עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by shay33,

http://www.zegeniestudios.net/ldc/index.php?firsttime=true

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. שמתי לב שהמחיצה של XP בUBUNTU נראית רק כREAD ONLY (שלא לדבר על XP, שבו בכלל אני לא רואה את המחיצות של לינוקס, בטח לא נתמכות...). איך אפשר לעשות שזה יהיה גםWRITE? אני יודע שזה לא בטוח, אבל מוכן לקחת את הסיכון! תודה בהקדם!

• 66 תגובות
    • 6.7k צפיות
  3. Started by Konst1988,

איך אני יכול לחלק קובץ AVI שווה בשווה, בלי לאבד איכות, ושלא יקח יותר מדי זמן, לאובונטו? תודה לעונים.

• 55 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. 1.גילתי שלשנות את השפה בUBUNTU אני צריך ללחוץ על שני הALTים ויש לי בקשה: איך אני יכול לשנות את זה שזה יהיה הSHIFT+ALT, כמו בXP? וגם, עכשיו כשאני כותב בעברית, גילתי שקוו הזה (אתם יודעים, שכשכותבים משו מסמן איפה האות, יש לו בדרך כלל צ'ופצ'יק שהולך ל: צד ימין כשכתובים באנגלית, והולך לצד שמאל של הקו כשכותבים בעברית) אז אצלי, הצ'ופצ'יק הזה עדיין נשאר בצד ימין אפילו כשאני כותב בעברית, וזה יכול לעצבן. פתרון? נ.ב: תוך כדי כתיבת שורות אלו, גלתי שהקיצור דרך של COPY-PASTE לא עובד על עברית. יש איזה פתרון גם לזה? עוד משו אחרון; בAMSN שהתקנתי גילתי שהשמות של חברי, שבעברית, נראים הפוך. עזרה? זה יכול קצת לעצבן... תודה בהקדם, עד עכשיו (התקנתי את הלינוס UBUNTU שלשום ולא היה לי שום הבנה בלי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום אני מתעניין בלינוקס כבר הרבה זמן ואפילו כבר ניסיתי את אחד (מנדריבה) אבל יש לי כמה בעיות... 1. אני טכנאי ככה שאני צריך להשתמש בוינדוס, שאני אומר להשתמש אנ מתכוון שאני ידע איך עובדים איתה וילמד אותה כמה שיותר.... 2. משחקים שלא עובדים בלינוקס... אני יודע שיש wine וכל אלה אבל חלק מהפתרונות עולים כסף או שלא עובדים ב 100% אם בכלל אני כבר רוצה לעבור ללינוקס סופית חשבתי על UBUNTU יש אותה בעברית?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  6. ואני רוצה שתהיה לי הבחירה לאיזו מערכת הפעלה להכנס בהפעלת המחשב , אפשר?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by dima1987,

אני צריך חייגן ללינוקס אובונטו (UBUNTU) לכרטיס רשת ADSL !!!

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  8. מחפש חייגן ללינוקס אובונטו של ADSL כרטיס רשת בבקשה דחוף אני רוצה כבר להתחבר !??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Konst1988,

שלום. בעבר היה לי אובונטו בריזי, עם מודם USB של TERAYON, ובעזרת הסקריפט של CABELCON הצלחתי להתחבר לאינטרנט ללא בעיות. עכשיו התקנתי דאפר, ושי לי מודם USB של מוטורולה, אבל בהפעלת הסקריפט הוא אומר: could't find pptp client. אין משהו שאני יותר שונא מדברים שפעם עבדו וכבר לא.. תודה על העזרה.

• 124 תגובות
    • 12.1k צפיות
  10. Started by kobibo,

התקנתי את האבונטו והתאכזבתי ( כנראה בגלל חוסר נסיון ). א. לא הצלחתי להעלות קצת את הרזולוציה. ב. אין אייקונים ב Desktop משהו שמקל קצת על העבודה. ממבט ראשון לא נראת כ"כ חביבה וידידותית לפחות לא כמו ה Suse .

• 46 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by roniok,

שלום אני עובד עם אובנטו בריזי. xmame כולו עובד לאט בחלון גדול ובחלון קטן הוא עובד מהר מידי מישהו יכול אולי לעזור לי לתקן את הבעיה הזו?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
    • 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by dima1987,

איזה לינוקס שווה להוריד יש מלא גריסאות אולי תציעו לי איזה גריסה הכי טוב ?!

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by dids22,

בפעם הראשונה שהתקנתי את אובנטו זה היה מגרסת ה Livecd הקיצר פרמטתי את המחשב ואני רוצה להתקין שוב את אובנטו - אבל אין לי צורך ב live cd מה זה הגרסה הרגילה? אני הורדתי את Server install CD אבל אחרי שאני מתקין אותו הוא לא נכנס לי לממשק הגראפי של אובנטו אלא אני בטרמינל(אני חושב) באתר שלהם יש או live cd שהם קוראים לו Desktop CD וגם Server install CD - שזה מה שעכשיו ניסיתי ואיתו יש את הבעיה וגם Alternate install CD - שלא הבנתי בדיוק מה זה מה שאני הורדתי זה לשרתים? (אבל כתוב שם "The server install CD allows you to install Ubuntu permanently on a computer.") תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by yotam360,

1) האם יכול ליהיות לי במחשב שני מערכות הפעלה גם ווינדוס וגם לינוקס?? 2) אם אני מתקין לינוקס אני צריך להתקין את כל התוכנות והדריברים??

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Konst1988,

תודה לעוזרים שעזרו לי עם ההורדה, הצלחתי להוריד, ובדקתי שה-SHA1SUM זהה, אז הכל סבבה. עוד מעט אני יתקין, אז רציתי לשאול מה לעשות בנוגע לפירוול של פדורה, ול-SEL LINUX? להתקין את הפירוול? האם יכולים לפרוץ לי את ה-ROOT ACCOUNT סתם ככה אם אני ללא פירוול? והאם זה מונע? מה עם SELINUX? זה עושה תועלת כלשהיא? או שסתם מכביד. ניסתי לקרוא עליו מידע..אבל לא ממש הבנתי מה הוא עושה. תודה לעוזרים. טוב, זה כבר לא ממש רלוונטי, החלטתי למחוק אותה, רק שאני לא מצליח להעלות את תוכנת ההתקנה של XP.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=188923.new#new

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by Googleness,

התקנתי לפני כמה ימים על המחשב במקום כונן D את לינוקס וזה שם לי את GRUB בתור הבחירת בוט. עכשיו השגתי מחשב נפרד ללינוקס ואני רוצה למחוק מהמחשב של חלונות את לינוקס איך מבטלים את הGRUB ומוחקים את לינוקס ומחזירים הכל לקדמותו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Googleness,

התקנתי את דאפר 64 של אובנטו עכשיו מזיכרוני גרסת 64 של מנדריבה בזמנו עבדה ל יחלק עם כל מה שרציתי בקיצור אני בא להתקין דברים מסתבר למשל שקודקים של ווינדוס מדיה, נגן פלאש פלייר ועוד הרבה תוכנות פשוט לא נתכמות זה מוציא לי שגיאה של הארכיטקטורה לא מתאימה. מחיפוש קל מצאתי איזה פלאג קוד פתוח למוזילה שנקרא Gnash אבל באתר שלו מפנים להורדה בFTP של GNU אבל אין שם את זה ולא מצאתי. פתרון אחר שנתנו זה להתקין WINE ולהריץ גרסת ווינדוס של חלונות XP או להריץ גרסת 32 של פיירפוקס כל מיני דברים מתוסבכים. אז אנ יצריך עזרה עם זה. דבר נוסף שאני רוצה לדעת יש לי עכבר של לוג'יטק 518MX ובלינוקס הוא עובד בסדר אבל הכפתורים שבצד והכפתורים של הDPI וכל זה לא עובדים יענו הם סתם מתפקדים (אלה שבצד) כמו מקש ש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dima1987,

אני רוצה לוניקס הכי טוב בעולם ? ומה כדי להתקין ואיזה לינוקס ??

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  19. Started by Konst1988,

שלום לכולם. הורדתי פדורה מהאתר הרשמי, לא מהמראות, אלא מהשרת הרשמי שלהם, את גרסת ה-DVD. צרבתי, אבל כשהוא נכנס להתקנה, יש שם משהו שנקרא MEDIA CHECK, שבודק את תקינות הדיסקים. אחרי בדיקה ממושכת הוא אמר שיש לי שגיאות בדיסק, אבל הוא לא שרוט ולא מלוכלך. חדש מהחנות.. קראתי בפורומים שלהם וראיתי שזהו בעיה די נפוצה, ולפעמים צריך לרשום בהתחלה: LINUX IDE=NODMA, וזה עוזר, כי יש שם איזה באג. ניסיתי גם אותו, והבדיקה נהייתה פי 3 יותר ארוכה, ובסופה, אותו דבר. שמעתי שיש איזה דרך לבדוק את תקינות ה-IMAGE עם MD5 או SHA1, ואשמח לקבל הנחיות איך לעשות את זה. יתכן שה-IMAGE לא טוב אף על פי שהוא ירד ונצרב כראוי? נ.ב. בתחילת הצריבה נרו אמר משהו בנוגע ל-BLOCK SIZE שלא מתאים, אז עשיתי IGNORE. יתכן שזו…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by dima1987,

לינוקס אובונטו יכול לשבת על פורמט NTFS ? כי יש לי מלא קבצים בכונן השני ואני לא רוצה להחליף פורמט !!!

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by XDream,

http://shipit.ubuntulinux.org אפשר להזמין דרך שם, נחמד וחינמי. שימו לב, ייתכן שבהזמנות של מעל CD1 תחוייבו בעמלת שירות, אני מציע להזמין CD1 כל פעם. לפני ההזמנה דרושה הרשמה לLaunchPad, ישנו קישור בדף, תהנו. [move]UBuntu Linux 6.06[/move]

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. שלום. אני משתמש כמה חודשים באובונטו (5.10 ברייזי), עד לאחרונה הייתי צופה בסרטים בעזרת mplayer אבל לאחרונה עדכנתי את המערכת לגרסה 6.06 דאפר, ומאז נעלמה התוכנה הזאת ואני לא מצליח להתקין אותה. האם מישהו מכיר תחליף ראוי? או דרך להתקין את התוכנה בכל זאת? חשוב לי האפשרות לכתוביות בעברית ומסך מלא. תודה.

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  23. קודם הייתי מחובר adsl והגדרתי את החיבור בלי בעיה מיוחדת עכשיו אני מחובר בכבלים+013 אני לא מצליח להגדיר help תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by mrsph666,

שלום! כיום ברשותי Windows XP Home Edition, וברצוני לנסות את Linux. לפי מה שאני מבין, ישנן הרבה גיסאות שונות, מאחר וזוהי מערכת קוד פתוח. הבעיה שלי, היא שאני מרבה לשחק במשחקים - המפרט שלי (אם זה משנה): Intel P-4 2.6GHz HT 512MB DDR 400MHz (Dual-Channel) Asus A9600XT/TD 128MB 160GB HDD 7200RPM 8MB Cache איזו גרסת לינוקס, לדעתכם, תתאים לדרישות שלי? *אני גם מרבה לשמוע מוזיקה, לראות סרטים ולשתף קבצים ברשת. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.