לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום לכולם, הורדתי את Ubuntu מהאתר הרשמי בגרסת הInstaller שמתאימה עבורי (32Bit) וכשניסיתי לחפש קובץ התקנה\ISO\EXE לא היה דבר כזה.. כיצד מתקינים אותה? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת אם מישהו יודע כיצד ליצור מנהל איתחול לדיסקט כדוגמת גראב,לילו וגאג? אם כן אז רציתי לדעת מה צריך לעשות משורת הפקודה לאחר שהורדתי את הקבצים הדרושים?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שאני מנסה להתחבר ליוזר שלי בלינוקס זה רושם לי : Your session only lasted less than 10 seconds. If you have not logged out yourself, this could mean that there is some installation problem or that you may be out of disk space. Try logging in with one of the failsafe sessions to see if you can fix this problem. זה נותן לי להתחבר רק ל root . מה אני עושה עם הבעיה הזו? תודה רבה !
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הצלחתי סוף סוף להתקין את האובונטו המוזר הזה ;D אבל עכשיו אני לא מצליח להתקין דרייברים לכרטיס מסך ודרייברים לצ'יפסט.. זה רושם הודעת שגיאה כלשהי. הכרטיס מסך הוא: GF7800GT הלוח אם: DFI NF4 Ultra-D בנוסף, אני לא מצליח להתקין את הגרסה החדשה של פיירפוקס, גם כשאני מנסה להפעיל את ההתקנה של פיירפוקס זה רושם הודעת שגיאה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 41 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
חילצתי את התוכנה מהiso רומן(EXPLOZION) אמר לי לצרוב את האימג' אז צרבתי את כל הכונן המלאכותי עם כל הקבצים עשיתי Boot From Cdrom וזה לא מתיחס מה עושים? התוכנה הזאת: TNX MF
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אני מנסה לארגן להורים שלי מחשב רק לאינטרנט ואופיס. P3 700MHZ עם 256RAM. 40GB HD TNT2 האם קיימת הפצה של לינוקס בעיברית שניתן לתת לשני נובים לעבוד איתה רק לצורך גלישה וכתיבת מסמכים? (וכמובן, פתיחה של מצגות ומסמכים מהאימייל) צאו בהנחה שאני מתקין את הלינוקס + OPEN OFFICE + כל מה שנדרש. הרעיון הוא לחסוך להם התעסקות עם אנטי וירוס וFIREWALL בWIN. השאלה היא האם הם יסתבכו יותר עם לינוקס? אגב, מן הסתם ממשק גרפי הוא חובה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשעה טובה נמאס לי מה-Windows עם כל מיני הגנות ומלחמות בעותקים פירטיים. ולאחר שגיליתי שעותק חוקי עולה שליש ממשכורת המינימום שלי.(זה חוקי? :s05:) חשבתי שאולי אני בכלל לא צריך את החלונות המעיקים עם הצרות והוירוסים. וכל זה רק בשביל עיבוד תמלילים וקצת אינטרנט? ...אז החלטתי שצריך לעשות מעשה. נמאס לי כבר מהשטויות שלהם ואני מעוניין לעבור בהדרגה ללינוקס. אלא שכאן בדיוק מתחילה הבעיה: אין לי מושג איזה. יש כל כך הרבה סוגים ואין לי חשק להתקין ולהסיר כל פעם רק כדי להגיע לאחד שאני רוצה. רק שאלה קטנה: יש לי מחשב p3 1000 עם 768MB זכרון ודיסקשיח של 80GB. מספיק בהחלט לצרכים שלי. א - אני צריך שמערכת ההפעלה תעבוד יפה על הזקן. ב - יש לי שלושה שימושים למחשב: 1 - אופיס. 2 - אינטרנט. 3 - שמיע…
-
- 125 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לשכנע את המורה למחשבים להתקין לינוקס. על פי הכותרת אתם מבינים שההפצה שאני מחפש מיועדת למחשבים ישנים (מחשב אחד פנטיום 2 והשאר פנטיום 3). רציתי לקבל המלצה טובה להפצה או למנהל חלונות המתאים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רבותיי, אני זקוק לעזרתכם. אני משתמש חדש מאוד של לינוקס.התקנתי מערכת הפעלה של אובו נטו. הורדתי מהאתר של SUN (בשיתוף עם משרד האוצר) את הגירסא העברית העדכנית של אופו אופיס - קובץ התקנה ששמו: OOo_2.0_linux_install_he_deb.shהדבר היחיד שהצלחתי לראות הוא שהקובץ פורק ל-3 תיקיות שנמצאות בתיקייה TMP ואח"כ ראיתי הרבה קבצי DEB. מעבר לכך, אין לי מושג איך מבצעים ת'כלס את ההתקנה. אני די בור בכל מה שקשור לשימוש בלינוקס. אודה מאוד לעזרתכם. :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
עם ממשק גרפי קל ושיוכל להריץ לי סרטים באופן טוב , צריך להיות כמה שיותר פשוט למישהו יש המלצה? תודה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
דבר ראשון היי לכולם. עכשיו ככה, אני תמיד שמעתי בכל מקום "לינוקס זה טוב!", "לינוקס זה אמין.." וכדומה.. עכשיו מישהו יכול לומר לי אם שווה לי להתקין לינוקס? איך אני מתקין אותו? מה אני צריך בשבילו? הבנתי שי גם כל מיני לינוקסים. מה ההבדל בינהם? קראתי פה גם איפשהו שיש לינוקס גראפי או משהו כזה, אז מה זה בעצם? אני מסכן את המחשב אם הוא ישן ומעפן בטרוף? תודה לעונים ואני בטוח שעוד שאלות יצוצו מכל תשובה שתנתן. :]
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן יש לי מעבד A64... ולכן אלך על לינוקס 64 BIT.. התקנה מלאה.. לא לייב סידי.. מסקרין שוטים ועדויות אישיות החלטתי ללכת על אובונטו.. כמה שאלות.. 1. כדאי ללכת על גרסת 64 BIT ? יש בעיות תאימות תוכנות וכולי? 2. למה יש להורדה גרסה של דיסק אחד [מלא] או גרסה של DVD אחד [2.7 גיגה] ? 3. מקום פנוי.. - הבנתי שצריך 5 גיגה.. אז פשוט להשתמשת בפרטישן מאג'יק ולהוציא 5 גיגה שיהיו בלי מחיצה וההתקנה של הלינוקס תדאג לכל? אלו כל השאלות שאני זוכר כרגע.. יש לציין שאני חדש ללינוקס.. תודה רבה מראש..
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקבל המלצה להפצות לינוקס המסוגלות לרוץ ישר מדיסק און קיי רציתי גם לדעת מה צריך לעשות לדיסק און קיי (שמעתי שצריך לעשות מחיצות וכו)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי פעם משתמש בלינוקס לזמן קצר מאוד ועכשיו אני מעוניין פשוט להתקין הפצה דרך VM (אין לי ממש כוח לפרמט את ההרד דיסק שלי ) בכל מקרה השתמשתי בRed hat, SuSE, ועד כמה שאני לא זוכר את שמם כרגע... בעיקרון אני מחפש (אם יש) הפצה עם תמיכה בX64... ועם KDE (שונא Gnome)! זהו בעיקרון
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי האם ניתן לעשות דואל בוט בין WIN לTIGER, אם כן, אז איך עושים? פעם הייתי עושה דואל בוט בין WIN98 לWINXP ולפי מה שאני זוכר מומלץ לשים כל מערכת הפעלה בכונן אחר, כלומר XP - C, 98-D האם צריך גם פה? מישהו מוכן להדריך אותי בהתקנה? האם היא מסובכת? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לנסות להשתמש בלינוקס (אובונטו), ולפני שאני מתקין את הלינוקס עצמו חיפשתי חייגן ל013 בכבלים (ולא מצאתי. ז"א החייגן שלהם הוא קובץ EXE). מה הפתרונות האפשריים?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האתר Linux Edge מציג תמונות ראשונות וסירטונים מNovell Linux Desktop 10 ואכן הוא נראה די מושך לא? רק חבל שהוא עולה כסף לינק: http://www.linuxedge.org/?q=node/55
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כונן 160 GB שמחולק ל2 מחיצות (C ו D) ועוד אחד של 40 GB על כונן C מותקן הוינדוס בפעם שעברה התקנתי את הGRUB על C ואז שניסיתי להעלות את הוינדוס זה הגיע לי למסך שרשום בו : "rootnoverify(hd0,0) chainloader +1 " ששיניתי את זה ל hd0,1 (זאת אומרת כונן D) אז הכל חזר לפעול כמו שצריך. בפורום כלשהו בחו"ל אומרים שכדאי בכלל להתקין אותו על הכונן של הלינוקס ובפורום אחר אומרים שעל הוינדוס מניסיונכם, מה הכי כדאי ? תודה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך לפרמת את המחשב אני רוצה לפרמת את המחשב שלי ואני לא יודע יש לי את הדיסק של הוינדוס xp אני רק צריך להתקין אותה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני נמצא באוסטרליה כרגע ורוצה לקנות מחשב "פואר-בוק" של חברת אפל. אני לא יודע על מצב המקלדות של אפל בארץ. האם קונים את המקלדת כולל אותיות עבריים כמו שיש במקלדות של מחשבי "פי סי"? אני מחפש אפילו תמונות של מקלדת של אפל באינטרנט בארץ אך ללא הצלחה. לכן אני מנסה לדעת מבחינת המקלדת, האם כדאי לי לקנות כאן או (למרות המחיר) לחכות עד שאחזור הביתה. >> משהוא יכול לעזור בשאלה? אפשר גם לענות באי-מייל: justink@walla.co.il
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון בלי להתקין סיפריות של IA32 וכל הסיבוך?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום יש לי http://eciadsl.flashtux.org/modems.php?modem=59 עכשיו יש לי לינוקס במחשב הישן אני לא יודע איך מגדירים רשת הביאו לי כמה דרכים שלוקחים כמה שעות טובות וגם לא בטוח מצליחות ;D הפצה: אחד -מנדריבה מה אתם אמרים?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
יש לי מקינטוש G3 300MHZ עם מערכת הפעלה MAC OS 9.2, מה עלי לעשות בכדי להוסיף דיסק קשיח נוסף ? כרגע מחובר דיסק קשיח 40GB אך הוא כבר מלא. ברצוני לדעת עד איזה נפח תומך מחשב זה, וכן, כיצד מבצעים את החיבור עצמו של ה-HD, האם זה כמו ב-PC או שזה שונה לחלוטין ? אשמח לקבל את עזרתכם. ישראל.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-