לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
קצת רקע : יש לי persario 900 אני מנסה להתקין עליו לינוקס כבר די הרבה זמן וכל פעם צצות בעיות חדשות. הבעיה האחרונה היא שהוא לא מזהה לי את הCD בהתקנה. יש לי partition ללינוקס ואני רוצה להתקין ממנו. יש איזשהו אמולטור שאני אוכל לראות את הpartition ולשים עליו את קבצי ההתקנה ? נ.ב. דיברתי עם התמיכה של compaq והם אמרו שאולי הדבר היחיד שיעבוד על המחשב שלי זה RedHat אבל הם לא תומכים בזה כי המחשב מיועד לwindows. ניסיתי לזהות את הרכיבים אם קנופיקס וגם הוא לא מצליח.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למען האמת, הכותרת אומרת הכל. האם ניתן להתקין Windows XP x64 בעזרת Boot Camp?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי שיצאה אלפא 5 לאובנטו 7, יש למישהו מושג מתי זה יוצא?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי ubuntu 12.10 הכל טוב ויפה אבל כרטיס הרשת שעובד לי בווידווס 7 לא עובד באובונטו. יש לי את כרטיס הרשת netis wf-2103 אך הדריבר שלו הוא שלו http://www.netis-systems.com/en/Products/Wireless%20USB%20Adapters/72.html הכל עובד לי כבר שנה בסדר גמור. בגרסאות קודמות אפילו בגרסא זו לפני חצי שנה כרטיס הרשת עבד ועכשיו הוא לא וזה ממש מוזר הציעו לי את הפתרונות: http://ubuntuforums.org/showpost.php...80&postcount=6 http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1448394 ניסיתי את שני אלה אך עקב חוסר בניסיון ואי חיבור בדרך אחרת לאינטרנט דרך בubuntu נאלצתי להתייאש ולחזור כרגע לwindows7 . יש לך אולי קצה אור בשבילי כי אני ממש רוצה לעבור לubuntu?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה של משתמש בלינוקס שיוצר קובץ בסיפרייה שלו הקובץ נוצר עם מורשאות של 644 לסיפרייה שלו יש מורשאות של 777 והוא לא מוריש אותה לתתי סיפריות. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו יודע איך אני יכול לשנות את הפנטים בעברית ב firefox? פשוט רואים אצלי מגעיל יכול להיות שזה בהגלל הכרטיס מסך?(voodo3 )? גם רואים קטן הקיצר משהו יודע איך לסדר את זה? ויש לי את מנדריק 10
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בווינדוז היה נגיד תוכנה כמו EVEREST לבדיקה טמפרטורה ורכיבים, אני יותר מתעניין בטמפרטורה... יש איזה תוכנה שמראה את הטמפרטורה של הרכיבים ללינוקס? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשימת השמעה אחת למשל למוזיקה אקוסטית שממנה יצאו הרבה רשימות השמעה של אומנים הקשורים בנושא. איך אני עושה זאת? צירפתי תמונה שאולי תסביר מה אני רוצה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב אז שיכנעו אותי, יש לי XP על הלפטופ, ועכשיו הקצתי לאובונטו 12 ג'גיה, והתקנתי אותו. זה פעם ראשונה שלי שאני בכלל רואה מערכת לינוקס כלשהיא... =\ התקנתי את ברייל הזאת, תוכנה פצצה, סידרתי שם כל מיני דברים... אבל יש לי מלא שאלות ואני בטוח שיהיו עוד מלא אז אני לא יפתח עוד נושאים אני יקפיץ את הדיון הזה... שאלות: 1) איך אני מוסיף לי את השפה הרוסית, והעיברית? ואיך אני מחליף שפה? ראיתי פה מישו אומר Lalt+Ralt? 2) אני משתמש בMOVIE PLAYER נראה לי.. :-\ והורדתי כמה קודקים, וזה לא מראה לי את הסרט כמו שצריך, עושה שטויות, מסך שחור במקום סרט, לפעמים כן מראה אותו.... מה להוריד? 3) לא יודע מה לחצתי, אבל השורה למעלה, והשורה למטה, נעלמו. איך אני מחזיר אותם? 4) השאלה שממש מעניינת אות…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא רציתי לפתוח עוד אשכול אז אני מעדכן :-\ השתמשתי בWubi-7.04.04 על מנת להתקין עליו אונובוטו ובתפריט בהתחלה של המחשב הזה אני יכול לבחור בין XP לבין אונובוטו אבל שמה אני לא מקבל את האפשרות אפילו לבחור באונובוטו וישר מקבל הודעת שגיאה של NTDLR FILE IS MISSING,מה אני צריך לעשות על מנת שזה ישר יעלה לי את אונובוטו? וזה משנה שהתקנתי לדוגמא מכונן D על כונן G? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלם לכולם, אנחנו עובדים עם REDHAT לינוקס במערכת המחוברת למיקרוסקופ. לאחרונה לאחר זמן מה שהתוכנה עובדת, היא נהיית איטית יותר ולבסוף מפסיקה "לתקשר" ונתקעת. לאחר הפעלה מחדש של המחשב המצב שוב תקין, אך עם הזמן הבעיה חוזרת. לכאורה יש די מקום ב RAM וב- HARDISK, אך עדיין זה קורה... יש למישהו רעיונות מה עוד אפשר לבדוק? האם DEFRAG לדיסק יכול לסייע, ואם כן איך עושים זאת? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נסיתי להתקין פוטושופ CS4 על המאק, זה לא ממש הלך ולאחר ריסט הוא פשוט לא עולה. אני מקבל חלון כחול עם סמל של טעינה קטן. הוא נעלם לכמה שניות וחוזר שוב לכמה שניות וככה ממשיך בלי לעשות. למה זה קרה ומה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משתמשי האייסיקיו שלי בKopete טוענים שכתוב להם שאני קורא את הודעת האוואי שלהם כל שנייה וזה מפריע להם. לא הצלחתי לבטל את הפונקציה, מה גם שהיא לא יעילה כי את הודעת האווי של האנשים ברשימה שלי ניתן לקרוא רק ידנית. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה, או מכיר תוכנה שתומכת באייסיקיו בצורה טובה ללא הבעיה הזאת ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טיקאסט 106 עם עדי רביד ובעז אורדן. כרגיל, מקים, אפל, מיקרוסופט והרבה איפון. להנאתכם. בעז אורדן אתר הטיקאסט: www.tcast.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על FEDORA 15 התקנתי VB דרך קובץ rpm מהאתר כאשיר אני מפעיל את הVB דרך הטרמינל אני מקבל שגיאה load. Please recompile the kernel module and install it by /etc/init.d/vboxdrv setup You will not be able to start VMs until this problem is fixed. [root@localhost init.d]# הרצתי את הפקודה ב ROOT קיבלתי Stopping VirtualBox kernel modules [ OK ] Uninstalling old VirtualBox DKMS kernel modules [ OK ] Trying to register the VirtualBox kernel modules using DKMS[FAILED] (Failed, trying without DKMS) Recompiling VirtualBox kernel modules [FAILED] (Look at /var/log/vbox-install.log to find out what went wrong) נכנסתי ללוג כדי לראו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערך הכוננים הוא כזה: 1. INTEL SSD 80GB 2. מערך RAID0 ל500GB X2 3. כונן רגיל של 320GB תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשאול כמה שאלות: 1)איך אני גורם לאובנטו לקרוא את הכונן השני שלי שבו נמצא וינדוס, כונן NTFS ? 2) איך אני מפצל את הכונן שבו מותקן לינוקס לחלק שבו נמצאת מערכת ההפעלה לכונן שני שיהיה מסוג fat32 (כדי שוינדוס יקרא אותו גם) בדרך שבה לינוקס ימשיך לעבוד כמו שצריך... 3)יש לי טלויזיה HD מחוברת למחשב בכבל DVI. איך אפשר להגיע למצב Dual Display בסביבת אובנטו? התקנתי כבר את הדרייבר של nvidia (כרטיס המסך שלי הוא Geforce 6600GT) 4)איך אני יכול לגרום לאובנטו להיות מהיר יותר? 5)האם יש צורך להתאים את המערכת הפעלה למחשב שלי? זאת אומרת גם התקנה של דרייברים או הגדרות שצריך להתאים? (מחשב: AMD athlon64 3000+, Geforce 600GT, 1024 ram, לוח אם של gigabyte). 6)איך אני מתקין wine? ניס…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתקין חבילות תוכנה ע"י לחיצה על האיקון שלהם האם זו הדרך? אחרי ההתקנה אני לא מוצא איפה נמצאת התוכנה ואין לי מושג איך להפעיל אותה. מישהו מוכן להסביר לי ? מדובר ב REDHAT9 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תמיד באקספי יש את כל הטולברים האלו שמראים שאפשר בלאופרד לעשות תיקיה שתפתח כמו מגירה, איך עושים את זה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה התקנתי FEDORA על המחשב שלי ועשית שתי מחיצות אחד רגילה ואחד משו SWAP נראה לי , הוא המליץ לי לעשות עוד מחיצה כדי לשפר ביצועים משו כזה אוקיי ההתקנה הלכה טוב אני בא לעשות BOOT למערכת דרך התפריט כדי לבחור XP או LJNUX בוחר לינוקס עד פה סבבה ואז הוא מתחיל לטעון כותב כאלה כל מיני דברים ואז מסך שחור ואז הוא עושה לי OUT OF RANGE עכשיו הבעיה היא לא במסך כי אני ניסיתי את זה גם המסך השני שיש לי אין לי מושג מה לעשות מכיוון שזאת ההתקלות הראשונה שלי עם LINUX תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח עם מישהוא יכול להסביר לי איך אני בוחר סרברים להורדה ,ואיך עובדים בכלל עם האיימיול
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי דיסק ההתקנה של רד האט בעבר התקנתי אותו, אך לא היה לי הרבה זמן ללמוד את המערכת ואי להשתמש בה. אני מעוניין להתקינה שוב, האם אתם ממליצים על התקנת מערכת זו ? או שיצאה כבר גירסה חדשה יותר ? ואם כן איך אני משיג אותה ? כמו כן לא הצלחתי להתחבר בזמנו לאינטרנט כנראה לא היו לי את הדרייברים המתאימים, אז איך אני מוצא אותם הפעם לפני ההתקנה ? והאם בכלל אני צריך לחפש דרייברים לכל הכרטיסים או שהמערכת תזהה אותם לבד ? תודה מראש לע כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש פקודת shell או פונקציה בVI בשביל לצמצם שורות בקובץ (או סתם פלט). לדוגמא, להפוך קובץ שבתוכו: aa bb cc dd ל- aabb ccdd לא מצאתי פקודה אחת שעושה את זה. בתודה מראש, יוני.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-