לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
המחשב הוא גיגה בייט M912 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2835 אני מעוניינת בגרסא עם המסך 1280x768, עם 2 גיגה RAM. האם המסך מגע יתמך כראוי בלינוקס?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מגדירים חיבור לאינטרנט עם ההפצה הזו ? מקליד את הפרטים הרלוונטיים בקונסול ומקבל הפניה לבז"ן למרות שכל הפרטים נכונים ? (ADSL)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול לתת לי לינק לMandrake 9.0 אך שלא יהיה על FTP? עדיף כמובן שמהירות ההורדה תהיה בערך 40-60 נ.ב- זה שלושה דיסקים? תודה מראש, יאיר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את הMANDRAKE FIREWALL אולם השרת DHCP לא פועל כראוי . נכנסתי לשרת וניסיתי לעשות RESTART ל DHCPD אני מקבל הודעה בקשר לזה שהוא לא יודע לאיזה INTERFACE לתת כתובות IP מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המקבילה של כתיבת כתובת IP ב RUN במק? יש לי מק וPC מחברים דרך ראוטר ואל רואים אחד את השני בשניהם מוגדר שיתוף, גילוי רשת וכו, ואין פיירול. כאר אני כותה את ה IP של המק בRUN ב PC, הוא מגיע אליו וניתן לגשת לתיקיות המשותפת. לא מצאתי דרך לעשות את זה במק מה שחשוב זה שאני אוכל לגשת מהמק לתיקיה מסויימת ב PC. (אגב, שיתוף ITUNES ביניהם עובד מעולה) תודה לכל מי שיכול לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בעולם הלינוקס. תודה על העזרה. יש לי מקבוק פרו ואני רוצה להתקין עליו בסופו של דבר מערכת לינוקס שתחליף את מערכת ההפעלה של אפל. לשם כך יש לי כעת מכונה וירטואלית עם פדורה 18 ו Opensuse. על מנת שאוכל להפוך אחת מהן למערכת ההפעלה הראשית אני זקוק לאפשרויות כתיבת עברית בדפדפנים ובמעבד תמלילים. אחרי חצי יום של חיפוש פתרונות, הורדת והתקנת קבצים ללא תועלת אני פונה לעזרה. מישהו יכול להדריך אותי צעד אחר צעד מה לעשות, אם בכלל יש מה לעשות? תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום אחד בהיר התחברתי ל HWZONE וגיליתי משהו מעניין, פופאפ ממש מציק שאומר לי להפסיק את ADBLOCK אני שלא השתמשתי בADBLOCK בדקתי את העניין, וגיליתי שהוא מזהה שאני משתמש ב noscript ומאחר ויש לי חוקים די נוקשים הוא די בטוח שאני לא נותן לפרסומות להופיע מאחר ולא ממש היה לי כוח לכתוב רוטינה בגריס מאנקי, פשוט הלכתי והורדתי adblock הגדרתי הגדרה קטנה והופ זה לא מופיע יותר די הרסתם לעצמכם עם הdiv הזה אבל שיבוסם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה מי שמבין בזה אפילו קצת נא ליצור איתי קשר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלםו אני מכין מצגת על לינוקס לשיעור מחשבים(פרויקסט נט"ע מי שמכיר) אני צריך את הדרישומת מערכת המינימליות שלינוקס דורשת עכשיו אין הפצה מסווימת אז אם תוכלו להביא בכללי כזה זה מאוד יעזור וגם למה יותר עדיף לינוקס מעל windows(המדריך שלי יאהב את זה) [/shadow]תודה ומחכה לתשובה כמה שיותר מהר![shadow=red,left]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מייקרוסופט משחררת Office 2008 For Mac. מישהו יודע עם הגרסה הזו (להבדיל מה-2004) תכלול תמיכה בעברית (כתיבה מימין לשמאל) ??? http://www.macoffice2008.com אשמח אם מישהו יכול לברר, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תמיד שומע שתכנות עבודה של SGI (סיליקון גראפיקס) הן התכנות עבודה הכי טובות עבור עבודה בתלת מימד. אז מצאתי את עצמי שואל את השאלה יש לתכנות עבודה הלו מערכת הפעלה רשמתי במית היוצר ? כמו שלמשל לMAC יש את MAC OS חוץ מהעובדה שאפשר להריץ לינוקס על MAC, יש לו מערכת הפעלה רשמית. מה לגבי SGI? אני יודע שהם גם יכולים להרית גרסאות של LINUX אבל מערכת רשמתי יש להם ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Redhat 7.3 וברשת מחובר מחשב נוסף ועליו windows Xp . ה telnet\ftp\http עובד לשרת אני רוצה לפתוח session X על השרת ( לראות את ה X במחשב של ה XP ) . יש לי תוכנה שנקראית XLink או משהוא כזה אבל לפי דעתי מנסה לפתוח SSH מולו ? האם יש דרך טובה ואם כן מבי ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מגדיר את ה adsl במנדרייק snf?? ובמקביל עם כרטיס נוסף את הרשת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כן כן אני כבר עם אובונטו אבל יש לי בעיה קטנה עם מציאת תיקייה בתיקיית הבית שלי הורדתי Amule והורדתי שיר והוא סיים להוריד. ראיתי שבהגדרות הוא שומר את זה פה /home/user/.aMule/Incoming וכשאני נכנס לתיקייה הזו אני רואה רק את התיקיות הבאות: examples, PDF, Public, וידאו, מוסיקה, מסמכים, שלוחן עבודה, תבניות, תמונות כשאני פותח את המיקום בפיירפוקס הוא מוצא לי שם את התיקיות הנ"ל וגם את התיקיות החסרות אבל כשאני נכנס דרך דפדפן הקבצים אני לא רואה אותן נראה שאלו תיקיות מוסתרות אבל לא הצלחתי לפתוח אותן כדי שאני אראה אותן. איך עושים זאת? תודה לעוזרים גל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב החלטתי שאני רוצה להתקין אותה יחד עם ווינדוס XP שלי כי כל מקרה יצא לי לעבוד בעבר עם לינוקס והיא מערכת הרבה יותר טובה מן הסתם יש לי הארד דיסק של 120 ג'יגה שמחולק ל20 ו100 ושניהם מסוג NTFS וכמו שהבנתי אי אפשר לעשות לו RESIZE ב YAS כמו שאפשר בFAT32 עכשיו השאלה שלי האם אני צריך פשוט להפריד מה100 האלה איזה 20 ג'יגה ופשוט לשים אותם ואז בהתקנה של לינוקס אני פשוט יבחר את ה20 ג'יגה האלה והוא ידע לפרמט אותם והכל. ושאלה נוספת אני יודע שבהתקנה יש שתי אפשרויות לבחירת הFILE MANAGER וה BROWSER ואחת מהן היא GNOMES ויש עוד אחת איזה מבניהן עדיפה?? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למען האמת, הכותרת אומרת הכל. האם ניתן להתקין Windows XP x64 בעזרת Boot Camp?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם נדרשות בלינוקס פעולות תיחזוק כל כמה זמן, כגון SCANDISK, DEFRAG כמו שיש בוינדוס, או מחיקת TEMP, שלא יצטבר זבל. כמו כן היה גם סריקת רג'יסטרי, רק שאני בספק אם דבר כזה קיים בלינוקס.. או שאולי יש פעולות אחרות שיש לבצע כל כמה זמן על מנת לשמור על מערכת טובה ומהירה, וחסרת שגיאות. אז השאלה היא: מה צריך לבצע?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מצטער, אם השאלה נשמעת לכם טיפשית או משהו. אני ממש משתמש טרי (מלפני יומיים). אם אפשר לעזור לי ע"י כך שתגידו לי איפה אני יכול את הדבר הנ"ל. אם כבר מדברים על זה יש גם תמיכה לכול סט התוכנות של MICROMIDEA? FLASH and stuff? תודה רבה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אז ככה, מכיון שלא ניתן להגיב על התרד הראשי בנושא ( הוא סגור משום מה ), אז אני רוצה להעיר עליו שההפצה "אחד" כבר אינה מתוחזקת, במקומה יש להשתמש במנדריבה. והנה חוברת בחירת ההפצה ממסיבת ההתקנה של מועדון הלינוקס הירושלמי. החוברת הנה קלילה פשוטה, עם צילומי מסך ונקודות מאוד מרוכזות של יתרונות וחסרונות של כל הפצה. http://www.linuxfun.co.il/uploads/private/choose.pdf תהנו
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך צורב בשביל להתקין את זה אין אפשרות אחרת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת, אני רץ על אובונטו 8.10, איך אני לעשות שישמעו את הביפ לא דרך המחשב עצמו אלא דרך הרמקולים ? שאלה נוספת, רציתי להתקין LINUX על DOK, איזה גרסא מומלצת ואם אפשר קישור ? דבר אחרון, יש לי לוח אם GA-P35-DS3L, יש בו 6 יציאות סאונד, איך אני יכול להגדיר מה תפקידה של כל אחת ? לבנתיים רק הירוקה עובדת ויש לי גם את השחורה שמחובר אליה אוזניות והן לא עובדת ... איך אני מתקן את זה ? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין השחרורים הבאים: Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.SP2.Integrated.January.2007.MULTI.IMAGE-ETH0 Microsoft.Windows.XP.Professional.OEM.SP2.Integrated.January.2007-ETH0 Microsoft.Windows.XP.Professional.N.Corporate.SP2.Integrated.January.2007.MULTI.IMAGE-ETH0 Corporate זה מה שיש לי וזה תמיד מה שהשתמשתי לאחרונה אני רואה גם N.Corporate ו- OEM אפשר לדעת מה ההבדל ביניהן ? ועוד שאלה, יש לי סידיקי מקורי שפועל לי עם הגירסא של ה-Corporate ... זה יעבוד לי גם עם ה-2 האחרות האלו ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי מחשב חדש ואני כבר התחלתי לקבל חלק מהחלקים.. חשבתי להתחיל לנסות לעבוד עם לינוקס. אבל קניתי את המחשב החדש כדי שאוכל לשחק משחקים סוף סוף. האם יש דרך להפעיל משחקים חדשים כמו דום 3 שמיועדים לוינדוס על לינוקס ושיפעלו כרגיל לא לאט יותר? ועוד משהו אני צריך לחבר את את המחשב הזה והמחשב החדש שכנראה יהיה בלינוקס ברשת, או לחבר את ההארדי דיסק של המחשב הזה לחדש כי להעביר את כל הגיבויים. עכשיו אני לא יודע להתקין רשת בלינוקס עם וינדוס וגם אם אני הולך על הדרך השניה של לחבר את הדיסק הקשיח ואז להעביר את כל הנתונים, הדיסק הקשיח שלי עכשיו עם NTFS ולינוקס זה FAT32 לפי מה שאני יודע נכון? יש לינוקס שפועל על NTFS? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-