עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. ה pacman בארצ' קיבל שדרוג של מערכת מפתחות לחתימה דיגיטלית של התקנות. בתור התחלה, צריך לתת לו ליצור מפתח אל ידיי pacman-key --init הבעיה היא כזאת : הוא נשאר תקוע מלא זמן אל gpg: Generating pacman keychain master key... ממה שהבנתי מקצת גוגל הבעיה שלו היא שאין מספיק מידע אקראי כדיי ליצור את המפתח. והם ממליצים ליצור קצת "פעילות" במחשב כדיי לתת ל urandom לעבוד ניסיתי בערך הכול : cat /dev/urandom cat /dev/sda1 הכנסת והוצאת CD, USB פינג למחשב ממחשב אחר ב LAN, ומהמחשב לכתובות באינטרנט שיאצו ללוח המקשים נשבר לי, העברתי את /dev/random לשם אחר ושמתי במקומו את urandom, סידר את הבעיה תוך שניה האם יש דרך יותר "נכונה" לסדר את זה בלי להזיז דברים ב dev ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. למה זה כ"כ מסובך הלינוקס הזה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by yair_gobani,

מהם דרישות המערכת שלך לינוקס? גם הגרסה הישנה וגם הגירסה החדשה. יאיר

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by fedora,

שלום. אני צריך להתקין RHEL 6.5 בעבודה. אני מעוניין לדעת דרישות חומרה מומלצות (לא מינימליות) לשרת. חפרתי בגוגל, כולל באתר של REDHAT לתאימות חומרה: https://hardware.redhat.com/ וגם לא מצאתי מישהו במקרה התקין את המערכת ויודע את הדרישות? תודה

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by holy_cows2k,

יש דרייברים למודם globeSpanVirata??? זה מודם adsl פנימי בחריץ pci אני ממש ישמח עם מישהו ימצא לי את הדרייבים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by amit_amit,

שלום לכולם, רציתי קצת להתנסות בלינוקס אז הודרתי לייב CD של אובנטו עכשיו הבעיה היא כזאת הכרטיס רשת שלי מזוהה אבל שיטת ההצפנה של הרשת הביתית שלי לא קיימת באפשרויות (אני עובד על PSA) אז החלטתי להתקין דרייברים ואינלי מושג איפה מתחילים זה קובץ זיפ עם קבצים בסיומות מוזרת כמו C. ודברים כאלה אני ישמח אם תנחו אותי איך להדריך ועוד טיפים למתחילים זה תמיד נחמד

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by lordgod,

יש דרייברים לכרטיס הזה?: http://img82.imageshack.us/img82/6574/64484659rp5.jpg בשביל לינוקס כמובן , ותודה מראש .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by orelzion,

הי שלום התקנתי היום האקינטוש וב"ה הכל עבר בהצלחה, כמעט. משום מה אני לא מצליח להתקין דרייבר לכרטיס קול (Realtek ALC 662V HD audio 5.1) ויש לי בעיה עם הוידאו (geforce gt420), הוא דווקא כן מזהה אותו, אבל כנראה שלא ממש טוב כי אני לא מצליח להפעיל סרטונים ביוטיוב. מה לעשות? אה, אם אנחנו כבר פה איך אני יכול להפוך את הctl לcommand, כרגע מקש הcommand על המקלדת שלי הוא הwinkey, יהיה לי הרבה יותר נוח אם זה היה הctl. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by orelzion,

התקנתי ubuntu eee על הEEE 1000H שלי (זה מחק לי את הXP בגלל איזה באג מטומטם, אבל זה כבר סיפוור אחר). אני אוצה לדעת האם יש דרייבר לעכבר logitech V470 Cordless Laser Mouse for Notebooks זה עכבר בלוטות'

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by xtract1,

אוקי. אז אחרי קצת קשיים, הצלחתי להתקין על ה-MAC BOOK של ידידה (10.6) את ה-WIN7 בעזרת ה-BC. אך לא הצלחתי להבין איפה מסתתרים להם הדרייברים לכרטיס הרשת ושאר הדברים. בחלק מהחיפושים בגוגל ראיתי שזה אמור להיות ב-BC עצמו, בחלק ראיתי שזה אמור להיות בדיסק מערכת ההפעלה - ומאחר ואני טיפש מוחלט בתחום המק וזו הפעם הראשונה שאני בכלל בא במגע עם מחשב של אפל, אשמח לעזרה

11. Started by amitrotem,

התקנתי אובונטו 11.4 דרך VM (וירטואל משאין). אני דיי חדש בלינוקס וקצת חסר ידע אין לי סאונד והרזולציה מאוד נמוכה, נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי דרייברים לכרטיס מסך, אבל אי אפשר להתקין אותם. אך אני יכול להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, ואת הדרייבר של הלוח אם כדי שיהיה לי סאונד. תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום. השאלה שלי נובעת ממקום של סקרנות.... לאחרונה ATI עדכנו את הדרייבר של כרטיסי המסך שלהם (ATI Catalyst). באתר, הם רושמים (ויש גם אתרים שבהם הטענה מקבלת תימוכין) שהרדייבר החדש מביא לשיפור בביצועים. זה כשלעצמו דבר שמפתיע אותי מאוד. אבל בכל מקרה, אני לא יכול שלא לשאול את עצמי את השאלה הבאה: האם הסיבה הזאת לבדה, איננה סיבה מספקת כדי לבחור ב Windows לעומת Linux? ואני לא מגביל את הדיון ל ATI, שהרי הדבר תקף גם ל Nvidia. ההנחה שלי היא שחברות גדולות [Nvidia, Ati בתחום הגרפיקה, ושאר החברות בתחומים השונים] משקיעות את המרץ ואת הכספים כדי לייצר דרייברים מתאימים עבור Windows [ואולי גם Mac OS]. נו... הבנתם כבר. בתמצית: האם בחירה ב Linux היא בחירה בדרייברים גנריים, ולמ…

13. Started by gromeck,

אני רוצה להתקין Ubuntu or Kubuntu על המחשב שלי. לוח-האם שלי הוא של חברת ג'יגהבייט מדגם: K8NSC-939 יש לי כרטיס מסך מדגם: Sapphire Radeon 9600Pro 256MB ואני רוצה להתקין מערך של - RAID 0. האם אני צריך בכל דרייברים או שהכל נמצא בגרסאות האלה של הלינוקסים? ואם כן אני צריך, מהיכן אני מוריד אותן. בתודה, אלי.

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by omri_ro,

באתר של DLINK אין דרייבר מתאים ללינוקס וגם בDRIVERGUIDE לא מצאתי, אשמח למי שיעזור לי. אגב התקנתי אובונטו 7.04. תודה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  15. Started by lenap,

התקנתי את הגרסה האחרונה של kubuntu הבעיה היא שזה לא מזהה לי את ה-wireless. אם מריצים ifconfig האלחוטי בכלל לא מופיע. איפה אני יכולה למצוא דרייבר ואיך מתקינים אותו בלינוקס (פעם ראשונה שאני עובדת עם לינוקס..)? יש לי לפטופ hp דגם dv5 -1179ej.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by milgy,

שלום, התקנתי UBUNTU על אחד המחשבים, ברצוני להתקין מדפסת X6150 עליו אבל אינני מוצא את הדרייבר, מישהו יכול לעזור??? תודה מראש, שי

17. Started by Gold shark,

מישהו יכול לתת לי דריברים לכרטיס מסך של ראדאון ללינוקס ????

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by hero0,

משתמשי מק היקרים, אם קניתם מחשב אפל בחו"ל ונתקלתם בסירוב לקבל שירות תחת אחריות בישראל , מכל סיבה שהיא, אנא צרו קשר דחוף עם כל פרטי האירוע ודרכי התקשרות. הבקשה נעשית בעקבות מספר רב של מקרים בו סורבו לקוחות אפל לשירות תחת אחריות שלא כדין !!!! בכל מקרה או שאלה אנא שלחו מייל ל: נושא: נפגעי אחריות פרטייכם יאספו לצורך הכנת תביעה ייצוגית / החזר כספי / פיצוי על אי קבלת השירות, בלבד!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by madg,

רד הט חדש ISDN של פריץ לא מצליח להפעיל אותו. אני מקבל הודעות שגיאה. Jul 13 12:17:53 yonat kernel: isdn_ppp_bind: Can't find a (free) connection to the ipppd daemon. מישהו יודע לעזור ? תודה.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  20. לפני כמה ימים נדפק לי ההארד דיסק ובנתיים אני צריך מערכת הפעלה חלופית שעולה ישר מה CD ואינה צריכה הארד דיסק ניסית כבר את BART PE והיא לא ממש עזרה לי אז האם יש עוד מערכות הפעלה (לא משנה מאיזה סוג) שלא צריכות הארד דיסק כדי לפעול תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by zivanh,

לחברה חדשה המספקת שרות ייחודי לבתי מלון דרוש/ה מנהל/ת טכני/ת, בעל/ת ידע בפיתוח מערכות בסביבת PHP ושליטה במערכות הפעלה מבוססות קוד פתוח. המשרה חלקית. הזדמנות עסקית מצויינת. לפרטים zivan@live.com

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום, ידידה ביקשה ממני למצוא לה קליינט msn/icq למאק עם אפשרות לשיחות וידאו אז באתי לכאן לבקש את דעותיכם והמלצותיכם כרגע היא משתמשת בadium. הבנתי מחבר שamsn תומכת אבל היא לא משהו חוץ מהפיטצ'ר הזה. יש איזשהו קליינט אחר עם תמיכה טובה בעברית?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by nir2far,

שלום, לצורך עבודה שוטפת ופרוייקטים אנו מחפשים אדם בעל יידע ונסיון בתחומים הבאים: - כתיבה ובדיקת קוד ב PHP, נסיון בכתיבת ממשק משתמש בהתאם בהתאם למסמך פרוייקט. - יכולת מעקב ופתרון בעיות. - נסיון בעבודה מול שרתי Asterisk, כתיבת dialplans, והגדרות routing. - נסיון באינטגרציה של מערכות צד שלישי דרך ממשקי API - יכולת עבודה מהבית (בתשלום הוצאות מלא) מדובר בעבודה בהיקף מלא. אשמח לקבל קו"ח ופרטי קשר ל nir@israelnumber.com

24. Started by GolfGTI,
    • 0 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by gilad_kvr,

דרוש איש יוניקס לחברה בגבעתים קורות חיים נא לשלוח למייל, gilad_kvr@walla.com

• 0 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים