לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
אני מזהה את כל הדיסקים כפרטים בהתקנה (גם של scientific linux וגם של ubuntu server ). למרות שהם מוגדרים יחדיו כRAID0. רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואיפו אפשר למצוא רשימת תאימות חומרה של לינוקס עם רכיבי OB? תודה לכל העונים ;D
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך צורב בשביל להתקין את זה אין אפשרות אחרת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש ATI RADEON HD4870 ויש לי איתו בעיות בלינוקס ועוד עם האפקטים שזה ממש מוזר.. O_O" מה אני צריך לעשות כדי שהאפקטים המתקדמים יעבדו לי כי שום אפקטים לא עובדים לי, אני עובד על ההכי הכי הכי פשוט שזה בלי אפקטים כלל וכלל... ='[ זה רושם שזה לא אפשרי ולא יודע מה.. אז מה לעשות?< אפשר בבקשה מדריך לפתרון בעיה זו? נ.ב. נראה לי שזה בגלל שזה של ATI כי שמעתי שיש ללינוקס בעיות עם כרטיסי מסך לא משנה איזה של ATI לעומת NVIDIA שהיא עובדת ממש טוב עם לינוקס... אז איך אני פותר את הבעיה שלי? כי אני יודע שהכרטיס המסך הזה מיועד לדברים עצומים ולא יכול להיות שלא יעבדו אפקטים פשוטים בלינוקס..? :'( תודה עצומה לאלו שיעזרו!!! :]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אם קראתם את השאלה הקודמת שלי "איזו הפצה להתקין לשרת ביתי?" אז אתם כבר יודעים שאני מתקין שרת לינוקס בבית כדי להריץ עליו כמה שרתים כמו TELNET, HTTP ו SAMBA אבל זה לא משנה עכשיו.. יש לי מודם ALCATEL PRO שמחובר ישירות להאב ומשתף את האינטרנט כרגע.. ה- GATEWAY בכל המחשבים מכוון ל- IP של המודם מה שאני רוצה לעשות הוא להגיד לשרת של הלינוקס לשתף את ההתחברות של המודם ואז אני יכוון את ה- GATEWAY של כולם (חוץ משל הלינוקס) לשרת.. עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם מה זה יעזור לי, ובכן, אני רוצה להתקין על השרת QoS אם הדבר הזה קיים בלינוקס (לפחות תחת השם הזה).. דרך אגב כשאני אומר QoS אני מתכוון לשרות המאפשר שליטה על ה- TRAFFIC כלומר להקצות למחשב מסוים יותר רוחב פס (לאינטרנט) מלמחשב אחר.…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל משתמשי הלינוקס.. אפשר להתחיל לשאול שאלות ולדסקס נושאים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסיפור המלא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=523085.0 יש לווינדוז כמה תוכנות שנותנות לך לראות מה תופס הכי הרבה מקום בכונן הקשיח, אני צריך אחת כזו לאובונטו 11.04 תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות להקליט את המסך של האייפון במחשב ? אני יודע שיש , אבל אני מחפש דרך להקליט את המסך של האייפון למחשב מבלי לפרוץ את מכשיר האייפון שלי ... אם מישהו יודע איך עושים את זה , שירשום לי הודעה פה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לנו DNS ו DHCP של WINDOWS 2003 ׁ דרך AD של מיקרוסופט יש לנו בארגון מגוון של מערכות הפעלה (XP/WIN7/VISTA/2003/RHEL/UBUNTU) כאשר אני נותן פינג_"שם מחשב" ממערכת הפעלה של WINDOWS למערכת הפעלה LINUX הכל עובד טוב. לעומת זאת, כשאני נותן פינג_"שם מחשב" ממערכת הפעלה של LINUX למערכת הפעלה LINUX אני מקבל מענה משם מחשב שונה בכל פעם. לדוגגמה: הפקודה PING BLABLA התשובות השונות: from BLABLA ׁ(תקין) from AAAAAA (לא תקין) from BBBBBB (לא תקין) שמתי לב שהוא "מושך" את השמות האלה מה- RDNS. הפתרון שלי עד עכשיו היה למחוק את השמות מה RDNS ידנית כדי שהוא לא ייתן לי שמות פיקטיביים כשאני נותן פינג. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויש לו פתרון טוב יותר?!?! תודה רבה לכולם!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות ליצור משתי הפצות לייב דיסק אחד (דיסק רגיל ולא DVD) שיבצע בוט ויאפשר לי לבחור איזו הפצה אני רוצה לטעון? אני יודע שיש אנשים שמצליחים לדחוס כמה מערכות בפעלה (ווינדוס לדוגמא) לתוך דיסק אחד והייתי רוצה לדעת אם אפשר לעשות את זה גם אם הפצות לייב של לינוקס?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Redhat 7.3 וברשת מחובר מחשב נוסף ועליו windows Xp . ה telnet\ftp\http עובד לשרת אני רוצה לפתוח session X על השרת ( לראות את ה X במחשב של ה XP ) . יש לי תוכנה שנקראית XLink או משהוא כזה אבל לפי דעתי מנסה לפתוח SSH מולו ? האם יש דרך טובה ואם כן מבי ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי שיצאה אלפא 5 לאובנטו 7, יש למישהו מושג מתי זה יוצא?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנת PVR שעובדת עם כרטיסי ה-PVR של Haupauge ושלטים רחוקים IR, שמאפשרת להציג את הערוץ בו אני צופה בטלויזיה דרך כבלים שמחברים את הממיר של הכבלים (Thomson כסוף) לכניסת ה-S-video/Composite בכרטיס PVR. כמו כן, התוכנה צריכה לאפשר הקלטה של התוכנית בה אני צופה, הקפאת תמונה והמשך הקלטה ברקע, המשך צפייה בתוכנית (על מסך הטלוויזיה) והמשך הקלטה ברקע, מעבר לאחור ודילוג קדימה על פרסומות. בנוסף לכך, אני רוצה גם אופציה נוחה להגדיר לתוכנה להקליט משעה מסויימת עד שעה מסויימת ביום מסויים את הערוץ שאליו מכוון הממיר (גם כאשר הטלוויזיה כבוייה). אני מעוניין גם באפשרות לחבר מכשיר ווידאו לכרטיס PVR (יש לו כניסת אנטנה, S-video ו-Composite), ולהמיר קלטת וידאו לקובץ MPEG (וגם לצפות בקלטת ויד…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה יעבוד לי? mac os x 10.6.2 ומה הבדל בן זה לווינדוס 7 או XP?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לומד על המיקרובקר 8051, ומה לעשות, יש לי לינוקס. לא בא לי להיכנס לוינדוס בשביל לעבוד על הקוד, אז אני מחפש סימולטור ללינוקס. אני עובד עם קוד C ל8051, ובוינדוס נאלץ להשתמש בתוכנה RIDE, שהיא דיי טובה, אבל... בלינוקס יש לי רק SDCC (קומפיילר לפי מה שהבנתי), ואני פחות או יותר הבנתי איך להסתדר איתו, אבל חסר לי סימולטור (שיראה מצב אוגרים, זכרון חיצוני/פנימי, פורטים וכו' וכו'). אני כבר הרבה זמן מחפש והחלטתי לשאול פה, אולי מישהו יודע...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא רציתי לפתוח עוד אשכול אז אני מעדכן :-\ השתמשתי בWubi-7.04.04 על מנת להתקין עליו אונובוטו ובתפריט בהתחלה של המחשב הזה אני יכול לבחור בין XP לבין אונובוטו אבל שמה אני לא מקבל את האפשרות אפילו לבחור באונובוטו וישר מקבל הודעת שגיאה של NTDLR FILE IS MISSING,מה אני צריך לעשות על מנת שזה ישר יעלה לי את אונובוטו? וזה משנה שהתקנתי לדוגמא מכונן D על כונן G? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע על מנהל הורדות כמו FlashGet לדוגמא שעובד עם Wine ? אני צריך תוכנה טובה להורדה מראפידשר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את הMANDRAKE FIREWALL אולם השרת DHCP לא פועל כראוי . נכנסתי לשרת וניסיתי לעשות RESTART ל DHCPD אני מקבל הודעה בקשר לזה שהוא לא יודע לאיזה INTERFACE לתת כתובות IP מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נסיתי להתקין פוטושופ CS4 על המאק, זה לא ממש הלך ולאחר ריסט הוא פשוט לא עולה. אני מקבל חלון כחול עם סמל של טעינה קטן. הוא נעלם לכמה שניות וחוזר שוב לכמה שניות וככה ממשיך בלי לעשות. למה זה קרה ומה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לפני ההתקנה 1. יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 105M האם הוא יתמוך בזה? 2. הכרטיס קול שלי הוא חיצוני Creative X-Fi 5.1 surround האם קיים דרייבר? 3. יש לי כמה תוכנות שאני בטוח יודע שלא ירוצו בלינוקס האם יש דרך להריץ אותן? (Autocad ו Revit)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז שיכנעו אותי, יש לי XP על הלפטופ, ועכשיו הקצתי לאובונטו 12 ג'גיה, והתקנתי אותו. זה פעם ראשונה שלי שאני בכלל רואה מערכת לינוקס כלשהיא... =\ התקנתי את ברייל הזאת, תוכנה פצצה, סידרתי שם כל מיני דברים... אבל יש לי מלא שאלות ואני בטוח שיהיו עוד מלא אז אני לא יפתח עוד נושאים אני יקפיץ את הדיון הזה... שאלות: 1) איך אני מוסיף לי את השפה הרוסית, והעיברית? ואיך אני מחליף שפה? ראיתי פה מישו אומר Lalt+Ralt? 2) אני משתמש בMOVIE PLAYER נראה לי.. :-\ והורדתי כמה קודקים, וזה לא מראה לי את הסרט כמו שצריך, עושה שטויות, מסך שחור במקום סרט, לפעמים כן מראה אותו.... מה להוריד? 3) לא יודע מה לחצתי, אבל השורה למעלה, והשורה למטה, נעלמו. איך אני מחזיר אותם? 4) השאלה שממש מעניינת אות…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על FEDORA 15 התקנתי VB דרך קובץ rpm מהאתר כאשיר אני מפעיל את הVB דרך הטרמינל אני מקבל שגיאה load. Please recompile the kernel module and install it by /etc/init.d/vboxdrv setup You will not be able to start VMs until this problem is fixed. [root@localhost init.d]# הרצתי את הפקודה ב ROOT קיבלתי Stopping VirtualBox kernel modules [ OK ] Uninstalling old VirtualBox DKMS kernel modules [ OK ] Trying to register the VirtualBox kernel modules using DKMS[FAILED] (Failed, trying without DKMS) Recompiling VirtualBox kernel modules [FAILED] (Look at /var/log/vbox-install.log to find out what went wrong) נכנסתי ללוג כדי לראו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערך הכוננים הוא כזה: 1. INTEL SSD 80GB 2. מערך RAID0 ל500GB X2 3. כונן רגיל של 320GB תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני תמיד שומע שתכנות עבודה של SGI (סיליקון גראפיקס) הן התכנות עבודה הכי טובות עבור עבודה בתלת מימד. אז מצאתי את עצמי שואל את השאלה יש לתכנות עבודה הלו מערכת הפעלה רשמתי במית היוצר ? כמו שלמשל לMAC יש את MAC OS חוץ מהעובדה שאפשר להריץ לינוקס על MAC, יש לו מערכת הפעלה רשמית. מה לגבי SGI? אני יודע שהם גם יכולים להרית גרסאות של LINUX אבל מערכת רשמתי יש להם ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש דיסק חיצוני קטן. הבעיה שלי שיש בביתי 2 מחשבים - האחד XP והשני לינוקס. בהנחה שאיני מעוניין בתכניות הגיבוי (רק בדיסק עצמו) על איזה דגם הייתם ממליצים שיעבוד על 2 המחשבים? תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-