עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. לפני כמה ימים נדפק לי ההארד דיסק ובנתיים אני צריך מערכת הפעלה חלופית שעולה ישר מה CD ואינה צריכה הארד דיסק ניסית כבר את BART PE והיא לא ממש עזרה לי אז האם יש עוד מערכות הפעלה (לא משנה מאיזה סוג) שלא צריכות הארד דיסק כדי לפעול תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. האם יש אפשרות לפתוח RAR באובונטו ?

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by idofr,

כמו שכתוב בכותרת......

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by GamePad,

שלום אני מעוניין להחליף את הדיסק 120 שהגיע עם המחשב למשהו קצת יותר גדול האם החלפה כזאת מבטלת את האחריות? יש כוננים מומלצים או שכל 2.5 יעבוד? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Vega,

מה לעשות? ???

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by dima1987,

אני רוצה לוניקס הכי טוב בעולם ? ומה כדי להתקין ואיזה לינוקס ??

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by Gold shark,

מישהו יכול לתת לי תוכנה טובה שמיתחברת לשרתים של ICQ ו MSN ו IRC שתומכת בעברית עם יש למישהו בבקשה שיתן לי תשם ולא את GAIN היא חרא

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הנסיון הראשון אובונטו והשני MEEGO. אותן תופעות - לא מזהה את הWIFI עושה בעיות באתחול לפעמים. מה שהכח חשוב לי זה שהמיגו תזהה את הWIFI, לא יודע מה לעשות. אנא עיזרו לי.

9. Started by kokoman,

יש לי מחשב די ישן: P-3 500MHz זכרון 192 MB הארד דיסק 8GB Windows XP שעובד לאט מדי לטעמי, הוא משמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, שיתוף קבצים וצפייה בסרטים. אז חשבתי לעצמי שאולי אם אני אתקין עליו LINUX הוא יעבוד מהר יותר, האם זו מחשבה הגיונית? או שאני טועה ואין קשר בין מערכת ההפעלה למהירות המחשב? אם במקרה אני צודק מישהו יכול להמליץ לי על גירסה של LINUX שהכי תתאים למחשב המפרט הנ"ל ולצרכים שלי?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by benyben,

שלום. יש דרך לעבוד עם ה SDK של אפפל, על פיתוח אפליקציה, ללא מחשב מק? האם יש איזשהו אתר שמציע שירות ווירטואלי כזה? או מכונה ווירטואלית? כל עצה תתקבל בברכה. לא בא לי לרכוש מקינטוש עכשיו (גדול עלי!). תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. Started by ofer_mat,

אני צריך לינק להורדת הגירסה הנ"ל אני מודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ExploiT,

אוקי כולם נדפקו לי ההרדיסקים (נפילת חשמל קטלנית) קיצר קיבלתי חדשים והתקנתי בנתיים על אחד xp עכשיו על השני אני רוצה לשים לינוקס כמו אז ששמתי פדורה 4 אמרתי אם כבר אז למה לא נשים הפצה אחרת בנתיים האהבתי את הפדורה אבל שמעתי שדיבאן גם טובה מה אתם ממליצים ? (דרך אגב אני לא סובל צעצועים כמו mandriva ואני רוצה ישר לקפוץ למים העמוקים) גנטו לא בא בחשבון כי אין לי כוח להתקנה של שבוע וכול פעם התרסקות עכשיו פעם אחרונה התקנתי פדורה של amd64 ראיתי שהדביאן וסלאק עובדים על i368 יענו למעבדים של אינטל אבל יש לי amd a64 +3200 בסוקט 754 ההיו בעיות ? דרך אגב איך הפדורה ל amd64 ומה ההבדילים בינה ולבין ה i386 תודה

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. חזרתי שוב לנסות לינוקס, למרות הקשיים ועקומת לימוד קשה וארוכה בעבר. התקנתי KUBUNTU, וזה עובד!!! יש עברית/אנגלית, התקנתי FIREFOX ו- THEDERBIRD ואני גולש ומקבל ושולח מיילים, מציג תמונות JPG. אבל- לא מצליח להציג סרטים בכל הפורמטים. לא WMA, לא MOV, לא MOD, לא AVI. תוכנת "קפאין" שעולה, מציגה מטושטש או לא מציגה כלל. אני מניח שצריך להתקין קודקים לפורמטים השונים. וכאן שאלתי למביני דבר - איך ומניין מורידים קובצי קודקים, וכיצד מתקינים אותם ב- KUBUNTU? תודה לעונים !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. כמו שכתוב בכותרת.. לכל מי שיש ADSL של אלקטל על לינוקס שיעזור לי בבקשששההה....

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by danielmoller,

יש לי בעיה בהורדה בapp store בmac ואני אשמח שמישהו יעזור לי. עכשיו נגיד בא לי להוריד בapp store משחק שעולה כסף, אז אני לוחץ על install ואז עושה סיסמא, ואז קופץ לי משהו שכותב שאני צריך לשים שוב את הסיסמא והמייל (זה כותב billing info) ואז אני שם וזה שוב קופץ. מה אני צריך לעשות כדי שאני יצליח להוריד את המשחק?

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  16. Started by סלרי,

אני רוצה להתקין לינוקס במחשב הישן שלי שרכיביו: מעבד:פנטיום 2 350 זיכרון:64 הרדיסק :20 גיגה של מקסטור כרטיס מסך:RAGE IIC וכרטיס רשת של ריילטק האם החומרה מספיקה? נ.ב :זה נכון שנטוויזן נותנת תמיכה ללינוקס?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by _BooM_,

רציתי לדעת מהי הדרך הטובה והמהירה ביותר למחוק את כל ה-OS X ולהתקינה מחדש כאילו מדובר במחשב שיצא זה עתה מהחנות, נקי ורענן. (אגב, אין לי שום אופציה לכונן חיצוני.) אשמח להסבר קצרצר בעניין (לא מבין הרבה במק בנתיים) תודה

• 9 תגובות
    • 10.6k צפיות
  18. טוב אז ככה יש לי לוגיטק MX510 הבעיה שלי זה שכפתורי הצד (יש 2 כפתורים בצד שמתאימים לאגודל ) לא מוגדרים ובכלל אין לי את MX510 לבחור בהגדרות של העכבר ולא ראיתי דריבר רשמי כל יתר הדברים האחרים פועלים מצוין אבל אני רוצה כפתור אחד שישמש לקדימה וכפתור אחד לאחורה כמו שיש לי בחלונות ובמיוחד לפירפוקס

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היום אפל השיקה מקים חדשים, מק פרו מבוססi7, איימק ומק מיני מבוססי Core 2. המק מיני החדש: 2.0GHz : 120GB :1GB החל מ599$. האיימק החדש: 20" : 2.66GHz : 2GB : 9400M החל מ1199$. 24" : 2.66GHz: 4GB : 9400M החל מ1499$. המק פרו החדש: החל מ2499$ למרובע ליבות נהלם, והחל מ3299$ לשני מרבעי ליבות נהלם (סה"כ 8 ליבות). למידע נוסף:http://www.apple.com/ לדעתי המיני החדש מאכזב ולא משתלם, הם היו אמורים להוריד לו את המחיר אם לא משדרגים אותו חומרתית משמעותית. האימק החדש נהדר ומשתלם, במיוחד ה24" שנהיה משתלם במיוחד. והמק פרו נישאר בערך אותו דבר רק עם נהלם במקום Core 2 וכרטיסי מסך חדשים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by AMD-Z,

אני מתקין את מנדרייק 9.1 ואני צריך עזרה... אתם יכולים לכתוב, מה לעשות לפני ההתקנה, איזה מחיצות ליצור, באיזה גודל, איך לאפשר בוט מבוט מג'יק? אפשר לבגדיר את הלינוקס בפרטישן מג'יק? בעצם כל דבר חשוב שתריך לעשות... תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by EagleX2,

שלום, אני מחפש תוכנה בסגנון פרטישן מג'יק ללינוקס בדחיפות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם[ אני מעוניין לרכוש מחשב IMAC לצרכי עבודה - בעיקר פוטושופ.יש לי חבר עם מחשב שעבדתי עליו מספר פעמים והייתי מרוצה ממנו ויש לי אפשרות לרכוש אותו.איני מבין מספיק ב MAC ועבדתי עד היום בעיקר עם PC אבל אני מעוניין לעבור למק לצרכי עבודה.אשמח אם תגיבו על המפרט של המחשב ותכתבו מהו המחיר שלדעתכם שווה המחשב כיום.אשמח לדעת האם ניתן לשדרג או להוסיף זכרון RAM,כמה ומה העלות.תודה רבה לכולם!!המחשב בן 3-4 שנים. גודל מסך 24 אינץ'. iMac8,1 - Intel Core 2 Duo 2.8 GHz - L2 Cache: 6 MB Memory: 4 GB - Chipset Model: NVIDIA GeForce 8800 GS VRAM (Total): 512 MB 320.07 GB Size: 2 GB Type: DDR2 SDRAM Speed: 800 MHz Size: 2 GB Type: DDR2 SDRAM Speed: 800 MHz System Version: Ma…

23. Started by omrik10,

האם יש איזה שהוא כלי או כל דרך לראות הודעות מהסוג הנ"ל נשלחו, התקבלו, נזרקו וכדומה (חוץ מ netstat שלא נותן מספיק אינפורמציה).

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  24. Started by crypt,

ביום שלישי הבא, 2/7, יתקיים ערב הרצאות למתחילים על לינוקס/יונקי וקוד פתוח. עוד פרטים ב- http://www.fireball.org.il/lecture

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אוקיי אחריי שהצלחתי לעבור את ההתקנה של הלינוקס עם דיסק אחד במקום שלוש יש לי בעיה אחרת השגתי את ששני הדיסקים הנותרים והחלטתי שהחלוקה שלי של המקום בכונן לא טובה אז החלטתי לחלק מחדש את הכונן למחוק את הכל ולהתקין וינדוס ולינוקס הבעיה שלא היה לי דיסקט התקנה של וינדוס עם fdisk, אבל למזלי גיליתי שיש fdisk גם בדיסקט הפעלה של לינוקס, אז מחקתי את המחיצות הבעיה שלא היה לי מושג איך לחלק מחדש את הכונן בעזרת ה-fdisk של לינוקס, שוב נתקעתי, החלטתי להשתמש ב-ghost ולהתקין דרכה את וינדוס על על הכונן וככה אני יכול לפחות להגדיר את הכונן, תליתי תקוות בלינוקס שידע לשנות את הגודל של הפרטישן ויצור לעמנו פרטישן חדש, ולינוקס עבר בהצלחה הבעיה היא שבאמצע ההתקנה המחשב או ניתקע (קרה לי רק פעם אחת) או ש…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.