עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by lordgod,

couldn't display ***************** install ובהוספת תוכניות : צריך סיסמה מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  2. יש לי חיבור לכבלים ללא חייגן. אחרי עדכון, והוספה של כלמיני דברים (תמיכה במאיץ גרפי של אנוידיה, למשל), המחשב לא מסוגל להחתבר לאינטרנט. מה הרסתי (בטוח שהרסתי, כי קודם הוא כן התחבר). בנוסף, יש לי עכבר (למעשה ערכה אלחוטית של לוג'יטק) שלאחר מעבר מהלינוקס לוינדוס, מאבד את יכולת הגלילה שלו (יש לזה פתרון, אחרי שנכנסים לוינדוס, לעשות ריסטרט נוסף לוינדוס), למישהו יש פתרון (אלגנטי יותר)?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by moshiko69,

שלום, התקנתי את הדפדפן של FireFox ואני רוצה להסיר אותו ואני לא מצליח!!!! ניסתי דך "הוספה/הסרה של תוכנויות" וכשאני מנסה להסיר את הFireFox ההסרה נתקעת!!!! ניסיתי גם להסיר דרך start program firefox אבל אין שם uninstall מה עושים? יש איזה טריק למחוק את הדפדפן?!?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. ראיתי שבדרך כלל ממליצים פה על UBUNTU או משהו כזה שהיה עליה פעם ביקורת בנענע או YNET והיא הייתה ניראת מזעזע ובהרבה מקומות שבדקתי ממליצים על SUSE (שגם ניראת הרבה יותר יפה) ויש גם את מדריווה או משהו כזה שאני ניסיתי והיא הייתה נחמדה או בקיצור מה הייתרון של האובו הזה על SUSE ואחרים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום התקנתי לפני שנה fedora4 היום אני מוכר את המחשב והסרתי את הפדורה, אולם מסך ההפעלה שבו בוחרים בן פדורה לwindows נשאר ולא נימחק, הפדורה מותקן על הארד דיסק ניפרד ושאני מוציא אותו אז המחשב לא עולה. שאלתי היא איך אני מבטל את מסך הבחירה בין שתי מערכות ההפעלה, בלי שום תלות בפדורה, רק בווינדוס (כדי שאוכל להוציא את ההארדדיסק של פדורה) בתודה מראש Zilberberg

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. האם יש MSN נורמלי ללינוקס שמדמה כמה שאפשר את ה-MSN האמיתי? כלומר שתהיה שם תמיכה במלאה בכתיבה מימין לשמאל, אפשרויות של שליחת קבצים, נדנודים, תמונות אישיות, וכו'... בגדול אלא הם הדרישות-אבל כמה שלא חיפשתי, לא מצאתי שום דבר שמתקרב לזה אפילו.. האם אין אף MSN נורמלי ללינוקס?(לא משנה עבור איזו הפצה)

• 38 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. Started by liran2003,

שלום, התקנתי לא מזמן לינוקס אובנטו, וגיליתי להפתעתי שאין תמיכה בפורמט MP3, הם קיים איזשהו מקודד לזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ilanim,

אני מדבר על ממשק הגרפי(בגנום) אז ככה 1) הגדרתי את email בצורה לא נכונה אך אני יוכל להגדיר אותה מחדש 2) אך אני מגדיר כתיבה בעברית לדוגמא אם פתחתי תיקיה חדשה אני רוצה לכתוב את שם שלה בעברית 3)אך אני מגיע למצב של kde אבקש לקבל את הסברים כמו למשל פתח את email גש לתפריט שנמצא למעלה גש לFILE ושם גש וכו... אבקש לקבל הסבר בצורה כזאת בתודה אילן

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  9. Started by cold fire,

מהם הפקודות בלינוקס: ps jobs kill killall מה ההבדל בין ביןecho a>b לבין echo a>>b? מה משמעות הפקודה '|'? איך הספריה efence עוזרת כדי למצוא באג בתוכנית???

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  10. Started by פרש,

עדיף שזה יהיה בעברית בתודה פרש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני משתמש בקרנל 2.6.12-12 הבעיה מתוארת בתמונה המצורפת... תודה HaimTS [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  12. Started by aivengo,

http://www.apple.com/macbook מוצעים 3 מפרטים ה"זול" מבינהם, ב1099$: (צבע לבן) -מעבד: CoreDuo "יונה" במהירות 1.83GHz -זיכרון: 512MB DDR2-667 PC5300 (אפשרות הרחבה עד 2GB) -כ.מסך: GMA 950 מובנה -כונן קשיח: 60GB 5400rpm S-ATA -כונן אופטי: כונן קומבו קורא DVD, צורב CD -מסך: 13.3 אינץ', רזולוציה - 1280x800. -תקשורת: כ.רשת 1Gbit, כ.רשת אלחוטי 54Mbit, שן-כחולה 2.0 -יציאות: י2*USB,י 1*FireWire, יMini-DVI -נוספים: מצלמת רשת iSight מובנת, שלט רחוק לשליטה בFrontRow האמצעי, ב1299$: (צבע לבן) -מעבד: CoreDuo "יונה" במהירות 2.0GHz -זיכרון: 512MB DDR2-667 PC5300 (אפשרות הרחבה עד 2GB) -כ.מסך: GMA 950 מובנה -כונן קשיח: 60GB 5400rpm S-ATA -כונן אופטי: צורב DVD -מסך: 13.3 אינץ', רזולוציה - 12…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. http://eciadsl.flashtux.org/modems.php אבל אולי הוא תומך ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Pc_Ghost,

שלום קניתי בשעה טובה מחשב חדש. מפרט: 1 - Pentium D920 Dual Core 65nm - 4mb Cache 64bit. 2 - Abit AW8 - Intel® 955X Based LGA775 ATX Mainboard, FSB1066, Dual DDR2-800, Gigabit LAN, SATAII 3G RAID, SilentOTES Heatpipe,μGuru Technology, AudioMAX HD 7.1 channels Intel® High Definition Audio with Dolby Master Studio 3 - PQI DDR2 512MB 667MHZ. 4 - GeForce 6600 256MB XFX אני רוצה להתקין עליו KUBUNTU כמערכת יחידה. מה לדעתכם תהיה רמת התמיכה בחומרה?... ואיזה קובץ ISO להוריד (רגיל או 64BIT)? הבנתי גם שיש קרנל מיוחד לריבוי מעבדים. איך מתקינים אותו? תודה.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  15. בכל אחת מארבעת הפודקאסטים הקרובים של הטיקאסט http://www.tcast.co.il יהו שתי חידות שתשובות נכונות עליהן יקנה לכם ניקוד. אחרי ארבעת הפודקאסטים נסכם את הנקודות והזוכה יקבל איפוד נאנו חדש ונוצץ. מה שחשוב לי להעביר שזאת אינה תחרות של גיקיי מחשבים, החידות לא יהיו בהכרח על מקים ומחשבים. החידות יהיו חידות כיף כלליות מהסוג שבדרך כלל מכים על הראש בכפה ומסננים: כ... אומ... איך לא חשבתי על זה בעצמי. יש באנר באתר הטיקאסט http://nano.tcast.co.il/he/9EFAD31E-157C-422B-82EC-C1349990F9AA.html שמפנה לדפי הסבר על התחרות למי שמעוניין. בעז אורדן

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  16. שלום לכולם אני מעוניין לפתוח על המחשב השני שלי עם הלינוקס(ubuntu) שרת סורס אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה עשיתי כמה חיפושים בגוגל ולא מצאתי כלום תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by shlomom,

האם מישהו כאן משתמש/ניסה/מכיר את מערכת ההפעלה ReactOS http://www.reactos.org/xhtml/en/index.html האם היא מבוססת על לינוקס? כיצד היא מצליחה לישם תאימות ל Windows?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by artyom,

i installed fedora 5 and when i press add/remove packages it says: unable to retrieve software information could it be because i made the swap file smaller then my virtual memory? thanks

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  19. Started by sdfzxc,

אשמח לשמוע על ההבדלים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום! תשמעו, לאבא שלי יש MAC G4 בעבודה, והוא אמר לי לשאול בנוגע לזה. המחשב מקרטע, נתקע ולא עובד כמו שצריך. אין הודעות שגיאה או משהו, אבל הוא חושד שזה וירוס. יש בכלל כזה דבר (וירוס) למאק?! מה לדעתכם הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by liran2003,

שלום, אני מעוניין להתקין לינוקס אובנטו, ורציתי לשאול האם אוכל להתחבר לאינטרנט בהנחה שהוא מחובר לראוטר ובמחשב השני יש ווינדוס XP? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  22. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

את השיפור ראיתי מיידי. קודם היה לי 1G שהיה מורכב מה512 מגה שמולחם ועוד 512 מגה שקניתי עם המחשב, עכשיו יש לי ג'יגה וחצי. פשוט תענוג לעבוד עכשיו ולעשות דברים שלקחו לי קודם יותר זמן. את השדרוג הבא אני מתכנן בעוד חצי שנה, את הג'יגה זיכרון אני אחליף בשתי ג'יגה (מה שיתן לי 2.5 ג'יגה, שזה המקסימום) ואת הדיסק הקשיח באחד עם יותר קאש וקצת יותר גדול.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by roniok,

שלום. אני חשבתי על לעשות להיכנס לFramebuffer(מה לעשות, לפעמים X כבד יותר ממני). ע"פ מידע שמצאתי ברשת אני צריך לשנות משהו בxorg.conf נראה לי enablefbdev בשורה של הדרייבר. אח"כ לשים פקודה בגראב על איזה רזולוציה וכמה סיביות צבעים. מישהו יכול להגיד לי אם אני צודק. וגם יכול להגיד לי מה הפקודה בשורה לצבע?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  24. Started by nikf,

התקנתי Mandrake על XP ומשום מה בזמן עלית המחשב אין לי אופציה לבחור לאן להכנס. אשמח לקבל כל רעיון ... לא יצרתי דיסקט עליה לצערי אבל יש לי דיסקט מהתקנה קודמת אני חושב חשבתי על אפשרות של עליה מ knoppix כך שאוכל לראות את ה partition של הלינוקס אבל אני לא יודע מה לערוך על מנת לתקן את התקלה. אוליי שווה לציין שה XP עשה לי בעיה גם בזמן ההתקנה ,הגדרת boot מה cd לא הספיקה וכל הזמן עלה ה xp הייתי צריך לבטל בביוס את האפשרות של Boot search לחלוטין על מנת להצליח לעלות מה CD. תודה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by PCBuster,

השימוש שלי במחשב הוא במסנג'ר, אייסיקיו, אימיול, מוסיקה וסרטים. המחשב הישן שלי שבק חיים, וחבר מוכן לתת לי את ה iBook הישן שלו. השאלה היא האם אני אוכל לעשות את כל מה שעשיתי על הפיסי - גם על המק? תודה אוהד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים