עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by Djx,

אני רוצה לעשות רשימת השמעה אחת למשל למוזיקה אקוסטית שממנה יצאו הרבה רשימות השמעה של אומנים הקשורים בנושא. איך אני עושה זאת? צירפתי תמונה שאולי תסביר מה אני רוצה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://support.apple.com/kb/TS3742 יש לי את הבעיה הזאתי ניסיתי כל דבר , בטראד הזה ושם דבר לא עובד ,המחשב גם לא רוצה להכנס לSAFE מוד יש למשהו פתרון? המחשב הואMBA דור 2

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Sarlula,

מה הפונקציה ftok עושה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tgen,

הורדתי לאחרונה את התוכנה smart sync לאייפון שבעזרתה אפשר לסנכרן מידע מהפייסבוק לאנשי קשר באייפון. בהתאמה האוטומטית הראשונית הוא מוצא גם מידע על אנשים שלא נמצאים ברשימת החברים שלי אבל אחר כך, בהתאמה הידנית, אני יכול להכנס רק לרשימת חברים שלי. גם חיפוש שם נותן לחפש רק מתוך הרשימת חברים. יש דרך לסנכרן בצורה ידנית מידע של אנשי קשר שלא נמצאים ברשימת החברים שלי בפייסבוק?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. תמיד באקספי יש את כל הטולברים האלו שמראים שאפשר בלאופרד לעשות תיקיה שתפתח כמו מגירה, איך עושים את זה? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tintan,

איך מבצעים CUT & PAST בOSX 10.4 .דבר נוסף:האם יש כאן פורום לתכנת ההקלטות לוג'יק 8?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אוקיי אז ככה התקנתי FEDORA על המחשב שלי ועשית שתי מחיצות אחד רגילה ואחד משו SWAP נראה לי , הוא המליץ לי לעשות עוד מחיצה כדי לשפר ביצועים משו כזה אוקיי ההתקנה הלכה טוב אני בא לעשות BOOT למערכת דרך התפריט כדי לבחור XP או LJNUX בוחר לינוקס עד פה סבבה ואז הוא מתחיל לטעון כותב כאלה כל מיני דברים ואז מסך שחור ואז הוא עושה לי OUT OF RANGE עכשיו הבעיה היא לא במסך כי אני ניסיתי את זה גם המסך השני שיש לי אין לי מושג מה לעשות מכיוון שזאת ההתקלות הראשונה שלי עם LINUX תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Sygnus,

שלום ברשותי דיסק ההתקנה של רד האט בעבר התקנתי אותו, אך לא היה לי הרבה זמן ללמוד את המערכת ואי להשתמש בה. אני מעוניין להתקינה שוב, האם אתם ממליצים על התקנת מערכת זו ? או שיצאה כבר גירסה חדשה יותר ? ואם כן איך אני משיג אותה ? כמו כן לא הצלחתי להתחבר בזמנו לאינטרנט כנראה לא היו לי את הדרייברים המתאימים, אז איך אני מוצא אותם הפעם לפני ההתקנה ? והאם בכלל אני צריך לחפש דרייברים לכל הכרטיסים או שהמערכת תזהה אותם לבד ? תודה מראש לע כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by avinim8,

יצרתי את המחיצות הדרושות להתקנה, הרצתי את ההתקנה (נכנסתי ל-Dosutils ומשם Autoboot מכיוון שמשום מה, לא הצלחתי לבצע בוט מהדיסק). ההתקנה זיהתה מקלדת ועוד כל מיני דברים ופתאום נתנה הודעה בקשר לכך שהיא לא מזהה סידירום. אבל הקטע ההוא שהתוכנית כן רצה מהסידירום וברגע מסויים בהתקנה היא לא מזהה סידירום! מה אני עושה? תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קודם כל בקשר למחיצה שמתקינים בה את הלינוקס - ליצור אותה בעצמי מ-WINDOWS עם Partition Magic או ליצור אותה במהלך ההתקנה? כמה מקום כדאי להקצות לה? אני אוכל לקרוא מ-WIN את הקבצים במחיצה הזו? ומהלינוקס אני יוכל לקרוא קבצים ממחיצות אחרות עם מערכות קבצים FAT 32 ו-NTFS? הלינוקס יוסיף את עצמו ל-boot.ini בנוסף ל-WIN, נכון? תודה מראש, גיא.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zeez100,

אשמח עם מישהוא יכול להסביר לי איך אני בוחר סרברים להורדה ,ואיך עובדים בכלל עם האיימיול

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by GamePad,

sorry for my english just bought a new mac and dont know how to type "iver". my problem goes like this: as a good user i started downloading all the new updates the system asked me to download and install. after it finished installing all the other updates, it came to the last system update, it started the install process but stuck after a while. i tried installing several times and stuck every time. anybody haves a solution? thnx

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם.. כל הזמן כותבים בתגובות וכו' שלינוקס כל כך טובה וכו' וידידותית למשתמש..אז אני רוצה לנסות אותה. דבר ראשון רציתי לדעת אם אני יכול להפעיל אותה דרך המחשב שלי בלי למחוק את ווינדוס XP(כמו וירטואל PC) ואם כן אז איך.. דבר שני,מאיפה להשיג הפצה ? ואיזה? ואם יש לי מעבד תומך 32BIT(ישן..)אז להתקין רק 32BIT ? תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by OmerS,

שלום, אם קראתם את השאלה הקודמת שלי "איזו הפצה להתקין לשרת ביתי?" אז אתם כבר יודעים שאני מתקין שרת לינוקס בבית כדי להריץ עליו כמה שרתים כמו TELNET, HTTP ו SAMBA אבל זה לא משנה עכשיו.. יש לי מודם ALCATEL PRO שמחובר ישירות להאב ומשתף את האינטרנט כרגע.. ה- GATEWAY בכל המחשבים מכוון ל- IP של המודם מה שאני רוצה לעשות הוא להגיד לשרת של הלינוקס לשתף את ההתחברות של המודם ואז אני יכוון את ה- GATEWAY של כולם (חוץ משל הלינוקס) לשרת.. עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם מה זה יעזור לי, ובכן, אני רוצה להתקין על השרת QoS אם הדבר הזה קיים בלינוקס (לפחות תחת השם הזה).. דרך אגב כשאני אומר QoS אני מתכוון לשרות המאפשר שליטה על ה- TRAFFIC כלומר להקצות למחשב מסוים יותר רוחב פס (לאינטרנט) מלמחשב אחר.…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kawaii,

well, i just just dont get it really, maybe you will. been using Aterm for ages, really, and suddenly after i installed arch+E17, i see to my surprise that aterm doesnt accept any command line arguments to start it. that is, i cannot configure colors, fonts, or transperacy on it' even though im using the same options i have for years.... its not E17's issue, that much i know, been tested and worked on a gentoo+E17. anyone have any idea? arguments are aterm -title 'Arch terminal' -tr -shading 45 -fade 60 nothing too complicated, i dont see any reason why it shouldnt work. sorry for the english, didnt add hebrew here yet, but i can read hebrew...so reply at whatever l…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by elior021,

שלום, אני עובד על FEDORA 15 התקנתי VB דרך קובץ rpm מהאתר כאשיר אני מפעיל את הVB דרך הטרמינל אני מקבל שגיאה load. Please recompile the kernel module and install it by /etc/init.d/vboxdrv setup You will not be able to start VMs until this problem is fixed. [root@localhost init.d]# הרצתי את הפקודה ב ROOT קיבלתי Stopping VirtualBox kernel modules [ OK ] Uninstalling old VirtualBox DKMS kernel modules [ OK ] Trying to register the VirtualBox kernel modules using DKMS[FAILED] (Failed, trying without DKMS) Recompiling VirtualBox kernel modules [FAILED] (Look at /var/log/vbox-install.log to find out what went wrong) נכנסתי ללוג כדי לראו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dids22,

משהו יודע איך אני יכול לשנות את הפנטים בעברית ב firefox? פשוט רואים אצלי מגעיל יכול להיות שזה בהגלל הכרטיס מסך?(voodo3 )? גם רואים קטן הקיצר משהו יודע איך לסדר את זה? ויש לי את מנדריק 10

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בווינדוס יש לי תפריט של כלים>אפשרויות>הצג סיסמאות בפיירפוקס באובונטו אין אין את זה אני צריך את הסיסמה כי זאת סיסמה שמשמשת אותי גם בפלאפון גם במחשב ואני לא זוכר אותה תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nforce,

אני מוריד עכשיו רדהט 8 ... האם אני חייב את כל ה- 5 דיסקים ? או שאני יכול לדלג ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gkman,

שלום לכולם אני משתמש חדש בלינוקס התקנתי XUBUNTU על מחשב נייד ישן אבל הכרטיס רשת אלחוטי לא זוהה יש לי את הדרייבר שלו בקובץ RPM ואני רוצה להתקין את התוכנה ALIEN על מנת להמיר את הקובץ לפורמט שהמערכת מכירה בנתיים אין לי אינטרנט בכלל על המחשב. אם מישהו יכול להדריך אותי מה אני עושה חשוב להדגיש שאין לי שום ידע בכלל בלינוקס אז אם גם אפשר קישורים לאתרים שמלמדים לינוקס למתחילים חדשים לגמרי. תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by arik100,

אז ככה קודם כל הממשק התקנה של דביאן הוא טקסטטואלי ולא ויזואלי? זה נכון? דבר שני מהגירסאות הבאות של DEBIAN STABLE http://www.debian.org/CD/http-ftp/#stable לפי הבנתי למחשב INTEL אני אמור לקחת את i386 נכון הדבר? מה זה כל שאר הגירסאות? אפשר לקבל קישור לתמונה של התקנה של DEBIAN? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני צריך תוכנת PVR שעובדת עם כרטיסי ה-PVR של Haupauge ושלטים רחוקים IR, שמאפשרת להציג את הערוץ בו אני צופה בטלויזיה דרך כבלים שמחברים את הממיר של הכבלים (Thomson כסוף) לכניסת ה-S-video/Composite בכרטיס PVR. כמו כן, התוכנה צריכה לאפשר הקלטה של התוכנית בה אני צופה, הקפאת תמונה והמשך הקלטה ברקע, המשך צפייה בתוכנית (על מסך הטלוויזיה) והמשך הקלטה ברקע, מעבר לאחור ודילוג קדימה על פרסומות. בנוסף לכך, אני רוצה גם אופציה נוחה להגדיר לתוכנה להקליט משעה מסויימת עד שעה מסויימת ביום מסויים את הערוץ שאליו מכוון הממיר (גם כאשר הטלוויזיה כבוייה). אני מעוניין גם באפשרות לחבר מכשיר ווידאו לכרטיס PVR (יש לו כניסת אנטנה, S-video ו-Composite), ולהמיר קלטת וידאו לקובץ MPEG (וגם לצפות בקלטת ויד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by viper_sb,

אני יודע שרישוי הקאלסטר הוא יקר מאוד שמדובר על שרתי מיקרוסופט האם ניתן לעשות קלאסטר בין שרתי VMWARE בגירסת ESXI 4 ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, מותקן אצלי Ubuntu Gutsy עם קרנל 2.6.24. לאחרונה החלפתי לוח אם (p35-ds3l)+מעבד(C2D)+זכרון+כרטיס מסך (8600GT) ומאז המערכת אמנם עולה אך לא מתפקדת כראוי (בעיקר נתקעת אחרי כל פקודה). עדכון התוכנה היחיד שבצעתי אחרי השדרוג הינו התקנה מחדש של דרייבר לכרטיס המסך (NVIDIA). אני ממש לא מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה, למישהו יש רעיון או תובנה לגבי מהות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by pinkmasta,

האם יש אופציה להתחבר להאינטרנט עם מודם האלקטל לאינטרנט ב RED HAT 8 בצורה גרפית (זאת אומרת בלי פקודות , בלי RPMS , ובלי להפוך את האלקטל לרואטר). האם יש אופציה כזו ? אני יודע שהיא קיימת ב Mandrake השאלה אם זה אפשרי ב RED HAT , מחכה לתשובה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.