לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
-
אשמח עם מישהוא יכול להסביר לי איך אני בוחר סרברים להורדה ,ואיך עובדים בכלל עם האיימיול
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו יודע איך אני יכול לשנות את הפנטים בעברית ב firefox? פשוט רואים אצלי מגעיל יכול להיות שזה בהגלל הכרטיס מסך?(voodo3 )? גם רואים קטן הקיצר משהו יודע איך לסדר את זה? ויש לי את מנדריק 10
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, זמן רב שלא כתבתי משהו מועיל על גבי הפורום . לא נגעתי בלינוקס תקופה ארוכה מכיוון שקניתי מחשב חדש, ולא חשבתי שלינוקס יוציא את המיטב ממנו... עכשיו אחרי שחרשתי עליו, החלטתי שוב ולהתנסות בחווית הלינוקס... אוקיי זה התחיל עם התקנה של ההפצה הרגילה של Ubuntu, אחר כך Linux Mint שהיא אחלה הפצה אבל עדיין הרגשתי שזה לא מה שאני מחפש... בגישושים באינטרנט מצאתי את ההפצה Crunch Bang Linux או #! . היא מבוססת על OpenBox (ואני חולה על מינימליסטיות) מבטיחה Boot Time מהיר מהרגיל ומהירות שאני לא רגיל אליה. ההתקנה בוצעה תוך כמה דקות - ממליץ לכולם כאשר אתם מתקינים הפצות לינוקס להשתמש ב- Unetbootin - תוכנה שמאפשרת להפוך כל DiskOnKey להתקנת לינוקס Bootable, וגם לא לשכוח מהיר הרבה יותר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת, אני רץ על אובונטו 8.10, איך אני לעשות שישמעו את הביפ לא דרך המחשב עצמו אלא דרך הרמקולים ? שאלה נוספת, רציתי להתקין LINUX על DOK, איזה גרסא מומלצת ואם אפשר קישור ? דבר אחרון, יש לי לוח אם GA-P35-DS3L, יש בו 6 יציאות סאונד, איך אני יכול להגדיר מה תפקידה של כל אחת ? לבנתיים רק הירוקה עובדת ויש לי גם את השחורה שמחובר אליה אוזניות והן לא עובדת ... איך אני מתקן את זה ? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבי מק (Imac and mini) שניהם מחוברים לראוטר ושניהם מקבלים IP אין פיירוול בינהם ושום דבר לא חוסם כלום הבעייה היא שאני יכול לעשות פינג ממחשב אחד לשני ומהשני לראשון אני לא יכול קצת מוזר שיתפתי תיקייות ועשיין אני לא רואה אותם ברשת אני רואה רק את ה default יש לכם מושג?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי דביאן בעברית, וכאשר אני מכניס את הסיסמא והשם משתמש הוא מגיע לשורת הפקודות ולא נכנס לממשק הגרפי איך אני עושה זאת? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשימת השמעה אחת למשל למוזיקה אקוסטית שממנה יצאו הרבה רשימות השמעה של אומנים הקשורים בנושא. איך אני עושה זאת? צירפתי תמונה שאולי תסביר מה אני רוצה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על FEDORA 15 התקנתי VB דרך קובץ rpm מהאתר כאשיר אני מפעיל את הVB דרך הטרמינל אני מקבל שגיאה load. Please recompile the kernel module and install it by /etc/init.d/vboxdrv setup You will not be able to start VMs until this problem is fixed. [root@localhost init.d]# הרצתי את הפקודה ב ROOT קיבלתי Stopping VirtualBox kernel modules [ OK ] Uninstalling old VirtualBox DKMS kernel modules [ OK ] Trying to register the VirtualBox kernel modules using DKMS[FAILED] (Failed, trying without DKMS) Recompiling VirtualBox kernel modules [FAILED] (Look at /var/log/vbox-install.log to find out what went wrong) נכנסתי ללוג כדי לראו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי ubuntu 12.10 הכל טוב ויפה אבל כרטיס הרשת שעובד לי בווידווס 7 לא עובד באובונטו. יש לי את כרטיס הרשת netis wf-2103 אך הדריבר שלו הוא שלו http://www.netis-systems.com/en/Products/Wireless%20USB%20Adapters/72.html הכל עובד לי כבר שנה בסדר גמור. בגרסאות קודמות אפילו בגרסא זו לפני חצי שנה כרטיס הרשת עבד ועכשיו הוא לא וזה ממש מוזר הציעו לי את הפתרונות: http://ubuntuforums.org/showpost.php...80&postcount=6 http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1448394 ניסיתי את שני אלה אך עקב חוסר בניסיון ואי חיבור בדרך אחרת לאינטרנט דרך בubuntu נאלצתי להתייאש ולחזור כרגע לwindows7 . יש לך אולי קצה אור בשבילי כי אני ממש רוצה לעבור לubuntu?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שלהרבה יש בעיה כמו לי אין סאונד בסרטוני פלאש בפיירפוקס , ( וידאו יש ) , ובדפדפן אופרה הסרטונים עובדים טוב מאוד . יש הרבה דיונים על זה , וכל מיני רעיונות ניסיתי כמה ולא עזר לי כמו להתקין מחדש את הפלאש של אדובי הכרטיס קול שלי הוא דרך USB ועובד טוב מאוד עם הכל . מישהו מצא פתרון טוב לבעיה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
זה יעבוד לי? mac os x 10.6.2 ומה הבדל בן זה לווינדוס 7 או XP?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם בזמן הרמצת סרטים עם הנגנים ֝mplayer,kmplayer, ועוד נגן שיש באובונטו? לא מצליח לראות כתוביות בכלל למרות שאני מאפשר זאת באופציה של התוכנה יש פונטים של עיברית וכבר עשיתי עריכה של קובץ הקינפוג של ֛ mplayer אבל אין כתוביות בכלל ניסיתי כתוביות בפורמט sub,srt אשמח לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תמיד באקספי יש את כל הטולברים האלו שמראים שאפשר בלאופרד לעשות תיקיה שתפתח כמו מגירה, איך עושים את זה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, בפעולה כזו וכזו שנעשתה על שרת שרץ על Redhat 5.3 נמחקו 2 קבצי ה- network-scripts של eth4 ו- eth5. לכן אני לא יכול גם לראות את הממשקים האלה ב ifconfig -a אני יודע שהשרת מחובר בוודאות לממשקים האלה - ראשית איך אני שולף את הכתובות MAC ולא באמצעות ifconfig ? הרעיון שלי הוא ליצור קובץ ifcfg-eth4/5 עם המאק הנכון בתקווה ואז המכונה תכיר בדיוייסים האלה. עצתכם בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, מכיון שלא ניתן להגיב על התרד הראשי בנושא ( הוא סגור משום מה ), אז אני רוצה להעיר עליו שההפצה "אחד" כבר אינה מתוחזקת, במקומה יש להשתמש במנדריבה. והנה חוברת בחירת ההפצה ממסיבת ההתקנה של מועדון הלינוקס הירושלמי. החוברת הנה קלילה פשוטה, עם צילומי מסך ונקודות מאוד מרוכזות של יתרונות וחסרונות של כל הפצה. http://www.linuxfun.co.il/uploads/private/choose.pdf תהנו
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשאול כמה שאלות: 1)איך אני גורם לאובנטו לקרוא את הכונן השני שלי שבו נמצא וינדוס, כונן NTFS ? 2) איך אני מפצל את הכונן שבו מותקן לינוקס לחלק שבו נמצאת מערכת ההפעלה לכונן שני שיהיה מסוג fat32 (כדי שוינדוס יקרא אותו גם) בדרך שבה לינוקס ימשיך לעבוד כמו שצריך... 3)יש לי טלויזיה HD מחוברת למחשב בכבל DVI. איך אפשר להגיע למצב Dual Display בסביבת אובנטו? התקנתי כבר את הדרייבר של nvidia (כרטיס המסך שלי הוא Geforce 6600GT) 4)איך אני יכול לגרום לאובנטו להיות מהיר יותר? 5)האם יש צורך להתאים את המערכת הפעלה למחשב שלי? זאת אומרת גם התקנה של דרייברים או הגדרות שצריך להתאים? (מחשב: AMD athlon64 3000+, Geforce 600GT, 1024 ram, לוח אם של gigabyte). 6)איך אני מתקין wine? ניס…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי לאחרונה את התוכנה smart sync לאייפון שבעזרתה אפשר לסנכרן מידע מהפייסבוק לאנשי קשר באייפון. בהתאמה האוטומטית הראשונית הוא מוצא גם מידע על אנשים שלא נמצאים ברשימת החברים שלי אבל אחר כך, בהתאמה הידנית, אני יכול להכנס רק לרשימת חברים שלי. גם חיפוש שם נותן לחפש רק מתוך הרשימת חברים. יש דרך לסנכרן בצורה ידנית מידע של אנשי קשר שלא נמצאים ברשימת החברים שלי בפייסבוק?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משתמשי האייסיקיו שלי בKopete טוענים שכתוב להם שאני קורא את הודעת האוואי שלהם כל שנייה וזה מפריע להם. לא הצלחתי לבטל את הפונקציה, מה גם שהיא לא יעילה כי את הודעת האווי של האנשים ברשימה שלי ניתן לקרוא רק ידנית. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה, או מכיר תוכנה שתומכת באייסיקיו בצורה טובה ללא הבעיה הזאת ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,לאחרונה נתקלתי בבעיה- כשאני מנסה לפתוח קובץ UTF8 שהגיע מווינדוס בלינוקס העברית יוצאת משובשת ולהפך קובץ UTF8 מלינוקס נפתח בוינדוס באופן שבו אי אפשר לקרוא את העברית. יש הצעות מה ניתן לעשות?(חוץ מהעתק הדבק בג'מיל)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://support.apple.com/kb/TS3742 יש לי את הבעיה הזאתי ניסיתי כל דבר , בטראד הזה ושם דבר לא עובד ,המחשב גם לא רוצה להכנס לSAFE מוד יש למשהו פתרון? המחשב הואMBA דור 2
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את השרת לTF2. אני מכניס את הפקודה chmod +x steam ואז ./steam -command update -game "tf" -dir . אני מקבל שגיאות ובסוף הוא כותב "failed to read clientregistery.blob" מישהו יכול לעזור?[br]פורסם בתאריך: 18.07.2009 בשעה 16:05:09 לאחר פרמוט והחלפת HDD הכל פועל אך כשאני מריץ את השרת אני מקבל ERROR "coudnt allocate any ip port" אני מריץ את השרת עם +ip עם הIP הנוכחי שלי[br]פורסם בתאריך: 19.07.2009 בשעה 20:50:52 הבעיה היא עם הפורט מאיזה שהיא סיבה הוא מסרב להיות פתוח,
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות להקליט את המסך של האייפון במחשב ? אני יודע שיש , אבל אני מחפש דרך להקליט את המסך של האייפון למחשב מבלי לפרוץ את מכשיר האייפון שלי ... אם מישהו יודע איך עושים את זה , שירשום לי הודעה פה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. כל הזמן כותבים בתגובות וכו' שלינוקס כל כך טובה וכו' וידידותית למשתמש..אז אני רוצה לנסות אותה. דבר ראשון רציתי לדעת אם אני יכול להפעיל אותה דרך המחשב שלי בלי למחוק את ווינדוס XP(כמו וירטואל PC) ואם כן אז איך.. דבר שני,מאיפה להשיג הפצה ? ואיזה? ואם יש לי מעבד תומך 32BIT(ישן..)אז להתקין רק 32BIT ? תודה רבה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-