לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
איך אני מגדיר את ה adsl במנדרייק snf?? ובמקביל עם כרטיס נוסף את הרשת?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
מערך הכוננים הוא כזה: 1. INTEL SSD 80GB 2. מערך RAID0 ל500GB X2 3. כונן רגיל של 320GB תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מייקרוסופט משחררת Office 2008 For Mac. מישהו יודע עם הגרסה הזו (להבדיל מה-2004) תכלול תמיכה בעברית (כתיבה מימין לשמאל) ??? http://www.macoffice2008.com אשמח אם מישהו יכול לברר, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא רציתי לפתוח עוד אשכול אז אני מעדכן :-\ השתמשתי בWubi-7.04.04 על מנת להתקין עליו אונובוטו ובתפריט בהתחלה של המחשב הזה אני יכול לבחור בין XP לבין אונובוטו אבל שמה אני לא מקבל את האפשרות אפילו לבחור באונובוטו וישר מקבל הודעת שגיאה של NTDLR FILE IS MISSING,מה אני צריך לעשות על מנת שזה ישר יעלה לי את אונובוטו? וזה משנה שהתקנתי לדוגמא מכונן D על כונן G? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Redhat 7.3 וברשת מחובר מחשב נוסף ועליו windows Xp . ה telnet\ftp\http עובד לשרת אני רוצה לפתוח session X על השרת ( לראות את ה X במחשב של ה XP ) . יש לי תוכנה שנקראית XLink או משהוא כזה אבל לפי דעתי מנסה לפתוח SSH מולו ? האם יש דרך טובה ואם כן מבי ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את הMANDRAKE FIREWALL אולם השרת DHCP לא פועל כראוי . נכנסתי לשרת וניסיתי לעשות RESTART ל DHCPD אני מקבל הודעה בקשר לזה שהוא לא יודע לאיזה INTERFACE לתת כתובות IP מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני תמיד שומע שתכנות עבודה של SGI (סיליקון גראפיקס) הן התכנות עבודה הכי טובות עבור עבודה בתלת מימד. אז מצאתי את עצמי שואל את השאלה יש לתכנות עבודה הלו מערכת הפעלה רשמתי במית היוצר ? כמו שלמשל לMAC יש את MAC OS חוץ מהעובדה שאפשר להריץ לינוקס על MAC, יש לו מערכת הפעלה רשמית. מה לגבי SGI? אני יודע שהם גם יכולים להרית גרסאות של LINUX אבל מערכת רשמתי יש להם ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול לתת לי לינק לMandrake 9.0 אך שלא יהיה על FTP? עדיף כמובן שמהירות ההורדה תהיה בערך 40-60 נ.ב- זה שלושה דיסקים? תודה מראש, יאיר
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין השחרורים הבאים: Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.SP2.Integrated.January.2007.MULTI.IMAGE-ETH0 Microsoft.Windows.XP.Professional.OEM.SP2.Integrated.January.2007-ETH0 Microsoft.Windows.XP.Professional.N.Corporate.SP2.Integrated.January.2007.MULTI.IMAGE-ETH0 Corporate זה מה שיש לי וזה תמיד מה שהשתמשתי לאחרונה אני רואה גם N.Corporate ו- OEM אפשר לדעת מה ההבדל ביניהן ? ועוד שאלה, יש לי סידיקי מקורי שפועל לי עם הגירסא של ה-Corporate ... זה יעבוד לי גם עם ה-2 האחרות האלו ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לשלוח לי את הטפט הזה נקי (בזה לא אוכל להשתמש דחיסת ה JPG הגבוהה הרסה את התמונה)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המדריך מציג דוגמא לקובץ locales עבור תוים לאנגלית וגרמנית: שאלתי: האין זה עדיף להוסיף locales לתוים עבריים ? מה ה syntax להוספת תוים עבריים ? עלי לציין שהנושא של locales לא ברור לי כפי ש make.conf לא היה לי ברור ואשמח לקבל הסבר. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש במקינטוש ויש לי MAC BOOKPRO עם מערכת הפעלה 10.5.2. אני מחובר ברשת עם כבל מוצלב כאשר המחשב הראשי עם האינטרנט (של הכבלים דרך מודם של מוטורולה שמחובר לכרטיס רשת השני) הוא ווינדוס XP. המקינטוש מזהה את הרשת ובמקינטוש אני מצליח לראות את הקבצים שאני משתף דרך הווינדוס אבל יש לי 2 בעיות: 1) אני לא מצליח לגלוש באינטרנט דרך המקינטוש. 2) דרך הווינדוס אני לא מצליח לראות את הקבצים שאני משתף במקינטוש. אם אני מחבר את הכבל רשת שמחובר למקינטוש למחשב נייד של LENOVO אני מצליח גם לגלוש וגם לשתף את הקבצים בשני הכיוונים בלי שום בעיה. במקינטוש הפעלתי את file sharing + printer sharing + Internet sharing. אין לי כסף לראוטר משום סוג ולכן זו לא אופציה. אני חשבתי שברגע שאני מחובר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הוא גיגה בייט M912 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2835 אני מעוניינת בגרסא עם המסך 1280x768, עם 2 גיגה RAM. האם המסך מגע יתמך כראוי בלינוקס?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם אני דיי חדש בעניין של לינוקס, חבר שלי מעוניין להתקין אובנטו על מחשב ישן [ubuntu 7.04], חיפשתי ברשת אפשרות לעלות את הדיסק דרך הדיסקט של הפלופי, אבל מצאתי מדריכים לא ממש מובנים, ולא הצלחתי.. יש לי את הדיסק של אובונטו ודיסקט פלופי ריק, האם אתם יכולים להסביר/ לתת מדריך לעשות דיסקט פלופי לאובונטו? או דיסקט מוכן רק להעתיק את הקבצים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לפני ההתקנה 1. יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 105M האם הוא יתמוך בזה? 2. הכרטיס קול שלי הוא חיצוני Creative X-Fi 5.1 surround האם קיים דרייבר? 3. יש לי כמה תוכנות שאני בטוח יודע שלא ירוצו בלינוקס האם יש דרך להריץ אותן? (Autocad ו Revit)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז שיכנעו אותי, יש לי XP על הלפטופ, ועכשיו הקצתי לאובונטו 12 ג'גיה, והתקנתי אותו. זה פעם ראשונה שלי שאני בכלל רואה מערכת לינוקס כלשהיא... =\ התקנתי את ברייל הזאת, תוכנה פצצה, סידרתי שם כל מיני דברים... אבל יש לי מלא שאלות ואני בטוח שיהיו עוד מלא אז אני לא יפתח עוד נושאים אני יקפיץ את הדיון הזה... שאלות: 1) איך אני מוסיף לי את השפה הרוסית, והעיברית? ואיך אני מחליף שפה? ראיתי פה מישו אומר Lalt+Ralt? 2) אני משתמש בMOVIE PLAYER נראה לי.. :-\ והורדתי כמה קודקים, וזה לא מראה לי את הסרט כמו שצריך, עושה שטויות, מסך שחור במקום סרט, לפעמים כן מראה אותו.... מה להוריד? 3) לא יודע מה לחצתי, אבל השורה למעלה, והשורה למטה, נעלמו. איך אני מחזיר אותם? 4) השאלה שממש מעניינת אות…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן אני כבר עם אובונטו אבל יש לי בעיה קטנה עם מציאת תיקייה בתיקיית הבית שלי הורדתי Amule והורדתי שיר והוא סיים להוריד. ראיתי שבהגדרות הוא שומר את זה פה /home/user/.aMule/Incoming וכשאני נכנס לתיקייה הזו אני רואה רק את התיקיות הבאות: examples, PDF, Public, וידאו, מוסיקה, מסמכים, שלוחן עבודה, תבניות, תמונות כשאני פותח את המיקום בפיירפוקס הוא מוצא לי שם את התיקיות הנ"ל וגם את התיקיות החסרות אבל כשאני נכנס דרך דפדפן הקבצים אני לא רואה אותן נראה שאלו תיקיות מוסתרות אבל לא הצלחתי לפתוח אותן כדי שאני אראה אותן. איך עושים זאת? תודה לעוזרים גל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מצטער, אם השאלה נשמעת לכם טיפשית או משהו. אני ממש משתמש טרי (מלפני יומיים). אם אפשר לעזור לי ע"י כך שתגידו לי איפה אני יכול את הדבר הנ"ל. אם כבר מדברים על זה יש גם תמיכה לכול סט התוכנות של MICROMIDEA? FLASH and stuff? תודה רבה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המקבילה של כתיבת כתובת IP ב RUN במק? יש לי מק וPC מחברים דרך ראוטר ואל רואים אחד את השני בשניהם מוגדר שיתוף, גילוי רשת וכו, ואין פיירול. כאר אני כותה את ה IP של המק בRUN ב PC, הוא מגיע אליו וניתן לגשת לתיקיות המשותפת. לא מצאתי דרך לעשות את זה במק מה שחשוב זה שאני אוכל לגשת מהמק לתיקיה מסויימת ב PC. (אגב, שיתוף ITUNES ביניהם עובד מעולה) תודה לכל מי שיכול לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל משתמשי הלינוקס.. אפשר להתחיל לשאול שאלות ולדסקס נושאים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סרטים שהם תוצאה של לכידה שבוצעה על מחשב מק בוק פרו באמצעות התקן roxio video capture כיצד אני יכול לנגן סרטים אלא על מערכת הפעלה ווינדוס ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם נדרשות בלינוקס פעולות תיחזוק כל כמה זמן, כגון SCANDISK, DEFRAG כמו שיש בוינדוס, או מחיקת TEMP, שלא יצטבר זבל. כמו כן היה גם סריקת רג'יסטרי, רק שאני בספק אם דבר כזה קיים בלינוקס.. או שאולי יש פעולות אחרות שיש לבצע כל כמה זמן על מנת לשמור על מערכת טובה ומהירה, וחסרת שגיאות. אז השאלה היא: מה צריך לבצע?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך לקבוע סוואפ עבור תוכנה ספציפית יש לי בעיה שתוכנות מסויימוץ הולכות לסוואפ וזה עושה לי צרות. יש דרך לגרום לתוכנה ספציפית לא ללכת לסוואפ לעולם, ולתוכנות אחרות ללכת לשם תמיד? ענבר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
# North America * USA East o ftp://ftp.linux.ncsu.edu/pub/fedora/linux/core/ o http://mirror.linux.duke.edu/pub/fedora/linux/core/ o ftp://mirror.linux.duke.edu/pub/fedora/linux/core/ o rsync://mirror.linux.duke.edu/fedora-linux-core/ o ftp://mirror.cs.princeton.edu/pub/mirrors/fedora/linux/core/ o http://distro.ibiblio.org/pub/linux/distributions/fedora/linux/core/ o ftp://distro.ibiblio.org/pub/linux/distributions/fedora/linux/core/ o rsync://distro.ibiblio.org/fedora-linux-core/ o ftp://ftp.cse.buffalo.edu/pub/fedora/linux/core/ o http://mirror.eas.muohio.edu/fedora/linux/core/ o ftp://mirror.eas.muohio.edu/pub/f…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-