עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. שאלה בכותרת... ניסית כמה דברים ולא עבדו.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  2. בווינדוז היה נגיד תוכנה כמו EVEREST לבדיקה טמפרטורה ורכיבים, אני יותר מתעניין בטמפרטורה... יש איזה תוכנה שמראה את הטמפרטורה של הרכיבים ללינוקס? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קיבלתי מחשב נייד מאיזה חנות יד שנייה מסוג קומפאק ארמדה M300. המפרט: מחשב אולטרא-נייד מסוג COMPAQ ARMADA M300. מפרט: מעבד סלרון 300 מגה"צ. זכרון 128 מ"ב. כונן קשיח 4 ג"ב. עכשיו, יש עליו מנדרייק 9.2 ואני רוצה להחליף את המנדרייק 9.2 באיזה גרסת לינוקס יותר מתקדמת ולהשים סביבת עבודה יותר נוחה כמו XFCE למשל שלא תיהיה כבדה על המחשב שיעבוד חלק. הבעיה! אין לי כונן CD על המחשב הזה יש רק חיבור לרשת לאינטרנט, ויש לו גם כונן דיסקטים חיצוני שמתחבר כמו מדפסת עם כזה חיבור רחב. השאלה איזה לינוקס להתקין ואיך אני עושה את זה? חשבתי לקחת איזה התקנה שעובדת דרך האינטרנט ולקובץ ההתקנה לעשות בוט מהדיסקט או משהו

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by shay33,

http://www.zegeniestudios.net/ldc/index.php?firsttime=true

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Konst1988,

שלום לכולם. כשאני נמצא בתיקיה מסוימת, ולוחץ על כפתור SEARCH שנמצא ב-TOOLBAR למעלה ב-FILE BROWSER, אני מצפה ממנו לחפש רק בתיקיה שאני נמצא בו, ובתתי התיקיות שמתחתיה, אך במקום זה הוא מחפש בתיקיית הבית.. יש דרך לשנות את זה? כמו כן רציתי לשנות את ברירת המחדל של מקום החיפוש כשאני בוחר את אפשרות החיפוש מתפריט ה-PLACES. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Konst1988,

שלום. בעבר היה לי אובונטו בריזי, עם מודם USB של TERAYON, ובעזרת הסקריפט של CABELCON הצלחתי להתחבר לאינטרנט ללא בעיות. עכשיו התקנתי דאפר, ושי לי מודם USB של מוטורולה, אבל בהפעלת הסקריפט הוא אומר: could't find pptp client. אין משהו שאני יותר שונא מדברים שפעם עבדו וכבר לא.. תודה על העזרה.

• 124 תגובות
    • 11.5k צפיות
  7. Started by shay33,

ubuntu.com זה רק אצלי?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  8. שלי http://img128.imageshack.us/img128/6606/linux1nz.png אובנטו דאפר עם תמיכה בעברית שהוספתי

• 49 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by kobibo,

התקנתי את האבונטו והתאכזבתי ( כנראה בגלל חוסר נסיון ). א. לא הצלחתי להעלות קצת את הרזולוציה. ב. אין אייקונים ב Desktop משהו שמקל קצת על העבודה. ממבט ראשון לא נראת כ"כ חביבה וידידותית לפחות לא כמו ה Suse .

• 46 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. מחפש חייגן ללינוקס אובונטו של ADSL כרטיס רשת בבקשה דחוף אני רוצה כבר להתחבר !??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Konst1988,

איך אני יכול לחלק קובץ AVI שווה בשווה, בלי לאבד איכות, ושלא יקח יותר מדי זמן, לאובונטו? תודה לעונים.

• 55 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by Konst1988,

איך אני משנה את ה-OWNER של תיקיה מסוימת במחשב, שתהיה שלי ולא של ROOT, כי היא באמת שלי.. זה כונן D שלי..שבכלל FAT32..., ואני רוצה שהוא יהיה שלי. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by tnt studios,

I think the title explains some of my problems. I have Linux Ubuntu Installed, on one partition (sda3, if matters) and Windows on sda1 Now, since my Windows XP partition is NTFS, the Linux is not able to write on it So I though, maybe i will create another partition FAT32, which will be for transferring files between XP-Linux. Here's what i did: resized the windows partition using Acronis Disk Director Suite 10.0 quite foolishly, I made the partition itself (FAT32) using XP's own Computer Management program, and not Acronis Disk Director Suite 10.0. Now that's what I think caused the problem. When I rebooted, Grub gave me Error 17. I played a bit with the Windows Installa…

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by Konst1988,

אחרי כמה משחקים עם מחיצות.. גרמתי ל-GRUB שלי לעזוב את ה-MBR, אז עשיתי FIXBOOT על מנת ש-XP יעלה. איך אני מחזיר אותו חזרה ל-MBR?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by dima1987,

איזה לינוקס שווה להוריד יש מלא גריסאות אולי תציעו לי איזה גריסה הכי טוב ?!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. 1.גילתי שלשנות את השפה בUBUNTU אני צריך ללחוץ על שני הALTים ויש לי בקשה: איך אני יכול לשנות את זה שזה יהיה הSHIFT+ALT, כמו בXP? וגם, עכשיו כשאני כותב בעברית, גילתי שקוו הזה (אתם יודעים, שכשכותבים משו מסמן איפה האות, יש לו בדרך כלל צ'ופצ'יק שהולך ל: צד ימין כשכתובים באנגלית, והולך לצד שמאל של הקו כשכותבים בעברית) אז אצלי, הצ'ופצ'יק הזה עדיין נשאר בצד ימין אפילו כשאני כותב בעברית, וזה יכול לעצבן. פתרון? נ.ב: תוך כדי כתיבת שורות אלו, גלתי שהקיצור דרך של COPY-PASTE לא עובד על עברית. יש איזה פתרון גם לזה? עוד משו אחרון; בAMSN שהתקנתי גילתי שהשמות של חברי, שבעברית, נראים הפוך. עזרה? זה יכול קצת לעצבן... תודה בהקדם, עד עכשיו (התקנתי את הלינוס UBUNTU שלשום ולא היה לי שום הבנה בלי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
    • 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום אני מתעניין בלינוקס כבר הרבה זמן ואפילו כבר ניסיתי את אחד (מנדריבה) אבל יש לי כמה בעיות... 1. אני טכנאי ככה שאני צריך להשתמש בוינדוס, שאני אומר להשתמש אנ מתכוון שאני ידע איך עובדים איתה וילמד אותה כמה שיותר.... 2. משחקים שלא עובדים בלינוקס... אני יודע שיש wine וכל אלה אבל חלק מהפתרונות עולים כסף או שלא עובדים ב 100% אם בכלל אני כבר רוצה לעבור ללינוקס סופית חשבתי על UBUNTU יש אותה בעברית?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  18. ואני רוצה שתהיה לי הבחירה לאיזו מערכת הפעלה להכנס בהפעלת המחשב , אפשר?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  19. Started by dima1987,

אני צריך חייגן ללינוקס אובונטו (UBUNTU) לכרטיס רשת ADSL !!!

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  20. Started by dids22,

בפעם הראשונה שהתקנתי את אובנטו זה היה מגרסת ה Livecd הקיצר פרמטתי את המחשב ואני רוצה להתקין שוב את אובנטו - אבל אין לי צורך ב live cd מה זה הגרסה הרגילה? אני הורדתי את Server install CD אבל אחרי שאני מתקין אותו הוא לא נכנס לי לממשק הגראפי של אובנטו אלא אני בטרמינל(אני חושב) באתר שלהם יש או live cd שהם קוראים לו Desktop CD וגם Server install CD - שזה מה שעכשיו ניסיתי ואיתו יש את הבעיה וגם Alternate install CD - שלא הבנתי בדיוק מה זה מה שאני הורדתי זה לשרתים? (אבל כתוב שם "The server install CD allows you to install Ubuntu permanently on a computer.") תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yotam360,

1) האם יכול ליהיות לי במחשב שני מערכות הפעלה גם ווינדוס וגם לינוקס?? 2) אם אני מתקין לינוקס אני צריך להתקין את כל התוכנות והדריברים??

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by XDream,

http://shipit.ubuntulinux.org אפשר להזמין דרך שם, נחמד וחינמי. שימו לב, ייתכן שבהזמנות של מעל CD1 תחוייבו בעמלת שירות, אני מציע להזמין CD1 כל פעם. לפני ההזמנה דרושה הרשמה לLaunchPad, ישנו קישור בדף, תהנו. [move]UBuntu Linux 6.06[/move]

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by dima1987,

אני רוצה לוניקס הכי טוב בעולם ? ומה כדי להתקין ואיזה לינוקס ??

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  24. Started by Konst1988,

תודה לעוזרים שעזרו לי עם ההורדה, הצלחתי להוריד, ובדקתי שה-SHA1SUM זהה, אז הכל סבבה. עוד מעט אני יתקין, אז רציתי לשאול מה לעשות בנוגע לפירוול של פדורה, ול-SEL LINUX? להתקין את הפירוול? האם יכולים לפרוץ לי את ה-ROOT ACCOUNT סתם ככה אם אני ללא פירוול? והאם זה מונע? מה עם SELINUX? זה עושה תועלת כלשהיא? או שסתם מכביד. ניסתי לקרוא עליו מידע..אבל לא ממש הבנתי מה הוא עושה. תודה לעוזרים. טוב, זה כבר לא ממש רלוונטי, החלטתי למחוק אותה, רק שאני לא מצליח להעלות את תוכנת ההתקנה של XP.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=188923.new#new

• 2 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים