עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by J0n1,

יש לי PB3 ישן ורצה עליו MAC OS 9 ניסיתי להתקין לינוקס לצורך העניין אבל לא הצלחתי, בעיות מפה ועד הודעה חדשה (אם למישהו יש נסיון בזה אשמח לשפוך את צרותי בנושא) אז חשבתי לוותר על הלינוקס ולחפש כבר תוכנה לMAC. יש אחת כזאת? אם כן - האם היא רצה גם על מערכות יותר ישנות מOSX ואיזה מקלט צריך? שאלה נוספת הנגררת מהעניין: האם ניתן לחבר את המטען של הPB למצת באוטו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by W00T3D,

שלום. שמעתי פעם על כמה מערכות לינוקס שמתאפשר להתקין אותם על DOKS,רציתי לדעת על איזו מערכת אתם הכי ממליצים. יש לי נפח של 2G. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מה נשמע חברים? קיבלתי מלא מחשבי PC CLIENT ואני רוצה לפרמט אותם ולהתקין בהם את המערכת ההפעלה הכי פשוטה וקלת משקל שיש מכוון שהמחשבים ממש ממש חלשים כמו שתוכלו לראות כאן: https://support.hp.com/vn-en/document/c02694852 אז מה אתם ממליצים להתקין כדי שהמחשבים האלה יוכלו להריץ? בינתיים ניסיתי PUPPY אבל מרגיש לי מאוד מיושן ומכוער... ד"א, אם אעשה פירמוט מלא למערכת הפעלה של HP (HP ThinPro) אני עדיין אוכל להתקין מערכת הפעלה מבוססת לינוקס, כן? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by susuFOX,

מישהו יודע איפה יש חבילה של אייקונים של אופיס לחלונות?... כאילו המבריקים של המק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אני מתקין על מחשב חדש, ואני רוצה לדעת איזה לינוקס כדאי לי להתקין (ביחד עם XP). זה מחשב נייד, בסדר גמור מבחינת חומרה, אני לא מתכוון לחבר אותו לרשת אלא רק להשתמש בו לעבודה (לפחות בחלק של הלינוקס) על איזה לינוקס אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני מעוניין להתקין LINUX על הכונן שלי(80GB), אך לפני זה אני מעוניין לחלק אותו למחיצות. קראתי הרבה מדריכים והבנתי שלכול מחיצה שאני יוצר אני יכול לשייך תיקיה(HOME/, ETC/, וכו'). הבנתי שבתיקית ה-HOME/ נשמרים הקבצים האישיים של המשתמשים במערכת. מה זה אומר בדיוק? איך כדאי לי לחלק את הדיסק? כמה כדאי לי להקצות לכל תיקיה? אני יודע שאני יכול לייצור מחיצה אחת ולשים עליה את כל מערכת ההפעלה(/), אבל אני מעוניין בפתרון קצת יותר בטוח, למקרה שמערכת קבצים אחת תהרס. שאלה נוספת, איך אני יכול לחלק את הכונן שלי עם CFDISK לפני שאני בכלל מתקין לינוקס? אפשר להכין BOOTABLE FLOPPY או משהו בסגנון? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by blabla2002,

שלום לפני כמה ימים התקנתי red hat 8 הכל עבר בסדר עד אתמול אתמול פתאום אחרי שהלחתי לאכול הלכתי למחשב והיא מסך שחור חשבתי שזה שומר מסך אבל זה לא זה היה ריבע כחול ובתוכו ריבוע ירוק (dos) שהיה למתה שתי כפתורים שהיה כתוב גיבריש אז עשיתי ריסטרט והוא עובר אל הכל ואומר ok ושהוא מגיעה למצב שהוא צריך לאפוך לוירטואלי הוא מנשה יש איצודים וחוזר וזה כמה פעמים ואז הוא מתיעש והולך למצב שבואו יש חלון כחול ובטוחו חלון ירוק עכשיו אם אני לוחץ אל הלחצן למה במקלד כתוב שהיתה שגיע אם GLX שזה הדיוור של ניווידה שהתקנתי ובזמן ההתקנה הלחתי לאכול ואז אחרי שאני לוחץ אל הלחצנים בגיבריש אני מגיע למצב שהוא דורש אני user ואת הסיסמה שאני נותן לא אני מגיע למצב דוס אם אפשרויות מה לעשתו?????????????????????…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by EagleX2,

שלום, אני מחפש תוכנה בסגנון פרטישן מג'יק ללינוקס בדחיפות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by division,

מישהו יכול להסביר לי מזה Windows X ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב הנושא מאוד חשוב וצריך להיפטר היום..... הביעה: ברשותי הדיסק חיצוני. אשר עבד במחשב MAC ו PC רגיל. אחרי ששיניתו אותו לNTFS אני לא יכול להשתמש בו במחשב MAC. איזה סוג פורמט אני צריך לשנות על מנת שאוחל לעבוד עליו ב MAC ו PC ללא הגבלה של גודל הקובץ. אני עובד בעריכה לכן הקבצים גדולים. לפני ששיניתי אותו היתה לי הגבלה של +/- 3GB לקובץ..... השמח עם תוכלו לעזור לי ושוב זה מאוד דחוף עמיר שחר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yosda-boy,

שלום, קראתי את החוקים ואני לא מבין על מה מדובר אשמח אם מישהו יסביר. בתודה מראש yosda boy

12. Started by DontTouch,

אני חייב DOCK באיזה אתם מישתמשים? תמליצו לי ....אני צריך אחד מפואר יפה לא פשוט....אבל תמליצו לי הכל...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ash Binary,

אני רוצה לבנו מחשב media center מבוסס לינוקס. המחשב יעמוד בסלון והיה מחובר למסך מחשב ולטלויזיה על ידיי 2 כרטיסי מסך או כרטיס dual head. השימושים במחשב יהיו להקליט או להראות סרטים ב TV, לנגן סרטים מדיסקים, ולגלוש באינטרנט. אני רוצה להתקין בו compiz כך שיהיו אפקטים על 2 המסכים - המסך והטלויזיה. רזולוציות : מסך מחשב 1280*1024, טלויזיה 800*600 או 640*480. אני רוצה להשתמש בכרטיסי מסך ישנים וזולים ככל האפשר של 16 - 32 - 64 MB. בלוח האם יש סלוט AGP יחיד ולכן אני יצתרך לקחת כרטיס PCI אחד אם אני לוקח 2 כרטיסי מסך (כרטיס AGP + PCI או onboard + PCI) שאלה : מבין הכרטיסים הבאים או אחרים שלדעתכם מתאימים מה אתם אומרים על כל אחד (מאלה שאתם מכירים) מבחינת : - תמיכה בלינוקס - תמיכה ב com…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by harry,

שלום, רציתי לשאום אם אתם מכירים אולי אתר-מוזיאון למחשבי מק, כי אני רוצה לראות את הדגמים של מק הקודמים.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכם, קניתי שרת לא מזמן התקנתי עליו לינוקס ואיכסנתי אותו בחוות השרתים התקנתי אפצ'י עם תמיכה ב PHP כדי לאכסן אתר קטן שלי ושאני מנסה לגלוש עליו אני מקבל את השגיאה הבאה: Forbidden You don't have permission to access on this server. הנה הכתובת: http://cz.melonportal.co.il/ אני לא יודע מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד עשיתי CHMOD 775 לקבצים וזה עדיין לא עוזר.. השמח לקבל פתרון לבעיה... תודה מראש מוטי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Mda101,

אני צריך לדעת איזה סורקים (רגילים, לא מופרעים מיוחד... סטנדרטים... (עד גודל סריקה של מינימום A4)) פעילים בלינוקס... אני צריך לקנות מתנה למישהו, סורק שיעבוד בלינוקס יש איזה אתר עם רשימה חומרה תומכת? או מקום כל שהוא עם מאגר דרייברים שאני יכול לברר דרכו? תודה, נדב נ.ב. ההגבלה הכספית היא כ 1000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום.. אני די חדש בעניין המק ^^ .. התקנתי את התוכנה של Adium באמת תוכנה מעולה.. אבל כל פעם שפותחים חלון שיחה מחדש צריך להגדיר את כיוון הכתיבה שיהיה מימין למשאל.. ושמתי לב שיש גם אפשרות של Default שזה כנראה משהו שאפשר להגדיר.. אבל לא מצאתי את זה בהגדרות ועוד משהו.. איך אפשר לשדר את עניין הFont smoothing ? הורדתי את התוכנה TinkerTool שמסדרת שיהיה לבטל את הדבר הזה מהפונט של 144 ומטה (לעומת המק שהמפקסימום זה 12) אבל מה.. לא כל הפונטים הם במצב רגיל.. למשל שאני עכשיו רושם את ההודעה הפונטים באנגלית בסדר אבל בעברית ב Smoothing וחלק מהפונטים בעברית פועלים בסדר.. מוזר תודה..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. איך אתם עושים את זה במק? יש שיטה חוץ מparallels שמריץ IE בseamless?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע אם יש? לא מצאתי מקור מידע מהימן. רק משהו באיזה דיון גוגל גרופס...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Electric Boom,

רשמים______________________________________________________

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז זהו, לכל אלו שרצו מאוד לרכוש את המיני של אפל, אך קצת פחדו מהמעבר לאינטל מ- ppc, אז העניין הסתיים היום, יש לנו מיני אינטלי. המק-מיני יגיע בשני קונפיגורציות, אחת מבוססת intel core solo1.5ghz, ליבה אחת, והשנייה מבוססת intel duo core1.66ghz, ליבה כפולה. המיני החדש מגיע גם עם דיסק 60-80 ג'יגה, הכרטיס גרפי משולב בצ'יפסט של אינטל gma950, כמו-כן המיני כולל את חבילת התוכנות המעולה ilife06, כמובן את מערכת ההפעלה המדהימה טייגר 10.4. הינה לינק לאתר של אפל, תהנו http://www.apple.com/macmini/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הורדתי את הלייב סי.דיץ של קזית (לפני יומיים, לא יודע איזה גירסה) ואני מנסה להתחבר לאינטרנט. כשאני מנסה להריץ את האשף IWIZ הוא אומר לי שאני צריך להיות ROOT בשביל זה. כשאני מנסה להחליף את המשתמש הוא מבקש סיסמא שאין לי מושג מהי, ניסתי לחפש באתר שלהם http://kazit.berlios.de אבל לא ראיתי שום אזכור לזה. מבקש את עזרתכם, כרגע החיבור לאינטרנט זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבור ללינוקס באופן סופי. אני חדש לגמרי בעסק ולא שולט כמעט בכלל בלינוקס (שליטה מלאה בחלונות ובמחשב) , אז בבקשה להשתדל לענות בשפה פשוטה. כמו כן אני מחובר דרך הכבלים (750k), ספק -נטיוז'ן, מודם: motorola sb4200 מחובר דרך USB (אין כרטיס רשת). תודה מראש לעוזרים, אביעד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ואיזו גירסה מומלצת? המודל הוא ACER TRAVRLMATE 720 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by stone cold,

אני צריך תוכנה שפועלת על אותה הרשת בדרך כלל אני מוריד דרך טורנטים ובזה אין לי בעיה בכלל אבל יש כמה דברים שאין בטורנטים ככה שאני צריך מקביל אימיול ללינוקס בתודה לעוזרים קרירין

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by YemeniteCamel,

הורדתי לחבר שלי את ההתקנה של הלינוקס הזה, ואני מתכוון לצרוב לו את זה על דיסק כIMAGE כך שהדיסק יהיה דיסק התקנה. אז השאלה שלי היא קודם: איך ההתקנה מתבצעת? האם עליו לפרמט את הדיסק לפני כן? ולהתקין כמו שמתקינים ווינדוס חדש? יהיה נחמד אם מישהו פשוט ישלח לי קישור למדריך כך שאוכל להדריך את החבר שלי בהתקנה, וגם לא יעלו לי עוד שאלות. הידע שלי בהתקנת מערכת הפעלה שווה לאפס מאופס.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים