רציתי לדעת איזה אפליקציות תומכות במעבד ואיזו גירסא כדי להוריד... התחלתי להוריד את הפדורה שנראת לי דיי יציבה, את ה CORE 3 של 64BIT.. האם זו בחירה נבונה ? או כדי לבחור משהו אחר ? אשמח לקבל טיפים ומדריכים כיצד לשלוט על הלינוקס ואיך למצות באופן מקסימלי את אפיק ה 64BIT..
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
משיהוא מכיר ראוטר מבוסס לינוקס שאפשר להוריד ? מה דרישות החומרה שלו ?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ציטוט מ- Slashdot: לינק לטורנט 1 לינק לטורנט 2 וגם, למי שמעוניין, לינקים ל- KNOPPIX 3.8 CeBIT Edition (הסטנדרטית): לינק לטורנט 1 לינק לטורנט 2
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
http://www.tuxs.org/ a friendly penguin to help you get started with linux יש שם גם מדריך לבחירת הפצה http://www.tuxs.org/chooser/
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אז ככה בשעה טובה התחלתי להשתמש בסוסה ואני דיי מרוצה ממנו אבל יש לי בעיה עם השועל האתרים בעיברית כאילו רואים אותם אבל רואים אותם בפונטים נ וראיים ואין לי כ"כ פונטים להחליף אז אם מישו יכול בבקשה להסביר לי מאיפה אני מוריד פונטים, איך אני מתקין אותם זה מאוד מאוד יעזור בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשימת השמעה אחת למשל למוזיקה אקוסטית שממנה יצאו הרבה רשימות השמעה של אומנים הקשורים בנושא. איך אני עושה זאת? צירפתי תמונה שאולי תסביר מה אני רוצה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם - גרפיקאים או\+ בעלי ידע בחומרה, איך נראה לכם ה"מיני לעניים" החדש של אפל (492$ min/) והאם הוא מספיק חזק (עם max. הגדלה של הזיכרון) לעבודה על עיצוב תמונה בפוטושופ, עיצוב אתרים בפלאש ואולי גם ג'אווה בעתיד. מפרט טכני מהיר: 1.25GHz PowerPC G4 256MB DDR333 SDRAM ATI Radeon 9200 with 32MB DDR video memory 40GB Ultra ATA hard drive Combo drive DVI or VGA video output תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם הורדתי אתמול מהאתר של מנדרייק את כול 3 הדיסקים הבסיסים להתקנת המנדרייק עם סביבהת עבודה קיצר בהתקנה היתי צריך לסמן איזה דיסקים יש ברשותי היה 1 2 ו3 וגם 4 של kde 3.3 אותו לא סימנתי כי לא היה לי דיסק שכזה יש לי רק 3 דיסקים קיצר הכול בסדר עד לקטע של בחירת החבילות )תחנת עבודה תחנת משחקים וככה) קיצר בחרתי תדברים שלי ובחרתי kde ואז הוא עושה לי שגיאה ! base system packege dont selceted אז הלכתי אחרונה ובחרתי גנום וגם הוא עשה לי את זה בחרתי את שניהם וגם עשה לי את זה קיצר התחלתי הכול מהתחלה ובחרתי תדיסק הרביעי ובחרתי ב kde הגעתי לשלב של בחירת החבליות ואז הוא עושה לי מחפש חבילות חדשות משהו כזה ולאחר שעה הוא חזר שוב לחלון של בחרית החבילות קיצר שוב בחרתי ושוב ככה מה לעש…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קזית 2.1 היא גירסה עברית של KNOPPIX 3.6, לא? למה אני לא רואה שמות של קבצים ותקיות בעברית? איך אפשר לראות וליצור קבצים ותקיות בעברית בקזית, או לצורך העניין ב-KNOPPIX? קזית ו-KNOPPIX לא מאפשרים להעתיק קבצים ותקיות עם שמות בעברית. KNOPPIX מזהה קבצים ותקיות עם שמות בעברית כ-????????, ולא יכול להעתיק אותם.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש XP כבד שרוצה לנסות לעבור החלטתי להתחיל באיזושהיא גרסת LIVE אז בחדווה הורדתי וצרבתי את ה ISO של GNOPPIX מהאתר שלהם.. עכשיו, הדיסק נראה בסדר, כי סה"כ ה AUTOPLAY שלו עובד ואפשר להתקין ממנו תוכנות כמו פיירפוקס ות'נדרבירד וכו'. אבל הוא לא עושה BOOT ניסיתי כל אפשרות סידור BOOT בביוס, כולל סידי-רום בלבד , ועדיין עולה ה XP כרגיל, שום דבר מיוחד לא קורה. אולי צרבתי לא נכון ? יש שיטה מיוחדת לצרוב דיסק שאמור לעשות BOOT ? או שמשהו בביוס שלי נדפק ? יש למישהו עצה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות לי קצת בעיות בזמן האחרון, וכבר המון זמן אני מתכנן "פרישה" לטובת Mac. יש לי נסיון מסוים במערכת ההפעלה שלו והתאהבתי בה מהרגע הראשון לרוב התוכנות שבהן אני משתמש יש תאימות ל-MAC. על המערכת להריץ אינטרנט, וורד ואקסל (אפשר גם אופן אופיס), מוזיקה וסרטים, ומעט פוטושופ (לא שימוש נרחב) רציתי לדעת האם: 1. הגרסה הזולה (מעבד 1.25) מספיק טובה? 2. האם יש לשדרג זיכרון? 3. האם יש ל"ידע" הנחות מסוימות? תודה מראש, נדב