לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, "קבוצת לינוקס ישראל" בשיתוף אתר jaYa עולם ללינוקס וקוד פתוח שמחים להזמין אתכם לאירוע שאנו מפיקים במסגרת פעילותנו בתחום, "כנס לינוקס ישראל 2009". לפרטים ולהרשמה: http://www.jaya.co.il/linux2009 האירוע יתקיים בתל אביב, יכלול מספר הרצאות בתחומי הלינוקס והקהילה, זמן למפגשים עם אנשים בתחום (צפויים להגיע חברות העוסקות בתחום, מעסיקים, חברי קהילה, תקשורת מהתחום ועוד...) וארוחת צהריים. האירוע מתוכנן לחודש מרץ הקרוב וההרשמה בעיצומה, אשמח לראותכם באירוע. לפרטים ולהרשמה: http://www.jaya.co.il/linux2009 **אנו נשלח את תוכנית האירוע ומיקומו המדוייק בהקדם תודה והמשך יום נפלא, http://www.jaya.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו הצליח להגדיר שרת MAIL ב ubuntu server עם IP דינאמי? אני מצליח לשלוח מיילים אבל לא לקבל אין בעיית ניתוב או פורטים, יש לי הודעה של : Relay access denied (in reply to RCPT TO command) קראתי מלא מדריכים ועשרות הודעות בפורומים אבל לא מצאתי תשובה. אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע. טל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מריץ Headless Unit, שמשרת אותי כ-NAS, מזרים מדיה ל-SB3 שלי וכו'. מערכת ההפעלה היא ClarkConnect Community 4.3 אני מחפש מנהל הורדות ל-Rapidshare ו-NetLoad (יש לי חשבון הורדות בשניהם), שירוץ על השרת שלי ואוכל לגשת אליו ב-Remote Access. הגישה מרחוק (אולי ע"י הדפדפן) היא הכרחית מאחר ולא מחוברים לשרת מסך כלשהו, מקלדת או עכבר. כעת הגישה אליו מתבצעת ע"י WEB-ADMIN המובנה. שאר המחשבים בבית מריצים WIN XP ו-VISTA תודה לכולם מראש **אם ישנה הפצה אחרת שתענה על הדרישות אני מוכן לשקול מעבר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיימת תוכנת שיחזור חינמית המשחזרת קבצים הנמחקו לחלוטין ממחיצת EXT3? כי לפי חיפושים שעשיתי, דבר כזה פשוט לא קיים... מה שהופך את מערכת הקבצים ללא ממש בטוחה, וכבר עדיף לאכסן קבצים על FAT32. כרגע לא איבדתי שום קובץ למזלי, אבל אני צריך לדעת בשביל העתיד אם בטעות ימחק לי משהו.. תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טיקאסט 106 עם עדי רביד ובעז אורדן. כרגיל, מקים, אפל, מיקרוסופט והרבה איפון. להנאתכם. בעז אורדן אתר הטיקאסט: www.tcast.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מפעיל את המעטפת הגרפית בלינדוס? ואיך אני גורם ללינדוס להפעיל את עצמו תמיד במעטפת? (בלי שאני אצטרך לכתוב את זה כל הזמן...) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקבל את המחשב מק החדש שלי PBG4 רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמשתמש בתוכנה VPC ולדעת עד כמה היא אמינה ואם אפשר לבנות עלייה לשימוש שותך ביישומי ווינדוס .. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להתקין את המודם שמקבלים דרך נטויזן (מודם קטנטן בצבע לבן) על מערכת לינוקס?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את ברירת המחדל שלי בלילו (יש לי מנדריק 9.1) כך שהווינדוס יהיה ברירת המחדל ולא הלינוקס. איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
Uhh, I've installed Netscape last night, and it ran automaticly after installation. After I reboot, I coulden't start it; Because I have no idea how to do it. I've tried to run 'Netscape' in the KDE menu.. What, and where should I be looking for? ??? :
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך משדרגים מגירסה מגירסה 7.0.4 של אובונטו לגירסה 7.10 על מחשב שיש בו גם אובונטו וגם XP? יש עליו מעט מאוד קבצי משתמש, (מגובים) אז חשבתי שאולי פשוט למחוק את המחיצות של הלינוקס ולעשות התקנה חדשה של הגירסה החדשה. התרשמתי שההתקנה של 7.10 היא מהירה וחלקה....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי האנשים המפחידים שAPPLE שמה בעמוד הפתיחה למשל תיראו את האיש המפחיד הזה: עריכה: איות בכותרת (Prog.)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לינוקס במקביל לוינדוס במחיצות נפרדות... 1) איך אתם ממליצים לחלק את המחיצות??? זאת אומרת נגיד מחיצה לוינדוס וכמה ללינוקס..? 2) כמה מקום פנוי אני צריך לפנות בשביל לינוקס??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את אובונטו בוירטואל מאשין על וינדוס, ושי לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך: בהגדרות של VM לא מופיע שום דבר שקשור אליו, ואני חושב שגם האובונטו לא מזהה אותו. איפה רואים את רשימת הדרייברים באובונטו? יכול להיות שזה הVM לא "נותן" לאובונתו להשתמש בכרטיס מסך? ואיפה אני יכול למצוא דרייבר לX1950PRO? באתר הרשמי יש רק גרסת 64 ביט (גם זאת שכתוב עליה 32 מוריד גרסת 64)...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
wasteland 2פתחתי על זה כבר הודעה בפורום משחקים - ולכן אני פשוט אפנה אותכם אליה, תגיבו כבר שם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529211.0
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני רושם startx אני מקבל הודעת שגיאה של fatal error : no screens found וגם fatal io error 104 (connection reset by peer) after 0 requests איך מגדרים מסך או פותרים את error 104 הזה (אין לי שום ידע בלינוקס וזהו הפעם הראשונה שאני מנסה להתעסק עם זה) האם יש דרך אחרת להפעיל את המערכת הגרפית מלבד startx?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את הredhat 9 עם lilo והשארתי את הdos כדיפולט אבל עכשו הwin עולה כרגיל ואין לינוקס ??? למרות שבדקתי והwin מזהה מחיצות שהוא לא יכול לקרא על הדיסק מה פיספסתי ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי הפצה של לינוקס אוטומטית הגראב פועל. אך אם אני רוצה ש- NT LOADER יהיה אחראי לבחירת המערכת בזמן עלייה של המחשב איך אני עושה זאת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בקרוב הולך להתקין פדורה 2 KDE אני מתכנן להתקין את זה על הארד דיסק נפרד של 20GB.... 1)חבר שלי שהתקין אותו דבר ואמר לי שבהתחלה צריך לעשות הגדרות RAM?הא? 2)יש פוטושופ\אימיול\ביטורנט ללינוקס 3)אני מחובר ברשת להאב שמחובר לאלקטל תהיה לי בעיה כל שהיא? 4)שאר המחשבים בבית הם וינדוס....=בעיה? הארות ורעיונות יתקבלו בברכה..... תודה גדולה לעוזרים! איתן
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על סקריפטים נוחים למירק עם פונקציות רבות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואם כן, האם הוא חייב להיות של Apple? לא יודע אם זה חשוב אבל המחשב הוא בן 3.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שזה יקרא, כן, חפשתי ולא מצאתי תשובות שלמות למה שאני עומד לשאול. אוקיי, אז ככה ברצוני להתקין לינוקס, החלטתי כבר שאלך על הרדהאט 7.3. אבל יש לי שאלה לפני כן. איך אני מתקין בלינוקס את האדסל ? ולעשות זאת ללא הפיכתו לפרו. תודה מראש. 8)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האים מוכרת לכם תוכנת גיבוי לינוקסית (שתעבוד בהפצות לינוקס גנום) בסגנון גוסט אשר ניתן בה לגבות ולשחזר מחיצות EX2/3 וגם NTFS כדי לגבות/לשחזר מחשבים בהם מותקן לינוקס או לינוקס+ווינדוז ולשחזר מלייב דיסק?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד עם לינוקס ואחד עם WIN2000 הלינוקס שיש לי הוא RED-HAT 8.........ניסיתי להתקין סמבה וזה רשם שיש גרסה יותר חדשה שכבר מותקנת...... לא מצאתי שום סמבה בתפריטים אז קראתי באתר על קובץ CONF שצריך לקבוע בו את ההגדרות....... הקובץ שלי שונה לגמרי ממה שהיה במדריך...... מישהו יכול לתת לי מדריך שיעבוד על הלינוקס הזה או להסביר לי איך לשתף?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-