לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
האם קיימת תוכנת שיחזור חינמית המשחזרת קבצים הנמחקו לחלוטין ממחיצת EXT3? כי לפי חיפושים שעשיתי, דבר כזה פשוט לא קיים... מה שהופך את מערכת הקבצים ללא ממש בטוחה, וכבר עדיף לאכסן קבצים על FAT32. כרגע לא איבדתי שום קובץ למזלי, אבל אני צריך לדעת בשביל העתיד אם בטעות ימחק לי משהו.. תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
06/14/2002 04:50AM Directory valhalla-SRPMS-disc1 06/14/2002 04:51AM 583,958,528 valhalla-SRPMS-disc1.iso 06/14/2002 04:51AM Directory valhalla-SRPMS-disc2 06/14/2002 04:52AM 625,541,120 valhalla-SRPMS-disc2.iso 06/14/2002 04:21AM Directory valhalla-i386-disc1 06/17/2002 06:57PM 668,499,968 valhalla-i386-disc1.iso 06/14/2002 04:47AM Directory valhalla-i386-disc2 06/14/2002 04:49AM 669,319,168 valhalla-i386-disc2.iso 06/14/2002 04:49AM Directory valhalla-i386-disc3 06/14/2002 04:50AM 517,079,040 valhalla-i386-disc3.iso איזה קבצים להוריד להתקנה של רדהט 7.3 ISO? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז זהו, לכל אלו שרצו מאוד לרכוש את המיני של אפל, אך קצת פחדו מהמעבר לאינטל מ- ppc, אז העניין הסתיים היום, יש לנו מיני אינטלי. המק-מיני יגיע בשני קונפיגורציות, אחת מבוססת intel core solo1.5ghz, ליבה אחת, והשנייה מבוססת intel duo core1.66ghz, ליבה כפולה. המיני החדש מגיע גם עם דיסק 60-80 ג'יגה, הכרטיס גרפי משולב בצ'יפסט של אינטל gma950, כמו-כן המיני כולל את חבילת התוכנות המעולה ilife06, כמובן את מערכת ההפעלה המדהימה טייגר 10.4. הינה לינק לאתר של אפל, תהנו http://www.apple.com/macmini/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד עם לינוקס ואחד עם WIN2000 הלינוקס שיש לי הוא RED-HAT 8.........ניסיתי להתקין סמבה וזה רשם שיש גרסה יותר חדשה שכבר מותקנת...... לא מצאתי שום סמבה בתפריטים אז קראתי באתר על קובץ CONF שצריך לקבוע בו את ההגדרות....... הקובץ שלי שונה לגמרי ממה שהיה במדריך...... מישהו יכול לתת לי מדריך שיעבוד על הלינוקס הזה או להסביר לי איך לשתף?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני דיי חדש בלינוקס..ככה שאין לי ממש מושג איך לקמפל\להגדיר את הכרטיס מסך. יש לי מעבד 64 ביט של AMD התקנתי היום Mandriva-Linux-Free-2006-CD1.x86_64 כפי שהבנתי זאת מערכת 64 של מנדריבה 2006 יש לי כרטיס מסך Nvidia 6600 אין אני מתקין את הדרייבר? הורדתי את הקובץ הבא מהאתר של Nvidia NVIDIA-Linux-x86_64-1.0-8756-pkg2.run וכאשר הרצתי אותו הוא כתב לי שהקובץ לא מתאים ל Kernel שברשותי. מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את אובונטו בוירטואל מאשין על וינדוס, ושי לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך: בהגדרות של VM לא מופיע שום דבר שקשור אליו, ואני חושב שגם האובונטו לא מזהה אותו. איפה רואים את רשימת הדרייברים באובונטו? יכול להיות שזה הVM לא "נותן" לאובונתו להשתמש בכרטיס מסך? ואיפה אני יכול למצוא דרייבר לX1950PRO? באתר הרשמי יש רק גרסת 64 ביט (גם זאת שכתוב עליה 32 מוריד גרסת 64)...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שכחתי את הקוד כניסה והמשתמש ללינוקס - אובנטו יש משהו שאפשר לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לדעת איזה סורקים (רגילים, לא מופרעים מיוחד... סטנדרטים... (עד גודל סריקה של מינימום A4)) פעילים בלינוקס... אני צריך לקנות מתנה למישהו, סורק שיעבוד בלינוקס יש איזה אתר עם רשימה חומרה תומכת? או מקום כל שהוא עם מאגר דרייברים שאני יכול לברר דרכו? תודה, נדב נ.ב. ההגבלה הכספית היא כ 1000 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכושiPad2 אחרי מספר בדיקות זה נכון לעכשיו עדיף לי מאשר לקנות מחשב נייד וזואת מכיוון שמרבית העבודה שלי עם המחשב הינה להגיב למילים ולבדוק אתרים. שאלתי היא האם קיימת תוכנת אופיס (iWork) מובנת בתוכך התוכנה אם לא האם משהוא מכיר אפלקציה שכזו וממליץ עליה? שאלה נוספת עשיתי קצת חיפוש והבנתי שאפשרות ההדפסה היא רק למדפסות מסויימות של HP האם משהוא יודע העם בגרסת העידכון הבאה ISO5 הנושא יפתר והיה אפשר להדפיס דרך הרשת בלי בעיה. ושאלה אחרונה האם משהוא יודע מה בדיוק כוללת הרחבת האחריות שIdigital מציעה? תודה רבה עמיר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את לינוקס כנרת והכל עובד ויפה, אבל הבעיה היא שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט. המודם שלי כנראה לא ברשימת הדריברים שלה, ואני לא יכול להתקין כי הרי זה לינוקס על דיסק. ניסיתי לצרוב אותה על RW אבל היא לא יודעת שהיא יכולה לשכתב את עצמה (ד"א זה אחלה רעיון לפיתוח). עזרה משהו? תודה נ.ב המודם הוא eci b-focus 270 pr
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם USB של MAC זה כמו של PC ? האם כל מקלדת מתאימה גם ל PC וגם לMAC ? האם זה אותו דבר גם בעכברים? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי לשלב בו עלי להתקין stages. מישהו יאות בבקשה להסביר לי מה הפשר של התקנת stages ב gentoo ? ושאלה נוספת: מה עושה הפקודה export ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני חדש בכל עניין האקינטוש, ולאחרונה החלטתי לנסות את מערכת ההפעלה בהתאם למדריך של http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html השאלה שלי האם המערכת הפעלה שאידיגיטל מוכרת היא גרסת שדרוג או שניתן לבצע איתה התקנה נקייה על מחשב PC (מבוסס אינטל). קראתי שרשום שם שדרוג אבל קראתי במקומות אחרים שזה לא באמת, מה נכון? ועוד שאלה קטנה, הלפטופ שלי מדגם DELL 4310 - i5 האם תיהיה בעיה להתקין? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קראתי את החוקים ואני לא מבין על מה מדובר אשמח אם מישהו יסביר. בתודה מראש yosda boy
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין LINUX על הכונן שלי(80GB), אך לפני זה אני מעוניין לחלק אותו למחיצות. קראתי הרבה מדריכים והבנתי שלכול מחיצה שאני יוצר אני יכול לשייך תיקיה(HOME/, ETC/, וכו'). הבנתי שבתיקית ה-HOME/ נשמרים הקבצים האישיים של המשתמשים במערכת. מה זה אומר בדיוק? איך כדאי לי לחלק את הדיסק? כמה כדאי לי להקצות לכל תיקיה? אני יודע שאני יכול לייצור מחיצה אחת ולשים עליה את כל מערכת ההפעלה(/), אבל אני מעוניין בפתרון קצת יותר בטוח, למקרה שמערכת קבצים אחת תהרס. שאלה נוספת, איך אני יכול לחלק את הכונן שלי עם CFDISK לפני שאני בכלל מתקין לינוקס? אפשר להכין BOOTABLE FLOPPY או משהו בסגנון? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואיזו גירסה מומלצת? המודל הוא ACER TRAVRLMATE 720 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות להתחיל להשתמש בlindows במקום ב XP האם כדאי ? האם כל מה שפועל על ווינדוס ( ואני מדבר בעיקר על מחשקים שזה השימוש העיקרי במחשב) יפעל גם על לינדוס למרות שמבוססת על לינוקס? אם זה משנה אז זו הגירסה שלה: Lindows 3.0.5
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי תיקייה ובתוכה שני שרתי וונט מורצים אני רוצה לסגור את שניהם בו זמנית על ידי שם התיקייה ... דרך ה putty אני עובד יש איזה קוד שעושה את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התקנתי red hat 8 הכל עבר בסדר עד אתמול אתמול פתאום אחרי שהלחתי לאכול הלכתי למחשב והיא מסך שחור חשבתי שזה שומר מסך אבל זה לא זה היה ריבע כחול ובתוכו ריבוע ירוק (dos) שהיה למתה שתי כפתורים שהיה כתוב גיבריש אז עשיתי ריסטרט והוא עובר אל הכל ואומר ok ושהוא מגיעה למצב שהוא צריך לאפוך לוירטואלי הוא מנשה יש איצודים וחוזר וזה כמה פעמים ואז הוא מתיעש והולך למצב שבואו יש חלון כחול ובטוחו חלון ירוק עכשיו אם אני לוחץ אל הלחצן למה במקלד כתוב שהיתה שגיע אם GLX שזה הדיוור של ניווידה שהתקנתי ובזמן ההתקנה הלחתי לאכול ואז אחרי שאני לוחץ אל הלחצנים בגיבריש אני מגיע למצב שהוא דורש אני user ואת הסיסמה שאני נותן לא אני מגיע למצב דוס אם אפשרויות מה לעשתו?????????????????????…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי PB3 ישן ורצה עליו MAC OS 9 ניסיתי להתקין לינוקס לצורך העניין אבל לא הצלחתי, בעיות מפה ועד הודעה חדשה (אם למישהו יש נסיון בזה אשמח לשפוך את צרותי בנושא) אז חשבתי לוותר על הלינוקס ולחפש כבר תוכנה לMAC. יש אחת כזאת? אם כן - האם היא רצה גם על מערכות יותר ישנות מOSX ואיזה מקלט צריך? שאלה נוספת הנגררת מהעניין: האם ניתן לחבר את המטען של הPB למצת באוטו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי קבצי LOSSLESS של APPLE מסוג M4A. אני רוצה לדרג אותם בסייר הבסיסי של WINDOWS ולראות את זה ב ITUNES. אני רוצה שזה ישמר במידע של הקובץ עצמו ולא בתוכנה חיצונית כמו ITUNES (שאם אני מתקין מחדש או מוחק את הרשימה כל העבודה הולכת לפח) אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב הנושא מאוד חשוב וצריך להיפטר היום..... הביעה: ברשותי הדיסק חיצוני. אשר עבד במחשב MAC ו PC רגיל. אחרי ששיניתו אותו לNTFS אני לא יכול להשתמש בו במחשב MAC. איזה סוג פורמט אני צריך לשנות על מנת שאוחל לעבוד עליו ב MAC ו PC ללא הגבלה של גודל הקובץ. אני עובד בעריכה לכן הקבצים גדולים. לפני ששיניתי אותו היתה לי הגבלה של +/- 3GB לקובץ..... השמח עם תוכלו לעזור לי ושוב זה מאוד דחוף עמיר שחר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתקין על מחשב חדש, ואני רוצה לדעת איזה לינוקס כדאי לי להתקין (ביחד עם XP). זה מחשב נייד, בסדר גמור מבחינת חומרה, אני לא מתכוון לחבר אותו לרשת אלא רק להשתמש בו לעבודה (לפחות בחלק של הלינוקס) על איזה לינוקס אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אתם עושים את זה במק? יש שיטה חוץ מparallels שמריץ IE בseamless?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-