עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by Mda101,

אני צריך לדעת איזה סורקים (רגילים, לא מופרעים מיוחד... סטנדרטים... (עד גודל סריקה של מינימום A4)) פעילים בלינוקס... אני צריך לקנות מתנה למישהו, סורק שיעבוד בלינוקס יש איזה אתר עם רשימה חומרה תומכת? או מקום כל שהוא עם מאגר דרייברים שאני יכול לברר דרכו? תודה, נדב נ.ב. ההגבלה הכספית היא כ 1000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yanivu,

היי, יש לי קבצי LOSSLESS של APPLE מסוג M4A. אני רוצה לדרג אותם בסייר הבסיסי של WINDOWS ולראות את זה ב ITUNES. אני רוצה שזה ישמר במידע של הקובץ עצמו ולא בתוכנה חיצונית כמו ITUNES (שאם אני מתקין מחדש או מוחק את הרשימה כל העבודה הולכת לפח) אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by idan1836,

יש לי מחשב נייד של apple, דגם macbook 1.1 . התוכנה שלו קצת מסובכת ולא מובן לי מה הולך שם, השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין וינדוס אקספי במקום ? אם כן, איך ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by stone cold,

אני צריך תוכנה שפועלת על אותה הרשת בדרך כלל אני מוריד דרך טורנטים ובזה אין לי בעיה בכלל אבל יש כמה דברים שאין בטורנטים ככה שאני צריך מקביל אימיול ללינוקס בתודה לעוזרים קרירין

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by hagainave,

שלום אני חדש בעולם הלינוקס, ואני מנסה להתקין את UBUNTU 9.04 על מחשב נייד Dell Inspiron 1000 (דגם קצת מיושן). אחרי שאני עונה על כל השאלות, המערכת מפרמטת את ה HD, ובאמצע ההתקנה (לפעמים אחרי 25%, ולפעמים אחרי 29%), ההתקנה נתקעת, והלדים של caps-lock, scroll-lock מהבהבים. אני יודע שיש לי סקטורים פגומים ב HD, אבל: (1) האם זה הגורם לבעיה בהתקנה? האם הפרמוט לא אמור "לסמן" איזורים פגומים? (2) אם זה הגורם, האם ישנה אפשרות שהמערכת תתעלם מהקיום שלהם, כלומר שהיא תדע שהשטח הזה לא קיים? אני ממש לא רוצה להוציא כסף על HD חדש אלא אם כן אין ברירה (ולא מפריע לי אם זה אומר שה HD בדרך למות, כי אני לא שם עליו חומר חשוב, רק רוצה לתרגל לינוקס על מחשב ישן), כך שאני פתוח לכל נסיון לפתרון. תודה

6. Started by fargoth,

wasteland 2פתחתי על זה כבר הודעה בפורום משחקים - ולכן אני פשוט אפנה אותכם אליה, תגיבו כבר שם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529211.0

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ordan,

טיקאסט 119 עם עדי רביד ובעז אורדן. השבוע המשדר הוקלט מאוחר בערב ביום ראשון והקלטתו הסתיימה אחרי חצות, משדר עיף למדיי. אנחנו מתחילים עם ההתפחויות החדשות בנושא אויי-דיגיטל, ממשיכים עם ההתרשמות שלי אחרי יומיים עם גוגל וויב ומסיימים עם מבחר חדשות מהעולם. מכיוון שכל האימיילים שהגיעו השבוע היו בעניין אויי-דיגיטל אנחנו לא קוראים השבוע כלום, אין לכם משהו אחר בראש בזמן האחרון? בעז אורדן www.tcast.co.il boaz@tcast.co.il

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הורדתי את הלייב סי.דיץ של קזית (לפני יומיים, לא יודע איזה גירסה) ואני מנסה להתחבר לאינטרנט. כשאני מנסה להריץ את האשף IWIZ הוא אומר לי שאני צריך להיות ROOT בשביל זה. כשאני מנסה להחליף את המשתמש הוא מבקש סיסמא שאין לי מושג מהי, ניסתי לחפש באתר שלהם http://kazit.berlios.de אבל לא ראיתי שום אזכור לזה. מבקש את עזרתכם, כרגע החיבור לאינטרנט זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבור ללינוקס באופן סופי. אני חדש לגמרי בעסק ולא שולט כמעט בכלל בלינוקס (שליטה מלאה בחלונות ובמחשב) , אז בבקשה להשתדל לענות בשפה פשוטה. כמו כן אני מחובר דרך הכבלים (750k), ספק -נטיוז'ן, מודם: motorola sb4200 מחובר דרך USB (אין כרטיס רשת). תודה מראש לעוזרים, אביעד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by solidus,

Red Hat Enterprise Linux 4 kernel 2.6.9-55.ELsmp x86_64 הרצתי בגוגל אבל מצאתי 20 אלף דברים ואני לא בטוח מה כן להוריד ומה לא, אז אם מישהו יתן לי לניק להפצה הספציפית הזו זה יהיה נחמד אגב, זה קשה להתקין תדבר הזה? יש איזה tutorial מועיל שאני יכול לעקוב אחריו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by chmmr,

אחד הדברים שאני באמת אוהב ב Desktop בשימוש ב Linux הוא Beryl. יש אנשים שחושבים שזה סתם eye-candy מיותר ונוצץ אבל אני באמת מאמין שהכלים של beryl עושים חיים כל כך קלים (ויפים). עשיתי מצגת קטנטנה על Beryl 0.2 והפונקציות שלו, כמובן שלא כללתי את כל השטויות שיש שם כי לא זכרתי להשתמש בכולם ואני גם לא מכיר את כולם. אחרי שימוש ב Beryl ה- Thread שבו אנשים משווים בין ה Desktop-ים שלהם ב Windows נראה כל כך עני. (מצאתי שזה דיי מגניב ש Beryl מכיל מקליט מסך בתוכו). עריכה - המכונה שלי : P4c 2.4mhz Asus P4P800d Geil 2x256Mhz GF4 4200Ti 64mhz

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by -JobNick-,

שוב שלום לכולם, עם הICQ הסתדרתי הורדתי את SIM ICQ זה פשוט ניפלא לו נופל בכלום מהICQ של וינדוס העברית עובדת נהדר והכל ממש טוב בקיצור אני ממליץ בחום (אוהל את הLICQ בלי מלח). עכשיו נישאר לסדר את העברית בMOZILLA ואני יהיה מרוצה עד השמיים. אז ככה, התקנתי בעזרת הFONT INSTALL של KDE את הפונט של DAVID וMRIAM ועכשיו אני רוצה להגדיר אותפ במוזילה (MOZILLA). אני נכנס לEDIT->PREFERENCES שם אני הולך לAPPEARANCE ושם לFONTS,עכשיו ב"FONTS FOR" אני בוחר HEBREW ונחשו מה הפונטים היחידים שאני יכול לבחור הם SERINF וSANS SERIF (את הפונטים האלה אני יכול לבחור תחת קטגורייט הPROPORTIONAL) בשאר הקטגוריות של בחירת פונטים אני יכול לבחור רק את 3 פונטים שהם MISCFIXED ELFFIXED ועוד אחד. איך לעזעזעל א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הסיפור המלא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=523085.0 יש לווינדוז כמה תוכנות שנותנות לך לראות מה תופס הכי הרבה מקום בכונן הקשיח, אני צריך אחת כזו לאובונטו 11.04 תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by exercise,

http://www.fs-driver.org/index.html נראה נחמד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by lyosi,

האים מוכרת לכם תוכנת גיבוי לינוקסית (שתעבוד בהפצות לינוקס גנום) בסגנון גוסט אשר ניתן בה לגבות ולשחזר מחיצות EX2/3 וגם NTFS כדי לגבות/לשחזר מחשבים בהם מותקן לינוקס או לינוקס+ווינדוז ולשחזר מלייב דיסק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by alon2k2,

שלום, יש לי תיקייה ובתוכה שני שרתי וונט מורצים אני רוצה לסגור את שניהם בו זמנית על ידי שם התיקייה ... דרך ה putty אני עובד יש איזה קוד שעושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MATTAN,

היי מה המצב רציתי לדעת איזה הפצה של לינוקס אני יכול להריץ על מחשב פנטיום 1 200 מגה הרץ עם 24 מגה זיכרון והכי חשוב שתהיה נוחה כמו מינדרייק קלה לשימוש ואם אפשר אז גם בעברית תודה לכל העוזרים נ.ב אני יודע שתתי לכם משימה קשה אבל אני בטוח שתצליחו לעמוד בזה ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by The-Q,

התקנתי OPEN OFFICE ואני מעוניין להחליף את הפונט של הממשק בפונט אחר (שנמצא בעצם בספריית הפונטים של OPEN OFFICE). הכיצד? תודה לכולם. ;D

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Yehazkel,

1: רשום לי באיזה הוראות לרשום את הפקודה edit ושאני רושם אותה זה אומר שהיא לא קיימת יכול להיות בגלל שזה קונסול חדש אם מישהו יודע את התחליף של זה או מה אני יכול לעשות שיגיד לי בבקשה 2: איך אני עושה ויזואלית במנדרייק 9 הרשאה להעביר קבצים בתיקיות שמורשות רק על ידי הרות? 3: אולי מישהו מכיר את הקוד של האיי די אס אל שבזק מספקת באתר שלה למערכת הפעלה לינוקס? כי אני מסתבך שם נורא ואני חייב עזרה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז לפני כמה זמן חזרתי ללוע הלינוקס, והתקנתי אובונטו 11.04. מערכת נחמדה, אבל יש לי כמה בעיות שם: 1. Banshee פשוט לא משמיע מוזיקה. כבר טענתי את הכל ולפעמים זה כן עובד, אבל בדרך כלל לא. זה פשוט נמתקע במצב המתנה וזהו. גם Rhythmbox לא עובד כמו שצריך, אני צריך כל הפעלה להעלות את ספריית המוזיקה מחדש וזה לא מזהה את תמונות האלבומים וזה מעצבן. אני מעדיף להשתמש בבאנשי, אבל רק אם זה עדיין לא יעבוד אני אשתמש בריימבוקס. 2. ממשק הUnity פשוט לא תואם עברית. הרבה ממשקים הפוכים בשפה העברית, ובסרגל בצד פשוט אין טקסט. איך אפשר לסדר את זה- או אפילו לשנות שפת ממשק לאנגלית? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

לפני שזה יקרא, כן, חפשתי ולא מצאתי תשובות שלמות למה שאני עומד לשאול. אוקיי, אז ככה ברצוני להתקין לינוקס, החלטתי כבר שאלך על הרדהאט 7.3. אבל יש לי שאלה לפני כן. איך אני מתקין בלינוקס את האדסל ? ולעשות זאת ללא הפיכתו לפרו. תודה מראש. 8)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. עכשיו אני כבר כל חיי משתמש בוינדוס ואני אפילו מאוד טוב בו... אבל אני רואה שיש השפעה מהתחום הזה ואני רוצה לבדוק איזה מערכת הפעלה במחשב שלי לכן אני זקוק למערכת הפעלה טובה ידידותית למשתמש מבחינת ה שלה וגם מבחינת ההתקנות החומרה.. אבל עדיין שתיהיה מקצועית ואמינה ולא סתם צעצוע תתנו לי את הדעות שלכם בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע אם יש? לא מצאתי מקור מידע מהימן. רק משהו באיזה דיון גוגל גרופס...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Mind2,

שלום אני משרת בצה"ל ויש לי מחשב . . כמובן שיש עליו צהל נט אז אי אפשר לעשות איתו הרבה . . הרעיון שלי להריץ עליו LIVE CD שיכול להריץ DIVX עם כתוביות . . האם יש הפצה כזאת ? כי בדקתי כמה ולא היה להם . כמו UBUNTU

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by EagleX2,

שלום, אני מחפש תוכנה בסגנון פרטישן מג'יק ללינוקס בדחיפות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mystikal,

שלום לכולם אני מנסה להעביר קבצים מהמאק חזרה לפי סי דרך הmybook שלי אבל בפיינדר כתוב לי : "can only read" מה אפשר לעשות ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.