עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. אני מקווה שעשיתי בשכל.. הבנתי שיש בעיות עם האחריות. רכשתי נייד של מק הסטנדרטי ב 999 דולר. יש הגבלית על האחריות עם אני שם מדבקות עברית על המקלדת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הסיפור המלא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=523085.0 יש לווינדוז כמה תוכנות שנותנות לך לראות מה תופס הכי הרבה מקום בכונן הקשיח, אני צריך אחת כזו לאובונטו 11.04 תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני רוצה להתקין ubuntu אבל ראיתי שהאיקון שלו(פיירפוקס) כחול יענו בלי שועל כמו בגרסאות אלפא וזה מרגיז אותי :\ לא זה ככה? איך מסדרים? ולמה לא מתקנים את זה!! ועוד כמה שאלות על לינוקס בכללי - התקנתי מזמן לינוקס mandriva או משהו כזה מה ההבדלים בין KDE ל gnome ? איך עובדים הספריות בלינוקס כיאלו מה זה /home וכו.. אני צריך הסבר ואם אפשר כמה פקדות לkonsole שיעזרו לי בתחילת הדרך שאני הולך להתקין ubuntu ולגבי ההתקנה יש לי כונן 60 גיגה שעליו xp ועוד 160 גיגה מחולק ל2 ל 60 ול 100 ב 100 יש לי סרטים ומשחקים שאני מוריד זה לא יפריע להתקין את ubuntu במחיצה של ה60 הריקה ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by harry,

שלום, רציתי לשאום אם אתם מכירים אולי אתר-מוזיאון למחשבי מק, כי אני רוצה לראות את הדגמים של מק הקודמים.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז לפני כמה זמן חזרתי ללוע הלינוקס, והתקנתי אובונטו 11.04. מערכת נחמדה, אבל יש לי כמה בעיות שם: 1. Banshee פשוט לא משמיע מוזיקה. כבר טענתי את הכל ולפעמים זה כן עובד, אבל בדרך כלל לא. זה פשוט נמתקע במצב המתנה וזהו. גם Rhythmbox לא עובד כמו שצריך, אני צריך כל הפעלה להעלות את ספריית המוזיקה מחדש וזה לא מזהה את תמונות האלבומים וזה מעצבן. אני מעדיף להשתמש בבאנשי, אבל רק אם זה עדיין לא יעבוד אני אשתמש בריימבוקס. 2. ממשק הUnity פשוט לא תואם עברית. הרבה ממשקים הפוכים בשפה העברית, ובסרגל בצד פשוט אין טקסט. איך אפשר לסדר את זה- או אפילו לשנות שפת ממשק לאנגלית? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רב הנושא מאוד חשוב וצריך להיפטר היום..... הביעה: ברשותי הדיסק חיצוני. אשר עבד במחשב MAC ו PC רגיל. אחרי ששיניתו אותו לNTFS אני לא יכול להשתמש בו במחשב MAC. איזה סוג פורמט אני צריך לשנות על מנת שאוחל לעבוד עליו ב MAC ו PC ללא הגבלה של גודל הקובץ. אני עובד בעריכה לכן הקבצים גדולים. לפני ששיניתי אותו היתה לי הגבלה של +/- 3GB לקובץ..... השמח עם תוכלו לעזור לי ושוב זה מאוד דחוף עמיר שחר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Electric Boom,

רשמים______________________________________________________

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by IlanF,

אני מחפש הפצה קלה לשימוש (וקלה גם למחשב..) בשביל שאני יוכל להתקין אותה על מחשב ישן.. אובונט שיש לי כבד מדי בשבילו... המחשב זה P3 600MHZ 128 MB RAM 3dfx voodoo 3 HDD 10 GB עברתי על הסטיקי, אבל אין לי מושג איזה הפצה תיהיה הכי נוחה ויעילה... יש לי בדיוק דיסק ריק אחד אז אני רוצה ליהיות בטוח שמה שאני יתקין על המחשב הזה יעבוד כמו שצריך...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by The-Q,

התקנתי OPEN OFFICE ואני מעוניין להחליף את הפונט של הממשק בפונט אחר (שנמצא בעצם בספריית הפונטים של OPEN OFFICE). הכיצד? תודה לכולם. ;D

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Mda101,

אני צריך לדעת איזה סורקים (רגילים, לא מופרעים מיוחד... סטנדרטים... (עד גודל סריקה של מינימום A4)) פעילים בלינוקס... אני צריך לקנות מתנה למישהו, סורק שיעבוד בלינוקס יש איזה אתר עם רשימה חומרה תומכת? או מקום כל שהוא עם מאגר דרייברים שאני יכול לברר דרכו? תודה, נדב נ.ב. ההגבלה הכספית היא כ 1000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by lyosi,

האים מוכרת לכם תוכנת גיבוי לינוקסית (שתעבוד בהפצות לינוקס גנום) בסגנון גוסט אשר ניתן בה לגבות ולשחזר מחיצות EX2/3 וגם NTFS כדי לגבות/לשחזר מחשבים בהם מותקן לינוקס או לינוקס+ווינדוז ולשחזר מלייב דיסק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Konst1988,

שלום לכולם. כשאני נמצא בתיקיה מסוימת, ולוחץ על כפתור SEARCH שנמצא ב-TOOLBAR למעלה ב-FILE BROWSER, אני מצפה ממנו לחפש רק בתיקיה שאני נמצא בו, ובתתי התיקיות שמתחתיה, אך במקום זה הוא מחפש בתיקיית הבית.. יש דרך לשנות את זה? כמו כן רציתי לשנות את ברירת המחדל של מקום החיפוש כשאני בוחר את אפשרות החיפוש מתפריט ה-PLACES. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by division,

מישהו יכול להסביר לי מזה Windows X ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by solidus,

Red Hat Enterprise Linux 4 kernel 2.6.9-55.ELsmp x86_64 הרצתי בגוגל אבל מצאתי 20 אלף דברים ואני לא בטוח מה כן להוריד ומה לא, אז אם מישהו יתן לי לניק להפצה הספציפית הזו זה יהיה נחמד אגב, זה קשה להתקין תדבר הזה? יש איזה tutorial מועיל שאני יכול לעקוב אחריו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by masmddr,

שלום. אני צריך לגרום למקשים מסויימים לעשות שלושה פעולות: להגביר, להנמיך ולהשתיק ווליום. בעזרת xev אני יודע מה ה keycode של כול אחד מהם ואני מניח שמה שאני רוצה לעשות כרוך ב xmodmap . הבעיה היא שאני לא כול כך הצלחתי להבין כיצד. מישהו מכיר את הנושא? עריכה: SlackWare 12.2

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי סלאקוור 10 ו sim icq 0.9.3 עכשיו שכחתי את הסיסמא של האייסיקיו אבל יש לי את זה שמור בשמור סיסמא יש למישהו מושג איך שני יכול לשחזר את זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע אם יש? לא מצאתי מקור מידע מהימן. רק משהו באיזה דיון גוגל גרופס...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by -JobNick-,

שוב שלום לכולם, עם הICQ הסתדרתי הורדתי את SIM ICQ זה פשוט ניפלא לו נופל בכלום מהICQ של וינדוס העברית עובדת נהדר והכל ממש טוב בקיצור אני ממליץ בחום (אוהל את הLICQ בלי מלח). עכשיו נישאר לסדר את העברית בMOZILLA ואני יהיה מרוצה עד השמיים. אז ככה, התקנתי בעזרת הFONT INSTALL של KDE את הפונט של DAVID וMRIAM ועכשיו אני רוצה להגדיר אותפ במוזילה (MOZILLA). אני נכנס לEDIT->PREFERENCES שם אני הולך לAPPEARANCE ושם לFONTS,עכשיו ב"FONTS FOR" אני בוחר HEBREW ונחשו מה הפונטים היחידים שאני יכול לבחור הם SERINF וSANS SERIF (את הפונטים האלה אני יכול לבחור תחת קטגורייט הPROPORTIONAL) בשאר הקטגוריות של בחירת פונטים אני יכול לבחור רק את 3 פונטים שהם MISCFIXED ELFFIXED ועוד אחד. איך לעזעזעל א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ofer_mat,

האם USB של MAC זה כמו של PC ? האם כל מקלדת מתאימה גם ל PC וגם לMAC ? האם זה אותו דבר גם בעכברים? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by stone cold,

אני צריך תוכנה שפועלת על אותה הרשת בדרך כלל אני מוריד דרך טורנטים ובזה אין לי בעיה בכלל אבל יש כמה דברים שאין בטורנטים ככה שאני צריך מקביל אימיול ללינוקס בתודה לעוזרים קרירין

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by PsyDream86,

היי התקנתי אתמול אובונטו במחשב שלי וכמה שאלות 1. יש לי מסך חיצוני שמתחבר ללפטופ שלי בחיבור HDMI ומשום מה הוא לא מראה את המסך 2. איך אני מתקין את הקורא כרטיסים של הלפטופ שלי יש לי LENOVO G550 3. יש מקום מסודר שאני יכול להוריד ממנו תוכנות ללינוקס 4. משום מה אחרי ההתקנה היה לי סרגל כלים למעלה ואחרי הריסט הראשון הוא זז שמאלה ונהיו אייקונים כאלה בצד בנוסף לסרגל למעלה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by donAM,

שלום לאחרונה החלטתי להתקין לינוקס על הנייד של העובדה! כמו כן אין לי שום נסיון עם לינוקס אז החלטתי שהגיע הזמן ללמוד . התיעצתי והמליצו לי להתקין בתור התחלה FEDORA אחרי שהורדתי את ההפצה X83-64 FEDORA 9 והתחלתי בהתקנה קבלתי הודעה שהוא לא תומך בסוג מעבד! שברשותי שהוא I686 ברשותי נייד של IBM T43 מעבד P M אחרי שחפשתי הפצה מתאימה הצלחתי למצוא רק בגרסת הLIVE CD אשמח לקבל עזרה האם יש הפצה FEDORA שמתאימה למחשב שברשותי או שאתם ממליצים על הפצות אחרות! (המטרה היא לעבוד איתה כמו מחשב רגיל לכל דבר + להתקין תחנה וירטואלית בשביל התממשקות לחלונות) תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי מחשב חדש יחסית (AMD כפול ליבה 2.5GHz) שתומך ב64 ביט, וש לו 2GB זיכרון. התקנתי עליו XP 32bit וVista 32bit. אמרו לי שדירסאות לינוקס 64 ביט (דביאן, אובונטו, מנדריבה, סוזה) יותר טובות מהגירסאות של 32 ביט, גם אם יש לי רק 2GB זיכרון, ולכן מומלץ להתקין לינוקס 64 ביט גם במחשב עם 2GB זיכרון בלבד. האם זה נכון? דרך אגב, מדובר במחשב תקציבי שאני לא מעוניין להוסיף לו עוד 2GB זיכרון, גם לנוכח המחירים הנמוכים של זכרונות DDR2.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. עכשיו אני כבר כל חיי משתמש בוינדוס ואני אפילו מאוד טוב בו... אבל אני רואה שיש השפעה מהתחום הזה ואני רוצה לבדוק איזה מערכת הפעלה במחשב שלי לכן אני זקוק למערכת הפעלה טובה ידידותית למשתמש מבחינת ה שלה וגם מבחינת ההתקנות החומרה.. אבל עדיין שתיהיה מקצועית ואמינה ולא סתם צעצוע תתנו לי את הדעות שלכם בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by beauty_hk,

I have G4 400MH, system 9.1 and i want to but a CDR/W and additinal HD. (60-120BG) i was looking all over and the prices are SO HIGH. and I want to buy a firewire HD of 80-120GB as well... Does anybody have a recommendation on a specific device/company that works with Mac and doen't cost like a band new BMW...? thanks alot Hagit

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.