לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הגירסאת דקסטופ, העברתי את הקובץ לDOK (קובץ ISO) חיברתי למחשב, סידרתי מה שצריך בBOOT (פשוט הגדרתי שקודם כל יפעל הUSB וגם ניסיתי אפשרות אחרת שקודם כל יפעל זיכרון פלאש או משהו כזה) והמחשב לא עולה עם הלינוקס מה עשיתי לא בסדר? מדובר במחשב LG X130
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני התנסיתי בUBUNTU מאוד התרשמתי ממנה אבל היו כמה בעיות : 1. תאימות למשחקים 2. תוכנות רגילות סתם ככה לא מתאימות יש לציין שאני כרגע עם VISTA ואני מאוד מאוד לא מרוצה ואני מתכוון למחוק אותה ברגע שייצא SP3 אבל אז חשבתי למה לא לחזור ללינוקס? אז זהו שהסיבה היחידה באמת שמונעת ממני לחזור ללינוקס זה סוגיית המשחקים אני מעוניין בהפצה קלה מבחינת שימוש במשאבים וידידותית למשתמש עכשיו השאלה היא האם יהיה עדיף לי להתקין במחיצה נפרדת WIN או לעשות VIRTUALIZATION לWIN דרך הלינוקס? האם האפשרות השנייה תהיה אפקטיבית בכלל? אני מעוניין במשחק רציף.. לא יהיה עומס ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתכלו אני רוצה לעשות את הלינקוס ראוטר מה אני צריך בישביל זה את Mandrake Linux 9.0 או גירסא יותר ישנה ( SNF כבר כלול בתוכו? )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אנשים יש לי את זה ב BOOT דיסק עכשיו יש לי בעיה Rצינית :\\\ הADMIN PASSWORD שלי ב WIN2000 SERVERS שונה בדרך כל שהיא ... בקיצור אני לא יכול להכנס למחשב !! ... איך אני בדיוק מתעסק עם ה Austrumi כי אני לא ממש מצליח להבין מה לעשות ... הדבר היחידי שאני יודע שצריך לעשות זה boot: nt_pass אבל אחרי זה כלום לא ברור :\...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i just bought a new comp used for a server, it has the wd raptor sata 36gb 10000 rpm i tried installing debian on it, but it doesnt recive anything i cant load anything because it cant find the sata drive if someone knows which linux will work with this drive\how to make it work with debian?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי Redhat חדש ונוצץ, אשר זיהה בקלות את כרטיס הרשת שלי, ולכן יש לי פינג למודם ה ADSL של בזק שנמצא אצלי. קראתי בעיון את ה Howto של Mulix לגבי התחברות ל ADSL בישראל, ובהתאם להוראות הורדתי את התוכנה PPTP עם התאמה לישראל. ניסיתי להתחבר לאינטרנט, ואין שום הודעת שגיאה, ואפילו יש לי פינג ל IP המרוחק המצויין ב ifconfig תחת ppp0. אבל משום מה, אינני יכול להיכנס לאף אתר באינטרנט, להתחבר לשום כתובת או שום דבר אחר! לא התקנתי Firewall, ולכן אין לי מושג למה זה קורה!!? תוכלו לעזור לי בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק savege עומד להכנס לשלבי בטא (זהו משחק מיסחרי) ואיתו גרסת הלינוקס של המשחק :jump: : לפי הפורומים של linuxgames.com (שם נוכחו מפתחי המשחק) הם צריכים את כל האנשים שהם יכולים כדי לבחון את גרסת הלינוקס. אז כל מי שיש לו מחשב הגון ורוצה לשחק בלינוקס בדקו את אתר ההרשמה לבטא ב: http://beta.s2games.com/ נ.ב זהו משחק fps בשילוב עם אסטרטגיה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I have one HDD installed, spitted to two NTFS partitions, 20GB for Windows on the first partition and around 90GB for Stuff on the second partition, and only 1.5GB for linux installation/partition. is there any way to add an extra 20GB from the 90GB NTFS partition to the 1.5GB EXT2 ubuntu installtion partition? thanks .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בגירסת הבטא האחרונה של השועל וכבר חודשים שהוא שומר לי היסטוריה וכל מיני פרטים קטנים וזה ממש תוקע אותו. איך אני עושה לו ניקיון אבל לא טוטאלי, כי יש הרבה דברים שאני צריך ביומיום. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שעות של ניסינות של כל מיני הגדרות בראוטר האלחוטי הבנתי שהOSX או הכרטיס רשת המעפן של MBA שלי לא רוצה להכנס לרשת שמוגדרת בתור WPK הורדתי את האבטחה לWEP הצלחתי להתחבר לרשת אבל משומה הדרעק הזה מקבל IP הזוי וגם אין שום אפשרות לתת IP static דרך הGUI מה אני יכול לעשות? :kopfpatsch: :kopfpatsch: הצלחתי להשתמש באינטרנט רק אחרי שהורדתי את האבטחה לגמרי! איך יכול להיות? :s07:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת אינטרנט, ואני רוצה לעשות ככה שהיא תראה מה שהולך בבית כשאני לא בבית. שאני יוכל לראות מה שהיא מראה דרך מחשב אחר, כמובן שזה יצריך סיסמא. איך עושים את זה? יש לי לינוקס אובונטו 7.10
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת הודעה שלי כאן ואני מקווה שאני לא שואל שאלות טחונות : אני במרתון השוואות,לאחרונה אני כל כך שונא את מיקרוסופט שאני מחפש כל אלטרנטיבה אחרת. כרגע מותקנות לי שתי מערכות 64 ביט ויסטה ו XP,כאשר הויסטה הותקנה ראשונה ה XP שניה. קצת משחקים...וטראח ה XP לא עולה יותר .נסיונות RECOVRY לא עולים יפה לכן אני חושב לפרמט את הפרטישן של ה XP ולהתקין לינוקס: אני מספר לכם את זה כי אם היה ואתם חושבים שכדאי לנסות,אני חושש שהמתצורה הקיימת אני שוב לא יוכל לבחור מערכת הפעלה ... מה בBOOT של הויסטה דופק מערכות אחרות. השימושים הם ALL AROUND עם חובת ידידותיות בכל מה שקשור ל USENET ,גלישה ,תמיכה בכרטיסים של NVIDIA וכרטיסי רשת . חשוב לי מאוד עבודה עם קבצי RAR ענקיים - אני סקרן לדעת איזו …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה על מרצה או עסק שמתעסק בכל תחום ה-Unix/Linux. שרתים,מערכות,מרצה בקורסים ודברים כאלה **אני מבקש לא לשאול על המטרה,חח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote> שלום לכולם חשוב מאוד שתגדירו בלינוקס שלכם שליחת נתונים סטטיסטיים זה חשוב מאוד למען שיפור היציבות, יעילות , תקלות ובאגים, והוצאת גרסאות חדשות של המערכות ההפעלה של לינוקס וכל התוכנות שלה מסביב ככה מפתחי אובונטו ולינוקס בפרט יקבלו יותר אינפורמציה על הביצועי לינוקס שלכם ובכך ישפרו אותה בישבילכם!!!! תמונות איך עושים זאת: קודם כל נכנסים לDASH, לאלה שהמערכת ההפעלה שלהם בעברית זה נקרא לוח הבית... בחיפוש למעלה מקלידים Update Manager, ובמערכות הפעלה בעברית להקליד מנהל העדכונים ... עכשיו תפעלו לפי התמונות שתסמנו בV הוא יבקש ממכם את הסיסמא שלכם פשוט הקלידו אותה ותאשרו.. </blockquote>
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי לחבר שלי את ההתקנה של הלינוקס הזה, ואני מתכוון לצרוב לו את זה על דיסק כIMAGE כך שהדיסק יהיה דיסק התקנה. אז השאלה שלי היא קודם: איך ההתקנה מתבצעת? האם עליו לפרמט את הדיסק לפני כן? ולהתקין כמו שמתקינים ווינדוס חדש? יהיה נחמד אם מישהו פשוט ישלח לי קישור למדריך כך שאוכל להדריך את החבר שלי בהתקנה, וגם לא יעלו לי עוד שאלות. הידע שלי בהתקנת מערכת הפעלה שווה לאפס מאופס.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במערכת הפעלה יציבה ביותר (עדיף מערכת הפעלה מבוססת דביאן) עבור HTPC בנוסח Windows XP Media Center Edition 2005, עם תאימות מלאה לשלטים של MCE, ותמיכה אינטואיטיבית בהקפאת תמונה (Pause) והמשך הקלטה ברקע, ואפשרות של הקלטת שני ערוצים במקביל באמצעות כרטיסי PVR של Hauppauge. המפרט של ה-HTPC כולל מעבד AMD64 X2 3800, כרטיס מסך 6600GT, וכרטיס PVR של Hauppauge. יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, כרגע אני משתמש ב- Ubuntu 7.04 עם KDE ואני לא מצליח לשנות את הרזולוציה למעל 1024X768 (למרות שהמסך שלי תומך בזה). ניסיתי להוסיף את האפשרות ל- 1280X1024 בקובץ /etc/X11/xorg אבל זה לא שינה כלום. אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני משער שזה לא דבר מסובך, אני פשוט Noob. ד"א החלפתי ל- KDE ואני לא מוצא פה את האפשרות להחלפת הרזולוציה בכלל (לא זוכר איפה זה), איפה זה נמצא? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי ווינדוס ויסטה. התקנתי עליו VM player במטרה להוריד אובונטו ולטעון אותו וירטואלית (צריך ללימודים). העניין הוא שאני לא מוצא באתר של אובונטו גירסה של VM, אלא רק רגילה או של שרתים. מצאתי כל מיני אתרים קצת מפוקפקים ואני לא רוצה להוריד סתם, אז מישהו יכול להביא לי קישור לאובונטו גירסת VM שבטוח ועובד? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם השאלה מתאימה לכאן או לפורום של ווינדוס... רק רציתי לדעת אם יש דרך להציג הבדלים בין קובצי טקסט בווינדוס... אשמח לתשובה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מריץ לינוקס בגירסת ה-live dvd של נובל\סוס. עברתי את שלב ה-login - ברירת מחדל: linux. עכשיו אני מקבל מחיצת לינוקס בדוס, משהו כזה: _<linux@linux איך מגיעים לדסקטופ? האם הגירסה הזו מספקת? (זה נראה כאילו נובל הוציאו גירסת התנסות רזה. הדיסק הוא 1.5G בלבד, בעוד שגירסת ה-eval היא 4.5). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקרון האינטרנט שלי פועל טוב, אבל כל כמה זמן (לא מדוייק ממש... בממוצע לדעתי כל 5-10 דקות...) יש לי איזה דקה (לפעמים יותר) כזאתי שאני פשוט לא יכול להמשיך... אחרי זה זה מסתדר... כאילו האינטרנט פשוט "קופץ" בפתאומיות, ואני לא יכול לגלוש לכמה זמן... בFF אני מקבל את ההודעה שבתמונה... במחשב שלי יש FC3 + Windows, והאינטרנט שלי מחובר בראוטר (דגם CNet CNAD804-NF, שעד עכשיו עשה את העבודה)... הבעייה רק ב FC3 (בווינדוז הכל פועל)... יש לי עוד מחשב שמחובר לווינדוז, ושם גם אין בעיות עם האינטרנט... גם בkonqueror יש לי את אותה הבעייה... שם רשום בפירוש מה הבעייה: unknown host... הבעייה היא בעיית הגדרות כמובן, משום שבווינדוז הכל פועל טוב (וגם במחשב השני)... בנוסף, הבעייה לא התחילה ישר כשהת…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הי, אני עובד עם 2 דיסקים, אחד Hda ואחד hdb על הראשון מותקן Windows XP Proffesional על השני היה מותקן linux Mandrake 8.1 שיניתי את Boot.ini והוספתי לו רפרנס ל C:\BOOTSECT.LNX="Linux Mandrake 8.1" וככה יכלתי לבחור בהתחלה עם מה אני רוצה לעבוד ... היום התקנתי Mandrake 9.0 התקנה מלאה ( מחקתי את 8.1 לגמרי) ויצרתי מחדש את bootsect.lnx ע"י הפקודה: dd if=/dev/hdb1 of=/bootsect.lnx bs=512 count=1 והעתקה של הקובץ ל C ( אחרי שמחקתי את הישן) אבל עכשיו קרה משהו מוזר. כשאני בוחר את לינוקס , במקום להעלות אותה, הוא פשוט מחזיר אותי לתפריט של Boot.ini .... ( אפילו ה Counter סופר אחורה מהתחלה ). ניסיתי ליצור את הקובץ שוב, אותה בעיה. ניסיתי להריץ Lilo מתוך לינוקס כדי שתכתוב את עצמה שוב ל /d…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי אובונטו ואשמח לדעת האם יש ואם כן היכן ניתן למצוא "ספר הדרכה" שמדריך ומסביר ממש מהיסודות את השימוש וההתאמה שלה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם לינוקס תומכת בכרטיס לכידת וידאו? אני רוצה אפשרות להקליט ולצפות On-Line דרך האינטרנט. איזו הפצה ואיזה כרטיס מומלץ? המחשב מבוסס AMD אם זה משנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-