עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by division,

מישהו יכול להסביר לי מזה Windows X ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by וינצי,

לא ברור לי אם זה הפורום המתאים אבל לא מצאתי כזה שמתייחס לדפדפנים.הורדתי את המקסטון אלפא שבלחיצת כפתור ניתן לעבור ממצב ie ל webkit שספארי וגוגל משתמשים בו.הבעיה שאני לא יודע איזה הוא.אפשר לעבור ממצב אולטרה למצב רטרו אבל אז יש מסך ריק.מי יודע?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by e-r-a-n,

מישהו יכול להמליץ לי על סקריפטים נוחים למירק עם פונקציות רבות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by cold fire,

שלום אני מתכוון ללמוד השנה מדעי המחשב שנה א, במסגרת הלימודים נצטרך לתכנת בסביבת לינוקס ממה שראיתי יש ים גרסאות ואני ממש לא מתמצא בהבדלים ובגרסאות השונות ביניהם כעקרון אני מחפש לינוקס שאפשר להתקין אותו, בלי יותר מדי בעיות בדרייברים וגם שיהיה הכי פשוט להתקין תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by omrivol,

שלום רב, ברשותי מערכת הפעלה fedora אותה אני מריץ באמצעות vmware. אני מעוניין להתחבר דרך הלינוקס לרשת האלחותית המותקנת בביתי. אשמח לקבל הסבר כיצב לעשות זאת, או לחילופין לקבל לינק למקום עם ההסבר הרלוונטי. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, GPARTED מודיע לי שאין לי partition table על הדיסק העיקרי שלי. באופן מוזר אני עדיין מצליח לעשות BOOT אבל יש לי הרבה התרסקויות. אם אני מכניס את הפקודה : sudo fdisk -l אני מקבל: Disk /dev/sda: 500.1 GB, 500107862016 bytes 255 heads, 63 sectors/track, 60801 cylinders Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes Disk identifier: 0x0006e2ed Device Boot Start End Blocks Id System /dev/sda1 * 1 36486 293073763+ 83 Linux /dev/sda2 36487 60801 195310175+ 5 Extended /dev/sda3 58370 60801 19535040 82 Linux swap / Solaris /dev…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Konst1988,

האם קיימת תוכנת שיחזור חינמית המשחזרת קבצים הנמחקו לחלוטין ממחיצת EXT3? כי לפי חיפושים שעשיתי, דבר כזה פשוט לא קיים... מה שהופך את מערכת הקבצים ללא ממש בטוחה, וכבר עדיף לאכסן קבצים על FAT32. כרגע לא איבדתי שום קובץ למזלי, אבל אני צריך לדעת בשביל העתיד אם בטעות ימחק לי משהו.. תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Vaz,

שכחתי את הקוד כניסה והמשתמש ללינוקס - אובנטו יש משהו שאפשר לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by stone cold,

אני צריך תוכנה שפועלת על אותה הרשת בדרך כלל אני מוריד דרך טורנטים ובזה אין לי בעיה בכלל אבל יש כמה דברים שאין בטורנטים ככה שאני צריך מקביל אימיול ללינוקס בתודה לעוזרים קרירין

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Decktor,

הכתבה לא מחדשת שום דבר למי שכבר חיפש וקרא על הנושא במקומות אחרים אבל היא דיי מרכזת ידע שהמשתמש המתחיל יעריך http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=403582&sid=127

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by J0n1,

מישהו מכיר הפצת לינוקס על DOK טובה? אני מחפש גם מדריך כי ניסתי DSL ולא הצלחתי. אני אשמח גם למדריך/הסבר תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yosda-boy,

שלום, קראתי את החוקים ואני לא מבין על מה מדובר אשמח אם מישהו יסביר. בתודה מראש yosda boy

13. יש לי אפשרות להתחיל להשתמש בlindows במקום ב XP האם כדאי ? האם כל מה שפועל על ווינדוס ( ואני מדבר בעיקר על מחשקים שזה השימוש העיקרי במחשב) יפעל גם על לינדוס למרות שמבוססת על לינוקס? אם זה משנה אז זו הגירסה שלה: Lindows 3.0.5

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ash Binary,

אני רוצה לבנו מחשב media center מבוסס לינוקס. המחשב יעמוד בסלון והיה מחובר למסך מחשב ולטלויזיה על ידיי 2 כרטיסי מסך או כרטיס dual head. השימושים במחשב יהיו להקליט או להראות סרטים ב TV, לנגן סרטים מדיסקים, ולגלוש באינטרנט. אני רוצה להתקין בו compiz כך שיהיו אפקטים על 2 המסכים - המסך והטלויזיה. רזולוציות : מסך מחשב 1280*1024, טלויזיה 800*600 או 640*480. אני רוצה להשתמש בכרטיסי מסך ישנים וזולים ככל האפשר של 16 - 32 - 64 MB. בלוח האם יש סלוט AGP יחיד ולכן אני יצתרך לקחת כרטיס PCI אחד אם אני לוקח 2 כרטיסי מסך (כרטיס AGP + PCI או onboard + PCI) שאלה : מבין הכרטיסים הבאים או אחרים שלדעתכם מתאימים מה אתם אומרים על כל אחד (מאלה שאתם מכירים) מבחינת : - תמיכה בלינוקס - תמיכה ב com…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ofer_mat,

האם USB של MAC זה כמו של PC ? האם כל מקלדת מתאימה גם ל PC וגם לMAC ? האם זה אותו דבר גם בעכברים? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. הגעתי לשלב בו עלי להתקין stages. מישהו יאות בבקשה להסביר לי מה הפשר של התקנת stages ב gentoo ? ושאלה נוספת: מה עושה הפקודה export ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. תמיד חששתי משום מה מלינוקס, אני בעניין של: "כל עוד זה עובד - אל תיגע!" ועכשיו החלטתי ללכת על זה ולהתקין על LG X130. ה-XP קצת איטי שם. אני ממש חדש בעניין. האם צריך להתקין דרייברים כל שהם אח"כ? מה בעניין תאימות לתוכנות כגון סקייפ, MS Office, וכו'... האם צריך אנטיוירוס? ואם יש עוד משהו שצריך לדעת - אשמח מאוד. דרך אגב: תודה רבה על הביקורת. מעולה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לרכושiPad2 אחרי מספר בדיקות זה נכון לעכשיו עדיף לי מאשר לקנות מחשב נייד וזואת מכיוון שמרבית העבודה שלי עם המחשב הינה להגיב למילים ולבדוק אתרים. שאלתי היא האם קיימת תוכנת אופיס (iWork) מובנת בתוכך התוכנה אם לא האם משהוא מכיר אפלקציה שכזו וממליץ עליה? שאלה נוספת עשיתי קצת חיפוש והבנתי שאפשרות ההדפסה היא רק למדפסות מסויימות של HP האם משהוא יודע העם בגרסת העידכון הבאה ISO5 הנושא יפתר והיה אפשר להדפיס דרך הרשת בלי בעיה. ושאלה אחרונה האם משהוא יודע מה בדיוק כוללת הרחבת האחריות שIdigital מציעה? תודה רבה עמיר

19. Started by ilay22,

התקנתי את אובונטו בוירטואל מאשין על וינדוס, ושי לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך: בהגדרות של VM לא מופיע שום דבר שקשור אליו, ואני חושב שגם האובונטו לא מזהה אותו. איפה רואים את רשימת הדרייברים באובונטו? יכול להיות שזה הVM לא "נותן" לאובונתו להשתמש בכרטיס מסך? ואיפה אני יכול למצוא דרייבר לX1950PRO? באתר הרשמי יש רק גרסת 64 ביט (גם זאת שכתוב עליה 32 מוריד גרסת 64)...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

לפני שזה יקרא, כן, חפשתי ולא מצאתי תשובות שלמות למה שאני עומד לשאול. אוקיי, אז ככה ברצוני להתקין לינוקס, החלטתי כבר שאלך על הרדהאט 7.3. אבל יש לי שאלה לפני כן. איך אני מתקין בלינוקס את האדסל ? ולעשות זאת ללא הפיכתו לפרו. תודה מראש. 8)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by alon2k2,

שלום, יש לי תיקייה ובתוכה שני שרתי וונט מורצים אני רוצה לסגור את שניהם בו זמנית על ידי שם התיקייה ... דרך ה putty אני עובד יש איזה קוד שעושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Mda101,

אני צריך לדעת איזה סורקים (רגילים, לא מופרעים מיוחד... סטנדרטים... (עד גודל סריקה של מינימום A4)) פעילים בלינוקס... אני צריך לקנות מתנה למישהו, סורק שיעבוד בלינוקס יש איזה אתר עם רשימה חומרה תומכת? או מקום כל שהוא עם מאגר דרייברים שאני יכול לברר דרכו? תודה, נדב נ.ב. ההגבלה הכספית היא כ 1000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי, אני חדש בכל עניין האקינטוש, ולאחרונה החלטתי לנסות את מערכת ההפעלה בהתאם למדריך של http://tonymacx86.blogspot.com/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html השאלה שלי האם המערכת הפעלה שאידיגיטל מוכרת היא גרסת שדרוג או שניתן לבצע איתה התקנה נקייה על מחשב PC (מבוסס אינטל). קראתי שרשום שם שדרוג אבל קראתי במקומות אחרים שזה לא באמת, מה נכון? ועוד שאלה קטנה, הלפטופ שלי מדגם DELL 4310 - i5 האם תיהיה בעיה להתקין? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Konst1988,

שלום לכולם. כשאני נמצא בתיקיה מסוימת, ולוחץ על כפתור SEARCH שנמצא ב-TOOLBAR למעלה ב-FILE BROWSER, אני מצפה ממנו לחפש רק בתיקיה שאני נמצא בו, ובתתי התיקיות שמתחתיה, אך במקום זה הוא מחפש בתיקיית הבית.. יש דרך לשנות את זה? כמו כן רציתי לשנות את ברירת המחדל של מקום החיפוש כשאני בוחר את אפשרות החיפוש מתפריט ה-PLACES. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים