עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. יש לי שני מחשבים אחד עם לינוקס ואחד עם WIN2000 הלינוקס שיש לי הוא RED-HAT 8.........ניסיתי להתקין סמבה וזה רשם שיש גרסה יותר חדשה שכבר מותקנת...... לא מצאתי שום סמבה בתפריטים אז קראתי באתר על קובץ CONF שצריך לקבוע בו את ההגדרות....... הקובץ שלי שונה לגמרי ממה שהיה במדריך...... מישהו יכול לתת לי מדריך שיעבוד על הלינוקס הזה או להסביר לי איך לשתף?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. עברתי לפי המדריך בוואיינט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3391988,00.html. אני מגיע לאפשרות הראשונה ולוחץ אנטר ואז כעבור 3 דקות אני מיד מגיע לדסקטופ של לינוקס מבלי שנשאלתי בכלל לגבי השעון ושאר ההגדרות. מה לא עשיתי בסדר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gggilad13,

מישהו מכיר חנויות בארץ שמוכרים בהן מחשבי מקינטוש? יש אתרים למכירת מקינטושים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by pure perfection,

שלום לכם, יש לי IMAC שאני רוצה להתקין עליו גרסה נקיה של OSX , יש לי את קובץ ההתקנה וניסתי לצרוב אותו לדיסק או לדיסק און קיי אבל זה לא מצליח להתקין לי ... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by omrivol,

שלום רב, ברשותי מערכת הפעלה fedora אותה אני מריץ באמצעות vmware. אני מעוניין להתחבר דרך הלינוקס לרשת האלחותית המותקנת בביתי. אשמח לקבל הסבר כיצב לעשות זאת, או לחילופין לקבל לינק למקום עם ההסבר הרלוונטי. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by orelzion,

שלום! יש לי מודם סלולארי, שאחרי שבוע סוך סוך הצלחתי להבין איך להפעיל אותו באובונטו. אבל אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: [tt] The PPPD daemon died unexpectedly! Exit status: 16 [/tt] אני לא ממש יודע מה זה אומר, ויותר חשוב - איך לפתור את זה. אם מישהו יוכל לעזור לי, אני מודה לו מראש. אם אתם צריכים אז הנה הלוג kbuildsycoca running... Opener: received SetSecret Opener: received SetSecret Opener: received OpenLock Opener: received OpenDevice Opener: received ExecPPPDaemon In parent: pppd pid 17137 Kernel supports ppp alright. It was pppd that died pppd exited with return value 16 Sending 17104 a SIGUSR1 Opener: received RemoveSecret Opener: received RemoveSecret Opener: receive…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zvkel,

כשאני רושם startx אני מקבל הודעת שגיאה של fatal error : no screens found וגם fatal io error 104 (connection reset by peer) after 0 requests איך מגדרים מסך או פותרים את error 104 הזה (אין לי שום ידע בלינוקס וזהו הפעם הראשונה שאני מנסה להתעסק עם זה) האם יש דרך אחרת להפעיל את המערכת הגרפית מלבד startx?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by matti,

שלום אני עומד לקבל את המחשב מק החדש שלי PBG4 רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמשתמש בתוכנה VPC ולדעת עד כמה היא אמינה ואם אפשר לבנות עלייה לשימוש שותך ביישומי ווינדוס .. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by TPack,

מישהו יודע על מנהל הורדות כמו FlashGet לדוגמא שעובד עם Wine ? אני צריך תוכנה טובה להורדה מראפידשר. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הגעתי לשלב בו עלי להתקין stages. מישהו יאות בבקשה להסביר לי מה הפשר של התקנת stages ב gentoo ? ושאלה נוספת: מה עושה הפקודה export ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dids22,

עדכנתי את הקרנל ועכשיו אני מקבל שגיאה למשהו יש מושג איך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by e-r-a-n,

מישהו יכול להמליץ לי על סקריפטים נוחים למירק עם פונקציות רבות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by וינצי,

לא ברור לי אם זה הפורום המתאים אבל לא מצאתי כזה שמתייחס לדפדפנים.הורדתי את המקסטון אלפא שבלחיצת כפתור ניתן לעבור ממצב ie ל webkit שספארי וגוגל משתמשים בו.הבעיה שאני לא יודע איזה הוא.אפשר לעבור ממצב אולטרה למצב רטרו אבל אז יש מסך ריק.מי יודע?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by jaya,

שלום רב, "קבוצת לינוקס ישראל" בשיתוף אתר jaYa עולם ללינוקס וקוד פתוח שמחים להזמין אתכם לאירוע שאנו מפיקים במסגרת פעילותנו בתחום, "כנס לינוקס ישראל 2009". לפרטים ולהרשמה: http://www.jaya.co.il/linux2009 האירוע יתקיים בתל אביב, יכלול מספר הרצאות בתחומי הלינוקס והקהילה, זמן למפגשים עם אנשים בתחום (צפויים להגיע חברות העוסקות בתחום, מעסיקים, חברי קהילה, תקשורת מהתחום ועוד...) וארוחת צהריים. האירוע מתוכנן לחודש מרץ הקרוב וההרשמה בעיצומה, אשמח לראותכם באירוע. לפרטים ולהרשמה: http://www.jaya.co.il/linux2009 **אנו נשלח את תוכנית האירוע ומיקומו המדוייק בהקדם תודה והמשך יום נפלא, http://www.jaya.co.il

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Vaz,

שכחתי את הקוד כניסה והמשתמש ללינוקס - אובנטו יש משהו שאפשר לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by susuFOX,

מישהו יודע איפה יש חבילה של אייקונים של אופיס לחלונות?... כאילו המבריקים של המק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אני מקווה שעשיתי בשכל.. הבנתי שיש בעיות עם האחריות. רכשתי נייד של מק הסטנדרטי ב 999 דולר. יש הגבלית על האחריות עם אני שם מדבקות עברית על המקלדת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by kawaii,

well, i just just dont get it really, maybe you will. been using Aterm for ages, really, and suddenly after i installed arch+E17, i see to my surprise that aterm doesnt accept any command line arguments to start it. that is, i cannot configure colors, fonts, or transperacy on it' even though im using the same options i have for years.... its not E17's issue, that much i know, been tested and worked on a gentoo+E17. anyone have any idea? arguments are aterm -title 'Arch terminal' -tr -shading 45 -fade 60 nothing too complicated, i dont see any reason why it shouldnt work. sorry for the english, didnt add hebrew here yet, but i can read hebrew...so reply at whatever l…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Decktor,

הכתבה לא מחדשת שום דבר למי שכבר חיפש וקרא על הנושא במקומות אחרים אבל היא דיי מרכזת ידע שהמשתמש המתחיל יעריך http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=403582&sid=127

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by alex542,

התקנתי ubuntu 12.10 הכל טוב ויפה אבל כרטיס הרשת שעובד לי בווידווס 7 לא עובד באובונטו. יש לי את כרטיס הרשת netis wf-2103 אך הדריבר שלו הוא שלו http://www.netis-systems.com/en/Products/Wireless%20USB%20Adapters/72.html הכל עובד לי כבר שנה בסדר גמור. בגרסאות קודמות אפילו בגרסא זו לפני חצי שנה כרטיס הרשת עבד ועכשיו הוא לא וזה ממש מוזר הציעו לי את הפתרונות: http://ubuntuforums.org/showpost.php...80&postcount=6 http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1448394 ניסיתי את שני אלה אך עקב חוסר בניסיון ואי חיבור בדרך אחרת לאינטרנט דרך בubuntu נאלצתי להתייאש ולחזור כרגע לwindows7 . יש לך אולי קצה אור בשבילי כי אני ממש רוצה לעבור לubuntu?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yamamoto,

תודה לאל שמצאתי את הפורום הזה (לא רק לגבי הלינוקס) התקנתי כמה תוכנות דמויות מדיה פלייר ו-ווינאמפ וכשאני מנגן קבצים עם שם בעברית מופיע לי ג'בריש איך אני מתקן את זה וגם - התקנתי קומפיז ואמרלד שיחקתי קצת עם התוכנות והשורה העליונה של החלונות נעלמה הכוונה איפה שה x לסגירת חלון . איך מסדרים את זה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Ash Binary,

אני רוצה לבנו מחשב media center מבוסס לינוקס. המחשב יעמוד בסלון והיה מחובר למסך מחשב ולטלויזיה על ידיי 2 כרטיסי מסך או כרטיס dual head. השימושים במחשב יהיו להקליט או להראות סרטים ב TV, לנגן סרטים מדיסקים, ולגלוש באינטרנט. אני רוצה להתקין בו compiz כך שיהיו אפקטים על 2 המסכים - המסך והטלויזיה. רזולוציות : מסך מחשב 1280*1024, טלויזיה 800*600 או 640*480. אני רוצה להשתמש בכרטיסי מסך ישנים וזולים ככל האפשר של 16 - 32 - 64 MB. בלוח האם יש סלוט AGP יחיד ולכן אני יצתרך לקחת כרטיס PCI אחד אם אני לוקח 2 כרטיסי מסך (כרטיס AGP + PCI או onboard + PCI) שאלה : מבין הכרטיסים הבאים או אחרים שלדעתכם מתאימים מה אתם אומרים על כל אחד (מאלה שאתם מכירים) מבחינת : - תמיכה בלינוקס - תמיכה ב com…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אחרי שהתקנתי הפצה של לינוקס אוטומטית הגראב פועל. אך אם אני רוצה ש- NT LOADER יהיה אחראי לבחירת המערכת בזמן עלייה של המחשב איך אני עושה זאת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by alonezer,

שלום לכולם, קיבלתי את האיימק שלי ואני פשוט מאושר, איזה מחשב מעולה!!!!! הבעיה היחידה שזה מעצבן עם העברית שאני נמצא בעברית ורוצה לכתוב משהו באנגלית אז חייב לעבור שפה. רציתי לדעת אם יש משהו כמו בוינדוס ל?ש?caps lock שאפשר לכתוב באנגלית תוך כדי שאני באנגלית. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. ואיזו גירסה מומלצת? המודל הוא ACER TRAVRLMATE 720 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.